Touhou.fi

Todellisuus => Off-topic keskustelu => Aiheen aloitti: Kain - Heinäkuu 11, 2012, 21:24:47

Otsikko: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Kain - Heinäkuu 11, 2012, 21:24:47
Voi toki, joka aamu suihkun jälkeen, kun olen öljynnyt ylävartaloni, ja paistattelen oranssissa aamuauringossa tutkien peilistä paljolti Michelangelon Daavid -patsasta muistuttavia kehoni uurteita. Toistamiseen tunnen samanlaisia väristyksiä selkäpiissäni, kun aamukahvia keittäessäni laulan "kreivin aarian" jylhällä baritoniäänelläni. Usein huomaan lintujen tungeksivan keittiöni ikkunalaudalle kuuntelemaan lauluani kuin oppimaan jotain uutta omiin repertuaareihinsa. Töihin lähtiessäni joudun pakenemaan kymmeniä kyyneliin asti liikuttuneita nuoria aatelisneitoja, jotka ovat matkustaneet tänne pohjolaan maailman ääristä asti kuultuaan huhuja minusta. Tässä valossa moraalini ei anna minun rakastua. Se olisi täysin epäoikeudenmukaista niitä kohtaan, jotka jäävä minua paitsi.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Hagane productio - Heinäkuu 11, 2012, 22:01:34
Rakkaus on hieno asia, mutta se ei vain aina toimi....
Nimimerkillä olen seurustellut elämäni aikana tasan kaksi kertaa, ensimmäinen oli miespuolisen- ja toinen naispuolisen immeisen kanssa. Jostain kumman syystä tämän jälkeen olen kallistunut enemmän naispuolisiin henkilöihin ja haluaisin rakastaa jotakuta, mutta lé amor ei näköjään ole joidenkin immeisten kohdalla kovin suosiollinen, joten olkoot elämä tälläinen kunnes toisin käy, jos käy. Onhan siinä joskus omat hyvät puolensa tässä sinkkuna olemisessa C:
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: yuki_tears - Heinäkuu 11, 2012, 22:11:23
Olen ollut varmasti useamman kerran enemmän kuin ihastunut, mutta tällä hetkellä olen rakastunut. Se on ihanaa mutta sattuu pirusti silti (se on jännää kun rakkaudella on kivulias kääntöpuolensa.) Mutta vannoin yli kaksivuotta sitten itselleni että pyrin olematta edes ihastumatta henkilöön jonka kanssa olen kohta viimeiset kaksivuotta seurustellut, noh, ihastuin ja seurustelun myötä rakastuin ( lol...)
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Reima - Heinäkuu 11, 2012, 22:12:13
Toki. Ensirakkauteni tosin oli yksipuolista. Kärsin pitkään siitä. Mutta onneksi 2 vuoden kärsimisen jälkeen osasin irrottaan hänestä.. Ja nyt olen taas rakastunut. Joo onhan tää mun eka suhde, mutta retkahdin tyttöystävääni oikeastaa heti ko näin häet. Tapahtui viimevuoden Desus... Marraskuussa sainkin vastakaikua tunteisiini... Mistä olin erittäin iloinen... Seittemännes taivaas... Onneani ei voinut kuvata sanoin.
Rakastuminen on aika paska homma loppujen lopuks... Esim just jos ei saa vastakaikua tunteisiinsa.. Tai jos joutuu eroamaan... Tuntien yhä toista kohti jotain...
En keksi mitää järkevää sanottavaa 2 aikaa yöl.. (siis ko tääl on jo 2 vaik suomes on vast 10)
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Röögeri - Heinäkuu 11, 2012, 23:32:05
Pari vuotta sitten kyllä. Puhutaan siis oikeasti rakastumisesta. Sen murtumisen jälkeen minusta tuli kyyninen ja skeptinen ihminen.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Saihyc - Heinäkuu 11, 2012, 23:52:40
No tässä tää rakkaus on ollut nyt varmaan puolitoista vuotta kun se siitä ihastuksesta muuttui rakkauteen... Se vuoden rakkaus oli täysin sokeaa mun kohdalla... Olin liian liki toista ja minähän siitä sitten kärsin. Nyt tämä puoli vuotta se alkoi muuttumaan se rakkaus siihen että aloin nauttimaan ulkopuolisista asioista enkä vain hänestä, sitten n. puolitoista kuukautta tuli ero... No se sitten rakkaus siinä sai kovan kolauksen, varsinkin sen jälkeen että hänellä oli jo uusi poikaystävä. Meinasin sitten siinä kohtaa heittää naikkosen jorpakkoon... Se tunne, oli kuin kalma kynsillään vei sydämen ja alkoi rikkomaan sitä pala palalta. Noh Äijän (Karjalan murretta, tarkoittaa isän isää) kuolema samoihin aikoihin sai sentään murheet muualle ja sovittamaan tunteeni häntä kohtaan ja pysyä ystävinä, sillä mulla on niitä harvassa joille voin jutella asioista jotka painaa mieltä. Siinä 3-4 viikkoa meni niin että ajattelin häntä ystävänä, mutta sitten kun sain hetken tietää että heillä ei menekkään niin hyvin kuin luulin ja sain itse purettua olkapäiltä murheita niin mitkäs ne taas sydämen alla tykyttää. Rakkaus, joka on aivan erinlaista kuin ennen, Rakkaus jossa arvostan häntä ja kunnioita ylikaiken mutta silti teen asiat oman pääni mukaan. Toki ajattelen että loukkaantuuko hän ja yritän välttää sitä jos mahdollista mutta jos jokin vaivaa mua ja päätän että teen sille jotain niin teen. Noh, heikkona hetkenä sitten menin taas tunnustaa että rakastan häntä, vaikka hän on suhteessa jonka hän haluaa toimivaksi. Rasittavaa... Varsinkin se kun hän ohittaa aiheen kokonaan... Hänen kanssa kaksistaan olo saa tunteen hehkumaan pintaa kuin mikäkin hiilihappo vasta avatussa limsassa. Se tunne kun ei halua hillitä itseään vaan antautua tunteille, mutta ei voi tehdä sitä koska en halua tuhota jotain mitä toinen haluaa korjata vaikka se onkin aikanaan tuhoon tuomittu, nauttii nykyisestään suhteesta sen verran että siinä on järkeä olla vielä. Ja varsinkaan en halua tuhota sitä jos eroamme uudestaan niin miten sillä kertaa suostun korjaamaan tämän suhteen siihen malliin että voidaan olla ystäviä. Nyt tässä tänä iltana kun juttelin siskolleni, hän kertoi mulle että olemme toisillemme ne oikeat, hän voi olla oikeassa. Itsekkin näin että olemme aina pari, ei välttämättä suhteessa mutta kumminkin aina tuemme toisia ja autamme toista, aivan sama missä olemme, aivan sama mitä teemme  aivan sama ketä meidän kanssa on. Silti pidetään yhtä. Sain myös tietää siskolta että exällä on jotain tunteita mua kohtaan vielä, mutta en tosiaan tiedä miten vahvoja... Ja miten kauan ne kestää mua kohtaan... Hän pelkää sitä kun hän haluaa mun kanssa takaisin suhteeseen niin en halua enää hänen kanssa. Minä taas uskon että otan hänet takaisin vaikka tiedän että seuraava kerta lamaannuttaa minut täysin paikoilleni. Jokin kaunis päivä ehkä saan takaisin jotain mitä menetin.

