Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Remmi

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Helmikuu 07, 2023, 11:41:46 »
Jahas, forkka vielä pystyssä, jee!
Touhou taas kiinnostaa paljon, muistan ko 2011-2013 oli ne aktiivisemmat ajat. Hyi, ihan vuosikymmen sitte. Tuntuu vanhalta.

Touhou aiheisesti, täällä meren toisella puolella Kaliforniassa on tulossa Huhtikuun lopulla TouhouFest niminen tapahtuma. Kaks päivää Touhou aiheista settiä ja sinne itekki olen menossa taidekujalle myymään kaikenlaista Töhö fanitavaraa. Fumo pehmojakin aloin tekemään ja niille kans olen rakentelemassa somesivuja että voi dokumentoida ja mainostaa.
Saa nähä millanen tapahtuma se on, Discordissa tapahtumanohjaajat sanoi että lippuja myyty sen verran että pitäis olla +400 kävijää, mikä ei ole Amerikan conitasolla mikään iso numero, mutta huomioon ottaen että 2hu on silti aika niche ja suurin suosio oli just vuosikymmen sitten, niin se on ihan hyvä määrä.
Voisin larppaa America-Finland Touhou community ambassador, ja jos kerkeen niin otan kuvia ja kirjotan reportin tänne.
Olis hauskaa taas postailla Touhoujuttuja, en ite kauheesti tykkää Discordista.

2
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Tammikuu 28, 2018, 07:06:25 »
benis :-D

3
Omat teokset / Vs: Vähän lyhyempi cosplay-suunnittelusäie
« : Kesäkuu 01, 2017, 17:37:58 »
Pääsin viimein toteuttamaan pitkään haaveilemani kangashuntin ja tavaraa lähtikin 130€ edestä. Löysin kivat kankaat Reimun, Chenin, Suwakon, Patchoulin ja Wadanoharan cosseihin, vaikka pitänee käydä ostamassa vielä pari muuta kangasta vähäsen lisäksi. Harmittaa että kaupungin ainoa kangaskauppa on suht pieni ja siellä ei ole kovin kummoinen valikoima ainakaan vaatetuskankaita.

Patchoulia suunnittelin eilen ja päätin mukailla EoSD Patchya mutta kun siitä kuvasta ei vaan valitettavasti näy sitä pukua kunnolla niin hankala alkaa tekemään siitä referenssiä ompeluun. Tykkään kuitenkin alkuperäisen Patsulin ruseteista ja haluan tehdä ne niiden punaisten ja sinisten kokorusettien sijaan. Zunartin rusettien väritkin ovat mielestäni kivemmat. Puvun alaosaan ja kenkiin tulee kuitenkin normaalit rusetit.
Alunperin ajattelin käyttää ihan perus puuvillaa, mutta sitten mietin miten mukavalta cossi tuntuisi päällä jos se oli esim. fleeceä, ja sitähän löytyikin sopivaan hintaan (Patchyn asu on muutenkin tarpeeksi pyjama ettei siinä). Väri ei ole niin "violetihtava" kuin toivoisin, mutta vaaleanpunainen ajaa asian ihan yhtä hyvin. Muutenkin tulen käyttämään pastellinsävyjä kirkkaiden tai räikeiden sijaan.

Patchyn otan ainakin mökkimiittiin koska mukava päällä ja ehkä Youmun, ja mahdollisesti jonkun kaappi-Chenin jos saan Juffun kaappi-Raniksi

Vähän kankaita;
Spoiler (click to show/hide)


4
Ajatusleikki: Jos saisit vaikkapa tänä vuonna Joulupukille kirjoittaessasi valita kokoelmaasi yhden kauniin figuurin, niin mitä Tōhō-hahmoa se esittäisi? Valitsisitko ihan vain suosikkihahmosi, vai onko sinulla mielessäsi jokin tietty valmistaja tai sarja, johon kuuluu erityisen kiinnostava figuuri, vai olisiko sinulla jokin muu perustelu?

Nyt pistit pahan.
Tietenkin juuri lempihahmot tulevat ekana mieleen, Patchouli, Reisen, Komachi, Kaguya, Mokou ja Remilia olis niitä hahmoja mistä muoviversion haluaisin. Yuykostakin ja tietenkin Reimusta löytyy muutama himoittava figuuri myös. Griffonilla on monia sellaisia malleja mitkä hyllyyn haluaisin, ja kokoelma jotain pienempiä figuja olisi kiva kans. Ehkä eniten himoittaisi saada koko Liquid Stonen Mameshiki-sarja.
Mutta kaikista eniten pidän T's System'in figuureista, oikeaa silmänherkkua. Harmi että alle satasella kyseisestä sarjasta on aika mahdotonta löytää figua.

En kyllä osaa päättää yhtä ja ainoaa figua minkä haluaisin, eli melkein mikä tahansa Töhö olisi kiva

5
Off-topic keskustelu / Vs: Tytöt tykkää tytöistä
« : Marraskuu 12, 2016, 18:56:58 »
Täähän on hieno lanka, pakko elvyttää

Su 23.10.2016: Fate/Extellan hahmot Sakura Matō ja Hakuno Kishinami. Taide: Pixivin 花开伊九.

