Touhou.fi

Todellisuus => Off-topic keskustelu => Aiheen aloitti: JazuliuZ - Lokakuu 04, 2011, 13:01:20

Otsikko: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: JazuliuZ - Lokakuu 04, 2011, 13:01:20
Hei olen Jazu ja olen naavaparta.

Kyllä, naavaparta, eli suonissani virtaa oldskool-veri ja parta rehahtaa täyteen mittaansa, kun 2A03 puskee tärykalvoille ihanaa viisikanavaista surinaa. Fiksuimmat ovatkin jo tajunneet mistä laitteesta on kyse, eli aloitetaan siitä itselleni rakkaimmasta.

NES

Japanialan elektroniikkainsinöörien lahja ihmiskunnalle ja se laite, joka pelasti minut liialliselta urheilulta. Sain oman NESin -92 joululahjana ja kyseinen laite on edelleen oikeutetulla paikallaan kruununjalokivenä. Mikään muu laite ei ole vienyt aikaa niin paljon, kuin NES, niin hyvässä kuin pahassakin. Joku kavereistani on kysynyt, mikä olisi se yksittäinen esine, jonka nappaisin mukaani jos asunnossa syttyisi tulipalo. No, ei tarvitse miettiä edes yhtä GSM:n kellosykliä, että mukaan lähtee NES.  Keväällä muutin perheeni kanssa asunnosta toiseen ja muuton jälkeen koin lieviä kauhunhetkiä, kun olin kytkemässä hupielektroniikkaa paikoilleen. NES ei ottanut virtaa sisäänsä. Olin jo valmistautumassa suruliputukseen ja sankarihaudan kaivamiseen, kunnes PRF 4-44 ja alcowipe-pirtuliinat pelastivat. Virta kulki ja kontaktorit olivat jälleen puhtaat.

Ilokseni olen huomannut säännöllisesti viittauksia NESin aikakauteen ja nyt kun kaikki retro on taas in, niin viittaukset ovat vaan kasvaneet. Lähes päivittäin kylillä liikkuessa tulee vastaan joku, jolla on jokin 8-bittisen aikakauden peliin viittaava paita tai laukku, raitiovaunussa vastapäätä istahtaa _täysin_ Mega Manin Dr. Wilyn klooni (tajuntani laajeni kokonaisella bitillä) tai jonkun puhelimen soittoäänenä on Dr. Wily stage.

Esittelythredini lukeneet ovat tietoisia, että minulla on kaksi pientä lasta ja varmistaakseni lasten kasvamisen oikeaan suuntaan, vanhemman kanssa on aloitettu NES-kasvatus jo hyvissä ajoin. 6kk+ iässä on otettu ensimmäiset kosketukset Tetrikseen. <3

Kannan ylpeänä Konami Code t-paitaani ja nostan hattua seuraaville setämiehille, jotka ovat kiteyttäneet koko NESin olemuksen tähän audiovisuaaliseen mestariteokseen: Wahlström & Valiant – 2 Button love (http://www.youtube.com/watch?v=-xmWa_u1ENs).

C64

Itselläni ei ole koskaan (ainakaan toistaiseksi) ollut kuusnepaa ja siihen olevat kokemukset onkin sitten hankittu lähinnä kaverien ja serkkujen laitteistoilla. Ensimmäinen muistikuva peleistä onkin serkun kuuslankulla pelattu Operation Wolf. Jälkeenpäin on myllytetty emulaattorilla sitä sun tätä ja levylautasella pyörii hyvin ahkerasti mm. Martin Galway, Jeroen Tel, Rob Hubbard ja muut aikakauden Surinaveteraanit (Kiitos 6581 – 8580). Viehtymykseni oldskooliin selittäneekin miksi Machinae Supremacy iski tajuntaan 2001 niin lujaa kuin iski. Hienoja herrasmiehiä niin intter neteissä, keikkalavalla kun keikkojen jälkeen tavan tallaajina.

Muut konsolit (SNES, Sega Megadrive/Genesis)

Näihin saatu kosketuspinta on peräisin kavereilta. En ole moisia koskaan omistanut, eikä ne laitteina ja peliensä puolesta niin paljoa kiinnostakaan, mutta näille on oma paikkansa. Hienoja laitteita, hienoja pelejä.

Amiga

Kaapissa on kaksi A500:sta, jotka sain uloskantohinnalla, kun irkissä yksi pelikonepeijooneista kysyi ”haluaako joku A500:n? nyt saa kun tulee vaan hakemaan täältä toimistolta”. Molemmissa on pieniä vikoja, jotka oikenee, kun saisi vain inspiraation kolvailla ja vähän tutkia piirikaavioita. Levyasemat on molemmissa enemmän tai vähemmän särki ja toisesta on poweri totaalisen kuollut, mutta muuten ihan käypiä pelejä. Aiemmat kokemukset on haalittu kaverien omistamista laitteista ja niillä onkin sitten hierottu urakalla mm. Laser Squadia.

PC

Ensimmäinen oma PC saapui talouteen -97 jouluna, jonka jälkeen näitä onkin ollut jatkumossa aina useampia. Varsinkin split-screen pelejä muistelen lämmöllä ja pelien musiikkeja. OMF2097:n menumusiikista riittää kolme ensimmäistä tahtia ja olen kananlihalla silkasta onnesta. Eniten aikaani on varastanut seuraavat tekeleet: UFO Enemy Unknown (X-Com Ufo defence, jonneille tiedoksi, toim. huom.), Ultima VII: The Black Gate ja Serpent Isle –lisäri, Transport Tycoon (deluxe), One Must Fall 2097, Lucasartsin seikkailupelit, Quake + modit (KUAKE!), Jagged Alliance ja monet monet muut. Muistini on rajallinen, niin kaikkea ei vaan yhdeltä istumalta kykene listaamaan tähän.

Demoskene

Future Crew ja Second Reality. Tuli ja räjäytti pankin, ja siinä sivussa tajunnankin. Itsellä kun ei riitä kiinnostus ohjelmointiin, niin olen tyytynyt hämmästelemään ja ihastelemaan muiden tekeleitä. Demot jaksavat pitää otteessaan vieläkin ja kesän ASMeilla leuat loksahtelivat useampaan kertaan, Kiitos ASD.  Edelleenkin olen sitä mieltä, että jokaisen ohjelmistotalon olisi syytä palkata vähintään yksi demoskenenaama sinne kuutioon ja optimoimaan muuten jo susipaskaa koodia. Loppuis se bloattien ulospuskeminen.