Uskon että rakkaus on ikuista, ihminen ei vain sovi enää raameihin kun rakkaus näyttää hiipuvan, mutta silti se tunne jää sydämeen, eikä lähde sieltä pois. En tiedä vaan miten kauan olen tässä vaiheessa kun rakastan häntä näin paljon, ja en tiedä jos joku naikkonen onnistuu hurmaa minut ja jättää rakkauden taka-alalle. Mutta vaikka niin tapahtuu niin tunteet ei muutu minulla. Sen verran jästipää olen vaikka se näkyy vain harvoin, ja vain tärkeissä asioissa.

Eli odotellen kirkkaampaa huomista, kyllä se joskus tulee, mutta kuka sen ikkunan aukaisee on aivan toinen asia se
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Beardmaster - Heinäkuu 12, 2012, 02:22:29
rakastan konetta ja kättäni
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: nukkesyndrooma - Heinäkuu 12, 2012, 09:51:08
2D-waifuni Alice uh uh
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: everinom - Heinäkuu 12, 2012, 11:32:30
Rakastunut kolme kertaa, ja päätin olla rakastumatta enää ikinä.
nimim. Huonoja kokemuksia.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Hagane productio - Heinäkuu 12, 2012, 12:33:11
Surullisia tarinoita, miksi edes päätin lukea teidän tarinoitanne kun tiesin että osa ovat surullisia? Nyyhkis nyyh ja haleja kaikille.... .n.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Kain - Heinäkuu 12, 2012, 13:33:45
Onhan se toisaalta helpompi erota ja syytellä muita, kuin myöntää omia virheitään.

