Touhou.fi

Todellisuus => Moderni audiovisuaalinen kulttuuri => Aiheen aloitti: pawwo - Tammikuu 11, 2011, 21:23:57

Otsikko: Assassin's Creed
Kirjoitti: pawwo - Tammikuu 11, 2011, 21:23:57
Koska minusta tämä upea pelisarja ansaitsi oman aiheensa tänne ja olisi kiva kuulla pitääkö joku muukin näistä peleistä :)

Itseeni tuo ensimmäinen AC ei oikein iskenyt, liian itseääntoistava, olisi voinut olla muitakin sivutehtäviä niiden lippujen keräämisen ja ihmisten auttamisen ohella ja kerjäläiset ja koko Altaiiiir alkoivat tarinan edetessä ärsyttää minua jostain syystä :/

ACII oli ensimmäinen peli jota pääsin pelaamaan, ja se ylitti kyllä kaikki odotukseni, ja suurin osa asioista mitkä jäivät kakkosessa minua vaivaamaan korjaantuivat Brotherhoodissa ^^ (josta sain codex editionin lopultakin vaikeuksien kautta) Ja vaikka tuo multiplayeri onkin minusta ihme säätämistä välillä, sitäkin tulee jonkun verran pelattua, Harlequin ja Hellequin<3 Eli jos siis satutte puukottamaan jonkun ympyrää juoksevan idiootin tällä pawwo nimimerkillä, se tosiaan olen minä...

Onko teillä jotain lempihahmoja?
Itselläni Malik, Shaun ja Leonardo. How exciting~

Pelin soundtrack oli myös loistava, Jesper Kyd osaa asiansa.
Ja onko joku lukenut noita AC Renaissance ja Brotherhood kirjoja? Aloitin itse juuri kahlaamaan läpi...

Mihin aikaan ja paikkaan luulette että Assassin's Creed 3 sijoittuu?

Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Jagdpanther - Tammikuu 11, 2011, 21:33:30
Kas kas, kyseisen sarjan toinen osa ja Brotherhood on tullut läpi pelattua, ja upeita pelejä kyllä ovat kaikin puolin. Ja kuinka ollakaan, itsekin omistan tuon Codex Editionin. Ensimmäisestä osasta kuulin paljon juttua, että se ei ole mistään kotoisin, joten niin jämptin ratkaisun tein, että jätin sen kokonaan välistä.

Brotherhoodin moninpeliä innoissani testasin ja pelasin vähän aikaa, mutta v*ttuunnuin totaalisesti siihen tavanomaiseen, mikä minulle tapahtui (näet kohteesi, lähdet innoissasi tappamaan sitä, kun joku muu tulee ja tappaa sinut ennen kuin ehdit itse tappaa omaa kohdettasi).
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: MKtsudo - Tammikuu 11, 2011, 21:43:47
Pakko mainita omasta kontaktistani pelisarjaan se, että kun kaverilla sitä pyysin mielenkiinnosta päästä kokeilemaan eräiden ihmisten myötävaikutuksesta uteliaana, tuli siinä sitten vedettyä Brotherhood aivan loppumetreiltä läpi ja lopputekstien aikana ainoa, mitä mulle käytännössä jäi käteen, oli suhteellisen wtf-fiilis. Ei silti, pitkäkestoisemmalla sisäistämisellä kyseessä olisi varmasti aivan erilainen kokemus, jonka voisi tietysti ihan hyvin pelata kokonaisuudessaan läpi itsekin. Mutta antaa ajan näyttää koska sellainen päivä voisi koittaa.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: pawwo - Tammikuu 11, 2011, 22:07:55
Pakko mainita omasta kontaktistani pelisarjaan se, että kun kaverilla sitä pyysin mielenkiinnosta päästä kokeilemaan eräiden ihmisten myötävaikutuksesta uteliaana, tuli siinä sitten vedettyä Brotherhood aivan loppumetreiltä läpi ja lopputekstien aikana ainoa, mitä mulle käytännössä jäi käteen, oli suhteellisen wtf-fiilis. Ei silti, pitkäkestoisemmalla sisäistämisellä kyseessä olisi varmasti aivan erilainen kokemus, jonka voisi tietysti ihan hyvin pelata kokonaisuudessaan läpi itsekin. Mutta antaa ajan näyttää koska sellainen päivä voisi koittaa.

Kun pääsin ACII loppuun sanoin äänen wtf ja naurahdin kun päähenkilö pelissä teki samoin, Brotherhoodinkin loppu kieltämättä melko... erikoinen. Mutta suosittelen todellakin kokeilemaan pelisarjaa, itse aloittaisin ainakin tuosta ACII niin aukeaa Brotherhoodikin paremmin.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Tammikuu 11, 2011, 22:34:20
Assassin's Creed pelisarja, mitä siitä voikaan sanoa. Rakastan sitä. Miks ei Ubisoft tehnyt näin hyviä pelejä muulloin 2000-L alussa? Onneksi he sentään tekivät sen nyt.

