Touhou.fi

Todellisuus => Esittele itsesi => Aiheen aloitti: Jagdpanther - Joulukuu 20, 2010, 09:21:45

Otsikko: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Jagdpanther - Joulukuu 20, 2010, 09:21:45
Tämäkin alue oli aikaisemmin, joten miksei se voisi olla täälläkin. Eli mistä olette keksineet nimimerkkinne?

Kerrataan vielä oma historia: Kerran muinoin, kun liityin mm. IRC-galleriaan, käytin kaikenlaisia nimimerkkejä, mutta mitään iskevää en keksinyt. Siihen aikaan luin sitten paljon Korkeajännitys-sarjakuvia, niin niissä sattui olemaan panssarintorjuntavaunu Jagdpanther. Tein tuosta sitten itselleni nimimerkin, jota käytän vielä nykyäänkin.

EDIT: Tännekö minä tein tämän? O_o
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Datafox - Joulukuu 20, 2010, 09:47:04
Minun Datafox tuli siitä kun pienempänä, ja vieläkin, tykkäsin ketuista. Ja Data siihen eteen tulee siitä että tietokoneet ovat iso osa elämääni. Tai ainakin luulen että noin se nick muodostui...
EDIT: Tännekö minä tein tämän? O_o
Meidän admin luultavasti päätti että tämä kuuluu tänne o.o
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Joulukuu 20, 2010, 12:07:31
itse olen tunnnettu ennen Kadena tai Tachina... sitten eräänä kauniina päivänä heitin mesessä eräälle tutulle henkilölle eli kakelle... ''mua alkaa tylsistyttää toi mun nettinimi.. keksippä mulle uus netti nimi!'' sitten se sano ''Lattianpesuaine'' ja nyt olen lattianpesuaine ja myöhemmin siintä vääntyi foorumilla Lape
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Millenium - Joulukuu 20, 2010, 12:47:04
Itse muodostin nimimerkkini Gensokyo Millenium ~ History of the Moon biisistä. Kuuntelen sitä varmaankin eniten kaikista touhou-biiseistä ja en keksinyt mitään muuta, joten otin nimimerkikseni osan tuon biisin nimestä.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: MKtsudo - Joulukuu 20, 2010, 14:49:21
Ilman suurempaa tarkoitusta muutamassa sekunnissa kasaan lyöty sekamelska weeaboo-japanilaisen kuuloisia foneemeja, joista nimimerkin lyhyen käyttöajan kuluttua napsaisin pois puolet. Tästä seuraa tietenkin, ettei kirjaimilla M ja K ole olemassa mitään konkreettista ja tavoiteltua merkitystä, mutta ovat ne vietävä mystisen näköiset tuossa edessä.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Myyruna - Joulukuu 20, 2010, 15:23:46
No, katselin joskus tengen toppa gurren lagannia , sitten 1 kamu sanoi että se "myyrä" näytti ihan perunalta ja kutsui sitä myyrunaksi :D (Jos ette tajunneet MYYrä+peRUNA)
Ja tomppelisusi tulee siitä M-1 käännetystä koska kuullosti hauskalta :D
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Pitchin - Joulukuu 20, 2010, 15:42:39
Itchikon keksin joskus nakki ja muusi, aina siitä lähtien kun keksin animesta kiinnostumisen (ei, sillä ei silloinkaan ollut tarkoitus omata yhtenäisyyksiä Miu Maun Ighigoon eikä ollut hajua että edellä mainittu nimisana tarkoittaa mansikkaa)
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Hilselinko - Joulukuu 20, 2010, 17:10:38
Selleri potkais mua päähän kerran, jos toisenkin ja sitten  Hilselinko seuraavat kaksi kuukauttaosasin sanoa vain^^. (olipas osuma, pakko myöntää)
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Mong Peiling - Joulukuu 20, 2010, 18:18:04
Tykästyin Meilingiin Hisoutensokussa ja opettelin pelailemaan sillä, parin kuukauden päästä lausahdus "Oon Mong Peiling ja taion sut vittuun!" vaan tuli jostain.

Tämä nimimerkki on samasta lähteestä.