Tracker-musiikki ja Chiptune

Kirkkaimmat paikat muistoissa on varattu Purple Motionille ja Skavenille, aina ja ikuisesti. Krediittiä voin jakaa myös Rozille, varsinkin skenemiehen villasukat on silkkaa neroutta. Yläasteella varsinkin tuli kulutettua tunteja ja lisää tunteja vain siihen, että inertia player auki ja modit soimaat. Ah autuutta, se blirrrrin määrä. Toim. huom. työpuhelimessa on 2nd Reality soittoäänenä. Potkii, ja kovasti potkiikin.

Uudempana tuttavuutena on Chiptune. Aiemminkin on tullut törmättyä, muttei jostain syystä vain tullut kuunneltua enempää. Keygen tunes –niminen paketti kuitenkin räjäytti yhden pankkiholvin, kun kuulin jälleen niin tutut dubmoodin ja fairlightin cracktrot ja luonnollisesti tässä vaiheessa mopo karkasi käsistä entistä syvemmälle lumihankeen. Nostalgiatuulahduksen sävyttämä Blirrr on vallan oivaa taustamusiikkia, kun naputtelee koneella.

 
My two cents. Carry on carrion, jne.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Datafox - Lokakuu 04, 2011, 13:35:05
Taas vituttaa ku syntyny uuteen koulukuntaan. Isäni vanha commodore 64 taitaa olla tällä hetkellä ainoa linkkini viime vuosituhannelle. Löytyyhän kyllä esim. invitet streampartyille, ja muutenkin demoskene lähellä sydäntä, mutta kun sitä alkoi näihin laitteisiin koskea vasta millenniumin jälkeen niin tiedot nyt on mitä on. Tekis joskus mieli jutella ja oppia jonkun ihmisen kautta joka on elänyt demoskenen kulta-ajat läpi.

Ei muuta, jatkakaa.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: JazuliuZ - Lokakuu 04, 2011, 13:56:10
Unohtuipa tuosta alotusviestistä, että ensikosketus ASMeihin oli vasta nyt, kun torstaina siellä esiintyi Machinae Supremacy ja sain Oldskool-statuksen, niin ei kirpassut lippukaan pahasti. Kyllä siellä kierrellessä tunsi ittensä vanhaks, kun keski-ikä oli varmaan 15v nurkilla. Demokompojen aikaan sitten olikin jo varttuneempaa väestöä paikalla ja ah, ne niin rakastavat "WOWIT VITTUUN DEMOKOMPO ALKAA!" tai "KUAKET VITTUUN KOMPOT ALKAA!" huudot, jotka vyöry kuin tsunami. Ah, angry oldskoolist is angry.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Vee - Lokakuu 04, 2011, 14:28:51
Transport Tycoon (deluxe)
Tässä vaiheessa en pystynyt enää pidättelemään, vaan läsäytin spermat näytölle.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Jagdpanther - Lokakuu 04, 2011, 14:40:56
Voeh, NES, C64 ja Sega. Kaikki laitteet ovat saaneet paikkansa sydämessäni. Kadun sitä päivää, kun menin myymään C64 pois.  :'(
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Selleri - Lokakuu 04, 2011, 15:21:45
Nuoresta iästäni huolimatta aloitin itse videopelaamisen NESillä, kun ei vanhemmilla ollut kummempaa konsolia talouteen hankkia ja tuon sai ilmaiseksi eräältä tutulta. Aikaa tuli kulutettua tunti jos toinenkin, ja nykyään hämmästyttää parin pelin kohdalla miten nekin jaksoi läpi asti tahkota. Isovanhemmilla taas on aina päässyt pelailemaan Commodore 64:llä ja Amigalla, ensimmäisestä mieleen jäänyt päällimmäisenä Wizard of Wor, jälkimmäisellä taas tuli ylivoimaisesti eniten hakattua Master Blaster -nimistä Bombermankloonia porukalla (5:n pelaajan maksimi, pelaamassa oli joskus samaan aikaan isä, äidin isä, eno ja harvemmin pelilaitteisiin koskevat äiti + 1 täti. Nykyään ei tule juurikaan pelailtua suvun kanssa mitään, mitä nyt silloin tällöin isän kanssa co-oppaan jotain PS3:lla tai opetan pikkusiskoa pelailemaan vanhoja klassikoita.).

Sitten päästyäni kokeilemaan SNESiä sedällä, tajunta räjähti Donkey Kong Countryn myötä. Tuo on vieläkin eräs lempipeleistä, ja sen + Super Mario Worldin myötä SNES luultavasti eniten himoitsemani konsoli. Tarkkaan en muista milloin sain tietää että PC:llä voi pelatakin, mutta sillä alkuaikoina hauskuuttivat Croc: The Legend of Gobbos ja Worms-sarja kakkonen kärjessään. Playstationia ja sen jälkeläistä pääsin ensin hämmästelemään kaverille, ja jälkeenpäin (monta vuotta) sain samanlaiset omaankin omistukseen, mutta nuo nyt eivät enää niin kauhian retroa ole joten ei niistä enempää. PS:n myötä muuten olin ensimmäistä kertaa jotenkuten ajan tasalla konsolisukupolvesta! (esim. NESiin pääsin käsiksi aikaisintaan vuonna 96.)

