Touhou.fi

Gensokyo => Kensokyrön yleinen keskustelu => Aiheen aloitti: Hilselinko - Tammikuu 13, 2011, 02:02:05

Otsikko: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Hilselinko - Tammikuu 13, 2011, 02:02:05
Sanon sen suoraan, olemme olleet tyhmiä! Joka pirun iikka! Miks ei meillä ole ollut pelikokkemuskerrontaa Touhousta tällä foorumilla!? MIKS EI!?


Noh, whot ever! Elikkäs pelasin just äsken touhou projekt 10, eli Mountain of fath. Aivan niin, kuulit oikein. MINÄ! PELASIN! TOUHOUPELIÄ! Eikä se ollut huono valinta, koska oikeastaan se oli kivaa pelata vaihteeks touhou smuppia. Tietenkin tein tuttavuutta tähän MOF:n easyllä, kuten tavallista. Omasta mielestäni aloittelijan kannattaa aloittaa uusi peli tällä vaikeusasteella.

Ensimmäinen kenttä. Pääni oli täysin tyhjä, kun aloitin pelin. En ollut edes varma oliko se englannistettu, vai ei. Minu tuurillani, ei tietenkään, muttei se elaamista haitannut, ehkäpä jopa paransi, koska en joutunut/saanut lukea dialogia. Tästä olisi tietenkin seurannut se että olisin joutunut tauottamaan pelaamiseni ja näin statsi peliin olisi voinut jopa hävitä. Sillä uskokaa tai älkää Touhout ovat rytmiikallisia pelejä. Kentän alku oli helppo ja välibossikin meni ohi enne kuin ehdin pommia sanoa. Sitten tuli kentän oikea bossi. Tyypillistä tuuriani on se että teen tuhottomasti amattörivirheitä ja näinhän tietenkin kävi omassa pelissäni, taas kerran. Onneksi pääsin tämän tason kuolemalla vain kerran, oli se sen kuoleman arvoista sanon minä.

Kenttä kaksi. En olut ehtinyt kuunnella ensimmäisessä kentässä juurikaan musiikkia, mutta tässä kentässä ne soivat kuulokkeissani ja lujaa. En myöskään pitänyt tätä pahana asiana, sillä musiikit toivat peliini kivaa tuntumaa ja auttoivat liikkeen rytmityksessä. Luotikuviot olivat tässä kentässä jo mielenkiintoisempia kuin ensimmäisessä ja usein jänkin niitä katsomaan, enkä ajatellut mitään muuta kuin ukkoani ja luoteja. Välibossikin taisi mennä siinä sivussa ja bossi samalla ovenavausksella, koska en muista heistä mitään, vaikka aikaa on kulunut vasta 15 minuuttia. Toinenkin kenttä oli mieleen... painumaton bosseineen ja luoteineen, mutta siitäkin jäi hyvä maku suuhun. Enkä halunnut loputtaa.


Kolmas kenttä. Tästä kentästä jäi mieleeni Nitori ja hänen vaikeusasteenhyppymode. Tällä tarkoitan sitä, että kaksi edellistä kenttää pääsin läpi, oikeastaan tekemättä mitään ja kuolin van omiin mokiini, johtuen liian nopeista liikkeistäni. Mutta miksi Nitorin kuviot ovat niin haastavia, verrattuna aikaisempiin kenttiin. Tässä kentässä taisin menettää kokoneisen continuen. ääh, tätä tuskaa. Miten niin pieni ja vilpittömän näköinen hahmo voi tehdä niin paljon tuhoa? ZUN, jos kohtaan sinut joskus, minulla on vähän kysyttävää MoF:n vaikeutumisesta! Mutta kuitenkin, tässä kentässä tein suuria löytöjä. Löysin mm. itselleni sopivan vaikeusasteen ja sen eetä Touhoukappaleissa on mukana myös rummut. Jälkimmäistä en ollut ennen huomannutkaan ja se tou lisää syvyyttä kappaleisiin, jotka olivat jo ennestään syviä kuin Danten yhdeksänosainen helvetti. Kokonaisen continuen jälkeen ja sokaistuneena Nitorin luotikaavosita jatkoine urhoollisesti matkaani kohti loppua, mutta mitä nyt? Nitori tulee takaisin loppubosina kenttään?! "VOI MITEN JULMAA!" ajattelin, kunnes pääsin muutaman kymmenen sekuntia sisään hänen luotikaavoihinsa... "TÄMÄHÄN ON JO NAURETTAVAN SUURI TASOLOIKKA!?" Ajattelin niin intensiivisesti, että melkein sanoin sen ääneen, mutta onneksi jatkoin silti urhoollisesti pelaamista. Tässä kohtaan peliä opin uuden taidon, nimittäin pommien räjäytyksen oikeaan kohtaan peliä. Ja että se osasikin olla hankalaa, vaikka omaan todella hyvät refleksit. Onneksi sain Nitorin kukistettua mahtavilla voimillani, enne kuin menetin kolmatta continuea, mutta olin vieläkin hieman hämmentynyt siitä miten tälläinen tasoloikka voikaan edes mahtua näin pieneen peliin. Peloissani jatkoin urhoollisesti luudalla lentämistä kohti ääretöntä ja paikka minne yksikään ihminen ei ole vielä mennyt, odottaen täydellistä teurastusta...


RAVENS!!!

Aivan seuraavassa kentässä törmäsin korppeihin, noihin pahanilmanlintuihin. Olivanhan ne kyllä kiva lisä ainaiseen keijujen teurastukseen, mutta eivät saaneet minua edes tekemään ihmeellistä sivuttasiliikettäni, mikä sattuu olemaan tavaramerkkini tässä pelissä. Ammuin ne alas kuin poloiset linnut ja jatkoin matkaani, tiesin tietenkin kuka oli tulossa minua vastaan kohta ja mitkä olivat hänen etunsa taistelussa minua vastaan. Aya Shameimaru! Pelon sekaisin tuntein lähdin mittelöön itse nopeuden kanssa, uskoessani minun voittavan hänet juuri ja juuri ja säilyttäessäni viimeisen hengenpihahduksen poistuisin tasitelukentältä lopun uupuneena, mutta voittajana. Tietty kohtalo astui peliin mukaan ja minä vikisin. En tietenkään vikissyt Ayan tekemästä vauriosta, vaan siitä miten hän olis koko pelin helpoin vastustaja. En nimittäin ottanut iskua vastaan kertaakaan ja tyttökin taisi kuolla minuutissa, tai vähän enemmässä ajassa. Mitäs siis tästä sanoa, kuin HAH! Nauran, nauran kuin lapsi, koska tämä oli niin liian helppoa, jopa sellasielle poropeukalolle kuin minä.


Ei enään tähtiä! Ei ikinä!

Kenttä viisi ja easymoden viimeinen kenttä. Olin iloinen ja täysin varma siitä että poistun tästä koneelta nukkumaan voittajana. Arvaat varmaankin mitä tälläinen iloinen liverrys tuo tullessaan. Nimittäin se mikä laulaen tulee, se viheltäen menee. Sanae Kochiya on julma paska, joka ei tunne armoa sananakaan, saatikka ole koskaan nähnyt miten sitä käytetään. Dude, jos olisit nähnyt miten ahteriani liikkuteltiin tuossa taistelussa kuin mahjongnappulaa, olisit vieläkin sanattoman naurun vallassa. Sain ilokseni hakattua Sanaelta maksimissaan kaksi ja puolli elämäpalkkia elämäpisteitä pois poikkeen, muuta siihen se sitten jäikin. Ei enempää, ei tippaakaan. Sen jälkeen kuolin aina. Eikä muutosta tullut millään niistä miljoonasta continuesta jotka urhoollisesti käytin viimeistä piirua myöten loppuun. Loppujen lopuksi tajusin etten pärjää tälle vastustajalle ja päätinkin vain nauttia kokemuksestani, sillä olihan tämä sentään kivuttomin turpajainen, mihin olen kuunapäivänä osallistunut. Täten julistin itseni turistitilaan ja aloin vain töllisetelemään pelin atrdereksonia, musiikkeja ja mitä mielikuvituksellisimpia luotikaavoja ja loppujen lopuksi tästäkin jäi hyvämaku suuhun, vaikka se olikin täyttä teurastusta, jopa suuremmassa määrin kuin NItoria vastaan.



Mitä mieltä siis olen tästä pelistä? Menettelee, koska vaikeusaste, mutta eiköhän sekin pelaamalla madallu.


Nitorit!

+ Musiikki
+ Pelattavuus
+ Konsentratinon mode
+ Suhteellisen hauska pelata
+ Keijut

Sanaet!

- Vaikeusasteen ihmeellinen pompinta
- Sormeni hajosivat niin oudoista asennoista
- Sanae, Sanae, SANAE!!!



Lähtee nyt nukkumaan höyhensaarille ja punoo sotasuunnitelmia yhdessä nukkumatin ja halinallejen kanssa, miten voittaa Sanae ja kyykyttää muut bossit entistä helpommin.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Myyruna - Tammikuu 13, 2011, 03:58:20
Mountain of fate
Faith*
:3
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Numbbi - Tammikuu 13, 2011, 08:38:39
Mountain of fate
Faith*
:3

Katos kun hilselingolla pyörii vaa kaiken maailma "fatet" päässä niin ei ajatus kulje.

Oon aika varma tästä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Hilselinko - Tammikuu 13, 2011, 09:05:42
PPikkasen oli kyllä myöhäinen ajankohta, kun tuon kirjoitin ja muistaakseni oikoluin sen kahdella äidinkielinördekaverilla... *mulkoilee heitä, tiedette keitkä olette!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Millenium - Tammikuu 13, 2011, 11:16:55
Tässä olisi tämänpäiväinen touhou-kokemukseni: Pelasin Touhou 7 eli Perfect Cherry Blossomia Easyllä aamulla ennen kuin lähdin kouluun.

Pelasin taas kerran Sakuyalla. Ensimmäinen kenttä oli ihan mukavan helppo, ei liikaa vihollisia tai panoksia ruudulla ja Cirno häviää nopeammin kuin yleensä. Sitten vähän ajan päästä tulee Letty ja hänkin häviää nopeasti niin kuin aina ennenkin.

Toinen kenttä.... Musiikki vaihtuu hieman siedettävämpään (ei ole hirveän mukavaa kuunnella Crystallized Silveriä väsyneenä) ja vihollisia tulee ja tulee kunnes pääsen Cheniä vastaan. Midboss Chen on taas sitä normaalia midboss tasoa, kun taas boss Chen on sitä normaalia boss tasoa. Kuolema tuli vain kerran mutta sekin oli hirveälle spekalle eli Immortal Sage's Rumblingille.

Kolmas kenttä. Jipii, Alicea Alicen perään..... Miksi ihmeessä minusta tuntuu siltä että tässä kentässä vihollisena on vain ja ainoastaan Alice? Ihan mukavasti meni kylläkin vaikka kuolinkin Foggy London Dollsille.

Neljäs kenttä..... Tämä on typerin kenttä koko pelistä... meni taas kerran hermot random vihollisiin joista tulee lisää panoksia kun ne tuhoaa. Kuolin tässä kentässä kolme kertaa ja tarvitsin continuen. Lily White tappoi minut kerran ja Prismriver Sistersit taas 2 kertaa.... Lisäksi käytin pommin aivan turhaan kun olisin päässyt pulasta ilmankin sitä.


Viides kenttä. Todella epämukavaa väsyneenä. Vihollisia ja panoksia oli hieman liikaa, mutta selvisin silti Youmuun asti ennen kuolemistani. Sitten kuolin taas ja aloitin pommispämmin kun olin ongelmissa. Kenttä viimeinkin menty ja taas yksi continue käytetty.

Kuudes kenttä. Mukavan lyhyt vaikkakin Youmu tuli midbossina vastaan. Selviän Yuyukon luokse yksi elämä jäljellä ja ilman pommeja. Taistelun alku menee hyvin kunne Yuyukolle jaa vain yksi elämäpalkki jäljelle ja hän päättää aloittaa kulmaraiskaamisen. Kuolen aivan liikaa.... Viimeinen continue ja kaksi elämää jäljellä. Viimein tapan Yuyukon ja olen iloinen. Luulin että kenttä on ohitse. Yuyuko päättää herätä henkiin ja ruveta kulmaraiskaamaan vähän lisää ja minä väistelen panoksia minkä kerkiän ja spämmin pommeja aina kun niitä on. Viimein kenttä on ohitse ja saan nähdä endingin. Taas kerran bad ending koska continuet.

Plussaa:

+ Musiikit
+ Hahmot

Miinusta:

- Neljäs kenttä
- Yuyuko ja hänen kulmaraiskaamistaktiikka

Kuulostaako tämä tutulta kenellekään teistä?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Tammikuu 13, 2011, 17:45:10
Tekstiä moi
Kuulostaako tämä tutulta kenellekään teistä?
Arvaa.

Kirjoitan nyt aivan ensimmäisenä tämän, IKIENSIMMÄISEN pelikertani muistelon

Olen ihan täpinöissäni odottanut vajaa 40 minuuttia että EoSD latautuu koneelle, jotta voisin sen purkaa ja kokeilla miten homma toimii.
Kyllä, Embodiment of Scarlet Devil. Se oli ensimmäinen pelini. Vasta ekojen kokeilujen jälkeen kuulin että Imperishable Night on parempi alotus peli Touhuihin tai Shmuppeihin ylipäänsä.
Aloituisruudussa alkaa soida taustamusa. Minä tutkiskelen hetken että mistä kuuluisi painaa päästäkseni valikosta ihan pelaamaankin. Päätän valita easy moden ja Reimun koska luulisin osaavani hällä paremmin.
Taso alkaa, ja keijuja satelee tasaisesti taivaalta ja luoteja tulee vaan vähän. Ei kuulosta pahalta eihän...? Meikälle se oli paniikki tilanne, enhän minä edes tiennyt mistä ampua 8"D
Sinnittelen epätoivoisesti Rumiaan, kunnes päätän sulkea pelin hetkeksi ja tarkistaa wikiasta mikä se näppäin on. Z ampuu, X pommittaa. Selkis ja eikun uudestaan.
Vaikka nyt Reimu ampuukin niin minulta menee silti reippaasti P-palikoita ohi ja lennän suoraan päin luoteja (ja tallensin joskus vahingossa replankin.. oi voi...")
Continuen kuluttua pääsen toiselle tasolle, ja menetän elämän tai pari jo Dai-chanissa ja kauhisten koko hommaa.
Sitten Cirno.
Kauhistelen vielä enemmän kohti lentävää luotimerta ja menetän taas continuen. En edes osannut kunnolla parilla ekalla kertaa väistää Icile Fallia. Erittäin tuskaisasti pääsen lopulta kolmanteen tasoon. Vielä enemmän kauhua syntyy kun viimeinen continue menossa ja MidMeiling edessä. Noni, kuolen. Paras veto minun ensikerroille, ajattelen.

No entä nyt?
Normal mode ja Marisa A on vakiutunut.
Päätän lähteä jälleen kerran urhealle reissulle päihittääkseni sen vampyyripaskiaisen (joka silti on yksi suosikkihahmojani, thänk u very much)
Ensimmäinen ja toinen taso menee ilman elämien menoa, ja grazetan nykypäivän taidon tuomalla loistolla hyökkäykset(lue: Demacarcation <3) joiden kanssa olin joskus paniikissa.
Kolmas taso takuttaa hommaa hieman ja menetänkin elämän tai kaksi.
Patchoulin kirjasto kutsuu, yksi inhoamistani tasoista sanoisin. Ikävän alkuvaiheen jälkeen tuleekin Koakuma, joka kaatuu melko nopeati, mutta heittää vielä kuolemansa jälkeen pari veistä kentälle.
Koko taso rosmusi minulta taas elämän ja Patchy saapuu.
Pommitan Metal Fatiquen kun alkoi käydä ahdistavaksi, Water Elfin koska mursu karkasi kokoajan laasereiden ulottuvilta. Elämä meni ja huokasen huomatessani että jäljellä on vielä 5.
Viides taso on taas tappoa, kirjaimellisesti yliampuvat keijut raiskaavat minulta pois elämän ennen Sakuyaa. Nyt sujuu Misdirectionkin ilman pommeja, ja saan menetetyn elämäni takaisin. Ja lisää luotiraiskausta ja pichuuun.
Sakuya tulee ja kiroan nonspekojen veitsimerta, ja hajaantuvia vihreita luoteja, ja eritoten Marionettia.
Kuudes taso ja punainen kuutamo kutsuu 3. elämän näkyessä vielä palkista. Kaikki elämät säilyy kiitos pommituksen Remiliaan asti, ja tasoittelen pulssiani duon keskustelun ajan.
Siten tulee se tappavanpunainen aloitusverho, joka riistää minulta varomattomuudessani elämän. David Star menee ongelmitta, samoin sitä seuraava noncardi. Mutta silti Scarlet Netherworld inhottaa minua aina, päädyn aina väärän väliin, mutta onnekseni pommitan hätäpommin prikulleen luodin lävistäessä Marisan. Curse of Wlad Tepes menettelee onnekseni ilman elämänmenoa. Sitten tulee riesa... Scarlet Shoot ja sitä edeltävä noncard. elämä menee. Pommitan hädissäni spekan pois ja Red Magic alkaa. Huokaisen helpotuksesta huomatessani että pommeja on sentään vielä 2, eli mahdollisuuksia on. Jännitän sitä hetkeä kun kohdalle tulisi iso paha rypäs luoteja, joka täytyisi pommittaa, mutta Remi pitääkin luotimeren kurissa. Kunnes se sitten tulee enkä ehdi pommittaa. Pichuu~n. Ylpeyteni ei salli Continueta ja päätän talletaa harmistuneena replayn.
Ketuttaa vieläkin se, että olisin hyvinkin voinut selvitä jos olisin ehtinyt pommittaa ajoissa, olihan mokomalla vastuksella vain puolikas palkkia jäljellä...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: EpikFeil - Tammikuu 13, 2011, 21:53:59
Piu. Eka kokemus Touhousta ei ollut kaksinen. En päässyt edes ykkösleveliä läpi (pelasin IN:ää), enkä tiennyt että käytössä on continueja. Saa nauraa vapaasti.

No öö, en oikein muista mitään muita vanhempia, paitsi sen onnistumisen ilon kun sain IN:n läpi ilman konkkia! Ja saan muuten yhä edelleen. Easyllä. Lol. :P Niin ja PoFV:ia en koskaan jaksa pelata läpi ees konkilla kun kuolen aina Sakuyassa, Ayassa tai viimeistään Komachissa. Sittenkös ketuttaa ja peli kiinni. Niin se kyllä on vähän kaikkien pelien suhteen. Ihmekös tuo kun en etene, kun aina menee viimeistään nelostasolla kiinni...

Juu öö, tämänpäiväistä. Yritinpäs vetää Subterra Analismia, ja kettuunnuin liikaakin. Eka taso oli ihan kiva, sellanen suht helppo, vaikka kyllä vaikeempi kun IN tai PCB. Ihan vaan koska uusi pelimetodi saks. Ja enpä muuten päässyt Parseesta pitkään, kun ei kärsivällisyys kestä. :P Joskus mää kyllä sain sen läpi, on kai taidot vähän ruosteessa (se se on kun kone ei oikein tykkää tööhööstä eikä kovin usein voi pelata).

Ja öö, sen jälkeen tulikin vedettyä PoFV:ia. Jälleen kerran. Se on jotenkin ihana sellainen, että siinä ei tule mitään paineita. Toki kuoleminen ragetuttaa, mutta se ei ole sellainen kuin esim juuri IN, että ihan paniikissa kyylää näyttöä että apua mää kualen. PoFV:issa voi vaan antaa mennä sen kummempia ajattelematta. Ja rakastan sen pelin musiikkeja. Ayan teema on jotain niin nomw. *---* ♥ Samoin toki Sakuyan Flowering Night, vaikka edellinen oli yhtä hyvä toki myös. Mystian teema on yhtä ihana kuin ennenkin, samoin Reisenin. Ainoa vaan että Marisan teema on tässä _tylsä. Kun vertaa Love Coloured Master Sparkkiin niin... äää.

Niin ja vanhempaan aikaan palatessani, joskus vielä pelasin Marisalla koska sen hahmon tiesin ennen pelaamista (samoin Alicen). Ja nykyään ei mene mikään muu kuin Reimu. Ihan sama vaikka joku hahmo olis viiskytmiljoonaa kertaa voimakkaampi, mutta se on Reimu. Piste. Paitsi MoF:in bugimarisa on kiva.

Lol tulipas "paljon" "asiapitoista" tekstiä. :P
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Treasurance - Tammikuu 13, 2011, 22:34:20
lollllllllllllllllllllllll täältä saa päivän naurut
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Hilselinko - Tammikuu 13, 2011, 22:36:51
Kiva että viihdyttää. Jospas sinäkin jakaisit kokemuksiasi?!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Tammikuu 13, 2011, 22:42:01
en taida alkaa satuilemaan mutta kerron ensimmäisen peluu kertani touhouta joka oli Embodiment of Scarlet Devil.
tiesin millainen peli se oli joten halusin innolla päästä sitä pelaamaan. lopulta se latasi sen koneelle ja käynistin pelin.
mielestäni aloitus valikon musiikki oli nättiä kuuneltavaa, vaikeus taso oli tietenkin easy ja hahmo reimu A.

taso 1.
pelasin ilman ongelmia rumiaan sitten ongelmat alkoivat... en taitanut kunnolla viellä väistelyä näppäimistöllä ja kuolin muutaman kerran. mutta pääsin läpi. (en osannut siihen aikaa käyttää spell cardeja)

taso 2.
taso alkoi tuottaa vähän vaikeuksia ja pääsin kuitenkin cirnoon. olin sitä mieltä että cirno oli helpompi kuin rumia ja pääsin läpi ihme kyllä. (continuet... meni huoh)

taso 3. kuolin heti kättelyssä.... ja päätin kokeilla uudestaan...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Miss Alice - Tammikuu 14, 2011, 10:47:45
Ensimmäinen pelini, Imperishable Night.

Olin nähnyt Suiggarin pelailevan ja innostuin itsekin ja pyysin pelivuoroa. Sitten vain koneen puikkoihin ja pelaamaan. Tavoittelin erikoisuutta ja otin tiimiksi MariAlin ja eikun menoksi!

Se oli hiukan jännää. Luoteja, luoteja kaikkialla. En ollut ihan tottunut katsomaan danmakun varalta ja törmäilin usein ensimmäisen tason yksittäisiin isohkoihinkin luoteihin (FAIL) Ja sitten tuli Wriggle välibossina, siitä ihmeen kaupalla selvisin, kunnes mokoma ötökkä tuli tasobossina. No, selvisin ihan hyvin siitäkin. Taisi mennä elämä tai pari. JA continue meni jo Mystiassa. EPIC FAIL.

Mutta peli on kuitenkin yhä suosikkini. Jonkin aikaa YukariReimu-tiimillä sählättyäni päädyin Yuyukoon ja Youmuun, ja se on unelmainen tiimi se, Yuyukon spread-tyyppi toimii hyvin munkaltaisella kentänympäritallustajalla, puhumattakaan vahvasta Youmusta. Heillä olen päässyt Normal Endingiin~

Usein ahneudessani menen ylös metsästämään Power-palikoita ja tämän nerokkuuden seurauksena Wriggle tai Mystia ovat usein törmänneet muhun iloisen pichuuuuun-äänen säestämänä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Datafox - Tammikuu 14, 2011, 10:51:21
Minun ensimmäinen pelikokemukseni oli SWR-matsi kaveriani vastaan. Newfag-tuurilla voitin 3-2, tosin se johtui vain hyvistä hahmovalinnoista. Spämmäsin enkä osannut minkäänlaisia comboja, mutta se jostain syystä osoittautui voittotaktiikaksi.

Ja tulipas todella lyhyt kertomus, anteeksi.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Millenium - Tammikuu 14, 2011, 11:15:11
Voisi pelata tänään vähän lisää Touhouta ja jakaa lisää kokemuksia.

Tässä nyt tämmöinen lyhyehkö kokemus jonka kaikki paikalla olleet varmaankin muistavat:

Pelaan Hisoutensokua Inamarua vastaan miitissä. En omaa minkäänlaista kokemusta pelistä ja pelaan kaiken lisäksi gamepadilla ja häviän melkein kaikki otteluni.

Mieleenpainuvin ottelu oli kyllä tämä:

Minä pelaan Marisalla Inaa vastaan ja saan turpaani kun en oikein osaa mitään... Sitten keksin jonkin sortin taktiikan häntä vastaan. Rupen spämmimään laseria ja yllättäen saankin hänet kiinni elämissä. Ensimmäinen matsi loppuu Inan voittoon ja uusi matsi alkaa.... Seuraavan matsin minä voitan ja viimeinen alkaa. Matsi on melko tasainen mutta voitan kun juuri hyvällä hetkellä saan Final Sparkin joka sinetöi voittoni. :)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Treasurance - Tammikuu 15, 2011, 12:59:12
(http://img69.imageshack.us/img69/7673/superplayer2.jpg)

Tästäki jotain kahdeksan kuukautta
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: EpikFeil - Tammikuu 16, 2011, 01:47:42
Rakastan vaatimattomia ihmisiä.

Ja saaks tänne muuten avautua muistakin kun varsinaisista peleistä? Tyyliin Super Marisoista ja sillee?

Miko-mode: Olisihan se Touhou-aiheisessa keskustelussa vähän hassua. Hassu minä, saahan toki.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Hilselinko - Tammikuu 16, 2011, 01:50:43
Ja saaks tänne muuten avautua muistakin kun varsinaisista peleistä? Tyyliin Super Marisoista ja sillee?

Hmm? Kurkkaas yleiseen keskusteluun moderniin audiovisuaaliseen kulttuuriin...

Kami-edit: Aihe siirretty soveliampaan osioon

*PRKL!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrSake - Tammikuu 16, 2011, 14:22:17
Ja saaks tänne muuten avautua muistakin kun varsinaisista peleistä? Tyyliin Super Marisoista ja sillee?

Miko-mode: Olisihan se Touhou-aiheisessa keskustelussa vähän hassua.
Kyllä minusta Super Marisa ja muut Touhou-fanipelit ovat ihan relevantteja. Eli avaudu vain.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MKtsudo - Tammikuu 16, 2011, 15:46:27
Ja saaks tänne muuten avautua muistakin kun varsinaisista peleistä? Tyyliin Super Marisoista ja sillee?

Miko-mode: Olisihan se Touhou-aiheisessa keskustelussa vähän hassua.
Kyllä minusta Super Marisa ja muut Touhou-fanipelit ovat ihan relevantteja. Eli avaudu vain.
Miksi olen väsyneenä lukenut niin väärin. -.-
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Mimeklou - Tammikuu 29, 2011, 13:04:27
Tässä päätin pitkästä aikaa pelailla touhouta ja aloittelin siinä INllä ja koin ihanan onnistumisen tunteen kun pääsin Reimuun asti ilman continueja, muutamalla elämällä ja kasalla pommeja
Kaikki elämät meni, mutta voitin kumminkin. Olin ihan "JES nyt pääsen vihdoinkin eteenpäin kun en ole continueitakaan käyttänyt!!!!!111oneone"
MUTTA EI! peli kaatuu ja minä hakkaan päätä näppäimistöön. MIKSI??? keroisiko joku mikä helvetti on vikana?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Juhozki - Tammikuu 29, 2011, 13:37:02
keroisiko joku mikä helvetti on vikana?

"Kappa Technologies. Creating a better tomorrow for you, today."
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Kyubi - Tammikuu 29, 2011, 15:19:16
Imperishable night. vitutus alkaa heti kun pääsee marisaa vastaan. Vihaan master sparkia.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: oskari14 - Tammikuu 29, 2011, 16:39:00
Kerronpa tässä huvikseni jotain mitä mun pikkuveli teki. Se halus ihan välttämättä pelata Touhouta, ja se valitsi sen Cirno-pelin. Sitten se huvin vuoks valitsi Lunaticin, ajattelin että se kuolis siinä heti. Mutta sitten se vaan nuolinäppäimiä rämppäämällä ja randomisti ampumalla pääs ekan tason ihan puhtaasti läpi. Meinasin kysyä ääneen että mitä v*ittua, mutta sitten se kuolikin heti kun toka taso alko
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Millenium - Tammikuu 31, 2011, 12:53:53
EoSD ottaa taas kerran päähän..... Kaikki menee ihan hyvin kunnes joudun Sakuyaa vastaan ja seinistä kimpoava puukkospämmi alkaa.....
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Skwrl - Helmikuu 18, 2011, 22:51:15
Pelasin taas kohtalaisen pitkän tauon jälkeen PCB:tä (iisi moodolla totta kai, mitäs luulitte), ja riemukseni pääsin siinä pidemmälle kuin koskaan ennen! :3

Ykköskenttä menee jo ihan rutiinilla, se on tullut vedettyä jo niin miljoona kertaa. Ei mitään ongelmia. Kakkoskentässä *syvä hengenveto* CHEEEEEEN! aiheuttaa minulle jälleen ongelmia, kuten tavallisesti. Ihana kissatyttö ja mukavat musiikit taustalla, mutta vihaan noita spellcardeja sydämeni pohjasta. Varsinkin se on ihan kamala, missä ensin lentää värillisiä palloja joka suuntaan, sitten nämä pallurat pysähtyvät ja muuttuvat pikkiriikkisiksi valkoisiksi ja alkavat kimpoilla päämäärättömästi ympäriinsä. Rrrhg! Pommeja kuluu, mutta suureksi hämmästyksekseni pääsen kentästä läpi kuolematta. Jippii!

Kolmoskenttä ja ihanainen Aliisa. Tässä kentässä en olekaan kamalan montaa kertaa ollut, joten tänne asti on aina tosi mukava päästä. Yleensä Chen on lahdannut minut aina niin pahasti, että olen kuollut täysin jo ihan alkukentästä. (Sitten olen turhautunut ja vaihtanut IN:ään, missä pääsen yleensä Marisaan asti ilman minkäänlaisia ongelmia.) Pidemmälle pelatessani huomaan pitäväni kentästä tosi paljon. Spellcardit eivät ole ihan kamalia, vaikka ne vievätkin pari elämää ja paljon pommeja. Nelostaso kutsuu~

Nelostasolle olenkin päässyt ihan muutaman kerran, enkä varmaan koskaan näin monen elämän kanssa. Mitäköhän- *pumm* Ohhoh, olivatko nuo ihan tavallisia keijuja, vai..? *kenttää kulunut kaksi sekuntia ja ruutu on täynnä danmakua* Ahaa, vai että tällainen kenttä tämä. ...Kevään tulo oli minulle liikaa: Lily antoi minulle turpiin ihan täysillä. Eipä voi mitään. Uusi yritys joskus, kun ei ketuta näin paljon.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Dodgeball - Helmikuu 20, 2011, 19:08:32
(http://img18.imageshack.us/img18/4323/sooloyoumunofocus.jpg)

Melkein meni 2 miljardia rikki soolo Youmulla (no focus). Viimeisellä tasolla tuhlasin elämiä oikein kunnolla... orz

no focus hard/extra menis läpi ehkä pienellä harjoittelulla.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Helmikuu 21, 2011, 17:17:13
*tuijottaa suu auki pistemäärää* Oh mai
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Datafox - Helmikuu 21, 2011, 17:28:44
*tuijottaa suu auki Time-pisteiden määrää* Oh mai gawd
Fix'd
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Treasurance - Helmikuu 27, 2011, 08:27:02
kuka vittu pelaa TOUHOUTA PISTEISTÄ
ugh, mielummin vaikka Dodonpachi Daioujoun chaining
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Datafox - Helmikuu 27, 2011, 17:35:10
kuka vittu pelaa TOUHOUTA PISTEISTÄ
ugh, mielummin vaikka Dodonpachi Daioujoun chaining
Muistan erään Treasurancen joka ragetti siitä kuinka tärkeitä pisteet ovat kun puhuttiin Touhousta.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Treasurance - Helmikuu 27, 2011, 17:54:13
kuka vittu pelaa TOUHOUTA PISTEISTÄ
ugh, mielummin vaikka Dodonpachi Daioujoun chaining
Muistan erään Treasurancen joka ragetti siitä kuinka tärkeitä pisteet ovat kun puhuttiin Touhousta.

Tarkoititko:

"ragetti siitä kuinka Touhoun pisteytyssysteemit vastaavat näppäimistön tunkemista poikittain paikkaan jonne päivä ei paista"
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Datafox - Helmikuu 27, 2011, 18:12:16
kuka vittu pelaa TOUHOUTA PISTEISTÄ
ugh, mielummin vaikka Dodonpachi Daioujoun chaining
Muistan erään Treasurancen joka ragetti siitä kuinka tärkeitä pisteet ovat kun puhuttiin Touhousta.

Tarkoititko:

"ragetti siitä kuinka Touhoun pisteytyssysteemit vastaavat näppäimistön tunkemista poikittain paikkaan jonne päivä ei paista"
Sori, tarkotan sitä toista kertaa, muistaakseni vielä vanhalla foorumilla..
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Selleri - Helmikuu 27, 2011, 18:21:53

Tarkoititko:

"ragetti siitä kuinka Touhoun pisteytyssysteemit vastaavat näppäimistön tunkemista poikittain paikkaan jonne päivä ei paista"
Mutta etkös sinä nautikaan itsesi rääkkäämisestä?

Pistesysteemithän ovat pelistä riippumatta perseestä. Jos peliä pelatakseen pelaaja oikeasti tarvitsee muunkin porkkanan kuin vain etenemisen, menee pelisuunnittelussa jokin pieleen. Tietenkään kavereiden tulosten vertailu ja muu pisteytyksen tuoma lisäkiva ei haittaa, mutta ei sellainen vaan minua jaksa innostaa. Tietysti sitten on eri tilanne jos pisteillä on jokin pelillinen merkitys, esim. lisäelämä tietyn rajan jälkeen tms.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Treasurance - Helmikuu 27, 2011, 21:04:35
Mutta etkös sinä nautikaan itsesi rääkkäämisestä?

Pistesysteemithän ovat pelistä riippumatta perseestä. Jos peliä pelatakseen pelaaja oikeasti tarvitsee muunkin porkkanan kuin vain etenemisen, menee pelisuunnittelussa jokin pieleen. Tietenkään kavereiden tulosten vertailu ja muu pisteytyksen tuoma lisäkiva ei haittaa, mutta ei sellainen vaan minua jaksa innostaa. Tietysti sitten on eri tilanne jos pisteillä on jokin pelillinen merkitys, esim. lisäelämä tietyn rajan jälkeen tms.

Kyllä se riippuu pelistä. Useimmissa doujin-shmupeissa pisteytyssysteemit ovat liian tylsiä/huonosti suunniteltuja/monimutkaisia (HELLSINKER) ja muutenkin taka-alalle jääviä...poikkeuksena lähinnä eräs Crimzon Clover. Onko mikään ihme jos 99% touhoun pelaajista vierastaa pistesysteemejä?

Sen sijaan monet kaupallisemmat shmupit ovat suunniteltu niin, että pisteiden metsästys voi olla jopa *hauskaa*, kunhan pistesysteemin salat tuntee.

Ja sitten on niitä jotka pakottavat pelaamaan pisteistä, kuten Radiant Silvergun, jossa pisteiden mukana nousevat aseiden levelit ja ainakaan loppupään bosseja vastaan ei millään hernepyssyillä pärjää.

Niin ja Battle Gareggassa saa lisäelkun joka miljoonas piste.

tbh olen kuitenkin erittäin nirso pistesysteemien suhteen
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Helmikuu 28, 2011, 11:58:02
Muuten ei pisteillä ole mulle loppunjenlopuks mitää merkitystä, paitsi peleissä joissa elämiä saa pistemäärän mukaan
JA GRAZE ON MYÖS ASIA ERIKSEEN <3
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: EpikFeil - Maaliskuu 01, 2011, 16:10:07
[rage]
VOI SÄÄTÄNÄ.

Nyt sanon että flashpelit on syvältä. Ainaki New Super Marisa Land. Stage neljä. Vittu valvoin koko viime yön et olisin saanu läpi sen yhen vaivasen tason, oho en saanu, enkä saa unienka jälkeen. Ja jos joku tulee väittään vastaan pelin paskuudesta, saa olla onnellinen että tää on netissä eikä irl, koska nyt vittu oikeesti on sellanen fiilis että voisin tappaa jonkun ihan vaan raivonpurkamiseen. Oikeesti AHNDYUWYHNWUINOM.
[/rage]
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Treasurance - Maaliskuu 01, 2011, 23:02:05
[rage]
VOI SÄÄTÄNÄ.

