Touhou.fi

Todellisuus => Moderni audiovisuaalinen kulttuuri => Aiheen aloitti: NanomaShiina - Huhtikuu 14, 2011, 23:47:52

Otsikko: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: NanomaShiina - Huhtikuu 14, 2011, 23:47:52
Eli kyseessä on pelisarja , jolle ei voi sanoa ei.
Sille pitää sanoa: EIIIh~ [lemppi-ukkeli tähän], älä delaa~!  :'(
Jos nimi herätti hieman jotain hämärää muistikuvaa, niin SSBM:stä ja SSBB:stä tutu Marth , Roy ja Ike ovat juuri tästä sarjasta.

Peli on vuoropohjainen strategia , mikä teki minulle muutama vuosi sitten syyn heivata tämmöiset hyllylle pölyttymään.... mutta mitä meninkään tekemään....

mutta... ASIAAN!
sarja perustuu keskiajan-tyyliseen maailmaan ,ja sen historiaan . Peleissä saa pelattavaksensa kaiken näköisiä ukkeleita: varkaita, ritareita , kirvesmiehiä, jousimiehiä , muusikoita, maageja  , jousimiehiä ( hepallinen ja ilman heppaa) ym. .
 Pelin pää idea on säilyttää päähahmo hengissä kenttien läpi tuhoten vihollis joukkoja, vallata/suojata jokin alue tai yksinkertaisesti paeta kentän toiselle puolelle. Pelin paras idea on sen juoni ja yksinkertainen taistelutapa .
Hahmot kehittyvät taistellessa ,kun ne ylittävät 10lvl:n (tai 20lvl pelistä riippuen) hahmot muuttuvat tehokkaammiksi sotureiksi (esim. Mage -< Sage )

. Pelaaminen on vaikeampaa, kun yrittää pitää kaikki hahmot "hengissä" (riippuen pelistyä heistä tulee taistelukyvyttömiä tai vainahtavat), minkä toteuttaminen on helpollakin vaikeusasteella ihan käsittämättömän hankalaa. Hahmoja saa lisää yleensä vihollisjoukosta jotakin puhuttamalla oikealla hahmolla. Tämä hahmo voi olla toisen hahmon kaveri, veli/sisko tai oma hahmosi saa jotenkin vain tämän "vihollisen" liittymään joukkoonsa. Lisäksi jokainen hahmo joukoissasi kantaa omaa tarinaansa, mikä lisää peliin mielenkiintoisuutta.

Pelejä on tullut tällä hetkellä 12, joista vain harvat ovat  julkaistu enkuksi, mutta netti on pullollaan noista vanhojen pelien käännöksistä.

Sarjaan mukaan pääsemisestä (otin nyt virallisesti enkuksi käännetyt pelit esille):

Periaatteessa on ihan sama , mistä pelistä lähtee liikkeelle, mutta ehkä paras aloittamiseen olisi GameCuben  Path of Radiance, mutta sen pelaamiseen menee TODELLA kauan (oma peli-kelloni näyttää yli vuorokautta ja juoni on ihan kesken). Wiin Radiant Dawn on taas jatko-osa edellä mainutulle pelille ja wii-pelissä saa aika nätin boonuksen , jos on muistikortilla Path of Radiance suoritettuna.

Kannettavista taas paras aloittaa on tuo ensimmäinen enkuksi oleva GBA:N  FE , joka on tylsästi vain Fire Emblem, itse aloitin tällä.
The Sacred Stones on myös ihan ok, mutta se ei avaa niin paljon pääjuonta. Aikajanallisesti tietysti DS:n Shadow Dragon olisi hieno, sillä se on  uusinta ensimmäisestä sarjan pelistä. Pelaaminen on kuitenkin todella raskasta, sillä onhan kyseessä 90-luvun pelin uusinta, jolloin juoni ei ole niin monipuolista. Shadow Dragonissa on kuitenkin netti-kauppa ja moninpeli , että suosittelen sitä sitten kun on pelannut hieman sarjan muita pelejä.

Uusin Fire Emblem on julkaistu 2010 Japanissa DS:lle (tehostettu uusinta kolmosesta) ja minulla herääkin kysymys, että onko Nintendo menettänyt järkensä ja jättänyt tämän pelin kääntämättä? Toki Tuon kääntäminenkin varmaan kestää, mutta vieläkään ei ole kuulunut julkaisun päivämäärästa mitään.
Kaikki sarjan osat sioittuvat eri paikkoihin ja aikoihin, esim. Marthin seikkailuista Shadow Dragonissa on kulunut jo 100 vuotta (näin käsittääkseni swords of seals informoi), kun Roy aloittaa seikkailunsa Sword of Seals- pelissä.