Yleisin nimimerkeistäni, HeVi, on yksinkertaisesti etu- ja sukunimeni kaksi ensimmäistä kirjainta lätkäistynä yhteen.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: NanomaShiina - Joulukuu 21, 2010, 10:00:04
Minun nimimerkkini keksiminen alko joskus siihen aikaan , kun sain Halo 2:n , aikaisemmin käytin nimimerkkejä Akke tai Akkeza (jostakin syystä kutsuin pienenä itseäni Akke:ksi , vanhemmat rupes kutsuun sit mua kanssa ja site kaverit sano mua aina akeksi) mutta molemmat oli jo käytössä sillon... siten olin juuri alkanut katsoa animea ja tossa Lucky Starin avauksen koko versiossa kuulen ainakin aina: "Nooba-san  ii desu no?" tai jtk tonne päin , joten "Nooba-san on sopiva nimimerkki"  kokeilin ja toimi ja site se jäi mulla vaan käyttöön...

EDIT: Typ0ilua taas ja vähän korjauksia...
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Käpä - Joulukuu 21, 2010, 10:14:41
Minulle tämä lempinimi keksittin vuonna kivi & keppi... Se tulee yllätäen kolmesta lähteestä eli se on sellainen jalostettu versio, tarina menee näin; Sukunimeni on Anttila... joku kavereistani yläasteella keksi sitten vääntää siitä sanan Kattila... Kattila muuttui evoluution seurauksena sitten Käppänäksi... Ja sitten loppujen lopuksi se muuttui Käpäksi... eli Anttila -> Kattila -> Käppänä -> Käpä!!! Eli näin ollen nimeni on evoluution seurauksena muuttunut kolmesti ja uskon että se ei siitä enään muutu... Nimi on minulle tärkeä ja jos se siitä muuttuu lisää niin menetän suuren osan persoonallisuuttani... Iskulauseeni on hieno; KÄPÄNG!!!
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Tuffe - Joulukuu 21, 2010, 13:25:11
Oma niccini tuli joskus pikkulapsena tehdystä huvittavasta puhe erheestä :D Huomattavasti eskari-ikäisenä vastasin aina puhelimeen 'Tuhvipulo'. Siis huonolla suomellani nimeni. tunnistaa jos tietää nimeni. Tuhvi, tulee kutsumanimestäni, ja pulo on sukunimestäni :D( jotkut varmasti tunnistavat) Sitten otin sen 'Tuhvi' Ja lisäsin siihen W jotta kuulostaisi jännemmältä (lol) Ja Tuhvi on myös nykyään lempinimeni ihan omassa arki-elämässäni.

Nyt varmaan tiedätte miksi huomautin siitä yhestä nimilistasta edellsi foorumilla :D
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Myyruna - Joulukuu 21, 2010, 15:08:32
Siihen aikaan luin sitten paljon Korkeajännitys-sarjakuvia, niin niissä sattui olemaan panssarintorjuntavaunu Jagdpanther. Tein tuosta sitten itselleni nimimerkin, jota käytän vielä nykyäänkin.

Tuli World of Tanks mieleen, Siinä on just toi jagdpanther :P
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Miyuki - Joulukuu 22, 2010, 10:43:25
Pongasin kerran nimen Miyuki Inuyashan lopputeksteistä.

Syvällistä.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: punakone - Joulukuu 22, 2010, 11:53:36
Meitsillä on itänaapuriparafernaliaa enemmän ja vähemmän ja omistan kolme Ladaa joista kaksi on punaisia, you do the math.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Jonkku - Joulukuu 22, 2010, 12:49:26
Etunimestäni väänsin joskus ala-asteikäisenä tämän.. Ellen jopa nuorempana jo.

