Touhou.fi

Todellisuus => Off-topic keskustelu => Aiheen aloitti: ttw - Joulukuu 06, 2010, 18:23:44

Otsikko: Muut harrastukset
Kirjoitti: ttw - Joulukuu 06, 2010, 18:23:44
Noniin, eli varmasti ainakin iso osa meistä harrastaa touhou-juttujen lisäksi muitakin juttuja.
Itsehän harrastelen valokuvausta, autojen rakentelua ja niissä piireissä pyörimistä sekä liikuntaa monella tavalla.
Cosplay-jutuista löytyy tuolta toisesta langasta lisää.
Eli esitelkäähän vähän omia harrastuksianne tässä threadissa.

Voisin esitellä rakkaimman harrastukseni hedelmän, ikioman kulkupelini.

Eli kyseessä on Mitsubishi Lancer Evolution IV -97.
Tuotu Japanista Suomeen 2009 140tkm ajettuna.
Kyseessähän on tämän legendaarisen Tommi Mäkisenkin kuskaaman ralliauton siviiliversio.

Tehtaalta lähtiessä 280hp 2-litrainen turboahdettu rivinelonen 4G63 codename "Sirius".
Jatkuva neliveto ja AYC - tasauspyörästö takana.

Varusteina mm. automaatti-ilmastointi, sähkölasit, Recaro -sisusta, GPS-navigointi, 2 airbagia, ABS-jarrut yms...

Autoa laiteltu Japanissa edellisen omistajan toimesta ja Suomessa minun toimestani "riittävästi".
Rahaa on siis palanut aikamoinen summa mutta silti on kiva ajella omalla aikaansaannoksellaan.

Teho mitattu viime kesänä, 390hp. 0-100 mitattu 4.3 sekuntia (vakiona 5.1). Huippunopeus... "riittävä".
Lisää tehoa tulee, pitää moottoriin laittaa vähän vahvemmat männät & kiertokanget vaan ensi kesänä kun muuten on jo polttoainejärjestelmä & muukin moottori & alusta kohdallaan isommilekin lukemille.
500hp olisi mukava tasaluku...

En jaksa edes kirjoitella mitä autoon on laiteltu, speksit löytää täältä: http://minunauto.com/auto/22149 (http://minunauto.com/auto/22149)
Ja lisää kuvia löytyy mm http://derp.kuvat.fi/kuvat/Evo_GT-R/ (http://derp.kuvat.fi/kuvat/Evo_GT-R/)

in b4 "amis"

(http://derp.kuvat.fi/kuvat/Evo_GT-R/DSC_0140.jpg/full)
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: punakone - Joulukuu 06, 2010, 19:38:59
Ai notta muita harrastuksia?

Niitä löytyy kyllä kanssa kanssa jos jonninmoista, joista ehkä moottoriurheilu ja autot ovat tässä vaiheessa suurin juttu. Tosin se moottoriurheiluosuus on suurimmaksi osaksi ollut tässä vaiheessa viellä penkalla istumista, niin tuli sitä oltua tiimissä Haminassa Kaakkois-Rallissa(saatiin luokkavoitto) ja muutamaan otteeseen omalla mikroautolla radalla. Ja penkalla yleensä ollessa on totta kai kamera mukana, ja jos kiinnostaa niin kuvia pääset näkemään osoitteesta http://punakone.1g.fi tai jos kiinnostaa enemmän videot niin youtubesta http://www.youtube.com/komj124 löytyy myös in-car kuvaa ja muuta videota Pasi Laaksomaa Racing teamistä.

Muuten itsellä on autot kanssa vahvana osana, kiitos Initial D:n ja isäni ja isoisäni kilpa-ajotaustan. Tällä hetkellä itseltä ei löydy kuin harrasteautoja, koska käytän mieluummin oman budjettini näihin kuin porukoiden. Tosiaan, tuossa pihalla on tällä hetkellä kolme Ladaa, toisaalla on tallissa Austin Mini 1000 Deluxe ja sitten välillä tultu isoisän kanssa myös hänen MG Midget brittisporttia väsättyä.

Ladoista vähän enemmän, ensimmäinen niistä jonka hankin oli 1989 vuosimallia oleva 1200s, eli ihan peruslaatikko, jossa oli kori ruosteessa ja kytkin luisti, joten remonttia oli siis tehtävä. Tässä päästiin niinkin pitkälle että riisuin sisustan täysin pois hitsausta varten ja siihen se sitten jäikin.

Lähinnä siksi että kuvioihin tuli toinen Lada. Nimittäin vuoden 1993 Lada 2105, 1500 kuutioisella koneella, eli hieman tehokkaampi vehje. Tämän kanssa on tullut pienoisesti räpellettyä, kun kaasaria on trimmannut ja asioita suunnitellut, nyt tarkoituksena hankkia VFTS korisarja, Solexilta isompi kaasutin, tiukempi nokka-akseli, päivittää alustaa hieman jousilla ja lukkoperällä.

Ja sitten olikin vielä kolmas siellä tallissa tallessa. Kuten mainitsin aiemmin, on sukuni harrastanut moottoriurheilua melko paljon, ja tästä minulle on jäänyt käteen rakkaus Ladoihin sekä vuoden 1979 Lada 1600. Tämä onkin vähän eri peli, sillä se on käsityönä tehty kilpa-auto, kun valmispalikoita et kauheammin saa. Tälle sitten onkin tehty vähän enemmän, mm. riisuttu sisusta täysin, varustettu kaarilla, alusta ihan uusiksi, koria levennetty hieman ja kevennetty. Sitten moottorikin on oma lukunsa, se on rakennettu kanssa ihan Lada-Samara cupin sääntöjen huippuun ja tuottaa 1600 kuutiolta 170 hevosvoimaa, tämä olisi kanssa tarkoitus joskus lyödä tuohon 2105:een.

Ja tottakai autoihin liittyy vahvasti myös ajaminen, josta nautin hyvin paljon, ja jätänkin tämän tekstin loppukaneetiksi seuraavan videon: http://www.youtube.com/watch?v=USr18D1FNCU
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Joulukuu 06, 2010, 19:48:15
ajattelin just että vois tehä tänne keskustelu harrastuksista... noh... koneella istumisen lisäksi harrastan piirtämistä, kansantanssia joskus, lenkkeilyä, pelien pelaamista ja ajattelin aloittaa soittaa haitaria...

uskokaa tai älkää mutta kansantanssi on aika mukavaa joskus ja joskus hyvin hermoille käyvää... miettikää tanssia painavassa villakankaisessa (kangasta hameessa 4m) puvussa ja hiertävissä supikkaissa keskellä kesää säkkijärven polkkaa tai jotain jotain muuta...
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: MKtsudo - Joulukuu 06, 2010, 20:38:05
Harrastuksia, jotka tiukasti liittyisivät mihinkään muuhun kuin animeen tahi Touhou-peleihin ei minulla taida oikeastaan ollakaan, koska ne uusina mielenkiintoisina medioina ovat vahvasti kiinnittyneet rikastamaan entisiä harrastuksiani. Mutta yritetään silti.

Kirjoittaminen.
Vanha ala-asteajoilta säilynyt, mutta edelleen mahtava luovuuden riemuvoitto. Kirjoittamalla olen aina kompensoinut sitä, että piirtää en ole osannut tarpeeksi sarjakuvia varten, eikä minulla ole ollut käytössäni näyttelijöitä, joita voisin ohjata. Kirjoittamalla kuitenkin pystyy kaikkeen, mitä vain keksii. Ja minähän tunnetusti keksin. Oikeastaan mitään en ole koskaan kuitenkaan julkiseen levitykseen nettiin laittanut: kirjoitan ennen kaikkea itselleni aiheista, joista itse pidän... ja luonnollisesti lyriikoiden ja runojen tuottaminen palveli tätä tarkoitusta myöskin mukavasti, ollen lisäksi mielenkiintoinen itseensä tutustumisen väline.

Alkuperäisaiheita käsitteleviä verrattain lyhyitä novelleja on runsaasti, kirjojen ja elokuvien jatkona olevia vähintään saman verran. Luonnollisestihan Touhou on tähänkin harrastukseen sotkeutunut, mutta ei anneta sen häiritä.

Videoeditointi.
Ensimmäiset animemusiikkivideoni nähtyäni vuoden 2006 keväällä ihastuin tämäntapaisen median suomista mahdollisuuksista. Ensimmäisen videoni sain aikaiseksi kesällä, ja häpeän nykyään sitä katsoessani silmät päästäni. Animemusiikkivideoita tuli tehtyä tasaisesti kehittyen, kunnes tajusinkin Windows Movie Makerin olevan suoraan Saatanasta ja hankin Sony Vegasin mallia 7. Animemusiikkivideoita tein edelleen tasaisesti kehittymättä enää lainkaan, mutta nyt tuli rinnalle myös oikeassa elämässä kuvatun materiaalin väärinkäyttö. Opiskelin jaloa oikeaoppisen enkoodauksen taitoa ja tutustuin syvällisesti Avisynthiin. Editointini omaksi huvikseni on onnellisesti jatkunut, taantumista sisällöllisten videoiden tuottamisessa on kuitenkin havaittavissa.

Videoitani löytää tuubasta (http://www.youtube.com/user/MKtsudo#grid/user/2AB609A7E66580D6) ja A-M-V.orgista (http://www.animemusicvideos.org/members/members_myprofile.php?user_id=744686), jos niitä joku haluaa katsella. Luonnollisestihan Touhou on tähänkin harrastukseen sotkeutunut, mutta ei anneta sen häiritä.

Muuta mukavaa.
Syksyllä luonnon värikkyyden valokuvaaminen on kai laskettavissa ainakin jonkinasteiseksi aktiviteetiksi. Tekotaiteellista kuraahan sitä tehdessä kuitenkin vain syntyy, joten kuvia ette saa.

Tänä syksynähän Touhou tähänkin harrastukseen sotkeutui, mutta ei anneta senkään häiritä.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Miss Alice - Joulukuu 06, 2010, 21:05:52
Jaahans, omia harrastuksia? Animepuuhailun lisäksi mulla ei ole tällä hetkellä mitään järjestettyä harrastustoimintaa, mutta muutamia freelance-juttuja mainitakseni:

-Kirjoittelen kaikkea scheissea. Se on todella rentouttavaa puuhaa, on ihanaa luoda henkilöitä ja tarinoita omasta päästään ja yrittää parhaansa mukaan puhaltaa niihin elämää. Osallistun tällä hetkellä kouluni luovan kirjoittamisen kursseille (snobikoulu), ja mukavaa on ollut, opettaja on tuonut uusia näkökulmia kirjoitteluun ja antaa lyhyen kokemukseni perusteella hyvää kritiikkiä.

-Suunnittelen sarjakuvaa/sarjakuvia ja VN:ää. Annan juonien hautua rauhassa ja yritän kehitellä hahmoista vielä syvempiä mieluummin kuin ryntään heti piirtämään kaiken. Haaveilen tuotokseni julkaisemisesta nettiin, mutta tietääkseni olen lähettänyt vain pari kuvaa projektieni hahmoista, eli tällä hetkellä ei hyvältä näytä. Ja siitä seuraa luonnollisesti...

-Piirtäminen! Suosikkipuuhaani. Tästä on tullut paras ilmaisukeinoni (kirjoittaminen tulee hyvänä kakkosena) ajan mittaan. Kehtaan sanoa, että olen hyvä siinä, mutta pitkä matka minulla on kuitenkin vielä edessä, ennen kuin olen oikein tyytyväinen kuviini. Haluan oikeasti oppia löytämään luonnosta kauneutta ja saada sen paperille (kyllä, en piirrä pelkkää mangaa, realismikin on virkistävää välillä. Tuotoksia vain en halua tunkea nettiin.)