Kun aloitin AC:n pelaamista, oli yllätys yllätys kesäloma ja olin valvonut koko yön vain mesettäen ja katsellen animea, kun kaverini tupsahti meille siinä kello 11 aikoihin hirveästi AC1:tä hehkuttaen. Kokailin tietenkin peliä heti ja pieneksi pettymyksekseni haistatin sille suoralta kädeltä paskat. Vain sen takia että olin aivan poikki, enkä kyennyt pelaamaan mitään. Kun kokeilin sitten virkeänä kyseistä peliä, huomasin sen olevan kehityskelpoinen, hitusen varovaisesti tehty peli, josta olisi voinut saada aikaiseksi paljonkin enemmän mitä se oli. Enkä uskonut että se kuvasti koko Ubisoftin osaamista, millään osa-alueella.

Sitten tuli AC2! Sivuutin pelin alussa hieman kättä heilauttamalla ja menin suoraan pelaamaan muita pelejä, mistä tiesin että ne olivat hyviä. VÄÄRIN MENI! Kerran sitten viime kesällä (ompas pitkä aikalinja) kysyin veljeltäni haluaisiko hän jonkin pelin Anttilasta, kun olin menossa muutenkin Helvingissä käymään ja hän sanoi olevansa kiinnostunut AC2:ta. Pienten arvostelujen lukemisten jälkeen huomasin että peli oli ainakin kriitikoiden suosiossa, joten päätin sitten ostaa sen vejelleni. Tämä oli yksi pelihistoriani suurimmista voitoista! Tietenkin kerroin tästä ostoksesta Käpälle, joka oli AC1:sen omistaja ja hän pinkaisi Klaukkalan toisesta päästä tänne meille kokeilemaan sitä ja jäikin sitten kolmenki päivksi meille, niin että saimme pelattua pelin läpi. Kirjaimelllisesti pelasimme sen läpi yhdeltä istumalta, ainoastaan nukkuminen oli sallittua pelaamisen ohella. En aijo valehdella kellekkään tästä pelistä. Tykästyin sen ilmapiiriin välittömästi aina Ezion pikku kahakasta paavin perässä juoksemiseen asti ja mikä ihmeellisintä pidin myös Desmondin tarinapolusta paljon ja muutenkin miekkonen oli miellyttävä tuttavuus. Jokin vain iski minuun pelatessani AC2:ta, jokin vain siinä on kun saa justa talojen katoilla vaaniessa salakavalasti kohdettansa ja surmaamalla katoilla olevat sotilaat paljon ennemmin kuin he ehtivät tajutakkaan mitä tapahtui heille. Sitten kun oli kerännyt aivan kaiken muun paitsi sulat AC2:ta mietin hiljaa itsekseni "mitä sitten tekisin?". Onneksi boxini ratkaisi asian tuhoamalla oman levyaseman ja ostin veljen kanssa uuden Xboxin, jossa ei ollut AC2 savea  ;D


Kun taas kuulin että Assasin's Creed saa vielä jatkoa edellisvuoden puolella ja että Ubisoft teki samalla AC 3:ta ajattelin etteivät he todellakaan saa pilata tätä peli sarjaa kiirehtimällä julkaisuissa ja näin pilaamalla vaivalla rakentamansa kokonaisuuden. Onneksi näin ei käynyt vaan Assassin's Creed Brotherhood oli tayttä rautaa, niin alun mahtipossauksesta, sivutehtävien kautta, Desmondin loppuhuipennukseen ja minä poika tykkäsin tästä. Eniten pidin pelissä sen lisätehtävistä, jotka olivat suorastaan täydellisyyttä hipovan hauskoja tehdä. En kertaakaan alkanut miettimään onko näissä mitään järkeä tehdä, vaan porhalsin siinä pelin keskivaiheilla lisätehtävien kimpussa suuremmalla palolla ja innolla, kuin päätehtävien kanssa. Omat assassin kamutkin ovat kiva piristys peliin, joilla pääsin pelleilemään Borgan torneja ja sotilaita vastaan, niin paljon kuin sielu- ja aikarajoitus sieti. Mutta yksi asia oli ACB:ssä huonommin, kuin AC2:ssa. Nimittäin vaikeustaso. Sitä ei AC ja AC2 veteraaneille ollut... En käsitä miksi näin oltiin tehty, sillä AC:ssa kyllä riitti vaikeustasoa joissakin kohtaa, mutta nyt se tuntui unohtuneen jonnekkin. Muuta huonoa en sitten keksinytkään pelistä. (Tulipas pitkä sepustus, toivottavasti joku edes jaksaa lukea tämän lävitse.)
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Tammikuu 11, 2011, 23:01:06
Mitenkä mua kiinnostaa Assassin's Creedissä just se ettei toista saman genren pelä oikein löydykkään. Se saa olla niin ylhäisessä yksinäisyydessään, kuin olla ja voi...
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Selleri - Tammikuu 11, 2011, 23:04:57
mainstream

MAINSTREAM
Täytyy ihmisellä olla videopeliharrastuksessaan jotain pahasti vialla jos ylistää tai murjoo pelejä niiden suosion mukaan.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Tammikuu 11, 2011, 23:13:37
Noh, Noh, Noh, Noh, Noh, Noh, Noh, Noh!!!

Nyt ei tapelaa! Mielipiteet jokaisella, vaikka jotkut saisivat ajatella joskus mitä sanovat...
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Selleri - Tammikuu 11, 2011, 23:16:38
Kiehtovaa. Siivotaanpa nyt kuitenkin tämä aihe.

Noniin. Tästedes pysytään asiallisen keskustelun rajoissa.