Pelit vielä listattuna:
Ankoku Ryū to Hikari no Tsurugi
Gaiden
Monshō no Nazo
Seisen no Keifu
Thracia 776
Fūin no Tsurugi ( Sword of Seals)
Fire Emblem (Rekka no Ken)
Sacred Stones
Path of Radiance
Radiant Dawn
Shadow Dragon
Shin Monshō no Nazo ~Hikari to Kage no Eiyū~ (Heroes of Light and Shadow)
Kakusei
(mah. tuleva nimike "Awakening")

Ja minä painun nukkuun on kello sen verran ^^
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Huhtikuu 15, 2011, 08:44:11
ja jos pelejä ei haluu pelata tässä on ihan vinkiksi Tälläinen (http://www.mangafox.com/manga/fire_emblem_hasha_no_tsurugi/)

Joo mutta.. Fire Emblem on ihana peli sarja vaikka jumitun nopeasti kun yritän pitää kaikki hengissä... *pitäisi tehdä joku cossi kyseisestä sarjasta...*
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Void - Huhtikuu 15, 2011, 20:49:01
Fire Emblem on ollut jo viimeiset n. 7-8 vuotta erittäin lähellä sydäntäni ja Rekka no Ken on juuri se peli, jonka olen pelannut läpi useimmin mistään muista peleistä. Koskaan. Tai ehkä Sacred Stones tulee aika lähelle, on helpompi ja vapaampi vetää, se kun on nääs hieman broken edeltäjäänsä verrattuna (matsien välissä voi käydä treenaamassa ja kaupassa = kaikki hahmot max. tasoille kauan ennen loppuflaidista).
Sword of Seals olen vetänyt kerran läpi ja oli ihan ok.
Path of Radiancea en ole kokeillut, sillä Gamecube.
Radiant Dawn jäi ekan kerran kesken, kun en saanut Ikea tarpeeksi hyväksi you-know-whota vastaan. Uusintakierroksella pääsin siitä, mutta nyt on saanut vähän levätä. Pitäisi taas yrittää. Micaiah on muutes jaskin hahmo ikinä.
Shadow Dragonin läpäisin kahdesti. Hyvä peli ja mukavasti saa strategisoida hahmojen luokkavalinnoissa, mutta jotenkin vain tuntuu vanhalta.
JA NYT SE UUSIN KÄÄNNETYKSI JA SASSIIN!

Vaikea sanoa tarkalleen, mikä FE:n taika on... Ehkä hahmovetoisuus, tai supportit (Radiant Dawn haistakoon ulosteen, kun meni nämä pilaamaan), tai criticalit (http://www.youtube.com/watch?v=EfnTc1JJMow) tai keskiaika...
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Hilselinko - Huhtikuu 15, 2011, 20:51:36
Voisihan tuota jopa kokeilla, jos DS:lle saisin. kääntämisessä tietenkin menee aikaa ja hyvä niin, ompahan oletettavissa parempaa jälkeä. Hätäillen ei tule kuin kuspäisiä lapsia.
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: NanomaShiina - Huhtikuu 16, 2011, 04:26:04
Ite täytyy kyllä hävetäkseni sanoa, etten oo pelannut yhtäkään läpi, mutta lähimmäksi loppua olen päässyt Rekka no Kenissä , en nyt muista mikä kenttä. Pelasin tuota emulla joskus muutama vuosi sitten.

 Eniten pelattua on tullut Path of Radiancea, pääsin melkein jo hakkaamaan yhen noista isoista Kessuista, kunnes tajusin, että minulla oli liikaa alhaisella levulla olevia tyyppejä. Tämän jälkeen uusiksi ja jäänyt vähän kesken.
Radiant Dawn on jäänyt vallan pelaamatta (mitä nyt sitä alkua hieman katselin) , koska haluan tuon Path of radiance-lohkon luotua.
The Sacred Stonesista olen mennyt pari kenttää , kun olin hieman pelannut jo Rekka no Keniä ja jäi vanhan koneen muistiin sekin.
 Sword of Seals eksyi koneelleni, mutta katsoin sen olevan niin jatko-osa Rekka no Kenille, että pelasin vain muutaman kentän Royn takia ^^

Shadow Dragon raastaa hermmojani "kukaan ei kuole"-tekniikkani takia. Aina muuten minulla on hyvä stradegia, mutta sitten möhläsen jotain ja kaikki menee päin persettä ja map savee ei oo ollutkaan/ joudun 20 vuoron taakse.