Pelaamisessa olen tätä nykyä ensisijaisesti PC-ihmisiä (vaikka viime vuosina pelaaminen kokonaisuudessaan on vähentynyt huomattavasti menneestä), mutta tulee konsoleillakin kaikenlaista yhä nautittua. Vanhoja enemmän ja vähän vähemmänkin tunnettuja klassikoita pyrin epäsäännöllisesti kokeilemaan, ja emulaattoreiden kanssakin tulee joskus sählättyä.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: kikio - Lokakuu 04, 2011, 16:16:33
Amiga ja C64... Näitä tuli hakattua lapsena. Itse en näitä omistanut, vaan isoveljilläni oli useampia (älkää kysykö mitä malleja, mutta muistelisin että 500 ja 500+). C64 oli itselleni silloin hankalampi kone, tietysti, ja se pelien latautuminen.. argh! Varsinki kasetti! :D Sitä mentiin siksi aikaa ulos leikkimään, kun odoteltiin peliä, ja sehän kesti. Nooh, sitten kun peli oli vihdoin saatu pyörimään, sitä ei tosiaankaan menty vaihtamaan. Syssit oli pahoja, niitä aikoinaan kirjotettiin johonkin ylöskin. Joistikit hajosi melkoisen tiuhaan tahtiin, harmi ettei niitä sillon tullut ostettua parkkiin useampaa että olisi varalle ehyitä. Kuusnepalla tuli pelattua esim. Arkanoid, Traz, Blackhawk, Bubble Bobble, Cliff Hanger, IK+, Ghettoblaster, Dare Devil Denis jne :3

Amiga tuli hieman myöhemmin, helpompi käyttääkin :P , ja pelit latautu nopeammin. Amigassa ei muuten mitään ongelmia ollut paitsi ne hel***in virukset, kaiken maailman troijalaiset jne.. Nimet nauratti, mutta siihen se nauru sitte jäiki. Olihan niihin olemassa putsausohjelmia, mutta jostain syystä alkoi tuntua että se virus oli jo niissäkin. Jokakerta kun sen laitto uudestaan päälle se löysi jonkun uuden paskan. (Se ruksien odottaminen ruutuun oli kyllä jotain...). Niin ja sitten kun ne saastutti sen koneen, niin se oli aikalailla entinen. Tämä harmittaa kovasti.
Amigalla tuli pelattua mm. Super Frog, Jumping Jack'son, Elf, Fire and Ice, P.P Hammer, Parasol Stars ja tietenkin Pinball Fantasiaa ja Dreamsia :3 Pinballeja hakattiin kauheasti, raivona.. ;D

Näiden jälkeen isoveli osti PS1, mutta ei siitä sen enempää. NESsejä ja muita vanhempia konsoleita meillä ei oikeastaan koskaan ole ollut (en ainakaan muista). Jotain Mario Brossia joskus pelasin serkulla käydessä. Chiptuneja ja Keygenejä on tullut kuunneltua jo jokunen vuosi, nykyään vähemmän... jostain syystä. ???
C64, Amiga, PS, NESsit jne emulaattorit on tietenkin hommattu koneelle, ja tulee nykyäänki hakattua lempipelejä silloin tällöin :3

Wizard of Wor
Tämä!  ;D
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Datafox - Lokakuu 04, 2011, 16:35:10
Unohtuipa tuosta alotusviestistä, että ensikosketus ASMeihin oli vasta nyt, kun torstaina siellä esiintyi Machinae Supremacy ja sain Oldskool-statuksen, niin ei kirpassut lippukaan pahasti. Kyllä siellä kierrellessä tunsi ittensä vanhaks, kun keski-ikä oli varmaan 15v nurkilla. Demokompojen aikaan sitten olikin jo varttuneempaa väestöä paikalla ja ah, ne niin rakastavat "WOWIT VITTUUN DEMOKOMPO ALKAA!" tai "KUAKET VITTUUN KOMPOT ALKAA!" huudot, jotka vyöry kuin tsunami. Ah, angry oldskoolist is angry.
Klassiset Assymeemit. Kuaket vittuun (tahallinen väärä kirjoitusasu) ja niin edelleen. Juuri viime Summereille satuin ostamaan kaksi konepaikkaa, ja toiselle sijoitin vanhan television ja Commodoreni. Paljon hyväksyviä katseita saatu, varsinkin kun paikat sattuivat olemaan käytävän vieressä. Paljon musiikkia tuli soitettua, ja tuli siinä katsottua myös aitoa pornoa Commodorelle (pikselöityjä nelivärikuvia, joissa sai jopa itse valita värit harmaasävyjem tilalle. Keltainen, punainen, vihreä ja sininen näyttää höpöltä mies). Lisäksi jos kuuntelit yhtään Extreme Music Compoa, oma työni oli siinä kanssa, nimellä Warp To The Present.

Ja mitä sanoit kävijöiden iästä ei ole täysin totta. Keskimääräinen ikä on lähempänä 18-19. Tosin keskimääräinen henkinen ikä on sitä 14-15 vuotiasta perusjonnea. Takanani istui tyyppi isoilla kaiuttimilla huudattaen meemejä ja eeässää mikropuheen nettidemolla. No me gusta. Onneksi ne meni nukkumaan vasta päivällä, vähän sen jälkeen kun itse heräsin. Sain rauhassa pelata ja musisoida. Yllättävän hyvä tapahtuma oli, varsinkin juuri Machinaen keikan takia. Vaikkakin osa jäi kuulematta kun osallistuin Fast Music Compon juryyn..

Ja mitä tuossa jo aiemmin mainitsen, jos joku haluaa mukaan Streampartyille (aito invite-only demoparty, alkoholi sallittu täysi-ikäisille) niin saa laittaa viestiä. http://streamparty.org/ löytyy lisäinfoa, tosin jo menneestä tapahtumasta. Suosittelen lämpimästi kaikille skenen ystäville.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Beardmaster - Lokakuu 04, 2011, 17:56:40
Nostalgia fagi täällä. kaikki vanhat konsolit on tallella. NES on tälläkin hetkellä tossa xboxin päällä odottelee siinä että peliä alkaa pukkaa sisää. oon joskus kai täällä luetellu vanhat konsolit jotka oon omistanu mutta voisin vaikka uudestaa luetella

2x NES
SNES
Sega Mega Drive 2
2x N64
PS1
4x GBC
GBA

osa noista konsoleista on hankittu vanhemmassa iässä kun olen ruvennut pientä keräilyä harrastamaan ja varsinkin konamin pelit eniten kiinnostavat (castlevania 1 2 3 4 vampire kiss, new generation SOTN boxin arcadesta double pack GBA kaikki ds vaniat)

löytyy toki tuo c64 ja vic 20 tällä hetkellä mutsilla tallessa koska tila loppuu mun kämpästä.