Ja Hilselinko, mitenkäs sinä noin tuplapostasit? ;)
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Treasurance - Tammikuu 11, 2011, 23:19:36
Tämähän loukkaa sananvapautta! Vähän niinkuin antipiratismi

Sananvapaus? Ei täällä sellaista tunneta. Rakkaudella, foorumin miko <3
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Tammikuu 11, 2011, 23:26:57
(Sananvapaus on yksi iso kirosana, mihin jokainen tavanpulliainen aina vetoaa, tietämättä edes mitä sillä tarkoitetaan tai voiko hän tätä keinoa edes sallitusti käyttää - Ihminen)

Pitipäs muuten lisätä ensimmäiseen kommenttiini se etten itse ole jaksanut ostaa liveä boxiini, enkä näin ollen pelaa livessä. Mutta jos teillä on hyvä kokemuksia ACB:n nettipelistä, voisi se olla viimeinen riisijyvänen vaakakupissa, mikä kaataa vaa'an kumolleenn liveen.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Juhozki - Tammikuu 12, 2011, 03:33:56
Onhan tuo Assassin's Creed sarja mielenkiintoinen kokonaisuus. Ja mitenköhän mahtaa tarina jatkua Brotherhoodin jälkeen..?
Wake up Desmond. The Animus has you.

Animuksen luoma maailma on pelkkä simulaatio ja kaikesta kokeellisuudesta johtuen vielä buginen.. tai, no.. enemmänkin vähän outo.
Viilsin meinaan random vartijan kurkun auki luudalla.*

Toisaalta, juuri tuosta johtuen voisin antaa Brotherhoodille "Game of the Year, All Years" palkinnon.

*Siis, Ezio. En minä. Anteeksi tämä sekaannus.
..Ja taas näkyy jotain aaveita..
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Jonkku - Tammikuu 12, 2011, 10:34:20
Kakkosen ostin kun Steamin joulualennuksissa oli ja kaveri kehui. Muita en ole pelannut vielä.

Ihan mukava peli tähän mennessä ollut. En ole vielä läpi saanut.
Mutta miksi ihmeessä Altaïrin pukua ei saa värjättyä kuten muita. :| Venetian Teal oli hieno väri.

Saas nähdä, että ostanko Iloiset Veikkoset kun PC:lle ilmestyy.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Miss Alice - Tammikuu 12, 2011, 14:39:06
Assassin's Creediä en ole päässyt vielä pelaamaan. Mutta pelidesignhörhönä renesanssiajan Italia ja Ezion asu, mistä olen paljon kuvia kotosallakin katsellut, ovat ihaninta realistista silmäkarkkia ikinä. Useat kaverini ovat peliä minulle vienosti suositelleet, yksi kaverini suorastaan jumaloi sitä. Tekisi mieli lainata AC2 kaverilta ja sitten kenties ostaa itse käytettynä, jos oikein peliin kiinnyn. Vaikuttaa ainakin sellaiselta, joka voisi vastata odotuksiani.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Tammikuu 12, 2011, 18:11:14
Aah, AC 2:n ja ACB:n krafiikka niin pornoa...
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Juhozki - Tammikuu 12, 2011, 18:13:51
Aah, AC 2:n ja ACB:n krafiikka niin pornoa...

Enpä ole pelien graffoja katsellut tuolla tavalla..

How exciting!
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Tammikuu 12, 2011, 18:31:26
Porno on tässä tapauksessa adjektiivin synänyyminä...
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Datafox - Tammikuu 12, 2011, 20:08:14
Laitoin latinkiin kun kerran rahaa ei vielä ole. Jos tulee niin ostan. Kakkosesta puhun siis tietysti. Kysyn siis nyt että voiko kakkosta pelata jos ei ole pelannut ykköstä?
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: pawwo - Tammikuu 12, 2011, 20:14:30
Laitoin latinkiin kun kerran rahaa ei vielä ole. Jos tulee niin ostan. Kakkosesta puhun siis tietysti. Kysyn siis nyt että voiko kakkosta pelata jos ei ole pelannut ykköstä?

Mielestäni voit, itseäni ainakaan ei haitannut
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Datafox - Tammikuu 12, 2011, 20:17:07
Laitoin latinkiin kun kerran rahaa ei vielä ole. Jos tulee niin ostan. Kakkosesta puhun siis tietysti. Kysyn siis nyt että voiko kakkosta pelata jos ei ole pelannut ykköstä?
Mielestäni voit, itseäni ainakaan ei haitannut
Hienoa. Jo 30% ladattu ja 52 minuttia näyttää jäljellä olevaa aikaa. Eikä lataa vielä maksiminopeudella.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Juhozki - Tammikuu 12, 2011, 20:17:58
Brotherhoodissakin joku recappi siinä alussa. Ei maailma kaadu jos vähän hyppii..
Kakkosta en pelannut loppuun asti.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: pawwo - Tammikuu 12, 2011, 20:21:37
Brotherhoodissakin joku recappi siinä alussa. Ei maailma kaadu jos vähän hyppii..
Kakkosta en pelannut loppuun asti.

Kyllä minä vielä pakotan sinut pelaamaan sen jokin kaunis päivä. Muuten lähetän tuon rakkaan siskoni postissa ovellesi.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Juhozki - Tammikuu 12, 2011, 20:27:02
Okei okei! Minä pelaan!
Don't kill me.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: MKtsudo - Tammikuu 12, 2011, 20:28:11
Brotherhoodissakin joku recappi siinä alussa. Ei maailma kaadu jos vähän hyppii..
Kakkosta en pelannut loppuun asti.