Paitsi minä en tee koskaan virheitä.
Olisin jo huomannut sen, tehnyt sen asian eteen jotain ja rakastan entistä enemmän.

Jotenkin vain repeilen teidän minä-keskeisyydelle.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: ObD - Heinäkuu 12, 2012, 14:09:01
^Jotenkin vain repeilen tälle langalle

Ootko oikeesti niin Joonas että luulet langasta tulevan muuta kun sellasen teet : D
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Mia - Heinäkuu 12, 2012, 16:37:00
Muutaman kerran ollu ihastunu.

Suhteiden kautta oon sit aina oppinu paljon enemmän ku se mitä edes väliaikaisesti menetin ja tuntuu siltä että mitä enemmän pieleen menee, sitä enemmän siitä oppii.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Tuomiorovasti - Heinäkuu 12, 2012, 17:39:37
aaaaaaaaaahhhh my favorite thread0 <3

Viimehetkinen naisystävä lähti englantiin katsomaan oopperaa ja otti sieltä englantilaispitkätukkahipin matkaansa xD end of story jeajeajeaaaaa !

potentiaalinen naisehdokas paljastui lesboksi

no love :(
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Hieda no Mukyuu - Heinäkuu 12, 2012, 21:47:29
Olen ollut rakastunut monta kertaa, ehkä seitsemästi. Ihastumisia en yritä laskea.

Noihin noin seitsemään tarinaan mahtuu varhaisnuoruuden yksipuolista ihastumista, jota kestää niin pitkään ja niin syvänä, ettei sitä osaa muuksi kuin rakastumiseksi sanoa; ainakin yksi todellinen murhenäytelmä; Janran mainitsemia oppimiskokemuksia, joita en vaihtaisi pois; sekä monta jaksoa tyytyväistä, parhaimmillaan onnellista yhdessä olemista.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: kumaroar - Elokuu 14, 2012, 11:55:31
Olen hyvin creepy tällä saralla. Olen ihastunut muutaman hassun kerran nuoruudessani todella pahasti, että olen muuntautunut stalkkeriksi ja jos näin vain vilauksen ihastuksestani niin olin seitsemännessä taivaassa. Yhden kanssa edes pystyin juttelemaan, muita en lähestynyt ollenkaan mitenkään.

Siinä sitten oli aikaa välissä ja sulkeuduin tältä saralta jopa, koska en osannut koskaan tehdä alotteita jne. keskityin mieluummin pelaamiseen ja animaatioihin kuin olin creepperi kunnes sitten kohtasin nykyisen poikaystäväni. Se naksahti jotenkin heti. Olin ihan myyty ja hiljalleen aloin taas ihastumaan pahan päiväisesti. Nyt ollaan neljä vuotta oltu yhdessä, kolme vuotta saman katon alla ja sanoisin olevani rakastunut kun vieläkin jaksan hihkua miten suloinen tuo otus on. :3
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: everinom - Elokuu 20, 2012, 04:03:35
Päätin rakastua uudestaan... Toiselle osapuolelle kerrottu, nyt vaan pitäisi pitää rakkaus yllä.
...
Tai sitten minut petetään ja julkisesti nöyryytetään, niinkuin viimekerroilla. Jipii~ 83
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Jerzu - Elokuu 21, 2012, 17:26:46
Aivan, tämmönenki lanka täältä löytyy.

Juu.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: sota_esa - Elokuu 27, 2012, 20:01:41
Tietenkin.