sillon tällön mulla tulee näitä nostalgia fag kohtauksia ja pakko pelailla jotai vanhaa klassikkoa mitä tuli pelattua eskari ikäsenä. ah niitä muistoja.

jos jossai vaiheessa saan jostai kameran lainaks voin ottaa kuvia kokoelmastani

EDIT: tällä hetkellä on osto listalla kunha rahaa sais jostai
Mega Man x3 PAL versio
Action 52 (jos halvalla jostai sais)
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: JazuliuZ - Lokakuu 04, 2011, 19:22:57
Paljon musiikkia tuli soitettua, ja tuli siinä katsottua myös aitoa pornoa Commodorelle (pikselöityjä nelivärikuvia, joissa sai jopa itse valita värit harmaasävyjem tilalle. Keltainen, punainen, vihreä ja sininen näyttää höpöltä mies). Lisäksi jos kuuntelit yhtään Extreme Music Compoa, oma työni oli siinä kanssa, nimellä Warp To The Present.

Ja mitä tuossa jo aiemmin mainitsen, jos joku haluaa mukaan Streampartyille (aito invite-only demoparty, alkoholi sallittu täysi-ikäisille) niin saa laittaa viestiä. http://streamparty.org/ löytyy lisäinfoa, tosin jo menneestä tapahtumasta. Suosittelen lämpimästi kaikille skenen ystäville.

Musiikkikompot meni vähän ohi, kun tuli seurattua TotalBiscuitin selostusta Paragonin wipefestistä ja kiertelin kaverin kanssa pitkin aluetta. Täytynee tuo teos tsekata archivesta sekä katella tuo toinen party ajan kans.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Bocknoi - Lokakuu 04, 2011, 21:12:51
Transport Tycoon (deluxe)
Tässä vaiheessa en pystynyt enää pidättelemään, vaan läsäytin spermat näytölle.
Otapa ihmeessä vähän lisää:
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)

Eiköhän sun loppuilta ollu tässä:
(http://i809.photobucket.com/albums/zz19/Bocknoi5/Part%2018/dos_02.png)

(http://i809.photobucket.com/albums/zz19/Bocknoi5/Part%2018/dos_03.png)

(http://i809.photobucket.com/albums/zz19/Bocknoi5/Part%2018/dos_05.png)

(http://i809.photobucket.com/albums/zz19/Bocknoi5/Part%2018/dos_08.png)
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Juhozki - Lokakuu 05, 2011, 10:04:14
Vuosi sitten väsäämäni NES soittolista linkkeineen päivineen oli vieläkin tallella eräällä toisella foorumilla. Nappaan tähän kuunneltavaksi kaiken järkevyyden nimissä vain ne koskettavimmat kipaleet ettei postista tule massiivista scrollaattoria.

Bubble Bobble (http://www.youtube.com/watch?v=KOuVKxzW4Do)
Contra/Probotector (http://www.youtube.com/watch?v=MqFhczSljwM)
Blaster Master (http://www.youtube.com/watch?v=UVSEzF_qDcQ)
Yoshi's Cookie (http://www.youtube.com/watch?v=fyzj1oQJKgI)
Shatterhand/Solbrain (http://www.youtube.com/watch?v=kpNzhjxdd5Y)
Snake Rattle 'n Roll (http://www.youtube.com/watch?v=xR5f2dEdBx0)
Battletoads (http://www.youtube.com/watch?v=I8wVX022oVM)
Battle of Olympus (http://www.youtube.com/watch?v=FbtPuFIyepQ)
Faxanadu (http://www.youtube.com/watch?v=Gx8r1LIuZ-Y)
Journey to Silius (http://www.youtube.com/watch?v=ltyONcThpLE)
Solstice (http://www.youtube.com/watch?v=NrLDzP_z3ak)
Ducktales (http://www.youtube.com/watch?v=IWQX4gXV8RA)
Rad Gravity (http://www.youtube.com/watch?v=vHUFWDG_ido)
Solar Jetman (http://www.youtube.com/watch?v=mjnD2BsspF4)
B-Wings (http://www.youtube.com/watch?v=dbOST5igmNY)
The Guardian Legend (http://www.youtube.com/watch?v=agdqAWE6bXk)
MGS: Peace Walker (http://www.youtube.com/watch?v=Q49I3M8oNIQ)
Turtles II (http://www.youtube.com/watch?v=wSvFOhXKnPw)
Metroid (http://www.youtube.com/watch?v=WVTzg2kvNaQ)
Zelda II: The Adventure of Link (http://www.youtube.com/watch?v=7a7Sh82Mzdc)
Castlevania (http://www.youtube.com/watch?v=x8-NIlObLtA)
Megaman 3 (http://www.youtube.com/watch?v=GsqMYXqGAVw)
TwinBee (http://www.youtube.com/watch?v=oQds7SPy08o)

Jos naavapartoja alkoi nyt itkettämään, niin tunteitaan voi purkaa äänimerkin (http://www.youtube.com/watch?v=So3D1hvkKGI) jälkeen.
Snif ;_;
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: JazuliuZ - Lokakuu 05, 2011, 11:31:33
<(' ')> (http://www.youtube.com/results?search_query=kirby%27s+adventure+music&aq=1&oq=kirby%27s+adventure+) Kaabi <3

Voisikin kaivella usbilevyltä tämän OSTin ja laittaa ko. biisin (http://www.youtube.com/watch?v=Dmokw0GkEKU) vaikkapa soittariksi puhelimeen. MaSun biisejä on ollut useampi jo putkeen, niin pieni vaihtelu piristää. Mutta hyvä lista, hyvää surinaa paljolti.

Ennen NESia aikaa tuli kulutettua tuhottomasti erilaisten Game & Watch -elektroniikkapelien parissa.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Jagdpanther - Lokakuu 05, 2011, 15:29:50
<(' ')> (http://www.youtube.com/results?search_query=kirby%27s+adventure+music&aq=1&oq=kirby%27s+adventure+) Kaabi <3

Itsehän en kyseistä peliä koskaan omistanut, mutta naapurissa sitä pääsi useasti näkemään/pelaamaan.