-Kerään erilaisia hattuja. Okei, kuulostaa tosi oudolta harrastukselta, mutta etsiskelen ja ostelen kaikkialta kaikenlaisia mielenkiintoisia pipoja ja päähineitä ja sombreroja(sellaista ei minulla tosin ole ;A;) ja luoja ties mitä vielä, ja tietenkin pidän niitä päässä. Cosplay on ollut hyvä väylä hankkia hauskoja hattuja, esimerkiksi kokoelmani moppimyssy(Chen) ja merikapteenin koppalakki(no löl) ovat tulleet tätä kautta luokseni.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Hilselinko - Joulukuu 06, 2010, 21:36:47
Karate... jaaa~... karate... Se on vaan niin kivaa ottaa mittaa itsestänsä ja henkilöstä joka on harrastanut kamppailulajeja kauemmin kuin olen ollut olemassa tai edes suunnitteilla. (?) On myös kivaa osata puolustautua tositilanteissa, (jos niitä nyt ikinä tulee) muutenkin olen vähän urheiluhullu ihmine ja pidän liikunnasta ja sen tuomista haasteista ja niiden rikkomisesta. Narsistinen luonnekkin vähän heittää kapuloita rattaisiin silloin kun itseäni vähän väsyttää, joten liikuttua tulee ihan hyvin.


Mitään muuta... no toinen harrastukseni on pelit, niiden tekeminen ja pelaaminen. Niin kuin jotkut saattavat muistaa, kyselin viikonloppuna aika ahkerasti betatestaajia nykyiseen projektiimme Betadreamsillä ja sen kimpussa on tullu painittua pitkään ja hartaasi. (perhana kun piti valvoa koko viikonloppu tuota tehdessä, niin ei osaa ajatella enää) Pitänee varmaan lisätä animen ja mangan katsominen ja lukeminen harrastuksekseni, kyllä niitä sen verran tulee harrastettua.


Varmaan muistan jossain vaiheessa enemmän itsestäni, kuin nyt satun tekemään.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Joulukuu 06, 2010, 21:51:23
-Kerään erilaisia hattuja. Okei, kuulostaa tosi oudolta harrastukselta, mutta etsiskelen ja ostelen kaikkialta kaikenlaisia mielenkiintoisia pipoja ja päähineitä ja sombreroja(sellaista ei minulla tosin ole ;A;) ja luoja ties mitä vielä, ja tietenkin pidän niitä päässä. Cosplay on ollut hyvä väylä hankkia hauskoja hattuja, esimerkiksi kokoelmani moppimyssy(Chen) ja merikapteenin koppalakki(no löl) ovat tulleet tätä kautta luokseni.

heh! itsekkin pidän hatuista ja tällä hetkellä on kasassa... 17 (en laskennu lippiksiä)
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Hilselinko - Joulukuu 06, 2010, 22:12:40
-Kerään erilaisia hattuja. Okei, kuulostaa tosi oudolta harrastukselta, mutta etsiskelen ja ostelen kaikkialta kaikenlaisia mielenkiintoisia pipoja ja päähineitä ja sombreroja(sellaista ei minulla tosin ole ;A;) ja luoja ties mitä vielä, ja tietenkin pidän niitä päässä. Cosplay on ollut hyvä väylä hankkia hauskoja hattuja, esimerkiksi kokoelmani moppimyssy(Chen) ja merikapteenin koppalakki(no löl) ovat tulleet tätä kautta luokseni.

heh! itsekkin pidän hatuista ja tällä hetkellä on kasassa... 17 (en laskennu lippiksiä)

Mulle sovi mikään hattu. PRKL! ei voi keräillä, paitsi se Marisahattu ^^
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: MKtsudo - Joulukuu 06, 2010, 22:23:03
Minä keräilen hienoja ZUN-hattuja, koska ne ovat paljon nätimpiä omaan silmääni kuin jonne-leimaa kantavat lippalakit. Mutta harrastuksena sitä minun kohdallani tuskin voi pitää.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: EpikFeil - Joulukuu 07, 2010, 06:14:02
Hatut = rakkaus ♥ Mutta enpä ole raaskinut rahoja mokomiin tuhlata, joten jää vain ihastelun tasolle. Ehkä joskus...

Mutta niitä harrastuksia. Ensimmäisenä täytyy mainita kirjoittaminen, elämäni valo ja suoli, jota ilman en säilyisi hengissä. Minulle kirjoittaminen ei merkitse vain stressinpoistoa ja itsensä toteuttamista, vaikka noitakin toki. Itse pyrin sillä lähtökohtaisesti saavuttamaan jotain. Kokea onnistumisen ja ennen kaikkea luomisen iloa ja sitä tyytyväisyyttä kun on saanut jotain oikeasti hyvää aikaan (tuon tosin saa vain positiivisista kommenteista, yleensä kun luen kirjoitetun tekstin pariin otteeseen läpi, se alkaa muistuttaa sontaläjää...). Kirjoittaminen on myös ihanaa eskapismia, pääsee hetkeksi pois todellisuuden kahleista. Ja toki on ihanaa kirjoittaa hahmoista ja asioista, joista on kiinnostunut ja joihin on syvällä tasolla kiintynyt. Fanfiction on se pimeä tie jolta en taida päästä pois vielä vähään aikaan.

Muita mainittavia ovat cosplay, piirtäminen ja elokuvat, jotka ovat myös yksi elämän peruspilareista. Elokuvien katsominen on kivaa ja ihanaa ja pääsee hetkeksi pois inhasta todellisuudesta. Piirtäminen olisi samaa mitä kirjoittaminen, mutta kun en osaa piirtää. Cosplay taas on vaan ihk.

Ja sitten on toki se perse homeessa dataus. <3
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Suiggari-Tou - Joulukuu 07, 2010, 08:55:29
Hmmmmmm, harrastuksia siis.

Piirtäminen on tällä hetkellä ykkösharrastukseni: on hienoa kun kykenee saamaan jotain aikaiseksi niin että se näyttää siltä kuin sen on suunnitellutkin, ja tämän saavuttaakseen pitää piirtää yhä enemmän ja enemmän. On myös hienoa kun voi kokeilla kaikkia mahdollisia tyylejä jos siltä tuntuu, ja on muutenkin vain hieno toteuttaa itseään piirrosten välityksellä. Eniten piirrän, kuinkas muuten, naisia. Mangotyylillä piirrän, ja ne dissaavat tri Realismit voivat pitää ajatuksensa omana tietonaan, koska realistisuuden kehittäminen töissäni on myös työn alla. Fanart-painotteisuutta löytyy tosin melkein turhankin paljon, vaikka omia hahmojakin löytyy, ja ainakin yhtä piirrän jatkuvasti vihonkansiin, koulun monisteisiin yms.

Cosplay on nam, ja kyseinen harrastus ilman tuskaa (vähintäänkin rahanmenosta) on teeskentelyä. Harrastuksessa on mukavaa kun näyttää rakastamaltaan hahmolta, ja asun laitto on suorastaan juhlallinen hetki. Ompeleminen on mukavaa, ja kätevä taito kun sitä pikku hiljaa oppii tekemään paremmin ja nopeammin, ja oppii tekemään yhä vaikeampia asuja.~

Dataaminen ja pelaaminen ovat kiva harrastus myöskin, ja ette ikinä arvaa mitä pelejä pelaan eniten nykyään >D Huivit ja hatut ovat myöskin rakas keräilykohde, varsinkin huivit, varsinkin kun tunnen itseni niin kovin alastomaksi ilman minkäänlaista huivia D8 ja kyllä, pidän huiveja jopa kesäisin. Hölmöily ja yleinen otakuilu lasketaan toivon mukaan myöskin?
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Jagdpanther - Joulukuu 07, 2010, 09:10:24
Voi että, itsellä on melko suppeana nuo harrastukset, jos ei animea ja mangaa mukaan lasketa.

Mutta jos nämä lasketaan, niin yksi niistä on pelaaminen, jonka aloitin pienenä naperona, Uusia pelejä tulee aina ostettua, mikäli semmoinen "todella pelaamisen arvoinen" peli ilmestyy. Melko rahakas harrastus näin Touhoun lisäksi.

Sitten onkintietokone ja internet (ylläri). Päivittäin selailen nettiä, ja saatan tehdä kaikkea randomia.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Datafox - Joulukuu 07, 2010, 09:16:33
En mä touhoulta ja musiikin tekemisen ja tietokoneiden rakentamisen takia ehdi harrastaa mitään. EIKU SIIS:

Touhoun pelaaminen ja fandomissa uiminen ovat yksi mieliharrastuksistani. Nörmaalilla pelaan ja joskus pääsen jopa stage kuutoseen. ja joskus jopa Extran viimeiseen spekaan ja pum, sitten sattuu
Ja se fandomissa uiminen on sitten ihan omaa luokkaansa, mutta pääasiassa se on PV-metsästystä. ja kyllä, etsin booruista kaikenlaista kuvamateriaalia *köhähdys*

Musiikin tekeminen on minulle hyvin mieluista, niin kuin te kaikki luultavasti tiedätte. Jos ette, surffailkaa tänne (http://www.mikseri.net/freefall/) ja kuunnelkaa. Teen omalaatuista trancea, ja muuta electronicia sattuessani sille päälle. Eeppisyys onnistuu joskus, joskus taas ei. Ja osaan myös soittaa jotenkin kosketinsoittimia (lue: pianoa) eli en ole pelkästään digitaaliperse.

Ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä on tietokoneiden rakentelu, tosin nykyisen koneeni speksit ovat niin paskat että en niitä tässä julkaise. (Sanotaan vain että kusisen prosessorini takia tehot eivät riitä Black Cocksin pelaamiseen -.-)
Mutta kun vain rahaa jostain saan niin sen uuteen emolevyyn ja prosessoriin tuhlaan heti tai kohta.

Ja nyt kun muistan niin mainitsen vielä lanpartyillä käyminen. Aloitin vasta viime vuonna, mutta tänä vuonna olen ollut viidessä eri tapahtumassa (LanTrek 2010, ASSEMBLY Winter '10, Solid Mojo, ASSEMBLY Summer '10, Solid Rebirth) ja ensi vuonna kierrän ainakin samat tapahtumat (LanTrek 2011, ASSEMBLY Winter '11, Solid jotain, ASSEMBLY Summer '11, Solid jotain muuta) ja ehkä vielä muissakin. Jos olet yksiinkään näistä persettäsi hilaamassa, niin ilmoita minulle.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Joulukuu 07, 2010, 10:05:37
niin unohdin mainita että kerään myöskin delfiini roinaa
kyseinen harrastus alkoi jo neljävuotiaana ja on aikamoinen kokoelma jo kasassa.
jos kiinnostaa mitä kaikkea multa löytyy nii saa kysellä mutta sanon että löytyy piparkakku muotista huppariin.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Pitchin - Joulukuu 07, 2010, 14:02:33
No kirjoitampa minäkin.