Se tunne, kun joku tulee ja confessaa on tajuntaa hämärtävän ihana kokemus, varsinkin kun vastaan myöntävästi ja näen tämän toisen henkilön onnellisen ilmeen~

Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Hieda no Mukyuu - Elokuu 31, 2012, 05:25:34
Se tunne, kun joku tulee ja confessaa on tajuntaa hämärtävän ihana kokemus, varsinkin kun vastaan myöntävästi ja näen tämän toisen henkilön onnellisen ilmeen~

http://danbooru.donmai.us/post/show/887456
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: sota_esa - Syyskuu 02, 2012, 22:49:25
Se tunne, kun joku tulee ja confessaa on tajuntaa hämärtävän ihana kokemus, varsinkin kun vastaan myöntävästi ja näen tämän toisen henkilön onnellisen ilmeen~

http://danbooru.donmai.us/post/show/887456

En taida kuuriimuja, joten mitä tuossa lukee ? Joku confessaus?
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: NanomaShiina - Syyskuu 02, 2012, 23:25:33
^
hiirtä tekstin päälle mies, saa käännöksen

Ja otsikkoon vastaten: "En kommentoi"
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: sota_esa - Syyskuu 03, 2012, 17:01:33
Voi rinnosuke, senkin lihapää |3
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: everinom - Syyskuu 09, 2012, 23:19:34
Päätin rakastua uudestaan... Toiselle osapuolelle kerrottu, nyt vaan pitäisi pitää rakkaus yllä.
...
Tai sitten minut petetään ja julkisesti nöyryytetään, niinkuin viimekerroilla. Jipii~ 83

Olen ennustaja näköjään. XD Ei sentään nöyryytystä tällä kertaa. Muutama tunti kyllä pakkasessa ennen muita tapahtumia.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Ano - Lokakuu 05, 2012, 05:05:12
Kyllä. Se oli yksipuoleista aika pitkään mutta eräänä päivänä otin rohkaisuryypyn ja kävelin ihastuksen luo itsevarmoin askelin ja kerroin suoraan ja mutisematta palavista tunteistani. No eihän se pirkule vastannut ja sitten älysin että ihastukseltani puuttuu yksi ulottuvuus ja puhuin tietokoneeni näytölle eikä homma sitten oikein toiminutkaan kuten halusin. Kovillehan tuo otti mutta eipä siinä sitten kai muuta kuin kohti uusia haasteita - elämä jatkuu jne, tiedätte nämä hommat.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Anakichi - Lokakuu 07, 2012, 03:12:29
olen ollut ja tulen olemaan.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Kain - Lokakuu 20, 2012, 02:04:23
Kainikin on ihastanut monia kertoja ja olen osannut suhtautua siihen, että he ovat vain ihastuksia, mutta olen vain rakastanut vain kahdesti.
Ensimmäinen rakkauteni päätyi siihen, kun hän muutti muualle ja hänelle ei ollut enää aikaa minulle.

Äsken kerroin toiselle rakkaudulleni tunteeni, niin hän vain naureskeli minulle.
Hän vain naureskeli omien kavereitten kanssa minulle ja se sattui.

En tiedä enää mitä tekisin.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Roppari - Marraskuu 04, 2012, 05:04:42

Hän vain naureskeli omien kavereitten kanssa minulle ja se sattui.

En tiedä enää mitä tekisin.
Noh, älä ainakaan lannistu. Varmana vituttaa ja tekee mieli laittaa ranttaliksi, mut paskat tollasesta! Se tekee ihan helvetin pahaa, mut mitä noista!? Vaikka pelle sulle nauraakin, niin anna reppanan nauraa, etpähän sinä oo teistä kahesta se täys apina joka hirnuu elukkamalliin.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Mia - Joulukuu 21, 2012, 17:37:51
Äsken kerroin toiselle rakkaudulleni tunteeni, niin hän vain naureskeli minulle.
Hän vain naureskeli omien kavereitten kanssa minulle ja se sattui.

En tiedä enää mitä tekisin.
Ilkeetä... miten kukaan vähänkään terve ihminen pystyy tollaseen... ;_;

Mutta Roppari on aika lailla oikeassa: kannattaa vaan yrittää päästä siitä yli.

olen ollut ja tulen olemaan.
olen ollut ja tulen olemaan, mutta vastapuolelle en voi olla muuta kuin ystävä.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Remmi - Helmikuu 05, 2013, 15:23:41
Olen niin kamalan kyyninen että en. kai. ainakaan en muista olleeni, kuin kerran.
Paitsi jos ei lasketa Keineä; ainoa ihminen jota jaksan sietää sen takia että hän oli eka ihminen johon koskaan kunnolla tykästyin. Mutta nykyään ollaanki vähän vähemmän intohimosissa merkeissä, mutta kuitenkin. (Ja tosiaan, "Keine" on tyttikseni. Tai jotain)

Mutta muuten ei jaksa kiinnostaa, ei yhtään. Meiän luokan tyypit on niin persläpiä, että kunnioitan sitä joka jaksaa kiinnostua heistä jostakusta.
Muutenki tämä Kemijärvi on semmonen paikka että ihmiset elää ku sillit purkissa ja massa on paras, ei saa olla erinlainen. (Pitäskö minun sitte metsästää joku merimakkara että kiinnostun? Vai olenko vain A seksuaali? jaa-a)

No, kai tulevaisuus tuo sen ihka oikean waifun. Mutta tällä hetkellä Keine on paras, sillä sipuli.

Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Impopentti - Huhtikuu 27, 2013, 04:31:37
potentiaalinen naisehdokas paljastui lesboksi

no love :(

The story of my life. Joko potenttiaaliset naiset paljastuu heteroiksi tai sitten kokonaan tunnevammaisiksi eikä ihmissuhteet kiinnosta.

No mutta onneksi vaikka elämäni forever alonena näyttäis jatkuvan tässä vielä suht pitkään, on internetti mukava paikka ja käsi lähellä.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Kain - Kesäkuu 09, 2013, 02:35:37
Kauan olen ollut poissa ja edelleenkin tämä ketju on pystyssä hiekkalaatikon sijasta, joka on minusta hienoa.
Ja taisinpa äsken öljytä itseni.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Hazu - Kesäkuu 19, 2013, 16:44:09
Montakin kertaa, olen nyt päässyt jokaisesta kuitenkin yli.
Ihan mukavia ihmisiä kaikki mutta nyt jälkeenpäin katsottuna pistää kyllä miettimään että miksi juuri tuohon rakastuin?
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Lumityttö - Elokuu 01, 2013, 23:56:42
2D-waifuni Alice uh uh
love you too honey
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: nukkesyndrooma - Elokuu 01, 2013, 23:58:04
2D-waifuni Alice uh uh
love you too honey
mäki sua <3
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Lumityttö - Elokuu 01, 2013, 23:59:39
2D-waifuni Alice uh uh
love you too honey
mäki sua <3
eli tässä meidän rakkaustarina kaikille vai?
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: nukkesyndrooma - Elokuu 02, 2013, 00:00:59
2D-waifuni Alice uh uh
love you too honey
mäki sua <3
eli tässä meidän rakkaustarina kaikille vai?
kyllä!
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Lumityttö - Elokuu 02, 2013, 00:02:40
2D-waifuni Alice uh uh
love you too honey
mäki sua <3
eli tässä meidän rakkaustarina kaikille vai?
kyllä!
selvä pyy mäki sua
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: nukkesyndrooma - Elokuu 02, 2013, 00:03:54
2D-waifuni Alice uh uh
love you too honey
mäki sua <3
eli tässä meidän rakkaustarina kaikille vai?
kyllä!
selvä pyy mäki sua
❤❤
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Juhozki - Elokuu 02, 2013, 00:08:57
Hankkikaa huone.

Ottakaa vaikka kaks.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Lumityttö - Elokuu 02, 2013, 00:14:50
Hankkikaa huone.

Ottakaa vaikka kaks.
juu mie ainaki tarvin toisen huoneen pelaamiseen ja siihen ettei tarvi tota yhtä kattoa koko aikaa
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Hieda no Mukyuu - Elokuu 02, 2013, 20:26:27
juu mie ainaki tarvin toisen huoneen pelaamiseen ja siihen ettei tarvi tota yhtä kattoa koko aikaa

Selvästi jo tammitynnyrissä kypsynyttä rakkautta.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Archaleorn - Elokuu 03, 2013, 01:18:56
juu mie ainaki tarvin toisen huoneen pelaamiseen ja siihen ettei tarvi tota yhtä kattoa koko aikaa

Selvästi jo tammitynnyrissä kypsynyttä rakkautta.

Tui tui, ku ootte niin sieviä :D
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Lumityttö - Elokuu 03, 2013, 17:08:21
juu mie ainaki tarvin toisen huoneen pelaamiseen ja siihen ettei tarvi tota yhtä kattoa koko aikaa

Selvästi jo tammitynnyrissä kypsynyttä rakkautta.