Monta vuotta jo ärsyttänyt jokin koko nimimerkissä, ja vasta vähän aikaa sitten älysin, että se on tuo toinen k tuossa.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Suiggari-Tou - Joulukuu 22, 2010, 15:58:18
Joskus pikkuernuaikoinani fanitin Rozen Maidenia, ja etenkin Suigin-Touta, ja esiinnyin useimmiten foorumeilla ja netissä muutenkin nimimerkillä Suigintou/Suigin-chan tai joku vastaava weabootitteli siihen perään. Sitten joku KH-foorumilla lyhensi nimen jostain syystä Suiggari-Touksi ja tajusin, että sehän onkin iskevä nimi eikä sitä todennäköisesti ole kenelläkään muulla. En kuitenkaan nimeä käyttänyt ennen kuin vasta Naruto.fi-sivulle eksyttyäni (kyllä, olen perinpohjaisesti käynyt läpi kaikki mahdolliset pikkuernujen/otakujen sarjat silloin aikoinani, mutta eipä puhuta siitä, nolostun muuten), ja sitten se jäi kun se tuntui omimmalta. Mitään muuta nimeä en oikein osaisi käyttääkään, ja kyseistä nimeä ei ole koskaan varattu eri sivustoilla :D
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: EpikFeil - Joulukuu 23, 2010, 01:14:03
Olen jo esittelysälässä kertonut kun kysyttiin, mutta koska spämmäys on kivaa ja kertaus on opintojen äiti, kerron toisen kerran (ja koska mulla on vietävän tylsää). Se tuli siis siitä kun joskus kävi ilmi että failaan kaiken ja siitä vääntyi ensin Epic FaiL (älkää kysykö miksi ällä on isolla, miettikää vain death notea). Sitten kun devassa ja vähän muuallakin tuo oli jo käytössä, keksin että hei, lausuttaessahan se on Epik Feil, ja koska feilaan kaiken, feilaan myös kirjoittamisen. Että siitä vääntyi ja voin muuten lesottaa että onpa ainakin sen verran uniikki että juutuupissa eikä missään muuallakaan tähän mennessä ole mokomaa ollut.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: yuki_tears - Joulukuu 26, 2010, 21:16:41
En oikein tiedä... Piti kerran keksiä nopeasti itselle nicci johonkin, ja päähän pilkahti kyyneleet ja lumi... Sitten tuli väänneltyä tälläinen nimi.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Kyubi - Joulukuu 26, 2010, 21:22:06
Taitaa mennä japanilaisen mytologian ja kettufetissinfanituksen piikkiin
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: oskari14 - Tammikuu 20, 2011, 09:46:27
Yläasteella ATK-tunti. Tarvittiin tunnukset. Etunimi ja sen hetkinen ikä. Siinä pähkinänkuoressa
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Miss Alice - Tammikuu 20, 2011, 13:19:27
Tämän nimimerkin taustoja olen tainnut aikaisemmin selitelläkin, mutta here goes:

Kupoliin tarvitsin nimimerkkiä, Kanon Wakeshiman Still Doll soi. Jossain kohdassa biisiä tuo maaginen nimi vilahti ja naputin sen käyttäjänimikenttään. Se ei ole niin älyttömän weeaboo kuin esimerkiksi Naruto.fissä käyttämäni Viinirypäle-chan *facepalm*, ja kuulostaa kivalta. Ja sopii tähän Touhou-fandomiin vallan mainiosti 8D
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Juhozki - Tammikuu 20, 2011, 14:48:54
Olin yllättynyt kun nimimerkkiä Juhozki ei tainnut näkyä ollenkaan googlessa vuosia sitten. Nykyään saattaapi olla 'galtsussa' joku wannabe.. ja en käytä kyseistä sivua itse.

Ennen Juhozkia oli Hellsing ja Jehuty, mutta noita nimiä käyttää kaikki.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Skwrl - Tammikuu 20, 2011, 21:30:45
Mielenkiintoinen ketju :3

Nettielämäni aikana minut on tunnettu mm. seuraavilla nimillä: Kuunvarjo (eräs roolipelihahmoni), Khessandra (eräs toinen roolipelihahmo), FourteenTwelve (viittaus Kaito Kid-hahmoon Salapoliisi Conanista) ja Huilisti, joka on nykyäänkin käytössä ja jolla joku on ehkä minuun saattanutkin törmätä esimerkiksi Anikin puolella.