Nyt sanon että flashpelit on syvältä. Ainaki New Super Marisa Land. Stage neljä. Vittu valvoin koko viime yön et olisin saanu läpi sen yhen vaivasen tason, oho en saanu, enkä saa unienka jälkeen. Ja jos joku tulee väittään vastaan pelin paskuudesta, saa olla onnellinen että tää on netissä eikä irl, koska nyt vittu oikeesti on sellanen fiilis että voisin tappaa jonkun ihan vaan raivonpurkamiseen. Oikeesti AHNDYUWYHNWUINOM.
[/rage]

Jos tuo on muka vaikea, kokeile Super Marisa Worldia
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: jueeha - Maaliskuu 20, 2011, 22:58:56
No eka kerta kaverit suosittelivat EoSD:ia Lunaticilla... Pääsin vain kolmostason bossiin ja olin jo silloin käyttänyt kaikki continuet. Myöhemmin olen pelaillut PCB:tä ja se on ollut ihan kiva. Olen siinä sakuyalla läpäisyt koko pelin (essyllä tosin).
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Suodeth - Maaliskuu 22, 2011, 17:24:12
Tuossa juuri pelasin 東方スカイアリーナ・幻想郷空戦姫 - Touhou Sky Arenan arcade moodin lävitse Youmulla ja tykkäsin kovasti.
Saman verran matseja kuin jäljelle jääviä hahmoja, elikä seitsemän. Vaikeusasteista ei mitään hajua. Tässä on myös sellainen musiikkiin perustuva "Tension" systeemi.
Spellejä spämmimällä pärjää joomoella aika helposti kun voi vain syöksyä edestakaisin Hi Tensionin aikana, jolloin siis voi käyttää hi tension spelliä.
Tässä on myös nettipeli mahdollisuus, jota olisin valmis kokeilemaan.

Menempä jatkamaan tätä vielä vähän aikaa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Tiedustelija - Maaliskuu 27, 2011, 01:46:49
Oli tänään tylsää, niin päätinpäs pelata hieman Touhouta. Peliksi valikoitui UFO, koska se on ainoa jota en ollut päässyt läpi ilman continueita (tai niiden kanssa, ei sen puoleen) ja vaikeustasoksi normal. Noh, siinä sitten aikani pelailin kunnes kerran kolmosstagen lopussa oli täydet elämät ja 1 2/3 pommia. Ei siinä vielä mitään, mutta nelosstagen mentyä hyvin (yksi tyhmä kuolema stagessa, bossilta 2 korttia captured ja 3 pommia käytetty), niin vitosstagen alussa näytit jo hyvältä. 7+3/4 elämää ja 1+1/3 pommia. Mutta pahin oli vielä edessä...
Itse stagessa keräilin vihreitä ufoja varsin kiitettävästi, bossin alussa oli 4 pommia ja käytin yhden midbossiin. Kuolemaan en onnistunut. Sitten BENDING LAZORZ!

Yhtä kuolemaa ja kolmea pommia myöhemmin...
Everything went better than expected. Kutosstagen pitäisi olla läpihuutojuttu (jaa-a...), mutta kuolin silti kahdesti. Kaupan päälle jäi harmittamaan kun ekstraelämä jäi yhden palasen päähän. Sama juttu pommin kanssa. 5 elämää, 2 pommia, vastassa Byakuren kuudella palkillaan. Noh, eka pommi menee oikein iloisesti ekaan barrageen koska tyrin. Tyrin myös ekassa spellcardissa (miten se näyttääkin niin helpolta?), mutta päätin mennä loppuun asti. Seuraavan normiattackin helppous ja spellcardin capturointi antavat lisää toivoa. Light Magic 「Star Maelstrom」 on nihkeä taipuvien laasereiden takia, mutta menee yllättävän mukavasti yhdellä pommilla. Seuraavat kaksi korttia ovat suht helppoja, niihin ja välibarrageihin menee yhteensä yksi elämä ja 2 pommia. 「St. Nikou's Air Scroll」 saan jopa capturoitua. Noh, pahin on tietysti vielä edessä: Flying Bowl 「Flying Fantastica」. On muuten vaikein kortti johon olen törmännyt missään Touhoussa - vaikka Okuun viimeinen tulee kyllä lähelle. Tätä perhanan korttia saa tykittää niin maan perkeleesti ennen kun palkki pienenee edes vähän...

Kaksi kuolemaa, kaksi pommia ja 77 sekuntia myöhemmin...
Läpihän se viimein meni, jäi vielä kokonainen elämä + 2 pommia yli. Final score: 160082460. Kädet tärisivät ihan kivasti kyllä, mutta siksihän näitä tulee kai hakattua. Nyt on kaikkien windows- pelien extra auki Fairy Warsia lukuunottamatta. Ai niin, ja Captain Murasa jäi soimaan päähän. Ei hajuakaan miksi juuri se. Jos joku muuten haluaa replayn niin voin uppia jonnekin.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Dodgeball - Huhtikuu 24, 2011, 18:36:40
Imperishable Night [Extra taso] Soolo Yukarilla käyttämättä shift focus näppäintä (http://www.youtube.com/watch?v=YcsXxt51InM)

Alku oli surkee, mutta lopputulos oli ihan hyvä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Toukokuu 05, 2011, 15:08:37
On se samaan aikaan nii palkitseva tunne kun pääsee vihdoin viimein Byakureniin normalilla... Siihe olemattomaan elämään se päättyki... (lue: Byakun eka speka)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Kesäkuu 05, 2011, 20:53:44
Jees, tänään tuli koettua ehdottomasti mahtavin kokemukseni tähänastisen touhou-urani aikana. Pitkän yön ja 478 yrityksen jälkeen (joista noin 250 olivat stageen kusemista) pääsen mittelemään Danmakutaitojani yhden Gensokyon vanhimmista kanssa.

Kyseessä on siis PCB ja stagena Phantasm. Pelaan Sakuya B:llä.

Elieli, taso alkaa ja keräilen alkutason Point-itemit rutiinilla ja onnistun Borderin ajoittamisessa täydellisesti, eikä minun tarvitse tuhlata pommeja keräilläkseni kaikki pistepalikat ennen Rania.

Eli välibossi Ran alkaa, 3 elämää, 4 pommia ja 264/500 p-itemiä. Kentän alku on siis mennyt ns. putkeen. Ranin ensimmäinen (ja ainoa) normihyökkäys menee omalla painollaan grazea keräillen ja kettutyttö pääsee aloittamaan Protection of Zenki and Gokin, joka oon omasta mielestäni helpompi kuin Chenin vastaava Extrassa, sillä liikkumistilaa on paljon enemmän. Onnistun kuitenkin kusemaan mestarillisesti ja paniikkipommitan spellin, vaikka vieressäni on lehmän kokoinen aukko. -.-' Noh, yksi capture vähemmän, eipä tunnu kuin pisteissä. Dankini menee kuten pitääkin, eli Spell bonus napsahtaa.

Kentän loppupuolisko, jota en ole vain jaksanut opetella, alkaa, ja minulla on 4 elämää + 3 pommia. Kulutan kaksi kolmesta pommista pointti-itemeiden keräämiseen alussa, kun en vain osaa mennä tässä sinne ylös. Durr. Borderin saan ajoitettua Phantasmin spämmiin, näihin keltaisiin palloihin, jotka extrassa liikkuvat inhimillistä vauhtia. Phantasmissa sitten näitten pallojen nopeus onkin jotain aivan helvetin helvetin helvettiä. Mutta borderilla selvitään. Loppustagen patternit ovat lastenleikkiä, kunhan ne on kertaalleen tajunnut.

Mittely Yukarin kanssa alkaa, 4 elämää, 1 pommi ja 426/500 sinistä laatikkoa. Bossina Yukari on todella mukava, useimmat spellit ovat puhdasta nautintoa: bossi on vaikea, mutta myös kiva pelata. Ainakin minun mielestäni.

Yukarin normiattackeista... Suurin osa on kohtuullisen selkeitä, ja homma on lähinnä väistelyrutiinista kiinni. Onnistun kuitenkin panikoimaan ainoan käytössä olleen pommini ekaan normiattiin. Jees, hyvin alkaa.

Curse of Dreams and Reality, avaava spelli on suhteellisen samanlainen Ranin vastaavan kanssa. Yukarin hyökkäyksen kanssa saa temppuilla hieman enemmän, sillä se, milloin pitää liikkua, on semisti epäselvää. Yukari voi myöskin ampua räjähtävät bulletit ties mihin hevonkuuseen ja sotkea pelaajan pään täysin. Cardi loppuu, spell bonus napsahtaa ja pääsen hakemaan itselleni viidennen elämän. Jeps.

Toinen normiattackpatterni on suunnilleen sama kuin ensimmäinen, ehkä vähän sotkuisampi. Selvitän siitä tieni läpi borderin käytöllä ja toinen spellcardi alkaa.

Balance of Motion and Silence aiheutti minulle jossain määrin päänsärkyä, mutta paljastui Yukarin ylivoimaisesti helpoimmaksi spelliksi, kun tajusin, miten siinä piti toimia. Spell bonus napsahtaa ja kolmas normihyökkäys alkaa.

Kolmas nonspell on suunnilleen sama kuin ensimmäinen, tosin tällä kertaa bulletteja tulee kahdenvärisinä pelaajan silmien kiusaksi. Selvitän hyökkäyksen ilman suurempia tuskia.

Sitten onkin edessä Mesh of Light and Darkness, jolta otan yleensä turpaan ja rankasti. Tällä kertaa saan jostain yli-inhimillisiä kykyjä ja capturaan spellin. Huh.

Pisteitemeistä tulee enkka ja Yukarilta pommi. Helpoin normiattack ei pahemmin raapaise ja pääsen eteenpäin, kuudella elämällä ja yhdellä pommilla varustettuna.

Xanadu of Straight and Curve on vähemmän kaoottinen kui Ranin vastaava spelli, mutta eipä tämäkään mikään helppo ole. Yksi pommi ja yksi border kuluu.

Seuraa yksi Yukarin vaikeammista normihyökkäyksistä. Selviän tosin tästäkin borderilla.

Ranin Princess Tenkoa, joka rankaisi ja lujaa, vastaa Yukaris Spiriting Away. Yukarin versio on minusta noin 500x helpompi kuin Ranin, ja saankin capturen helposti.

Yukari tiputtaa yhden pommin, joka kuluukin heti seuraavaan nonspelliin. Urr, hitto kun en vain osaa ajoittaa liikkumista.

Butterfly in the Zen Temple on lievästi tappavampi kuin Ranin vastaava, mutta logiikka on täysin sama ja tästäkin napsahtaa Spell Bonus.

Ja sitten tulee se vaikein non-spell... Mutta selviän borderilla. :P

Jaha, Double Death Butterfly alkaa ja 6 elämää jäljellä.. Näyttää hyvältä. :O Kuoleman perhoset - ja puukot - syövät yhden elämän ja yhden pommin, jonka tosin saan Yukarilta heti perään takaisin.

Viimeinen non-spelli on lähinnä ärsyttävä, eikä niinkään vaikea. Yksi pommi menee.
 
Sitten tuleekin Shikigami Ran, joka syö kolme pommia.

Border of Humans and Youkai alkaa: 5 elämää, 0 pommia.
Loppuu: 3 elämää, 4 + 1 pommia. Sähläsin pahasti.

Border of Life and Death, hirveio hirveys ikinä. Yukarilla on loppuvaiheessa paskamyrskyyn sekoitettuna myös perhosia, mitä en Ranilla muista nähneeni.
 
Saan pisteistä elämän, joten tilanne Danmaku Bounded Fieldin alussa on 3 elämää ja 3 pommia. Olen nähnyt muutaman kerran capturen tästä spellistä, mutta tämä on tosiaan vasta toinen kertani tässä, joten pelaan varman päälle ja pommitan (ja mokaan pari pommia).

Yksi elämä, neljä pommia jäljellä ja Yukari voitettu. Hyvältä tuntuu.

EDIT: Replay (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=14110)

EDIT2:
soolo Youmulla (no focus).
Waaat. Soolo-Youmu ilman focusia? O_O Hurrdurr, vaikeaako?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Dodgeball - Kesäkuu 08, 2011, 01:02:25
Jees, tänään tuli koettua ehdottomasti mahtavin kokemukseni tähänastisen touhou-urani aikana. Pitkän yön ja 478 yrityksen jälkeen (joista noin 250 olivat stageen kusemista) pääsen mittelemään Danmakutaitojani yhden Gensokyon vanhimmista kanssa.

Kyseessä on siis PCB ja stagena Phantasm. Pelaan Sakuya B:llä.

Elieli, taso alkaa ja keräilen alkutason Point-itemit rutiinilla ja onnistun Borderin ajoittamisessa täydellisesti, eikä minun tarvitse tuhlata pommeja keräilläkseni kaikki pistepalikat ennen Rania.

Eli välibossi Ran alkaa, 3 elämää, 4 pommia ja 264/500 p-itemiä. Kentän alku on siis mennyt ns. putkeen. Ranin ensimmäinen (ja ainoa) normihyökkäys menee omalla painollaan grazea keräillen ja kettutyttö pääsee aloittamaan Protection of Zenki and Gokin, joka oon omasta mielestäni helpompi kuin Chenin vastaava Extrassa, sillä liikkumistilaa on paljon enemmän. Onnistun kuitenkin kusemaan mestarillisesti ja paniikkipommitan spellin, vaikka vieressäni on lehmän kokoinen aukko. -.-' Noh, yksi capture vähemmän, eipä tunnu kuin pisteissä. Dankini menee kuten pitääkin, eli Spell bonus napsahtaa.

Kentän loppupuolisko, jota en ole vain jaksanut opetella, alkaa, ja minulla on 4 elämää + 3 pommia. Kulutan kaksi kolmesta pommista pointti-itemeiden keräämiseen alussa, kun en vain osaa mennä tässä sinne ylös. Durr. Borderin saan ajoitettua Phantasmin spämmiin, näihin keltaisiin palloihin, jotka extrassa liikkuvat inhimillistä vauhtia. Phantasmissa sitten näitten pallojen nopeus onkin jotain aivan helvetin helvetin helvettiä. Mutta borderilla selvitään. Loppustagen patternit ovat lastenleikkiä, kunhan ne on kertaalleen tajunnut.

Mittely Yukarin kanssa alkaa, 4 elämää, 1 pommi ja 426/500 sinistä laatikkoa. Bossina Yukari on todella mukava, useimmat spellit ovat puhdasta nautintoa: bossi on vaikea, mutta myös kiva pelata. Ainakin minun mielestäni.

Yukarin normiattackeista... Suurin osa on kohtuullisen selkeitä, ja homma on lähinnä väistelyrutiinista kiinni. Onnistun kuitenkin panikoimaan ainoan käytössä olleen pommini ekaan normiattiin. Jees, hyvin alkaa.

Curse of Dreams and Reality, avaava spelli on suhteellisen samanlainen Ranin vastaavan kanssa. Yukarin hyökkäyksen kanssa saa temppuilla hieman enemmän, sillä se, milloin pitää liikkua, on semisti epäselvää. Yukari voi myöskin ampua räjähtävät bulletit ties mihin hevonkuuseen ja sotkea pelaajan pään täysin. Cardi loppuu, spell bonus napsahtaa ja pääsen hakemaan itselleni viidennen elämän. Jeps.

Toinen normiattackpatterni on suunnilleen sama kuin ensimmäinen, ehkä vähän sotkuisampi. Selvitän siitä tieni läpi borderin käytöllä ja toinen spellcardi alkaa.

Balance of Motion and Silence aiheutti minulle jossain määrin päänsärkyä, mutta paljastui Yukarin ylivoimaisesti helpoimmaksi spelliksi, kun tajusin, miten siinä piti toimia. Spell bonus napsahtaa ja kolmas normihyökkäys alkaa.

Kolmas nonspell on suunnilleen sama kuin ensimmäinen, tosin tällä kertaa bulletteja tulee kahdenvärisinä pelaajan silmien kiusaksi. Selvitän hyökkäyksen ilman suurempia tuskia.

Sitten onkin edessä Mesh of Light and Darkness, jolta otan yleensä turpaan ja rankasti. Tällä kertaa saan jostain yli-inhimillisiä kykyjä ja capturaan spellin. Huh.

Pisteitemeistä tulee enkka ja Yukarilta pommi. Helpoin normiattack ei pahemmin raapaise ja pääsen eteenpäin, kuudella elämällä ja yhdellä pommilla varustettuna.

Xanadu of Straight and Curve on vähemmän kaoottinen kui Ranin vastaava spelli, mutta eipä tämäkään mikään helppo ole. Yksi pommi ja yksi border kuluu.

Seuraa yksi Yukarin vaikeammista normihyökkäyksistä. Selviän tosin tästäkin borderilla.

Ranin Princess Tenkoa, joka rankaisi ja lujaa, vastaa Yukaris Spiriting Away. Yukarin versio on minusta noin 500x helpompi kuin Ranin, ja saankin capturen helposti.

Yukari tiputtaa yhden pommin, joka kuluukin heti seuraavaan nonspelliin. Urr, hitto kun en vain osaa ajoittaa liikkumista.

Butterfly in the Zen Temple on lievästi tappavampi kuin Ranin vastaava, mutta logiikka on täysin sama ja tästäkin napsahtaa Spell Bonus.

Ja sitten tulee se vaikein non-spell... Mutta selviän borderilla. :P

Jaha, Double Death Butterfly alkaa ja 6 elämää jäljellä.. Näyttää hyvältä. :O Kuoleman perhoset - ja puukot - syövät yhden elämän ja yhden pommin, jonka tosin saan Yukarilta heti perään takaisin.

Viimeinen non-spelli on lähinnä ärsyttävä, eikä niinkään vaikea. Yksi pommi menee.
 
Sitten tuleekin Shikigami Ran, joka syö kolme pommia.

Border of Humans and Youkai alkaa: 5 elämää, 0 pommia.
Loppuu: 3 elämää, 4 + 1 pommia. Sähläsin pahasti.

Border of Life and Death, hirveio hirveys ikinä. Yukarilla on loppuvaiheessa paskamyrskyyn sekoitettuna myös perhosia, mitä en Ranilla muista nähneeni.
 
Saan pisteistä elämän, joten tilanne Danmaku Bounded Fieldin alussa on 3 elämää ja 3 pommia. Olen nähnyt muutaman kerran capturen tästä spellistä, mutta tämä on tosiaan vasta toinen kertani tässä, joten pelaan varman päälle ja pommitan (ja mokaan pari pommia).

Yksi elämä, neljä pommia jäljellä ja Yukari voitettu. Hyvältä tuntuu.

EDIT: Replay (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=14110)

EDIT2:
soolo Youmulla (no focus).
Waaat. Soolo-Youmu ilman focusia? O_O Hurrdurr, vaikeaako?

Onneksi olkoon! Pitää katsoa se replay huomenna kun on enemmän aikaa.



---------

Imperishable Nightin normaali moodi on sen verran helppo että se menee aika helposti läpi ilman focusta.

Tässä on se Normaali moodi soolo Youmu (no focus) Replay (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=12290)

Easy mode (no focus) soolo Youmu + ei kuolemia + 2,2 miljardia pistettä Replay (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=12381)

ja sitten vielä IN Extra soolo Yukari, 1 miljardi pistettä (no focus) Replay (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=14151)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Void - Kesäkuu 12, 2011, 00:00:38
Sainpa viimein Marisan selätettyä Fairy Warsin Extrassa. Ikinä en ole failannut missään muussa Touhoussa kuin 12.8:ssa, jote oli jo aikakin saada tämä peikko veks.
Ilmeen leveni lievään virneeseen päästessäni toiseksi vikaan spekaan (Blazing Star Style Tag or wuteva) elkun ollessa käsittämättömästi yli 800 %:ssa (aiemman spekan aikana käväisi jopa yli 900).
Kolme elämää meni Marisan ryntäilyjä väistellessä. Vikaan spekaan elkkua reilut 500 % ja pommia just yli 100 %. Viimeisellä elämällä tavallinen maagi viimein kaatui. Entar teh tuuletus!

Enää PCB:n Phantasm sekä Extrat EoSD:stä ja IN:stä jäljellä!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Jerzu - Kesäkuu 12, 2011, 21:36:00
Labyrinth of Touhoussa kävi jännästi kun kokeilin erikois lopparia kun se on ekassa kerroksessa ja heti kun bossi musa alkaa soimaan, kaikki mun tyypit kuolee.
Sainpahan kunnon naurut.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Kesäkuu 14, 2011, 18:28:16
Tässä on se Normaali moodi soolo Youmu (no focus) Replay (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=12290)
Soolo-Youmun unfocusnopeudella, samalla jotain graze-ennätystä vetäen? D: Wat is this madness?!

Toi unfocus-extra varmaan menis iteltä kanssa pienen reenin jälkeen, Mokou kun on aikas helppo bossi ja Yukarin hitbox nyt on, mikä on. Vaikeuksia tuottais ehkä Fujivara Volcano (Ku en osaaa sitä) ja Honest Man's Death.


Hääh, joku päässyt fairywarsin extran läpi? :O Ite en vaan oikeen sisäistä tota peliä... (Tosin en mä sitä hirveen montaa kertaa ole kokeillut) Onnitteluni!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Dodgeball - Kesäkuu 26, 2011, 19:05:07
EoSD 4 tason super graze harjoittelua  ;D

(http://img12.imageshack.us/img12/7227/grazingn.jpg)

video: http://www.youtube.com/watch?v=ipkKSVXNYOA (http://www.youtube.com/watch?v=ipkKSVXNYOA)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Kesäkuu 27, 2011, 01:25:34
Tuos taitaa saada enemmän pisteitä ku tappaa noi ja kerää boxit POC yläpuolella.

Taino en kyl tuosta vaikeustasosta tiedä.

Kiinapatchi? O_o
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Dodgeball - Kesäkuu 27, 2011, 23:47:44
Tuos taitaa saada enemmän pisteitä ku tappaa noi ja kerää boxit POC yläpuolella.

Taino en kyl tuosta vaikeustasosta tiedä.

Kiinapatchi? O_o

EoSD stage practise replay päivitys toimii ainoastaan kiinankielisessä EoSD versiossa. Kiinalaisten touhou fanien foorumissa väittivät että toimii myös englanninkielisessä päivitykesessä mutta itse en ainakaan saanut sitä stage practise replay päivitystä toimimaan... CRC virhettä valittaa :(

Oli sitten pakko asentaa kiinankielinen versio kovalevylle.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Kesäkuu 30, 2011, 19:37:46
Hyvä päivä tänään, 46% EoSD hardista, 73% IN ja capturasin ekaa kertaa elämässäni Kaguyan ekan o.o Holy shiät

ADD: Tälläista tänään

UFO:n eka taso menee perus rutiinilla kuolematta joskin kuseksin UFO-keräilyn tällä vedolla ja yksi pieni jäi ottamatta, no mikäs siinä.

Toka taso vetää hiukka eri rutiinilla koska se puuttuva pikku-ufo. Sen lisäks vielä joku pirun sininen tuppaa mukaan ja päätän vaihtaa vihreän tullessa kolmikon punaisiin.
Tästä johtuikin se että iso punanen UFO tulikin midKogasassa ja saan vaan yhden palan jolloin tilanne on tasan 4 elämääja 2 pommia.
Vielä yhden elämän ehdin ennen Kogasaa ja onnistun kuoleman just kun toinen non-card vaihtuu A Rainy Night's Ghost Storyyn.
Viimesessä spekassa menee pommi ja matka jatkuu.

Kolmas taso, iso punaufo heti alkuun ja yks elämä sanoo pitchuuun ennen midIchiriniä. Kun Ichirin palaa niin tilanne on 5 3/5 elämää ja 2 pommia
Kuseksin ekan spekan ja kuolen, pommitan perseestä olevan vikan kuten aina ja matkain jatkuu jälleen kohti laivaa.

Neljäs taso on aina perseestä, mutta jokin ihme suojelee meikää siinä luotimeren keskellä enkä menetä elämää tason aikana, pommi kylläkin. Ja mukavasti Nuelta saatiin saaduksi se harvininen ja kaunis 1Up.
Kapteenin saapuessa tilanne n hämästyttävät 7 3/5 elämää ja 1 pommi. Prepare for the rape D:
Eka menee jonkin sortin rutiinilla, Deep Vortex pommilla, seuraavassa spekassa olenkin niin hölömö että kuolen kahdesti.
Sinker Ghost on tapansa mukaan perseestä mutta siitä selvitään yhdellä pommilla. Kapu räjähtää ja edessä siintää Makai.

Viides taso tulee aina olemaan vihani kohde ;A; Siitä huolimatta midNasun tullessa palasin tilanteeseen 7 elkkua tasan, joskin pommia ei ole ;A;
Ihmeen kaupalla selviän noilla Nazrinista hengissä, joskin heti perään punaufoin metsästys vie hölmösti 2 elämää : E
Pommi ennen Shouta ja vitutus alkaa tilanteella 4 4/5 ja yks pommi. Tyhmyyttäni kuolin JA pommitin ekan spekan.
Absolute Justice pommitetaan tiukassa paikassa ja Most Valuable Vajra vie vitutuksissa elkun. Viimeinen menee sinnittelyllä ja pommilla.

Eeppisyys alkaa. Saan kiinni kaikki vihreät ufot ja ammun ison, ja kun jäin kiireisenä väistämään luoteja niin eiköhän se kokonainen pommi menee ihan hukkaan ;A;
Keijujn sadellessa yläruudusta j minun keräillessä vielä viimeisiä elämän rippeitä Nue saapuu uudellen. Perfectona onnistun voittamaan j palkinto on täydet voimat.
Fires of Hokkai vaikenee Jeesukseni saapuessa. 5 3/5 elämää ja 1 2/5 pommia. Jaa-a, eiköhän tästä selvitä.
Eka non-card alottaa sokusemmin kun yleensä ja olen huomannut kuolevani Omen in Purple Mistiin aika usein joten pommitan pois
Mystic Fragrance of a Makai Butterfly vetää helposti kuolematta. Sitä seuraava non-card tappaakin meikän ja Star Maelstorm(;A;) vie pommin, sen jälkeinen non-card vie toisen Byakun alkaessa lähennellä.
Devil's Recitation on hankalanpi kuin Shinkin versio kuviosta, kuolen ja pommitan.
St. Nikou's Airscroll on kaamaaalaaaa. Pommi, kuolen, pommi.
Ja finaali. Flying Fantastica aloittaa pyörimisensä minull ollessa 2 3/5 elämää ja 1 2/5 pommia. Sydämmeni hakkaa.
Palkin ollessa puolillaan laukaisen pommin. Kuolen kohta perään ja uudestan pelastava pommi. Ja....... PUM
Voitto.

En päässyt parhaimpaan pistevetooni (eipä sillä mitään väliä ole, nymmää pääsin läpi 8D)
Pisteet: 120 104030
Elämä: 1 3/5 Pommi: 1 2/5
Power: 3.04
Point Value: 14 860
Graze: 3 532

ADD nro 2: Extraan en halua koskea pitkällä tikullakaan ;A;
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Heinäkuu 24, 2011, 15:01:47
Voitto.

En päässyt parhaimpaan pistevetooni (eipä sillä mitään väliä ole, nymmää pääsin läpi 8D)
Pisteet: 120 104030
Elämä: 1 3/5 Pommi: 1 2/5
Power: 3.04
Point Value: 14 860
Graze: 3 5
Onnea! (: Postaile toki replaytä, jos ehdit :P

Itse aloittelin tässä tänään aamulla IN:n Last Wordien nappailun, nyt napattuina "Blind Nightbird" (Mystia - Card 207), "Emperor of the East" (Keine - Card 208), "Heaven Spider's Butterfly-Capturing Web" (Eirin - Card 210), sekä äskettäin joukkoon liittynyt "Unseasonable Butterfly Storm" (Wriggle - Card 206). 145. kerta toden sanoi. :P
(http://img26.imageshack.us/img26/2649/wrigglelastword.th.png) (http://imageshack.us/photo/my-images/26/wrigglelastword.png/)

Näistä jälkimmäisin oli selvästi vaikein, kakkosena näistä neljästä seisoo Eirinin Last Wordi 18:lla yrityksellä. :P Seuraavaksi aloitan varmaan tuon Lunatic Red Eyessin jynssäämisen.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Skwrl - Elokuu 01, 2011, 00:13:52
...olin jo menossa nukkumaan, kun sain yhtäkkisen idean pelata PCB:tä. Kyllä kannatti!

Iisi moodo tottakai, ja hahmoksi valitsin ReimuB:n, jolla olen muistaakseni pelannut PCB:tä vain parisen kertaa aiemmin. Mutta jos sillä kerran EoSD:ssä on sujunut, niin miksei täälläkin?

Ykköskenttä ja Letty menevät helposti perusrutiinilla, mutta kakkoskentässä vihaamani Chen ja Pentagram Flight vievät heti yhden pommin. Jo toisen pommin vie se inhottava, onkos se nyt Immortal Sage's Rumbling, jossa isot punaiset pallerot muuttuvat pieniksi valkoisiksi, jotka sinkoilevat sinne tänne ja joita on mahdotonta väistää -__-

Kolmoskenttä ja Liisa-täti menevät nekin kohtalaisen helposti ja elämiä on neloskenttään jatkettaessa muistaakseni viisi, plus neljä pommia.
Neloskenttä, yhyy... Tällä kertaa menee yllättävän hyvin, vaikka Lilyn ihanainen kevätdanmaku viekin heti kättelyssä kaksi elämää ja muutaman pommin. Hämmästyksekseni pääsin Lilyn jälkeen Prismrivereihin asti kuolematta!

Sitten kaikista tähän asti pelaamistani Touhou-peleistä eniten vihaamani pomotappelu. Prismriiverin siskokset ovat täyttä tappoa ja kuolemaa, mutta ihmeen kaupalla ja pommeja tuhlailemalla pääsen kuin pääsenkin kentän läpi ensimmäistä kertaa ikinä! \o/ *tanssii pöydällä*

Jäljellä on yksi elämä ja kaksi pommia, kun alan kiivetä portaita kohti varmaa Youmua ja tällä kertaa varmaa tappiota. Peruskeijujen ammustaso on onneksi suunnilleen samanlainen kuin neloskentässä tai jopa helpompikin, joten pääsen Youmuun asti ilman sen suurempia ongelmia.
...Aikaa hidastavia spellcardeja ömm häh? Hienolta näyttää, mutta en älynnyt väistää ;-; Pari kertaa pommittamalla pääsen vielä hieman pidemmälle, mutta Youmun siistit miekanvedot silpovat Reimu-raukan tällä kertaa suikalelihaksi.

Ennätys tuli kuitenkin tehtyä, jihuu~
Tuosta kun saisi vielä parannettua...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Datafox - Elokuu 01, 2011, 13:25:38
...olin jo menossa nukkumaan, kun sain yhtäkkisen idean pelata PCB:tä. Kyllä kannatti!

Iisi moodo tottakai, ja hahmoksi valitsin ReimuB:n, jolla olen muistaakseni pelannut PCB:tä vain parisen kertaa aiemmin. Mutta jos sillä kerran EoSD:ssä on sujunut, niin miksei täälläkin?

Ykköskenttä ja Letty menevät helposti perusrutiinilla, mutta kakkoskentässä vihaamani Chen ja Pentagram Flight vievät heti yhden pommin. Jo toisen pommin vie se inhottava, onkos se nyt Immortal Sage's Rumbling, jossa isot punaiset pallerot muuttuvat pieniksi valkoisiksi, jotka sinkoilevat sinne tänne ja joita on mahdotonta väistää -__-

Kolmoskenttä ja Liisa-täti menevät nekin kohtalaisen helposti ja elämiä on neloskenttään jatkettaessa muistaakseni viisi, plus neljä pommia.
Neloskenttä, yhyy... Tällä kertaa menee yllättävän hyvin, vaikka Lilyn ihanainen kevätdanmaku viekin heti kättelyssä kaksi elämää ja muutaman pommin. Hämmästyksekseni pääsin Lilyn jälkeen Prismrivereihin asti kuolematta!

Sitten kaikista tähän asti pelaamistani Touhou-peleistä eniten vihaamani pomotappelu. Prismriiverin siskokset ovat täyttä tappoa ja kuolemaa, mutta ihmeen kaupalla ja pommeja tuhlailemalla pääsen kuin pääsenkin kentän läpi ensimmäistä kertaa ikinä! \o/ *tanssii pöydällä*

Jäljellä on yksi elämä ja kaksi pommia, kun alan kiivetä portaita kohti varmaa Youmua ja tällä kertaa varmaa tappiota. Peruskeijujen ammustaso on onneksi suunnilleen samanlainen kuin neloskentässä tai jopa helpompikin, joten pääsen Youmuun asti ilman sen suurempia ongelmia.
...Aikaa hidastavia spellcardeja ömm häh? Hienolta näyttää, mutta en älynnyt väistää ;-; Pari kertaa pommittamalla pääsen vielä hieman pidemmälle, mutta Youmun siistit miekanvedot silpovat Reimu-raukan tällä kertaa suikalelihaksi.

Ennätys tuli kuitenkin tehtyä, jihuu~
Tuosta kun saisi vielä parannettua...
Luin tämän, pelasin PCB itsekin pitkästä aikaa, Normal ReimuB 1CC, Happyface.

Aikas hyvin se meni, ensimmäinen pommi tuli käytettyä Chenissä. Alicessa paniikkipommi. Ensimmäinen elämä meni joko Prismrivereissä tai Youmussa. Youmu oli pelkkää paniikkipommia, ja Yuyukossa sitten tuli aika paljon pommispämmiä käytettyä. Pari uskomatonta väistöä tuli kanssa tehtyä. Tallennan nyt replayn videoksi ja tuubaan -->

EDIT: No ei sitten, FRAPS päätti varmaa kolmatta kertaa koko käyttöhistoriassa lagata aivan perkeleesti. Nojaa, lataas sitten replay tästä (http://www.mediafire.com/?clk8sg92pwc51iq).
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Kougyoku - Elokuu 01, 2011, 15:00:36
OI MIKSI OLEN NIIN EVO. Pelailin tossa IN:iä ja pääsin iisillä vaan stageen 4 ja siinäkään en edes midbossia vastaan taisteleen D:< Ja toikin oli oma enkka kyseisessä pelissä. Boohoo.
Tosin, olen ainakin mielestäni jo parempi kuin aikasemmin joten eiköhän sitä pidemmälle sitten pääse jos vaan pelaa. ^^' Ja nyt kaikki tulee haukkumaan lyttyyn kuinka huono olen </3
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Datafox - Elokuu 01, 2011, 15:03:26
Ja nyt kaikki tulee haukkumaan lyttyyn kuinka huono olen </3
Voin sanoa ettet ole huonoin pelaaja tällä foorumilla. Lisäksi kun itse kun aloin pelaamaan, hyvä kun erotin mitkä olivat luoteja ja mitkä taustaa :p Kyllä sitä oppii pelaamaan, itsekin olen pelannut touhouta jo yli kaksi ja puoli vuotta...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Elokuu 01, 2011, 15:59:07
Ja nyt kaikki tulee haukkumaan lyttyyn kuinka huono olen </3
Voin sanoa ettet ole huonoin pelaaja tällä foorumilla. Lisäksi kun itse kun aloin pelaamaan, hyvä kun erotin mitkä olivat luoteja ja mitkä taustaa :p Kyllä sitä oppii pelaamaan, itsekin olen pelannut touhouta jo yli kaksi ja puoli vuotta...
Taas: Eka pelikerta = En tienny nmistä ampuu/pommittaa, kun sen opin nii hyvä jos pääsin continuella ekaan bossiin, noin 2 vuotta myöhemmin = IN Hardilla läpi \m/ -v-
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Kougyoku - Elokuu 01, 2011, 18:57:41
Oh kiva tietää. :3 Jatkankin tässä pelailemista niin eiköhän se siitä~
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Skwrl - Elokuu 01, 2011, 22:07:40
Oh kiva tietää. :3 Jatkankin tässä pelailemista niin eiköhän se siitä~

Harjoittelu kannattaa~ Touhoun tyyppiset pelit ovat minulle ainakin vielä niin uusi tuttavuus (vaikka marraskuusta asti olenkin niitä aina sillointällöin pelaillut) etten vieläkään uskalla siirtyä iisi moodoa vaikeampaan :3 Enkä varmaan siirrykään, tämä riittää minulle ja on tarpeeksi hauskaa ja haastavaa ^^
Minullekin tuo IN:n nelostaso oli kauan kompastuskivenä ja vihaan vieläkin joitakin Marisan spellejä, kun niitä ei vain IKINÄ opi.

