Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Le_Yon

Sivuja: [1] 2
1


Nielin viimein ylpeyteni ja aloin käyttämään pommeja. Käytännössä tämä tarkoitti sitä että pommitin aina kun joku vilkaisi vähänkään ilkeästi ja rikoin joka ikisen borderin. Lopputuloksena paska clear ja menetetty ylpeys.

2
Tuli tuossa vähän aikaa sitten tilattua Wheel of Timen päätöskirja A Memory of Light ja se on viimeaikoina toiminut hupilukemisenani. Tämänkin sarjan lukemisen aloitin jossain vaiheessa ala-astetta, joten ihan kiva nähdä miten tämäkin saadaan päätökseen, vihdoin ja viimein. Aloittelin myös Redwall nimisen kirjasarjan lukemista, ja ensimmäisen kirjan sainkin jo luettua. Tosin vähän jäi avoimeksi, että jaksanko lukea koko kirjasarjaa loppuun asti. Jätti vähän kylmäksi tuo aloituskirja.

Vaihteeksi myös jotain joka ei liity fantasiakirjallisuuten. Nimittäin yhteen kurssiin liittyen pitäisi tehdä mittavaa taustatutkimusta aiheesta konenäkö ja kasvojentunnistus. Olen tässä pari viikkoa kahlaillut läpi lukuisia tutkielmia ja muita tieteellisiä dokumenttejä liittyen erillaisiin kasvontunnistus menetelmiin ja algoritmeihin, epätoivoisesti yrittäen saada jotain järkeä asiaan. Ihan mielenkiintoinen aihe sinällänsä mutta tämmöiset teksit eivät ehkä ole ihan sitä minun lempiluettavaa.

3
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Marraskuu 17, 2012, 20:55:00 »
Tales of Xillia 2:sta olen pelaillut tässä pari päivää ja hyvin on maistunut. Selvästi ovat saaneet paranneltua peliä edeltäjäänsä nähden.

4
Tällä hetkellä luen A Song of Ice and Firen viidettä osaa A Dance with Dragonsia ja yliopistolla taukolukemisena toimii Darksiders: The Abomination Vault, joka liittyy samannimiseen pelisarjaan. Satunnaisesti tulee myös luettua Freezing nimistä mangaa.

5
Special - Normal
LeYon - 15 - 89,954,970 - Replay

Nomnom.

6
Tulipahan syntymäpäiväni kunniaksi ostettua Symposium of Post-mysticism. Vielä kun osaisin lukea sitä...

Ja koska huomasin etten ole vielä kerinnyt tänne esitellä kokoelmaani, niin pistinpäs samaan kuvaan kaiken mitä on vuosien varrella tullut ostettua. (Joka ei kyllä kovin paljoa ole)

Spoiler (click to show/hide)

7
Vihdoin ja viimein EoSD Lunatic 1cc ja samalla myös ensimmäinen Lunatic 1cc. Nyt on hyvät fiilikset.




Ja jos joku haluaa ihastella minun manöövereita niin Replay.

8
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou 12.3 Hisoutensoku
« : Maaliskuu 30, 2012, 21:00:40 »
Oletteko koskaan kokeilleet, että toimiiko Tunngella? Nimittäin sillä yleensä toimii huomattavasti vähemmällä säätämisellä kuin Hamachilla ja verkolla pitäisi olla kapasiteettia 32 henkilölle (ellei ole muuttunut jossain välissä). Ainoa ongelma(?) on että siihen pitää rekisteröityä.

Hamachi kyllä osaa olla välillä erittäin vittumainen saada toimimaan, nimimerkillä kokemusta on.

9
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou 12.3 Hisoutensoku
« : Maaliskuu 29, 2012, 23:14:31 »
Kun tuli kerta luvattua, niin olen mukana.

10
Ilmoitusasiaa OMKista kiinnostuneille.

OMKC Lambdadelta patchi ulkona, pikaisen testauksen jälkeen en osaa oikein päättää onko sillä hyvä pelata vai ei. Jotenkin kömpelöhkö.

Ei muuta, jatkakaa.