Kyllä minä vielä pakotan sinut pelaamaan sen jokin kaunis päivä. Muuten lähetän tuon rakkaan siskoni postissa ovellesi.

Blackmailing, me likes.

Ja onko muuten niin, kuin Wikipediasta ymmärsin, että AC ja ACII olisivat omat tarinakokonaisuutensa?
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Datafox - Tammikuu 12, 2011, 20:29:53
Brotherhoodissakin joku recappi siinä alussa. Ei maailma kaadu jos vähän hyppii..
Kakkosta en pelannut loppuun asti.

Kyllä minä vielä pakotan sinut pelaamaan sen jokin kaunis päivä. Muuten lähetän tuon rakkaan siskoni postissa ovellesi.
Blackmailing, me likes.

Ja onko muuten niin, kuin Wikipediasta ymmärsin, että AC ja ACII olisivat omat tarinakokonaisuutensa?
Ymmärsin näin lukiessani synopsista.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: pawwo - Tammikuu 12, 2011, 20:32:28
Brotherhoodissakin joku recappi siinä alussa. Ei maailma kaadu jos vähän hyppii..
Kakkosta en pelannut loppuun asti.

Kyllä minä vielä pakotan sinut pelaamaan sen jokin kaunis päivä. Muuten lähetän tuon rakkaan siskoni postissa ovellesi.
Blackmailing, me likes.

Ja onko muuten niin, kuin Wikipediasta ymmärsin, että AC ja ACII olisivat omat tarinakokonaisuutensa?
Ymmärsin näin lukiessani synopsista.

Näinhän juuri asia on

Edit: argh joku lukihäiriö iskee tarkoitin siis että kaikki pelit seuraavat Desmondin ympärille kehiytyvää tarinaa, mutta kakkosta voi kyllä pelata vaikka tuo ensimmäinen AC olisikin jäänyt väliin, kun taas Brotherhoodi mielestäni vaatisi tuon AC2:n pelaamista ensin. Koska tuossa ekassa osassa eletään Altairin muistoja, mutta sitten AC2:n alussa syntyykin Ezio, ja Ezion elämä jatkuu vielä tuossa Brotherhoodissa. Toivottavasti tässä oli nyt jotain järkeä
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Tammikuu 12, 2011, 21:05:07
Spoilers!!!


En kyllä usko että kolmosessa Desmond on se päähahmo, liittyen Brotherhoodin lopetukseen... 72?
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: pawwo - Tammikuu 12, 2011, 21:12:25
Spoilers!!!


En kyllä usko että kolmosessa Desmond on se päähahmo, liittyen Brotherhoodin lopetukseen... 72?

Jää nähtäväksi. Itse kyllä ihan mielelläni Desmondia silti näkisin seuraavassakin pelissä. tai toivottavasti ainakin Shaun on mukana... peli ei ole sama ilman sen kommentteja ;_;
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Tammikuu 12, 2011, 21:26:27
Njää, uutta verta kehiin! Vaikka Desmond ja kummpanit ovat mahtavaa porukkaa... Kuitenkin, tapahtui mitä tapahtui pelaaja on voittaja!
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Selleri - Tammikuu 12, 2011, 22:29:05
Kuulemma muuten myös pelisuunnittelija Hideo Kojima fanittaa AC:tä, mistä johtuen eräässä suosikkipelisarjassani on aiheeseen liittyviä crossovereita. (http://www.youtube.com/watch?v=vEZQ-11HViQ)
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Juhozki - Tammikuu 12, 2011, 22:41:54
Now THAT'S how an assassin operates...!
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Jagdpanther - Tammikuu 12, 2011, 22:42:00
Kuulemma muuten myös pelisuunnittelija Hideo Kojima fanittaa AC:tä, mistä johtuen eräässä suosikkipelisarjassani on aiheeseen liittyviä crossovereita. (http://www.youtube.com/watch?v=vEZQ-11HViQ)

Nyt minä ehkä todella pahasti spoilaan Brotherhoodista, mutta siinä on yllätystä Metal Gear Solidista (http://www.youtube.com/watch?v=G5aVujkXDtk).
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Juhozki - Tammikuu 12, 2011, 22:46:42
"Psst, Ezio! Over here! (http://www.youtube.com/watch?v=8wp2HloqZ5I#t=0m15s)"
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Tammikuu 12, 2011, 23:04:56
Kuulemma muuten myös pelisuunnittelija Hideo Kojima fanittaa AC:tä, mistä johtuen eräässä suosikkipelisarjassani on aiheeseen liittyviä crossovereita. (http://www.youtube.com/watch?v=vEZQ-11HViQ)

Nyt minä ehkä todella pahasti spoilaan Brotherhoodista, mutta siinä on yllätystä Metal Gear Solidista (http://www.youtube.com/watch?v=G5aVujkXDtk).

Okei, miten ton saa?!
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Juhozki - Tammikuu 12, 2011, 23:32:28
"Complete all of the tasks in the Animus 2.0 training mode with at least a Bronze Medal."