Mutta juu, sitten itse asiaan. Eilisestä ennätyksestä innostuneena pelasin jälleen PCB:tä (iisi moodo, ReimuB) ja pääsin vieläkin pidemmälle! Yayy~
Chen vei harmikseni yhden elämän (olin idiootti ja siirryin sivuttain suoraan päin luotia -____-'), mutta kolmostaso menikin kuolematta vaikkakin pommeja välillä tuhlaillen. Neloskenttä alkoi seitsemällä elämällä ja kolmella pommilla. Itsevarmana syöksyin kohti Lily Whiteä, jonka ohitin yhtä pommia köyhempänä.

Prismriverit tuottivat vieläkin kamalasti vaikeuksia, mutta tällä kertaa sain iskettyä takaisinkin! Tuhlasin pommeja säälimättä ja menetin kolme elämää (jälleen yksi todella typerä kuolema - sivuttain päin luotia, joka olisi ollut naurettavan helppo väistää), mutta pääsin kentän läpi. Vitoskenttään mennessä jäljellä oli siis neljä elämää ja muistaakseni kaksi pommia.

Joko sanoin, että Youmulla on hauskoja ja ihania spellcardeja? Aivan upeaa (vaikkakin vaikeaa) ajan hidastumista! Paniikkipommittelin reilusti, kun en tajunnut monienkaan luotikuvioiden jujuja. Viimeiseen(?) spelliin tultaessa jäljellä yksi elämä ja kaksi pommia. Youmu siirtyy ruudun alalaitaan ja mietin tyhmänä, että mitäs nyt tapahtuu... *viuh!* Youmun salamannopea sirtyminen oikealta vasemmalle aiheuttaa *pitchuuuuun~*:in, ja hämmennyksen ja vihansekaisen huudahduksen. En ehtinut reagoida lainkaan. Alhaalta ylöspäin kulkevat luodit ovat ehdottomasti huijausta ja noita punaisiakin palluroita on mahdoton väistellä. Käytän viimeisen pommini, mutta tulen ajetuksi nurkkaan. Kuolen.

Olo on iloinen, kun pääsin näinkin pitkälle ja tein jälleen uuden ennätyksen, mutta ketuttaa kamalasti, kun Youmulle jäi vaivaisen pieni napu elämää jäljelle. (Olisin ehkä mahdollisesti voinut päästä kuutoskenttäänkin asti, mutta..!)
Josko huomenna taas uudestaan...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Elokuu 01, 2011, 23:21:27
Lainaus
Ja nyt kaikki tulee haukkumaan lyttyyn kuinka huono olen </3
Huonous on suhteellista. Ei kenekään iisimoodopelaajan odoteta vetelevän 1CC Lunaticcejä. En minäkään pidä itseäni huonona Touhounpelaajana, vaikeen tosiaankaan pääse sille tasolle, millä ne parhaimmat pelaajat liikkuvat. - Huonous on itseasiassa pelkkä harha, joka johtuu itselleen aiheuttamistaan ylilyövistä tavoitteista.
Luin tämän, pelasin PCB itsekin pitkästä aikaa, Normal ReimuB 1CC, Happyface.
Vaikutti siltä kyllä, että viime pelistä on aikaa, borderin voi meinaan räjäyttää pomminapista, ei tarvitse bulletteja. Rescurrection Butterfly... ? Nojoo, lopussa taisi sielläpäin kädet ruveta tärisemään, kun on voitto niin lähellä. :P Sinänsä Yuyukon viimoiseen spelliin PCB:ssä petyin lievästi: tuo henkiinherätetty perhonen nyt vaan on ihan liian helppo ollakseen bossin viimeinen cardi. (vrt. Scarlet Gensokyo / End of Imperishable Night: -Dawn-, -Rising World- & etc. / Mountain of Faith / Hell's Artificial Sun (..|.. spelli joka estää mua saamasta sitä Nodeaths Suika-normalia. <....<) / Flying Fantastica) Onneks Rescurrection butterfly hoidettiin loppuun IN:n Yuyukon Last Wordin muodossa; Saigyouji Flawless Nirvana on orgasmia itseään. Nojoo, lisätääs nyt sit vielä. Pelin viimeisen bossin viimeisen spellin pitäisi näyttää tältä (http://imageshack.us/photo/my-images/705/yuyukoonoa.png/). Suosittelen toki lataamaan replayn (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=15012) ja kuuntelemaan samalla tätä (http://www.youtube.com/watch?v=e-eensMhO_k). Mahtavuus ylittää kuvailtavan rajat. (ei siis minun pelitaitojeni mahtavuus (enemmänkin feilaus, katsoen yrityskertojen määrää <...<) vaan tuon spellin, se on vaan niin kaunis. ;_;)

Youmun spelleistä tuli mieleen, että asdfg en tiedä mitä sillä on Easyllä. (Tai en muista) Käväsen tsekkaamassa nimet, editoin jutut sit. Joop. Jos tulee mieleen, että saatan spoilata jotain/paljastaa tulevia spellejä tms, elä katso linkkejä. Pahoittelen, mikäli meinaan spoilata jotain. ;_; Eli, Youmun koko idea on hienosti pohjautua ajanpysäytykseen, kyseinen ominaisuus tekee spelleistä mahdollisia, jos ne muuten olisivat mahdottomia. (Taino, ainakin normaaleille ihmisille mahdollisia -.-') Fasting of the Young Gaki (http://imageshack.us/photo/my-images/594/fotyg.png/) on esimerkillinen tapa yhteen hidastuksen käyttötarkoitukseen: hidastuksen aikana väistäminen helpottuu: reagointiaika kasvaa. Bullettivyöry kannattaa siis väistää sen ajan rakenteen muuttumisen aikana. 200 Yojana in 1 Slash (http://imageshack.us/photo/my-images/842/200yoi1s.png/) on mielestäni vähän erilainen, en tässä niinkään suosittelisi juoksemaan päätäpahkaa punaisiin palloihin ja koettamaan väistää niitä ajanhidastuksen aikana. Sen sijaan, kun Youmu aikaa hidastaa (ja ennenkin sitä), kannattaa kattoa, mihinpäin bulletit sinkoilevat, ja lentää kohti paikkaa, jossa näitä bulletteja on vähiten. -> Vähemmän väistettävää. Karmic Punishment (http://imageshack.us/photo/my-images/16/karpun.png/) kuuluu täysin samaa patternia noudattaviin spelleihin: kun sen kerran on oppinut, ei spelli hirveän hankala ole. Five Signs of the Deva (http://imageshack.us/photo/my-images/18/fsotd.png/) helpottuu kanssa tämän ajanhidastuksen ansiosta. Bulletit muuttuvat samanvärisiksi ja ajan pysähtyneisyyden vallitessa sinulla on enemmän aikaa katsoa, mihin liikkua. Ks. Spellissä kannattaa mennä sinne, missä luoteja tulee vähiten, ja pysyä about paikallaan, liikkuen vain vähän.


Joo ja kerrotaan nyt ajankuluks tästäkin, vaikkei tämä mikään varsinainen saavutus olekaan. Elieli, pelailin tuossa parit spellit tarkistaakseni IN:n iisimoodoa Youmu soololla. Jottei homma olisi mennyt liian helpoksi, päätin vetää unfocusilla ja kattoa kuinka pitkälle rahkeet riittää. Tässä tilanne Kaguyan alussa:
(http://img62.imageshack.us/img62/1234/helppooteasymode.png)

Onnistuin sitten ihan naurettavasti kuolemaan kahteen Kaguyan nonspelliin ja missasin Rainbow Danmakun lentämällä päin autiomaan ainoaa kaktusta siinä vaiheessa, kun ks. spelliä oli jäljellä noin 3sec. D:


Tässä vielä lopputilanteesta kuva:
(http://img135.imageshack.us/img135/9554/iisimoodofeilaustalol.png)

Joo, eli onnistuin kusemaan noi Kaguyan Last Spellitkin, joka ikisen (jopa Morning Mistin. :D) Voisi ihan huvin vuoksi koittaa saako parempaa runia aikaiseksi vähän selkeämmässää tilassa ollessa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Elokuu 04, 2011, 03:04:54
Tulin tuplapostaamaan ihan sen kunniaksi, että pelasin uudestaan Imperishable Nightiä Easymodella. Jeeee. Idea oli sama kuin viimeksi: Youmusoolo, ja koska en osaa käyttää focusia, niin tietenkin unfocusedina koko rundi. Palautetta otan ihan mielelläni vastaan (ei tarvi jatkossa tuplapostata lol), TreasuRANCE voi tulla trollailemaan kuinka paska olen.

Reblay (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=15044)

Peli alkaa, olen tuota ekaa kenttää harjoitellut jonkin verran grazettamaan. Tosin tuohon Wrigglen ekaan nonspelliin täytyy olla joku parempi keino grazettaa, bulletteja olisi vaikka muille jakaa, mutten saa niitä kiinni. ;_; Perkele.

Taidan tällä kertaa (en nyt muista enkä ole katsonut omaa replaa vielä, katsastan sen tämän postin jälkeen) kuitenkin saada sen 100+ grazea ennen varsinaista ykköstason bossfightiä, mihin tähtään. Wriggleä olen jonkun verran harjoitellut ilman focusia grazettamaan, mutta en nyt tässä jaksa enää yöllä hirveästi keräillä. Bossi menee suht. omalla painollaan ilman ihmeellisempää temppuilua. Kakkostason alussa yli 500 grazea... Onhan se okei, muttei mikään syy olla tyytyväinen. :<

Kakkostasossa on paljon tavaraa jota voisi grazettaa heleposti. Ei kiinnosta, en jaksa. Keräilen ks. tason spellit ja jatkan eteenpäin voitokkaasti: minulla on vielä kolmisen elämää jäljellä. Tämähän sujuu hyvin!

Kolmostasossa luoteja olisi ihan mukavasti, mutta menenkin tästä keskeltä enkä kiinnitä niihin mitään huomiota. Hahahaha repikääs siitä bulletit. Enpäs grazennut teitä, ottaako päähän. Niin ottaako? Keinen alussa ei ole vieläkään yli tuhatta grazea ja alan hieman panikoida. En tosin vieläkään rupea mitään supergreissausta harrastamaan, sori.

Nelostaso on ihan kiva, tässä tasossa pommeja saa enemmän kuin elämiä Flandrella. Pommeja on tosin kentän lopussa ihan liikaa, joten näytän Marisalle taivaan merkit yhden Deathbombin avulla. Näytin velhottarelle vähän loitsuja, hah.

Viitostaso on IN:n viitostaso, ajattelen puolet stagesta kahvikuppia ja meinaan jo pommittaa Tewin muistaen että pelaan Lunaticciä ja tulee se perus Lunaticin luotiryöppy naamaan. Käsi on jo x-napin kohdalla kun tajuan että bulletteja tuleekin huimat kaksi kappaletta. Pelottavaa.

Reisen on normaalisti ihan naurettava bossi, mutta Youmusoolon unfocusnopeudella Reisenin ensimmäinen normiattack ei ole sieltä helpoimmasta päästä, ei edes iisimoodolla. Joten pommitan ihan reilusti tämän attackin helvettiin, painan vahingossa pomminappia yhden spellin aikana (asjkhksdfhksdjhasfjkldfjGLLLLLLLL) ja loput vedän perusrefleksien mukaan.

Kaguyan stagessa meinaan kuolla kerran, mutta enpäs kuolekaan. Onneksi, olisi ollut aika hiton ikävää aloittaa alusta tässä vaiheessa peliä. Eirin välibossina menee omalla painollaan, eipä tässä ole mitään kummempaa. Kagyuan muutama normiattack on Lunaticilla aika ikävä (samoin kuin täysin easymodessa täysin ripatut kaksi viimeistä spelliä.), mutta näin iisimoodolla näissä ei ole yhtään mitään väistettävää. Paitsi ehkä tässä sinisten pallojen attackissa, joka muistuttaa epämääräisesti Flover Dream Vineä.... 100x helpompana. Eli ei vaikeuksia.

Last spellit tuottavat sitten jonkin verran vaikeuksia, yksi niistä on Youmusoololla ilman focusia ihan hirveää paskaa jopa iisimoodon versiossaan, sen feilaan. Toinen on suht. mahdollinen, mutta senkin feilaan. Viimeinen viidestä on hiton helppo ja hauska, mutta kuolen siinä johonkin. Pitää katsoa mihin kun en pelatessa nähnyt mihin kuolin.

Tässä siis tilanne pelin loppuessa.
(http://img836.imageshack.us/img836/1784/loleasymode.png)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Omen - Elokuu 04, 2011, 03:15:42
(http://666kb.com/i/bvrup8q5ylixx0x22.jpg)

Sieltä kivuliaammasta päästä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Elokuu 04, 2011, 04:17:42
(http://666kb.com/i/bvrup8q5ylixx0x22.jpg)

Sieltä kivuliaammasta päästä.
Paljos oli Scarlet Gensokyota jäljellä?

Nomuthei, kattoen "Bombs used", sä pääset ton hyvin nopeasti läpitte. Eipä tartte montaa kertaa sun enää koittaa :P Jaksaa vaan jynssätä ni kyl se menee vielä, täällä ollaan peukut pystyssä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Selleri - Elokuu 11, 2011, 00:54:50
Ohoh, minäkin.
(http://img819.imageshack.us/img819/1741/fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.jpg)
lol paskat pisteet

Peliä innostuin pitkästä aikaa yrittämään kun joku ylilaudan Touhoulangassa tilasi kuvan Scarlet Gensokyosta Lunaticilla, enkä nähnyt kenenkään muun vielä toimittaneen... Hämmästelen suuresti että sinnekin asti pääsin, ja ihmeen lähellä on tuo himoitsemani 1CC tällä kertaa vaikka treenaamisen luovutin yli puolisen vuotta sitten.

Enemmän detaljeja:
1.taso - Täällä ei tietenkään kuolla tai pommiteta kertaakaan, ja yhtä Rumian viimeisen spekan läheltä-piti-tilannetta lukuunottamatta kaikki meni suunnitellusti.

2.taso - Vielä kun olisin muistanut että tässä alkuryöpyssä ei saa liikkua kuin mikroskooppisesti. Tuhlaan kaksi pommia ennen Dain kohtaamista ja nauran avuttomuudelleni. Tämä pelikerta ei voi päättyä hyvin. Ja Cirno riistää yhden elämän ensimmäisellä spekallaan huolimattomuuttani ja huonoa muistiani.

3.taso - Taas pommitetaan ahkerasti, kiitos niiden muutaman lievästi satunnaisuutta lähtemissuunnassaan omaavien sinisten veitsien/puukkojen/mitälienevät. Kiinan ensikohtaamisesta ei mitään mainittavaa, menetyksittä meni, itse bossitaistossa taas taisin saada turpaani jonkin verran. No erään ilkeän spekan onnistuin käytännössä skippaamaan, sopivasti ajoitetun Full Powerin avulla.

4.taso - Pidän tosiaan tästä pommitusrefleksistäni luodin hipaistessa tässä pelissä, kuka mitään autobombingia tähän muka kaipaisi. Patchouli kaatuu pelin vituttavimmista spekoista huolimatta suorastaan yllättävän hyvin, mutta ei ilmaiseksi.

5.taso - Tällaisina hetkinä sitä rupeaa miettimään niitä maailmankaikkeuden saloja ja suurimpia mysteerejä... esim. tarkoittaako vihreiden palikoiden B tosiaan Bombia vai Bakuhatsua? Sitten kenttä lähenee finaaliaan ja *Iip* Sakuyan bossiteema kuvastaa hyvin paniikinomaista fiilistäni puukkojen levitessä ja elämien käydessä vähiin. Henkisesti alan jo alistua kohtalooni, mutta kuin ihmeen kaupalla pääsenkin läpi, ja jopa elämä jää jäljelle.

Finale - Vaikea uskoa että pääsin tänne, eikä jatkoyrityksiäkään vielä tuhlattu. Noh, eiköhän Sakuya meikäläisen nyt viimeistään teurast- ohoh, selvisin jopa Eternal Meekistä heittämättä pommia. Enpä muista moista ennen käyneen. Sitten Remilian kimppuun... melko pian menetän vihoviimeisen elämäni ja pommini, ja pitkästä aikaa herään eloon. Tähän runiin olen panostanut, kaikki on hiuskarvan varassa, ja olen pidemmällä kuin koskaan ennen. Tämän pulssin, hikinorojen ja saavuttamisen riemun vuoksihan tähän sarjaan alunperin ihastuinkin! Scarlet Gensokyon ilmestyessä muistan äkkiä tehtäväni, ja käsi hakeutuu Print Screenille kun en kuitenkaan jaksaisi enää tänään replayta katsoa. Saan otettua screenshotin kuolematta, mutta sitten kalloon kalahtaa taas yksi punertava pallukka johon oli kirjattu juuri meikäläisen nimi. Nyt voisin valita はい ja vetää tämän pelin loppuun, muttei se sen arvoista olisi. 1CC tai ei mitään~

No joskus toiste sitten, pakko sen on jossain välissä onnistua.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Beardmaster - Elokuu 14, 2011, 01:30:00
10 tuntia kun mokouta yritin hakata ilman tulosta. mielipiteeni oli että vittusaatanaperkelekyrpäbanaani
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Kougyoku - Elokuu 18, 2011, 18:40:47
Jee, pelasinpa IN:iä ja pääsin taas pidemmälle kuin viime kerralla :----D Vitoseen asti pääsin. Reimussa tuli käytettyä niin paljon paniikkipommeja, että Reisen sitten päihitti.

No kyllä mä sen vielä läpi pääsen!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Syyskuu 02, 2011, 00:55:32
Pelasin kans IN.

Viel ku oppisin käyttää focusia saisin easy 1CC

http://replays.gensokyo.org/download.php?id=15706
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Syyskuu 13, 2011, 22:44:21
Otan kunnian tuplapostata sen takia, että vetelin 444-getin Rising Worldista. 0/444, Yukarisoolo ja nofocus & novertical. Kyl se vie menee, helppo ku o!
JA MINÄHÄN TEIN SEN!

Rising World, no focus & no vertical (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=15908).
Tämän lisäksi.
Booonus (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=15909)! <--- This one is epic.

Ja koska haasteaihe kuolee yksinään,  yhdistän sen tähän aiheeseen esittämällä haasteen:
PCB nofocus, vaikeustaso vapaa, samoin skillcard. Tulokset eritellään vaikeustasottain, pisimmälle päässyt ja eniten GRAZEA Kerännyt voittaa ainakin hyvän mielen. Replay ja kertomus kokemuksesta mukaan!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Omen - Syyskuu 14, 2011, 17:53:26
Ja koska haasteaihe kuolee yksinään,  yhdistän sen tähän aiheeseen esittämällä haasteen:
PCB nofocus, vaikeustaso vapaa, samoin skillcard. Tulokset eritellään vaikeustasottain, pisimmälle päässyt ja eniten GRAZEA Kerännyt voittaa ainakin hyvän mielen. Replay ja kertomus kokemuksesta mukaan!
Kuinka paljoin aloitusresursseja sallitaan? Kansainvälisillä foorumeilla näissä käytetään oletusasetuksia eli 3 elämää.

Kummalla on prioriteetti, selviytymisellä vai grazella, vai kilpaillaanko molemmista erikseen, vai ratkaiseeko graze clearien paremmuusjärjestyksen? Patu clearaa 5000 grazella ja Kristiinalla on 10k grazea mutta stage 5 gameover, kumpi voittaa?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Syyskuu 14, 2011, 19:25:12
Kuinka paljoin aloitusresursseja sallitaan? Kansainvälisillä foorumeilla näissä käytetään oletusasetuksia eli 3 elämää.

Kummalla on prioriteetti, selviytymisellä vai grazella, vai kilpaillaanko molemmista erikseen, vai ratkaiseeko graze clearien paremmuusjärjestyksen? Patu clearaa 5000 grazella ja Kristiinalla on 10k grazea mutta stage 5 gameover, kumpi voittaa?
Olettaen, että tähän haluaa osallistua enemmän kuin yksi ihminen, pidetään ne "kilpailukykyiset" tulokset oletusasetuksien resursseilla, mitkä ovat PCB:n kohdalla 3 elämää.

Unohdin tosiaan sanoa, eniten vaikuttaa selviytyminen. Mutta jos jotkut pääsevät yhtä pitkälle/läpi, enemmän grazea kerännyt voittaa.

Ja saanko minäkin osallistua? :>
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Mia - Syyskuu 14, 2011, 20:34:30
Ja koska haasteaihe kuolee yksinään,  yhdistän sen tähän aiheeseen esittämällä haasteen:
PCB nofocus, vaikeustaso vapaa, samoin skillcard. Tulokset eritellään vaikeustasottain, pisimmälle päässyt ja eniten GRAZEA Kerännyt voittaa ainakin hyvän mielen. Replay ja kertomus kokemuksesta mukaan!
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=15917 (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=15917)
Normal, Reimu B. Non-clear; pääsin viimeiseen spekaan asti. Score 475 miljoonaa. Grazet vähän alle 4000? Älkää välittäkö slowdownista; dualcore se siinä tekee tepposensa fps-mittarin kanssa.
Kommentit:
Ihan mukavasti meni. Odotin että olisin kuollut gameover jossain stage neljän ja viiden välillä. Loppua kohti rupes jo jännittämään :< ja eiköhän tämä sitten johdakin typerään kuolemaan ennen kuin viimeinenkin elämä menee. Eeppinen kuolema stage ykkössä ja 2 (?) kuolemaa stage kakkossessa jotka olisi todellakin voinut välttää. Stage 5 meni yllättävän helposti; vältin siististi kaikki kuolemat Youmun ensimmäiseen panokseen ja muutama kerta tuli tehtyä ihan jumalallisia väistöjä (ei mitenkään puoleks tuurilla :<). Kaksi kertaa jäin jännäämään kun extendi oli yhden point itemin päässä (erityisesti kun se kävi viimeisellä stagella ja ilman lisäelämiä).
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Skwrl - Syyskuu 14, 2011, 22:57:02
Haaaaa! Tuli jälleen hetken mielijohteesta pelattua vähän Touhouta ja tehtyä oma ennätys ^^ Pelinä oli MoF, hahmona MarisaB ja vaikeustasona tietysti iisi moodo. (Olin kyllä jo menossa nukkumaan, mutta koska peli meni niin hyvin, niin piti tulla tänne vielä hehkuttamaan.) :3

Ensimmäinen kenttä menee ihan rutiinilla, mutta idiootti kun olen, lennän sivuttain Hinan ampumaan luotiin ja menetän ensimmäisen elämän heti kakkoskentän välibossissa >_< Tässä vaiheessa olin jo lyödä hanskat tiskiin. Onneksi päätin jatkaa! Saan menettämäni elämän pisteiden keräyksellä kohtapuolin takaisin ja matkaan kolmoskenttään kohti Nitoria. Kolmoskenttääkin olen kohtalaisen useasti pelannut, joten tiedän mitä on tulossa ja pääsen nelostasoon kuolematta. Pommittelin kyllä ihan liian paljon, mutta MoF:in oudon pommisysteemin takia siitä ei onneksi ole sen kummempaa haittaa.

Momijiin asti en ole muistaakseni Marisalla pelatessani päässyt (enkä Reimulla pelatessanikaan varmaan viittä kertaa enempää), joten alan panikoida kun en tiedä mitä odottaa. Välibossi menee ilman sen suurempia ongelmia, ja varisparvessa lentelyn jälkeen vastaan tupsahtaa Ayayayaa~ Pomotappelu olikin yllättävän helppo, vaikka menetinkin yhden elämän typerään virheeseen. Kannattaisi yrittää lentää niiden luotien ohi eikä läpi..!

Viitoskenttään olen muistaakseni päässyt vain kerran ja siitäkin on aikaa. Jännittyneenä väistelen keijujen luotisadetta ja pommitan tieni läpi Sanaen välibossiosuuden. Jossain välissä menetän elämänkin, mutta loppujen lopulta selviydyn pomotaistelusta voittajana! :3

Kuutoskenttä on minulle aina jotain hyvin legendaarista, ja sen olen saavuttanut aiemmin noin viisi kertaa IN:ssä ja vain kerran PCB:ssä. Itse kenttä tuottaa aika lailla haastetta, varsinkin kun minulla ei ole juuri voimaa pommittamiseen ja elämiä on jäljellä nolla. Ihmeen kaupalla saan itseni kuitenkin hinattua Kanakoon asti, uhottua uhoamiseni... ja kuolen heti ensimmäiseen luotisateeseen.

Tällaiset odottamattomat osaamisen ja tuurin yhdistelmät, joiden ansiosta onnistuu ylittämään itsensä ja tekemään omia ennätyksiä, ovat minun mielestäni yksi parhaimmista asioista Touhoun pelaamisessa! Jos ensi kerralla pääsisin vieläkin pidemmälle..!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Syyskuu 14, 2011, 23:08:32
Onnea onnea, Skwrl ja Janra!

Oletan, ettet käyttänyt hyödyksesi Marisa B:n eeppistä illusion-laser-bugia, jolla jopa Kanako laitetaan maahan sekunneissa.

Suosittelisin tosin aloittelijalle MoF:n kanssa Reimu A:n käyttöä, koska sillä stage-osuudet on huomattavasti helpompi vetää kuin illusion lasereilla. Mun on itseasiassa pitkään pitänyt testata, voiko MoF easy/normalmodea ihan vaan pommittaa läpi naurettavasta pommisysteemistä johtuen, joten voisin samalla postata sinulle esimerkkirunin pelistä, jos halajat replaytä katsella pelivinkkien toivossa.

Eli, Mountain of BOMB on nyt pommitettu läpi. Jeejee. (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=15926)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Omen - Syyskuu 15, 2011, 18:04:32
(http://666kb.com/i/bwz1x54esk0gmkuai.jpg)

Grazeja en kerännyt oikeastaan missään vaiheessa, kunhan koitin jotenkin selvitä päätyyn pommi- ja border-spammilla. Lahjoitin nelosstagelle reilusti enemmän elämiä kuin pitäisi. Replay (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=15932)
Lainaus
Ja saanko minäkin osallistua? :>
Tietysti haasteen esittäjä saa ottaa osaa 8)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Dodgeball - Syyskuu 15, 2011, 23:42:48
Onnea onnea, Skwrl ja Janra!

Oletan, ettet käyttänyt hyödyksesi Marisa B:n eeppistä illusion-laser-bugia, jolla jopa Kanako laitetaan maahan sekunneissa.

Suosittelisin tosin aloittelijalle MoF:n kanssa Reimu A:n käyttöä, koska sillä stage-osuudet on huomattavasti helpompi vetää kuin illusion lasereilla. Mun on itseasiassa pitkään pitänyt testata, voiko MoF easy/normalmodea ihan vaan pommittaa läpi naurettavasta pommisysteemistä johtuen, joten voisin samalla postata sinulle esimerkkirunin pelistä, jos halajat replaytä katsella pelivinkkien toivossa.

Eli, Mountain of BOMB on nyt pommitettu läpi. Jeejee. (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=15926)

Et sitten pommittanut noita tavallisia kuvioita tai eka tason Shizuha Akia.

Tässä olis MoF Normaali moodi ReimuB::llä (http://www.mediafire.com/?rhogz9pnkh3dd1n) Pari kuukautta vanha replay. Pommitin Shizuha Akin 2 kertaa, jokaisen tavallisen hyökkäyskuvion ja kaikki spellcardit.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Syyskuu 16, 2011, 10:58:11
Et sitten pommittanut noita tavallisia kuvioita tai eka tason Shizuha Akia.

Tässä olis MoF Normaali moodi ReimuB::llä (http://www.mediafire.com/?rhogz9pnkh3dd1n) Pari kuukautta vanha replay. Pommitin Shizuha Akin 2 kertaa, jokaisen tavallisen hyökkäyskuvion ja kaikki spellcardit.
Mmmh. Pitäisi sit kait kokeilla joskus ihan täyttä pommitusta :P

En ollut tosiaan pelannut hetkeen PCB:tä, enkä ainakaan ilman focusia, joten ajattelin normaalimoodon olevan mukava aloitusporras.
(http://img401.imageshack.us/img401/4092/yuyukonormal.png)
Replay (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=15939)

Onnistuin pelaamaan niin päin persettä kuin osasin. Peli hajosi täysin prismrivereiden kohdalla, kuolin täysin idioottimaisiin kohtiin, paniikkipommittelin ja sekoilin siitä eteenpäin. Ja kaiken lisäksi kuolin vikaan aaltoon refloweringissa. Ei hitto. Koitan seuraavaksi hardilla, jos menisi paremmin. :|
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Erie - Syyskuu 19, 2011, 22:28:14
Meinasin saada viimeinkin sen tahtomani PCB 1CC Hardin vedettyä, mutta ei, juuri vähän ennen Yuyukon selviytymis-spekaa kuolin. Nyt ärsyttää... Kuolema oli vielä joku tyhmä peruutus jo ohi menneeseen luotiin. Jes...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Syyskuu 23, 2011, 18:02:46
Aaah tätä ekstaasin tunnetta kun pääsin Reimu B:llä MoFin läpi normalilla niin että jäi kaks elämää. Sen päälle vielä capturasin Kanakon vikan kortin ;v:
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Syyskuu 24, 2011, 13:57:48
Aaah tätä ekstaasin tunnetta kun pääsin Reimu B:llä MoFin läpi normalilla niin että jäi kaks elämää. Sen päälle vielä capturasin Kanakon vikan kortin ;v:
Onnea onnea, Mountain of Faith on aika pirullinen kortti, muistan joskus tuskailleeni sitä timeoutatessa.

Itse pelailin Phantasmin ilman focusia.
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=16043
Paska runi, mutta tulipahan tehtyä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Lokakuu 15, 2011, 02:29:21
Latasin ja aloitin ensimmäistä kertaa tätä Th11 Subterranean Animismia pelaamaan tänä viikkona, ja vihdoin monen päivän harjoittelun jälkeen (pelikellossa lukee 10h pelattuna) ja pienessä humalatilassa onnistui Lunatic 1CC! Huomaa kyllä että vähän huoletonta pelaamista kun olin kuollut jo kolmesti toisessa tasossa, ja silloin jo extra elämät loppuivat. Lopulta kuitenkin sain kiinni pelaamalla hyvin ja Okuun viimeisissä iskuissa alkoi jo tärisemään kädet ja jännittämään aika paljon. Saa nähdä miten pitkään UFO lunaticin läpäisemiseen menee, sitäkään en ole ikinä pelannut!

Replay löytyy täältä: http://replays.gensokyo.org/download.php?id=16396
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Suiggari-Tou - Lokakuu 15, 2011, 23:18:38
Latasin ja aloitin ensimmäistä kertaa tätä Th11 Subterranean Animismia pelaamaan tänä viikkona, ja vihdoin monen päivän harjoittelun jälkeen (pelikellossa lukee 10h pelattuna) ja pienessä humalatilassa onnistui Lunatic 1CC! Huomaa kyllä että vähän huoletonta pelaamista kun olin kuollut jo kolmesti toisessa tasossa, ja silloin jo extra elämät loppuivat. Lopulta kuitenkin sain kiinni pelaamalla hyvin ja Okuun viimeisissä iskuissa alkoi jo tärisemään kädet ja jännittämään aika paljon. Saa nähdä miten pitkään UFO lunaticin läpäisemiseen menee, sitäkään en ole ikinä pelannut!

Replay löytyy täältä: http://replays.gensokyo.org/download.php?id=16396

Nostan sinulle kaikkia hattujani tästä hyvästä ja teen kunniaa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Lokakuu 28, 2011, 16:50:51
(http://img28.imageshack.us/img28/796/kehoniitkeespermaa.png)

Huhhuh. 1290 yritystä meni.
Saigyouji Flawless Nirvana Timeout (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=16657)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Marraskuu 01, 2011, 02:05:32
Onnea. Itse olen yrittänyt tuota mutten jonkun sadan yrityksen jälkeen enää jaksanut. UFO Lunatic on aivan kauheata harjoitella.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Skwrl - Marraskuu 04, 2011, 17:28:20
Rrrrgh, Kanako!
Onko Mountain of Faith oikeasti noin kettumainen spell card?! Ffuu, nyt ottaa päähän ja lujasti! Pääsin ekaa kertaa näin pitkälle, ReimuB:llä kuutoskenttään ja vieläpä viisi elämää jäljellä, mutta tuo HIRVEÄ PAINAJAISMAINEN koetus vei kaikki elämät ja pommit ja kärsivällisyyteni. Argh.

*krhm* Juu. Ehkä yritän rauhoittua hetken.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Erie - Marraskuu 05, 2011, 20:24:49
Melkein pääsin Imperishable nightissa hardin 1CC läpi. Toiseksi viimeisessä spekassa sitten mokasin. Ärsyttää että oli niinkin lähellä. Kaguya mokomakin...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Marraskuu 06, 2011, 00:08:07
Skwrl ja Erie, niin lähellä on jo eli eikun harjoittelemaan ja kokeilemaan uusiksi niin kyllä se clear sieltä tulee. :3
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Marraskuu 07, 2011, 20:26:24
Pääsin tossa IN:n läpi 1cc normalilla (eka 1cc), n. puolentoista kuukauden epäaktiivisella pelaamisella. Oli kyl hieman vituttavaa kun joutu tyylii kymmenen kertaa retrytä koko peli  pelkän parin spellcardin takia, saatika sitten niitä yrityskertoja et on päässy sinne asti. Nyt se kuitenki on onnellisesti ohi ja päätyin siirtyä PCB:hen
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Chikatsuno - Marraskuu 13, 2011, 18:57:13
Touhou 8n Reizen. Voi piru miten joku voi olla niin ärsyttävä. Vaikka sen ei edes pitäisi olla vaikea, onnistun aina kupsahtamaan....

Mutta nyt onnistuin! Kani kaatui! Buhahahaaaa! ja kuolin sitten seuravassa kentässä, perhana. :[
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Skwrl - Marraskuu 13, 2011, 22:24:09
Jjjjjeeeessss!
Kanako kaatui vihdoinkin! 8D Ja jäljelle jäi vielä yksi ylimääräinen elämäkin~
ReimuA ja iisi moodo kyseessä :3

Vieläkin tärisee kädet, sen verran jännitti siinä lopussa. Seuraavaksi pitää varmaan alkaa yrittää joko PCB:tä pidemmälle (ensiksi ainakin Yuyukoon asti, sitten voi alkaa haaveillä läpi pääsystäkin) taikka EoSD:tä~
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Marraskuu 14, 2011, 20:42:08
(http://img69.imageshack.us/img69/511/isuckthevacuumii.png) (http://imageshack.us/photo/my-images/69/isuckthevacuumii.png/)

AKLJSKLAJDFKJSDHKHSDKFHASDJKJFHKLAJSHFJKASHFKSHDKFJHASDKJF



--------------------------------------------------



Mutta nyt onnistuin! Kani kaatui! Buhahahaaaa! ja kuolin sitten seuravassa kentässä, perhana. :[
Jjjjjeeeessss!
Kanako kaatui vihdoinkin! 8D Ja jäljelle jäi vielä yksi ylimääräinen elämäkin~
ReimuA ja iisi moodo kyseessä :3

Vieläkin tärisee kädet, sen verran jännitti siinä lopussa. Seuraavaksi pitää varmaan alkaa yrittää joko PCB:tä pidemmälle (ensiksi ainakin Yuyukoon asti, sitten voi alkaa haaveillä läpi pääsystäkin) taikka EoSD:tä~
Pääsin tossa IN:n läpi 1cc normalilla (eka 1cc), n. puolentoista kuukauden epäaktiivisella pelaamisella. Oli kyl hieman vituttavaa kun joutu tyylii kymmenen kertaa retrytä koko peli  pelkän parin spellcardin takia, saatika sitten niitä yrityskertoja et on päässy sinne asti. Nyt se kuitenki on onnellisesti ohi ja päätyin siirtyä PCB:hen
Melkein pääsin Imperishable nightissa hardin 1CC läpi. Toiseksi viimeisessä spekassa sitten mokasin. Ärsyttää että oli niinkin lähellä. Kaguya mokomakin...
Onnittelut ja lisää yrityksiä vaan itse kullekin teistä, vielä ne menee!
Onnea. Itse olen yrittänyt tuota mutten jonkun sadan yrityksen jälkeen enää jaksanut. UFO Lunatic on aivan kauheata harjoitella.
Ainii, tätäki pitäis pelata. D:

Juu, UFO lunatic on ihan kauhiaa kyllä. Hitto vie, ton kanssa. Mites, sä olit kuitenkin jaksanut Byakurenin practiceen avata? O_o Urgh.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Marraskuu 15, 2011, 03:47:23
@Seppo Hovi

Jep, päivä siihen meni. Aika kauheata tuskaa. Nyt olen päässyt Stage 5 bossiin asti ilman continueja ja alkaa näyttämään vähän paremmalta tuo 1CC'n tavoitteleminen.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Marraskuu 15, 2011, 11:01:09
Yyyyh Yukarin ja Ranin survivalit ;A;

Varmaan joku mussu pääsee noin pitkälle noilla elämämäärillä : P
Ittellä on tossa välissä jotain kolmen ja yhden lisäelämän väliltä
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Marraskuu 15, 2011, 12:40:50
Yyyyh Yukarin ja Ranin survivalit ;A;

Varmaan joku mussu pääsee noin pitkälle noilla elämämäärillä : P
Ittellä on tossa välissä jotain kolmen ja yhden lisäelämän väliltä
Hm?