FE12:n aloittaminen R4:llä on kyllä harkinnassa, mutta ei kiinnosta kyllä pelata , kun ei tajua teksteistä mitään... mut kun siin on toi oman hahmon luonti, casual mode (jota en kyllä tule käyttämään) ja ja ja...
sanon kyllä, että js jättävät sen kääntämättä, Ruumiita on tiedossa...

Lisäksi heitän pahan kysymyksen, mikä on lempi nais- ja mieshahmonne FE:issä?

lemppari mies on ehdottomasti Sain Rekka no kenistä ja naisista taas Marcia Path of Radiancesta.
Eli pidän huvittavimmista hahmoista eniten... lisäksi kaikki varkaan ovat yleisimpiä suosikejani: se on vaan niin kivaa taistelle veitsella ja pöllii vihollisten tavarat. toki Path of Radiancessa varkaiden kehittäminen taistelemalla on pirun hankalaa puuhaa.

*critical collcetion video*
Niin criticalit ovat tosi kivoja ja siistejä, mutta sitten kun vihollinen tekee sen... EIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
 Siittä on jo kauneus kaukana X,D

Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Huhtikuu 16, 2011, 10:02:12
Ite täytyy kyllä hävetäkseni sanoa, etten oo pelannut yhtäkään läpi, mutta lähimmäksi loppua olen päässyt Rekka no Kenissä , en nyt muista mikä kenttä. Pelasin tuota emulla joskus muutama vuosi sitten.
joo en ole minäkään päässy yhtään lävitte... mutta yritys oli kova... sitten hermostuin ja nyt mökötän Sacred Stonesille
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Treasurance - Huhtikuu 16, 2011, 13:38:19
joskus pelasin Rekka no Keniä...helvetin tylsä, häviää 10-0 Sengoku Rancelle
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Void - Toukokuu 20, 2011, 12:55:15
Lisäksi heitän pahan kysymyksen, mikä on lempi nais- ja mieshahmonne FE:issä?
Herätetääs vähän lankaa vastaamalla tähän kyssäriin.
Lemppareita meikäläisellä ei juurikaan tunnu olevan, mutta äkkiä mietittäessä miehistä tulevat mieleen Rekka no Kenin Hector ja Raven ja Sacred Stonesin Ross. Kaikki kolme vain ovat niin kickassejä.
Naisissa kärjessä ovat Rekka no Kenin Lyn(dis) ja Priscilla. Fanipoikana molemmille jo ekasta pelikerrasta lähtien. Fuuin no Tsurugin Sophiakin on ihana.

Pyrin muuten itsekin vetämään kaikki pelit läpi "kukaan ei perskuta vie kuole" -mentaliteetilla.
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Toukokuu 20, 2011, 13:38:10
Lisäksi heitän pahan kysymyksen, mikä on lempi nais- ja mieshahmonne FE:issä?
Fuuin no Tsurugin Sophiakin on ihana.
Paras on naishahmo on yllämainittu... ja Rekka no Kenin Canas on pro. muut suosikit vaihtelee paljon

Edit: meinasin unohtaa... BROM! (Path of Radiance)
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: NanomaShiina - Toukokuu 20, 2011, 18:48:02
Nyt olen alkanut pelaamaan Path  of Radiancea alusta jälleen, kun en muistanut hahmojen kehitys-ideoitani. Otin Easyn, että pääsis nopeesti, mutta joo. Blood Runs Red pako laivaan-kenttä- chapuun olen jäänyt, kun siinä pitäisi olla hakkaamatta niitä taatatnan watun kyläläisiä, joiden seassa se Zihark on. meneee muuten hyvin, mut kun mulla jää tyypit siellä ylhäällä sillalla taistelukyvyttömiksi (HP<10) ja sit siel alhaalla yks kyläläinen laittaa mun loput joukot ahtaalle. Sit kun ei voi niillä mennä ylhäällä olevilla sinne alas kun se Black Knight muuten tulee sieltä mölkistänsä ja tappaa kaikki! Lisäksi siellä on Jill jo kumppaneineen niin koko peli menee ihan paskaksi. Oon yrittänyt jo kolme päivää, niin huomenna kokeilen pari kertaa vielä ja sitten lahtaan jokaisen kyläläisen , joka tulee vastaan >:D MUHAHAHAHAHAHAHAAAAA!

Eilen tuli päähän, et nyt Radiant Dawn kehiin, mut unohdin et wii on vieläkin mun siskolla... on muuten ollutkin jo yli puol vuotta ... SIKO WII TÄNNE JA HETI!  