Juu elikkä vähintään pronssia kaikista virtuaali tehtävistä.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Tammikuu 12, 2011, 23:36:46
Hmm, mulla on vasta kahesta combotreenistä hopeaa... Huomenna alkaa Sellerin ja Käpän kanssa noitten metsästys!!! VAI MITÄ JÄTKÄT!? *VOIDNESS!

Viikkoa myhemmin: Nyt on sitten puolet jaksettu tahkota läpi hopealla.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Käpä - Tammikuu 18, 2011, 14:58:03
*Aavikkopallo...
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Maaliskuu 06, 2011, 11:09:25
Ppiru lauta, kun pitäis jaksaa tahkota AC Brotherhood läpi uudestaan. Niin että antaa tälläkertaa sille tarinalle kunnolla aikaa ja tilaa.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: pawwo - Maaliskuu 15, 2011, 17:26:50
Ostin tuon Da Vinci Disappearance lisäosan... ihan kannattava ostos mielestäni :3 Sisältöä ainakin oli enemmän kuin niissä AC2 lisäosissa.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Maaliskuu 15, 2011, 17:31:31
Ostin tuon Da Vinci Disappearance lisäosan... ihan kannattava ostos mielestäni :3

Ei oo ollu aikaa eikä rahaa senmmosien ostoon. Mutta ehkä, ehkä.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Juhozki - Maaliskuu 15, 2011, 19:34:16
Kyllä tämäkin lisäri on hankittava. Leonardoa ei kiusata.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: LENK - Maaliskuu 16, 2011, 23:50:50
hyi vittu joku assassins peli -,-................*oksennus*
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Jonkku - Maaliskuu 18, 2011, 10:46:03
hyi vittu joku assassins peli -,-................*oksennus*
Mitäs? Selvä.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Suiggari-Tou - Maaliskuu 18, 2011, 13:21:08
hyi vittu joku assassins peli -,-................*oksennus*
...... *köh* Pointtisi oli?
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Datafox - Maaliskuu 18, 2011, 13:31:43
hyi vittu joku assassins peli -,-................*oksennus*
Nimi kammotti minuakin aluksi, mietin että mitä vitun massalahtausta, mutta peli itse on mahtava. Älä dissaa jos et tiedä. Äläkä dissaa vaikka tietäisitkin. Niin kaikilla on parempi olla.

EDIT: WOOAWOOAWOO!!! Asentelen tässä just Brotherhoodia!!
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Violettio - Huhtikuu 21, 2011, 20:42:41
Assassin's Creedin ensimmäisen pelasin omalla koneella kahdesti läpi ja broidin XBoxilla kerran keräten kaiken mahdollisen,
pelailen kakkososaa vähän väliä.

Eihän kukaan tunnista referenssiä? (Spoileri, katso omalla vastuulla)
http://www.youtube.com/watch?v=RJcPc6OQ384
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Datafox - Huhtikuu 21, 2011, 21:46:47
Vittu repesin ku pelasin tohon kohtaan ekaa kertaa xDD Aivan mahtava referenssi.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Huhtikuu 21, 2011, 22:21:05
Toi kohta on kyllä ihan mahtava.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Violettio - Toukokuu 02, 2011, 23:34:00
Noniin,
AC2 on sitten läpi.
Mitäs sitten tekisi...?
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Toukokuu 03, 2011, 08:59:50
Uutta AC:tä tuloillaan... http://pelaajalehti.com/2011/05/02/seuraava-assassins-creed-lipsahti-julkisuuteen/
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: pawwo - Toukokuu 05, 2011, 16:23:10
Uutta AC:tä tuloillaan... http://pelaajalehti.com/2011/05/02/seuraava-assassins-creed-lipsahti-julkisuuteen/
Sitä odotellessa :D
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Toukokuu 05, 2011, 19:37:42
Uutta AC:tä tuloillaan... http://pelaajalehti.com/2011/05/02/seuraava-assassins-creed-lipsahti-julkisuuteen/
Sitä odotellessa :D

... Ei ole kivaa, koska se tulee kait vain uusille konsoleille...
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: pawwo - Toukokuu 05, 2011, 19:49:27
Uutta AC:tä tuloillaan... http://pelaajalehti.com/2011/05/02/seuraava-assassins-creed-lipsahti-julkisuuteen/
Sitä odotellessa :D

... Ei ole kivaa, koska se tulee kait vain uusille konsoleille...
(http://i694.photobucket.com/albums/vv310/rajoca5000/Fuu.png)
miksiiiii?!
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Toukokuu 05, 2011, 20:05:00
Koska UBISOFT:n pomo ei pidä enään näistä vanhoista konsoleista, niiden tehottomuuden takia, eikä halua myöskään tehdä vain pc-peliä, sillä (sehän on ihan kuraa koko vehje mielialalla) UBISOFT on alunperin konsolifirma. Ainakin muistaakseni nuo olivat niitä syitä.


... Mutta saatanahan minäkin olla joskus väärässä... http://pelaajalehti.com/2011/05/05/assassins-creed-saa-jatkoa-tana-syksyna/ Suotana sentään
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: LENK - Toukokuu 06, 2011, 15:13:00
lol.. assassiinot
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Datafox - Toukokuu 06, 2011, 16:50:54
lol.. assassiinot
Jos ei kiinnosta, mene muualle.
Koska UBISOFT:n pomo ei pidä enään näistä vanhoista konsoleista, niiden tehottomuuden takia, eikä halua myöskään tehdä vain pc-peliä, sillä (sehän on ihan kuraa koko vehje mielialalla) UBISOFT on alunperin konsolifirma. Ainakin muistaakseni nuo olivat niitä syitä.

