Touhou.fi

Todellisuus => Moderni audiovisuaalinen kulttuuri => Aiheen aloitti: Millenium - Maaliskuu 19, 2011, 15:25:07

Otsikko: Command & Conquer
Kirjoitti: Millenium - Maaliskuu 19, 2011, 15:25:07
Päätinpä tehdä tänne tämmöisen aiheen, koska ainakin jotkut meistä pelaavat tai ovat pelanneet Command & Conqueria.

Lähinnä yleistä keskustelua pelisarjasta, mutta taktiikat ynnä muu sellainen on myös tervetullutta. Jos jotkut haluavat pelata toisiansa vastaan, niin täällä voi vaikka pyytää sitä. Itse voin pelata vain Red Alert 2:ta netissä.

Mutta asiaan... Tiberium Warsissa ottaa päähän Kroatiaan sijoittuva kenttä kun MCV täytyy saada tukikohtaan. Itsemurhapommittajat tuhoavat koko ajan minun MCV:n ja kaikki uudestaan. Rakentaisin muuten kunnon joukon sotilaita auttamaan sitä pääsemään tukikohtaani, mutta en voi koska vastustaja hyökkää koko ajan tukikohtaani tuhoten tankkejani ja kaikkea muuta mikä on siellä suojaamassa sitä. Onko teillä mitään taktiikoita tähän?

Otsikko: Vs: Command & Conquer
Kirjoitti: lilykahlua - Maaliskuu 19, 2011, 23:32:45
millenium ei kaikki kentat oo helpoja tai sa oot huono pellaja ja mua vasta muas voi tulla jos millenium laina sen red artel 2 mä on hyvä pella man tommosia pellaja :)
Otsikko: Vs: Command & Conquer
Kirjoitti: Datafox - Maaliskuu 19, 2011, 23:47:41
Tiberium Wars oli eka mitä pelasin. Omistan tällä hetkellä Generalsin Deluxe Editionin. En niinkään ole koskaan jaksanut strategiapelejä. Takaisin danmakun pariin, se on moro --->
Otsikko: Vs: Command & Conquer
Kirjoitti: NanomaShiina - Maaliskuu 20, 2011, 16:07:46
Onn pelannut vain noita RA-pelejä  ja itelläni on  RA3.
Pitänee kaivaa tuo levy essiin, et saa sen "hae päivityksiä"-ikkunan auki, kun ei löytynyt pelin tiedostoista. Nettiin ei näköjään pääse pelaan sen takia.
RA3:ssa muuten vittumaisinta on se, että jokot pystyy ampumaan vuorien läpi. Tämä on vittumaisinta, kun on japsien pitkän kantaman tankkeja vastassa, kun vihollinen ampuu jostain vuoren toiselta puolelta, jonne ei välttämättä saa lähetettyyn ilmavoimiakaan suoraan. Parhaiten osaan pelata japseilla, neukuilla olen jonkun verran myös pelannut, mut liittoutuneilla ei oikeen tule pelatessa mitään.

Otsikko: Vs: Command & Conquer
Kirjoitti: Millenium - Maaliskuu 20, 2011, 19:43:07
RA3 on muuten todella hyvä vaikka pidänkin Tiberium-sarjasta enemmän. Japsit ja liittoutuneet ovat hyviä. Itse vihaan neukkuja lähinnä heidän rakennustapansa vuoksi, mutta en pidä joistain heidän yksiköistään tai niiden kyvyistä (Esim. Hammer Tankin Leech Beam)

Tuli tänään mentyä C&C3: Kane's Wrathin kampanja läpi. Ajattelin seuraavaksi pelata Kane's Challengen läpi jokaisella Scrin-joukkueella. Onko teillä mitään hyviä taktiikoita Scrineille? Olen melko huono pelaamaan niillä, joten ajattelin että te ketkä pelaatte enemmän Scrineillä voisitte auttaa vähäsen.

Itseäni kummastuttaa myös tämä:

C&C Tiberian Sun GDI emblem (http://www.f7c-network.com/pages/9/standardicons/TS/gdi.gif)

C&C3: Kane's Wrath Steel Talons-subfaction emblem (http://wiki.falloutstudios.net/images/0/01/KWSteelTalonsSmall.jpg)

Pelataanko Tiberian Sunissa Steel Talonseilla vai miksi heidän tunnuksensa ovat samat? Tiberian Sunissahan pelataan itse GDI:llä eikä Steel Talons-ryhmällä joka on vain osa GDI:tä. Mitä mieltä te olette tästä?

Edit: Jahas.... Nyt on sitten menty Tiberium Warsissa GDI:n kampanja läpi.... Viimeinen kenttä oli täynnä kaikenlaisia vastoinkäymisiä, minkä takia melkein hävisin, mutta onneksi minulla oli kaksi tukikohtaa. Jouduin valitsemaan että käytänkö nestemäisestä tiberiumista tehtyä pommia päättäen taistelun heti, joka olisi tosin tappanut todella paljon ihmisiä vai taistelenko vanhaan tapaan. No, minä tietenkin taistelin vanhaan tapaan käyttäen GDI:n ionikanuunaa tankkien ja hävittäjien tukena. Seuraavaksi edessä olisi sitten Nodin kampanja ja sen jälkeen Scrinien.... Tulee vietettyä vielä muutama päivä Tiberiumin parissa.