Se piirtää. Yksittäiset kuvat täyttävät tällä hetkellä noin...... 6 piirtovihkoa viimeisen 3 vuoden ajalta, täytyy kyllä sanoa että tämän vuoden kesän aikana tuli erittäin reilu harppaus eteenpäin ;w;
Lisäksi kouluvihkoista löytyy chibejä sieltä täältä, laukussa 3 chibiä (Beatrice, Yukari ja Stoking) omatekeminä ja yksittäisiä vanhoja papereita löytyy 4 kansiollista, en vaan enää niitä kehtaisi kattoa
Onko yllätys jos dataan? Minimi 3 tuntia päivässä ei olekkaan paljon, muttei ihan vähänkään, harrastusta haittaa sinänsä se, että vanhemmat on olemassa, ja käyttämäni pöytäkone on heidän makkarissaan
Se cossii. Häpeän vain faktaa etten toistaiseksi ole tehnyt pukujani itse, mutta en ole ostanut netistä yhtikäs mittään pukua, että se on hyvä. Sunnittelin että pyydän vielä erästä käsityöneroystävätärtäniakamelkipikkusiskoa tekemään sen Gaapin, sitten teen urheasti Reimun ihe!
Kirjoitanhan minäkin. DA:ssa suosituin työni sattuukin olemaan Alice Human Sacrifice fikki versiona : D joskus tulee inspa ja kirjoittelen ylös, voisinpas tässä taas muuatta kirjoitus projektia alottaa, nimittäin kässäriä minun ja Mellun (se käsityönero mainittuna aikaisemmassa kohdassa) sarjakuva projektiin, minä kirjoitan, koska olen meistä kahdesta parempi tarina/ideanikkari, Mellu piirtää koska sarjis on hänen alaa.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Tuffe - Joulukuu 07, 2010, 18:36:35
Hmh..  harrastuksia tämän koneella dataamisen ja anime juttujen lisäksi..

Käyn kuvataide koulussa. Pääsee maalaamaan, piirtämään, opiskelemaan eri maalaus tekniikoita. välil tulee katottua taidemaalareiden historiaa. (vast pari kertaa ollu) Ja työpajaryhmässä saa tooooosi vapaasti tehä toitä ja omia välitöitäkin saa tehä jos kerkiää.
Myös käsityö koulussa.. Kaikenlaisia kädentaitoja pääsee opettelemaan ja kun olen sielläkin työpajaryhmässä joten myös vanhojen taitojen soveltamista. Siellä  suunnitellaan aiheen mukaan kukin omanlaisensa työ. tänä vuonna aiheena on ollut kierrätys ylläripylläri.
Ja myös VPK on harrastukseni.vpk= varmasti palaa kaikki= vapaa palokunta. Hauska harrastus on. Opetellaan kaikkii tällässii taitoja mitä palokunnassa tavitsisi taikka ihan normi elämässäkin, esim elvytystä, ensiapua ja 112 juttuja. Ite pidän leireistä. Ne ovat hauskoja :D Viimeleirilläkin ilotulitus juttu meni pieleen ja tulitteet lens katsomoon. Ittelläni oli sillon alle parikyt metriä väliä siihen paikkaan minne tulitteet lens :D
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Miss Alice - Joulukuu 07, 2010, 20:00:34
niin unohdin mainita että kerään myöskin delfiini roinaa
kyseinen harrastus alkoi jo neljävuotiaana ja on aikamoinen kokoelma jo kasassa.
jos kiinnostaa mitä kaikkea multa löytyy nii saa kysellä mutta sanon että löytyy piparkakku muotista huppariin.

Delfiiniroinaa? 8D Nyt alkoi kiinnostamaan. Mulla on epävirallisena kokoelmana aivan meinaan jumalaton kasa pehmoleluja, tosin aika monesta on hankkiuduttu eroon, kun ei tässä iässä niitä edes ole oikein tullut kaivattuakaan ;A; Onneksi mun rakkain pehmolelu, lumileopardinpentu Lassi, on rakastavassa kodissa mun pikkusiskojen hoivattavana <3

Lape: Onko sulla jokin ISO delfiinipehmo tai muuten silmiinpistävä delfiiniesine? Ja oletkos montakin kertaa käynyt Särkänniemen delfinaariossa? >8D
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Joulukuu 07, 2010, 20:37:16
niin unohdin mainita että kerään myöskin delfiini roinaa
kyseinen harrastus alkoi jo neljävuotiaana ja on aikamoinen kokoelma jo kasassa.
jos kiinnostaa mitä kaikkea multa löytyy nii saa kysellä mutta sanon että löytyy piparkakku muotista huppariin.
Lape: Onko sulla jokin ISO delfiinipehmo tai muuten silmiinpistävä delfiiniesine? Ja oletkos montakin kertaa käynyt Särkänniemen delfinaariossa? >8D

minulla löytyy sellainen iso delfiini pehmo ( sen koko pitäisi olla aidon delfiinin poikasen pituinen kuva (http://i52.tinypic.com/2lk4svp.jpg)) jonka äiti taiteili minulle kankaasta.  ja toinen  mikä pistää silmiin on varmaan nämä kuva (http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs617.ash2/156955_1719820965007_1522776448_1794650_4558070_n.jpg) ja kyllä olen käynyt monesti delfinaariossa :D sieltähän se innostus läksi
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: NanomaShiina - Joulukuu 08, 2010, 11:34:29
Itse en sinäänsä mitään oikeastaan harrasta tämän dataamisen,pelaamisen ja animen katsomisen lisäksi.
Mutta silti minä teen dubbeja niin parodian kuin ihan käännöksien käsikirjoittaminen ja niissä äänenä oleminen ja myös joissakin videon käsittelykin on meikän heiniä. Lisäksi minulla on nyt Tekstittäminen vielä kokeilun alla, käännän tällä hetkellä Black Rock Shooteria ja mietin sen jälkeen, hommaanko jostakin paremman ohjelman vai lopetanko touhut siihen....

Lisäksi kerään tälläsiä juhla-kolikoita, eli tälläisiä kolikoita, mitkä ei nyt mitään rahallista arvoa ole, mutta siis tälläisiä kolikoita, mitä saa joistakin tapahtumista. omistan muutaman itse painetunkin , toki ne kaikki on aika perseestä ^^

Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Tuffe - Joulukuu 08, 2010, 16:50:35
Ja mähän muute kerään kaikenlaista pikachu roinaa. Huomasin vain kun kattelin tavaroita mitä huoneessani on. Pienehkö kokoelma on kyllä vielä. Löytyy mm. Pikachu tossut.(pitäs suurentaa niit et mahtuis jalkaa xD) Pikachu sateenvarjo, pehmoja ja figuja. (yks pehmo kuulostaa ihan riivatulta :D) Ja korttejakin löytyy jokunen. 


Hei ihmiset. Otan ilomielillä vastaan jos nurkistanne löytyy turhia pikachu juttuja!
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Datafox - Joulukuu 08, 2010, 17:45:24
Hei ihmiset. Otan ilomielillä vastaan jos nurkistanne löytyy turhia pikachu juttuja!
Ja jos keltään löytyy turhaa tietotekniikkarojua niin mulle voi heittää sellatteet. Vaikka ei toimis nii saan niistä hyötykomponentit kolvilla talteen.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Reio - Joulukuu 08, 2010, 21:22:26
Lähinnä mahjong, VPK ja lautapelit. Välillä myös pokemonkortit kun jaksaa.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Tuffe - Joulukuu 09, 2010, 18:06:46
Pelaan myös paljon kaikkea pelikonsoleita, tietokoneella, lautapelejä (jos joku suostuis pelaa :s) jne. mutta en oikeastaan laske sitä harrastukseksi.
En aina kuule jaksa alkaa pelaa sunkaa jtn dominionii ku en jaksa keskittyy siihe pelii :< Mitä jos hankkisit kavereita kylään ni pelattais si dalmutia, ku se on sen verra hyvä peli.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Hilselinko - Joulukuu 09, 2010, 23:39:53
Pelaan myös paljon kaikkea pelikonsoleita, tietokoneella, lautapelejä (jos joku suostuis pelaa :s) jne. mutta en oikeastaan laske sitä harrastukseksi.
En aina kuule jaksa alkaa pelaa sunkaa jtn dominionii ku en jaksa keskittyy siihe pelii :< Mitä jos hankkisit kavereita kylään ni pelattais si dalmutia, ku se on sen verra hyvä peli.

Jossain vaiheessa pitää siis piipahtaa Hullula Hollolassa, että pääsee pelaamaan teirän kaa...
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: EpikFeil - Joulukuu 10, 2010, 12:43:14
Hei ihmiset. Otan ilomielillä vastaan jos nurkistanne löytyy turhia pikachu juttuja!
Ja jos keltään löytyy turhaa tietotekniikkarojua niin mulle voi heittää sellatteet. Vaikka ei toimis nii saan niistä hyötykomponentit kolvilla talteen.
Jos keltään löytyy nurkista turhaa Touhourojua, voitte heittää minulle sellaiset.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Joulukuu 10, 2010, 12:56:43
Hei ihmiset. Otan ilomielillä vastaan jos nurkistanne löytyy turhia pikachu juttuja!
Ja jos keltään löytyy turhaa tietotekniikkarojua niin mulle voi heittää sellatteet. Vaikka ei toimis nii saan niistä hyötykomponentit kolvilla talteen.
Jos keltään löytyy nurkista turhaa Touhourojua, voitte heittää minulle sellaiset.

sama
ja mulle voi lahjottaa turhat delfiini roinat
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Miyuki - Joulukuu 10, 2010, 17:49:55
Kumpa mullaki ois joku harrastus, jonka vois linkittää elämään... Mutta mullapa ne liittyy tavalla tai toisella aina sarjakuviin!

Haaveilu. (eng. day-dreaming)
Milloin haaveilen? Harrastan sitä kun herään aamulla, harrastan sitä kun olen koulussa, harrastan sitä kun olen kotona dataamassa ja piirustelemassa ja lukemassa sarjakuvaa (Ainut aika jolloin hoidan monta asiaa yhtä aikaa. :'D). Mistä haaveilen? Riasta (mitä yritän välttää, syystä että ikävä iskee pian kun muistaa kuinka maantieteellisesti haasteellinen tilanne on) tai AmerikkaEnglanti-parituksesta Hetaliasta (joten pääasiassa päässä siis liikkuu tämä FD). Miksi haaveilen? Koska se on kivaa.

Piirtäminen. (eng. pseudo-artisticness)
Milloin piirrän? Katso haaveilusta. Mitä piirrän? Pääasiassa sitä mistä haaveilen, mutta myös kaikkea muuta mukavaa. (Devastani löytyy Touhoutakin.) Sarjakuvien piirto on hyvin lähellä sydäntäni. Miksi piirrän? No se on kiva kun voi piirtää mitä ikinä nyt haluaa vain nähdä piirrettynä. Eli lyhyesti sanottuna: Koska haluan. :3

Sarjakuvien lukeminen. (eng. industrial spying)
Milloin? Melkein aina vapaa-ajalla. Eihän kenenkään elämä ole täydellistä ennen kuin he ovat lukeneet Emma-sarjan kolmekymmentä kertaa läpi! 8D Mitä? No kai sitä eniten hyllystä tulee otettua Emma, Yotsuba&!, Ouran High School Host Club, Lucky Star tai random yaoi-sarjakuva. Viimeistä on kyllä tultu tehtyä huomattavasti paljon vähemmän sen jälkeen kun ei tullut siirrettyä niitä uuteen huoneeseeni. Vapaaehtoisena kun en mene sinne siskoni huoneeseen, jossa ilma on niin tunkkaisen, hiuslakan ja hajuveden hajuinen. Netistä sitten tsiikailen Hetaliaa, joka on ehdottomasti suosikkini. :'D

Cosplay. (eng. Cosplay/that-thing-those-really-weird-fucked-up-geeks-do)
Milloin on minua nähtävissä puvuissa? Kotona kun niitä olen tekemässä ja siinä välillä puen kaikki, mitä on siihen mennessä kasassa päälle ja heilun peilin edessä ja olen täysi fanityttö ja dorka, tai tapahtumassa. Yleensä Ria enemmän tai vähemmän pakotettuna parikseni. Mitäs asuja voimme pongata päälläni? No, ties missä. Ensi vuosi on aika Hetalia-painotteinen, sitten on myös Touhouta, Uminekoa, Strike Witchesiä ja Macross Frontieria. Miksi? Koska olen sellainen dorka joka hyppii peilin edessä saaden fanityttökohtausta, koska on joku tietty hahmo. Bonus kysymys: Mistä revin nämä asuni? Äitini on onnesta soikeana, kun ompelen, että hän kovin mielellään maksaa kankaani etc. Hän on myös hyvin onnellinen että en leikkaa hiuksiani ja värjää niitä kuukauden välein, joten hän suostuu myös ostamaan peruukkeja. (Sitten kun saan ne peruukit, ni aina äiti sanoo et nyt on hienot peruukit, joilla voi kaikki leikkii ja mä oon sillee et EI, KUKAAN EI KOSKE NÄIHIN RAAAWWWR.)