Joo no, tuon koko screenin idea on se, että pelattuani semi-ok runin, menin kuolemaan neljän pommin kera Shikigami - Ran Yakumo - cardissa. Jonka jälkeen capturasin BoHaY:n, jonka saan tosiaankin suht harvoin capattua. Ks. runilla en tosin pahemmin scorettanut, enkä capturannut esim. DDBB:tä, joten eipä siinä mitään suurempaa mennyt hukkaan. Joo.

Mites, mihin cardeihin sinä Itchiko kuolet, jos sinulla meinaa tuossa vaiheessa olla vain yksi-kolme lisäelämää?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Millenium - Marraskuu 15, 2011, 13:06:41
Tuli tässä pelattua pitkästä aikaa PCB:tä MarisaB:llä vaikeusasteena Normal. Ensimmäinen kenttä menee ihan hyvin, kunnes Letty tappaa minut ampumalla laserin minua päin kun hänellä on ehkä kahden sentin pitunen elämäpalkku jäljellä. No, ei siinä mitään, kakkoskenttään jatketaan vaikka kuolin niin aikaisin. Se menee ihan hyvin kunnes tapan itseni törmäämällä johonkin keijuun kun yritän kerätä tavaroita ruudun yläosasta. Chen hoituu helposti ja seuraavaan kentään. Alice on melko helppo, kunnes hän tappaa minut midbossina non-spellcardilla. Vitutuskäyrä nousi melko nopeasti, mutta pääsin kuin pääsinkin kentän läpi. Sitten alkaa neljäs kenttä, pääsen kuin ihmeen kaupalla Prismrivereihin asti menettämällä vain yhden elämän. Alussa kaikki menee hyvin, kunnes ensimmäinen spellcard tappaa minut. Jatkan ja kuolen taas, toiselle spellcardille ja häviän pelin koska en käyttänyt continueita. Vitutuskäyrä meni siinä vaiheessa katon läpi.

Tarinan opetus: Prismriverit ovat perseestä.

EDIT: Meninpäs sitten uudelleen PCB:tä Normalilla ja MarisaB:llä. Meni paremmin tällä kertaa, paitsi että kuolin Alicelle 2 kertaa, Prismriverien kentässä 2 kertaa ja Prismrivereillä 2 kertaa. Pääsin sentään stagen 5 midboss-Youmuun.

Edelleenkin Prismriverit ovat ärsyttäviä. Heidän kenttänsäkin on ärsyttävä. Prismrivers, GTFO. kthxbai. [/rant]
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Marraskuu 15, 2011, 18:20:22
Mites, mihin cardeihin sinä Itchiko kuolet, jos sinulla meinaa tuossa vaiheessa olla vain yksi-kolme lisäelämää?
Kuule vaikka mihin :"D Pääasiassa nää on näitä "vahinko" kuolemia/mokia/vastaavaa. On melkein helpompi sanoa että onnistun Phantasmissa parhaiten kentässä, Ranin kortit menee suht kepeesti (non-card uysein pommilla), Yukarin ekat kaks korttia  menee useimmiten kuolematta koska Border, Yukari Yakumo Spiriting Away, Bewitching Butterfly Living in the Zen Temple, Shikikami "Ran Yakumo" (useimmiten parilla pommilla) jne.

Siitä on kyllä tovi kun sen Phantasmin ekaa kertaa läpi sain, mutta ehdotonta tappoa on se damn survival, kattoo mikä päivä saisin taas läpi vähän paremmi
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Miss Alice - Marraskuu 15, 2011, 18:53:18
Tuhtuh, ilmeisesti SA ei ole paras peli testata Normal-taitoja, hädin tuskin pääsen Yuugin tasolle käyttämättä continueta ;A; Itken verta säälittävyydestäni. Vielä mä joskus ässään senkin, saattepa nähdä!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Numbbi - Marraskuu 15, 2011, 20:26:19
Tuhtuh, ilmeisesti SA ei ole paras peli testata Normal-taitoja, hädin tuskin pääsen Yuugin tasolle käyttämättä continueta ;A; Itken verta säälittävyydestäni. Vielä mä joskus ässään senkin, saattepa nähdä!

Joo ei se oikeen.

Itekki varmaa SA:ssa eniten Normalilla yrittänyt muttakun Yuugi sitten tuhoaa mut aina. :c
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Marraskuu 16, 2011, 12:26:10
Tuhtuh, ilmeisesti SA ei ole paras peli testata Normal-taitoja, hädin tuskin pääsen Yuugin tasolle käyttämättä continueta ;A; Itken verta säälittävyydestäni. Vielä mä joskus ässään senkin, saattepa nähdä!
SA on vaikeimpia normaleita UFO:n kanssa, en mä sitä hirveästi suosittele jos tosiaankin on vaikeeta päästä mitään muuta peliä Normal 1CC. Voin toki joskus kommentoida sun SA-pelaamista, jos täällä koululla pelaat.
On melkein helpompi sanoa että onnistun Phantasmissa parhaiten kentässä
Eärh. Mulle vaikeinta Phantasmissa on juuri se infernaalinen stage, jossa joudun pommittamaan ja säätämään borderien kanssa saadakseni kaikki point-itemit.
Lainaus
Ranin kortit menee suht kepeesti (non-card uysein pommilla)
Ranilla tosiaan... Nojoo, ensimmäinen card on vertical streaming ja toinen on patternin opiskelun vaativa cardi. Noncardin olen reenaillut menemään aina samalla tyylillä, ellen sitten scoreta ja keräile siinä grazea. Ja tosiaan saatan kuolla siihen noncardiin, jollen mene sitä aina samalla tavalla.. Urgh.
Lainaus
Yukarin ekat kaks korttia  menee useimmiten kuolematta
Dreams and Reality... Nojoo, välillä capturaan, välillä en.  Balance Between Motion and Silence on Yukarin helpoin cardi, sen voi streamata useammallakin tavalla. Itse käytän yleensä tuota samaa myötäpäiväistä neliönmuotoista pyörimistä.
Lainaus
Yukari Yakumo Spiriting Away
Ja tässä on toinen niistä helpoista cardeista. Hämäät bulletteja ja liikut joko vaakasuorassa, tai ylös-alas W-muotoisessa kuviossa.
Lainaus
Bewitching Butterfly Living in the Zen Temple
Ride the wheel, lähdet mukaan pyörivään punaiseen merkkiin, sinisen kanssa pysyt alhaalla ja ammut Yukaria.
Lainaus
Shikikami "Ran Yakumo"
Ran liikkuu sinun mukaasi -> Päätät itse millaista patternia väistelet. Itse tykkään pysytellä alhaalla tämän cardin kanssa ja väistellä ylöspäin, jos vain pakollista.

Lainaus
mutta ehdotonta tappoa on se damn survival
Mulla on yksi replay upattuna uploaderiin, missä capturataan BoHaY.
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=16927
Toki, tuota cardia vihaan itsekin ja parempi siinä on pommittaa, jos ei täyttä varmuutta tunne asioitten suhteen olevan.

DBF, eli jälkimmäinen survival, ei ole turhan mahdoton. Sitä voi harjoitella IN Spell Practicen card 222:n avulla, jonka aikaisemmat aallot ovat suoraan samat kuin DBF:n kanssa. Odotas, niin otan screenshottia tuosta  DBF:stä IN:n puolella.
Spoiler (click to show/hide)


Ja tosiaan, jos postaat replayn jostain runistasi, voin antaa siitä palautetta. Näin pystyn antamaan vähän yksityiskohtaisempaa neuvoa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Beardmaster - Marraskuu 16, 2011, 16:27:00
ei huh huh täällä on paljon juttua. tuun tänne vaa heittää random kommenttia että onneksi itse luovutin touhoun pelaamisen. mulle riitti se kun yritin 10 tuntia päästä touhou 8 extra kenttää ja siihen oikee piste iin päälle kun kuolin vikaan spell cardiin. sillon taisin päättää että ei enää ikinä touhouta + kun viimeisimmät pelit on ollu pelkkää paskaa (fairy wars, ten desires)

EDIT: ka perkele 200 viestiä täynnä
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Marraskuu 16, 2011, 19:40:23
ei huh huh täällä on paljon juttua. tuun tänne vaa heittää random kommenttia että onneksi itse luovutin touhoun pelaamisen. mulle riitti se kun yritin 10 tuntia päästä touhou 8 extra kenttää ja siihen oikee piste iin päälle kun kuolin vikaan spell cardiin. sillon taisin päättää että ei enää ikinä touhouta + kun viimeisimmät pelit on ollu pelkkää paskaa (fairy wars, ten desires)
fairy wars oli mielekiintoinen mutta siihen kyllästyy, ten desires on saman tasonen U.F.O:n kanssa. parhaimpia on kyllä ne TH 2-9.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Millenium - Marraskuu 16, 2011, 22:14:25
^Samaa mieltä vaikka en olekaan PC-98 pelejä pelannut.

Tuli pelattua PoFV:tä Normalilla hahmona Marisa. Alkoi ihan hyvin ilman kuolemia..... kunnes pääsin Sakuyaan asti. Ruutu täynnä puukkoja eikä loppua näy, koko ajan saa olla käyttämässä spell cardeja että selviäisi. Kahden kuoleman jälkeen Aya alkaa tappamaan minua. Sama touhu jatkuu kuin Sakuyaa vastaan ja kuolen taas kaksi kertaa. Sitten tulee Komachi. Ruutu täynnä kolikoita ja tietenkin Komachi spämmii samalla Death "Higan Retour":ia ja kuolen. Enkä käytä continueita. Mielestäni epäreiluimmat asiat olivat Sakuyan jatkuva puukkospämmi ja se että Aya ampuu perhosdanmakua. You're not Yuyuko, don't use butterflies! kthxbai.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Erie - Marraskuu 19, 2011, 21:16:42
Vihdoinkin sain sen IN Hard 1CC:n. Nyt olen tyytyväinen.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tsalop - Marraskuu 20, 2011, 18:53:49
Parhaimpia kokemuksia tähän asti...
Lotus Land story ja Mystic square läpi normalilla (Reimu, MS:ssä hardilla Yumekoon Mimalla)...

EoSD läpi normalilla (Reimu, valitettavasti ei ollut 1cc)...

PoFV extra auki... Komachilla 4 - kenttään (tuuria, tuuria)...

Pääsin UFO:ssa Byakureniin asti ensimmäisellä pelikerralla (tosin nykyään sorrun
törmäilemään luoteihin kerätessäni pisteitä/voimaa - UFO:ssa erittäin vaikea erottaa)...

Shoot the Bullet Sakuyaan ja Remiliaan asti auki, Double Spoiler Kanakoon ja Suwakoon
asti (lisäksi Yuugiin ja Suikaan asti kaikista korteista kultainen kamera - paitsi Momizin 4-2)...

---

Onko muuten kukaan pistänyt merkille, että 6-7:ssa on järkevää
pysyä miltei jokaisessa kortissa ruudun alareunassa (varsinkin Youmun ja
Prismriverien kohdalla tämä auttoi minua)?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Marraskuu 21, 2011, 13:59:27
(http://img31.imageshack.us/img31/3697/nodeathsmate.png) (http://imageshack.us/photo/my-images/31/nodeathsmate.png/)

Eräghghghghghghghghg

En capturannu Danmaku Bounded Fieldiä. Lol.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Miyuki - Marraskuu 22, 2011, 20:10:26
Pelaan UFO:a easyllä. Sanaella, koska.

1. kenttä läpi no problemo, waifuni ei koskaan tuota mulle vaikeuksia.
2. kenttä, pommitan vikan spekan, koska en ole koskaan vaivautunut opettelemaan sitä.
3. kenttä, ja nyt on jotain outoa. Pikkasen outoa, näin ei ennen ole käynyt! Sillä elämät sain täyteen kaikki! Ihme ja kumma! Pommitan kerran, ja olen että mitä, kun selviän hengissä vikan spekan, jota sitäkään en ole vaivautunut opettelemaan.
4. kenttä, joskus se onnistuu, joskus kuolen kahden sekunnin välein. En tiedä miksi näin on mutta on. No en kuole. Eipä mittään, etiä päin!
5. kenttä. Keräilen pommeja, koska elämät on yhä täysiä. Niitä kertyykin se neljä. Pommitan tieni spekojen läpi. : D

Pääsen vikalle kentälle. Ja tajuan. Ei hitto! Viis kenttää kuolematta! 8D Ois aika makeeta, jos pääsisin tän pelin läpi vaan paril kuolemal! Noh, pommeja saan kerättyä muutaman ja niillä pommittelen spekan ja kaks non-spekaa. Sitten vika speka, nou pommeja, kuulen jo luodin osumisen. Silti yritän pyristellä kohtaloa vastaan. Väistelen ja väistelen, sitten PUMM, säihkähdän ja painan x:ää, turhaan, ja luodit ympäriltäni katoaa. Mitäs. Voitin. Mitä? Voitin. Voitin? Mitä?

Iisillähän tämä kaikki, mutta yyyh! ;3;
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Marraskuu 27, 2011, 13:57:43
tööhöötä pelaillessa itellä on tullut ongelmaksi se, että katson aina hahmoni sijainnista ylöspäin, jolloin osaan ennakoida, mutta hyökkäykset joita tulee takaapäin on silloin tosi vaikea väistää D: enkä osaa opetella eroon tästä tyylistä..
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Tundra - Marraskuu 27, 2011, 20:33:56
Kun ekaa kertaa pelasin Touhou 6:a, mietteeni menivät jokseenkin näin: "Holy shit, ohmigod, ohffuuu, aaarhh, whattaaaafffuuuuuuccckkkk!", "Miksi kaikki haluavat syödä minut?" ja "Miten niin bad ending?!"

Touhou 7:sta muistan ainakin vain ajatteleneeni (ajatteleeni? ajateltenen...äh), että hups, unohdin pistää asetuksista maksimimäärän elämiä käyttöön.

Touhou 7.5: Easyllä voittaa vaikka yhdellä kädellä, normaalilla vaikeusasteella tulee aika usein turpaan. En huomannut eroa normaalin ja vaikean välillä. Hm. Niin ja spell cardien käyttäminen on älyttömön vaikeaa (käyttöönotto ei), koska ala-asennosta oikealle ristiohjaimen kääntäminen ei kelpaa, vaan pitää painaa erikseen alas, alaoikea, oikea, D. Mahdotonta.

Touhou 9: En tajua mitä teen. Miksi käytän automaattisesti spell cardeja? Miksi vastustaja voi käyttää niitä niin monta kertaa putkeen? Miksi kaikki haastavat riitaa? Miksi jokainen kenttä kestää ikuisuuden?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Marraskuu 28, 2011, 13:49:27
(http://img11.imageshack.us/img11/1668/10vacuums.png) (http://imageshack.us/photo/my-images/11/10vacuums.png/)

Kaksi kuolemaa Boundary of Humans and Youkaissa. Erghghg.
Yksi kuolema DBF:n kolmannessa aallossa. (lolwtf)
Border break @ Double Death Butterfly.
Pari pommia eri noncardeissa ja stagessa.

Ja kuolema Yukarin neljänteen noncardiin.

NELJÄNTEEN NONCARDIIN.

DALSJKDLÖSDGLAKGÖKLASJDFLÖKJASDLÖGKJAÄSKDJFKLASJDKFJAJKDFGJLJDFHGÖLKASJDFÖLASJDLFKJKALÖSDGLASDFHGLÖIKADHFKLJ ASDLJFGASLDJGIK
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Marraskuu 29, 2011, 21:38:19
Vihdoin meni UFO Lunatic läpi parin viikon jokapäiväisen harjoittelun jälkeen! Ensimmäistä kertaa pääsin stage 6 asti käyttämättä continueja samalla.  :3

http://replays.gensokyo.org/download.php?id=17188
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Marraskuu 29, 2011, 22:11:47
se tunne kun pelasin ensin patchoulilla easylla scarlet weather rhapsodyn läpi jonka jälkeen tuntui hyvältä

sitten aloin pelata marisalla ja tajusin kuinka paska hahmo se on
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Marraskuu 30, 2011, 09:24:36
Vihdoin meni UFO Lunatic läpi parin viikon jokapäiväisen harjoittelun jälkeen! Ensimmäistä kertaa pääsin stage 6 asti käyttämättä continueja samalla.  :3

http://replays.gensokyo.org/download.php?id=17188
(http://www.adlibris.com/fi/covers/M/9/52/9522471208.jpg)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Marraskuu 30, 2011, 19:46:37
Se tunne kun saat viimein avattua Fairy Warsin (voi kiesus, miksi edes pelaan sitä. Ei se ole edes hyvä peli... Tai silleen) extran ja menet sitten kuolemaan midbossien ensimmäiseen hyökkäykseen.
No meni se siihen asti ihan hyvin... Ja oli se melkein kivaa. Ehkä joku päivä uudestaan. Ei varmaan.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Kougyoku - Marraskuu 30, 2011, 21:22:30
Pelasin pitkästä aikaa Subterranean Animismia ja muistin kuinka paljon vihaan uusimmissa peleissä sitä että kun käyttää continueta joutuu stagen alkuun..
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Marraskuu 30, 2011, 21:25:02
Pelasin pitkästä aikaa Subterranean Animismia ja muistin kuinka paljon vihaan uusimmissa peleissä sitä että kun käyttää continueta joutuu stagen alkuun..
sama homma, häiritsee jonkin verran
ratkaisu olisi ettei kuole, mutku eihän se niin vaan käy
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Joulukuu 01, 2011, 08:45:24
Pelasin pitkästä aikaa Subterranean Animismia ja muistin kuinka paljon vihaan uusimmissa peleissä sitä että kun käyttää continueta joutuu stagen alkuun..

ite taas tuli jossain välissä failattua niin usein että se oli positiivinen asia,  ettei tullu viimeistä continueta ja taas alusta..
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Joulukuu 01, 2011, 08:58:41
Pelasin pitkästä aikaa Subterranean Animismia ja muistin kuinka paljon vihaan uusimmissa peleissä sitä että kun käyttää continueta joutuu stagen alkuun..
Onneksi ZUN tajusi että tuo systeemi oli liian armotonta menoa ja korjasi continue systeemin takaisin vanhaan kun teki Ten Desiresin.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Joulukuu 01, 2011, 13:47:21
Migreenikohtaus + IN Hardilla = kuolema vasta Kaguyaan.

Mitä on tämä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Joulukuu 02, 2011, 08:59:05
pelasin ufoa lunaticilla, uskalsin, seppo hovi...

pääsin toiseen kenttään ja totesin että no can do :3
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Joulukuu 02, 2011, 23:55:38
Voisiko joku taitavampi SWR:n pelaaja neuvoa, miten Ikun "Acanthodii of the Thunder Clouds" pitäisi pelata läpi? Alkaa pikkuhiljaa naputtaa että joka kerta tai ainakin 9/10 jään siihen jumiin ja kuolen pari kertaa...
Ei ole kivaa tämä. Into alkaa loppua kun mahdollisuudet 1cc:hen menee jatkuvasti samaan specaan.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Joulukuu 03, 2011, 10:43:52
^nyt salli mun:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

nyt tuntuu hyvältä... anteeksi kerrannii olen sinua parmepi ;  ^  ;

mutta siitä pääsee helposti kun dashilla menee ikun yli aina kun se tulee kohti, ja kun se hetkeksi laittaa sen pois, ampuu vitusti.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Joulukuu 03, 2011, 21:45:30
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=17235

Ten Desires Lunatic meni läpi, ja nyt on kaikki Windows pelit vedetty Lunaticilla ^^
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Skwrl - Joulukuu 04, 2011, 11:56:27
Eilen läppärini netti ei jostain syystä suostunut toimimaan enkä jaksanut tulla pöytäkoneelle jumittamaan, joten looginen ratkaisu tylsään iltaani oli pelata Touhouta.
Aluksi koetin PCB:tä Easyllä ja ReimuB:llä, mutta en vieläkään ole oppinut Youmun spellcardeja ja feilailen viitoskentässä elämäni loppuun. Pitäisi vissiin alkaa harjoittelemaan tätä ihan tosissaan!

Sitten vaihdoin IN:ään, siinäkin vaikeustasona Easy ja hahmoina Reimu ja Yukari. Pelasin tätä pitkästä aikaa, mutta taitoni eivät näköjään olleet ihan ruosteessa, kun pääsin koko pelin läpi (FinalB). Tämä tuntuu aina yhtä hienolta! ^^ Lopputekstien aikana soiva musiikki ei kappaleena ole mikään erityinen suosikkini, mutta sen kuuleminen on joka kerta hyvin palkitsevaa~
Kokeilin myös ensimmäistä kertaa pelata Marisalla ja Alicella, ja pääsinkin aina Eiriniin asti :3 Reimu vei suurimman osan elämistäni, kun en ollut hänen spellejään aiemmin kokeillut voittaa, ja viimeisessä kentäsä kuolin ihan typerään virheeseen. Jäljellä olisi ollut vielä yksi pommikin. Tässä voisi olla toinen harjoittelun kohde!
Sitten vaihdoin vaikeustason normaaliksi, hahmoina jälleen Reimu ja Yukari. Ensimmäiset kentät eivät tuntuneet kovinkaan paljon Easyä vaikeammilta, mutta Keine antoi minulle kunnon selkäsaunan. Marisan Master Spark vei viimeiset elämät ja pommit, mutta olen ylpeä tästäkin saavutuksesta!

Lopuksi kokeilin vielä Extraa Reimulla ja Yukarilla. Muutaman kokeilukerran jälkeen onnistuin pääsemään itse Mokouhun asti ja vieläpä toiseen spelliin! :D Tästäkin kentästä riittää riemua, tuskaa ja haastetta vielä pitkäksi aikaa~
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Joulukuu 04, 2011, 12:28:26
tuli järkyttäviä kohdistushäiriö kun yritin pelata ten desiresiä...ja en voinut jatkaa...pelkeles
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Joulukuu 10, 2011, 22:51:23
(http://img803.imageshack.us/img803/810/vittu.png) (http://imageshack.us/photo/my-images/803/vittu.png/)

Ei sitten vedetä tästä pelistä Lunatic 1CC ilman focusia. :(
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Joulukuu 11, 2011, 16:14:00
nyt taas tullu pelailtua swr:ää... jeejee:3

suurin osa nyt story-modella pelattu läpi<3

easylla, of course, mutta kuitenkin

hisoutensokussa kaikki läpi ja kuolin immaterial and missing powerissa patchoulin storyssa suikan viimeiseen hyökkäykseen.

minä tyytyväinen

menisipä normitouhou näin hyvin
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Joulukuu 11, 2011, 17:24:14
Mulla töksähtää PCB Yuyukon kolmanneksi (vai neljänneksi) vikaan cardiin, jos vaikka ens viikolla se menis läpi...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Erie - Joulukuu 12, 2011, 17:40:19
Annan kuvan kertoa puolestani.
(http://i1115.photobucket.com/albums/k557/Erie6/eosd.png)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Joulukuu 12, 2011, 17:51:53
Annan kuvan kertoa puolestani.
(http://i1115.photobucket.com/albums/k557/Erie6/eosd.png)
>misses 13

What is this magic?a
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Erie - Joulukuu 12, 2011, 18:11:41
>misses 13

What is this magic?a
Onko tuossa jotain erikoista? Oikeastaan mikä tuo misses kohta oikeastaan onkaan? En ole perehtynyt asiaan, olen vain pelannut.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Miss Alice - Joulukuu 12, 2011, 18:20:28
>misses 13

What is this magic?a
Onko tuossa jotain erikoista? Oikeastaan mikä tuo misses kohta oikeastaan onkaan? En ole perehtynyt asiaan, olen vain pelannut.

Misses on siis se, kuinka monta kertaa tuon kerran aikana menetit elämän. Tuota minä kyllä sanon jo eloonjäämistaisteluksi, Erie! >8D
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Joulukuu 12, 2011, 18:55:08
Onko tuossa jotain erikoista? Oikeastaan mikä tuo misses kohta oikeastaan onkaan? En ole perehtynyt asiaan, olen vain pelannut.
EoSD alussa sinulla on kolme elämää. Saat Extendin 10m, 20m, 40m, sekä 60m. Näitten lisäksi midboss Meilin' & midboss Sakuya tiputtavat 1UPit.

3 + 4 + 2 = 9.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Joulukuu 12, 2011, 19:06:03
lisää se 2 kun alottaa 5:llä elämällä

edit: mut silti se on 11..
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Erie - Joulukuu 12, 2011, 19:18:15
Outoa, en itsekään tajua, mutta olihan tässä langassa tällainenkin:
(http://666kb.com/i/bvrup8q5ylixx0x22.jpg)

Sieltä kivuliaammasta päästä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Miss Alice - Joulukuu 12, 2011, 19:22:12
Tuli mieleen yksi teoria... Laskeeko se sitten deathbombit samaan syssyyn? Silloin sä tavallaan kuolet, muttet menetä elämää.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Joulukuu 12, 2011, 19:25:09
Tuli mieleen yksi teoria... Laskeeko se sitten deathbombit samaan syssyyn? Silloin sä tavallaan kuolet, muttet menetä elämää.
lasketaan, kokeilin just
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Joulukuu 12, 2011, 20:24:26
Koettakaas saada huonompi score (ja päästä samalla peli läpi (Final B)). (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=17369)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Joulukuu 13, 2011, 00:35:09
Koettakaas saada huonompi score (ja päästä samalla peli läpi (Final B)). (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=17369)

challenge accepted
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Joulukuu 13, 2011, 08:32:38
ite pelailen touhouta enemmän viihdykemielessä, kun ei vaan jotenkin pääse tästä normal-tasosta eroon D:
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Joulukuu 13, 2011, 09:37:13
ite pelailen touhouta enemmän viihdykemielessä, kun ei vaan jotenkin pääse tästä normal-tasosta eroon D:
Kyllä minäkin tätä viihdykemielessä pelaan, satun vain pitämään scorettamisesta. :P

Mutta hei, easyllä MAHDOLLISIMMAN PIENEN pistemäärän hankkiminen, tuntuu välillä suht. mukavalta. :V
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Joulukuu 14, 2011, 10:07:28
ite pelailen touhouta enemmän viihdykemielessä, kun ei vaan jotenkin pääse tästä normal-tasosta eroon D:
Kyllä minäkin tätä viihdykemielessä pelaan, satun vain pitämään scorettamisesta. :P

Mutta hei, easyllä MAHDOLLISIMMAN PIENEN pistemäärän hankkiminen, tuntuu välillä suht. mukavalta. :V

se onkin sitten aikia vaikeaa.... :3

Itellä nyt tosin jäänyt nämä perinteiset touhout ja danmakut vähän sivumpaan, kun tuli pakkomielle hakata Swr läpi...enää tenshiä vaille kaikki story modet läpi :3
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Namu-san - Joulukuu 19, 2011, 17:51:18
Pelasin MoFia tänään Easylla, kannatti, nimittäin pääsin läpi 5 kuolemalla. Ei ehkä joillekkin niin ihmeellistä mutta mulle on. :D
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Skwrl - Joulukuu 19, 2011, 22:43:11
Pelasin MoFia tänään Easylla, kannatti, nimittäin pääsin läpi 5 kuolemalla. Ei ehkä joillekkin niin ihmeellistä mutta mulle on. :D

Onneksi olkoon! Minullekin MoF:in läpipääseminen Easyllä ensimmäistä kertaa jokusen aikaa sitten oli erittäin hieno hetki~
(Mukavaa, kun täällä on minun lisäkseni muitakin iisimoodolla pelaavia :3 Ei tule aina niin nolo olo, kun postaa omia "saavutuksiaan")
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Joulukuu 21, 2011, 14:27:00
näinö käy kun koittaa easya ekaa kertaa?
imperishable night läpi tosin 2 continuee, kiitos eirin, mut silti
normalilla maksimissaan yleensä tewiin asti
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Skwrl - Joulukuu 21, 2011, 14:33:02
Jeejee~
Pelailin eilen IN:ää vaihteeksi Marisalla ja Alicella, ja pääsin koko pelin läpi! Ja kyseessä oli siis vasta toinen kerta kun heillä pelasin, mutta ilmeisesti osaan tämän pelin jo kohtalaisen hyvin :3 Reimu on silti tosi vaikea, kun en ole häntä vastaan kovinkaan paljon pelannut.

...ja koska en muista sitä vielä tänne hehkuttaneeni, pääsin viimeksi PCB:tä pelatessani Yuyukoon ja jopa hänen kolmanteen spelliinsä asti! Paras saavutukseni siinä pelissä tähän mennessä~
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Joulukuu 21, 2011, 18:18:59
Olkoon iisimoodo, mutta se oli ensimmäinen kerta SakuyaB:llä. Pikkuisen olen ylpeä. Ja sanoin olevani surkea Touhou-pelaaja. Nih.
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Joulukuu 22, 2011, 23:03:18
Jeejee~
Pelailin eilen IN:ää vaihteeksi Marisalla ja Alicella, ja pääsin koko pelin läpi! Ja kyseessä oli siis vasta toinen kerta kun heillä pelasin, mutta ilmeisesti osaan tämän pelin jo kohtalaisen hyvin :3 Reimu on silti tosi vaikea, kun en ole häntä vastaan kovinkaan paljon pelannut.

...ja koska en muista sitä vielä tänne hehkuttaneeni, pääsin viimeksi PCB:tä pelatessani Yuyukoon ja jopa hänen kolmanteen spelliinsä asti! Paras saavutukseni siinä pelissä tähän mennessä~

Ei sua kukaan kiellä menemästä Magic teamilla mutta on niitä helpompiaki pelattavia (esim Reimu&Yukari)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Joulukuu 27, 2011, 23:18:59
Menin sitten vetämään toistamiseen IN:än läpi hardilla (Yukari & Reimu, 1CC, Final B) replay (http://www.mediafire.com/?0hwfw4oohrgdt1z)

Marisan boss fightia voinee sanoa mun kohdalla vedettynä tyylillä pommi ja trikki :"D
Reisen on ilkeä vastus kuten aina.
Ja eka kerta kun selviän hengissä kutos stagen tublakeijuista tossa tason alussa :"D

Heitän tähän samaan syssyyn reploista sen Phantasmin (http://www.mediafire.com/?lov25zenvkp3bea)(tämä on vanha veto ja sanokaa jos tuli kuitenki väärä repla laitettua, en jaksanu kattoo kumpi oli läpiveto), MoF 1CC (http://www.mediafire.com/?gbqkmp947p3dbdc) jossa cappasin Kanakon vikan ;v; ja  EoSD Extra (http://www.mediafire.com/?ha2qbq6doamwbbq)(taas, en tarkistanu onko oikee tiedosto kyseessä)

Ei, en tarvitse/halua ohjastusta pelaamiseeni kiitos
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Joulukuu 27, 2011, 23:21:28
Melkein 1cc pcb:stä normalilla..ja äiti tuli ja paino koneen kiinni Q ^ Q
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Joulukuu 28, 2011, 09:47:19
Pääsin vihdoin EoSDin läpi lunaticilla ilman pommeja  ;D
http://www.youtube.com/watch?v=JX0NK6kldUs&
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Erie - Joulukuu 28, 2011, 13:12:27
Lotus land story Normal 1cc ja extra auki. Olen hyvinkin tyytyväinen ottaen huomioon, että noita PC98 pelejä olen pelannut reilusti vähemmän ja tuo taisi olla ensimmäinen kerta kun normalilla vedin tuota mikäli oikein muistan. Ennen on tullut aina easylla pelattua noita vanhempia pelejä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Joulukuu 28, 2011, 15:58:41
Shitty links
>mediafire
Stop that.

http://replays.gensokyo.org/
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Joulukuu 28, 2011, 16:13:52
Jeejee~
Pelailin eilen IN:ää vaihteeksi Marisalla ja Alicella, ja pääsin koko pelin läpi! Ja kyseessä oli siis vasta toinen kerta kun heillä pelasin, mutta ilmeisesti osaan tämän pelin jo kohtalaisen hyvin :3 Reimu on silti tosi vaikea, kun en ole häntä vastaan kovinkaan paljon pelannut.


Reimu on kyllä yllättävän haastava. Oma mielipide on, että Marisa bossina tuntuu helpommalta Lunaticilla, kuin mitä Reimu on Hardilla.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Joulukuu 28, 2011, 18:27:59
Itse olen huomannut että Reimu on vaikeampi Hardilla ja Lunaticilla kun Marisa on vaikeampi Easyllä ja Normalilla.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Joulukuu 28, 2011, 18:41:47
Itse olen huomannut että Reimu on vaikeampi Hardilla ja Lunaticilla kun Marisa on vaikeampi Easyllä ja Normalilla.

Marisan vika spell card : DD vertaa normalia ja hardia keskenään, huomaa että hardilla helpompi. Kissat koiria fdsafgsdkjfghdskjfhg
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Joulukuu 30, 2011, 15:52:37
Ensimmäistä kertaa pääsin Youmun ohitse PCB:ssä ilman käyttäen pommeja ja tämä on lopputulos.

(http://i.imgur.com/Sa9JI.jpg)

Replay:  http://replays.gensokyo.org/download.php?id=17753
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Tammikuu 03, 2012, 21:11:25
Jee, Imperishable Night nyt myös ilman pommeja.

(http://i.imgur.com/6E9Ux.jpg)

Replay: http://replays.gensokyo.org/download.php?id=17851
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Tammikuu 04, 2012, 01:58:14
hyvä olo kun pääsin ten desiresissä normalilla vikaan bossiin :3

hyvä olo kun pääsin ten desiresissä lunaticilla kolmannen bossin läpi :3

kamala olo joka nollaa nuo kun ufo lunatic D:
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Namu-san - Tammikuu 04, 2012, 02:04:05
Mullakin on hyvä olo kun iisi moodolla vitos stagen midbossiin asti pääsin TDssä. ;D Tosin käytin kaikki retryt.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Tammikuu 05, 2012, 19:52:55
Blaaargh

Tänään pääsin pitkän tauon jälkeen pcb:ssä normalilla. yuyukon survival cardiin. Ei vituta. Varsinkaan se fakta että kuolin 2 kertaa Yuyukon tokavikaan tapettavaan cardiin feilaamalla kosmisesti pommitukset. En mee nukkuu ennen ku mulla on se 1cc tosta pelistä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Tammikuu 06, 2012, 01:15:16
Vähästä aikaa kokeilin SA:ta Marisalla ja Patchyllä. Yllättävän hyvin meni ilman paniikkipommeja kunnes tuli Orinin ja Satorin vuoro, ja siihenpä se sitten jäikin, kun pommeja ei enää ollukkaan.   :)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Tammikuu 09, 2012, 21:03:35
Neljän päivän harjottelun tulos: Pääsin Kanakon kolmanteen nonspelliin MoF Lunatic ilman pommeja. Tässä vähän makua mistä tässä on kyse.
(http://i.imgur.com/SvJrZ.jpg)
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Tammikuu 09, 2012, 23:53:13
Tämä tarina on suoraa pastaa ylilaudan /a/:lta joten mitään uutta tämä ei tarjoa idioottilangan lurkkaajille (kyllä, idioottilanka koska paljon sirkkua, tyhmiä ihmisiä ja huonoja röllejä)

Että juu, tuli huitastuu tossa eilen illalla 1cc pcb normal läpi (toinen 1cc:ni, oon ny pelannu touhouta ehkä 3-4kk) ja aattelin vähän kertoo pelin eri vaiheista. Ja huom, lopussa on feilattu ehkä jokanen spellcard, koska runin tarkotus oli survival.