Tiku ja Taku (http://www.youtube.com/watch?v=HCySRzfhers&feature=related) ;_;
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: NanomaShiina - Lokakuu 29, 2011, 13:39:26


Tiku ja Taku (http://www.youtube.com/watch?v=HCySRzfhers&feature=related) ;_;

Ah... muistan tuon pelin, kun joskus erään tyypin kanssa tuota pelattiin alusta loppuun.
Juuh, itsellä on NES ja SNES ollut taloudessa, kun on synnytty. NESsini historia on aika hämärä, sillä tuo Aasian (EI siis Japani) versio-laite on tullut meidän salaperäisiltä naapureilta, SNES on sittemmin iskän ostama.minulla oli vain korealainen multikasetti pienenä tuohon, sit myöhemmin sain sedältäni vanhan turtlesin ja Tales Spinnin kokoelmaani turvaan ja sikoni hommas viime vuonna oikeen Super Mario Bros.-kasetin jostakin. SNESillä lähes kaikki pelit Mario-pelejä ,sittemmin pienenä olen osteskelluttullut Lion King , Earthworm Jim (tuon pelin taitaa saada 360:lle nykyään), rändöm formula-peli ja serkuilta pöllityt Donkey Kong Country ja Jurasic Park. Mystisesti meiltä löytyy myös Donkey Kong Country 2 ohjekirja, tätini kertoi ostaneensa sen pelin joskus mulle, mutta itse en muista yhtään miytään siittä ja se on kuitenkin nyt (PERKELE!) kadonnut.  Tästä on sitten peliriippuvuus lähtenyt käyntiin. Myös muita viime vuosituhannen laitteista täytyy mainita Atari 5200 , kyllä semmonen on löytynyt kaverini kaapista. Koska tuo on jenkki-vehje, on siinä muuntaja mennyt paskaksi ja aikomus olisi kaverin kanssa laittaa tuo laite kuntoon hinnallla millä hyvänsä, kunhan vain olisi sitä rahaa... ollaan pienenä' joskus yhdessö sitä toimivana pelattu ja Space Invanders on jotain niin legendaarista.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Datafox - Lokakuu 31, 2011, 10:00:16
Kiitos, tämä lanka sai minut taas vetämään Commodoren kaapista, lataamaan emulaattorit koneelle ja virkistämään tracker-taitojani. Ensimmäinen sana ei sisällä sarkasmia.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Hieda no Mukyuu - Lokakuu 31, 2011, 18:46:32
Kyllä: Ghostbusters - aktivisionistista karaokea vuoden 1984 tyyliin (http://www.youtube.com/watch?v=CA8cDqtPA0M).

Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Beardmaster - Marraskuu 04, 2011, 09:27:10
http://www.youtube.com/watch?v=juyogUMglZg

Jätän vain tämän tähän ja itken nostalgian vuoksi. kiitän äitiäni siitä kun osteli näitä klassikoita aikoinaan
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Jagdpanther - Marraskuu 04, 2011, 17:46:37
Super Mario Bros 3. Peli, jota pääsin lapuudessa myös pelaamaan, mutta en koskaan saanut käytyä läpi. ;_;

Doomship (http://www.youtube.com/watch?v=7TO0N4KxzPE&feature=related)
Täydellinen esikuva helvetistä (http://www.youtube.com/watch?v=PU28cQoMfzI&feature=related)

Sitten hieman (takuulla) harvinaisemmasta pelistä, Super Spike V'Ball.

Idän jättiläinen (http://www.youtube.com/watch?v=QQHESKElx8c).

//: Pikkupienissä tulee väkisin tippa linssiin, kun kuulee tämän (http://www.youtube.com/watch?v=P65he8b5uBE&feature=related) soivan. Veljen silloisen naisystävän (nykyisin hänen vaimon) pelin mahtava pomomusiikki, jota pääsin itsekin pelaamaan.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Satori - Marraskuu 30, 2011, 15:42:16
Ikä-Ihminen kun oon, niin onhan tuota tietotekniikkarautaa tullut omistettua aika pitkällä aikavälillä. Ensimmäinenä monesta jo useasti mainittu, legendaarinen Commodore 64 kahdeksankytluvulla. Tälle tuli väkrättyä itse basicilla teksti/merkkigrafiikkaseikkailuja.

Kuuslankun peleistä BubbleBobble oli suosikkini. Ylivoimaisesti! Se oli kyl aika härdelliä se kasettipelien latailu, mutta jälkeen hankittu lerppuasema pelasti paljon.

Konsolia en itse lapsuudessani omistanut. Toki NESiin, SNESiin, Master Systemiin ja Megadriveen tuli kavereilla tutustuttua. Päälimmäisenä Sonicit, Mariot ja ennenkaikkea MegaManit!

Nykyään on NES vakiona telkkarissa kiinni ja aina sillointällöin on kiva nostalgiatrippailla MegaMan2:n kanssa.

Seuraavana tuli Amigat ja Atarit -- Amiga 500 ja Atari 520ST löytyy vieläkin pyörimästä nurkista, tonnikakssatasen Amigan ja Atari STE:n myin joskus takavuosina parempaan kotiin. Pelejäkin tuli pelailtua, niinkin paljon ettei oikein enää muista. Rainbow Islandsia toki BubbleBobble-fanaatikkona tuli hakattua, kuten muitakin vastaavia tasohyppelyjä. Cannon Fodder oli kans kiva.

EDIT:
XENON2MegaBlast!XENON2MegaBlast!XENON2MegaBlast!XENON2MegaBlast!!!111 (http://www.youtube.com/watch?v=2w-tiRnac2k)

Trackerisoftaa tuli Amigalla innokkaasti pyöritettyä. Konemusiikkia on tullut tuotettua siitä asti vahtelevalla panostuksella ja fanaattisella paneutumisella.

PC-harrastus tuli, se oli ysärin alkuu (vai kasarin loppuu, ei voi muistaa muinaishistoriaa varmuudella). Ekanan rautana joku tuliterä 386DX VGA-näytöllä, jolla hintalappuna oli sillon muistaakseni joku kymmenisentuhatta mummonmarkkaa.