... Mutta saatanahan minäkin olla joskus väärässä... http://pelaajalehti.com/2011/05/05/assassins-creed-saa-jatkoa-tana-syksyna/ Suotana sentään
Eipäs haukuta PCtä siellä. Brotherhoodissahan on tietääkseni monen näytön tuki erikoislaajaa pelaamista varten. Testaanpas tässä jossain kohtaa toimiiko se. Jos toimii niin nauran teille yhdellä näytöllä pelaajille :D
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Toukokuu 06, 2011, 17:09:30
Konsolille se on silti suunniteltu ja niillä se on aina paras... Ilmeeni, kun poika yrittää tapella vastaan auvan turhaan.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Datafox - Toukokuu 06, 2011, 17:43:42
Konsolille se on silti suunniteltu ja niillä se on aina paras... Ilmeeni, kun poika yrittää tapella vastaan auvan turhaan.
Peliohjain kiinni ja ainoa ero on mahd. taustamelu ja mahd. paremmat grafiikat (tietokoneella).
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Toukokuu 23, 2011, 21:51:24
http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/05/23/the-places-you-39-ll-go-in-ac-revelations.aspx

jotainpa tuollaista on nyt tulossa... kait.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: pawwo - Toukokuu 28, 2011, 17:46:22
http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/05/23/the-places-you-39-ll-go-in-ac-revelations.aspx

jotainpa tuollaista on nyt tulossa... kait.
Näyttää ihan... mielenkiintoiselta... Vaikka kaikkia tuskin miellyttää tuo että Ezzyllä jatketaan yhä. Itse odotin kyllä uutta hahmoa tai jotain mutta ei minua oikeastaan tuo haittaa :D Assassinoidaan ihmisiä pyörätuolista, whii~~

(http://29.media.tumblr.com/tumblr_lltwuxj66G1qge8igo1_500.jpg)
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Kesäkuu 20, 2011, 21:55:39
http://www.youtube.com/watch?v=PJl9v1tDC7w&feature=youtube_gdata_player

jokin tuossa videossa on vain mukavaa ja siksipä se kelpaa tänne.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: pawwo - Kesäkuu 20, 2011, 22:26:22
http://www.youtube.com/watch?v=PJl9v1tDC7w&feature=youtube_gdata_player

jokin tuossa videossa on vain mukavaa ja siksipä se kelpaa tänne.
Heh :D
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Jagdpanther - Lokakuu 17, 2011, 17:34:05
Assassin Creed: Relevationsista on annettu achievementit (http://www.pelaajalehti.com/uutiset/assassins-creed-revelationsin-saavutukset-julki) julki. Katsokoon ken haluaa omalla vastuulla.  ;)
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Hilselinko - Marraskuu 15, 2011, 22:36:39
OH NOES! http://www.pelaajalehti.com/uutiset/assassins-creed-revelations-vuoden-suurin-pettymys
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Gyrael - Marraskuu 15, 2011, 22:59:53
OH NOES! http://www.pelaajalehti.com/uutiset/assassins-creed-revelations-vuoden-suurin-pettymys
Ähhh, toivottavasti ei ois omasta näkövinkkelistä mikää pettymys. No toisaalta huomenna sen nään kun saan omani ja pääsen koeajamaan sitä, tosin harmittaa nyt että koeviikko alkaa nii en kunnolla pääse suoraan pelaamaa loppuun asti vaan pitää viikko kiristellä hampaita. Pakko priorisoida koulu over videogames.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Jagdpanther - Marraskuu 16, 2011, 15:16:25
OH NOES! http://www.pelaajalehti.com/uutiset/assassins-creed-revelations-vuoden-suurin-pettymys

Ohhoh. Noinkin suuri lyttäys? Tilannetta seurataan, kunhan itsekin saisin tämän postin mukana.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Pitchin - Marraskuu 16, 2011, 18:22:55
Jos itte pääsisin pelaamaan. (Vieläkin ketuttaa kun ei se prossu riitä, no töihin sitte ja rahaa kerään...)
Mitä tässä nyt on ykkösen walktrough katottu ja kakkoken kattottavana ja brotherhood kans.
Eeppinen sarja on eeppinen, en sano vielä Revelationista mitään kun en ole traileria pidemmälle nähnyt en muiden loppuun kattomista ennen katokkaa (Ezio on silti bäddäss oli sitten nuori tai vanha)
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Jagdpanther - Marraskuu 19, 2011, 13:25:58
Sain ikävästi huomata, etten omaa kappalettani muistanutkaan tilata netistä. Käydessäni aamupäivällä Kaakkurissa lähti oma kappaleeni matkaan. UC3:n jälkeen voisi alkaa hakkaamaan...
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Gyrael - Marraskuu 21, 2011, 21:11:35
Tässä kohta 4 sequencea pelanneena voin todeta, että ei Assassin's Creed Revelations mikään huono peli ole lähinnä todella hyvä kokemus ja kaunis peli. Itse nautin todella paljon siitä pienestä pätkästä jossa
Spoiler (click to show/hide)
. Itse pelaan kyseistä peliä Xbox 360 ja ensimmäisenä toki huomasi sen, että esimerkiksi eagle vision ja synchronize olivat vaihtaneet paikkaa toisen tatin alle Y-näppäimen sijasta. Aluksi tämä tuntui kyllä todella rasittavalta sillä pelasi kaikkista muista osista tutuilla muistissa olevilla kontrolleilla mutta suht nopeasti tähän vaihtumiseen oppi.