Ensinnäkin, kaikki kolme ekaa stagee on perus settiä, bordereita tuli vähän paukutettua ja Alicen foggy london dollsissa tuli pommitettua kahesti (toinen oli kieltämättä vähän turha mut w/e)

Sitten nelosstageen. Stagessa tuli pommitettua suhteellisen paljon ja kerran tuli jopa kuoltua, ekassa kuvassa näkyy tilanne ennen prismrivereitä. Noh, Sakuyalla tulee tietysti vastaan Merlin, jonka eka noncard tuli pommitettua kahdesti ja borderit vielä päälle, toka sitten tuli capturattua. Loppu prismriverit tuli vedettyä kanssa samalla tavalla eli bomb bomb bomb bomb. 2. kuvasta näätte lopputuloksen.

Sitten Youmun stageen. Stagessa ei oikeen mitää muuta ku yks todella tyhmä kuolema ja pommitus ennen välibossiyoumua, 5 lisäelämää ja kolme pommia ennen Youmua. Eikä Youmussakaan ollu mitää sen ihmeellisempää ku pari pommitusta ja lopputulos on 2 pommia vähemmän ja yks elämä enemmän. Ne pari fairya siinä välissä ei oikeen aiheuttanu mitään kummallisuuksia. Sitten Youmun bossiin. Oon aina vihannu sen noncardeja, sen varmaan huomaa pommituksenkin määrästä. Youmu menee kans tuttuun tyyliin pommittamalla. Karmic punishmentissa tulee pommitettua todella tyhmästi paniikissa ja kuoltua sen takia vähän ajan päästä. Ja loppu tuli mentyä tuttuun pommituksen malliin. Kolmas kuva kertookin sitten lopputuloksen mukainen.

Sitten viimeinen stage. Point item extend tuli otettua ennen välibossia. Pommit loppuivat yllätyksellisesti Youmun noncardiin ja tuli sitten kuoltua ageless obsessioniin. Ja sitten lopun agelessistä kruunaa paniikkipommi ja tilanne ennen Yuyukoa on 4. kuvan mukainen.

Yuyuko, tuo spammicardien kruunaamaton kuningatar, here I come. Peli jatkuu tuttuun nössöön "bomb border bomb border"-tyyliin. Yksi semityhmä kuolema tuli eräässä cardissa, kun kodin tuoma handicap häiritsi enkä pommittanut ;_; No anyway. Yuyukon vika noncard on oikeesti helppo (menty oikeesti melkein aina kuolematta/pommittamatta) mutta mokasin ja pamautin borderin bullettiin. Kolmanneks vika card tuli failattua kuolemalla ja sitten capture ei jaksanu hirveesti kiinnostaa (pommi + border). Getting lost taas on kanssa suhteellisen helppo cardi, kyl se menis pienellä reenillä, tällä kertaa tuli heitettyy paniikkiborder ja luisteltua läpi samoilla tavaroilla. 5. kuva kertoo sitten tilanteen ennen survivalia. Sen pointti olikin vaan selvitä hengissä, pommeja heiteltiin aika runsaasti. Survivalin kuolema johtui taas vaihteeks kodin puolella olevasta distractionista. Ja sen jälkee oli vaa pari pommia, border ja clear.

No, vika kuva kertooki lopputuloksen. Nyt kelkka kääntyy kohti EoSDia ja ehkä palaan tulevaisuudessa parantelemaan runiani.

Ja lopuksi kuva. Koska iso kuva on iso, se piiloutuu spoilerien taakse (2MB .png - tiedosto hurr durr, modet antakaa vaa banaania jos on kiellettyä)
Spoiler (click to show/hide)

edit: no ei se tullukkaa täyskokosena, w/e

edit 2: ja btw pääsin tänää EoSDissa kutosstagen Sakuyaan, eiköhän toiki tosta kohta mee.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Tammikuu 10, 2012, 08:46:05
olen alkanut yrittää pelejä lunaticilla...hetki hetkeltä pääsen joka pelikerralla vähän pidemmälle..
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Tammikuu 13, 2012, 15:36:51
Neljän päivän harjottelun tulos: Pääsin Kanakon kolmanteen nonspelliin MoF Lunatic ilman pommeja. Tässä vähän makua mistä tässä on kyse.
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=18097
Noin viikko harjoittelua yhteensä tämän clearaamiseen, uskon että vaikeimmat on nyt vedetty läpi (EoSD ja MoF), paitsi jos UFO tuottaa ongelmia kuten veikkaan. Tänä iltana sitten onnittelen itseäni vetämällä kalsarikännit yksin.  ;D
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Tammikuu 13, 2012, 15:37:53
Eikun Cactu streamaat mulle ;___;
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Tammikuu 13, 2012, 17:03:13
Tänä iltana sitten onnittelen itseäni vetämällä kalsarikännit yksin.  ;D

Hmm... Touhou- stream alkoholisoituneena kuullostais hyvältä. :D
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Satori - Tammikuu 21, 2012, 18:44:49
Jesh! Pitkästä aikaa pelailen PCBtä (Sakuya A:lla), ja pääsen "jopa" Youmuun saakka normalmoodolla~~!! Vikaan korttiin tulikin sitten kuoltua, ja homma meni muutenkin Youmussa paniikkipommituksen puolelle. Harmittaa kun Alicelta oli tarkoitus napata kaikki kortit, mut ei se ihan niin menny -- Alicen vikaan korttiin tuli tuhlattua 2 elämää.
Spoiler (click to show/hide)
Pitää selkeästi grindata lisää kun oon aika paska... Kyllä mä vielä joskus tän vedän 1cc .___.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Tammikuu 21, 2012, 19:33:04
Jesh! Pitkästä aikaa pelailen PCBtä (Sakuya A:lla), ja pääsen "jopa" Youmuun saakka normalmoodolla~~!! Vikaan korttiin tulikin sitten kuoltua, ja homma meni muutenkin Youmussa paniikkipommituksen puolelle. Harmittaa kun Alicelta oli tarkoitus napata kaikki kortit, mut ei se ihan niin menny -- Alicen vikaan korttiin tuli tuhlattua 2 elämää.
Spoiler (click to show/hide)
Pitää selkeästi grindata lisää kun oon aika paska... Kyllä mä vielä joskus tän vedän 1cc .___.

wow, jätkä ei capturaa eerily luminous shangai dollsia mut capturaa foggy london dollsin. Kova jätkä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Tammikuu 22, 2012, 09:42:44
mof easy 1cc bugimarisa...

tuntuu pahalta.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Tammikuu 22, 2012, 13:20:01
Uuu... Sain uuden ennätyksen Phantasmissa!~~

(http://i.imgur.com/mZcE6.png)

http://replays.gensokyo.org/download.php?id=18281
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Tammikuu 22, 2012, 18:27:38
PCB Lunaticilla, Marisa A:lla, 5 continuella, 100% läpi ja 6 capturettuu spell-cardii. Oon itestäni ylpee! ^^
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Tammikuu 22, 2012, 18:39:56
pcb ilman continueja yuyukon toiseen spekaan asti... mietin viitisen minuuttia että jatkanko vai enkö...

päätin continuettaa
ja kaduttaa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Zchilu - Tammikuu 22, 2012, 18:46:32
Yay, pääsin PCB:ssa Sakuya A:lla 5-tasoon asti ilman continueja! En oo ikinä päässy niin pitkälle ja nyt tuntuu hyvältä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: nukkesyndrooma - Tammikuu 23, 2012, 22:09:55
..Mai ja Yuki on perseestä. Ainaki normalilla lol
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Tammikuu 24, 2012, 21:49:47
(http://i.imgur.com/uKTiX.png)

Edistystä Subterranean Animism NB runissa, pääsin tähän asti parhaalla runilla täydellisesti ensimmäiset kolme tasoa läpi, kaksi kuolemaa Satorin kolmanneksi ja toisiksiviimeisiin spellcardeihin, mutta ilkeä kisuli Orin vei miltein kaikki elämät. Gameover tuli sitten Utsuhon ensimmäiseen spellcardiin johon kuolin kahdesti. Tuo hitsin spellcard on niin ärsyttävä ja vaikea. ;_;
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Le_Yon - Tammikuu 25, 2012, 21:37:37
Huhhuh.

Tavallisesta lämmittelyrutiinista tulikin SA hard 1cc. Tuli täysin nurkan takaa. Erinomaisesti menneitä neljää ensimmäistä stagea kruunaa päin vittua mennyt 5 stage ja lähes kokonaan paniikkipommitettu Utsuho. Sentään Subterranean Sunin sain capturetettua. Mutta läpi mikä läpi.

Seuraavaksi olisi vuorossa arkkiviholliseni, UFO. En tykkää yhtään.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Tammikuu 26, 2012, 00:18:43
Pelasin tossa äsken Reimu B:llä Normal EoSDia ja pääsin Sakuya Bossiin asti. En kommentoi runiani muuten ku että Perfect Meiling on paras : D Ja Mercury Poison siis mitä vittua Mercury Poison on olevinaan, vaikea cardiko? Ja tietämättömille tiedoksi, se on Patchyn vika card
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Tammikuu 26, 2012, 08:49:58
kysyn tässä..mitä tarkoittaa spekojen capturointi?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Tammikuu 26, 2012, 08:58:51
^ Se on kato sitä kun täytät seuraavat ehdot spell cardin kohdalla:
Älä kuole
Älä pommita
Älä timeouttaa
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Tammikuu 26, 2012, 11:54:38
^ Se on kato sitä kun täytät seuraavat ehdot spell cardin kohdalla:
Älä kuole
Älä pommita
Älä timeouttaa

paitsi sitten survivalcardit pitää timeouttaa (esim yuyukon vika pcb:ssä)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Tammikuu 26, 2012, 14:24:47
^aaaaa nyt ymmärrän :3
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Tammikuu 31, 2012, 21:14:25
on se niin ihanaa kun eosd easy sujuu täydellisesti...
siihen asti kun stage nelosessa kuolet harhaluotiin, keskittymisesi herpaantuu ja mistään ei tule mitään
tulos:(http://desmond.imageshack.us/Himg855/scaled.php?server=855&filename=eosdeasyfail.png&res=medium)
tätä pitemmälle en ole ikinä päässyt
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 01, 2012, 00:49:05
tätä pitemmälle en ole ikinä päässyt
>Bombs used: 1
Taisin löytää ongelmasi. Yritä aina käyttää pommit loppuun ennen kuolemaa, ettei ne menisi hukkaan.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Helmikuu 01, 2012, 01:37:19
tätä pitemmälle en ole ikinä päässyt
>Bombs used: 1
Taisin löytää ongelmasi. Yritä aina käyttää pommit loppuun ennen kuolemaa, ettei ne menisi hukkaan.

tuolla se pcb normal 1cc:n ongelma ratkes kanssa : DD
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Helmikuu 01, 2012, 16:24:05
tuolla se pcb normal 1cc:n ongelma ratkes kanssa : DD
Ja UFO Lunatic 1CC:N : DD



(http://img52.imageshack.us/img52/5429/eimeinaavituta.png) (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=18498)
Vittu saatana.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Helmikuu 01, 2012, 21:23:50
Sain äsken ikävän muistutuksen siitä, miksi en pelaa EoSD:ia.

Sakuya jumalauta. Siihen kenttään ja naiseen meni enemmän pommeja/elämiä kuin koko muuhun peliin yhteensä.

Asjksljdlkdgldhsfjslajdlkjsklfgjdlkragequit.
Ei enää ikinä.

Tosin:
Lainaus käyttäjältä: ObD
Perfect Meiling on paras : D
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Omen - Helmikuu 02, 2012, 00:52:36
(http://666kb.com/i/c0waxccikbmt07bdr.jpg)

Tuolla mentiin Shrinemaidenin scoreboardin kärkeen MarisaB:llä. Vielä kun saisi Reimun tyypit ujutettua sinne niin Project Lunatic EoSD -valloitus olisi valmis, mutta siellä odottaakin sitten true final bossina Zetsumarshenin julma 387M ReimuB-runi.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 02, 2012, 02:07:56
Huhhuh, aika hullua scorea! Itse en ole 170M parempaa EoSDissa saanut.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Helmikuu 02, 2012, 08:43:06
Pelasin eilen SA:ta easylla...okei, hävettää, pelaan easylla...enkä edes pääse läpi.... mutta itselle oli tosi iso saavutus että pääsin oriniin ja kuolin jossain toisen spekan paikkeilla...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Helmikuu 02, 2012, 09:29:18
(http://666kb.com/i/c0waxccikbmt07bdr.jpg)

Tuolla mentiin Shrinemaidenin scoreboardin kärkeen MarisaB:llä. Vielä kun saisi Reimun tyypit ujutettua sinne niin Project Lunatic EoSD -valloitus olisi valmis, mutta siellä odottaakin sitten true final bossina Zetsumarshenin julma 387M ReimuB-runi.

Mites sit sun ReimuA ja MarisaA, onko niillä jo WR:t?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Helmikuu 02, 2012, 13:31:29
Hieno score, Vanhaomena, ja onnea dot_aspin peittoamisessa!

(http://img833.imageshack.us/img833/5026/yesssssssssssssssssssss.png) (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=18508)
Paina kuvaa replaylinkin saamiseksi

Nyt tuntuu hyvältä. SFN timeoutti ilman focusia. Youmusoololla.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 02, 2012, 13:54:27
No mitä vittua Seppo D:
Onnea!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Helmikuu 02, 2012, 22:45:00
IN 1cc easylla border teamilla
finalB
(http://desmond.imageshack.us/Himg853/scaled.php?server=853&filename=in1cc.png&res=medium)
kaguya oli odotettua helpompi
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Helmikuu 02, 2012, 23:25:29
IN 1cc easylla border teamilla
finalB
(http://desmond.imageshack.us/Himg853/scaled.php?server=853&filename=in1cc.png&res=medium)
kaguya oli odotettua helpompi

voisit tässäkin käyttää enemmän pommeja ^^
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Helmikuu 03, 2012, 06:14:42
^ en näe syytä käyttää enempää pommeja kun on tarve
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Helmikuu 03, 2012, 10:07:06
^ en näe syytä käyttää enempää pommeja kun on tarve

käytä pommeja -> kuluu vähemmän elämiä -> kolmen elämän 1cc paljon lähempänä
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Helmikuu 03, 2012, 11:07:14
elämiä lopetettaessa jäljellä 2
kyllä se aika lähellä oli, deaths/misses koostuu lähinnä death bombeista
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Helmikuu 03, 2012, 13:49:38
Elämäni ensimmäinen 1cc! Imperishable night  easylla koulussa omalta koneelta. Reimuyukari combolla.. Tuli hyvä mieli<3 lähetän screencapit kunhan olen junassa<3
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 03, 2012, 15:29:51
^ en näe syytä käyttää enempää pommeja kun on tarve
Laskin että tuhlasit noin 10 pommia tuossa runissa eli olisit kuollut suunnilleen kolme kertaa vähemmän jos olisit käyttänyt ne kaikki.

Elämäni ensimmäinen 1cc! Imperishable night  easylla koulussa omalta koneelta. Reimuyukari combolla.. Tuli hyvä mieli<3 lähetän screencapit kunhan olen junassa<3
Onnea! :)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Helmikuu 03, 2012, 15:33:56
^ mie käytin ne kaikki, death bomb vaan kuluttaa 2
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Helmikuu 03, 2012, 15:57:06
Spoiler (click to show/hide)

Mitä tämä on Q ^ Q Koskaan ei ole mennyt noin hyvin Q ^ Q

Tosin ärrärrärrReimupommijakuolemarandomluotiinvitoskentässä...mutta silti. Minä iloinen.
Seuraavaksi tähtään no-death no-bombiin...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 03, 2012, 15:59:42
^ mie käytin ne kaikki, death bomb vaan kuluttaa 2
Okei.

Itsekin pelasin Remilialla Easy modea scoretus mielessä yhden runin.
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Helmikuu 03, 2012, 16:04:38
^Kiitos tästä, nyt oma suoritus ei tunnu läheskään niin hyvältä :c

Noeivaiskaan. Pitäähän sitä jonkun olla parempi, että on jotain mitä tavoitella.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Helmikuu 03, 2012, 16:14:08
Tässä on ne minun 1cc:n  pistesysteemit, ne jotka osaa enemmän, kertokaa miten meni noin yleensä.
(http://1.bp.blogspot.com/-Z1j6QKMBYS8/TyvrV19YxVI/AAAAAAAABe4/32-XDitpnu8/s1600/Untitled%2B2.jpg)
(http://1.bp.blogspot.com/-L_JHy5AtcpM/TyvrKZqabJI/AAAAAAAABes/xwT-35eCdRM/s1600/Untitled%2B1.jpg)
ja mrhighandmighty, veit taas multa sen ylemmyyden tunteen :|

eli haista lapanen
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Helmikuu 03, 2012, 17:10:58
Spoiler (click to show/hide)

Tämmöstä tällä kertaa, oon ihan ilonen et pääsin läpi vaan kolmella kuolemalla ja personal capture ennätys: 16 cardia.
Reimua tuli pommittettuu aika äkäseen, samoin myös Eiriniä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Helmikuu 03, 2012, 17:13:35
No postaanpas sitten minäkin.

Mokasin 4. Last Spellin, Reimun vikan cardin ja Reisenin vikan cardin tässä runissa.

Spoiler: kuva (click to show/hide)



Anakichi, 1CC on 1CC. Ja 1CC on aina hieno saavutus, etenkin se ensimmäinen! Itsekin muistan vielä sen mahtavan tunteen, joka ensimmäisen 1CC:n saadessa tuli. Hyvää oloa meinaan aiheutti. 15 spell cardin capturaaminen ei sekään mikään ihan huono meriitti ole.

Pommeja voisitte kaikki käyttää lisää, koska näytätte käyttävän niitä hyvin vähän. Mutta onnistutte silti! Hienoa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Helmikuu 03, 2012, 17:16:14
vaikeaa toi pommien käyttö, kun oon niin säästeliäs pihi että se vaikeuttaa videopeleissäkin
esim.stalkereissa kaikkea turhaa aina mukana ja touhoussa on vaikea luopua pommeista
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Creaves - Helmikuu 03, 2012, 19:45:30
Eka lunatic clear normi alotuselämil fugyear
(http://i.imgur.com/suKKx.png)
sori paskasta kuvasta
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 03, 2012, 19:46:30
Onnea Creaves :) Seuraavaksi saisit vetää vihdoin sen PCB normalilla.

Ilmeeni kun pääsin vihdoin SA Lunaticin läpi, mutta käytin vahingossa yhden pommin kolmostason midbossissa, joten eikun alusta.
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Skwrl - Helmikuu 03, 2012, 21:53:46
Tämän päivän saavutukseni on IN Easy 1cc Marisalla ja Alicella, ja finaali B eli Kaguya. Tuntuu hyvältä, kun en ollut tätä ennen pelannut! Ja lopetus oli piristävän erilainen Reimun ja Yukarin versiosta, tykkäsin kovasti!

Normaaliakin kokeilin pelata Reimulla ja Yukarilla, jälleen tyssää nelostasoon ja Marisan ensimmäisiin spelleihin. Keineä pitää ilmeisesti harjoitella enemmän ettei tule kolmoskentässä turhia kuolemia.

PCB:täkin yritin taas Easyllä ja ReimuB:llä. Kuutoskenttään asti menee nykyään jo ihan mukavasti, mitä nyt ne Youmun non-spellit vieläkin aiheuttavat hieman ongelmia, muta Yuyukon spellit ovat ihan liian kamalia ja vaikeita. Hyhhyh.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Helmikuu 03, 2012, 22:57:18
Ilmeeni kun pääsin vihdoin SA Lunaticin läpi, mutta käytin vahingossa yhden pommin kolmostason midbossissa, joten eikun alusta.
;_____;
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: nukkesyndrooma - Helmikuu 03, 2012, 23:21:43
Joo hv vaa kaikki ku en pääse enää ees IN 1cc normalilla ;_; hyvä ku pääsen ees kaguyaan gkjdgkjfksdjfd

//..meni vaa viel paskemmin ku pelasin full screenil, mitä hemmettiä oikeesti
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 03, 2012, 23:25:18
Onnistuihan se, heti seuraavalla yrityksellä tuon epäonnistumisen jälkeen.
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=18536
SA LNB
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Helmikuu 03, 2012, 23:27:07
Onnitteluni!!!!

Tuon varjossa jää kyllä kaikki minun scorettamiset pieniksi, mutta... jumalauta! Mahtavaa settiä!

Ja onnea sen UFO:n kanssa! Aiotko muuten mennä NBNUFO vai vaan NB?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 03, 2012, 23:32:13
Onnitteluni!!!!

Tuon varjossa jää kyllä kaikki minun scorettamiset pieniksi, mutta... jumalauta! Mahtavaa settiä!

Ja onnea sen UFO:n kanssa! Aiotko muuten mennä NBNUFO vai vaan NB?
Kiitos! Ajattelin vetää NB ensin ja jos tuntuu liian helpolta niin lisään NUFO mukaan. Laskin että kun SA NB meni kuukausi, UFO NB:hen pitäisi mennä keskimäärin 10 kuukautta, kun SA:han meni 3 päivää ja UFO:n clearaamiseen 30 pv ekalla kerralla, pommejen kanssa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Helmikuu 03, 2012, 23:34:36
Kiitos! Ajattelin vetää NB ensin ja jos tuntuu liian helpolta niin lisään NUFO mukaan. Laskin että kun SA NB meni kuukausi, UFO NB:hen pitäisi mennä keskimäärin 10 kuukautta, kun SA:han meni 3 päivää ja UFO:n clearaamiseen 30 pv ekalla kerralla, pommejen kanssa.
Kuulin villiä huhua matikkaa opiskelevalta kaverilta, että 1cc:iden suoritusaikojen pituus vähenee eksponentiaalisesti jos pitää treenitahdin vakiona. Just sayan, tää on vaa villi teoria.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: nukkesyndrooma - Helmikuu 04, 2012, 11:11:05
Spoiler: uguu (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Helmikuu 04, 2012, 20:25:04
Lainaus käyttäjältä: cactu
Onnistuihan se, heti seuraavalla yrityksellä tuon epäonnistumisen jälkeen.
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=18536
SA LNB
Hyvä herra, nostan sinulle hattua.
Ja korkealle.

Good job.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Helmikuu 04, 2012, 20:42:22
Onnistuihan se, heti seuraavalla yrityksellä tuon epäonnistumisen jälkeen.
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=18536
SA LNB

Kyllä! Cactu on Danmakujen Marasy8

Seuraavan Touhou:n vaikeudet sais siis olla Easy - Normal - Hard - Lunatic - Cactu  :)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 04, 2012, 22:10:58
@Korven_soturi, @MrHighAndMighty
Haha, kiitos.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Helmikuu 07, 2012, 21:10:06
Spoiler: Pelasin TD Extraa (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Helmikuu 08, 2012, 08:41:24
^ haista kukka, sanoit ettet oo unlockannu :|
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Helmikuu 08, 2012, 10:04:02
^ haista kukka, sanoit ettet oo unlockannu :|

score.datteja voi latailla ^^ tai pelejä jossa se on muuten vaan mukana
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Helmikuu 08, 2012, 11:45:12
^En ole ladannut :c IN ja MoF (bugilla) tuli avattuina mut muuten ihan ite avannut :c
On yhtäkuin TD, GFW ja PCB Extra. Easylla :d

Ja Anakichi: en ollut avannut, kun viimeksi asiasta puhuttiin :|
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Kougyoku - Helmikuu 08, 2012, 21:38:31
Jee, pelasin pitkästä aikaa pofvia ja easylla läpi. Yks asia ainakin on varma: vihaan Lilyä, valkosta ja mustaa :|
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Helmikuu 08, 2012, 22:10:02
Eka yritys Sanaella TD:ssä ja heti ekalla läpi! Marisalla ja Reimulla oon pari kertaa kokeillu, mut aina on tullu 4-6 kentissä kuolema korjaamaan.

Ja vasten periaatteitani..... pelasin tämän clearauksen easyllä...... halusin vaan nähä miltä vika bossi näyttää! Dx
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Helmikuu 08, 2012, 22:36:17
Eka yritys Sanaella TD:ssä ja heti ekalla läpi! Marisalla ja Reimulla oon pari kertaa kokeillu, mut aina on tullu 4-6 kentissä kuolema korjaamaan.

Ja vasten periaatteitani..... pelasin tämän clearauksen easyllä...... halusin vaan nähä miltä vika bossi näyttää! Dx

ehdin jo luulla että pelasit normalilla. No, pelasin ekaa kertaa marisalla normalia, pääsin 4. viimeiseen spellcardiin vikaan bossiin.

puhutaanko helposta pelistä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Helmikuu 09, 2012, 12:07:01
Niin tosiaan eilen oli se IN hard 1cc harmillisen lähellä. Toivottavasti pääsen kohta siitä clearista sitten postaamaan.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Helmikuu 09, 2012, 19:33:31
puhutaanko helposta pelistä.

IN:n jälkeen Touhout on menny vaan vaikeempaan ja alottelija epäystävällisempään suuntaan >.>
Paitti SWR ja Hiso ovat poikkeuksia
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Helmikuu 09, 2012, 19:42:48
Lainaus käyttäjältä: Korven_soturi
IN:n jälkeen Touhout on menny vaan vaikeempaan ja alottelija epäystävällisempään suuntaan >.>

Henk.koht. TD on ehkä yleisesti toiseksi helpoin, heti IN:n jälkeen. Ei se aloitteiljaystävällinen ole, mutta enemmän pelanneelle ainakin normal on edellisiä pelejä helpompi. Hardista/lunaticista en sitten tiedä, joku paremmin tietävä voi kommentoida niihin.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Helmikuu 09, 2012, 19:45:06
väittäisin phantasmagoria of flower viewin olevan helpoin touhou, jos se olisi suoraan verrattavissa muihin danmakuihin phantasmagoria of dim. dreamia ja fairy warsia lukuun ottamatta
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Helmikuu 09, 2012, 20:12:44
IN:n jälkeen Touhout on menny vaan vaikeempaan ja alottelija epäystävällisempään suuntaan >.>
Paitti SWR ja Hiso ovat poikkeuksia
SA ja UFO aloittelijaystävällisiä? Wat?
Palaan ykkösluokan äikäntunnille ->

Ja oijoijoi, hitto. Kävi tänään IN easy Reimusolo WR lähellä.
Spoiler: Kuva (click to show/hide)

Jäin vain 2.613 miljardia WR:stä jälkeen. Melkein!

Jos joku teistä onnistuu tuon rikkomaan (siis alaspäin) pelin FinalB:n kautta clearaten ja kolmella aloituselämällä, voin luvata toimittaa jonkun haluamanne replayn. (Ja todolist vain kasvaa urgh)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Helmikuu 09, 2012, 20:16:32
^ alottelija epäystävällisiä lukee tuossa
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Helmikuu 09, 2012, 20:32:36
^Oma mielipiteeni jää kuitenkin hieman vajaaksi, koska double spoileria ja fairy warsia en ole pelannut. ^^''
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Helmikuu 09, 2012, 20:48:22
^Oma mielipiteeni jää kuitenkin hieman vajaaksi, koska double spoileria ja fairy warsia en ole pelannut. ^^''

imo vaikeusjärjestys tasaluvut 6-13 normalilla(kaikkee kokeiltu)

Ufo>SA>EoSD>PCB>MoF>TD>>IN

IN on helpoin koska deathbombaika ja suht simppeleitä cardeja (paitsi vitunmarisa ja eirin)
TD:n 6. stagen bossin cardit on helpompia ku Patchoulin Cardit. TD:ssä ei muutenkaan tuu tätä hirveetä leappia vaikeustasossa 3. ja 4. stagen välillä toisin kuin muissa peleissä.
MoF nyt vaan on XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX=win
PCB nyt on tommonen väliinputoaja, toki jos pelaat sakuyalla nii Prismriverit nyt vaan on tuskaa koska Merlin
EoSDin tietyllä tavalla tekninen köyhyys tekee pelistä vaikean. Input lag, vähän poweria, no hitbox, vähän kankee jne. Eihän siinä Normalilla oikeen tosi vaikeita cardeja ja stagespämmiä ole (vertaan tätä vaikka SA:han), mutta yllämainitsemani syyt tekee pelistä haastavan.
SA:n ja Ufon väliltä oli vaikeeta valita, sillä ne on hyvin erilaisia loppuviimeks. Ufon ufosysteemi tekee asioista vaikeeta jos niitä ei osaa hallita. Jos taas tuntee ufosysteemin hyvin nii saattaa hyvinkin olla danmakullisesti helpompi peli.

Tää on vaan mun mielipide ja todennäkösimmin hyvin vääristynyt, sillä vaan IN ja PCB on 1cc, TD on todella lähellä, EoSD suht lähellä ja muissa peleissä oon vaa läpällä pelannu tyylii 3cc(en katsonut koskaan endingejä) koska ei vaan kiinnosta yrittää niitä kunnolla.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Helmikuu 09, 2012, 20:57:51
fairy warsia en ole pelannut. ^^''
(http://i.imgur.com/TnTxu.png)

Kuvassa easymode.

Ja ObD, et katsonut Bad Endingejä? IN MAlice teamilla on söpö :> (Tosin niin on myös niiden Good Ending)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 10, 2012, 17:58:17
Pelasin Imperishable Nightia Lunaticilla äsken streamissa ja rikoin oman highscoren.
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Helmikuu 11, 2012, 14:51:50
Jos niinku Marisalla pelaamisesta tulee aina mieleen tämä (http://www.youtube.com/watch?v=dPN5lEIWyVw&feature=related), ei siinä mitään. Voin sanoo että Futoa mättäessä (TD 5 stagen bossi) niin vaan vituttaa sen veneily ja siitä väistämättä tulee mieleen tämä. (http://www.youtube.com/watch?v=avaSdC0QOUM&ob=av3n)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Helmikuu 11, 2012, 16:54:56
Spoiler: kuva (click to show/hide)

Ultrapatchit on kyllä kerrassaan loistava keksintö. Vika phase jäi vielä näkemättä, vähän kismittää. Olisi varmaan aika mehukas.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Helmikuu 11, 2012, 18:28:11
Ruma kuin mikä mutta tulihan se sieltä. Ei oikeen krapulassa jaksanut harjoitella joten päätinpä kokeilla mitä käy.
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 11, 2012, 19:51:50
Onnea tomko! Eikun Lunaticilla harjoittelemaan niin eiköhän sekin kohta sieltä tule. :3
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Helmikuu 12, 2012, 16:42:39
pcb meni tavallista paremmin
easylla jo youmuun asti
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Zchilu - Helmikuu 12, 2012, 16:45:24
Eka 1cc ikinä!
Nyt tuntuu hyvältä.
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Le_Yon - Helmikuu 12, 2012, 20:47:33
Helvetin lunatic EOSD.

Tein pieniä kokeiluja, että miten paljon minulla menisi keskimäärin "pakkopommeja" onnistuneeseen läpipääsyyn. Noh, lopputulokseksi sain että olen kaksi pommia pakkasella, ja tähän ei ole edes otettu huomioon Scarlet Gensokyota, vaan menin oletuksella että jäljelle jääneet käytettään siinä. Luonnollisesti tämä arvio tehtiin olettamuksella että en menettäisi ollenkaan pommeja kuolemiin, joka on minulle täysi mahdottomuus. Tähän mennessä paras runni päättyi stage 6 Sakuyaan, yllättäen vielä MarisaA:lla.

Pitäisi alkaa kunnolla harjoittelemaan ja saada noiden "pakkopommien" määrää alemmas -- ja paljon.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Helmikuu 13, 2012, 08:43:29
Eka 1cc ikinä!
Nyt tuntuu hyvältä.
Spoiler (click to show/hide)

onnea!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 13, 2012, 10:24:45
Helvetin lunatic EOSD.

Tein pieniä kokeiluja, että miten paljon minulla menisi keskimäärin "pakkopommeja" onnistuneeseen läpipääsyyn. Noh, lopputulokseksi sain että olen kaksi pommia pakkasella, ja tähän ei ole edes otettu huomioon Scarlet Gensokyota, vaan menin oletuksella että jäljelle jääneet käytettään siinä. Luonnollisesti tämä arvio tehtiin olettamuksella että en menettäisi ollenkaan pommeja kuolemiin, joka on minulle täysi mahdottomuus. Tähän mennessä paras runni päättyi stage 6 Sakuyaan, yllättäen vielä MarisaA:lla.

Pitäisi alkaa kunnolla harjoittelemaan ja saada noiden "pakkopommien" määrää alemmas -- ja paljon.
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=15437 Tuossa on minun Marisa A clear jos auttaa yhtään. ' v '
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Helmikuu 13, 2012, 15:09:38
Joops, pelasin pitkästä aikaa reimuyukaria kunnolla normalilla. Olin kuitenki kova jätkä ja alotin kolmella elämällä ja tässä lopputulos.

Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Helmikuu 13, 2012, 19:50:30
Ihana kokemus: ensimmäistä kertaa UFO:ssa Byakureniin asti normalilla ilman continueja (ja pääsin kerralla Shousta läpi :d) o/
Kivulias kokemus: tein sen SanaeA:lla :c

Tuntuu samaan aikaan hyvältä ja pahalta.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Le_Yon - Helmikuu 13, 2012, 20:47:02
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=15437 Tuossa on minun Marisa A clear jos auttaa yhtään. ' v '

Sain pari hyvää vinkkiä, kiitos siitä.

Normaalistihan minä kyllä pelaan ReimuB:llä, päätin vain testata että paljonko vaikutusta olisi äkäsemmällä pommilla. Yleensä kun en Marisalla pelaa juuri koskaan, siksi tuli hieman yllätyksenä että juuri sillä pääsin pisimmälle. Pitäisi varmaan harkita mainin vaihtamista tai jotain...

Btw, oli helvetin hienot Vampire Illusion ja Scarlet Meister capturet. Piti ihan taputtaa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Helmikuu 13, 2012, 22:27:25
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=15437 Tuossa on minun Marisa A clear jos auttaa yhtään. ' v '

Sain pari hyvää vinkkiä, kiitos siitä.

Normaalistihan minä kyllä pelaan ReimuB:llä, päätin vain testata että paljonko vaikutusta olisi äkäsemmällä pommilla. Yleensä kun en Marisalla pelaa juuri koskaan, siksi tuli hieman yllätyksenä että juuri sillä pääsin pisimmälle. Pitäisi varmaan harkita mainin vaihtamista tai jotain...

Btw, oli helvetin hienot Vampire Illusion ja Scarlet Meister capturet. Piti ihan taputtaa.

Marisa on muuten ihan kiva mutta sen attack range on vaan niin suolesta.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Helmikuu 13, 2012, 22:38:13
Yuyukolla ja Youmulla IN normal ekaa kertaa Kaguyaan saakka ilman continueita. Alotin Kaguyalta turpiinoton kahella elämällä ja kolmella pommilla, mut kuluhan ne aika äkäseen....
....ja sen viimesen kortin puolessa välissä tulee luotia kylkeen ._.
HUOM seur. spoleri sisältää vahvaa kielenkäyttöä, ja piilotin sen spoilerin taakse ettei vaan vahingossakaan tule sanomista, ja kyllä, kiroaminen auttaa ;D
Spoiler (click to show/hide)

Ja tässä kuva miten meni:
Spoiler (click to show/hide)

Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Helmikuu 13, 2012, 22:41:45
sujui taas pcb easy tavallista paremmin, lilyyn asti vain yhdellä kuolemalla
opin vihdoinkin jotenkin pommittamaan, mutta lilyn kuollessa kuolen täsmälleen samaan aikaan ja hämäännyn
siitä se putki alaspäin sitte alko
eka kerta prismrivereihin ilman continueita anyhow
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Helmikuu 14, 2012, 09:04:37
Ihana kokemus: ensimmäistä kertaa UFO:ssa Byakureniin asti normalilla ilman continueja (ja pääsin kerralla Shousta läpi :d) o/
Kivulias kokemus: tein sen SanaeA:lla :c

Tuntuu samaan aikaan hyvältä ja pahalta.

tymmä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Helmikuu 14, 2012, 15:20:47
Kuolin 00 sekunttia spelliä jäljellä. Kyseessä siis Hourai Elixir Lunatic // Ultra

Spoiler: FUCKING BEAUTIFUL MAN (click to show/hide)

Jumalauta. Viimeiset viisi sekunttia, ehkä yhdet elämäni kauneimmista sekunneista. Semmoinen mitävittua-kokemus, että huhhuh. Kädet tärisee, kohta uutta yritystä putkeen.