Sierran ja Lucasartsin seikkailupelit oli kovia. Kuten Myös ropepuolla Ultimat. Sit tuli Wing Commanderit, Star Controlit, Dune2, Ultima Underworldit ja Wormsit. Mainittujen jälkeen Doom ja sitten Quake. Tähän loppuikin aktiivisempi pelailu-urani.

Nykyään tulee pelattua casuaaliotteella ja harvakseltaan - en oikeastaan pelaa kuin StepManiaa ja Touhouta vähänkään aktiivisemmin. Varmasti nuita pelejä mahtui uralle paljon enemmänklin, mutta täs nyt jotain nopeaa kirjoituksentynkää että saan tekosyyn pumpata mahtavaa ketjua!

Demoja ja vastaavia scenejuttuja ei oikeastaan ole tullut itse tehtyä. Mitä nyt vähän Trackerimusaa joskus julkaistua. ASMeilla olen kaynyt tasan kerran. Se oli -95 kun meiningit oli vielä messuksekuksella. En enää menossa -- pitäköön ES:t CS:t ja tunkit tykönään :D :D :D
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: ObD - Tammikuu 01, 2012, 16:03:44
Meillä oli kans sama tilanne kun Sellerillä, me saatiin NES ilmatteeks. Se oli ysärin lama, meno vitun diippi Matti Vanhasen kotiseuduilla ja porukoiden firma nurin jne. Kuitenkin kummitätini oli vähän vauraampi noihin aikoihin, ja ne lahjoitti meille NESsin peleineen, kun heidän pojalle ostettiin SNES. No, sitä konsolia sitten hakattiin suurinpiirtein vuoteen 97, kunnes meille tuli PS ja se vähän romutti nintendokonsoleiden jatkumisen. Kuitenkin 2007 jouluna me saatiin Wii, joka on palvellut uskollisesti siitä lähtien porttina menneisiin Nintendon konsoleihin.

Pelejä meillä ei NESsille ihan hirveesti ollut. Kuten arvata saattaa, niin meillä ei ollut varaa ostaa pelejä NESsille, joten pelit jäi seuraaviin
Super Mario Bros 1-3
Tetris
Ice Hockey
Joku eeppinen jalkapallopeli
Joku vielä eeppisempi monster truck peli
BUBBLE BOBBLE
Donkey Kong
Batman

muuta en muista, pitänee käydä noutamassa NES serkulta, kunhan saisin aikaiseksi hypätä rattiin ja ajaa Hämeenkyröön. Meillä on ollu kuitenki suhteellisen paljon konsoleita (NES, PS 1-3, Wii, veljen XBOX 360), mutta pelien osto on jääny omien rahoen varaan. Tän takia pelihyllyssä on niin paljon sivistyksellisiä aukkoja, joita pelimaailmassa on yllättävän vaikea paikata (elokuvat sentää saa piratebaysta mut konsolipelit pelaisin ihan mieluusti konsolilla, enkä emulla)
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Tuomiorovasti - Tammikuu 23, 2012, 17:43:00
Isoveli osti segan kun oli palttiarallaa 4-5 vuotias pojankloppi? Hulluna tuli pelattua kaikkia pelejä mitä tarjolla oli ja vanhemmat pääs helpolla vahtimisen suhteen kun möllötin segan ääressä 8). Lempipeleinä meni pitkälti Sonicit,streets of rage ja muut hakkaa&mätkipelit <3
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Beardmaster - Tammikuu 27, 2012, 02:30:33

Joku eeppinen jalkapallopeli


kenties tämä? (http://www.youtube.com/watch?v=00d9RrwCGDY)
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: ObD - Tammikuu 27, 2012, 12:01:58

Joku eeppinen jalkapallopeli


kenties tämä? (http://www.youtube.com/watch?v=00d9RrwCGDY)
Juuri tämä. Kiitos muistutuksesta. Paras jalkapallopeli ikinä : DD
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Selleri - Tammikuu 27, 2012, 13:27:41
kenties tämä? (http://www.youtube.com/watch?v=00d9RrwCGDY)
Juuri tämä. Kiitos muistutuksesta. Paras jalkapallopeli ikinä : DD
Vastustajan tiimin tyrmääminen on paras : DD
Ja superpotkut
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: ObD - Tammikuu 27, 2012, 13:51:38
kenties tämä? (http://www.youtube.com/watch?v=00d9RrwCGDY)
Juuri tämä. Kiitos muistutuksesta. Paras jalkapallopeli ikinä : DD
Vastustajan tiimin tyrmääminen on paras : DD
Ja superpotkut
Ja OP argentiinalaiset : DD
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Jagdpanther - Tammikuu 27, 2012, 13:52:19
Ai, että kuinka mukava peli tuli mieleen. Nimittäin Rad Gravity (http://www.youtube.com/watch?v=nfwOuXPIhRM&feature=fvst). Sain pelin aikoinani naapurilta lainaan ja tuli pelattua simona.  ;D
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: NanomaShiina - Tammikuu 27, 2012, 22:21:16
Tuli täs äsken fiilis, et nyt mä etin sen NES pelin, minkä "tank 1992":na tunnen. Olen ettinyt useasti, mutta nyt selvis, että se olikin modaus pelistä Battle City (http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_City_(video_game)). Tuo on paras NES-peli ikinä.  Huippu sinäänsä, et siin voi rakentaa viel oman kentänkin. Pelissä siis pelataan tankilla ja yritetään puolustaa tukikohdan kotkaa joutumasta vihollisten tankkie tuhottavaksi. Lisäksi huvittavinta on kaksinpeli, jossa voi ampua toista. Tällöin toisesta tulee ampumis kyvytyn ja voi ite ampuu kaikki viholliset ja voittaa jokasen erän. Nyt latasin romin ihan vaan sitä varten, että voi DS:llä pelata sitä huviksensa.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Mia - Tammikuu 29, 2012, 23:16:41
kenties tämä? (http://www.youtube.com/watch?v=00d9RrwCGDY)
Juuri tämä. Kiitos muistutuksesta. Paras jalkapallopeli ikinä : DD
Vastustajan tiimin tyrmääminen on paras : DD
Ja superpotkut
Allekirjoitan! Niin hyvä peli! Muistan kun pelailin sitä (emulaattorin kautta) ala-asteella nuorisotalolla koulun jälkeen.