AmerikkaEnkun fanitus. (eng. braindead fangirling)
VOI LUOJA MIKSI? Siksi. Paritus vaan iskee mun romantiikan nälkäiseen teinitytön sydämeeni. ;  ; Englannin ihastus Amerikkaan on niin canon että ei voi luoja, niiden suhde on vaan niin kivaa ja niistä saa hyyyvin helposti ihanaa, herkullista USTtä. *kuolaa* Ja sarjakuvaideoiden keksiminen noista kahdesta on helpompaa kuin karkin vieminen lapselta. :'D Milloin? 24/7 Mitä? AmerikkaEnglantia eli USUKta eli Jokeria eli AlfredArthuria eli kahta ylpeää blondia länsimaalaista valtiota, joista toinen on happy-go-lucky idiootti silmälaseilla ja järkyttävän suloisella hiustupsulla ja toinen synkistelevä säälittävä tsundere hassuilla kulmakarvoilla.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: EpikFeil - Joulukuu 10, 2010, 19:08:32
Haaveilu. (eng. day-dreaming)
Milloin haaveilen? Harrastan sitä kun herään aamulla, harrastan sitä kun olen koulussa, harrastan sitä kun olen kotona dataamassa ja piirustelemassa ja lukemassa sarjakuvaa (Ainut aika jolloin hoidan monta asiaa yhtä aikaa. :'D). Mistä haaveilen? Riasta (mitä yritän välttää, syystä että ikävä iskee pian kun muistaa kuinka maantieteellisesti haasteellinen tilanne on) tai AmerikkaEnglanti-parituksesta Hetaliasta (joten pääasiassa päässä siis liikkuu tämä FD). Miksi haaveilen? Koska se on kivaa.

Oi, minäkin minäkin! Taisin unohtaa tuon ekasta viestistä, vaikka kyseessä on harrastuksista tärkein. Mistä minä sitten haaveilen, hmm... No, sanotaan että kaikesta (kattaen siis kaikenlaista kouluihmisten tappamisesta erääseen irlantilaiseen näyttelijään). Paremmin voisin kyllä sanoa tätä ajatteluksi, nimittäin suuri osa tuollaisesta toiminnasta on ihan vaan ajattelua, pohtimista, filosofointia.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Hilselinko - Joulukuu 10, 2010, 21:27:05
Haluaako joku multa turhaa roinaa? Sitä nimittäin on ja paljon...
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Kenkäplankki - Joulukuu 17, 2010, 18:02:41
Oo, harrastuksia! :3

BJD:t. Heti kun näistä hartsipalleroista ensimmäisen kerran kuulin ja otin selvää, niin rakastuihin heti ja pahasti. Nyt noita kakaroita löytyykin jo kaksi, MSD-kokoinen Dollzonen Megi, ja tiny-kokoinen Dollzonen Luna. On ne maailman sulosimpia kakaroita, voi ku vaa rahat riittäis et lopulta saisin noiki kaks ihan "valmiiks".

Cosplay. Mikä voi olla mahtavampaa, kun pitkän asuntekoprojektin jälkeen tuntea onnistumista ja päästä leikkimään lempihahmojaan muiden otakujen kanssa. Olisimpa vain parempi ompelija.. 8'D

Noi kaks on ne ehdottomasti tärkeimmät (ja helvetillisen kalliita kummatki), mutta löytyyhän sitä muutakin mitä tulee paljon harrasteltua, niiku piirtämistä ja kirjottamista, ja kokiksen ryyppäystä.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: MKtsudo - Joulukuu 17, 2010, 18:21:44
Noi kaks on ne ehdottomasti tärkeimmät (ja helvetillisen kalliita kummatki)

Voisin silti olettaa, että täältä löytyy kyllä harrastuksia, joihin rahaa uppoaa paljon enemmän *köhautotköh*. Cosplayn suhteen rahanmenon tiedänkin, mutta paljonko sinulla sitten nuo BJD:t ovat kustantaneet?
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Tuffe - Joulukuu 17, 2010, 18:45:01
Haluaako joku multa turhaa roinaa? Sitä nimittäin on ja paljon...
Jos on pikachu tavaraa  8) taikka touhou. heheh
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Kenkäplankki - Joulukuu 17, 2010, 19:12:40
Noi kaks on ne ehdottomasti tärkeimmät (ja helvetillisen kalliita kummatki)

Voisin silti olettaa, että täältä löytyy kyllä harrastuksia, joihin rahaa uppoaa paljon enemmän *köhautotköh*. Cosplayn suhteen rahanmenon tiedänkin, mutta paljonko sinulla sitten nuo BJD:t ovat kustantaneet?

No BJD:eihin täl hetkel sellaset melkei 400 ainaki jo menny 8) Itse ku niihin säästelee ja näi ~
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Suiggari-Tou - Joulukuu 20, 2010, 08:40:51
Oo, harrastuksia! :3

BJD:t. Heti kun näistä hartsipalleroista ensimmäisen kerran kuulin ja otin selvää, niin rakastuihin heti ja pahasti. Nyt noita kakaroita löytyykin jo kaksi, MSD-kokoinen Dollzonen Megi, ja tiny-kokoinen Dollzonen Luna. On ne maailman sulosimpia kakaroita, voi ku vaa rahat riittäis et lopulta saisin noiki kaks ihan "valmiiks".

OMNOMNOM KUVIA oAo BJD:t ovat ihania mutta juuri sen hintavuuden takia en ainakaan vielä omaa ole hankkimassa. Ehkä sitten joskus jos saan luvankin, ja sitä rahaa....

Ja kehtaanko kysyä mitä neiti on muun muuassa cossinut? :3
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Kenkäplankki - Joulukuu 20, 2010, 19:29:28
Jep, on ne ihanii otuksii! :3 Voin myöhemmin kuvia sitten tähän laitella ~


Cossannut vasta olen Rika Furudea arkivaatteissaan, nyt on sitten tekeillä Rin Kaenbyou ja Frederika Bernkastel. 8)
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: hwllu - Maaliskuu 21, 2011, 01:24:01
no ömhöm.. periaatteessa en harrasta mitää enään ^^'' virallisesti siis.

tai siis piirränhän mie, oon piirtäny pitkäänkin, mut taukojakin tulee (tässä oli nyt sellanen vajaan vuoden tauko). aina(koskaan) ei jaksa, inspaa ja niin edelleen. mutta mutta! nyt elvytän sen takaisin henkiin, innostuin piirtämisestä taas! yippee :O! ihanaa :3 joo. mut siis ehkä syytän maalaamista siitä et innostuin taas piirtämisestä : )
niin siis kuten tos jo vähän viittasin, niin alotin öljyvärimaalauksen : ) innostuin hieman koulussa... ja kun luin yhtä mahtavaa kirjaa! : D..ja sitten ostin värit.. ja nyt mun eka(jos koulussa tehtyä ei lasketa) taulu on kehitteillä! : D nooh jää nähtäväks millanen tulee.... yhyy haluun lisää siveltimii D: ja sillain. suunnittelin jo valmiiks et maalaan koko kesän. sitte vaan mökillä seisoskelen siel sillee hienosti ja maalaan kaikkee mitä tapahtuu. tai siis en ehkä ihan kerkee maalata kaikkee mitä tapahtuu mut... luonnostelen ja maalaan jälkikätee.. sillai hienosti :3

sitten sitten, onhan minul tuo aaivan mahtava kamera, jolla tykkään kuvata kaikkee :O eli valokuvaus. otan kuvia mitä oudoimmista asioista, ja siitä tulee usein sanomistakin : D "hellu, et sä siitä voi kuvaa ottaa...... mitä ees teet sil kuval?" "...en mä tiiä, toi on vaa niin upee :O!" ja näin. tää ei oo mikää halpa harrastus, objektiivit ja....

ja kyl mä myös kirjottelen : D harvemmin vain mut silti. nytkin oikeestaan.. vaan ei oo mitään mitä oon valmiiks saanu. enkä tuu saamaan. ja kaikki teksti vaan lisää mun tuntemuksia omasta sekopäisyydestä 8 ) ..taisiis. no niin. mä kirjotan kaikkea, jotain on joskus netissäkin ollut... joo, aiheet vaihtelee, niinkuin tyylikin. ja kaikki. novellit, jatkikset, sit ne ite kaikki kirjasuunnitelmatjotkaeiikinätoteudu.. kaikkee pitäis tehä! :O suunnitelmia on niiiin paljon että : D

sitten on tuo ratsastaminen, jossa tulee taukoja enemmän ku tarpeeks. en ees muista milloin viimeeks käytii ratsastamas... en mä sit lopettaa haluu muttamutta.... liian kaukana D: mulla on kauhee asenneongelma, haluun tallille mutten millää viitti rämpii sinne. no okei nyt voin viel toistaseks syyttää säätä, mutta sitten joskus jossain vaiheessa ei enään voi ja... noo kyl kaikki jo tietää et oon laiska paska.

sen lisäks kulutan elämääni hyvin koneel istumiseen. täällähän mä nytkin oon, kun pitäis kuulemma nukkua. ei jaksa. mitä turhia : D nooh, ehkä mä meen jossain välis... mut koneel duunaan kaikkea mitä mieleen tulee.. on oma sivusto, on koodeja ja muokattuja kuvia, pelejä ja.. kaikkee. ihan kaikkee.

joo ja lapee tykkään välil ulkoiluttaa! :3 sitäkin nykyään harvoin muttamutta... LAPENYTULOSjes pyydän jo nyt anteeks tota rakasta ystävääni, capsia..... jees

niin ja kuten tekstistä huomaatte ni harrastan myös hymiöiden ja eräiden sanojen (kuten nooh) ylikäyttämistä :''D ja kaikkee jännää.
saattaa olla muutaki muttei tuu mielee just nyt : D
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Nekazh - Maaliskuu 22, 2011, 17:44:05
Noh...vähän aikaa alkoi sitten minulla Mtg kottipelin harrastus...pakkaa odotellessa ostin parit boosterit parantamaan pakkaani.

Sitten....ööö ei kait muuta, lisättää pelien ja animen lisäksi...tai no..soittaminen lasketaan  ;D

Lisäilen sitten ku muistan...mikäli minulla on muistia sen verran että muista lisätä tänne...


Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: endelina - Maaliskuu 28, 2011, 14:13:00
Nyt toista vuotta opiskelen japania ihan virallisesti, ei nyt lasketa niitä epätoivoisia itseopiskeluyrityksiä mukaan. Cosplay ja erilaiset pelit (kuten osu! ja In The Groove) vievät myös osan vapaa-ajastani. Lukeminen on sellaista randomajanvietettä aina kun kirjastosta tai kaupasta tarttuu jotain kivaa mukaan. Laulan erittäin mielelläni, ja olen nyt suunnilleen kuusi vuotta soitellut viulua.

Kaveripiiri painostaa kovasti alottamaan jotain vähän urheilullisempaakin mutta hikikomorius on elämäntapa. :3
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Jerzu - Maaliskuu 28, 2011, 16:36:54
Itseäni kiinnostaa kovin tuo viulun (ja sellon) ääni. Voitkos joskus nauhoittaa pienen näytteen, esim. jostain touhou kappaleesta viulu versio?