Nimen Skwrl keksin joskus tänä syksynä istuessani tylsällä luennolla ja piirustellessani paperinkulmaan. Piirsin oravan (lempieläimeni <3), jonka viereen kirjoitin tyylitellysti 'squirrel'. Se kuitenkin näytti vähän tylsältä eikä sopinut kuvaan muutenkaan, joten väänsin siitä 'Skwrl'. Juuri ennen rekisteröitymistäni olin selaillut noita muistiinpanoja, ja kun tuli aika keksiä nimimerkki, päätin antaa vaihtelun virkistää ja länttäsin sitten Skwrl:in.
Muistakaa siis, rakkaat lapset, että luennoilla kannattaa istua. Siellä keksii hyviä nimimerkkejä :D
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Waa-Chan - Helmikuu 18, 2011, 22:16:26
Noh, puhuttiin jotai jänniä juttuja koulussa, sitten joku mainitsi Vaasan muhkeat (olen itsekin ''hieman'' muhkea  ;D), ja sitten siitä väännettiin Waa-chan, eli omasta nimestäni alku Wa (onse oikeesti tuplaveel :P) ja lisättiin a ja chan loppuun. Eli lyhyesti selitettynä Vaasan muhkeat ---> Waa-chan muhkea :D Sitten olen aina käyttänyt sitä netissä
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Suodeth - Helmikuu 18, 2011, 22:27:56
Laitetaan tämän epäoriginaalin nimimerkin selitys tännekin.
Ärinämurina melodeath metallia. Kalmah - Suodeth (http://www.youtube.com/watch?v=vuk8jvL-GUY)
Oma lemppari kyseiseltä yhtyeeltä.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Impopentti - Maaliskuu 21, 2011, 12:44:34
Höm höm.... No galtsuunhan mun piti keksii joku nimi... no pelasin sit kerran Guitar Hero ta ja siin oli se biisi "i wanna make it with chu" queens of stone agelta :D
Ja ku siin sanotaan nii jännästi se "chu" ni se oli hassun hauskaa ja päätin laittaa nimekseni Chu-boy, ja ny se on mun lempi nicki, laitan se melkein kaikkialle :DD
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: hwllu - Maaliskuu 21, 2011, 23:21:54
no hömhöm, nimimerkkei on ollu aika paljon tän pienen elämän varrella muttamutta...
hwllu siksi koska en osaa kirjottaa lempinimeäni oikein een kanssa :(
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Jerzu - Maaliskuu 29, 2011, 02:20:52
Sitä kun kuulee paljon jertsua nih ei sitä paljoo tarvi väännellä.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Hazu - Toukokuu 06, 2011, 23:34:59
Päätin silloin olla Orange-kun koska Orange oli juuri silloin lempihahmoni.
Kadun päätöstäni, ei koska Orange ei olisi enää kiva hahmo, vaan siksi kun keksin jälkeenpäin satoja parempia nimiä.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Violettio - Toukokuu 07, 2011, 00:08:20
Nimimerkki Violettio, koska violetti on mahtava väri.
Tarvitseeko perusteellisemmin kertoa? Se ei ole niin hienoa kuin luulette...
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Impopentti - Toukokuu 07, 2011, 11:47:55
Hmm.. nimimerkki chu-boy tuli siitä ku olin galtsussa vuonna nakki ja mun nimimerkki oli sillon bun-boy (koska kaveri kutsu mua pullapojaks) sit mietin uutta nimimerkkii sinne pelatessani guitar herota ja soitin sitten biisin jossa laulettiin "i wanna make it with chu!" ja koska taustaäänien sanoma "chu" kuulosti hullunkuriselta sain idean olla chu-boy :33
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: LENK - Toukokuu 07, 2011, 13:02:05
LENK= tulee The Legend of Zelda pelistä Linkistä :D ja juhozki keksi nimeksi Lenk ja aloin käyttää sit LENK :)...(olen zelda fani XD)
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Beardmaster - Toukokuu 12, 2011, 19:56:21
tää nimimerkki tuli koska kasvatan partaa mutta yleensä kuljen nimellä HeviMosher. monet tietänee sen jo ja tietää myös että kaverit keksivät sen mulle amiksessa aikoinaa joten ei siitä enempää
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Bocknoi - Kesäkuu 05, 2011, 08:26:43
Aika yleisiä käyttäjänimiä on väännökset omasta nimestä, jotka on usein pidempiä ku oikee nimi, niin ite olin vielä joskus Karstu.

Jossakin vaiheessa muutuin Kalakukoksi, josta kehitty Fishchicken jollain englanninkielisellä foorumilla. (Fishrooster kuulostaa aika pässiltä, ja mikään Fishcock en ainakaan voi olla, siksi kukosta tuli kana.) Hankala enää sanoa mistä toi Kalakukko ihan alunperin tuli, mutta Kalakukko oli joskus yläasteella mulla joku meemi parin kaverin kanssa ja vähän niinku lempinimiki hetken aikaa. Jollain suomalaisella foorumilla tuli sitten joskus vastaan joku toinen Kalakukko, niin siitä lähtien olin ihan Fishchicken niilläki mestoilla.

Muutuin Bocknoiksi, kun jossakin vaiheessa Fishchicken ei enää mahtunu hahmon nimeksi melkeen missään peleissä, enkä enää halunnu olla Karstu. Bocknoi-nimen takana ei ole mitään tarinaa, piti vaan keksiä joku, joka ei todennäköisesti ole kenelläkään muulla ja joka ei tarkota mitään, mutta kuulostaa kuitenkin lempinimeltä eikä ole rivi randomeita merkkejä. Viimiset pari vuotta oon netissäki ollu vaan Bocknoi. Jos pelissä nimen pitää olla vieläki lyhyempi, mitä tulee koko ajan vaan useammin vastaan, niin sillon oon vaan Lex. Lex tulee The Triben (Klaani) Lexistä, joka oli sarjassa mun lempihahmo. Jos joskus synkässä, dystopisessa tulevaisuudessa edes Lex ei enää mahu pelihahmon nimeksi, niin en tuu antamaan hahmoille nimiä enää ikinä.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Anakichi - Heinäkuu 29, 2011, 00:44:37
Koulussa (joskus seiskalla) luokkalaiset tytöt luuli olevansa helvetin (anteeksi) älykkäitä ja alkoivat pilkata minua japaniharrastuneisuudestani... (ei siinä mitään, pilkkaisin itsekin)