11
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: RTS-pelit
« : Maaliskuu 18, 2012, 01:46:19 »
Itselläni ongelmia Sword of the Stars tuottaa se tekoäly kun se levittäytyy suhteellisen nopeeta joka paikkaan ja rupee puskeen ylivoimalla.

En osaa oikein muuta vinkkiä antaa kuin että pelaat aggressiivisemmin ja pusket joko isommalla ylivoimalla tai kehittyneemmällä teknologialla, riippuen millä pelaat.

Bensa loppu?
Joka ikinen kerta. En ikinä saa tarpeeksi tankkereita mukaan eikä nodeja FTL-matkustamista varten meinaa löytyä mistään.

Lisää tankkereita, koskaan ei ole liikaa tankkereita. Ihmisillä on kyllä tosin ongelmana juuri se, että nodet voi olla sijoiteltu ihan miten sattuu, haitaten ainakin alussa laajentumista aika pahastikin. Tuon takia harvemmin tulee ihmisillä edes pelattua, pidän Liireistä ja Hivereistä enemmän.

12
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: RTS-pelit
« : Maaliskuu 15, 2012, 07:38:21 »
Olisi pitänyt olla ehkä tarkempi sanoessani tuon. Mikään muu ei tuota minulle ongelmia paitsi matkustaminen ja uusien maailmojen hankkiminen. Onnistun aina samaan alukseni jumitettua keskelle avaruutta. Pelailen siis ihmisillä näin tiedoksesi.

Bensa loppu?

13
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: RTS-pelit
« : Maaliskuu 14, 2012, 21:07:11 »
Sword of the Stars
Itse pidän myös tästä pelistä, vaikka se onkin mielestäni hieman hankala.

Ihan mielenkiinnosta kysyn että millä tavalla hankala? Pidän siitä juurikin siksi että se on helppo oppia, ja lähes kaikki näpertäminen ja micromanagerointi on viety minimiin. Pääsee keskittymään itse asiaan eli sotimiseen, tutkimiseen ja alusten varusteluun.

Olet hieno ihminen, en olisi uskonut että täällä kovin moni olisi pelannut Dominionsia.

En olisi minäkään uskonut että joku täällä olisi edes kuullut Dominionssista joskus. Ehkä paras fantasia strategia mitä olen koskaan pelannut, kunhan siihen vain jaksaa panostaa ja opetella pelaamaan.

14
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: RTS-pelit
« : Maaliskuu 13, 2012, 00:45:14 »
Nykyisin tulee pelailtua AI Waria ja Sword of the Starsia (joskus SotS2:sta tulee pelailtua vaikkei se ihan pelikelvollinen vielä olekaan) enemmän tai vähemmän epäsäännöllisesti, kaverin kanssa tai ilman. Joskus aikoinaan tuli Warcraft 3 pelattua netissä ihan tosissaankin, kuvittelin vielä olevani suhteellisen hyvä. Enään en ole ihan niin varma... Starcraftit ja CnC:t eivät ole jostain syystä iskeneet kovin hyvin ja ovat siten jääneet vähemmälle.

Vuoropohjaisista ei oikein tullut kuin Dominions 3 pelattua.

15
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou saavutukset
« : Maaliskuu 08, 2012, 21:36:50 »
Saavutukset
Normal 1cc: EoSD-TD, GFW (mahdollisesti myös PC-98 pelit, en muista enään.)
Hard 1cc: EoSD, PCB, IN, MoF, SA.
Extrat: EoSD-TD, GFW.
StB kaikki läpi.
Jotain IaMP, SWR, Hisoutensoku saavutuksia.

Lyhyen ajan tavoitteet
EoSD Lunatic 1cc.
DS loppuun.

Pidemmän ajan tavoitteet
Loput Lunatic 1cct olisi ihan kiva.
PC-98 pelien extrat.

Scoretusta en harrasta ja enkä tule harrastamaan, ikinä, koskaan, never. Perseestä.
Mitään erityisiä haasteita en ole tähän mennässä yrittänyt. NDNB extrat voisi olla ihan jännää mennä. Ja mitä olen testaillut 90fps ja 120fps pelaamista, niin oli sen verran hulvatonta tavaraa että voisi joskus ihan tosissaankin yrittää.

Sivuja: [1] 2