Itse en kannata mitään urheilua koska se on rasittavaa. Jos nyt joskus käy kävelemässä jossain niin sillä pärjää ihan hyvin.Vois varmaan omia harrastuksia tähän laittaa.
Mangot, animut, pelit, pikkutarkka paikkojen järjestely ja yleinen laiskottelu.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Hazu - Huhtikuu 14, 2011, 12:02:26
Yay, kaikilla on niin kivoja harrastuksia!


Itse ratsastan, cossaan ja pelaan. Sitten vielä miekkailen.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Hilselinko - Huhtikuu 14, 2011, 13:03:55
Yay, kaikilla on niin kivoja harrastuksia!


Itse ratsastan, cossaan ja pelaan. Sitten vielä miekkailen.

Joskus olis pirun kiva ottaa vähän sparrausta sun kanssa. Pääsis näkemään mitä itsekkin osaan.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Hazu - Huhtikuu 14, 2011, 13:20:37
Yay, kaikilla on niin kivoja harrastuksia!


Itse ratsastan, cossaan ja pelaan. Sitten vielä miekkailen.

Joskus olis pirun kiva ottaa vähän sparrausta sun kanssa. Pääsis näkemään mitä itsekkin osaan.
Hähää, niin olis. En kyllä vielä ole kauheen hyvä mutta ehtiihän tässä kevään aikana oppia
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Bocknoi - Toukokuu 20, 2011, 02:05:57
Vau, että on aiheen aloittajalla upea kärry. Ei hitossakaan ole mikään "amis"-juttu. On kyl hyvät tehotki. Ootko kertaakaan käyttäny radalla? Hieno on myös toi Skyline GT-R, joka on Evon kanssa kuvissa. Samanlainen R32 on aina parkkeerattuna Helsingissä parin kilsan päässä mun kotoa.


Ite en touhota, mutta teen vähän kaikkea muuta:

Tietokone ja netti: Koneella tulee säädettyä ja tehtyä kaikenlaista, tai sitten saatan vaan pörräillä netissä. Jos en muuta jaksa tehdä, niin saatan netissä melko randomilla ruveta vaan lukemaan ja ottamaan selvää vähän kaikenlaisista asioista, tai katella kuvia ja ettiä uutta musaa.

Anime ja elokuvat: Animea ja leffoja kattelen ihan koko ajan, saatan melkein millon tahansa vetää vaikka koko päivän mittasen maratonin ihan randomilla.

Konsolipelit: Pleikkarilla tulee pelattua paljon. Ei pysty tosin vetämään samanlaisia pelimaratoneja, kun pitää aina broidia olla päästämässä pelaamaan.

Autot: Autot kiinnostaa ihan järjettömästi. Tykkään myös kuvailla kärryjä, joihin ei tuu ikinä oleen lähellekään varaa. Välillä saattaa randomilla tulla kuvattua jotain muutakin, joskus lukiossaki tuli oltua jossain valokuvauskerhossakin, mutta ei mua valokuvauksessa hirveesti muu kuin autojen kuvaus innosta.

Manga: Oon myös kova lukemaan mangaa.

Musiikki: Musiikkia tulee kuunneltua ihan sikana. Aina, kun oon koneella, on suunnilleen koko ajan joku biisi tai levy soimassa.


Tommosia juttuja. Joskus tuli puuhailtua muitakin asioita, kuten piirreltyä ja pyöräiltyä, mutta nykyään ei jaksa tehä kumpaakaan.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Roubin - Toukokuu 20, 2011, 03:07:37
Hilselinko ja orange mitäs miekkailua harrastatte kendoa/itämaista  vaiko oikeen fencingiä
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Violettio - Toukokuu 20, 2011, 07:13:13
Pelit ovat iso osa elämääni, onhan tässä 5 vuotiaasta asti pelattu pelejä.
Joskus harrastin jousiammuntaa, mutta se jäikin siihen.
Muita harrastuksia ei ole.

Vielä...

Sormien naputtelu saa luvan riittää, sillä Native Faithia kuunneltuani olen päättänyt, että opettelen soittamaan sen pianolla. Muutkin tohokipaleet voisivat kuulostaa hyvältä.
Tarvitsen vain koskettimet tai pianon ja Native Faithin nuotit, niin pääsen toteuttamaan itseäni...
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Hazu - Toukokuu 20, 2011, 16:06:40
Hilselinko ja orange mitäs miekkailua harrastatte kendoa/itämaista  vaiko oikeen fencingiä
Haedong Kumdossa tällä hetkellä feilailen
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Hilselinko - Toukokuu 23, 2011, 18:28:43
Hilselinko ja orange mitäs miekkailua harrastatte kendoa/itämaista  vaiko oikeen fencingiä

Mä en muistaakseni kendoa harrastanut. Karatea kylläkin. :P
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: F.K Rinno - Toukokuu 23, 2011, 22:11:09
Kaipa sitä voisi itsekkin jakaa harrastuksiani. Elikkäs niinkuin jossain muualla olen jo maininnutkin niin ropetan, pöytäropetan. Se on kivaa ja nörttiä, eli sopii minulle. Jos ketään kiinostaa kummalliset nimet niin olen pelannut Paranoia, Exalted, D20 Future, Dungeons & Dragons, Dark Heresy ja jtn Star Wars ropea. Toivon joku päivä pääseväni mukaan Adeptus Evagelion ja Maid Guest nimisiin peleihin myös.

Tämän lisäksi piirrän myös melko paljon, tosin jäljen laatu ei välttämättä ole mitään huippuluokkaa.

Tietokoneella ja konsoleilla tulee myös pelattua hyvin paljon, tosin viimeaikoina ei ole vain saanut aikaiseksi pelattua, omistan pelimasiinoista GBA:n GBC:n, PS2, PSP, sekä huonon koneen.

Animua ja Mangoa myös seurailen melko paljon, tosin näitäkään ei ole saanut kovastikkaan aikaiseksi.

Hakkaamme toisiamme myös amatöörisesti harjoitusmiekoilla kavereiden kesken.

Joskus silloin tällöin tulee vielä tämän kaiken lisäksi luettua kirjaa ja pianon opetteleminen on kovasti ollut listalla mitä pitäisi aloittaa jo pitkään.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Beardmaster - Kesäkuu 04, 2011, 13:02:36
mitä ne harrastukset on?
idlaaminen?
retro pelien keräily?
tupakan poltto?
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: hwllu - Kesäkuu 04, 2011, 13:12:07
mitä ne harrastukset on?
asioita joita duunaat vapaa-ajalla

idlaaminen?
kyllä
retro pelien keräily?
kyllä
tupakan poltto?
kylläeientiedä
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Vee - Kesäkuu 19, 2011, 21:12:49
Pienenä harrastin kaikenlaista liikuntaakin, aina aikidosta uintiin. Jossain vaiheessa elämääni saavutin kuitenkin jonkinasteisen valaistumisen ja tajusin, että urheilun kaltainen liikunta on ihan turhaa. Sen ajan voi käyttää paremminkin, vaikkapa istuen.

Tietokoneella istun aikas usein, nykyään tosiaan Touhouta (ja Traviania) lähinnä pelaan, jos yksin olen. Tuttujen kanssa laneilla, tai koulussa, sit usein dotaa ja parin kaverin kanssa välillä näitä vanhempia pelejä pelaillu. Viime kesänä esim. keksittiin jostain pelata kaikki vanhat Crashit läpi. (Uudempia ei enää meillä ole)

Pelaamisen lisäksi jää onneksi aikaa muuhunkin, esim. musiikin kuunteluun ja soittamiseen. Tällä hetkellä en missään bändissä koskettimia soita, mut välillä yksinään tulee jotain kipaleita treenattua. Viimeisimpänä soittoinnostuksena Touhou-biisien pianosovitukset, joista osa on oikein messeviä.

Mangaa, tai animea en pahemmin keräile, jollei nyt animen keräilyksi lasketa Miyazakin melkein kaikkien leffojen omistamista.

Aku Ankkoja sen sijaan keräilen! Olen kerännyt jo pitkän aikaan, kohta kymmenisen vuotta säännöllisesti tullut taskari + lehti hankittua. Ei noi tarinat nyt enää hirveä paljon lämmitä, välillä tosin löytyy eeppistäkin voittoa, mutta keräilen siis lähinnä keräilyn ilosta.

Kirjoittanut olen ihan huvikseni jo pidemmän aikaa ja jonkin verran on tullut Internetin puolellakin proosaan tutustuttua. Ikävä kyllä asiallista ja rakentavaa palautetta antavaa sivustoa ei suomeksi meinaa löytyä mistään. Muutamaa suomenkielistä olen käyttänyt, yhteen törmäsin netissä ja toiseen travianin puolella. (jälkimmäisessä en tosin vielä ole kuin lukenut muiden tekstejä) Näitä sivustoja yhdistää aikalailla sama asia, molemmat ovat ikävän kuolleita. Englanniksikin osaan kirjoittaa, se ei sinänsä ole ongelma, mutta kieleni on suomen kanssa huomattavan paljon vilkkaampi ja taidan kieliopin paremmin. Fani-kirjallisuuteen olen ikäväkseni tutustunut. En ole lukenut pahemmin mitään, mutta tuolla wordissa tosiaan kummittelee tuo pari päivää sitten kirjoittamani Touhou-fanfic. Pitänee varmaan polttaa tietokone ja hakeutua hoitoon. D:

Piirtää yritän aina välillä, mutta harvemmin siinä onnistun. Ei minun piirtotaitoni huono ole, vaan todella hirveän kamala. Pidän kuitenkin piirtämisestä ja onnekseni multa löytyy muutama kaveri, jotka kynällä näitä taidemaalauksia osaavat luoda. Yksi pidempi sarjakuva onkin erään tuttuni kanssa yhteisvoimin tehty; minä käsikirjoitin, kaveri piirsi.

Cosplaytä en ole koskaan harrastanut, jollei tahattomia cossauksia lasketa. Kerrankin kaupungilla tuli (en nyt muista mitkä anime/mangatapahtumat sillon oli) kehuja, että sen ja sen (pitkä ja epäselvä nimi, en muista) sarjan nörteimmän hahmon cossini oli kuulemma erittäin onnistunut. Olin vähän "aijaa", sillä olin vain kaupassa käymässä. :P
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Kougyoku - Heinäkuu 24, 2011, 23:58:41
Kaiken animen katsomisen yms. koneella datailun lisäksi harrastan ''virallisesti'' japanin opiskelua (syksyllä alkaa kolmas vuosi mut oon silti niin urpo~) :3 Olis suunnitelmissa alottaa syksyllä myös ranska >3 Ja ehkä joku tanssi, jos aikaa riittää.. 8''''''D

Näin epävirallisemmin harrastan myös valokuvausta. :3 Järkkärin kanssa tulee aikas usein ulkona heiluttua~

Pienenä tulikin enemmän harrastettua~ Muutamia harrastuksia missä olen käynyt: kuviskerho, askartelukerho, kokkikerho, jazz&street tanssi, baletti, ratsastus, jalkapallo jne. Muut paitsi ratsastus oli ihan ok 8----DD (kävin ratsastamassa vain muutaman kerran, oli btw ihan hella scarya D:<)
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Hazu - Heinäkuu 25, 2011, 12:13:51
(kävin ratsastamassa vain muutaman kerran, oli btw ihan hella scarya D:<)
Kyllä se oli mullekin ihan kamalaa aluksi, mutta kun vaan kokeilee ja tottuu erilaisiin hevosiin siitä tulee tosi kivaa.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Chiruyto - Elokuu 04, 2011, 00:06:25
Melkein kaikenlaiset käsityöt, ompelen cosplayasujen lisäksi ihan käyttövaatteita itselleni, virkkaan ja neulon aika paljon. Välillä saatan innostua esim. huovuttamaan. Haluaisin opetella vielä ainakin virkkaamaan pitsiä ja kirjomaan.