E:
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Helmikuu 14, 2012, 21:42:42
olin lähellä MoF easy 1cc:tä
kanakoon asti pääsin :D
eka kerta ku pelasin sitä easyllä niin uutta vaan putkeen jossaan vaiheessa
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Helmikuu 15, 2012, 08:58:26
olin lähellä MoF easy 1cc:tä
kanakoon asti pääsin :D
eka kerta ku pelasin sitä easyllä niin uutta vaan putkeen jossaan vaiheessa

onneaonnea ^^
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Helmikuu 15, 2012, 20:07:51
Tämmöistä tänään
Spoiler (click to show/hide)
Edit: Pikkuhiljaa alkaa score nousemaan (ja pommien spämmiminen vähenemään)
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Helmikuu 18, 2012, 01:12:47
(http://i42.tinypic.com/ip2uj4.jpg)

olen iloinen, easylla remilia soololla
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 18, 2012, 05:02:07
Maksimielämät PCB Lunaticissa Yuyukon Toiseen spellcardiin asti, kuolin sitten siihen, kolmanteen nonspelliin, kolmanteen spellcardiin ja viimeiseen spellcardiin. Eli 5 elämällä läpi kun sain kesken fightin yhden elämän. >_<

V capturaan mut äiti häiritsi :D
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Helmikuu 18, 2012, 15:50:40
^capturaatko yleensä nuo cardit ja non-cardit vai onko sulla aina ongelmia niiden kaa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Erie - Helmikuu 18, 2012, 16:15:34
Koishi extra ei ota onnistuakseen. Parhaimmillani pääsin Suppression "Super-ego" spekaan asti. Siinä sitten tuli joku sydän inhottavasti päin ja pommeja olisi ollut, joten ärsytti. Siihen nähden olen ihan tyytyväinen että olen tämän päivän harjoittelua lukuunottamatta vain yhden kerran päässyt Koishiin asti, enkä ole muitakaan extroja vetänyt läpi. Tekisi kyllä mieli päästä pidemmälle.

Edit: Edistystä tapahtuu hiukan. Nyt uutena ennätyksenä pääsin Subconscious "Rorschach in Danmaku" spekaan asti. Kyllä se tästä vielä joskus...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Helmikuu 19, 2012, 19:46:25
(http://i.imgur.com/6xb2L.png)

Niin maan kerpeleen lähellä....

Reimu B, Remin vika kortti puolessa välissä, ei pommeja eikä elämiä

ja mulle soitetaan Skypessä -> pause päälle -> skypestä offline -> takasin peliin
selvisin 5sec tämän jälkeen kunnes menin peruuttamaan palleroon...

Aina jokin pääsee häiritsemään ton Reimu B:n 1cc:n aikana. kyl se ehk viel joskus tulee se 1cc...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Helmikuu 20, 2012, 16:27:32
Sepon inspiroimana: No focus PCB Extra Sakuyalla http://replays.gensokyo.org/download.php?id=18941
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Le_Yon - Helmikuu 20, 2012, 16:33:29
(http://i.imgur.com/6uo6n.png)

Niin lähellä mutta niin kaukana.

Olisi ollut vielä yksi pommikin jäljellä mutta menin tyhmyyksissäni pakittamaan bullettiin jota en nähnyt. Vituttaa, mutta ei läheskään niin paljoa kuin olisin luullut.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 21, 2012, 00:41:07
Aijai Le_Yon. Kyllä se sieltä tulee jossain vaiheessa kun kerran noin lähelle olet jo päässyt! :3
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Helmikuu 21, 2012, 00:48:46
V capturaan mut äiti häiritsi :D

Ai teilläkinpäin kotihandicappia?

Ittellä tuli PCB normal 1cc paljon harassia äidin puolelta, tuloksena liuta tyhmiä kuolemia
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Helmikuu 21, 2012, 15:38:05
(http://i.imgur.com/bURbM.png) (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=18955)
(Click the image for a replay)

SFN Timeout ultramoodilla.

Uhhuh.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 23, 2012, 02:15:22
Tähän astinen edistyminen perfect IN extraa yrittäessä, rings of deathin capture rate about 1/7.
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Helmikuu 23, 2012, 19:52:01
Yuyukon Overdrive avattu.
Tekee höpöä.

Hiljaa siellä, korttien capturointi lunaticilla on minulle iso juttu :c
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Helmikuu 26, 2012, 23:05:50
Äääää muuten perfect IN extra mutta kuolin kerran vikaan noncardiin.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Helmikuu 27, 2012, 07:22:07
Sain koneen tiedostojen poiston yhteydessä jotenkin kummasti SWR:n enkkupatchin toimimaan. :D

Sakuyalla normalilla peli ekalla läpi kaikki kolme continuet käyttäen. mut oon ilonen et pääsin läpi ylipäätään!
Ja pääasia et nyt SWR:ki toimii!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Helmikuu 27, 2012, 08:58:03
pystyin pelaamaan remi soololla eirinin final A:n ja pääsin last spellissä tosi pitkälle<3
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Archaleorn - Helmikuu 27, 2012, 10:35:52
Pelasin lauantaina pitkästä aikaa SWR:ää ja päätin kokeilla pelaamista Lunaticilla. Reimulla oli kiva mätkiä porukkaa, kaikki meni oikein mukavasti ja oli ihan hyvä fiilis. Pääsin Tenshiin asti ottamatta turpiin ja sitten yksi moka ja se oli siinä. Hieman otti päähän. Täytyy varmaan tänään ottaa uusinta matsi ja koittaa jos saisin läpi asti.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Erie - Helmikuu 27, 2012, 11:11:23
Kun täällä nyt puhutaan SWR tuloksista niin mainitsempas oman SWR Lunatic story Patchoulilla läpi. Ei tainnut olla continueja, mutta en ole sataprosenttisen varma, koska tästä on jo aikaa.

Nyt en olekaan vähään aikaan SWR:ää pelaillu. Olisi hauskaa pelata teitä muita vastaan. Kaverin kanssa tosin kokeiltiin netin välityksellä, muttei saatu toimimaan joten ei taida kuitenkaan onnistua, ellei joku neuvo.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: SciSan - Helmikuu 27, 2012, 12:02:12
Jos Hisoutensokussa haluaa peliseuraa, niin muhun voi ottaa aina yhteyttä.  ;D

Oma kivulias kokemukseni? Koishi no-bombs melkein läpi, onnistuin sössimään viimeisen spellcardin kahdesti...

Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Helmikuu 27, 2012, 18:46:43
olen aktivoitunut tööhöön pelailussa :3

tällähetkellä höpöä tekee ten desires normalilla viitostageen, se on mulle kova juttu se
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Inc - Helmikuu 29, 2012, 22:34:25
Kun nyt kukaan muu ei vastaa niin: SWR/Soku nettipeli kaatuu useimmiten tekemättömiin porttiohjauksiin. Kyseessä siis reitittimen asetus joka kertoo mille reitittimeen liitetylle koneelle ip:portti kombinaation liikenne ohjataan. SWR/Sokulle kelpaa mikä tahansa portti, kunhan se on asetettu UDP protokollalle (vaihtoehdoista TCP/UDP). Lopullinen porttiohjaus joka reitittimelle annetaan näyttää esim tältä: 192.168.100.045:10800 UDP, tosin vain 192.168.xxx.xxx:xxxxx UDP on kiveenkirjoitettu, portin numeron voit valita ja tarkka ip riippuu reitittimestäsi.
Googlaamalla luulisi löytyvän reititinkohtaiset ohjeet ohjausten tekemiselle.
Vaihtoehtoisesti käytä Hamachia/vastaavaa lähiverkkoa simuloivaa ohjelmaa.

Ihan varsinaiseen ketjun aiheeseen, Sokun Story moden läpäisy 1CC Hard kaikilla kolmella. SWR pariin ei oikein viitsi palata kun pitäisi luopua kaikista kivoista extroista :P. Toki jonkin SWR-stoori-Sokussa modi-viritelmän muistan nähneeni jossain, muttei jaksa etsiä.

Edit: herpderp hymiökoodit...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: SciSan - Maaliskuu 01, 2012, 00:05:27
Epic offtopick: Itse tosiaan käytän Hamachia Hison pelaamiseen. Helppo ja mielestäni lähes ilman lagia, ainakin näin Euroopan alueella. Korven soturin kanssa on ainakin minun puolestani toiminut hyvin :).

Itse voisin harmistella sitä, että Hisossa ei story mode kyllä ikinä onnistu...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Maaliskuu 01, 2012, 15:47:00
^ Kyllä, Hamachilla avataan tunneli koneiden välille (tää tunneli toimii melko satavarmasti) ja Steamilla hoidetaan pelin sisäiset keskustelut. Hyvin toimiva yhistelmä ja helppo käyttää.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Maaliskuu 01, 2012, 17:26:52
Spoiler: alsdjlakjsflkahfkjafk (click to show/hide)

Joo. Kuole easymodella kaks kertaa ja finishaa 7/3. Joo. Joo. JOo. Ja millä vitun järjellä mä vedän just tässä runissa elämäni parhaat Last Spell performancet, jollei #1 oteta huomioon (menetin siinä varmaan 200-300 grazea sekoiluun.)

Vitun scoring vittu.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Maaliskuu 02, 2012, 14:39:28
Ensimmäinen runi kun pääsin Yukariin asti ilman ragerestarttia
Spoiler (click to show/hide)
Edit: Pääsin Extran ja Phantasmin ultralla ykkösellä läpi. Varmaankin vähän liian helppo
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Maaliskuu 02, 2012, 19:32:24
Noh kokeilin taas äsken IN Extraa, pääsin Imperishable Shootingin vikaan waveen asti ja kuolin, alkoi vituttamaan vähäsen joten menin spellcard practiceen ja capturasin sen cardin kolmesti putkeen. Kokeilin uudestaan, pääsin Fujiyama volcanoon asti ja kuolin siihen. Spellcard practicessa timeouttasin sen ekalla yrityksellä. Myös capturasin Mokoun vikan nonspellcardin viisi kertaa putkeen, jokaisella yrityksellä mitä tänään olen tehnyt.  (´;ω;`)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Maaliskuu 02, 2012, 22:21:54
Ihan pakko sano: kunnioitukseni teitä lunatic-pelaajia kohtaan nousi juuri eksponentiaalisesti taivaaseen.

Meinaan, että päätin runkata TD:n läpi lunaticilla niin monta continuea käyttäen kuin vaati.
Pääsin Toyomikon kolmanteen spelliin ja meni loppumaan kesken.

Seriously... Cactu & co.: you're pretty damn awesome.

Tosin jotain kivaakin: Futon Overdrive avattu ja kortin capturointi ensimmäisillä yrityksillä koko vaikeussarjalla \(>.<)/
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Maaliskuu 02, 2012, 22:27:16
JEEE vihdoin se onnistui!!! kiitos MrHighAndMighty ^^

(http://i.imgur.com/T2Sn8.jpg)
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=19173
NDNB IN extra.

(http://i.imgur.com/V8QZA.jpg)
Tässä spellcard history parin päivän sisällä kun olen yrittänyt tuota. En ole pelannut ennen tällä tiimillä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Maaliskuu 03, 2012, 01:05:35
Ihan pakko sano: kunnioitukseni teitä lunatic-pelaajia kohtaan nousi juuri eksponentiaalisesti taivaaseen.
Mä pelaan easymodella
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Maaliskuu 03, 2012, 11:45:48
Lainaus käyttäjältä: Seppo Hovi
Mä pelaan easymodella
Enhän mä nyt sinun nimeä edes maininnut :d
Ja kyl mä nyt tiedän että Seppo ottaa rennosti.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Maaliskuu 03, 2012, 11:51:37
Lainaus käyttäjältä: Seppo Hovi
Mä pelaan easymodella
Enhän mä nyt sinun nimeä edes maininnut :d
Ja kyl mä nyt tiedän että Seppo ottaa rennosti.

>Seppo
>Ottaa rennosti
TTETT

tietäsit vaan kuinka serious business scoring on sepolle

(http://i.imgur.com/T2Sn8.jpg)
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=19173
NDNB IN extra.

Onnea! Capturasitko kaikki cardit?en jaksanut katsoa replaa tai tehdä mitään tutkimustyötä
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Maaliskuu 03, 2012, 12:01:50
Lainaus käyttäjältä: ObD
tietäsit vaan kuinka serious business scoring on sepolle
Hei, se on take-is-easymode. Totta kai Seppo ottaa rennosti.
= w =

Näytän myös peukkua cactulle. Good job, mate.
Ps. ObD: capturasi kaikki. Löytyy replayinfosta.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Maaliskuu 03, 2012, 12:53:21
Lainaus käyttäjältä: ObD
tietäsit vaan kuinka serious business scoring on sepolle
Hei, se on take-is-easymode. Totta kai Seppo ottaa rennosti.
= w =

Näytän myös peukkua cactulle. Good job, mate.
Ps. ObD: capturasi kaikki. Löytyy replayinfosta.

voi ne timeoutata ja feilata : ((
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Maaliskuu 03, 2012, 16:44:26
Avasin sitten normalin kautta Fairy Warsin Extran ja pääsin tänään niinkin pitkälle kun siihen minikeskusteluun keskellä tappelua parin kortin jälkeen /o/
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Maaliskuu 03, 2012, 21:44:07
iloinen, osasin mamizoun kortin jota en ennen osannut
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Maaliskuu 04, 2012, 17:00:47
Pelasin sit DS:ää ja tämä tapahtui (http://24.media.tumblr.com/tumblr_m0d89aTvrk1r912deo1_500.jpg) ja Ayalla 69 shottia saatu :"D
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Maaliskuu 05, 2012, 08:27:31
Jush, NDNB EoSD Extrakin nyt vedetty.
(http://i.imgur.com/Emm5o.jpg)
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=19213
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Maaliskuu 05, 2012, 10:41:56
^ Miten työ ammattilaiset saattekin asiat näyttämään niin helpoilta?
Ite oon parhaimmillaan päässy Starbow Break:iin saakka ja sit kuolo korjaa...

Mut onnittelut ja hatunnostot tästä saavutuksestas! o/
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Maaliskuu 05, 2012, 10:58:06
Flandre on suht. helppo extra perfectata; sen patternit eivät ole mitään järkyttävän hankalia. Clearaamisessa tosin Flan onkin sitten hieman vaikeampi, johtuen ihan siitä, että se antaa vain neljä elämää.

Mokoun lisäksi varmaan vain Yukari on yhtä vaikea perfectata, tosin th11 ja th12 extroista en ihan varma ole. Koishin patternit eivät tosin mitään helvetillisiä ole, niitä saa vain reenata vähän. Nuella on sitten stage vaikea, mutta pelaa SanaeB:llä, niin sekin neutralisoituu aika kivasti.

Joo easymodettamaaaan. Josko pääsisin tänään IN easyn Yuyuko soololla läpi ->

Cactu, rikoitko jonkun mun scoren?!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Maaliskuu 05, 2012, 20:18:52
Joo.
Cactun ylempään suoritukseen verrattuna tämä on aika nyypä, mutta silti. On se minulle iso juttu.

Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Maaliskuu 05, 2012, 21:35:18
Onnea MrHighAndMighty! Muistan oman ensimmäisen normal 1CCn vieläkin aika hyvin, tärisin, hikoilin ja olin iloinen kuin mikä.  EoSD oli itselläkin kyseessä!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Maaliskuu 05, 2012, 21:50:45
^Kiitos = w =
Ei tosin ollut ensimmäinen normal 1cc (IN ja TD aikaisemmin), mutta tuota olen runkannut yrittänyt pisimpään.
Ja nyt tekee höpöä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Skwrl - Maaliskuu 05, 2012, 22:30:25
Iiiiih, pelasin SA:ta (Easy moodo totta kai) tositosi pitkästä aikaa, ja PÄÄSIN EKAA KERTAA KUUTOSKENTTÄÄN JA OKUUHUN ASTI! :3 Nyt on hjuva fiilis!

Viimeksi kun pelailin tätä, pääsin parhaimmillaan jonnekin Yuugin vimppoihin spelleihin ennen kuin tein typeriä virheitä ja kuolin. Nyt ilman ennakkotietoja tulevasta tuli vedettyä läpi Satorin vimpat spellit, koko viitoskenttä ja kuutoskenttää jopa Okuun kakkosspelliin asti. Nytnytnyt! Motivaatiota pelata tätä lisää on kilokaupalla!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Maaliskuu 06, 2012, 00:03:47
Ei virallisesta pelistä, mutta Touhou-kokemus kuitenkin.
Nimittäin Concealed the Conclusionissa Reimun kolmanteen spelliin normalilla ennenkuin kuolo korjasi. Tuntui hyvältä, ennen kun pelannut sitä niin yleensä pitänyt continuettaa että on päässyt sinne asti. Jolloin sitten aika on loppunut kesken.

Tähän on hyvä lopettaa ja mennä nukkumaan = w =

Ja ihan pakko sanoa: danmaqin Master Spark on upea. Tulee aina niin kovin O w O -olo ja jää vaan tuijottamaan, kun lävähtää ruudulle.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Maaliskuu 06, 2012, 17:40:31
Yuyukosoolo IN easyllä Royalflaressa pääsen sijalle #9. Feilasin ks. runissa 2 last spelliä :D
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Maaliskuu 06, 2012, 20:51:47
Yuyukosoolo IN easyllä Royalflaressa pääsen sijalle #9. Feilasin ks. runissa 2 last spelliä :D

kuinka kauas WR:stä?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Maaliskuu 06, 2012, 20:55:42
Nyt en tiedä, pitääkö olla iloinen vai vittuuntunut.
Spoiler (click to show/hide)

Joo minä täällä taas :d
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Maaliskuu 06, 2012, 21:02:35
Nyt en tiedä, pitääkö olla iloinen vai vittuuntunut.
Spoiler (click to show/hide)

Joo minä täällä taas :d

Oliko 3 vai 7 elämää?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Maaliskuu 06, 2012, 21:06:36
^Seitsemän. Kolmella elämällä päässyt parhaimmillaan border teamilla Marisan viimeiseen korttiin.

Olisi se silti ollut kivaa päästä läpi... .o ^ o.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Maaliskuu 06, 2012, 21:39:51
^jos osaat sen normalilla, osaat sen myös hardilla. Kannattaa nimittäin vertailla niitä ja toteetki et se on hardilla helpompi :p
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Maaliskuu 06, 2012, 21:54:47
Perus UFO Lunatic NB yritys, gameover ennen stage 3 bossia... Vittu mitä paskaa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Maaliskuu 06, 2012, 22:12:15
Nyt oon itestäni ylpee! SA Easy 1cc Reimu B:llä, ja kuolin ekan kerran vasta Orinin non-spelleihin. ^^
Ei se SA Normal 1cc ehkä ookaan täys mahottomuus...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Maaliskuu 06, 2012, 22:54:14
Yuyukosoolo IN easyllä Royalflaressa pääsen sijalle #9. Feilasin ks. runissa 2 last spelliä :D

kuinka kauas WR:stä?
200M. Tai, no, 180M.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Maaliskuu 07, 2012, 12:45:15
En tullu tähän sanomaan mitään muuta ku et laaseri vituttaa. Piste.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Maaliskuu 07, 2012, 22:09:23
rikoin oman ennätyksen eosd-normalilla :3

pääsin sakuyan tokavikaan spekaan :3

kädet hikos - . -
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Maaliskuu 07, 2012, 22:18:14
^ Odotapa vaan kun saat ensimmäisen EoSD normal 1cc clearis.
Kädet ihan märkänä, ehkä pientä huimausta ja pulssi siinä päälle 250 ja hengityksen tasasuudesta ei puhettakaan. Mutta se tunne on sen arvonen. ^^
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Mia - Maaliskuu 08, 2012, 10:25:37
^ Jännää kun minullakin oli ennen tuollaista mutta nykyään on kuin se olisi kadonnut jonnekin.

Perus UFO Lunatic NB yritys, gameover ennen stage 3 bossia... Vittu mitä paskaa.
Ihan kuin minä pelaisin, paitsi että minä yritän pommittaa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Kougyoku - Maaliskuu 08, 2012, 19:16:02
Kello viiden aikaan aamusta SA Lunatic, kuolin heti ekassa stagessa. :D Taidan siis pysytellä iisimodettajana.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Maaliskuu 08, 2012, 20:30:13
Rikan innoittamana päätin läpällä koittaa SA Lunaticia. Aattelin et kai siitä ton ekan stagen pääsis pommittamalla läpi ku ei noiden aiempienkaa Lunaticit oo NIIN vaikeita. No, kokeilin ja sit Zun löikin virtuaalinyrkillä päin kasvoja ja opetti mulle ettei kannata aliarvioida SA:ta
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Maaliskuu 09, 2012, 19:59:58
yhdellä continuella IN normalilla läpi...harmittaa..harmittaa niin vietävästi
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Mia - Maaliskuu 10, 2012, 11:20:27
Jee pelasinpa eilen taas läpi Ten Desiresin 1CC normal, Marisalla. Alussa meni ihan plörinäks kun kuolin koko ajan, mutta sitten viimeisissä kentissä pysyin aika hyvin hengissä joten onnistui se 1CC vaikka vähän epävarmaksi meni. Mikon viimeinen spellcardi oli paljon vaikeampi kuin muistin ja ainakin muutamaan kertaan kuolin tai piti pommittaa.

Sitten sain köniin aika pahasti Mamizoulta kun tuli niin paljon virheitä. Tuli yllätyksenä jopa tuo ensimmäinen non-speka kun en muistanut että se oli niin nopea ~_~.

Pitäisi pelailla enemmän.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Erie - Maaliskuu 10, 2012, 15:15:52
PCB Hard 1cc. Nyt on kädet kipeät ja tärisen, mutta mahtava olo. Tuota on tullut jo jonkin aikaa yritettyä ja nyt läpi. Jonkun extran kun vielä pääsisi, mutta olen niin sukka niissä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Maaliskuu 10, 2012, 20:12:20
Spoiler (click to show/hide)
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=19320
NDNBNBB Phantasm.

Yllättäen sain jo tuon neljännellä yrityksellä. Meinasi käydä hassusti BoLaDin aikana kun en löytänyt safespottia ja kuplat puskii naamalle joten jouduin tekemään vähän hassuja temppuja ja endasin cardin juuri ennen timeout phasea, muu sitten meni aika suunnitelmien mukaan vaikka en saanutkaan borderia death butterflyn ajaksi että olisin voinut juustottaa sen.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Korven_soturi - Maaliskuu 10, 2012, 20:33:35
^Toi replay vetää vähän sanattomaks....
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Maaliskuu 11, 2012, 13:09:16
Spoiler (click to show/hide)
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=19336
NDNBNBB PCB Extra. Tämä oli paljon vaikeampi perfectaa kuin Phantasm koska Charming Siege on ihan vituttava isku. Luulin että kuolin Charming Siegen lopussa tuossa replayssä kun menin yhden sinisen waven läpi suoraan punaista kuplaa kohti mutta isku loppui juuri ajoissa... Vähän ärsyttää se että ihan ensimmäisellä yrityksellä pääsin viimeisen spellcardin viimeiseen sekunttiin ja kuolin sen slowdownin aikana, ja sitten meni joku 10 yritystä että sain tämän runin, blööh.

Seuraavaksi MoF Extra, kait.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Maaliskuu 11, 2012, 13:40:39
>alle 900 point-itemiä @ Phantasm.
Cactu....

Ei, vitsit vitsinä, hienot runit olet vetäissyt.

Nyt perkele rikot jonkun mun IN easy scoren! :V Tai timeouttaat SFN!

E: Vittu kun en vaan jotekin opi jotain järkevää stage 4A routea. Kuva stage practicen lopusta:

Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Maaliskuu 13, 2012, 17:22:52
Spoiler (click to show/hide)
Eipä tullut 2.3b ;_______; Sakuya too hard. ;_____;
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Maaliskuu 13, 2012, 18:53:49
OMG! DÖBBELPOST!

MODET! Nyt banaania SepolleI know, se koskee lyhyellä aikaväleillä olleita postauksia

Itseäni vituttaa se että mikään touhou ei ole sujunut lähiaikoina. En varmaan pääsis IN:ääkään Reimuyukarilla normal 1cc

://

Arvatkaa kuka kuolee Mikolle, kun Mikolla on vittu milli hipaa jäljellä. Sit tulee samalla tapettuu se trancella. Mutta ei. Game Over.

Edit 2: Ette vittu ikinä arvaa. SAMA PASKA TOISTUU TAAS!

Edit 3: NO NYT SAATANA! Pääsin läpi. Tosin aika shamefur dispray toi Miko. Kuolematta Mikoon asti, kuole Mikossa vitun tyhmästi 5 kertaa.

tässä replay niille joita kiinnostaa (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=19426)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Maaliskuu 14, 2012, 17:06:48
Spoiler (click to show/hide)
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=19429
NDNB MoF Extra

Helvetin toiseksi viimeinen spellcardi kun on niin vaikea. Meni joku kymmenen yritystä että sain vihdoin sen capturattua.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Maaliskuu 14, 2012, 17:09:34
Ei se toinen survival ole vaikea :V Ensimmäinen on :VVVVVV
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Maaliskuu 14, 2012, 20:32:47
Olin kyllä ylpeä kaveristani joka oli meillä tänää ja kiinnostuki siitä kun näytin mitä se touhou sitten on.
Näytin muutamia pelejä vähäsen ja laitoin sitten Kaislan ittensä pelaamaan Imperishable Nightia. Olin kyllä ylpee ku se pääsi easyllä ekan tason perfectinä ja pääs kolmannen tason Keine fighttiin asti ;u:
Kyllä siitä vielä pelaaja tulee <3
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Erie - Maaliskuu 14, 2012, 20:33:41
Samaa mieltä Sepon kanssa. Toisesta survivalista muistaakseni jopa minä olen saanut capturen. Tai jos muistan väärin niin sitten se oli lähellä mutta kuolin viime hetkellä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Maaliskuu 14, 2012, 20:36:17
Olin kyllä ylpeä kaveristani joka oli meillä tänää ja kiinnostuki siitä kun näytin mitä se touhou sitten on.
Näytin muutamia pelejä vähäsen ja laitoin sitten Kaislan ittensä pelaamaan Imperishable Nightia. Olin kyllä ylpee ku se pääsi easyllä ekan tason perfectinä ja pääs kolmannen tason Keine fighttiin asti ;u:
Kyllä siitä vielä pelaaja tulee <3

nii jos se oli sen eka kerta nii ei paskemmin. ei meistä kukaan sen parempi oo ekalla kerralla ollu

edit: pelasin äsken MoFia, pääsin Kanakon vikaan cardiin. Muuten mielelläni yrittäisin uusiks mutta ku se peli on tylsääkin tylsempi ekat 3 stagee ;___;
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MrHighAndMighty - Maaliskuu 14, 2012, 22:11:03
>Pelaa Double Spoileria.
>Runkkaa Blazing Staria puoli tuntia.
>Pääse viimeiseen kuvaan ja kuole ryntäämällä yksittäiseen tähteen kun kamerassa 100%
>Ragequit.

Ja asiaahan ei tietenkään auta, että tuttuni nappasi joku aika sitten Unknown X from a Wandering Starin kolmannella yrityksellä. Kyseinen henkilö ei ollut aikaisemmin pelannut Touhouta.
Tekee kipeää.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Maaliskuu 15, 2012, 08:40:57
^ kuka?

ja se tunne kun kone paskana eikä voi pelata touhouta...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Maaliskuu 15, 2012, 20:01:24
(http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0xtrfM9EB1r912deo1_500.jpg)(http://www.paulohsms.com/wp-content/uploads/2011/03/fred-mercury-queen-meme-so-close.png)
Ottaako se oikeesti noin paljon prossia, pääsin vaan Scarlet Gensokyon alkuun ö___ö (Ja kyllä, lagia paljon koska läppäri)

16. maaliskuuta:
(http://26.media.tumblr.com/tumblr_m0zguxhBkI1r912deo1_500.jpg)(http://files.sharenator.com/fuck_yeah_Not_the_sexy_post_Id_promised_but-s400x317-164482-410.jpg)
Ja Scarlet Gensokyo capture get! Replay (http://www.mediafire.com/?p1o9ggmp25ab20v)(Ai että mä kuolin vahingossa niin derpeissä kohissa....)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Maaliskuu 17, 2012, 19:39:05
>mediafire.

Nyt vittu oikeesti

http://replays.gensokyo.org
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Maaliskuu 18, 2012, 11:09:41
Ottaako se oikeesti noin paljon prossia, pääsin vaan Scarlet Gensokyon alkuun ö___ö (Ja kyllä, lagia paljon koska läppäri)

Riippuu läppäristä : )

ja joo toi prossasysteemi on ehkä kevyesti trippinen.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Maaliskuu 18, 2012, 11:40:40
Touhoun prosenttisysteemi menee lähinnä bossattackien mukaan - Remin viimeiselle cardille on jostain syystä jätetty vain 0,80% - 1%, kun muistaakseni useimmilla Patsulin korteilla on jopa 5%, tai 2%, jollen ihan väärin muista.

Spoiler: vitun border timing (click to show/hide)
1 turha pommi johtuen siitä, että ajoitin itselleni borderin liian ajoissa ja point-itemeitä olisi muuten jäänyt keräämättä - en muistanut Reimun vitun cherrygainia.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Maaliskuu 18, 2012, 14:35:08
(http://i.imgur.com/y4UIe.jpg)
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=19520
NDNB SA Extra, jee.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Maaliskuu 19, 2012, 13:39:41
Kädet tärisi liikaa joten otin vasta replaystä tuon kuvan
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Maaliskuu 20, 2012, 14:12:36
Spoiler: :DD (click to show/hide)

Joo clearasin tossa PCB Extran ilman focusia ja käyttäen lähinnä vain ruudun vasenta puolta.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Maaliskuu 24, 2012, 22:38:52
(http://i.imgur.com/U3yJU.jpg)
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=19762
NDNBNUFO UFO Extra. Meinasi jo alkaa vituttamaan kun viime runi loppui siihen kun kuolin ihan viimeisen spellcardin viimeiseen sekunttiin, mutta onneksi heti seuraavalla runilla onnistuin. Midboss Kogasa oli minulle ihan helvetin vaikea, kuten myös Nuen survival ja viimeinen spellcard.

/EDIT
Lolwad mitä hitboxien nussintaa Kanako fightin aikana.
(http://i.imgur.com/2Xr5F.jpg)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Maaliskuu 26, 2012, 18:29:08
MarisaBeing suffering is
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Le_Yon - Huhtikuu 03, 2012, 11:26:57
Vihdoin ja viimein EoSD Lunatic 1cc ja samalla myös ensimmäinen Lunatic 1cc. Nyt on hyvät fiilikset.

(http://i.imgur.com/Z9GfT.png)


Ja jos joku haluaa ihastella minun manöövereita niin Replay. (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=19985)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Huhtikuu 04, 2012, 14:19:45
Good job, Le_Yon ja tomko!

Hahaha, rikoin Heartbeamin Jouluna 2011 tekemän IN easy border team scoren, ja nyt minulla on siis paras IN easy border team score uploaderissa :P

Spoiler: kuva (click to show/hide)

Oliko sulla Cactu muuten tätä paljon isompi Border Team score lunaticilla? Voisin koittaa periaatteessa rikkoa sen seuraavaks easymodella :>
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Huhtikuu 06, 2012, 14:10:43
Touhou ufo melkein pääsin byakurenin...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Huhtikuu 08, 2012, 19:42:14
Joka vitun UFO Hard run ikinä:
https://imgur.com/a/ysjSi
Spoiler: TD NB Normal (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Huhtikuu 08, 2012, 21:20:49
60.88 sekuntia byakurenin viimeistä spekaa jäljellä..... kuolin....

nyt tuntuu pahalta...

EDIT:

ja uusi oma ennätys normalilla IN reisenin vikaan spekaan.

(http://i39.tinypic.com/6prc6s.png)

TUPLAEDIT:

ja vielä normalilla oma ennätys taas :3

(http://i41.tinypic.com/2n0d5f.png)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Huhtikuu 16, 2012, 16:42:51
Tämmöistä tänään
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Huhtikuu 16, 2012, 16:48:07
Tämmöistä tänään
Spoiler (click to show/hide)

muutama pikkusaavutus näin maanantain kunniaks : DD
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Huhtikuu 20, 2012, 21:03:25
Ja tämmöistä tänään https://imgur.com/a/29ZoP
TD extra oli kanssa tosi lähellä mutta panikoin vikassa spekassa kun en tienyt mitä tehdä. Jos sitten huomenna se ja SA extra
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Huhtikuu 21, 2012, 03:49:24
Kivaa edistymistä, tomko!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Dodgeball - Huhtikuu 22, 2012, 12:06:12
Good job, Le_Yon ja tomko!

Hahaha, rikoin Heartbeamin Jouluna 2011 tekemän IN easy border team scoren, ja nyt minulla on siis paras IN easy border team score uploaderissa :P

Spoiler: kuva (click to show/hide)

Oliko sulla Cactu muuten tätä paljon isompi Border Team score lunaticilla? Voisin koittaa periaatteessa rikkoa sen seuraavaks easymodella :>

Tuo on jo niin hyvä ennätys, että se kannattaisi ladata royalflareen. Eihän siellä ole kuin 7 parempaa border team scorea http://score.royalflare.net/th08/score.cgi?type=score_nf&level=4&chara=1&route=2 (http://score.royalflare.net/th08/score.cgi?type=score_nf&level=4&chara=1&route=2)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Huhtikuu 22, 2012, 14:13:09
Tuo on jo niin hyvä ennätys, että se kannattaisi ladata royalflareen. Eihän siellä ole kuin 7 parempaa border team scorea http://score.royalflare.net/th08/score.cgi?type=score_nf&level=4&chara=1&route=2 (http://score.royalflare.net/th08/score.cgi?type=score_nf&level=4&chara=1&route=2)
Taisi sillä olla nelossijaankin oikeuttava score Yuyukolla
Spoiler: Tuskainen extra (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Huhtikuu 22, 2012, 17:13:03
Royalflare ei tykkää minun IN:stä, en voi uploadata replaytä eikä keksitty asialle syytä, joten jätin väliin. Eipä näissä tosin vielä mitään ihmeellisä katsottavaa ole, eivät ole edes täysin optimisoitua pelaamista jne.

Spoiler: Magic Team (click to show/hide)

Spoiler: Nether Team (click to show/hide)

Spoiler: Yuyuko (click to show/hide)

Näiden lisäksi edellä mainittu Border team olisi top 10:n sisällä, jonka lisäksi Sakuya ja Yukari olisivat siinä jossain rajamailla.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Huhtikuu 26, 2012, 20:02:00
tutkimusmatkani EoSDissa oli onnistuminen
lukuisista kuolemista ja continueista huolimatta saavutin tavoitteeni eli sain jonkinlaisen käsityksen siitä mitä peli tarjoaa vastaan easylla koakumasta eteenpäin
on koakuma ennenkin voitettu mutta sen jälkeen yleensä kuoltu harhaluoteihin kuten nytkin
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Millenium - Huhtikuu 26, 2012, 22:37:36
^Näin tiedoksesi että et voi päästä peliä "läpi", eli Remiliaa vastaan ellet pelaa Normalilla tai vaikeammalla. Sakuya käskee vain häipyä Easyllä. En tosin tiedä tiesitkö tämän jo....
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Huhtikuu 27, 2012, 11:43:27
^ tiedän kyllä, kyseessä oli vaan jonkinlainen tutkimusmatka, koska en ole koskaan päässyt paljoa meilingiä pitemmälle normalilla
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Millenium - Huhtikuu 27, 2012, 12:07:15
No, itse kuolen viimeistään Patchyn stagessa Normalilla niiden pirun kirjojen takia. Ja tuonkin olen pelannut vain kerran läpi käyttämällä kaikki continuet ja aloittamalla maksimielämillä ja pommeilla.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Mataneko - Huhtikuu 29, 2012, 19:17:15
Kaverin luona tuli grindattua EOSD 1cc normaalilla kun kaverit halusivat grindata WoWia ja piti keksiä jotain tekemistä.
Yllättävän kauan siinä meni, vaikka aikaisemmin kerran olenkin kyseisen pelin läpäissyt.
Spoiler (click to show/hide)

Replay löytyy:
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=20566
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Toukokuu 02, 2012, 07:52:18
uudella koneella in extra auki EASYLLA

mitä tämä on minä en edes

en muistanut tallentaa screenshottia siitä kerrasta, mutta tässä on paremmat pisteet kuin siinä ja yksi kuolema enemmän, samoin yksi capture lisää..