Tui tui, ku ootte niin sieviä :D
oletta lol
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Anakichi - Elokuu 05, 2013, 21:34:06
pitäskö minunkin, puspus :'D
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Kain - Syyskuu 11, 2013, 03:46:36
Mietin väliaikaista rikkoa itseeni ja jakaa asuntoni kahtia, että kummatkin saamme tilaa hengittää.
Harmi vaan, kun on vain yksi oikea käsi.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Yuyuko - Syyskuu 11, 2013, 12:21:46
Mietin väliaikaista rikkoa itseeni ja jakaa asuntoni kahtia, että kummatkin saamme tilaa hengittää.
Harmi vaan, kun on vain yksi oikea käsi.
http://www.reddit.com/r/NoFap/ (http://www.reddit.com/r/NoFap/)

Internetin omituisuuksia.

Sielä on sitten tämmönen meno
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Syyskuu 11, 2013, 14:13:32
Mietin väliaikaista rikkoa itseeni ja jakaa asuntoni kahtia, että kummatkin saamme tilaa hengittää.
Harmi vaan, kun on vain yksi oikea käsi.
http://www.reddit.com/r/NoFap/ (http://www.reddit.com/r/NoFap/)

Internetin omituisuuksia.

Sielä on sitten tämmönen meno
Spoiler (click to show/hide)
niin kääääsiii (http://www.youtube.com/watch?v=7EWY7OYUcB0)
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Jouni - Marraskuu 14, 2014, 03:04:34
Vuosiahan tässä ollaan jo kullan kanssa kuljettu ... yhtä matkaa lasinen suu omaa vasten ja kosteaksi käy ;):)
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Bubbo - Lokakuu 03, 2015, 05:32:12
Olen, ja en tiedä kadunko mitään yhtä paljon.
Alkoholistin ja mielenterveysongelmaisen kanssa suhteesta ei olis pitäny kyllä odottaakaan mitään hyvää. Vieläkin nimittäin joskus epäilen naissukupuolen kykyä lojaaliuteen, vastuulliseen rahankäyttöön ja maalaisjärjen hyödyntämiseen.

Ekan kerran kun lähtee kaupungista viettämään viikonloppua kavereiden kanssa niin yks näki tilaisuutensa tulleen ja petti minkä kerkesi.
Mainitsemattomista syistä olin asiasta kuullessani melko herkässä olotilassa ja tulikin vietettyä muutama tunti ketjupolttaen ja harkiten lukuisten ihmisten vahingoittamista mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla ja syyttäen itseäni kaikesta pahasta. Jotkut sano et flippasin mut, en flipannu. Kai.

Meni vähän vuodatukseksi, olis ehkä kuulunut vitutuslankaan tai johonkin vastaavaan, mutta pitkän aikaa on tehnyt jo mieli kirjoittaa ajatukset tästä keissistä johonkin ja tuli ripuloitua tän viestin yhteyteen.

Toivottavasti joskus tulevaisuudessa voisin rakastua johonkuhun paremmalla menestyksellä.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: NaCl - Lokakuu 24, 2015, 22:07:04
Joskus ala-asteella tulin kovaan ääneen tyhmänä poikana kehuskeltua jotain tyttöä. Pari vuotta myöhemmin oltiin jotenki hassusti ihastuttu toisiimme. Ei tapahtunu mitään ja se juttu, jos sitä nyt voi jutuksi kutsua, päättyi ku menin yläasteelle. Asuu vieläkin mun lähellä.

Tulevaisuudesta sen verran, ihastusta riittää mutta rakkautta ei. Jos aion jonkun kaa joskus ruveta hengaamaan niin sen pitäisi olla joku jota sietää rakastaa, enkä tällä hetkellä voisi nimetä kuin ehkä yhden tai kaksi sellaista ihmistä.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Tomotin - Lokakuu 24, 2015, 23:25:30
Noh... tälläkin hetkellä. Vaikkakin kauan matkan suhde kun hän asuu briteissä, Näyttää menevän ihan ok. Hauska että videopelit olivat tapa miten tutustuttiin. Pitkä tarina, ja olen liian laiska kertoakseen sitä kokonaan.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Juffu - Marraskuu 05, 2015, 18:53:24
Rakastuminen on ihan yliarvostettua. Ihastukset ovat aiheuttaneet enemmän tuskaa kuin iloa. Ehkä sen takia en juuri edes ihastu ihmisiin.
Juuri viime kesänä entinen ihastukseni teki sellaisen ihanan tempun, että sanoi kännipäissään tykkäävänsä minusta mutta seuraavana päivänä ei sitten pitänytkään. Jäätävä soppa siitä tottakai syntyi mutta asia on onneksi unohdettu.