EDIT: uusin FE taidetaankin sittenkin kääntää. Japanin Nintendolta on saatu haastattelu, jossa on sanottu että Nintendo kääntää vielä joitakin suosittuja pelejä, joita ei ole käännetty vielä DS:lle ja Wii:lle, vaikka 3DS on jo vallassa. Yksi näistä voisi olla FE 12...
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Void - Elokuu 18, 2011, 21:37:22
Olenko hidas, kun huomaan tämän (http://en.touhouwiki.net/wiki/EAST_CHEMBLEM) vasta nyt?
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Elokuu 18, 2011, 21:46:26
Olenko hidas, kun huomaan tämän (http://en.touhouwiki.net/wiki/EAST_CHEMBLEM) vasta nyt?
et. mutta  kiitos kun kerroit
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Millenium - Elokuu 18, 2011, 23:06:03
Itse olen pelannut Rekka no Kenin ja The Sacred Stonesin läpi. Oli kyllä aikamoista kun sai koko ajan toivoa että [insert character name here] ei kuolisi. On myös tullut pelattua emulla Sword of Sealsia, Seisen no Keifua ja Thracia 776:iä joista mielestäni Seisen no Keifu on paras.

Lisäksi heitän pahan kysymyksen, mikä on lempi nais- ja mieshahmonne FE:issä?

Näitä on todella paljon.... jos muutaman listaisin tähän.

Naishahmot:
Lyndis (Rekka no Ken)
Florina (Rekka no Ken)
Sonia (Rekka no Ken)
Vanessa (The Sacred Stones)
Tana (The Sacred Stones)
Eirika (The Sacred Stones)

Mieshahmot:
Leaf (Seisen no Keifu, Thracia 776)
Hector (Rekka no Ken)
Lyon (The Sacred Stones) miksi hänen pitää olla vihollinen....
Saleh (The Sacred Stones)
Valter (The Sacred Stones)
Seth (The Sacred Stones) OP hahmo.... areenoilla kehittäminen leveliin 20 saakka on kivaa.
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: NanomaShiina - Elokuu 20, 2011, 12:55:52
Olen tässä jo hieman mietiskellyt, että mikäköhän FE tulee seuraavaksi, ellei sit se olis uusinta. Nintendo tyrkyttään nyt Wii U:ta ja 3DS:äää ja mieteinkin, miten tuo pelaaminen voisi mullistua. Täten vois muutkin miettii tätä.

Kuitenkin hienoimmat ideat mitä olen saanut päähni on seuraava:

3DS:
3DS:stähän on nähty hieno "elävä korttipeli (http://www.youtube.com/watch?v=43uSXA9qUe8)" (linkki voi olla paska, en kattonu loppuu) . FE:stähän on jo tcg, mutta mitä , jos tulisikin uusi FE-peli , jossa käytettäisiin kortteja? Periaatteena kuitenkin se, että #DS:ssä olisi nuo aseet, rahat ym. tallessa. Tämän lisäksi voitaisiin myydä pelikortteja, joista saisi uusia hahmoja / erikoisia aseita/ harvinaisia esineitä. Kaikki kortit voisi rekisteröidä 3DS:ään, niin pelin voi pöydän puutteessa siirtää pelikoneeseen. Kaiken lisäksi veikkaan, että noiden ei tarvitsisi olla edes kortteja vaan laite varmaan reagoisi hyvinkin "pelinappulaan" , esim. "pieni" jalusta, josta laite tunnistaisi laittaa koikean hahmon näytölle, ettei kortit täyttäisi pöytää ja voisi pelata isollakin kartalla. Kartta voisi myös toimia, esim. ruudutettuna "paperi-arkkina" laite vaan laittaisi näytöllä tuon ruudukon näyttämään hienolta.