(http://i45.tinypic.com/33vn95z.png)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Toukokuu 02, 2012, 11:33:08
IN taitaa olla ainoa peli jossa voi Extran unlockata Easyllä, Normalin sijasta.

Olen viime päivät harjoitellut tuota IN Extra scoretusta, Honest Mans Death aiheuttaa ongelmia.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Toukokuu 02, 2012, 12:06:43
Kaikissa EoSD jälkeisissä peleissä (paitsi SA) easy toimii Extran aukaisuun, IIRC.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: MKtsudo - Toukokuu 02, 2012, 12:22:57
Kaikissa EoSD jälkeisissä peleissä (paitsi SA) easy toimii Extran aukaisuun, IIRC.
Katsos mokomaa.
*yrittää IN*
*pääsee keineen asti*
Mikä vittu tämä vaikeusaste on?
Vois joskus paremmalla ajalla ja motivaatiolla grindailla ja katsoa mihin riittää.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Skwrl - Toukokuu 02, 2012, 13:24:06
Kaikissa EoSD jälkeisissä peleissä (paitsi SA) easy toimii Extran aukaisuun, IIRC.

Hmm? Minä en ainakaan saanut MoF:in ekstraa auki, vaikka olenkin päässyt pelin iisimoodolla läpi tähän mennessä sen yhden ainoan kerran. En muistaakseni saanut edes nähdä lopputekstejä, vaan peli käski lopettamaan nössöilyn ja pelaamaan normaalilla :P
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Erie - Toukokuu 02, 2012, 13:26:14
Kaikissa EoSD jälkeisissä peleissä (paitsi SA) easy toimii Extran aukaisuun, IIRC.

Hmm? Minä en ainakaan saanut MoF:in ekstraa auki, vaikka olenkin päässyt pelin iisimoodolla läpi tähän mennessä sen yhden ainoan kerran. En muistaakseni saanut edes nähdä lopputekstejä, vaan peli käski lopettamaan nössöilyn ja pelaamaan normaalilla :P
Eikä kyllä UFO:ssakaan auennut extra easyllä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Miyuki - Toukokuu 02, 2012, 13:33:53
^
Eikä TD:ssäkään.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Toukokuu 02, 2012, 13:59:20
Eipä kai sitten toimi kuin IN:n ja PCB:n kanssa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Toukokuu 02, 2012, 16:09:16
No väliäkös sillä, harvemmin kukaan on kyvykäs Easy 1cc:n jälkeen menee ekstraa läpi
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Selleri - Toukokuu 02, 2012, 17:04:00
No väliäkös sillä, harvemmin kukaan on kyvykäs Easy 1cc:n jälkeen menee ekstraa läpi
Olen kyllä kuullut tapauksista jotka saavat extroja läpi mutta Normal 1CC ei onnistu.

Ja on se myös kiva päästä omat taidot ylittäviä kenttiä kuitenkin kokeilemaan vaikkei ihan putkeen menisikään, eiks jeh?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Miyuki - Toukokuu 02, 2012, 17:06:15
^
Jeh, itse pelaan normaalilla ihan vaan saadakseni ne pirun ekstrat auki.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Toukokuu 02, 2012, 17:14:55
No väliäkös sillä, harvemmin kukaan on kyvykäs Easy 1cc:n jälkeen menee ekstraa läpi
Olen kyllä kuullut tapauksista jotka saavat extroja läpi mutta Normal 1CC ei onnistu.

Ja on se myös kiva päästä omat taidot ylittäviä kenttiä kuitenkin kokeilemaan vaikkei ihan putkeen menisikään, eiks jeh?

Nojoo, läppäilyekstrat on ihan hauskoja : )
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Toukokuu 03, 2012, 08:42:31
No väliäkös sillä, harvemmin kukaan on kyvykäs Easy 1cc:n jälkeen menee ekstraa läpi

extra 39% oon ihan ylpeä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Toukokuu 03, 2012, 15:32:31
No väliäkös sillä, harvemmin kukaan on kyvykäs Easy 1cc:n jälkeen menee ekstraa läpi
Avasin ite PCB:n extran easyllä ja vedin sen ensimmäisenä extranani läpi. Voinb muistaa tämän yksityihköhdan kyllä ihan väärin mutta vedin sen kai läpi ennen kun olin päässy kunnialla IN:äkäää normalilla
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Toukokuu 03, 2012, 20:24:52
Oman ekan Extra stagen (EoSD) taisin vetää ekan Hard 1CC:n jälkeen.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Skwrl - Toukokuu 04, 2012, 14:50:28
Jeejee, vihdoinkin Ten Desires Easy 1cc~
Hieman täpärälle meni, kun kuolin junan tärinän vuoksi muutamiin ihan liian helppoihin ja tyhmiin paikkoihin, mutta onneksi viimeisissä kentissä onnistuin skarppaamaan ja pommispämmäämään tarvittaessa :3

(http://i17.photobucket.com/albums/b76/redwallfani/TD-ensimmineneasy1ccMarisa.png)

IN Normalin kaksi ensimmäistä kenttää alkavat myös sujua jo tosi hyvin, mutta lopulta Keine vie kaikki pommini ja Marisa elämäni. Pitäisi varmaan etsiä jostain joku replay töllättäväksi ja oikein opetella jonkinmoinen järkevä strategia, jotta pääsisin tässä pidemmälle.
...mikäköhän menisi läpi Easyllä seuraavaksi, SA vaiko PCB? :3
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Toukokuu 05, 2012, 01:45:27
Uploadasin muinoin IN Normal stage 4b:n ohjeet ylilaudan /a/lle. Ne olivat suomeksi ja kuolivat aikaa sitten. Pari viikkoa takaperin kuitenkin tuli upattua ne englanninkielisen tekstitiedoston kera shrinemaiden.orgin foorumille jonkun pyytäessä.

http://www.mediafire.com/?sveso35w9o4192a


Suosittelen valitsemaan PCB:n :>
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Toukokuu 17, 2012, 16:18:44
Cactu millos tulee se 1.3b Extra?

Spoiler (click to show/hide)

Joo bak to UFO -->
Oliks tää ny se pacifist extra?
Ei :P
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Toukokuu 17, 2012, 16:21:03
Cactu millos tulee se 1.3b Extra?

Spoiler (click to show/hide)

Joo bak to UFO -->

Oliks tää ny se pacifist extra?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Toukokuu 27, 2012, 17:24:04
Noin, nyt on kaikki windows extrat perfactattu.
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=21450
(http://i.imgur.com/vWU2g.png) (http://imgur.com/vWU2g)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Void - Toukokuu 30, 2012, 18:28:29
Alkaa PoFV viimeinkin onnistua myös Hardilla. Ekasta voitosta Match Modessa tuli melkoinen kesän ja talven flaidis.
Pelaan tässä Yukalla ruudun oikealla puolella. (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=21517)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Kesäkuu 01, 2012, 12:02:07
Hip hurraa, EoSD lunatic no-bomb clearattu nyt kaikilla shot typeillä!

Reimu A
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=17700
Reimu B
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=21522
Marisa A
Spoiler (click to show/hide)
Marisa B
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Kesäkuu 01, 2012, 13:14:35
Fag


Ps. Gj.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Kesäkuu 16, 2012, 20:49:47
Jos tätäkin lankaa vähän nostelisi
Tänään onnistui IN (http://www.replays.gensokyo.org/download.php?id=21862) ja TD (http://www.replays.gensokyo.org/download.php?id=21863) Lunaticilla
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Kesäkuu 19, 2012, 17:29:58
Spoiler: Loonatic (click to show/hide)
Muoks:
Spoiler: Loonatic2 (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: velonika - Kesäkuu 25, 2012, 02:12:21
Jee kokeilin pitkästä aikaa PCBtä ja sain extran auki~ Oon kyllä ihan älyttömän huono siinä, jopa SA sujuu paremmin... Jotenkin se nelostaso ja Yuyuko vaan osaa olla vaikeita :I Ehkä myös harjoituksen puutetta, oli nimittäin toinen kerta kun pelaan normalilla PCBtä. Aikasemmin pari kertaa hard ja lunatic + perus easy läpimeno. On kyllä jännä peli, en huomaa easyn ja normalin välillä juurikaan eroa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Röögeri - Kesäkuu 30, 2012, 18:08:36
Tuskaisten, vereltä maistuvien retryjen jälkeen...
(http://i.imgur.com/XlDfk.png)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Erie - Heinäkuu 18, 2012, 18:54:17
Koishissa edistystä. Viimeiseen spekaan pääsin mutta sitten kämmäsin. Nyt ärsyttää...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Heinäkuu 20, 2012, 19:09:26
Subterranean Rose kannattaa vaan juustottaa ekaa clearia hankkiessa. Siinä ei nimittäin ole timeoutphasea, eli voit ampua iskun mieleiseesi vaiheeseen ja odottaa sen parisataa sekuntia kunnes se loppuu, ilman että vaarannat itsesi vaikeammissa vaiheissa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Hagane productio - Heinäkuu 20, 2012, 22:18:56
SA:n 1cc normalilla edistyy mainiosti. Satori ei olekaan ihan niin syvältä, mutta kyllä siinä tulee uhrattua poweria ja ylipäätään elkkuja. Mutta 5. stage vain ei anna armoa. Olen noob ja osaamaton, myönnetään. Mutta harjoitus tekee mestarin, eikös se niin mene?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: SciSan - Heinäkuu 21, 2012, 00:12:38
Kyllä tekee, ja SA on ehdottomasti paras touhou...Hisoutensokun jälkeen toki.

Niitä kivuliaita kokemuksia? Euroopan paras Aya Hisoutensokussa sua vastassa. Enough said, ei ollut mitään osaa tai arpaa
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Heinäkuu 21, 2012, 16:25:55
(http://i.imgur.com/wgqXm.png)

Ei vittu lunatic 1CC oon paras :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:DDD
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Elokuu 23, 2012, 18:40:37
Spoiler (click to show/hide)

It's a start~~
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Hagane productio - Elokuu 24, 2012, 17:15:56
Spoiler (click to show/hide)

It's a start~~
Tuli tuosta juuri mieleen kuinka itse jonkin aikaa sitten ensimmäistä kertaa pääsin maistamaan Yukarin luoteja..... Ei vittu ku tuntu jälkeenpäin kivalta.
Mutta hieno suoritus. Pystytkö parantamaan vai jääkö tuohon?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Elokuu 24, 2012, 18:46:39
On tossa paljon parantamisen varaa vielä.

Spoiler (click to show/hide)

Tänään oli extran vuoro.


E: aiheen sivulta kolme voi lukea ensimmäisestä Yukari-clearistani :V Muistan kyllä kuinka hyvältä tuntui.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Syyskuu 06, 2012, 21:30:06
Spämmään armottomasti tätä lankaa, koska kukaan muu ei koskaan postaa.

PCB Extra 1b kaikilla shoteilla. Olisin mahdollisesti 4. kansainvälisillä listoilla jollen olisi törmännyt Cheniin kolmanneksiviimeisessä kortissa (lol). Nyt putosin ~~ kahdeksanneksi.

Tähän runiin oli hyvä lopettaa tämä taival, saa nähdä jos palaan joskus.

Spoiler (click to show/hide)

Pelatkaa nyt joku muukin, saatana
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Syyskuu 07, 2012, 01:56:27
Ei mitään ihmeellistä tapahtunut tässä 34 tunnin aikana mitä pelannut NBNUFO Reimu A, kerran päässyt stage 6 joka sitten kaatui Byakurenin tokaan nonspelliin.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Syyskuu 07, 2012, 11:04:47
Pääsin stage 4 ufo normalissa!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Syyskuu 07, 2012, 13:30:55
(http://i.imgur.com/8fOYg.png)
IT KEEPS HAPPENING
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Syyskuu 07, 2012, 16:52:27
Pääsin stage 4 ufo normalissa!
G J!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Syyskuu 12, 2012, 13:59:53
Spoiler (click to show/hide)

1,4b normal.

Fuck yeah.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Syyskuu 17, 2012, 16:50:57
1,5b PCB Normal!!!!!!!!!!!! Ime kyrpää Merlin.

Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Syyskuu 21, 2012, 13:49:25
tälleen normihomona iloitsen pienesti:

jes SA 1cc easy vihdoin  *  ^  *
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Syyskuu 26, 2012, 23:21:16
Pcb extra läpi
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: J_onn_e - Lokakuu 02, 2012, 19:48:29
Mystic square 2 continuella, koulussa läppärillä joten käytössä tää paska emulaattori koska en oo muistan laittaa siihen parempaa
(http://i1065.photobucket.com/albums/u391/J_onn_e/Nimetn.jpg?t=1349196401)
eka pc98 cleari
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Erie - Lokakuu 26, 2012, 15:26:58
Eka extra läpi, Suwako. Nyt tuntuu hyvältä :3
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: velonika - Lokakuu 26, 2012, 20:13:49
Varmaan te kaikki saatte noita extroja läpi :'D Nyt tuli kauheen nyyppä olo, itehän paras suoritus extroissa on noin puoleen väliin Mokouta...

Mut joo, sain taas pari uutta spelliä napattua TD:n spell practicessa. Kohta alkaa olla kaikki spellit 6 tasoa ja extraa lukuunottamatta napattu :3 Vielä ku sais noi Overdrivetki hakattua ees puoli tuurilla niin ois hyvä mieli.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Pitchin - Lokakuu 28, 2012, 12:52:48
Se hiano tunne kun kutosessa ja kahessatoista on kaikilla hahmoilla ja asetyypeillä Normal 1CC 8D (Muissa peleissä tätä tuskin tulee tapahtumaan, TD menis jos Youmun vielä taitaisin)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Marraskuu 02, 2012, 13:05:13
Woop woop woop (http://imgur.com/a/l95K0) - Royalflare submission! (http://score.royalflare.net/th11/levelchar11.html#L1C0)


(http://i.imgur.com/5eus0.png)

ReimuA Normal 800M!

-

P.S. Timeouttasin eilen SFN Ultran Youmusoololla ilman focusia.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Erie - Marraskuu 02, 2012, 21:06:06
Nyt meni sitten Ran. Oli kyllä hiukan turhan täpärällä mutta voitto kuitenkin.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Marraskuu 09, 2012, 14:34:16
(http://i.imgur.com/LMhLj.png)
Vihdoin! 150 tuntia ja viisi kuukautta kauheata grindausta ja viimeinkin clearasin Touhou 12 Lunatic NBNUFO. Aikaisemmin päässyt kerran viimeiseen spellcardiin saakka joten onneksi tällä kertaa en kämmännyt. Tuntuu ihan vitun jepalta! Kädet oli ihan tulikuumat ja tärisivät viimeisen spellcardin aikana ja sydän oli kurkussa... Ei ollut edes elämiä vitostasosta saakka, helvetti.
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=25127
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Marraskuu 14, 2012, 13:42:23
GZ CACTU!!!!!

-

(http://i.imgur.com/sQVUt.png)

PoFV Lunatic Youmu no focus no charge (bombing on X allowed) constant shooting clear.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Miss Alice - Marraskuu 14, 2012, 13:44:07
^Ketä on tästä kiittäminen? XD

Ei vaan, woah. Siinä oli varmaan kova homma.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Marraskuu 15, 2012, 18:50:13
Pelasin tänää IN extraa.

Spoiler: Sakuya (click to show/hide)

Spoiler: Youmu (click to show/hide)

-

Tarkoitus olisi saada länsimaisella scoreboardilla kaikki #1-sijat IN:n extrastagesta lukuunottamatta Scarlet teamia, Border teamia ja Marisa sooloa, joilla kaikilla on aika hiton kova score pohjalla. Saatan tosin yrittää rikkoa Erpon Border team scoren. Tällä hetkellä puuttuu enää Magic Team!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Marraskuu 26, 2012, 13:55:52
Spoiler: Reimu (click to show/hide)


AAAAAA
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Marraskuu 26, 2012, 19:37:35
Spoiler: slit wrists (click to show/hide)

Ajoin minä luotiin viimeisen kerran. ;___;
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Anakichi - Marraskuu 26, 2012, 21:05:55
aloin pelailemaan pitkästä aikaa normalilla ja pääsin mof kanakoon..perkele ;  ^ ;
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Fainzeraier - Marraskuu 28, 2012, 21:11:42

Se tunne kun kuolin joskus Kymmenen Himotuksen normal loppubossin viimeseen spelliin niin, että sain tehtyä sen haamumuodossa kuitenkin loppuun. Käytän sitten ensimmäisen continuen -> tulee vain teksti Stage Clear, mutta ei tietenkään peliä hyväksyttävästi läpi.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Marraskuu 30, 2012, 18:03:24
Yks viikko.
Kaks maailmanennätystä.
Lol.

Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Tammikuu 19, 2013, 18:34:31
Been a while etc. etc.

(http://i.imgur.com/keALp.png)
Kolmossija IN Extra Sakuyalla japanilaisilla scoreboardeilla (http://score.royalflare.net/th08/score.cgi?type=score_nf&level=5&chara=9&route=0).
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Hagane productio - Tammikuu 20, 2013, 13:36:09
^ Ei viddu oikeasti... Kuinkas monta vuotta sie olitkaan pelannut? :I

Pitänee kait itekin taas aloittaa pelailemaan aktiivisemmin, tosin viimeksi kun olen pelannut, on ollut EoSD, SA ja TD 1cc normalilla- harjoittelun alla ja etenkin SA ja TD päättyy yhä enemmän surkeammin ja surkeammin enkä pääsekkään niin pitkälle kuin vielä joskus kun vasta aloittelin yrittää vetää moisia 1cc normalilla.. Ja EoSD:n ja IN:n extrat ei edisty oikein minnekään... Flandre antaa turpiin jo aikalailla heti ekan spekan aikana joka hämmentää, kun Maze of Love on aina ollut se speka joka saa repimään hiuksia ja ragequittaamaan. Mokou taasen ärsyttää jo pelkillä non-spekoilla ja etenkin spekoista Immortal "Fire Bird -Flying Phoenix-"  ja Deathless "Xu Fu's Dimension" on ne jotka pistävät stopin meikäläiselle.

Kyllä ne joskus vielä menee läpi, toivottavasti. Siihen asti tyydyn siihen että pystyn vetämään pelit normalilla vaikka ei ainakaan ihan vielä 1cc pystykään vetämään.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Tammikuu 21, 2013, 14:29:21
Pari vuotta aktiivisesti.  Vähän aikaa sitten meni 900 tuntia rikki tuon IN:n kohdalla, joka on eniten pelaamani sarjan peleistä.

Näissä peleissä oppii ihan pelaamalla, kaikki menee läpi, jos vain jaksaa höylätä tarpeeksi. Onnea vaan ja jaksamista tuleviin runeihin, kyllä ne siitä läpi vielä menee!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Tammikuu 22, 2013, 20:12:38
Näissä peleissä oppii ihan pelaamalla, kaikki menee läpi, jos vain jaksaa höylätä tarpeeksi. Onnea vaan ja jaksamista tuleviin runeihin, kyllä ne siitä läpi vielä menee!

Vittu oot höylänny pelkkää IN yhtä paljon ku mä Dota 2

Nyt homo pelaamaan dotaa siitä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Dodgeball - Tammikuu 23, 2013, 17:28:32
Pari vuotta aktiivisesti.  Vähän aikaa sitten meni 900 tuntia rikki tuon IN:n kohdalla, joka on eniten pelaamani sarjan peleistä.

harmi kun shoot the bullet pelissä ei näe tunteja. sitä tuli höylättyä joskus tosi paljon... joka päivä noin 8 tuntia 4½ kuukauden aikana. IN tunnit näytti olevan 260 ja UFO:n 110 (sanaeB 65 tuntia).
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Le_Yon - Tammikuu 30, 2013, 22:37:07
(http://i.imgur.com/gvu89Op.jpg)

Nielin viimein ylpeyteni ja aloin käyttämään pommeja. Käytännössä tämä tarkoitti sitä että pommitin aina kun joku vilkaisi vähänkään ilkeästi ja rikoin joka ikisen borderin. Lopputuloksena paska clear ja menetetty ylpeys.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Maaliskuu 16, 2013, 23:47:35
(http://i.imgur.com/OGezbKf.png)

∩( ・ω・)∩ (http://score.royalflare.net/th08/score.cgi?type=score_nf&level=4&chara=10&route=1)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Huhtikuu 23, 2013, 17:47:48
(http://i.imgur.com/2jUiNDz.jpg)

IN Easy Yukari overall WR
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Huhtikuu 23, 2013, 18:12:30
^Eeben
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Error 424 - Huhtikuu 26, 2013, 15:18:51
Pääsin viimein ensimmäisen touhouni läpi normaalilla, mutta 1CC:ä on vielä turha toivoa. Voin siis ehkä melkein kutsua itseäni touhoufaniksi täysin valehtelematta.

Kyseessä oli siis sarjan kolmastoista osa, Kymmenen Himoa, ja hahmona tietenkin aina niin aloittelijaystävällinen Reimu

Ensimmäistä kenttää on tullut toistettua niin paljon, että keijujen laskemisen sijaan olen kerennyt antaa osille jo nimen. Miksi Yuyukon eka spell cardi on vaikein? Kentän ainoa läheskään haastava kohta. Or is it just me?

Toinenkin kenttä sujui rutiinilla ja ongelmitta, mutta en tykkää Kyoukon ei spell card iskuista. Varsinkaan kun Kyouko menee nurkaan ammuskelemaan.

Kolmas kenttä ja Kogasa :) Kogasa räjähtää :( ja heti Kogasan jälkeen melkein slämmään itseni kentän laidalta syöksyviin itsemurhakeijuihin. Jossikan matsin aikana kerkesin jopa miettiä kuinka biisin nimi, Yoshikan zombius ja ei spellcard hyökkäykset sopivat hyvin yhteen. Ne veitsethän tuntuvat lähtevän vähän vähmeästi liikkeelle. Ensimmäinen pommi meni vikaan spell cardiin, koska en halunnut alkaa riskeeraamaan elämiäni rogue sielujennappausreissuille.

Neljännessä kentässä menin kuolemaan ensimmäisen kerran, kun menin ahneena hakemaan sydämenpalasta. Seiga-Yoshika tag teamkin taisi saada vietyä yhden ellei peräti kaks elämää, eikä ollut edes käyriin laasereihin tahi kuolonpalloihin vaan Seigan veitsiin :-\

Yksi elämä upposi taas kentän viimeisiin keijuihin. Tuntuvat jostain syystä vihaavan minua, kun kuolen lähes aina niihin. Mutta pääsin Futon läpi käyttämättä yhtään pommia ja kuolematta. Uusi personal record taattu.

Kuudes kenttä ja final showdown. Kenttä itsessään menee helposti kun tietää mitä tekee.  Enää jäljellä oli itse iso juusto. Miko vs. miko. En edes muista milloin olin viimeeksi niin täpinöissäni. Puolitoista sydäntä jäljellä ja matsi ei ollut edes vielä alkanut. Alku meni melko mukavasti lievästi panikoiden (jossain kohtaa taisin kumminkin ottaa osumaa), mutta viimein kuolin Mikon veitsien heittelyyn. Se siitä 1CC:stä, ja sinne meni kankkulan kaivoon vaivalla kerätyt ja säästetyt kuusi pommia. Loput matsista oli armotonta panikointia, kuolemista ja pommittelua, mutta selvisin lopulta voittajana. Personal recordikin puolitoista kertaantui ja kaikki muut tulokset listalla vaikuttaa naurettavilta.

Onko hyviä ehdotuksia siitä, että mitä peliä rupean seuraavaksi tahkoamaan normaalilla?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Hagane productio - Huhtikuu 26, 2013, 16:34:08
^ Tiedän ton tunteen :'D Itselläkin TD on ollut se jonka olen meinannut vetää 1cc normalilla mutta omalla kohdallani sain turpiin jo heti stagen alussa ja ragequittasin siihen paikkaan. Että vituttikin tehdä niin typerä virhe.

Mutta suosittelen itse ainakin kokeilemaan EoSD:tä. Suht helppo kun on mielestäni, vaikka Sakuya pistääkin aina läskiks koko 1cc-jutun.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Huhtikuu 28, 2013, 02:23:01
PCB tai IN.

Onnea, eka cleari on aina hieno saada.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Kesäkuu 09, 2013, 23:04:17
Sain EoSD L2MNB :>
http://www.youtube.com/watch?v=80AOHyUAtqM
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Yuyuko - Heinäkuu 19, 2013, 11:54:16
Tilannepäivitystä!

EoSD, PCB ja IN 1cc Normal (kaikki hahmot, A+B).

Imperishable Night nousi tarinan ja tunnelmansa takia oman pelirankingini kärkeen, vaikka pelin kuolopommitus onkin itselleni edelleen iso miinus. Eirin on jo aiemmin ollut suosikkihahmojani, mutta Kaguya pääsi kauniine spellcardeineen samaan joukkoon. Reisenin spellcardeja vihaan.

PoFV:n skippaan, joten nyt on vuorossa MoF. Kanakon ja Sanaen kanssa olen jo hiukan ehtinyt painia.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vipunen11 - Heinäkuu 25, 2013, 09:51:57
Pelailin UFO:n easy modea(yleensä pelaan normalilla!) ja voi jumalauta kun kuolin ennen Hijiriin pääsyä, vaikka stage 4:ssä kaikki oli näyttänyt hyvältä.
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Heinäkuu 26, 2013, 21:52:18
Ensimmäistä kertaa rupesin ns. tosissani kokeilemaan wanhoja Touhoupelejä (1-5). Lotus Land Story vaikutti suhteellisen helpolta, vaikka onnistuin kusemaan yhden continuen Marisassa, ja vieläpä aika helpossa kohdassa (Marisan kilvet tai mitkälie pyörii ympäri kenttää, viimenen pala yllätti takaapäin), mutta tässä ei ole omalla kohdalla mitään uutta. Yuuka oli myöskin yllättävän hankala, danmakut tuppasivat nääs olemaan turhan nopeita, eivätkä pelin tausta ja danmakut synkanneet epilepsian kanssa muutenkaan hyvin yhteen. Muita wanhoja touhoupelejä olin kokeillut jo aiemmin, mutta jostain syystä en ollut Lotus Land Storyä koskaan pelannut ensimmäistä stagea pidemmälle. Noh, ehkäpä ensikerralla ilman continueja :3
EDIT: Käy ilmi että pitää päästä ilman continueja että pääsee stage 6 :| ja minäkun ihmettelinkin, että miksi loppu jo 5 stageen
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Yuyuko - Heinäkuu 26, 2013, 22:12:27
Pari kertaa on kokeiltu pelata Lotus Land Storya ja Mystic Squarea. Ei enää koskaan.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Error 424 - Syyskuu 06, 2013, 15:31:41
Touhou 12 normaalilla 1cc Byakurenin (oletettavasti) vikaan spellcardiin asti. Hämäännyin rinkuloista ja törmäsin kirjaimellisesti ekaan luotiin. Kahtotaan, jos pääsisi vaikka tässä joku päivä pelin kokonaan läpi.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Error 424 - Syyskuu 23, 2013, 18:41:14
Noniin. Nyt se sitten tapahtui.
Touhou 12 läpi normaalilla. 1cc tosin jäi kovin kauas.

No, enivei, hyvä minä.

Edit:
Siinä se sitten tuli ja vain päivää myöhemmin. Viimein, ensimmäinen 1cc läpäisyni normaalilla
Happiest day of my life!

Edit: Edit:
Niin, liitetään nyt siihen kuvakin sitten vielä.
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Error 424 - Syyskuu 29, 2013, 15:19:00
Triplapostaus, koska kukaan muu ei tänne näytä postailevan.

Enivei, asiaan. Nyt meni sitten TDkin läpi normaalilla 1cc.
Mukava saavutus, mutta ei herättänyt samanlaisia ilon ja saavutuksen tunteita kuin UFOn läpäiseminen. Saattaa johtua siitä, että TD on paljon helpompi ja 1cc oli aiemmin monta kertaa lähellä (kuollessa yleensä jäljellä 5-8 pommia -_-) ja toisenlaisen retry-systeemin takia kuoleminenkaan ei ollut yhtä turhauttavaa kuin UFOssa. Also, Mikon viimeinen spellcardi on melko tylsä.

Mutta juu, onkos taas hyviä ehdotuksia seuraavaksi työn alle otettavaksi peliksi?
Ja kuinkas saan napattua TD:stä snapshotteja, kun ei ole tuo 32-bittinen käytössä?

Edit: Noin, Sepon avustuksella kuva löytyikin.
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Syyskuu 29, 2013, 18:48:44
Onnittelut.

Kuten kaikki muutkin Touhou-pelit, TD tallentaa Home-nappulalla screenshotin pelin omaan Snapshot-kansioon. TD:n snapshot-kansio löytyy osoitteesta C:\\Käyttäjä\Appdata\Roaming\SanghaiAlice\th13

UFO on varmaankin vaikein Normal 1cc, mitä Touhou-pelisarja tarjonnee, tosin SA nostetaan usein samalle tasolle. Voisit varmaan koittaa sitä, ja jatkaa vaikka listalla alaspäin kuutoseen asti. Tai voithan vaikka alkaa pelailla Extratasoja, ihan mielen mukaan.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Error 424 - Syyskuu 29, 2013, 19:29:53
Kiitoksia, kuvat löytyi.
Tiesin tuon home-nappula ottavan kuvat, mutta kuvat räpsittyäni huomasin, että TDn kansiossa ei ollut snapshot-kansiota ja wikeissä sanottiin sen toimivan vaan 32-bittisellä värimoodilla.

Mutta jaa, että UFO olis vaikein? Paska_puhetta_mutta_uskon.jpg
Omasta mielestä SA on kyllä reilusti vaikeempi. Luotia ainakin tuntuu tulevan paljon enemmän ja suuremmalla nopeudella.
Tekeehän UFOsta vähän vaikeemman tuo itse ufojen jahtaaminen, mutta ei sekään nyt loppujen lopuksi kovin vaikeaa ole normaalilla ja käyttäisin sitä kyllä mielummin kuin MoF:n ja SA:n pommit=power systeemiä.

UFon extraa olen sen verran kokeillut, että Kogasan sain piestyä, mutta Nuea en ole vielä päässyt tapaamaan. Voisi kaiketi koittaa tuota TD:nkin extraa, jos vaikka Nue tulisi vastaan sitä kautta nopeammin.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Syyskuu 30, 2013, 03:38:05
SA:n luotivyöry tuntuu aluksi varsin vaikealta, mutta kuviot ovat pelissä varsin yksinkertaisia: joko hiljainen samaan suuntaan taputtelu, tietyn liikkeen toistaminen, tai muuten yksinkertainen formaatio selkenee, kunhan peliin tottuu. UFO sen sijaan luottaa paljon enemmän satunnaisiin luotiryöppyihin, joten sen vaikeustaso pysyy hieman pidempään samana, kunnes luotikuvioiden lukukyky kehittyy.

Voit toki koittaa pelata läpi peleistä PCB:n, tai IN:n, kaksi minun mielestäni parhaiten onnistunutta Touhou-peliä. Tosin niiden pitäisi olla UFOa helpompia ainakin ensimmäisen läpäisyn suhteen.

Postaile noista cleareistasi useammin vaan /jp/:n(kin) puolella, on säälittävää mihin kuntoon siellä paikalliset STG/Touhou-langat ovat pudonneet, kukaan ei enää pahemmin postaa peleistä itsestään ...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Error 424 - Lokakuu 02, 2013, 17:53:06
Päätin sitten ottaa IN:n työn alle ja nyt parin yrityksen jälkeen pääsin ensimmäistä kertaa näkemään 6b-tason kolmoskentän kuolemista huolimatta.

Siinähän se menikin panikoidessa spellcardien kanssa, joita en ollut koskaan nähnytkään. Yhden sain kuitenkin napattua. Pääsin siinä sitten Rainbow Danmakuun asti kunnes loppui elämät.
"Viimenen spellcard saatana! Hmm? What's this? Game progression 84%?"
Sitten käväisin katsomassa Spell Practicen listaa ja huomasin etten ollut lähelläkään loppua. :-\

No, pitää vissiin harjotella 5 ja 6 tasonkin kortteja, kun tuntui tuo Spell Practice olevan sen verran hyödyllinen juttu ainakin 4 kentän kanssa.
Tuntuu melkeen huijaamiselta nuo Spell Practicet UFOn ja SAn jälkeen.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Lokakuu 02, 2013, 22:32:58
Kaguyalla on viisi Last Spelliä, joita tosin ei tarvitse capturata päästäkseen peliä lävitse. Rainbow Danmaku on viimeinen varsinainen hyökkäys.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Error 424 - Lokakuu 03, 2013, 21:50:54
Sieltä sekin sitten tuli. Kolmas normal 1cc puolentoista viikon sisällä ensimmäisestä.
IN 1cc normaalilla läpi ja kaikki spellcardit napattu Rainbow Danmakua ja muutamaa Last Spelliä lukuun ottamatta.
Tewiin asti pääsi kuolematta kertaakaan, mutta sitten menikin 5 kentässä 2 tai 3 elämää.  Noh, enivei, riitti kuitenkin clearaamiseen joten loppu hyvin, kaikki hyvin. Eli /jp/:n "do not die" ja "git gud" -neuvoista oli sittenkin yllättävän paljon hyötyä.

Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Mia - Lokakuu 21, 2013, 10:12:17
Raikon viimeinen speka, kolme elämää. Kuole pommittamatta kertaakaan.

Nyt ärsyttää.

Ai niin, Mamizou on liian vaikea Hopeless Masqueradessa sen youkairynnäkköspekan takia. Sitä ei voi grazeata kunnolla ja blokkimisestakin menettää aika paljon elämää.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Error 424 - Lokakuu 27, 2013, 17:21:21
Ai niin, Mamizou on liian vaikea Hopeless Masqueradessa sen youkairynnäkköspekan takia. Sitä ei voi grazeata kunnolla ja blokkimisestakin menettää aika paljon elämää.
Eikös sen saa väistettyä lentämällä ylä- tai alanurkkaan? Omalla kohdalla se tuntu toimivan about 80% ajasta. Toisaalta, se oli silloin joskus kauan sitten. Pitää joskus kattoa onko päivitykset muuttanu story mode spell cardeja.

Mutta, sitten olisi taas status-päivityksen aika.
Koko päivän yrittämisen jälkeen pääsin viimein SAn läpi 1cc normaalilla (http://i.imgur.com/ZtrGEGt.png). Meinasi viimeinen spell card hiukan kuumottaa kun ei ollut mitään käryä että miten se toimii, mutta onneksi oli muutama ylimääräinen elämä.

Ja koska en aiemmin ole jaksanut postata, niin mainittakoon että meni tuossa aiemmin MoF (http://i.imgur.com/lMhjqtG.png), PCB (http://i.imgur.com/sHNxHnR.png) ja DDC (http://i.imgur.com/YMb5awf.jpg) läpi kanssa.
Elikkäs, enää olisi EoSD ja PoFV jäljellä.
Wish me luck.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Joulukuu 04, 2013, 01:03:52
Clearasin EoSDin :3
(http://i.imgur.com/WPgFyND.png)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Joulukuu 04, 2013, 20:54:26
Jonnet ei muista (http://touhou.fi/forum/index.php/topic,380.msg35764.html#msg35764)

p.s. Onnee vitusti TORILLA TAVATAAN SUOMI FINLAND PERKELE 8-6 !!!!!!!!!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Omen - Joulukuu 05, 2013, 01:37:28
Paska score
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Larre - Tammikuu 03, 2014, 17:21:00
SA meni *melkein* läpi hardilla. Nelos-kentässä tuli muutama turha kuolema jotka sitten kostautuivat Okuun viimeisessä spekassa + se perinteinen "kyllä tässä vielä ehtii pommittaa... oho". Noh, myöhemmin uutta yritystä taas kehiin.
Tämän kun saisi hoideltua niin pitäisi vielä vetää 12 ja 13 hardilla, sitten olis 6-14 kaikki läpi (poislukien PoFV).

Miten muuten porukka suhtautuu esim. EoSD:ssä säädettäviin aloituselämiin? Siis jos aloitan pelin kolmen elämän sijaan viidellä ja läpäisen pelin niin voidaanko puhua 1cc:stä vai onko tämä "huijaamista"?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Omen - Tammikuu 03, 2014, 21:49:57
Miten muuten porukka suhtautuu esim. EoSD:ssä säädettäviin aloituselämiin? Siis jos aloitan pelin kolmen elämän sijaan viidellä ja läpäisen pelin niin voidaanko puhua 1cc:stä vai onko tämä "huijaamista"?