lopulta omasta nimestäni (joka alkaa an.....) alkoivat vääntää "jos sä oot joku anakizi" "anakisuki" ja niin...

päätin sitten piruillakseni ottaa nimekseni anakichi...
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Reima - Elokuu 06, 2011, 01:44:35
Mietittiin Lapen kanssa, mikä mun nickiks vois tulla, kunhan liityn....
Ensin mietittiin Androidi munaa ja ties mitä kaikkea..
Mutta sitten päätyttiin tähän... Yhdistettiin Reimu ja jokin asia viel, mistä synty tämä...
Jotenkin rulee Reino-tohveli mieleen :''D
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: covechan - Elokuu 07, 2011, 06:33:29
Aikoinaan ensiaikoina kun pelasin nuorena Counter-Strikeä käytin teininickkejä kuten "Hunter" ja "Killer" mutta sen jälkeen aloin kuuntelemaan Covenantin biisejä. Sen jälkeen käytin pitkään nickiä Covenant mutta päätin että ison alkukirjaimen voi tiputtaaja muutenkin nick oli kamalan yleinen(Varsinkin sitten kuin ensimmäiset Halot tulivat).
Myöhemmmin tutuistuin animen ihmeelliseen maailmaan, ja ajattelin, että "cove" ja "chan" sointuisi hyvin yhteen.

Siitä lähtien on tällä menty.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Sainigma - Elokuu 08, 2011, 00:25:38
Nimi tulee Operation Flashpointin fdfmodin sisäpiirin vitsistä. En uskaltanut tänne norminimimerkilläni rekisteröityä, joten vedin syöttökenttään ekan nimen mikä tuli mieleen ja rekkaamisen aikoihin fdfmodia tuli pelattua ~paljon.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: nukkesyndrooma - Elokuu 08, 2011, 01:02:19
About vuos tai pari sitten pahimman nukenpiirtokauden aikoihin Kupolissa voivottelin nukkesyndroomaani :'D ja noh nukkefetissi ylipäänsä vaikuttanu asiaan
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Dublaze - Elokuu 09, 2011, 18:44:43
Ensimmäinen nimimerkki ikinä oli vissiin Ilves, mutta siitä tuli niin paljon väärinkäsityksiä mm. että olisin Tamperrreelta tai seuraisin lätkää, joten hetken sitä siedettyäni odotin nickiä seuraavaa:

Lukion aikana söin paljon pistaasinpähkinöitä ja jätin hajamielisyyksissäni kuoret aina pulpetille, joten seuraavan luokkaryhmän henkilö joka istui samaan pulpettiin oli luultavasti hyvin mielissään. No kävipä niin että tiesi parissa sekunissa kuka ne siihen oli jättänyt x_x Siitä sitten liikanimi "Pistaasi" minkä otin hetkeksi DJ Pistaasiksi.