Wii U:
Tuossa kapulan näytössä voisi kätevästi tutkailla hahmojen tarkempia tietoja ilman, että valitte unti ja näin pois päin, voisi ainakin vaihtua valitun hahmon kohdalla. Lisäöksi tuossa voisi toimia vaihdot ym. pikkutoimet.
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: ObD - Joulukuu 04, 2011, 20:50:51
Ei jessus FE Radiant Dawn osaa olla vaikee Normalilla ja Hardilla, jos haluaa, ettei kukaan kuole. Se peli nimittäin vittuilee rankasti huonoista kehitysratkasuista aivan viimeiseen tappiin asti. Normalilla pääsin sen kuitenkin joskus läpi (tosin vikassa kentässä olin sillee fuck this shit jos joku kuoli ja annoin mennä vaan) mutta hard... ei sitä edes jaksanu yrittää hirveen pitkään, ku siitä ei tullu ikinä mitään.
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Millenium - Joulukuu 08, 2011, 09:58:24
Jahas. Tuli itsenäisyyspäivänä pelattua kaverin kanssa The Sacred Stonesia. Itse pelasin Normalilla ja kaveri Hardilla. No, kaveri tietysti grindaa ensimmäisellä areenalla kaikki hahmot 20-levelisiksi ja jatketaan peliä. Itselläni meni hermot muutaman kerran kun Marisa meni kuolemaan kun yritin grindata Tower of Valnissa. No, päästään jossakin vaiheessa pelin toiseksi viimeiseen kentään. Itselleni se on yhtä helppoa kuin leivän tekeminen ja kaveri ragettaa vieressä kun hahmot kuolevat koko ajan. Itseltäni oli kuollut tähän mennessä varmaan kolme tai neljä hahmoa, mutta en muutenkaan pidä heistä joten annoin asian olla. Sniputan Rievin Boltingilla mapin toisesta päästä ja jatkan matkaani sitä pirun draco zombieta vastaan. Kas kummaa, Eirika saa criticalin ja tappaa moisen ensimmäisestä osumasta. No, sitten vain pelin viimeiseen kenttään ja tappamaan lopultakin Lyon. No, ei siinä mitään ongelmia ollut. Sitten tuleekin itse Demon King. No, äkkiäkös moinen kuolee, vain neljä osumaa. Mietittiin kaverin kanssa että kuinkahan monta osumaa hänellä kestää tappaa se. Sitten hänen vuoronsa. Neljä osumaa ja Demon King kuolee..... Hardilla. Mitä vittua? Ei näin.
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Serene Flight - Maaliskuu 03, 2012, 20:20:18
*poks*
Kiva että tällänenki aihe löyty täält (:
Itse olen pelaillu tässä 3-4 vuoden aikana...
Genealogy of Holy-War (en loppuun tosin.. perkeleen kone), Sword of Seals (Normaalilla sekä Hardilla +Hardilla jota haxasin hiema.. kuten Idounia, joka on valitettavan helppo jopa ilman Sword of Sealsin käyttöä :/), Blazing Sword (Hectorin Hard Mode <33), Sacred Stones, Radiant Dawn, Shadow Dragonia pikkasen ja sitte oli pakko vähä kokeilla tätä New Mystery ~Heroes of Light and Shadow~ kun siihen ollaan tekemäs fanikäännöstä (http://www.heroesofshadow.net/p/progress.html), joka onkin jo aika pitkällä~

Lainaus
Neljä osumaa ja Demon King kuolee..... Hardilla. Mitä vittua? Ei näin.
Tähän haluasin sanoa että HM Formortiis ei oo sen vaikeempi. Sil o vaa +2STR, +1 SKL, SPD, LCK, DEF ja RES.
Fire Emblem: The Sacred Stones on muutenkin tunnettu sen helppoudesta, jopa Hardilla.


Ja dun dun dun dun. yay! Uusin FE (Fire Emble: Kakusei (Awakening)) tulossa 3DS:lle pian ja siitä ainakin me eurooppalaiset pääsemme myöskin nautiskelemaan.
Tähän peliin palaa FE8:sta tuttu maailman kartta jossa pääsee hillumaan, sekä 2DS:stä tuttu oman hahmon luominen.
Uutta tässä on se, että kaksi hahmoa voi hyökätä yhden vihuraukan kimppuun (eli ei tarvitse kolmea pegasus siskosta).

22. Helmikuuta julkaistujen tietojen jälkeen fanit ovat saaneet paljonki aihetta spekuloida, että tällä pelillä on yhteys ensimmäiseen ja kolmanteen Fire Emblemiin...
-Trailerissa esiintyvä hahmo jolla on maski, näyttää todella paljon Marthilta
Spoiler (click to show/hide)
-Maailma näyttää samalta (ei sentään ihan identtiseltä)
Spoiler (click to show/hide)
Lisää aiheesta (ENG) - http://serenesforest.net/fe13/speculation.html

Traileri - http://www.youtube.com/watch?v=wo5Zwi-ZPiA
Paljonkin mitä pelistä tiedetään tässä vaiheessa - http://serenesforest.net/fe13/
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: NanomaShiina - Maaliskuu 05, 2012, 11:25:40
^
O_O

Vittu taas jäi jotain väliin....
Mutta siis mahtavaas, että Nintendo ei hyljännyt meitä euroopan kansalaisia. Nyty sit rahaa kasaa n ja säilöön tota varten.