Revelations on myös huomattavasti tummasävyisempi (tarkoitan lähinnä värimaailmaa ja ympäristöä) kuin aiemmat osat mutta se ei ole imo mikään huono asia vaan luo tavallaan vaihtelua. Haasteet joissa täytyy saada full sync ilman huomatuksi tulemista antavat myös mukavasti oman haasteensa eivätkä ole välttämättä mitään facerolleja. Itse koen, että tässä pelissä esitelty hookblade on myös kätevä ja sillä suoritettavat liukumiset köysiä pitkin erittäin tervetulleita. Itse en oikein välitä näistä Assassin's Denien suojelemisesta ne tuntuvat hyvin turhilta ja muutenkin ovat juonen etenemisen kannalta vain ajantuhlausta. Toki voin olla väärässäkin mutta siltä se itsestäni tuntuu.
Spoiler (click to show/hide)

Tähän mennessä voin sanoa, että peli on todella mukava pelattavuudeltaan eikä itselläni ole tökkinyt tai junnannut sen suuremmin paikoillaan. Musiikit ja muut ovat tietysti omaa luokkaansa tässäkin Assassin's Creedissä.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Tundra - Marraskuu 25, 2011, 20:15:39
Assassin's Creed ykkösen pelasin läpi tuossa vuosi, pari sitten. Olisi ihan kivaa ostaa toinenkin, varsinkin kun kuulemma muissa osissa on enemmän vaihtelua ja kaikkea muutakin on hiottu. Kakkonenhan se on sitten ostettava seuraavaksi, jos haluaa juonesta tajuta yhtään mitään, luulen ma.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Anakichi - Marraskuu 27, 2011, 14:00:27
ite oon pelaillu vaan kavereiden kanssa, kun ei itellä ole mitään raha aostaa... ne on ihania ne peit ja niiden hahmosuunnittelu ja muut ovat todella upeita..


leap of faith
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Pitchin - Helmikuu 17, 2012, 07:55:53
Toby sai vihdoinkin Revelationin pelattua loppuun
Spoiler (click to show/hide)
Nyt sitten Embersiä metsästämään (Vaikka tässä pitäis 2 muutakin leffaa kattoa)

Ainii todettakoon tännekkin että Assassin's Creed III:n julkasuäiväksi on kerrottu on 30. lokakuuta
Kolmosta ei ole sutastu vaan vuoden aikana vaan sitä ollaan Brotherhoodin ja Revelationin taustalla tehty nyt kolme vuotta
Aika moni veikkailee Amerikan vallankumouksen aikaan sijoituvaks
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Jagdpanther - Helmikuu 17, 2012, 14:17:42
Njoo, siis Reveleissönssin kävin jo aikaa sitten läpi. Peli oli hyvin paljon sitä, mitä ennalta osasin arvata: perukseltaan samanlainen kuin muutkin, mutta muutamilla lisäominaisuuksilla höystettynä. Ubisoftin poijilla tulee melkoinen haaste eteen, jotta tuleva kolmas osa menestyisi, sillä vanha on jo nähty.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Pitchin - Maaliskuu 01, 2012, 12:01:40
Kolmonen on varmistettu sitten siihe Amerikan vallankumoukseen/kolonialismin(?) aikaan, lisäinfoa julkastaan 5. maaliskuuta ja pari kuvaaki on vuotanu
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Juhozki - Maaliskuu 01, 2012, 12:42:59
Jännäks menee. Pitäs toi Revelations hankkii viel et pysyis kärryil.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Pitchin - Maaliskuu 01, 2012, 23:33:53
Johan näitä kuvia nyt vuotaa, kansi tällä kertaa
(http://24.media.tumblr.com/tumblr_m07xhzIAO61qg6bxco1_500.jpg)
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Pitchin - Maaliskuu 02, 2012, 21:41:46
Sori tuplapostaan. Taas olis lisää screen cappejä vuotanu mutta en jaksa laittaa, sen sijaan copy pasta Game Informerin artikkelin tiivstelmästä ja omaan korvaan kuulostaa kyllä iha käypältä diililtä
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Assassin's Creed 3
Kirjoitti: Bocknoi - Maaliskuu 27, 2012, 11:34:41
Tossa ois tommonen: 50 asiaa jotka kannattaa tietää Assassin's Creed 3:sta. (http://kotaku.com/5896386/50-things-about-assassins-creed-iii-that-you-should-know)