No näin klopalisaation aikana piti sitten nicki ulkomaalaistaa hieman mutta ei Pistaget oikein toimineet, niin sitten jostain hyllyn tai puun takaa kolahti Dublaze. Ei tasan mitään muistikuvaa mistä tuli, mutta jostain syystä tykkään miltä se näyttää kirjoitettuna ja oikeinlausuttuna se on sopivan korni. "Blaze" -osuus ainakin tulee jatkuvasta liekeissä olemisesta n_n Dub vissiin dubreggae vaikutteesta vuosien takaa.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Jaakui Pirinen - Elokuu 09, 2011, 19:21:55
Joku jossain irkkikanavalla tämän vuosia sitten väänsi kun puhuin Yakuista (nijiura maidsin hahmo jota suuresti fanitan)
Keksin sitten sille teemaan sopivan sukunimenkin.
Siitä lähtien olen tätä ns. taiteilijanimenäni käyttänyt.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Satori - Elokuu 09, 2011, 21:58:02
Paitsi Töhöhahmo, myös Zen-buddhalainen käsite (valaistuminen).... Kaikenlainen mietiskely kun on lähellä sydäntäni. Mielenrauha on iloinen asia!
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Mia - Elokuu 11, 2011, 17:26:02
Lyhenne etu- ja sukunimestä ja on ollut käytössä siitä lähtien kun sain ensimmäisen sähköpostini ja MB.net tunnukseni. Pari uuttakin omaperäistä (= en ole nähnyt kenenkään muun käyttävän niitä) nimimerkkiä olen keksinyt viime aikoina, mutta en juurikan käytä niitä koska kaikki tunnistavat minut tästä nimimerkistä ja, no. Ehkä sitä joskus voisi vaihtoakin miettiä...
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Inc - Elokuu 15, 2011, 22:08:34
Lyhennetty nimimerkistä Incoherent Essay, jonka otin käyttöön koska se kuvaa suhteellisen hyvin kirjoitustyyliäni.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Tuomiorovasti - Elokuu 29, 2011, 04:19:28
Character name -> C H A R a c T e r A M e -> Chartam
junnuna ollu muka niin fiksu mielikuvitus eikä se siitä oo parantunu :-D Myös voi törmätä Internetin ihmeellisessä maailmassa nimimerkkiin Tuomiorovasti 8))))))))))))))))
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Hieda no Mukyuu - Elokuu 30, 2011, 12:13:21
Onko w:n käyttäminen muotia, vai onko pelkkä sattuma, että foorumilla on Hwllu, Skwrl ja Tuhwi?

Yhdistettiin Reimu ja jokin asia viel, mistä synty tämä... Jotenkin rulee Reino-tohveli mieleen :''D

Minulle tulee aina semmoinen olo, että Reima on (suomalainen) miespuolinen faniversio Reimu Hakureista. Piirustukilpailuehdotus: luokaa Reiman avatariksi sopiva genderswap-Reimu. Eikä sitten mitään mannosukea, ihan hillitty poika-Reimu vain.

"Blaze" -osuus ainakin tulee jatkuvasta liekeissä olemisesta n_n Dub vissiin dubreggae vaikutteesta vuosien takaa.

Dubla-ze tulee ehdottomasti siitä, kun Marisa on juonut liikaa sakea. Näkee omat puhekuplansa kahtena ja yrittää sammaltaa, että »tupla-ze».

***

Ai minunko nimimerkkinikö?

No kun... *punastus* Kaikki yōkai-lapset oli sitä mieltä, että Akyū on mun isä... Tai siis toinen äiti... No kyllä te ymmärrätte! Sitä nyt vaan sattuu Gensōkyōssa! Äiti ei kyllä ole myöntänyt mitään, se vaan selittää että kyllä minäkin jonain päivänä vielä opin tajuamaan homunculus-taikuutta, jos luen tarpeeksi paljon hyviä kirjoja.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Vee - Elokuu 30, 2011, 18:07:53
Koska kukaan ei tunne sitä pianistivirtuoosia (http://fi.wikipedia.org/wiki/Seppo_Hovi), sanoisin, että Seppo Hovi on yksi suomalainen Touhounpelaaja. (http://replays.gensokyo.org/index.php?u=Seppo+Hovi&g=--&p=&t=--&d=--&ch=0)
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Kougyoku - Lokakuu 30, 2011, 13:49:21
Oma nimeni ----> vihanneslempinimi paprika (älä kysy) ------> Rika~
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: ObD - Marraskuu 30, 2011, 22:05:16
ObD:n historia on pitkä ja synkkä niiltä ajoilta, kun harrastin vielä tanssia. Kyseessähän on siis säälittävä akronyymi, jonka kehitin liittyessäni kutosella IRC-galleriaan jne.

Ja jos jotakuta kiinnosti, mistä ObD on lyhenne, saa luvan pettyä, sillä en paljasta enempää :p Kyseessähän on vain lyhenne ryhmän nimestä.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Korven_soturi - Tammikuu 25, 2012, 12:15:37
Tuli tossa jossain 2010 vuoden alkupuolella investoituu pleikka kolmoseen ja pitihän sinne joku käyttäjänimi keksiä.
'' Jos jotain yksinkertasta ja suomalaista keksis...'' eikä mitään XxXIpwnYouNoobXxX -tyyppistä älytöntä siansaksaa tai satunnaisia numeroyhistelmiä.
Omasta mielestäni tänhetkinen asuinkaupunki on myös melko korvessa ja kun tähän lisätään alakoulu- aikojen helposti ärsytettävä ja päällekäyvä luonne, nii hommahan on selvä.