Lainaus
22. Helmikuuta julkaistujen tietojen jälkeen fanit ovat saaneet paljonki aihetta spekuloida, että tällä pelillä on yhteys ensimmäiseen ja kolmanteen Fire Emblemiin...
-Trailerissa esiintyvä hahmo jolla on maski, näyttää todella paljon Marthilta
Spoiler (click to show/hide)
-Maailma näyttää samalta (ei sentään ihan identtiseltä)
Spoiler (click to show/hide)
Lisää aiheesta (ENG) - http://serenesforest.net/fe13/speculation.html

Traileri - http://www.youtube.com/watch?v=wo5Zwi-ZPiA

Maski tyyppi on selvästi Marth. Ainakin puvustus ilman maskia on täysin sama trailerin mukaan ja kun miekkaa katsoo niin kyllä se pahasti Falchion-miekalta näyttää. Tuossa linkissähän esitettiin että päähenkilö on Marthin jälkeläinen ja kuva noiden ottelusta:
Spoiler (click to show/hide)
Niin eikös noilla hepuilla ole sama ase? Eli mahdollisesti taas tämä "muinainen-esi-isä-tulee-ja-kouluttaa-mystisesti"-temppu nähtävissä?

Kuitenkin en spekuloitte enemmän, ettei tule pettymystä, kuitenkin nyt tulee 3DS:lle peli, joka on "ihan pakko" saada. Ainakin Wi-fi ominaisuudet ja langaton yhteenotto mahdollista, eli kaksipeli tiedossa mikä ainakin on hyvä homma. Mietityttää, että mitäs muuta 3DS-ominaisuuksi peliin on lisätty...

EDIT:  tuo peli on muuten täynä ääniä...tämä tarkoittaa sitä, että tulossa taas ääninäytteliät enkuksi... koska eurooppa versio.... EI VITUU MITÄÄN BRITTEJÄ! Saamari adressi pystyyn ja äkkiä tai en pelaa tota ikinä äänillä...
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Serene Flight - Maaliskuu 23, 2012, 03:37:41
Jos jonku britin ääni sopii jollekki, nii sitten KYLLÄ. PoR ja RD äänet oli surkeit (pari kelvollist/hyvää, muuten silkkaa murhaa).
Mutta japsi äänet kuullostaa iha hyvilt... sais vaan änkeä tekstit ja sillä selvä.

Lainaus
Niin eikös noilla hepuilla ole sama ase? Eli mahdollisesti taas tämä "muinainen-esi-isä-tulee-ja-kouluttaa-mystisesti"-temppu nähtävissä?
Jep, kummallakin on tuttu Falchion.

Marttihan se siinä. (http://serenesforest.net/fe13/img/150312A.jpg)
Spoiler (click to show/hide)
Maailmankarttalla nähdään nähtävästikki myös FE2 maailma.

Tyypit pystyy mennä Pegasuksen selkään, jolloinka Knight hahmoluokan tyyppi pääsee liikkumaan nopeasti (ilman että sitä pitäisi pelastaa).

Liz ylenee Battle Clericiks, joka saa käyttöönsä kirveet (VIHDOIN!!!)

Lainaus
Divine Dragon Naga confirmed.

Evil Dragon is named Gimle.

Ja vanha tuttu Anna palaa, ylläri xD Tällä kertaa hän ei oo kaupois, vaan 'Other-world Gate', jossa sit pääsee käsiks ladattuivin jutskiin.
Lainaus
The existence of gates to other worlds also explains Anna's movements throughout the entire series...
XD

http://www.youtube.com/watch?v=A3mAnZ40dgI - 6 min traileri (mm. esittelee pari uutta hahmoluokkaa: Battle Monk, Trickster, Taguel (vähä niinku FE9&10 laguz, sekä melko lopussa näytetään että ladattavina hahmoina on ainakin Ayra, Innes ja joku FE2 hahmo))
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WOY3uwx3IvU# - Dodiih~
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: NanomaShiina - Huhtikuu 04, 2012, 23:01:43
Eli itekkin voisin informoida, nyt se ihkuin asia eli hahmojen paritus on mahdollista, hahmot voivat mennä naimisiin! Muistaakseeni taisi jossakin SNES-Emblemissä olla mahdollista kyseinen touhou, toki nyt meillä on vielä ihanammat hahmot joita parittaa :D
Lisäksi voisin kommentoida aiheeseen liittyvää videota (http://www.youtube.com/watch?v=ZDCRIXxjJCE)
Spoiler: kommentointi (click to show/hide)

Lisäksi vanhojen konkareiden iloksi Tiki (kuka? *google-haku* "aaaa..." palaa peliin ja Annalla voi ilmeisesti pelata ( LOL'D) .  Miksi hitossa ne oikeesti korostaa Annaa?

Lisäksi lukaisin jostakin, että Euroopan julkaisusta tulee mahdollisesti VIHDOINKIN jotain informaatiota. Toivokaamme niiden äänien säilymistä.