Piirrän, tosin nykyään harvemmin kuin joskus aikaisemmin. En mikään maailman paras ole, mutta ihan mukavaa ajanvietettä tämäkin.

Keräilen kaikkea Hello Kitty-aiheista, kokoelmani on vielä pieni, mutta kyllä se pian suurenee~ :D

Liikuntaa olen joskus harrastanut taitoluistelun ja aikidon muodossa, mutta ensimmäinen aiheutti minulle hirveitä jalkakipuja, ja toinen hirveitä päänsärkyjä.

Tänä syksynä olisi sitten tarkoitus ainakin ranskan opiskelu aloittaa, jokin tanssi saattaisi myös olla mukavaa, mutta ei mun rytmitajullani...
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Beardmaster - Elokuu 07, 2011, 02:10:05
harrastan perseen raapimista sillon tällöin. joskus käytän mobilaattia ja aktiviaa
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: yuki_tears - Elokuu 07, 2011, 07:59:06
Huomasin etten olekkaan tähän vastannut... Jaah mitäs minä nyt harrastinkaan.
Piirtäminen ja sarjakuvien piirtely
Eli piirtelen vapaa ajalla aika paljon. Jos en saa piirtää tietyssä ajassa mitään alan käydä hieman levottomaksi (riippuvuutta?) Kuitenkin yleensä piirtelen vain mangatyylisiä hahmeleita, sarjakuvia mangatyylisinä sekä fanarttia. Ja koska kuvislukiossa käyn niin senkin takia joudun vähän välillä tsemppaamaan joissain yksityiskohdissa jne. Minulla ei ole tavoitteena tehdä mitenkään upeita ja realistisen näköisiä kuvia, enemmänkin keskityn ideaan ja tarinoihin piirrellessä kuvia ja sarjakuvia.
Kuvataide koulu
Sielläkin tulee vapaa aikana käytyä aina kerran viikossa kun sitä on. Se kuvis ope siellä on tosi kiva. :3
Cosplay
Cosplayta harrastan, Cosplay.comista voi käydä katsomassa cossejani. (Sieltä puuttuu vain yksi cossini, joka oli ensimmäinen cossini, katsoo nyt pistänkö siitä kuvaa koskaan ihmisten silmille, vaikka jotkut sitä hienona pitivät, minä en...)
Sarjakuvien ja mangojen lukeminen
Teen tätä aina kun lepään tai olen käymässä nukkumaan. Ostan viikossa aina ainakin yhden manga pokkarin. Sarjakuvia luen kun tulee hyviä vastaan.
Youtube videoiden teot
Välillä teen youtubeen jonkun videon... Nykyisin olen Suomi tekstittänyt joitain random kappaleita (ei edes tarvitse sanoa kuinka turhaa ajan vietettä sekin on minulle... Minulla vain yksinkertaisesti ei ole tekemistä yleensä.)


Sitten minulla on vielä muutama satunnaisia ja turhia mainittavia harrastuksia, jotka saattavat loppua lyhyeen, riippuu nyt mihin tämä elämä menee mutta mainitsen niistä nyt osan; Yhden kaverini Nean kanssa animeiden maratoonitus, Poikaystävällä ramppaaminen (En ole nyt viimeisen vuoden aikana käynyt oikein kellään muulla kaverilla kuin hänen luonaan, ainoastaan olen maratoonittanut animeita Nean kanssa jonka takia olen mennyt Nealle, muuten olenkin vain käynyt poikaystävälläni.) Pikkuvelin hakkaaminen, ja jos joku kysyy miksi ihmeessä hakkaan pikkuveljeäni, niin sanonpahan vain, että se tulee joka ikinen päivä kerjäämään verta nenästään, hyvin moneni on suuttunut tälle, koska tämä tekee asioita mitkä ärsyttävät tahalleen, ja tekee kaikesta pelkkää läppää, yleensä sellaista mikä loukkaa mahdollisesti muita. Sitten kuuntelen päivässä ainakin tunnin vain jumittaen... Kai se on jonkin sortin rentoutusta loppujen lopuksi.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Hazu - Elokuu 07, 2011, 10:04:08
Tuli tuossa hankittua Warhammer, katsotaan tuleeko siitä harrastus.

Mutta joo, tuolla mainitsinkin vain ne harrastus harrastukset, joista lopetin melkein kaikki nyt loman aikana. Mutta en listannut sitä että keräilen mangaa ja figuja, olen netissä, räpsin kuvia, cosplay, ja nukkuminen. Sitä samaa kuin muutkin.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: yuki_tears - Elokuu 07, 2011, 10:37:58

Mutta joo, tuolla mainitsinkin vain ne harrastus harrastukset, joista lopetin melkein kaikki nyt loman aikana. Mutta en listannut sitä että keräilen mangaa ja figuja, olen netissä, räpsin kuvia, cosplay, ja nukkuminen. Sitä samaa kuin muutkin.

Voisin lisätä omaan vapaan ajan viete listaani myös tuon mangan ja figujen keräämisen. :P
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Selleri - Elokuu 07, 2011, 11:49:36
hankittua Warhammer
Puhummeko nyt niistä maalattavista pikkufiguista joita asetellaan strategisesti pöydälle ja heitetään noppaa?

Ja liekö kyseessä fantasia vai 40k?
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Hazu - Elokuu 07, 2011, 12:19:37
hankittua Warhammer
Puhummeko nyt niistä maalattavista pikkufiguista joita asetellaan strategisesti pöydälle ja heitetään noppaa?

Ja liekö kyseessä fantasia vai 40k?
Kyllä, juuri siitä. Kyseessä on fantasia.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Selleri - Elokuu 07, 2011, 12:38:37
Puhummeko nyt niistä maalattavista pikkufiguista joita asetellaan strategisesti pöydälle ja heitetään noppaa?

Ja liekö kyseessä fantasia vai 40k?
Kyllä, juuri siitä. Kyseessä on fantasia.
Kas vain. Itseltäni löytyy komppania puoliksi maalattuja liskomiehiä, jotka eivät tosin kovin montaa taistelua ole nähneet... mitä nyt Hilselingon kääpiöarmeijasta tekivät prinssinakkeja.

Aikaavievä harrastushan tuo, olen itse ollut "tauolla" jo vähän pidemmän aikaa... (höm, yli vuoden vähintään)
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Hazu - Elokuu 07, 2011, 13:00:46
Puhummeko nyt niistä maalattavista pikkufiguista joita asetellaan strategisesti pöydälle ja heitetään noppaa?

Ja liekö kyseessä fantasia vai 40k?
Kyllä, juuri siitä. Kyseessä on fantasia.
Kas vain. Itseltäni löytyy komppania puoliksi maalattuja liskomiehiä, jotka eivät tosin kovin montaa taistelua ole nähneet... mitä nyt Hilselingon kääpiöarmeijasta tekivät prinssinakkeja.

Aikaavievä harrastushan tuo, olen itse ollut "tauolla" jo vähän pidemmän aikaa... (höm, yli vuoden vähintään)
Minulla on vain se perussetti High Elffejä joita en ole vielä jaksanut maalata, aion kuitenkin mennä taas Games Workshoppiin kun muutto on ohi.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Beardmaster - Elokuu 14, 2011, 01:21:20
olen keksinyt tässä uuden harrastuksen. etsin parrastani kirppuja ja vanhoja ruokajämiä. se on aika jännää kun joskus parrasta löytyy viinimarjoja
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Bocknoi - Syyskuu 01, 2011, 08:04:53
olen keksinyt tässä uuden harrastuksen. etsin parrastani kirppuja ja vanhoja ruokajämiä. se on aika jännää kun joskus parrasta löytyy viinimarjoja
Siistii.

Cosplaytä en ole koskaan harrastanut, jollei tahattomia cossauksia lasketa. Kerrankin kaupungilla tuli (en nyt muista mitkä anime/mangatapahtumat sillon oli) kehuja, että sen ja sen (pitkä ja epäselvä nimi, en muista) sarjan nörteimmän hahmon cossini oli kuulemma erittäin onnistunut. Olin vähän "aijaa", sillä olin vain kaupassa käymässä. :P
Mä voitin kultaa cossaamalla vahingossa yhen animen trendikkäintä ja cooleinta hahmoa, ja mä kävin vaan nappaan Mäkkäristä parit hampparit. Uskoks?
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: yuki_tears - Syyskuu 01, 2011, 17:05:40
[
Cosplaytä en ole koskaan harrastanut, jollei tahattomia cossauksia lasketa. Kerrankin kaupungilla tuli (en nyt muista mitkä anime/mangatapahtumat sillon oli) kehuja, että sen ja sen (pitkä ja epäselvä nimi, en muista) sarjan nörteimmän hahmon cossini oli kuulemma erittäin onnistunut. Olin vähän "aijaa", sillä olin vain kaupassa käymässä. :P
Mä voitin kultaa cossaamalla vahingossa yhen animen trendikkäintä ja cooleinta hahmoa, ja mä kävin vaan nappaan Mäkkäristä parit hampparit. Uskoks?

Kielikurssilla sain paljon kavereita... Suurimpaan osaan tutustuin siten, että he sattuivat luulemaan, että cossasin Death Noten Misa Anamea ja tulivat kehumaan sitä ja hämmästelemään sitä että kielikurssiltakin löytyy cossaaja joka cossaa... (Mutta en mä sillä hetkellä cossannut!! D: FUUUUU-)

 Tuli tuossa maanantaina huomattua että kaikki harrastukseni melkeimpä liittyy jotenkin kuvataide puolelle tai johonkin luovaan... Mutta kyllä mä Karaokea harrastan. D:
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Pitchin - Syyskuu 01, 2011, 21:29:39
Mutta kyllä mä Karaokea harrastan. D:
Harrastaisin minäkin jos välineet olisi : E
Mitä nyt muuten vaan tehdessäni läksyjä lauleskelen läpi kaiken maailman kipaleita kännykästä soitettuna
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Millenium - Syyskuu 01, 2011, 22:23:19
Mutta kyllä mä Karaokea harrastan. D:
Harrastaisin minäkin jos välineet olisi : E
Mitä nyt muuten vaan tehdessäni läksyjä lauleskelen läpi kaiken maailman kipaleita kännykästä soitettuna

Jos olisi välineet niin harrastaisin. Mitä nyt aina välillä (melkein koko ajan) laulelen joitakin biisejä. Lähinnä japanilaista koska en oikein muuta kuuntele. Tästä tulikin hyvä muistutus harjoitella joitakin lauluja Traconin animekaraokea varten. *köh*Zen Jinrui no Hisou Tensoku*köh*
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Chiruyto - Syyskuu 01, 2011, 22:33:06
Minä päätin että alan tehdä iltaisin jotain muuta kuin olla koneella, ja ensi viikolla alkaakin sarjakuvakurssi (joka kestää vaan kaksi kuukautta...) ja näytelmäkerho. :D
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Erie - Syyskuu 01, 2011, 22:44:43
Mutta kyllä mä Karaokea harrastan. D:
Harrastaisin minäkin jos välineet olisi : E
Mitä nyt muuten vaan tehdessäni läksyjä lauleskelen läpi kaiken maailman kipaleita kännykästä soitettuna
Välineet kun olis, niin minäkin harrastaisin.

Tästä tulikin hyvä muistutus harjoitella joitakin lauluja Traconin animekaraokea varten. *köh*Zen Jinrui no Hisou Tensoku*köh*

Aaargh! Unohdin ihan... No, Locked girl taitaa mennä ilman kovinkaan suuria harjoitteluja. Tai Bad apple, siinä tosin en meinaa ehtiä hengittää tarpeeksi usein. Muutenkin alan aina haukottelemaan kesken laulamisen, en tiedä kyllä miksi.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Hilselinko - Syyskuu 01, 2011, 22:48:02
Mä harrastan nykyään itseni rikkomista. Kerran kuussa saan aina itseni rikki ja nyt nää alkaa vähän kasaantumaan päällekkäin. Enään ei teidä mitä kohtaa pitäis pidellä kropasta, kun kaikkialla on jotain häikkää.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Anakichi - Syyskuu 05, 2011, 14:25:04
o joskus parrasta löytyy viinimarjoja

voit  laajentaa harrastustasi sitten mehujen tekemiseen, kun viinimarjoja tulee tarpeeksi.

Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Anakichi - Syyskuu 05, 2011, 14:27:31
animeharrastuksen lisäksi..hmm..

noh. piirrän todella paljon ja kirjoittelen...

olenpas tylsä...

ompelen myös omaksi huviksi riisipehmoleluja... Eli erilaisia pehmoja, jotka täytän riisillä... ne on myös käteviä kun ne lämmittää mikrossa, niin ne on tosi kivoja hartiakipuihin... uusimpia joukoissani ovat Valkoinen albinokäärme (80cm) ja tako-luka, johon meni kolme kiloa riisiä
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Inc - Syyskuu 14, 2011, 23:08:10
Voisihan noista muistakin harrastuksista hiukan sepustaa:

Pääasialliset harrastukset ovat strategia- & roolipelit, molempia sekä koneella (GalCiv 2, Dungeon Keeper, Fallout 3/NV muutamia suosikkeja mainitakseni) että manuaalisesti (Warhammer FB & 40k, D&D 3.5, Runequest, Cyberpunk 2020, Call of Cthulhu).

Strategian puolelta suosin vuoropohjaisia, koska mieluummin mietin kaikessa rauhassa kuin säädän micron, macron & apm:n parissa. Varsinainen introni Touhouhunkin oli Labyrinth of Touhou bullet hell-pelien sijaan :P.
Warhammeria tuli pelattua kaverien kanssa silloin kun 6e FB oli uunituore ja 4E 40k vasta horisontissa. FBstä Chaos Warruja, Skavenia & Vampyyrejä, 40ksta Örkit & Inkvisitiolla höystetyt Mariinit.

Pöytäropejen puolella alkoi Runequestista josta sitten siirryttiin D&D 3.5e:n pariin. Sen verran tykkään pyöritellä pelimekaniikkoja ja sääntöjä että k.o. peli on vieläkin se suosikki vaikka noita muitakin on koetettu. Harmillisesti itsellä eikä kavereilla ole ollut aikaa kirjoitella pelejä niin sekin on sitten jäänyt vähemmälle.

Lisäksi Mahjongia (http://www.lintulaakso.net/mahjong/saannot.php) aloin pelaamaan tuossa jonkin aikaa sitten (ei siis se windowsin pasianssi-viritelmä). Hieno peli jossa kestää tosin niin tuhottaman kauan pelata kokonaan loppuun. Riichi-Mahjong on ymmärtääkseni se yleisin mutta on jo tottunut pelaamaan noilla toisilla säännöillä (tiilisetin mukana tullut sääntövihko oli silkkaa potaskaa, automaattikäännetty jostain uruguaysta englanniksi. Käyttökelvoton.)

Lenkkeily ja vaeltaminen tulikin jo mainittua aiemmin. Lenkkeily on jotenkin mukavan meditaationomaista, rentouttaa vaikka jalat onkin sitten kipeinä jälkeenpäin.
Into vaellukseen tuli kauan sitten kun kävi ensimmäistä kertaa kesällä lapissa. Ne maisemat. Sitten kun sai tehtyä sen ryhtiliikkeen kunnon suhteen niin on tullut käytyä jo kahdesti pidemmällä reissulla, Karhunkierros(~80km) on käyty toissavuonna sekä Sokosti-tunturin laelle(~90km) ja takaisin Saariselältä alkukesästä.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Anakichi - Marraskuu 01, 2011, 11:20:38
ihailen jaksavuuttasi :3 itse olen alkanutb harrastaa lenkkeilyä kaiken yllämainitun lisäksi... ja olen alkanut pelata osua, onko se harrastus jos sitä tekee joka päivö?
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Jagdpanther - Toukokuu 07, 2012, 17:31:18
Mieli tekisi aloittaa useamman ihmisen harrastuksia. Ongelma onkin, ettei ole ketään, jonka kanssa näin voisi tehdä. Olen myös tuuminut vanhojen harrastusten herättämistä (piirtäminen ja elokuvat).
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: NanomaShiina - Toukokuu 07, 2012, 19:27:37
Mieli tekisi aloittaa useamman ihmisen harrastuksia. Ongelma onkin, ettei ole ketään, jonka kanssa näin voisi tehdä. Olen myös tuuminut vanhojen harrastusten herättämistä (piirtäminen ja elokuvat).

joo itellä sama, haluis pelata jotaki tcg:tä ( kuten esim. Weiβ Schwarz (http://weissschwarz.wikia.com/wiki/Wei%C3%9F_Schwarz_Wiki)), mutta kun ei näitä tyyppejä täällä ympärillä saa innostuun moisesta / kauempana pelaavia tavattua harvemmin. toki tietenkin olisihan se kiva keräillä noita kortteja, mut joo ois kiva käyttääkki semmosia joskus.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Tuukka_Almighty - Toukokuu 11, 2012, 20:21:54
Vaikka suhteellisen tanakka kaveri olenkin niin koko ikäni olen liikuntaa aina jollain tasolla harrastanut. Valitettavasti ehkä universumin paras joukkuepeli eli Uppopallon jouduin lopettamaan koska persaukseni ei kestä kloori vettä! Kesät vietän suurimmilta osin järvessä eikä ongelmaa tällöin ole. Nykyisin tulee käytyä 2-4 kertaa salilla kiitos hyvien työpaikka etujen. ( puhumattakaan siitä ku vesien lämmöt nousee 10 paremmalle puolelle niin sillon alkaa kauhominen! )

Mutta niin harrastan pääasiassa ruoanlaittoa ja siihen kytkeytyvät syvästi metsästys ja kalastus. Kaikki saalis syödään ja käsitellään huolella niinkuin isäni minua lapsesta asti opetti. Kalastamis harrastuksen erittelen sen verran että sitä tulee tehtyä sekä pinnalla että pinnan alla harppuuna pyssyllä kaloja jahdatessa :) erittäin mukavaa toimintaa kesällä.


No sitten tietysti tämä dataaminen, tietokonetuoli kenraalina tulee pidettyä noista RTSsistä ja Civilization sarjasta. Erityisen hyvinä peleinä pidän Company Of Heroesia ja Wargame European Escalationia. JA tuleehan noita RPGeitäkin pelattua.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Tuomiorovasti - Toukokuu 12, 2012, 13:39:04
Omat harrastukset painottuu enemmän kesälle koska kalastus ja metsästys(Lähinnä lintujen osalta). Pilkkiminen ei ole koskaan oikein lämmittänyt mieltä mutta ehkäpä se vielä sieltä joskus aukeaa. Myöskin voisin tuon auton laittamisen laskea jonkinlaiseksi harrastukseksi 8) Talvisin ei kyllä tuu paljoa harrastettua muutakuin yleisesti painojennostelua ja vatsalihasliikkeitä. Ei oikein iske toi kylmä ilma :C
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Normaalilapsi - Toukokuu 12, 2012, 14:24:00
Noh vanhoja harrastuksia riittää kilpauinnista partioon XDD mut täl hetkellä salilla/lenkillä käyminen, pianon pimputtelu, rumpujen hakkaaminen ja karvamatosta rahojen etsintä. Tekis kyl mieli alottaa uinti uudestaan mut kroolivesi ei tee hyvää ku on atooppinen iho 8( tai eihän se haittaa jos just käy pari kertaa viikos tai kuukaudes uimas mut sitte justiinsa ku viel tuli uitua seurassa niin oli niitä reenejä melkei joka toinen päivä.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Korven_soturi - Toukokuu 12, 2012, 14:42:38
Alakoulussa tuli harrastettuu pari vuotta telinevoimisteluu, mutta katkes siihen ku treenikaverit ei suhtautunukkaan meikäläiseen enää niin hyvin pidemmän päälle.
Yläkoulussa tuli kerhotoimintana harrastettuu yks vuos judoa, ei siitäkään kyl hirveesti mitään päähän jääny, mut harrastettu on kuiteski.

Nykyään ei oo mitään maksullisia harrastuksia mutta muuten;
mitä nyt pianon soitto, kortinpeluu-illat kaveriporukassa
ja kaikenlaisten ihmisten pitkäjänteinen kuunteleminen, jos ne haluu kertoo ongelmistaan ja vaikeista/raskauttavista asioistaan jollekulle joka jaksaa ja haluaa kuunnella <----jokainenhan tätä joskus tekee, mutta itelleni se alkaa tuntuu jo melkein kuin harrastukselta
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Reima - Toukokuu 12, 2012, 15:37:04
Tsallallaa mitäs se Reimali harrastaakaan...
Piirtäminen - Jo siitä lähtien, ko on kynä pysynyt kädessä. Mutta sillai kunnol aloitin, ko tutustuin tähän japanilaiseen kulttuuriin, eli joskus kutosel. Nyt teen tätä oikeastaan päivittäin.
Aasia - Ei ainoastaan Japani, vaan myös Korea, Kiina ja muut Aasian maat. Aloin kiinostuun Aasiasta jo joskus ennen ala-astetta. Kulttuuri on todella kiehtovaa. Kaikki ne puvut, musiikki ja muut. Varsinkin Korea, olen taas koukuttunut Koreaan. Ja ei unohdeta elokuvia yms.
Cosplay - Tämä alko täysin samaan aikaan ko Lapella. Aatelitiin molemmat, et tää vois olla kivaa, ja tässä sitä nyt ollaan.
Pehmolelut - Kerään pehmoja, varsinkin tiikeri-pehmoleluja. Tiikerit ko ovat hyvin suloisia ja komeita kissoja, niin en vaan voinu olla rakastamatta niitä. Jo vissii syntymästä saakka mul on ollut yksi tiikeri-pehmo, ja se onkin rakkain mulle.
Hello Kitty - Aiankin kerään niist yllätysmunist tulevia kisuja ja muuta... Ei ole vielä paljoa mtn, mut toivon mukaan pian saan lisää.
Kirjoittaminen - Rakastan kirjoittamista. Kirjoitan ihan omiakin tarinoita, mutta useiimiten fanficcejä. Vaikka suomenkieleni ei ole mistään parhaimmasta päästä venäläisyyteni takia, mut mulla on aina oikolukioita ja yritän oppiin virheistäni ^^'' (kirjoittaes panostan kirjakieleen (paitsi jos joku puhuu), mut esim. näin netis en kirjoita "koska", vaan "ko".)
Viuhkat - Kerään. Ne on jotain niiiiiin ihania, et uguu ;w; Ei miul viel montaa ole, mut pari kaverii lupas tuodakki miulle Japanista pari, ko tietää, et rakastan niitä :3

Tarkoitus aloittaan;
Tennis (koska se on miusta kiehtova laji, ja mun muutenkin pitee liikkua), figuurien keräys (onhan mul jo muutama, mut ne on hyvin pieniä)

Ei varmaan muuta, olen aika no-life .__.''
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Lumityttö - Toukokuu 15, 2012, 18:15:33
jaa a
piirtäminen on aina ollu yks harrastus ja fantasia painotteisten kirjojen lukeminen joka valitettavasti on nykyään jääny vähän vähemmälle. vois senkin uudelleen alottaa :) mangoja tulee luettua kans sillo tällön :) doujinsheja tulee nykyää enemmän ja vähemmän luettua xD hoo animea ei saa unohtaa xD sitä tulee katottua välissä xD
Laskettelu ja lautailu on kyllä yhet harrastukset joita ei niin useasti kyllä nytte enää pääse harrastaa ku en enää levillä asu FD mutta tulee sitäki pari kertaa vuodessa tehtyä mitä nyt viime talvena en päässy rintheeseen mutta minkäs teet xD
Pianon pimputtelu on nykyää vähä vaikeaa ku ei oo koskettimia pitäs ostaa uudet xD
Pelaan eri konsoleilla mitä erilaisimpia pelejä.
Koirien kaa parkour, perustottelevaisuus harjotukset, agility harrastusmielessä ja jotain pieniä temppujen harjottelua ja opettelua xD
Kerään myös mukeja, laseja ja mangneetteja x'D ja figu kokoelmaki karttuu pikkuhiljaa FD
ai niin tuleepa sitä myös valokuvattua koiriaki ja muitakin eläimiä kun yksi harrastus on kans eläinpuistoissa ja -tarhoissa ravaaminen xD tietty kaikkein parhain on vaan vaeltaa lapin tuntureilla räpsimässä kuvia maisemista, luonnosta yleensä ja elukoista :) rentouttavaa puuhaa toi vaeltelu ku ei tarvi ajatella yhtään mitään ja saa vaan ihastella maisemia ja ihanaa luontoa <3 ja olen ötökkäfodiainen ei näin FD
ja eipäs mennä unohtaan cosplayta xD ja sen mukana ompelua ;)
hmm unohdinkohan mitään tosta en kait xDDD
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: everinom - Toukokuu 23, 2012, 20:06:35
Syntikan soittaminen
On sitä tullut pimputeltua jo kolmosluokalta asti, mutta vakavasti aloin soittamaan vasta pari vuotta sitten. Lasten kappaleista Koji Kondon kappaleisiin, joista muihin pelikappaleisiin, joista Touhou kappaleisiin.