On periaatteessa kirjoittamaton shmup-sääntö ihan Touhoun ulkopuolellakin että 1cc = 1cc oletusasetuksilla. Jos mitään asetusta muutettiin niin se on sitten "1cc tällä ja tällä lisäasetuksella", ja ei vertailukelpoinen muiden suorituksiin.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Tammikuu 04, 2014, 05:19:25
1cc on 1cc, vaikket sitä aluksi tehdasasetuksilla pelaakaan.

Ainoa mihin se varsinaisesti vaikuttaa on se, ettet voi lisätä runejasi erilaisille scoreboardeille, tai julkaista niitä missään, sillä kaikki varsinaiset tilastot vaativat suorituksien tekemisen tehdasasetuksilla. Lisäelämillä pelattu 1cc siis on 1cc, sillä "one credit clear"-sisältää vain sen, että pelaat pelin läpi ilman ylimääräisiä krediittejä, eli Touhoun kohdalla Continueita.

Suosittelen toki pelaamaan tehdasasetuksilla, sillä se ensinnäkin opettaa uudempien pelien rajumpaan aloitukseen, jossa sallittuna on vain kaksi elämää. Tehdasasetuksilla pelaaminen myös helpottaa suorituksiesi mainitsemista Internetissä, sillä silloin pystyt lisäämään ne useimmille scoreboardeille (tietyt japanilaiset sivustot eivät salli englantilaisia versioita peleistä, tai kuviksen tapaan osallistumista ulkomaisesta IP:stä.)  ja osallistumaan eri kilpailuihin. Mikäli et ole pelannut tehdasasetuksilla, suorituksesi ovat esillä lähinnä itsellesi.

En myöskään näe itse hirveästi mitään syytä, mikset pystyisi läpäisemään pelejä 6-8 Hardilla, mikäli myöhemmät pelit onnistuvat. Vähän harjoittelua, niin kyllä se sujuu pienemmilläkin aloituselämillä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Larre - Tammikuu 04, 2014, 15:09:46
Kiitokset tiedoista.
6 ja 7 taitaa molemmat olla pelattu defaulteilla läpi, kasista en oo ihan varma. Mutta eipä senkään pitäisi mikään mahdoton homma olla.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Tammikuu 15, 2014, 20:00:38
lalala~ Touhou 13 Youmu Normal clear paskalla scorella mutta ketä kiinnostaa! Se on silti clear ja vielä ensimmäinen! About fucking time!
Täsä se cleari sit (http://www.youtube.com/playlist?list=PLjmOL8eK0gA-Y6-43N9vHEkR3ZHtYd1NQ)

Oon kyllä vähän liikaa äänessä imo, mutta se nyt oli striimi joten bleh.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Tammikuu 15, 2014, 22:23:07
Ota toi :3 pois videon nimestä. Jos se on pakko tunkea johonkin niin tunge vaikka kommentteihin.

Onnea ensimmäisestä clearista.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Tammikuu 15, 2014, 22:48:47
No se tunki automaattisesti twitchin kautta, korjataan asia

Onnea ensimmäisestä clearista.
Kiitän.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Tammikuu 16, 2014, 21:22:47
(http://i.imgur.com/DbndzHT.png)

:3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Tammikuu 17, 2014, 14:23:37
homo
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Mia - Tammikuu 26, 2014, 16:29:11
Sain kuonooni Yumemilta ja Gengetsulta kun pelasin PC-98-pelejä. Mimakin on vielä pääsemättä läpi normalilla 1CC koska liian vahva.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Hagane productio - Tammikuu 26, 2014, 17:17:21
^ Yumemi osaa olla tosi vituttava. Etenkin jos kaiken lisäksi pelaa hänellä. Kaikki PoDD 1cc runit on kaatunu siihen syssyyn kun alternate Yumemi kusee danmakua silmiin. PC98-Töhöt on aika karuja etten sanoisi.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Helmikuu 02, 2014, 18:16:13
Menihän se sitten Marisallakin
(http://i60.tinypic.com/2m790fs.png)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Helmikuu 07, 2014, 17:48:18
Sanae TD on ihan vittumitäpaskaa

Stage 6. Mikolla siniset pienet helmidanmakut, stagessa sininen tausta.
Ja Sanaen omat max power pallurat siinä edessä. Vittu siellä nää eteensä.
Kuole pommittamatta viimeset kolme elämääsi stage 6:ssä
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Helmikuu 08, 2014, 01:51:59
TD Sanae on susipaska shotti, älä pelaa sillä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Helmikuu 08, 2014, 18:19:13
^ tiedänpähän olla koskematta siihen enää
vielä ois Reimu jäljellä
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Larre - Helmikuu 09, 2014, 02:13:34
Älä nyt turhaan luovuta! Ite pelasin TD:n just pari päivää sitten Sanaella läpi normalilla ja oli yllättävän kivuton suoritus. Taisi jäädä jopa pari lisäelämää käyttämättä.

Youmu tällä hetkellä ainut hahmo jolla en ole TD:tä läpäissyt. Liian erilainen pelitapa muihin hahmoihin verrattuna (pitää mennä lyömään läheltä, pelottavaa) ja shiftin renkutus ärsyttää. Vääntelisi tuolla läpi kunhan on UFO clearattu hardilla...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Larre - Helmikuu 11, 2014, 23:28:38
SA:n Extra stage clear Reimu A:lla. Hahmoista kun on ollut puhetta niin SA:ssa kyllä kaikki muut hahmot tuntuvat aika hyödyttömiltä tuohon neula-Reimuun verrattuna.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: ObD - Helmikuu 12, 2014, 00:50:24
SA:n Extra stage clear Reimu A:lla. Hahmoista kun on ollut puhetta niin SA:ssa kyllä kaikki muut hahmot tuntuvat aika hyödyttömiltä tuohon neula-Reimuun verrattuna.

Walhack Reimu paras Reimu
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Helmikuu 12, 2014, 03:02:36
SA:n Extra stage clear Reimu A:lla. Hahmoista kun on ollut puhetta niin SA:ssa kyllä kaikki muut hahmot tuntuvat aika hyödyttömiltä tuohon neula-Reimuun verrattuna.
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=21714
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Error 424 - Helmikuu 18, 2014, 17:17:22
Jessus ristus sentään. Meinasi olla hankalaa, mutta menipähän viimein UFOn Extra läpi (Reimu A:lla).
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=32245 (http://replays.gensokyo.org/download.php?id=32245)

Pitkään pidin tuosta taukoa (ja Touhousta yleensä) kun en millään meinannut älytä kuinka Undefined Darkness toimii, mutta loppujen lopuksi sehän onkin yllättävän helppo.

Koska viime kerrasta on aikaa, niin sanottakoon että on tässä välissä mennyt myös PCB, IN, MoF ja DDC Extrat läpi sekä EoSD ja PoFV 1CC. PoFV kanssa oli hauskaa kun pelasin aluksi Yuukalla ja cleari alko olla aikas lähellä, sitten vaihdoin Ayaan ja hei presto! Sehän meni ekalla yrityksellä läpi.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Error 424 - Maaliskuu 21, 2014, 22:55:58
Se olis sitten aika vetää seppukut. Olen nyt häpäissyt perheeni, sukuni ja mahdollisesti koko Suomen.

Esper.netin #touhou-kanavalla tuli lähdettyä kisaamaan siitä, että kuka saa ensimmäisenä Extra-tason auki StB:ssa. Mukana oli kolme kisaajaa, ja jokaisella oli joku 55 skeneä clearattu +-2 (ja extran avaamiseen tarvitsee 66).
Tilanne oli koko ajan melko tiukka. Jonkin aikaa kerkesin olla aluksi edellä,  ajan kakkosena 1 tahi 2 skeneä ykkösen perässä, mutta nyt muutaman tunnin ähkimisen jälkeen Armadylspark nimellä kulkeva herrashenkilö vei viimein voitin ja clearisi kaikki tarvittava 66 skeneä ja siinähän sitten jäin ikuiseksi kakkoseksi 64:llä skenellä.

Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Maaliskuu 22, 2014, 18:43:59
Luulin ettei kyseisellä kanavalla pahemmin puhuta Touhoun pelaamisesta, ajat ovat kaiketi muuttuneet. Onnea cleareista!

(http://puu.sh/7ESF2.bmp)

Olen viime aikoina pelannut PCB:n Normalmodea ilman pommeja, tunnin tai pari päivässä. Estimaatti olisi jossain 1,8 miljardin paikkeilla virheettömällä pelaamisella, mutta koska vahinkoja sattuu yleensä useampi, niin inhimillinen tavoitteeni on tällä hetkellä 1.75 miljardia. Kehnolaatuiset tulokset tosin johtuvat myös ihan siitä, etten pelaa enää kovin aktiivisesti.

Tästäkin on kiittäminen /jp/:n pelilankaa, jonka tämänkertainen haaste sai minut ensinnäkin parantamaan Yuyuko-performanssiani suuresti, sekä kaiken lisäksi antoi inspiraatiota pelata.


P.S. Suomen häpäisystä ei tarvitse pahemmin huolehtia, eiköhän maamme ole Touhou-fanien mielestä suhteellisen arvostettava niin pelillisen kontentin kuin fanituotosten saralla, ottaen huomioon nyt esimerkiksi Cactun ja Setzin saavutukset.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Larre - Maaliskuu 27, 2014, 18:03:33
UFO Hard clearattu Sanae B:llä. Seuraavaksi ois vuorossa ko. pelin Extra stage.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Huhtikuu 09, 2014, 12:05:09
En kaiketi maininnut aikaisemmin että pelailtiin TehNicken ja erään kolmannen osapuolen kanssa MoF:ia Marisa C:llä ja todettiin samantien että ihan helvetin turha.
Toisaalta saahan sillä välillä jonkunlaisia tilanteita mentyä helpommin mutta turha silti.

Marisa C sai samana päivänä nimen GanjaMarisa koska Hakkeroiden savupilvet.

Sanae ei enää nykyään tuota ongelmia, mutta Aya sitäkin enemmän.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Huhtikuu 15, 2014, 07:20:47
Nelostasoa pidetään aika pitkälti MoF:n vaikeimpana tasona. Suosittelen painamaan Ayan kohdalla pomminäppäintä ihan vapaalla kädellä, se osaa olla melko pirullinen bossi jollei ole kovin paljon grindannut. (ja survivaalikortti aiheuttaa ylemmillä vaikeustasoilla päänvaivaa jopa Japanilaisille tosipelaajille)

MarisaC:n ammustyyppi on aika tehokas, mutta vaatii säätöä. (esim. liekinheittimien läimä tuplaantuu jos spämmäät focusia) Pelin maailmanennätys taidetaan olla pelattu sillä, mutta toisaalta survival-pelaamiseen se ei taida kovin hyvin soveltua, ellei halua harjoitella kaikkiin tasoihin oikeaa familiaarien asettelureittiä.

Onnittelut Larrelle clearista!



(http://puu.sh/89hi9.png)

Päätin päivittää vähän muutamaa vanhaa IN Extran scoreani. Ensimmäisenä vuorossa oli Sakuya (2.18 miljardia -> 2.34 miljardia). Tein muutaman isomman virheen, joten 2.4 miljardia olisi ainakin ihan saavutettavissa. En oikein tiedä pitäisikö jatkaa Sakuyalla, vai palata tekemään jotain muuta.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Huhtikuu 15, 2014, 12:37:43
Edistystä PCB:n kanssa: Pääsin normalilla nyt vihdoin ja viimein Resurrection Butterfly -30% Reflowering:iin asti, mutta siihen se sitten tyssää. Aikas ilkeä survival spelli.
Voi myös olla että se olen vaan minä joka siitä tekee vaikeaa.
Oisko vinkkejä tähän?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Huhtikuu 15, 2014, 13:01:26
Mikäli olet tarpeeksi spellejä capturannut, niin voit aina punaisten aaltojen ilmestyessä rikkoa borderin, käydä PoC:n yläpuolella keräämässä itemit ja saada heti uuden borderin, jonka sitten rikkoa seuraavan punaisen aallon kohdalla. Alussa joudut tosin pommittamaan kaksi-kolme  kertaa punaisten aaltojen kohdallasaadaksesi ensimmäisen borderin. (ellet sitten halua manuaalisesti käydä poc:n yläpuolella, mitä en sinun oleta tekevän)

Jos haluat iskua harjoitella, niin IN:n spell practicessa Yuyukon Last Wordi (221) on suht. samanlainen.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Huhtikuu 15, 2014, 13:05:45
^Kiitos tästä, täytyy kokeilla.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Huhtikuu 17, 2014, 23:14:35
(http://i.imgur.com/hk0aHI5.png)
clearaamine o liia vaikeet
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Huhtikuu 18, 2014, 06:22:40
Congrats.

Mihin sä muuten käytit pommin tolla runilla jollet Meisteriin?
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Huhtikuu 18, 2014, 11:01:28
needle mountain : ------ DDDDDDDDDDD
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Huhtikuu 20, 2014, 03:46:27
Tuliha se clear :>
(http://i.imgur.com/feub7gN.png)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Omen - Huhtikuu 20, 2014, 20:25:19
Hyvä score
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Toukokuu 04, 2014, 05:06:25
Jeee! DDC Sakuya A Normal clear
(http://i62.tinypic.com/dg53q9.png)
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Error 424 - Toukokuu 07, 2014, 01:11:31
^
Kilpailuviettini heräsi tuon takia ja sain lisää motivaatiota pelata DDC:n läpi jollain muulla kuin Reimu A:lla. Lopputulokseenkin olen ihan tyytyväinen, joten kiitokset lienevät paikoillaan.

Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Toukokuu 07, 2014, 05:46:58
^ Gz. Ens kerralla kun ite runnaan DDC:tä ni pitää olla varovaisempi sen Sukunan suurennus spellin kanssa, tuli 2 turhaa kuolemaa siinä, koska luulin pommisormea nopeammaksi, enkä odottanut säheltäväni siinä.

DDC:n ja töhöpelien pistesysteemiä ylipäätään en varsinaisesti oo koskaan ymmärtänyt. Kuseeko pisteitä paljonkin jos kuolee? Ja sit ku katoin mm. cactun EoSD scoretus striimiä, ni huomasin että jotkut spellit (tai nonspellit, en muista) pommitettiin tarkotuksella, näinollen myöskin kysymys: Miten pommitus vaikuttaa spellien ja nonspellien pisteisiin?


Nyt ku pääsykokeet on ainakin väliaikaisesti pois jaloista nii voisin ruveta mahdollisesti harjottelemaan joko PCB:tä tai UFO:a.
IN:n extra alkanut myös kiinnostaa, mutta sitten taas toisaalta ei minkäänlaista hajua miten osa Moksun spelleistä pitäisi mennä. Joskus muistaakseni munkilla päässyt toisiks tai kolmanneks viimeseen asti.
Ja 14.3 lähestyy kanssa :3 sekin pitää koeajaa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Toukokuu 07, 2014, 06:16:12
Scorettaminen vaihtelee aika paljon pelin mukaan, samoin se kuinka paljon kuolemat tappavat pisteitä. Esim. MoF pitää pelata täysin kuolematta, kun taas EoSD kuluttaa resurssit nolliin saakka.

En jaksa ruveta juuri nyt kirjoittamaan itse rautalankaa eri pisteytystsydeemeistä, joten tyydyn linkkaamaan sinulle wikiä:
DDC (http://en.touhouwiki.net/wiki/Double_Dealing_Character/Gameplay#Scoring)
EoSD (http://en.touhouwiki.net/wiki/Embodiment_of_Scarlet_Devil/Gameplay#Scoring) (kohta "Star Items" selittää, miksi Cactu pommittaa nonspellejä)

Muistakin peleistä löytyy aika hyvää yleisinformaatiota ks. sivustolta.

-

Mokoun iskuihin on lähes kaikkiin joku lähestymistapa, tai kikka, jonka tajuaminen helpottaa pelaamista suuresti. Replayitä katsomalla ja/tai spell practicea höyläämällä saa aika hyviä tuloksia aikaan.  Resursseja jaetaan kanssa aika paljon, eli parempi pommittaa suht. vapaalla kädellä, periaatteessa voit käyttää pommin jokaiseen iskuun ja silti läpäistä tason.

Voin toki koittaa neuvoa/keskustella enemmän, mutta teen sen mieluummin vaikka irkissä (minut tavoittaa ainakin kanavalta #touhou.fi), tai yksityisviestin kautta.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Toukokuu 07, 2014, 06:49:47
^ Kiitos jälleen kerran asioiden selventämisestä ja neuvoista.

IN Extrasta vielä: mm. Forgiveness "Honest Man's Death" (http://www.youtube.com/watch?v=OAruhMl42VY) on yksi näistä jotka ei suju. Kaiketi siis tuo laaseri tappaa mikäli ei ole Mokoun alla(?)
Toinen mihin tajusin nyt kiinnittää huomiota, mutten silti ymmärrä kokonaan on Deathless "Xu Fu's Dimension" (http://www.youtube.com/watch?v=yH93NMeJCr0), välillä lentävät kortit tappaa, välillä ei (vaikka olisi hitboxin päällä, miksi näin?
Spoiler (click to show/hide)
Yksi asia minkä tosin opin vasta kun tuon videon katsoin oli se että Mokou ampuu myös noita perus suippoja danmakuja, jotka on todennäköisesti se, mihin olen joka kerta kuollut tuossa.
(En siis oikeasti ole edes huomannut niitä tuon Swastikan alta)
(Ja huomasin vasta jälkikäteen että mainitsit privamessagetuksen/ircin, hups)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Hagane productio - Toukokuu 07, 2014, 08:23:27
^ Forgiveness "Honest Man's Death" on se spell josta pidemmälle mie en oo päässy. Replayta jos jonkinmoista on tullut katsottua mutta en silti tajua miten vitus onnistun kuoleen siinä jos ja kun sinne asti pääsen. Ja tuo Deathless "Xu Fu's Dimension" on kans yks johon tulee helposti jäätyä jumiin, jos ei oo kamala munkki. Ehkä sitten joskus. Jos pelaisi hieman useammin ja tahkois samaa paskaa koko ajan niin tuloksia voisikin tulla. Nää teidän postailut tänne cleareista kyllä kuitenkin jollain tapaa motivoi, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi :'D
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Error 424 - Toukokuu 07, 2014, 10:53:47
Forgiveness "Honest Man's Death" on yks niitä kortteja joita en ole vielä vissiin kertaakaan clearannut. Jonkinlainen ymmärrys siitä mekanismista on, että mikä tappaa ja mikä ei, mutta silti onnistuu aina jotenkin kusemaan sen.
Deathless "Xu Fu's Dimension" toisaalta on, ainakin omasta mielestäni, Mokoun helpoin kortti. Border-teamilla ainakin selviää kentän pohjaa raapien ja välillä sivuttain hivutellen.
Eniten ongelmia IN extrassa tuotti Hourai "Fujiyama Volcano". Siinä ei vaan tunnu olevan minkäänlaista toimivaa taktiikkaa, jolla sen saisi helposti clearattua, tai sitten en vaan tajua sitä kuten en tajunnut Nuen Nue Sign "Undefined Darkness":a.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Toukokuu 09, 2014, 15:15:19
Honest man's death on nimen mukaan speka joka tappaa jos yrität sitä järjen mukaan väistellä. Laaseri spawnaa siihen kohtaan jossa olit kun se alkoi spawnaamaan, joten jos yrität sitä mennä karkuun niin kuolet. Joten, koska se spawnaa siihen missä olit niin voit ovelasti liikkua laaseria kohti ja selvitä hengissä. Xu Fu:n voi selvitä ruudun pohjalla Border tiimillä kuten Error 424 sanoi, mutta muilla tiimeillä se ei onnistu. Jos käyttää border tiimiä niin vain punaiset padit voivat osua sinuun, joten kiinnitä niihin huomiota.

EoSD scoretus toimii lähinnä tälleen, käytä pommeja ja kuolemia grazettamiseen tasojen aikana, ja sitten kun on korkea graze stagen lopussa niin pommitat jonkun spellcardin nurkassa joka syöksee paljon pateja lyhyen ajan sisällä. Korkealla graze arvolla ne kaikki padit sitten antavat paljon pisteitä star itemeiden muodossa, ja toistat tätä kunnes resurssit loppuu ja peli on läpäisty. EoSDissa tällainen milkkaus keskittyy lähinnä stage kolmoseen ja vitoseen, koska niissä on paljon tällaisia spellejä, ja on mahdollista saada paljon grazea stagejen aikana.

On the other hand...
(http://i.imgur.com/jsNQj7o.png)
Sain tuollaisen scoren EoSD normaalissa. Tarkoitus olisi saada se vähintään 335 milliä, jolla tippuisi tähti royalflaren scoreboardeilla.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: xxvan - Toukokuu 11, 2014, 01:24:21
Meikälle sattui näin.

Tässä pari viikkoa sitten latasin suurimman osan töhöstä takaisin koneelle ja hyppä suoraan kymppiin koska Utsuho. Ihme ja kumma pärjäsin aika hyvin ruosteisilla taidolla. Tämä oli easy modella, en oo tarpeeks hardcore xD

Mutta joo, pieniä kauhun hetkijä Yuugin toisella loitsukortilla mutta hyvin selvis nelos tasolle. Sitten se kissa tuli.. Rin mä tykkään susta niin mutta samalla vihaan sua. Muutama kauhunhetki kissan kanssa ja hengähsdystaukojen jälkeen Satori tuli vastaan ja meni nurin aika nopsaan. Voin jo melkein maistaa kohtaamisen Utsuhon kanssa.

Taso 5, Rin taas. Cat Sign "Cat's Walk"  Cat Sign "Cat's Walk"  Cat Sign "Cat's Walk" ....

Ja siihen se tyssäs nyt vähäksi aikaa, jotenka siirrying töhö 13 Dork Desires (Kolmentoista jengi on niin täynnä söpöjä dorkia)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Toukokuu 19, 2014, 18:58:52
Spoiler: Tulihan se sieltä (click to show/hide)
Kaikkein vaikeimmaksi omalla kohdalla osoittautui 10-6, noin puoli tuntia opettelua että missä vaiheessa laaserit tulee pystysuunnassa ruudun keskeltä jne jne.
Remilian puukkospäm menikin suht helposti Lanternilla ja vasarasubilla, siinäkin tosin ajoitus oli tuskaa
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Toukokuu 25, 2014, 08:29:03
(http://i.imgur.com/sVJPpEJ.png)

... vittu
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Toukokuu 25, 2014, 13:05:25
Pääsin nyt sen TD:n Reimullakin, laitan kuvaa jahka pääsen ensi viikolla kotiin.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Mia - Toukokuu 29, 2014, 16:02:05
Mihin kuolen???

Pelasin TD:tä ja onnistuin pommittamaan 1/20 kerrasta kun tuli osuma. Noista kuolemista tasan yhden osasin ennakoida... Joten ei mennyt TD normal läpi Sanaella eikä Mamizou Youmulla.

Sanottakoot vielä että kiva kun TD extran alkupätkän pärjää helposti jos pääsee kentän yläpäähän istumaan Youmulla. Jos se taas ei onnistu niin se alkupätkä menee ihan mahdottomaksi ja joutuu helposti pommittamaan.

Edit: Huomasin että minulla oli Lunatic-spellcardit unlockattuina joten päädyin harjoittelemaan niitä. Suurin osa Mikon spekoista on läpipäästävissä joskin harjoittelua vaativia, mutta yksi niistä tuntuu ihan mahdottoman vaikealta: Treasure: "Prince Shotoku's Out-of-Place Artifacts" (se missä on sinisiä palloja pyörimässä taustalla). Pääsin ensimmäisen aallon läpi 1/10 yrityksestä ja pitäisi kai selvitä ainakin n. 6 aaltoa. On se diskopallospekakin vaikea mutta ei näin vaikea.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Toukokuu 30, 2014, 00:25:45
Tuo on yksi Mikon helpoimmista iskuista, muistaakseni.

etsit sinisestä pallospämmistä sen ruudulle ilmestyessä kolon ja menet siihen, pyörit bossin ympäri kolon mukana kunnes aalto loppuu. Rinse and repeat.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Toukokuu 30, 2014, 15:46:50
(http://i62.tinypic.com/1675q8x.png)
Täsä nyt tää Reima
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Larre - Toukokuu 31, 2014, 19:24:05
Meni äsken DDC:n Extra stage läpi Sakuya A:lla. Nyt ois siis 6-14 hardit ja extrat putsattu (paitsi 9 jota en ole jaksanut hardilla vielä vääntää). Hyvä kyllä huomata että on edes vähän oppinut näitä pelejä pelaamaan, joskus kun ekaa kertaa pääsin Flandrea vastaan niin mietin etten tuu kyllä koskaan pääsemään sitä läpi.
Seuraavana sitten reality check tuosta oppimisesta EoSD Lunaticin parissa...
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Kesäkuu 05, 2014, 00:00:24
Spoiler (click to show/hide)

Pelaillut PCB Hardia viime päivinä, highscoreja tulee kuin sieniä sateella. Saa nähdä, saanko 2 miljardia pistettä kasaan.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Kesäkuu 18, 2014, 16:09:48
Menihän se PCB nyt sit läpi, muutama paniikkipommitus ja pommittamatta jättö as usual

(http://i62.tinypic.com/2ufezpi.png)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Kesäkuu 19, 2014, 07:38:42
More like Mountain of Bombs, menipähän sekin sit läpi.
(http://i61.tinypic.com/1z70wsk.jpg)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Kesäkuu 22, 2014, 19:25:54
Onnittelut cleareista!


STGrillzin järjestämässä turnauksessa (http://stgrillz.appspot.com/sukoata) nähdään tänään kaksi Suomalaista pelaajaa jotka mekin tunnemme. Puoli kahdelta yöllä Vanhaomena pelaa PCB Normalia pisteistä kahden tunnin ajan, ja sen jälkeen neljältä aamulla livenä nähdään Cactu pelaamassa EoSD Extraa tunnin aikarajalla.

Tulkaa katsomaan ja kannustamaan Suomalaisia, mikäli olette tuolloin hereillä!
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Heinäkuu 02, 2014, 15:46:30
Spoiler (click to show/hide)

Tulihan se 2 miljardia sieltä. Aikaa tosin kului huomattavasti enemmän kuin olin aluksi ajatellut, koko viime kuukausi piti tätä hinkata.

Pelasin tosi turvallisesti Yuyukon aikana ja tein vieläkin todella paljon virheitä jotka olisi voinut jättää väliin (hajonnut borderi kakkostasossa, kolme feilattua spelliä kolmostasossa, huonoja valintoja vitos/nelostasossa). Pelasin myös loppupelistä todella turvallisesti, joka johti siihen että minulla oli grazea jopa kaksi tonnia vähemmän kuin tavallisesti. Nämä seikat huomioon ottaen voisin tähdätä niinkin korkealle kuin 2.3 miljardiin pisteeseen, mutta taitaa PCB Hard riittää nyt ainakin tältä osalta.

Voisin ehkä palata muutamaan aloittamaani projektiin IN:n parissa, mielessä ovat viime päivinä pyörineet niin Marisa Normal kuin Reimu Extra. Noh, saa nähdä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: tomko - Heinäkuu 02, 2014, 18:49:57
Noice. Pelaa pcb looney
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Heinäkuu 07, 2014, 21:51:19
PoDD Reimu Normal clear Anex tykkää kusta nuo tekstit ni vähän vaikea saada selvää
Spoiler (click to show/hide)
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Larre - Elokuu 06, 2014, 03:00:10
"Muutaman" yrityksen ja erehdyksen jälkeen meni EoSD läpi Lunaticilla Reimu A:ta käyttäen. Eikä mennyt edes täpärälle kun jäi jopa 2 pommia yli  :D
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Error 424 - Syyskuu 08, 2014, 22:34:37
Parin päivän intensiivisen pelaamisen jälkeen viimein 108/108 sceneä Ayalla Double Spoilerissa. Välillä sai olla melkein ylpeä itsestään, kun tajusi kuinka aikaisemmin mahdottomalta vaikuttanut scene läpäistäänkin melko vaivattomasti.

Räpsittyjen kuvien perusteella vaikein scene oli Satorin 9-7 Recollection "Vague Recollection of Kinkaku-Ji." Viimeinen läpäisty scene oli kuitenkin Ikun 10-8 Dragon Fish "Dragon Palace Messenger's Swimming Shot." Gotta love those curvy lasers.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Mia - Marraskuu 04, 2014, 17:47:27
Pelasin tänään taas pitkästä aikaa Double Spoileria. Varsin mukaavaa ihan grindattavanakin tuossa Suikan ja Utsuhon paikkeilla kun taustamusiikki sopii niin hyvin ja vaikeustasokaan ei ole liian korkea. Ei ehdi ärsyyntyä liian vaikeihin spekoihin.

Ketkä muut pelaavat tai ovat pelanneet näitä pelejä? Shoot the Bulletia en ole päässyt läpi... olen edelleen siellä jossain Eirinin/Kaguyan paikkeilla. Mistä tulikin mieleen että paras ottaa score-tiedostot talteen etteivät ne vahingossakaan menehdy.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Marraskuu 05, 2014, 03:00:49
Molempia on tullut pelattua (tosin ei pisteistä), StB on mielestäni pelillisesti parempi. Tosin suosikki spellini niistä on DS:n 9-7.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Error 424 - Marraskuu 20, 2014, 16:22:26
PoFV extrat viimeinkin läpi Komachilla ja Eikillä.
Komachilla vaati varmaan sen pari sataa yritystä, mutta niistä ehkä kymmenisen kertaa pääsin Eikiin asti (Sakuyan veitsien hitboxit on kuraa). Eikillä sitten menikin sitten ehkä noin 20 yritystä ja viimeisellä kerralla näytti menevän harvinaisen hyvin, kunnes kuolin Reimua vastaa kolme kertaa. Noh, läpi mikä läpi.

Mitäköhän muutaa? Harjoittelun vuoksi, ennen hardiin siirtymistä, olen koittanut mennä satunnaisia pelejä läpi normaalilla muilla hahmoilla kuin sillä ainaisella ReimuA:lla. So far, IN menty läpi taikatiimillä ja PCB ReimuB:llä ja SakuyaA:lla.
Tuo viimeisin menikin sitten mukavasti, kun ajattelin että eihän tämä vaikea voi olla kun ReimuB meni heittämällä läpi, ja voi, kuinka väärässä sitten olinkaan. Yrityksiä meni luvattoman paljon ja Yuyukoa vastaan tuli useampaan otteeseen, kun ylpeys ei antanut pommittaa viimeisiä kortteja. MFW (http://i.imgur.com/4vOWEi7.png) kun meni viimein läpi... kuudella ylijäämä elämällä.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Larre - Tammikuu 17, 2015, 04:11:26
(http://i.imgur.com/eZiXXfl.png)
Sakuya A:lla PCB:n Lunatic vihdoin läpi.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Toukokuu 08, 2015, 05:00:11
Sainpas nyt vihdoin ja viimein UFO:stakin 1cc
Näinollen voin todeta että pelit sujuu paremmin kun niistä pitää pidemmän tauon.
Kuten tavallista: Stage 5 meinas tuhota runin.
Hijiri battlen alkaessa 4 elämää ja 1 pommi
(http://i62.tinypic.com/21nh9mt.jpg)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Toukokuu 16, 2015, 12:26:46
Sainpas sen EoSD:in 1cc:n jota on tahkottu jo jonkun aikaa.
Meinasin Sakuyan kohdalla ragequitata koska pommisormi ei oikein pysynyt mukana sillon kun piti.
Spoiler (click to show/hide)
Peräkkäispostaus ei varmaan haittaa kun tänne ei ihmiset hirveän aktiivisesti mitään laita muutenkaan.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: cactu - Toukokuu 19, 2015, 09:07:08
Vahingossa tuli tommonen: https://www.youtube.com/watch?v=USv9NskbKNA
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Omen - Toukokuu 19, 2015, 11:16:30
Vahingossa tuli tommonen: https://www.youtube.com/watch?v=USv9NskbKNA

Hyvä score
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Eikisama95 - Toukokuu 20, 2015, 14:22:20
Vahingossa tuli tommonen: https://www.youtube.com/watch?v=USv9NskbKNA
Noice

IN 1cc Bordellitiimillä (about fucking time). SA ainoa jäljellä oleva windows touhu josta ei normal 1cc
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Larre - Syyskuu 26, 2015, 17:24:56
Vetäisin LoLKin joutessani pistevehje-moodissa läpi:
Spoiler (click to show/hide)
Alta sata kuolemaa, ei ollut mikään Hotline Gensokyo.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Larre - Marraskuu 19, 2015, 16:43:59
Päätin suosiolla IN:n Lunaticin skipata toistaiseen ja treenata MoFia. Alkaa pikku hiljaa taipumaan, pääsin jo Kanakoon asti mutta kaatui siihen.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Bubbo - Marraskuu 20, 2015, 01:32:31
omat kokemukset: vittu miksi olen näin huono videopeleissä

Melkein sain IN:n puhtaasti läpi easyllä, mutta en ollut päässyt edes näkemään Kaguyan viimeisiä spell cardeja joten ei ollut mitään helvetin ideaa mitä tehdä.

Jotenkin tuntuu, että mekaaninen näppäimistö sinisillä kytkimillä ei oo ihan optimaalinen, jotain pieniä korjauksia tehdessä joko ei liiku ollenkaan tai singahtaa kolme senttiä siihen suuntaan mihin oli painamassa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Bubbo - Joulukuu 11, 2015, 03:38:38
S◯◯◯◯◯◯N N◯◯◯◯◯I H◯◯◯KISSA
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Vee - Joulukuu 11, 2015, 04:29:21
Hold shift for focused movement.  ;)
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Bubbo - Joulukuu 11, 2015, 04:43:34
hold power button for vittukasazombikeijut
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Bubbo - Joulukuu 15, 2015, 17:34:47
Doubleposting is not a crime.

SA 1cc Easyllä tulee nykyään jo näköjään ihan rutiinina, vaikeusgap Normaliin tuntuu vaan niin isolta, etten lähde sitä heti yrittämään.
Mekaaninen näppämistö sinisillä kytkimillä ei tunnu olevan ihan optimaalinen Touhoun pelaamiseen, pieniä korjauksia tehdessä joko ei liiku ollenkaan tai liikkuu vahingossa parin pikkuluodin verran liikaa.

Tosin vikaa löytyy muualtakin, en vaan jotenkin suostu oppimaan kunnollista streamaamista/leikkaamista oikeassa kohdassa ja yleisestikin ottaen reaktiot ja väistely yleensäkin on ihan täyttä paskaa.
Useammasta suunnasta tulevien luotien väistäminen on myös hankalaa, pelkästään ylhäältä/alhaalta se on helppoa, tyyliin se yksi Youmun spelli tai Hell and Heaven Meltdown.
Toisaalta sitten esimerkiksi Yuyuko (PCB), Shou ja Sakuya tuottaa vaikeuksia aivan tarpeeksi, ääreisnäköä ja ennakointia tuo kai vaatii enimmäkseen.

Olispa jotain fanmade-pelejä tiettyjen mekaniikoiden harjoitteluun, Starcraft-aikoina tuli hakattua  Marine Split Challengea ja muita vastaavia kyllästymiseen asti ja tuloksia tuli.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Error 424 - Joulukuu 15, 2015, 17:58:03
Sounds like you need more Shoot the Bullet, Double Spoiler and no-item Impossible Spell Card.
Helppoa ja hauskaa monien erillaisten spekkojen harjotusta ilman sen suurempaa vittuuntumista, vaikka kuolisikin pari tusinaa kertaa.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Bubbo - Joulukuu 17, 2015, 09:23:14
Sounds like you need more Shoot the Bullet, Double Spoiler and no-item Impossible Spell Card.
Helppoa ja hauskaa monien erillaisten spekkojen harjotusta ilman sen suurempaa vittuuntumista, vaikka kuolisikin pari tusinaa kertaa.

Kuulostaa hauskalta, noita valokuvauspelejä en oo yhtään tosissani koittanut ja ISC:täkin vain itemin kanssa.
IN Extra on myös kiva, paljon erilaisia spellejä ja yksi läpipeluu ei kestä kauaa.

Etenkään, kun pääsee vaan hiukan puolenvälin yli.
Otsikko: Vs: Kokemuksia, niitä kivuliaita ja niitä ihania!
Kirjoitti: Larre - Marraskuu 12, 2016, 17:50:45
(http://i.imgur.com/s35BnJf.png)