Sitten jotain omista saavutuksistani:

Awakening:in innoittamana lähti FE-buumi päälle ja olen nyt pelannut vihdoinkin Path of Radiancen viimeiseen kenttään. Tämän jälkeen voin aloittaa hyllyssä pölyyntyneen Radiant Dawnin, jota olen kiltisti  säästänyt lähes avaamattomana. Yritin jo mennä tuota kenttää läpi, mutta kuten ajattelinkin "Kaikki cämppää suihkulähteellä"-taktiikka osottautui helvetiksi. voisi siis cämpätäjossain nurkassa. Huomasin, että jostakin ihmeen syystä massa-cämppääminen on ovela ja toimiva tapa pelata, toki tuntuu aika tyhmältä.


Toki Awakening:in pitäisi innoittaa pelaamaan Shadow Dragonia, mutta olen päässyt sen uudelleen aloitettuani vasta kolmos lukuun. Sen hakattua odottamaan kiltisti Heroes of Light and Shadowin käännöksen valmistumista. Kännykässäni ollut Rekka no Ken on pelattu siihen kenttään, mihin taisin vuonna nakki ja makkara sen keskeyttää. Tuon jälkeen sitten Sword of seals ja scared stones. Tuon jälkeen voisi sitten yrittää korjata kännykkäni SNES-emua ja pelata sitten loput peleistä. Eli tarkoituksena pelata kaikki loppuun kunhan vaan saan aikaiseksi. Lisäksi pitäisi Porissa käydä metsästämässä GBA-Emblemeitä, jotta sais ne sit yhdistettyä Path of Radianceen.

Lisäksi suuri innoitukseni on alkanut miettimään mahdollista suomenkielistä sivustoa FE:istä (enimmäkseen wikinä) , mutta pitäisi tod. näk. hakea joku koodi-editori kun kaikista vanhoista online-edidoreista on tullut niin vittumaisia kun niitä ei saakkaan muokata mielensä mukaan. No saa nähdä mitä tapahtuu, meikäläinen lähtee saunaan ^^
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Serene Flight - Huhtikuu 10, 2012, 19:58:01
Jep, FE4:ssa oli tällänen jutska, et myöhemmin sit päästään pelaamaan toisella sukupolvella~

Nightmare + jotai muit ohjelmii (en jaksa kaivella noit aiheit, mut niit löytää hyvin englannin kielisilt FE foorumeilt), niil voi tehä ainakin jokseenkin mielesensä FE pelin.

Ja sit RPG Maker. Bwd Yeti ja poppoo tekee FE7x: Immortal Swordia sillä (aika kaua sitte julkas 2 Trial Mappia).
Kokeilin ja O: sil tosiaanki saa tehtyy just sellasen FE:n ku haluu.
http://www.youtube.com/watch?v=tOi8D2AjxpQ


Ja laiskaa copypastaa... on se pasta vaan niin hyvää
Lainaus
Checked the official site and noticed a small update. Behold Marth:

http://www.nintendo..../dlc/index.html (http://"http://www.nintendo.co.jp/3ds/afej/dlc/index.html")
Lainaus
This isn't the same masked Marth we've seen, it's the spirit of the Hero King Marth from another world. After clearing the DLC map you get his talisman/card and he joins your party.

Also, the Communications section got an update. That's where I found the above:
http://www.nintendo....ex.html#/comm4/ (http://"http://www.nintendo.co.jp/3ds/afej/communication/index.html#/comm4/")

Eli tällänen Marth ois sit ladattavissa (tosin nähtävästi eka pitää vetää joka tappelu, mut sama se).
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: NanomaShiina - Huhtikuu 22, 2012, 17:41:16
Joo, nyt uudet DLC-hahmoista on selvinnyt 2 lissää, seuraavat hahmot tulevat ladattaviksi Japanissa jossakin välissä:
Spoiler (click to show/hide)

Mä silmiäni usko en
kun ne awakeniin lisäs sen
Lempparini Roy pojusen


Koittavat sittten kans pitää nämä molemmat eurooppa-versioon, vaikka kumpikaan ei enkku-FE:issä ollutkaan "mukana". Roy:n uskoisin ainakin jäävän kun kerta SSBM:ssä lymyili, Leaf voi suurella todennäköisyydellä  jäädä pois. Jos ne Roy:n aikovat poistaa.... en usko niiden sotaa haluavan...
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Serene Flight - Lokakuu 27, 2012, 23:11:40
Teh english trailer~
http://www.youtube.com/watch?v=n-BB3KbVUYI
(aikas... pläääh...)