Huuliharppu
Ei se hyvältä vielä kuulosta, aloitin vasta viime vuoden puolella.
Silti niin cool.

Piirtäminen
Innostuin piirtämisestä uudestaan. Ei se hyvältä näytä, mutta piirränpä silti.

PS1-pelien keräily
Tämäkin alkoi vasta äskettäin. Ei ole mikään mahtava kokoelma.

Piirrustukset
Tilaustöitä.

Nintendo Wiin häksääminen
Ihan ok hauskaa puuhaa.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Saihyc - Kesäkuu 09, 2012, 14:58:20
Lentopallo

Lentopalloa on tullut harrastettua 17 vuotta 19:sta. Tämä kaikki lähti siitä että vanhemmilla oli aina kesäisin Salo Volleyta varten joukkoe jota sitten aina seurailin ja avitin kun pallo lensi jonnekkin hornantuuttiin. No 12 vuotiaana sitten liityin itse joukkoeeseen ja pelasin 3 vuotta kunnes kolmantena vuonna valmentaja antanut pelata mun yhdessäkään pelissä yhdessä turnauksessa ja loppu kiinnostus siihen. Siitä lähtien sitten liityin vanhempien joukkoeeseen ja siellä olen nyt sitten pelaillut jo viidettä kesää.

Kuoro

Seurakunnan kuorossa lauleskelen ympärivuoden paitsi kesällä jolloin on kirkkovahtivuoroja. No itse en ole päässyt kirjoitusten ja työni takia koko keväänä laulelemaan ja nyt sitten odotellaan syksyä että pääsee taas loilottelemaan uusia biisejä.

Pelaaminen

Videopelien pelaaminen, etenkin strategia pelit ja rpg pelit lähellä sydäntä tällä hetkellä. Yrittänyt keräillä näistä muutaman kuukauden (heti kun siis sain töitä) niitä erikoispakkauksia mutta ei oikein ole onnannut vielä mutta kyllä se aikanaan.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Ano - Kesäkuu 22, 2012, 21:30:24
Musisointi
Soitan kitaraa ja bassoa - huonosti ja rumasti mutta aika varmasti.

Videopelit
All day erry day. Olen kuulemma huono kaikessa mitä pelaan mutta pelaanpa kuitenkin.


Olen monipuolisuuden multihuipentuma. Ihmisiä tulee joka päivä maan jokaisesta kolkasta kyselemään nimmareita koska olen niin kuuluisa harrastuksieni lukumäärästä.[/sarcasm]
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Hermione Rossi - Joulukuu 21, 2012, 19:34:33
vapaapalokuntaa harrastan o.o
En nyt vielä ole ihan hälytys-osastolla kun ikää ei ole tarpeeksi mutta kaijt sitä sinne sitten joskus :?
Kovin monet on miulta kysynyt että mitä VPKssa (vapaapalokunnan lyhenne) tehään ja voisin siis selittää kattoo nyt tuleeko lyhyt vaiko pitkä selitys :D.

Harjoituksista riippuen kesto on noin 1-2h. Harjoitukset ovat joko asemalla tai sitten kuljemme palokunnan autoilla harjoittelemaan johonkin muualle. harjotellaan hyödyllisii asioit kute EAta, savusukellusta, tikkaille nousuu ja laskeutumista oikeaoppisesti, selvityksiä ja joskus saadaan ihan oikeenkin tulen kanssa tekemisiin eli saadaan sammuttaa harjotus-alueelle sytytetty palo - nyt ei olla pitkään aikaan oikeitten palojen kanssa oltu tekemisissä kun tuli tää joku uus sääntö ettei me saada leikkii harjotusalueella oikeella tulella ono ja nyt kun ei ole pitkää aikaan treenejä niin olen ihan sad
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: velonika - Joulukuu 21, 2012, 20:17:57
Humm no piirtäminen nyt on nykyään mun koko elämä aikalailla ainoa mitä nyt tulee harrasteltua. Tai no, kai se harrastukseksi menee vaikken sitä pelkästään omaksi iloksi enää teekkään kun koulussa joutuu tätä nykyä jotakin rustaamaan joka ikinen päivä, tälläkin hetkellä olisi kaksi työtä joita en ole edes aloittanut ja deadline n. viikon päässä. Ja onhan se haaveissa ajallaan työksikin muuttaa.

Mutta mutta vaikka piiränyt tavallaan olenkin aina niin ihan tosissaan on tullut harjoiteltua 2-3 vuotta, sitä ennen harrastin tanssia 10 vuotta. Vähän kaikenlaista, baletista houseen.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Eikisama95 - Elokuu 28, 2013, 16:07:28
photobombaus aina kun mahdollista, that's all
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Wanda4 - Syyskuu 18, 2013, 19:56:00
Harrastuksia? Totaah, soitan kyllä viulua, mutta en juurikaan muuta tee, niin ykstoikkoinen oon~ . (ja laiska)
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Vipunen11 - Syyskuu 19, 2013, 07:47:27
Ihan liika, eikä osaa tule paljon aktiivisesti tehtyä mut no jaa.
Partio
Eka harrastus jonka aloitin siinä kakkosluokan aikoihin, tulee harrastettua yhä aika aktiivisesti.

Basson soitto
Aika tuore harrastus(kohta vasta vuosi täyteen) mutta silti varmaan se aktiivisin.

Airsoft
Alotin viime viikolla koska pyssyt on kivoi ja liikuntaa pitäs harrastaa.

Android hakkerointi
Tykkään siitä että kaikki on kännykässä just, eikä melkeen joten oon käyttäny aika kauan sitä räplätessä. Ja tietysti on custom-firmwwaret

Linux
Linuxin käyttö vaatii sen verran aikaa et lasken sen harrastukseksi.


Ja sit tietysti japanijutut.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: ObD - Syyskuu 19, 2013, 20:03:43
Partio
Eka harrastus jonka aloitin siinä kakkosluokan aikoihin, tulee harrastettua yhä aika aktiivisesti.

Missäpäin, mikä lpk ja mikä ikäluokka?

T. ei vittu meil samat
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Vipunen11 - Syyskuu 19, 2013, 22:15:53
Partio
Eka harrastus jonka aloitin siinä kakkosluokan aikoihin, tulee harrastettua yhä aika aktiivisesti.

Missäpäin, mikä lpk ja mikä ikäluokka?

T. ei vittu meil samat
Espoo, kapo ja samoaja. Mites sul?
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Yuyuko - Syyskuu 19, 2013, 22:27:07
^Joskus tuota on tullut itsekin harrastettua. Pitipähän mainita, koska lippukunnan nimi on Tōhō-Taivaltajat. Muistaakseni ei ihan vastannut Renkon ja Maribelin kerhotoimintaa.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: ObD - Syyskuu 19, 2013, 22:44:04
HiPo, Tampere, Vaeltaja.

Nyt tosin ku oon muuttanu pk-seudulle, pitäs keksii joku toinen lpk, ei ihan inspaa enää toimii meidän pystyynkuolevassa lippukunnassa.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Kain - Syyskuu 19, 2013, 23:56:57
Postimerkkien keräilemättömyys.
Ateismi.
Homosaatio.
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: TehNicke - Tammikuu 01, 2014, 19:10:50
Itse harrastan koneella istumisen ja sarjojen katsomisen lisäksi salibadya kolmessa joukkueessa, videopelejä ja kaverien kanssa hengailua (skypessä ja irl.)

tosin pienenpämä keräilin pullonkorkkeja... voi kuullostaa oudolta mutta olihan se mahtava tunne kun oli melkein 100-150 erillaista ^^''
Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Morichika - Kesäkuu 23, 2014, 21:37:16
Otakuilu

Eli se perinteisimmän mukainen animu- ja mangoharrastus, joka pitää sisällään Nipponian kielen, kulttuurin ja historian sekä mytologian fanituksen. japania puhun kohtalaisesti, vaikka yhdelläkään kurssila istunut.

Pelailu

Pelaan varsinaisia konsoli- ja pc-pelejä hyvin minimalistisen vähän. Viimeaikoina myönnän kyllä löytäneeni pasianssin riemut ja sen mukana tulevat vitunhuuto-raipparit jos/kun homma ei etene. Eniten kuitenkin pelailen MTG:tä ja omaa roolipeliä kavereiden kanssa. Mitä Magiciin tulee, niin pelaan siis casualina Commander-formaattia ja tällä hetkellä omistan 4 pakkaa(Tänään rakennettu Azorius, Gruul, Boros ja normi vihreä dekki). En kuluta lappuihin paljoa, kun manga vie isoimman osan kulttuurirahastostani.

Lueskelu

Siis kirjojen. Stephen Kingiä lähinnä ja ajoittain randomisti fantasiaa, nuortenkirjoja(olen nuortenosastolle suuntaunut kirjastovirkailija, niin katson aineistoon tutustimsen tärkeäksi osaksi sisällöntuntemusta) ja viimeaikoina myös muutama scifi-juttu.

Otsikko: Vs: Muut harrastukset
Kirjoitti: Bubbo - Syyskuu 20, 2014, 17:15:22
Musiikki
Kitaraa ja pianoa soittanu molempia jostain 8-10 -vuotiaasta asti, bassoa ja laulua alkanut opettelee vasta nyt ;__;
Yritän rahatilanteen mukaan ostaa mahdollisimman paljon vinyylejä, kassuja ja muuta aiheeseen liittyvää, yhtäkään bändipaitaa en omista :D
Suosikkityylit löytyy underground/extreme metallista: black metal, sludge, doom, post-metal ja djent on ollu aina lähellä sydäntä. FL Studiolla tulee väännettyä jotain huonoa psychilliä, IDM:ää ja dronea.

Pelit
Jos se ei ole saanut minussa aikaan itsetuhoisia ajatuksia, se on huono. StarCraft II, Quake Live, Touhou ja Dota 2 on parasta maan päällä

Tohon oikeestaan vois lisätä vaan satunnaiset lenkit ja salikäynnit, päihteiden liikakäytön ja netissä hillumisen.

0/5 elämä, liian vähän tekemistä.