Tuntuu tosin hassulta kirjoittaa tälläistä kun juuri pari viikkoa sitten eräs nettikaveri tuli meille kylään viikonlopuksi ihan kaveri mielesssä mutta lähti kotiin seursutelukumppanina. (en käytä sanaa poikaystävä, koska se tuntuu jotenkin oudolta).
En voi sanoa olevani rakastunut, enemmänkin jotain ihastuksen ja rakkauden välimaastoa.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Larre - Marraskuu 05, 2015, 19:36:21
En. (http://i.imgur.com/2g83quQ.jpg)
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Eikisama95 - Marraskuu 05, 2015, 21:43:23
Kyllä varmaan?
Aina ollu niin nysvä ettei uskalla puhua ihmisille kasvotusten, näinollen mikään ei ole ikinä edennyt mihinkään ja ehkä parempi niin.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Chiruyto - Marraskuu 08, 2015, 02:17:16
Kirjoittaisinko tännekin vihdoin näin yön pimeinä tunteina.

Kyllä, olen rakastunut. Rakastuminen ei tullut itselleni yhtäkkiä, vaan hiljalleen nousi ihastuksesta. Aika nopeasti se kuitenkin tapahtui. Joskus kun kuukausi seurustelua, humalassa, poikaystäväni myönsi että saattaa olla rakastumassa. Säikähdin silloin, mutta jäin miettimään omia tunteitani. Puhuin jossain välissä tästä hyvälle ystävällenikin, että olenkohan rakastumassa, ja miten tämän asian kanssa pitäisi toimia. Tätä ennen en osaa sanoa olleeni koskaan rakastunut. Seurustelen myös ensimmäistä kertaa yläasteen jälkeen, joten kaikki oli vain todella uutta. Ystäväni mainitsi myös, että kännissä et sitten ainakaan myönnä rakastuneesi. Ehkä joku vajaa kuukausi oli mennyt tuosta poikaystäväni myöntämisestä asiasta, kun sitten itsekin, kännissä, osasin sanoa rakastuneeni myös.

Tahtoisin analysoida tätä tunnetta vielä enemmän, mutta sanalliset taidottomuuteni tulevat vastaan. Tuntuu vain niin pirun hyvältä mutta samalla niin oudolta että tunnen näin voimakkaasti, mutta tunteeni saa myös vastakaikua.

Muutamat ehkä hieman huonommat valinnat eivät ole kaduttaneet lähes yhtään, kun ne ovat johtaneet tälläiseen.

Nolottaa (https://danbooru.donmai.us/posts/2080648) kirjoittaa tämä. Ei ole tapaistani avauta tunne-elämästäni paljoa. Ja tuntuu välillä siltä, että ujouteni ansiosta saatan antaa luotaantyöntävän kuvan itsestäni.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Soncosoc M2nA - Marraskuu 08, 2015, 02:42:07
Jos syntyminen olisi vapaaehtoista ja olisi olemassa sitä lobbaavia tahoja jotka argumentoivat "kantsisko syntyä ja kasvaa ja elää"-kannan puolesta, niin varmaan melko keskeinen houkutekortti olisi toi rakkaus ja sen löytäminen. Minä pidän rakkaudesta, halveksun suuresti sen dekonstruktoimista ja maallistamista, ja oon no öö- joo no rakastunut, mutta osaan mielestäni erottaa sen kaikista muista maailman positiivisista tunteista, enkä mielestäni ainakaan liian paradoksaalinen rakkauteni suhteen.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Baka94 - Maaliskuu 28, 2016, 00:59:31
Juuri viime kesänä entinen ihastukseni teki sellaisen ihanan tempun, että sanoi kännipäissään tykkäävänsä minusta mutta seuraavana päivänä ei sitten pitänytkään.