Niinpä päädyin versioon korven_soturi koska versio ilman _ merkkiä oli jo käytössä. 'Korveks' noi kaikki kaverit mua nykyään kuttuu jos niitä netissä vastaan tulee ja välillä IRL silläki on kuullu kututtavan.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: J_onn_e - Tammikuu 25, 2012, 13:32:45
seon mun nimi
big surprise
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Lumityttö - Tammikuu 29, 2012, 20:41:35
nimi juontaa juurensa silleen että mietin uutta nimeä Deviantarttiin ja mietin että okei olen lapista ja tykkään lumesta joten mikäs sen parempi ku Lumityttö :D yksinkertainen ja I LIKE IT <3
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Normaalilapsi - Huhtikuu 12, 2012, 16:15:57
Olen normaali ja lapsi... oikeastaan ei ole mitään erikoista syntytarinaa, aluksi mietin myös Sugarhippua mikä juontaa röllinimestä mitä käytän muualla. Sokeri on hyvää ja hippu on hippu XD olempas järkevä. Olisinkohan Normaalilapsi nimen keksinyt joskus 2 vuotta sitten kun tarvitsin uuden nimen Deviantartissa  :)
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Miyuki - Huhtikuu 12, 2012, 16:26:14
^
Miksi et ollut Jeesus? : <
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Lumityttö - Huhtikuu 13, 2012, 10:19:47
^
Miksi et ollut Jeesus? : <

hyvä miyuki FD äippä muute oisit pistäny nimimerkiks äippä xD
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Mia - Huhtikuu 13, 2012, 11:19:36
Olen normaali ja lapsi... oikeastaan ei ole mitään erikoista syntytarinaa, aluksi mietin myös Sugarhippua mikä juontaa röllinimestä mitä käytän muualla. Sokeri on hyvää ja hippu on hippu XD olempas järkevä. Olisinkohan Normaalilapsi nimen keksinyt joskus 2 vuotta sitten kun tarvitsin uuden nimen Deviantartissa  :)
-
Miksi ei Suiggarihippu?

Okei, nyt anteeksipyyntöjä sinulle ja Suiggari-Toulle.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Normaalilapsi - Huhtikuu 13, 2012, 14:41:21
^
Miksi et ollut Jeesus? : <

hyvä miyuki FD äippä muute oisit pistäny nimimerkiks äippä xD

No jos muutan nimimerkiks JeesuÄäippäSuiggarihippu XD Jeesus olis muuten pirun hyvä nimimerkki
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Lumityttö - Huhtikuu 13, 2012, 16:23:50
^
Miksi et ollut Jeesus? : <

hyvä miyuki FD äippä muute oisit pistäny nimimerkiks äippä xD

No jos muutan nimimerkiks JeesuÄäippäSuiggarihippu XD Jeesus olis muuten pirun hyvä nimimerkki

jeesus olis kyllä huippu 8D
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Suiggari-Tou - Huhtikuu 14, 2012, 00:14:04
No jos muutan nimimerkiks JeesuÄäippäSuiggarihippu XD Jeesus olis muuten pirun hyvä nimimerkki

Hämmentävän hieno nimimerkki, myös Jeesus olisi ollut siisti ja aiheuttanut kohua(?) ja hämmennystä. XD
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Raektis - Huhtikuu 14, 2012, 19:07:05
Blaargh, minun nimen tausta on tylsä. Käynnistin Dransikin ensimmäistä kertaa, se kysyi hahmon nimeä. Kirjoitin tuon sen enempää miettimättä, siitä lähtien tuo on ollut nettinikkinä.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Kain - Kesäkuu 04, 2012, 00:27:50
Kain?