Kyl kiva saada uusi sankari ja uusi settinki. Ezio on upea hahmo eikä Bella Italiasta voi saada tarpeekseen, mutta silti kaivattua vaihtelua Ezio's Creedeihin. Vaikuttaa muutenkin tosi lupaavalta, en kyllä montaa peliä odota tällä hetkellä yhtä paljon.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: NanomaShiina - Toukokuu 15, 2012, 21:48:51
Itellä tuli nyt tupla-boxi ostettu parilla kympillä, vaikka lupasin ikinä olla ostamatta peliä äksy-boxille. Olen hieaman aikaisemmin pelannut kännykkäversiota  vähäsen. Tämä peli olikin mielenkiintoisempi mitä luulin. Toki miutä nyt ykköstä hieaman olen rämpyttänyt, vaikkuttaa kivalta puuhastelupeliltä ja ainakin tarina ja maailma on pitänyt pelaamisen mielenkiintoisena. Toki en nyt sitten ihan varma ole vaikeutuuko peli tästä kauhean paljon mitä itse olen nyt seikkaillut , mutta  pakeneminen on hauskaa, mutta ehkä liian helppoa.
Saa nyt sit nähä miten innostun pelaan :D
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Gyrael - Kesäkuu 06, 2012, 00:24:47
E3:ssa näytetty traileri sekä gamesamplet tuosta tulevasta Assassin's Creed 3:sta näytti kyllä hyviltä. Cut scenet ja slowmotionit toimi hienosti. Pitää toivoo, että se oikeesti on odottamisen arvone - tai no niin, että se ei ala jauhamaan tismalleen samoja asioita.

Lisää jauhantaa E3:n antamasta sisällöstä.
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Juhozki - Kesäkuu 06, 2012, 00:32:24
Taistelut merellä <3
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: kumaroar - Elokuu 14, 2012, 12:01:57
Assassin's Creed 3 odotellessa.

Olen jo ihan täysissä töpinöissä ja ajattelin ennakkotilailla kummatkin pelit - PS3 ja sitten vielä Vitallekkin ilmestyvän vaikka tunnetusti AC:n käsikonsolipelit ovat olleet aikamoista kuraa. Itse tiedän kun olen ne mennyt pelaamaan läpi. Voisi tässä odotellessa vetää Bloodlinesin läpi ja Brotherhoodissä yrittää keräillä loput trophyt. Miinus vain että osan saa multiplayeriä pelaten. Miksi, itse en ole koskaan päässyt sen sisälle enkä näe sitä hauskana. ):
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: NanomaShiina - Elokuu 14, 2012, 17:18:53
^
oletko tuon PSP-pelin pelannut? mietein et jos sen ostas ku löytäs jostaki PSP-3000:n sen E-mallin sijasta. Pelitbon itellä jumittanut nyt kakkosessa noihin lisä-lukuihin, jotka tuossa kakkosen erikoisversiossa tuli. Relevationssikin tuli nyt löydettyä poistokorista, pitäisi sitäkin pelata ku sais tuon kakkosen pois alta.

Taistelut merellä <3

Jeps, katoin vähän et tuo varmaan on kivaa ^^
Taidan ostaa Wii U:lle, kunhan se nyt vaan julkaistaisiin...
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: kumaroar - Elokuu 15, 2012, 18:20:13
En ole vielä itse pelannut, mutta kohta pualin tai jopa tänään ajattelin tuon ostaa. Olen kyllä kuullut että on samankaltainen kuin originaali Assassin's Creed, ainakin pelattavuudeltaan yms. mutta harmillisen lyhyt. Näkee sitten mitä ite tykkään!
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Daealis - Syyskuu 19, 2012, 18:00:37
Kakkonen oli pari joulua sitten boxille hyvässä tarjouksessa, ja siitä se alamäki alkoi. II, Brotherhood ja Revelations on kaikki pelattu läpi, II&Brotherhoodista on kerätty kaikki kuutiot ja aarrekset, Revelations on savegamen mukaan muistaakseni noin 80% valmis. Varsinainen muistihyppelyjuoni ei kiinnosta paskan vertaa, Ezion tarina temppeliritareita vastaan sen sijaan koukutti pahasti. Kakkoseen pitäisi vielä palata muistinpalaset purkamaan auki, ehkä siitä saisi hieman parempaa kuvaa juonen alkupuoliskosta.

Kolmosta odotellaan kuin kuuta nousevaa, näyttää kaikin puolin paremmalta kuin aiemmat osat, poislukien erämaasamoilu. ACn suurin viehätys on itselle ollut aina kaupungissa parkouraaminen. Joskin suurin miinuskin tulee samasta syystä, kun jokainen tusinatonttu, jolle on paikallisen hallitsijan värit laitettu sotisopaan, pystyy juoksemaan kattoja pitkin yhtä tehokkaasti kuin vuosikymmenen salamurhaajana harjoitellut ja sitä ennen katoilla huvikseen juoksennellut kloppi. Toivotaan että tähän tulee kolmosen myötä muutos, eikä joka ikinen persläpi säntää puiden oksistossa ketterästi kuin liito-orava kokaiinissa.
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: SciSan - Syyskuu 19, 2012, 18:16:48
Toivotaan että tähän tulee kolmosen myötä muutos, eikä joka ikinen persläpi säntää puiden oksistossa ketterästi kuin liito-orava kokaiinissa.
Word
Otsikko: Vs: Assassin's Creed
Kirjoitti: Pitchin - Lokakuu 30, 2012, 21:26:56
Aloitin sitten kommentoimattoman let's playn kattomisen kun en konsolia omista ja PC versiota ei ole vielä, ostanpahan ite sitte Steamin joulualest -u-
Connorin isäpappa on badass motherfucker, hyvältä vaikuttaa