Tiedän tunteen. Omalle kohdallekkin viime syksynä sattunut tällainen. Minun tilanteessa oltiin vaan ulkosalla hengailemassa ja toinen flirttaili minkä kerkesi ja sitten kun pyytelin jos tahtoo lähtä ulos niin kertoi, että on kiinnostunut toisesta ihmisestä... prkl  >:(

Tällä hetkellä olen rakastunut ja uskoisin että on se oikea osunut kohdalle. Kohtalo kertokoot mitä tulevaisuudessa tapahtuu~ :3
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Huopatossu - Joulukuu 10, 2016, 21:05:17
Olen. Eipä niistä joka kerta ole saanut loppujen lopuksi muuta kuin pahan mielen.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Roppari - Joulukuu 11, 2016, 02:05:59
Jonna Tervomaa - Rakkauden Haudalla. (https://www.youtube.com/watch?v=AmP6csMZke8)

Kiitos, Juice, kun teit näin mahtavan kappaleen muiden esitettäväksi:

Heikosti tajuan mä elämisen taikaa
Pelasta mut, JOS sinulla on aikaa
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Just_se - Elokuu 02, 2019, 13:30:50
Olen ollut. Olen varmaan edelleenkin. Rakkaus on varmaan ihanin asia mitä tässä maailmassa on, harmi ettei kaikki sitä ymmärrä ja ottavat sen väkisin pois. Omalla kohdalla käynyt juurikin "pahimman" kaltainen rakkauden riistäminen joten on edelleen vaikeaa luottaa ihmisiin ja lyöttäytyä jonkun kanssa yhteen, vaikka kovin tekisi mieli. Täytyy vain toivoa että ajan kanssa asiat järjestyy.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: zertap - Marraskuu 26, 2019, 22:40:59
Vois varmaan tähän väliin sanoa että joo kyllä.

Trendi näyttäis täällä olevan, että suurin osa on sitä katunut. Itse en näin 3.5 vuoden jälkeen ole vielä päässyt katumusvaiheeseeen, vaan kyllähän se sydän edelleen sanoo doki doki.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Chiruyto - Heinäkuu 21, 2020, 20:03:52
Kuinka nopeasti kuuluisi tietää rakastuvansa, kuukaudessa? Viikossa? Entä jos entiset rakastumiset alkavat tuntua jollain tavalla valheellisilta?

Vuonna 2015 kirjoitin samaan lankaan rakatumisestani ajatuksia, mutta nyt luettuna ne tuntuvat kaukaisilta ja mahdottomilta. Hämmennyn postauksesta, yritän analysoida sitä. Yritän miettiä millaista rakkautta tunsin silloin ja oliko se oikeaa rakkautta? Mutta millaista sitten on oikea rakkaus?

Miksi postaan syvällisiä ajatuksiani kuolleelle foorumille?
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: bitofhope - Heinäkuu 22, 2020, 10:58:43
Miksi postaan syvällisiä ajatuksiani kuolleelle foorumille?

Ei se ole kuollut. Se vain kaipaa vuonoja.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: zertap - Heinäkuu 27, 2020, 02:31:01
Kuinka nopeasti kuuluisi tietää rakastuvansa, kuukaudessa? Viikossa? Entä jos entiset rakastumiset alkavat tuntua jollain tavalla valheellisilta?

Vuonna 2015 kirjoitin samaan lankaan rakatumisestani ajatuksia, mutta nyt luettuna ne tuntuvat kaukaisilta ja mahdottomilta. Hämmennyn postauksesta, yritän analysoida sitä. Yritän miettiä millaista rakkautta tunsin silloin ja oliko se oikeaa rakkautta? Mutta millaista sitten on oikea rakkaus?

Miksi postaan syvällisiä ajatuksiani kuolleelle foorumille?

Tämähän on varsin mielenkiintoinen aihe ja kuulisin mielelläni syvempää analyysiä tunteiden muuttumisesta.
Otsikko: Vs: Oletko ollut rakastunut?
Kirjoitti: Chiruyto - Heinäkuu 28, 2020, 22:17:55
Kuinka nopeasti kuuluisi tietää rakastuvansa, kuukaudessa? Viikossa? Entä jos entiset rakastumiset alkavat tuntua jollain tavalla valheellisilta?

Vuonna 2015 kirjoitin samaan lankaan rakatumisestani ajatuksia, mutta nyt luettuna ne tuntuvat kaukaisilta ja mahdottomilta. Hämmennyn postauksesta, yritän analysoida sitä. Yritän miettiä millaista rakkautta tunsin silloin ja oliko se oikeaa rakkautta? Mutta millaista sitten on oikea rakkaus?

Miksi postaan syvällisiä ajatuksiani kuolleelle foorumille?

Tämähän on varsin mielenkiintoinen aihe ja kuulisin mielelläni syvempää analyysiä tunteiden muuttumisesta.

Koitan muistaa joskus myöhemmin analysoida tarkemmin, tässä on jännän äärellä oltu koko heinäkuu.