Mjutta, sitten lisäilen tähä noit muita DLC hahmoi :D
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: NanomaShiina - Lokakuu 28, 2012, 15:32:07
Joo tuo trailerioli kyllä aikaas hiljainen, ääninäyttelyt näköjään vielä pahasti kesken. Niitä ääniä mitä kuulin eivät olleet kauhean pahoja (jos nyt saisi tuosta critical-puheesta selvää läppärin kajareilla). Katsokaapas huviksenne noita kommentteja, siellä kauheet tappelut ja "miks täs ei ollu pokemoneja?"-kysymyksiä. Hyvin hiljainen tuo traileri kuitenkin oli ja tietenkin tylsä, pari lyhyttä toiminta-pätkää ja loput jotain perus-peluuta Toivottavasti seuraavassa euroopan directissä olisi Awakeningistä jotain materiaalia kanssa, mutta täytynee odottaa vaan kiltisti nyt vuotta 2013 ja kesää...
Sinäänsä omituista, että silloin kun tämä oli uusi juttu Japanissa niin tätä luvattiin jo jouluksi.

Täällä junassa tuli sitten otettua Sacred Stones alusta ja nyt olen päässyt vihdoinkin siihen kenttään jossa areena ekaa kertaa, ei kun ekspoja keräämään.
 
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: Serene Flight - Lokakuu 28, 2012, 20:35:15
"miks täs ei ollu pokemoneja?"-kysymyksiä.
Tulee mieleen FE fanien "Are Marth and Roy in this game?" kyssäri, jota on viljelty vähä kaikkialle xD

Lainaus
Toivottavasti seuraavassa euroopan directissä olisi Awakeningistä jotain materiaalia kanssa, mutta täytynee odottaa vaan kiltisti nyt vuotta 2013 ja kesää...
Sinäänsä omituista, että silloin kun tämä oli uusi juttu Japanissa niin tätä luvattiin jo jouluksi.
Jeps. Olihan tuo pienoinen pettymys (jotenki innostus laantu sen mukaan, mitä enemmä trailereita ja sun muuta infoa pelistä annettiinkaan tässä vuoden alussa :S Mutta kyl tuo peli on pelattava jossain vaiheessa :D)

Lainaus
Täällä junassa tuli sitten otettua Sacred Stones alusta ja nyt olen päässyt vihdoinkin siihen kenttään jossa areena ekaa kertaa, ei kun ekspoja keräämään.
Areena!? Hyi sinua, hapeä! xD
Otsikko: Vs: Fire Emblem - Our bond shall be never Broken!
Kirjoitti: NanomaShiina - Lokakuu 28, 2012, 23:24:05
Ekspaa rahaa ei koskaan voi olla liikaa :,D

Lainaus
Täällä junassa tuli sitten otettua Sacred Stones alusta ja nyt olen päässyt vihdoinkin siihen kenttään jossa areena ekaa kertaa, ei kun ekspoja keräämään.
Areena!? Hyi sinua, hapeä! xD
[/quote]
ekspaa rahaa ei voi koskaan olla liikaa (tietääks joku mitä sil rahal ees tehään näis peleis?).
"joo tuossa kentässä jattelin vähän boostata paria hahmoa että pääsee kehitteleen varkaita (jos niit tulee tos pelis enemmä ku tua yks), minun lempi hahmoluokkaa. usein jää peleissä joko pieni levusiksi (tai sitten tapaus path of radiance: "puhu oikein"- ja "mitäs vittua?!"- tapaukset) syynä se, että "no täs pelis ei oo arkkuja/ovia ja hahmoa X pitäs kehittää ku valmis-tappohahmo Y ja Z:n levutuksen takia en oo saanu tarpeeksi isoksi. Itse olen valitettavasti tasa-levuttaja, kehitän kaikkia hahmoja MELKEIN tasaisesti, jätän yleensö knightien kehityksen 5-levua pienemmäksi mitä alarimassa menevä kun ne tekee hyvin vahinkoa kuitenkin ja yleensä sit toteaa et varkaat on jääny kentistä pois. Yllätyin kuitenkin et tossa Sacred Stonesissa oli helpompi areena mitä Shadow  Dragonissä (yhtäkkii sielt tulee joku rändöm korkee levunen mikä antaa turpiin yhestä iskusta) , lisäksi vituttaa että saa pelata vain kerran hahmolla per vuoro. Sit kuitenkaan ne kaikki hahmot ei oo 20-levusia luokkaa vaihtaneita tapppokoneita pelin lopussa niin kyllä sitä areenaa nyt vähän saa käyttää."
päättän luentoni tähän.

Olisin kirjoittanut mun pelaamis tavasta tekstiä, mutta tuli semmonen kilometritekti mitä kukaan ei halua lukea, poiston tajuamiseen meni vaan vaivanen tunti.