En tiedä, sopivan lyhyt ja helposti muistettava.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Hagane productio - Heinäkuu 06, 2012, 13:11:17
FullMetal Alchemist ja 2008..... Olin silloin 5. luokalla.... "Hagane" vain kuvasti meikäläisen luonnetta, kun siihen aikaan meikäläistä kiusattiin ja kaikkea, mutta kestin sen kaiken. "productio" tuli nimeen mukaan vuonna 2009 kun pääsin vihdosta viimein käyttämään nettiä omalla koneella ja aloin julkaisemaan tekemääni arttia sinne tänne. Hagane productio on vain sellainen nimi johon ei törmää ihan helposti jonkun toisen immeisen käyttämänä. C:
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Röögeri - Heinäkuu 06, 2012, 13:18:29
Nimimerkkejä on ollut varmasti jo toista kymmentä internetvuosien saatossa. Röögeri sai alkunsa, kun muistelin yläasteella yhden lempinimistäni olleen anaaliröögeri. Tästä johdettuna nykyisin käytössä olevat anaroger ja Röögeri nimimerkit saivat alkunsa.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Juhozki - Heinäkuu 30, 2013, 17:35:04
(http://imageshack.us/a/img577/9657/3b6z.png)
Tuomiopäivä (http://i.imgur.com/jeYTNe1.jpg)
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: ObD - Heinäkuu 30, 2013, 17:44:24
Hi-mi-tsu
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Anakichi - Heinäkuu 31, 2013, 15:54:54
Tuli tosiaan seitsemännen luokan alkupuolella kun luokan lissuilla oli tapana sanoa toisiaan oudoilla lempinimillä esim taru Taruski Jenni Jennyski jne, joten ne oli sitten yks päivä tosi "fiksuina" ja "ilkeinä" käytävällä silleen "Hei, koska sä tykkäät japanihörhöjutuista, sä oot Anakitsi" ja siitä se ajatus sitten lähti.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Error 424 - Heinäkuu 31, 2013, 16:28:23
Jaa-a, yleensä on tapana vaihdella nimimerkkiä aina silloin tällöin, mutta 424 tuppaa olemaan jokaisessa.

Miksi 424? No sehän juontaa noin kymmenen taakse aikaan kun tein luultavasti elämäni ensimmäistä käyttistä. Runescapeen. Koska haluamani nimi oli jo käytössä, antoi sivu pari samanlaista vaihtoehtoa, joista 424 päätteinen osui silmään helposti muistettavana. Siitä lähtien suurin osa käyttiksistäni on ollu 424-päätteisiä.

Myöhemmin tajusin 424:n sisältävän vastauksen elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen (http://en.wikipedia.org/wiki/Answer_to_The_Ultimate_Question_of_Life,_the_Universe,_and_Everything#Answer_to_the_Ultimate_Question_of_Life.2C_the_Universe.2C_and_Everything_.2842.29), joka ei tietenkään voinut olla sattumaa. Tästä innostuneena päätin etsiä mitä muuta 424 saattaisi pitää sisällään ja vastaan tuli jalkapallomuodostelma, Beverly Hillsin aluekoodi, höyryjuna ja tietenkin virhekoodi 424 "Object required," joka on nyt saanut yleiskäyttiksen aseman kun jotain pitää keksiä.

And that's why I'm called Error 424.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Kinoko - Tammikuu 15, 2015, 01:15:24
Olipa kerran pieni Kinoko, joka sattui samaan ilmatilaan japanilaisen vaihto-opettajan kanssa. Tasavertaisesti kökön engranninkielisen keskustelun aihe kääntyi väistämättä sieniin, ja Kinoko pääsi pröystäilemään, kuinka monen sienen nimen hän osasi japaniksi (jopa 2; shimeji ja matsutake). Sensei totesi: "You really are kinoko master!" ja se kihahti välittömästi nuppiin.

Järkytyin, kun tajusin maailmassa olevan muitakin kinokoja. Käytän tuota nimeä sitten oikeastaan vain täällä.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Pitchin - Tammikuu 15, 2015, 15:59:39
*sims vaatteidenvaihto efekti* Nickki updeetto
Piia->Piitu Itchiko->Itchi
Piitu+Itchi=Pitchi(n)
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Daealis - Tammikuu 16, 2015, 11:05:21
Kirjoitin ohjelman joka arpoi 32 tuhatta nimeä parissa sekunnissa. Selasin tallentunutta listaa ja tämä oli ensimmäinen mikä pomppasi silmään.

Tästä on aikaa kohta 15 vuotta. Mitä sitä turhaa hyvää kahvaa vaihtamaan.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Prepper Neko - Maaliskuu 04, 2015, 22:10:59
Katsoin aikanaan dokumentin preppaajista ja kissat on mukavia lemmikkejä.
Otsikko: Vs: Nimimerkkinne
Kirjoitti: Morichika - Maaliskuu 11, 2015, 15:45:52
Morichika lähti siitä kun en jaksanut tiliä tehdessäni olla se ainainen ja sama Gintaman inspiroima Gintoki/Kintoki/Gin, niin keksin vain ekan Touhoun jätkähahmon joka mieleen tuli....valinnanvaraahan oli aivan hulppeasti....Unzan, Myouren, Morichika, Yoki ja se Reimun joku alkupään peleissä nähty lentävä kilpikonna....