Samassa paikassa tuli hakattua myös Mega Man -pelejä ja muita SNES-pelejä. Mahtavia, mutta kaikki niin vaikeita.

Tuli täs äsken fiilis, et nyt mä etin sen NES pelin, minkä "tank 1992":na tunnen. Olen ettinyt useasti, mutta nyt selvis, että se olikin modaus pelistä Battle City (http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_City_(video_game)). Tuo on paras NES-peli ikinä.  Huippu sinäänsä, et siin voi rakentaa viel oman kentänkin. Pelissä siis pelataan tankilla ja yritetään puolustaa tukikohdan kotkaa joutumasta vihollisten tankkie tuhottavaksi. Lisäksi huvittavinta on kaksinpeli, jossa voi ampua toista. Tällöin toisesta tulee ampumis kyvytyn ja voi ite ampuu kaikki viholliset ja voittaa jokasen erän.
Tätäkin olen pelannut, kaverin luona aikoinaan. Hieman vähäiseksi jäi mutta todettiin että kingi peli oli kyseessä!


Melkein koko lapsuuden pelasin vain pelejä PC:llä. Ensimmäinen konsoli meidän perheessä oli Gameboy Color jolla pelasin pelkästään Pokemonia. Konsolielämykset olivat lähinnä se mitä pelasin joskus serkun tai kavereiden luona PlayStationilla sekä yllämainittu SNES-emulaattori.

Sen sijaan PC:llä löytyy useampikin iso klassikko minulle. Ehkä paras muisto lapsuuden ajalta PC-pelien suhteen on Warcraft II, jota tuli pelattua paljon yksin, mutta ehkä vielä enemmän lähiverkossa serkun tai siskon kanssa. Ykköstäkin pelasin, mutta ei ollut yhtä kiva höhö. Duke Nukem -sarjan pelit olivat iso myös hitti: ykköstä ja kakkosta tuli pelailtua aika paljon, mutta eniten taisin pelata Duke Nukem 3D:tä, sekä yksin että kaksinpelinä lähiverkossa joskus. Tyrian-niminen shmuppi on myös niitä parhaita pelejä varhaislapsuudesta.

Enkä nyt jaksa mainita sen enempää.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Juhozki - Tammikuu 30, 2012, 01:17:37
Ainiin, tääl oli tämmönenkin threadi.
Battlestormia (http://www.youtube.com/watch?v=K-NfkL_HATo) kun pääsis pelaa joskus. Edellisestä kerrasta ei ole kuin vaivaiset 20 vuotta..

Joku vielä eeppisempi monster truck peli
Melko varmasti tämä. (http://www.youtube.com/watch?v=U9Owt2F2Lek)

Rad Gravity (http://www.youtube.com/watch?v=nfwOuXPIhRM&feature=fvst)
On se kova. Vikaa lopparia en koskaan jaksanut läpi asti.

Battle City (http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_City_(video_game))
Tuota tuli rytisteltyä muutaman illan. Oli sellasella 52:n pelin kasetilla.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: ObD - Tammikuu 30, 2012, 12:32:49
Joku vielä eeppisempi monster truck peli
Melko varmasti tämä. (http://www.youtube.com/watch?v=U9Owt2F2Lek)

No juuri tämä. On meinaa paras ikinä
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Jagdpanther - Tammikuu 30, 2012, 12:48:07
Rad Gravity (http://www.youtube.com/watch?v=nfwOuXPIhRM&feature=fvst)
On se kova. Vikaa lopparia en koskaan jaksanut läpi asti.

Muistan vielä saaneeni naapurilta koodeja, joilla hahmolle sai ihmeellisiä nakattavia pommeja. Ja tuo pomotaistelun kappale (http://www.youtube.com/watch?v=9Hk2zgZKno4). Harmi, etten itse päässyt koskaan edes loppuvastukseen asti...
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: JazuliuZ - Tammikuu 31, 2012, 14:55:20
Taannoin sain töissä viettää nostalgiarushin. Legacy -mallin läppäriin piti asentaa DOS <3 . Tarkoituksena oli laittaa MS-DOS 6.22, mutta töistä ei löytyny tarpeeks toimivia diskettejä, että oisin saanu imagesta väkerrettyä asennuslevyt. Kotona on muoveissa ko. asennusmedia, muttei sitä nyt jumalauta mennä korkkaamaan töitten takia. Hulluutta. Joten valinta napsahti FreeDOSin puolelle. Vallan kiva sekin.

Kuva 1 (http://dl.dropbox.com/u/3525535/legacy_001.jpg) && Kuva 2 (http://dl.dropbox.com/u/3525535/legacy_002.jpg).

Oi onnea, oi autuutta.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Juhozki - Helmikuu 08, 2012, 00:34:26
Näissä oli aikoinaan todella kovat introt.

Descent 2 (http://www.youtube.com/watch?v=KQCLZjyg07M)
Raptor: Call of the Shadows (http://www.youtube.com/watch?v=f69G_JeJyx8)
Duke Nukem 2 (http://www.youtube.com/watch?v=9GfC05v8OMQ)
Shatterhand (http://www.youtube.com/watch?v=y6uSokcJJ1k)
X-Com (http://www.youtube.com/watch?v=pX0Cm3N_n6k) (Vielä kerran, tunteella. (http://www.youtube.com/watch?v=ClChdixjwUs))

Potkii ne persettä vieläkin.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: ObD - Helmikuu 21, 2012, 23:04:35
Sain tänään NESsin takasin. Sen kunniaksi pelasin Disney's Adventures in The Magic Kingdomia (http://www.youtube.com/watch?v=WpWmhxXf_pU)

Pakko sanoo että oli eeppisempi peli ku muistin. Lapsuuteni on palannut luokseni, miksi ikinä lainasinkaan sinua serkuille
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: JazuliuZ - Helmikuu 24, 2012, 15:31:33
Vanhempi muksu pyysi eilen "isi, voidaanko pelata Nintendoa?". Meinasi jo vähän silmäkulma kostua tuosta ja myöhemmin uudestaan, kun kerrasta sisäisti kuinka se cart laitetaan oikein NESiin. Samoin kun huomaamattani puhalsin carttiin, kun se ei aluksi meinannut toimia ja laitoin sitten vasta koneen sisuksiin. Peliä vaihdettaessa muksu kysyi "pitääkö tähänkin puhaltaa?".

The purpose of life was a simple phrase: Nintendo Entertainment System.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Seeji - Helmikuu 28, 2012, 15:59:44
Tälläinen (http://dl.dropbox.com/u/28738354/29012012029_1.jpg) tuli sitten vahingossa koluttua varastojen pohjalta, minttikuntoisena.
Kuten minä vahingossa UFO Enemy Unknown ja Crusader No Remorse dosboxilla, onko tämä paha?
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Selleri - Maaliskuu 04, 2012, 23:03:27
Päätinpä taistella ilmaiseksikin julkaistun Command & Conquer Goldin aka. C&C95:n lanikuntoon pöytäkoneelleni ja miniläppärilleni. Iltahan siinä kului kaikenmaailman fanipäivityksiä sun muita läpikäydessä, ja lopuksi parhaassakin tapauksessa toisella koneista peli kaatui jostain syystä aina hetken matsin alkamisen jälkeen.

Sitten päätin että vitut, sukelsin hyllyyni ja kaivoin esille alkuperäiset vastapelaajana toimivaa siskoa vanhemmat C&C CD-levyt jotka sisälsivät pelin DOS-version, asensin molemmille koneille Dosboxin avulla tyylikkäästä installerista nauttien, pistin siskon pelaamaan muutaman ensimmäisen tehtävän päästäkseen pelimekaniikoista perille, jonka jälkeen IPX:ää emuloiden matsi.

Vanhemmassa vara parempi, perkele.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Mia - Maaliskuu 06, 2012, 19:44:10
Päätinpä taistella ilmaiseksikin julkaistun Command & Conquer Goldin aka. C&C95:n lanikuntoon pöytäkoneelleni ja miniläppärilleni. Iltahan siinä kului kaikenmaailman fanipäivityksiä sun muita läpikäydessä, ja lopuksi parhaassakin tapauksessa toisella koneista peli kaatui jostain syystä aina hetken matsin alkamisen jälkeen.

Sitten päätin että vitut, sukelsin hyllyyni ja kaivoin esille alkuperäiset vastapelaajana toimivaa siskoa vanhemmat C&C CD-levyt jotka sisälsivät pelin DOS-version, asensin molemmille koneille Dosboxin avulla tyylikkäästä installerista nauttien, pistin siskon pelaamaan muutaman ensimmäisen tehtävän päästäkseen pelimekaniikoista perille, jonka jälkeen IPX:ää emuloiden matsi.

Vanhemmassa vara parempi, perkele.
Joo mulla ei nykyään enää pyöri Windows-version C&C Red Alertista; jäätyy aina muutaman minuutin kuluttua, vaikka kahdestikin asensin uudelleen ja kokeilin läppärilläkin. DOSBoxin kautta ei ole oikein innostanut ajaa kun tarjoaa vain sen pienemmän resoluution.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Jagdpanther - Maaliskuu 13, 2012, 14:01:47
Muistiini pälkähti ehkäpä paras ja hauskin DOS-pohjainen rallipeli, nimittäin Rally Sport (http://www.youtube.com/watch?v=O3Gq-Ggmv4E&feature=related). Himoissani olin ensimmäisenä ajamassa katsojien yli ja kaatamassa autoa katolleen hauskan "Äähhähhähhä!" -huudon toivossa. ;3

Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Juhozki - Maaliskuu 13, 2012, 14:04:57
Rally Sport (http://www.youtube.com/watch?v=O3Gq-Ggmv4E&feature=related)
Avaruusnäppäin on pieni meemi meikäläisen elämässä. Good times.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Beardmaster - Toukokuu 23, 2012, 07:10:40
dungeon keepereitä pääs pitkäst aikaa pelailee kun kaverilta sen sai DRM vapaana versiona netistä

http://www.youtube.com/watch?v=8N5ODEGR1KQ

http://www.youtube.com/watch?v=rMddvzVtpaI
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Tuomiorovasti - Toukokuu 23, 2012, 17:01:02
^ Muistan kun aikoinaan isoveli oli iskenyt pelit koneelle ja minä poikahan pelasin joskus 5vuotiaana ihan innoissani. Vois varmaan kokeilla nyt kun ymmärtääkin pelistä jotain.... ehkä?
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Juhozki - Toukokuu 23, 2012, 18:26:37
Dungeon Keeper 2 (http://www.youtube.com/watch?v=rMddvzVtpaI)
Dem casinos (http://www.youtube.com/watch?v=pHlY41Gk2PE) :3
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Jagdpanther - Toukokuu 25, 2012, 15:28:09
M.C. Kids (http://www.youtube.com/watch?v=C7j3XM2Xcvw)

Ei hyvä luoja, lapsuuden aikaisella kaverilla oli kyseinen peli, ja aina hänen luonaan käydessäni pelasimme tätä. Itselleni oli todella vaikea siihen aikaan.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: Daealis - Syyskuu 09, 2012, 12:56:48
Jätän tämän tähän. (http://www.youtube.com/watch?v=rFv7mHTf0nA&feature=player_detailpage) Muistakaahan laittaa asetuksista 1080p päälle, koska se on ainoa tapa nauttia niistä hienoista vivahteista, mitä 320*240 voi tarjota.
Otsikko: Vs: Oldskool ja naavaparrat
Kirjoitti: zertap - Heinäkuu 27, 2020, 02:27:02
Demoskenestä kyllä kultaisia muistoja juuri assemblyiltä, vaikka nuorempaa polvea olenkin. Harmi, että sekin tapahtuma on jo ihan pilalla demoskenen suhteen. Nykyään kaikki on "nonstop" aluetta, ainoastaan kovat äänet tarvitsee tappaa. Ei ole enää samaa KAAL meininkiä kuin ennen.

Parhaita muistoja lienee kun 2012 ennen 1k compoa lähdettiin suoraan hartwall-areenan saunasta kiertämään ulkoteitse kyseinen pyrinki vain pyyhkeet suojanamme. Ei tullut edes mitään kommenttia ovilla istuvilta järjestyksenvalvojilta. Kaipa se oli vielä niin normaalia menoa.