Fate/Extra mestarireisi

Itseasiassa omistankin B1 kokoisen julisteen missä on Fate/Extran paras pari, eli
Nero ja Hakuno
Spoiler (click to show/hide)

6
Ai että itkettää kun kattoo muiden touhou krääsiä (varsinkin noita figuja)
Itselläni ainoa töhökama avaimenperien lisäksi on tämä pieni Sirkku, omistin kyllä sellaisen jäätävän ison Reimupehmon mutta myin sen, koska silloin ruoka oli tärkeämpää enkä uskonut että pehmomiko maistuisi kauhean hyvälle lautasella.

Laatu on kyllä sit ihan ö-luokkaa mutta enigeis
Spoiler (click to show/hide)

7
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Marraskuu 11, 2016, 06:13:57 »
Kissa herätti nakertamalla johtoa melkeen korvan juuressa näin aamuyöstä, karvapalloa niskasta kiinni ja kun kätevästi olin sitruunaa ostanut niin sitä laitoin johtojen päälle. Kyseinen nakerruksen uhri ei kuitenkaan selvinnyt ja ihmettelenkin miten kissa ei muka saanut jo sähköiskua siitä. Rest in peace valkoinen johto 201?-2016. En raaskinut heittää loppua sitruunaa pois vaan tekaisin sitruunavettä ja hyvää on.
Nyt sitten päädyin tylsistyksissäni selaamaan foorumia kun en enään untakaan saa. 

Milloin forkalle tulee talvinen teema?

8
Omat teokset / Vs: Cosplaykuvanne
« : Marraskuu 11, 2016, 01:28:01 »
>Aiheeseen ei ole vastattu yli 120 päivään
No nyt on.

Noin 5pv ennen paikallista säälittävän kokoista miniconia päätimme siskon kanssa cossata siellä Yuyuko ja Youmu parivaljakkoa, ja vaihtelevalla menestyksellä jopa onnistuimme kasaamaan cossit kolmessa päivässä (joista minä orjatyönä tein 90%, ettäs tiedätte)
Peruukit pistimme tilaukseen UKsta ja uhrasimme neitsyen demoniruhtinaalle, kamille ja buddhalle että peruukit tulisivat 2-3 päivän toimitusajalla, mutta he eivät mitä ilmeisemmin mieltyneet lahjoituksiimme ja päättivät panna meitä perseeseen. Pientä toivoa vielä oli olemassa, kun kelasimme: "herranjumala, Oulussa on pilailupuoti!" Tässä vaiheessa olisin kyllä mieluusti jättänyt cossaamatta mutta kiinakrääsän jälleenmyyjiltä löytyi kaksi peruukkia, ja hotellihuoneessa neljän tunnin armottoman leikkuun ja tuntemattomien kemikaalien inhalaation lopputuloksena (mind you, tein taas 90% orjatyönä) saimme kuin saimmekin peruukit siihen kuntoon että sokeakaan ei huomaisi niiden olevan halpisperuukkeja (eli siis kyllähän niistä nyt näki ainakin 69 metrin päähän että halpisperuukkeja ne on mutta siedettäviä). Oikeat peruukit ovat nyt toki jo saapuneet ja muotoiltu huomista photosuuttia varten niin toivotaan että joku sieluparka postaisi tähän lankaan sillävälin ettei mene tuplapostaukseksi.
Mutta takaisin coniin ja traumacosseihin; itse cossit onnistuivat oikein mainiosti pieniä ongelmia lukuunottamatta. Ensinnäkin olin levittänyt Youmun mekon nätisti ja aloin painamaan helmaan kuvoita, totesin että homma meni hyvin, nostin hameen silityslaudalta ja jouduin perumaan hyvän toteamukseni; kuviot olivat aivan liian isot ja liian ylhäällä! Sudoku kävi mielessä niin pirun monta kertaa että melkeen jo aijoin repäistä lähimmän Apu-lehden ja mustekynän esille intensiivistä itsetuhosessiota varten.
Yuyukon kanssa oli ongelmana epätasainen helma, tippuvat painatukset, ja noh, rinnanympärystä olisi tyhmän orjatyö-Youmun pitänyt lisätä.

Lauantaiaamu, kello iskee 12 ja juuri saatu viimeiset detailit paikalleen ja sitten painumaan sinne pahaiseen pikkuconiin. Siellä sitten cossit niskaan, MELKEIN pääsin huokaisemaan helpotuksesta, mutta en ollut kiinnittänyt nappeja muuten kuin nuppineuloilla. Miten saatoin unohtaa? No, metsästettiin sitten parit hakaneulat, kiinnitettiin kriittiset osat paikoilleen ja conista nauttimaan.

Nolasin itseni cosplaydeitissä avustajana ja Yuyuko veti hyvänä isäntänä. Luoja paratkoon jos joku kuvasi sen ja aikoo tunkea sen sinätuubaan. Onneksi Apu on lähellä, jos sudokuttaa taas.

Ainoa kuva minkä sain conissa on tämä ö-luokan peiliselfie, mutta se riittäköön kun huomenna saa viimein ne kunnon kuvat. (Vedin tosiaan pitkähihaisena Youmuna kun oli sentään lokakuu)
Spoiler (click to show/hide)

-Remmi out

9
Omat teokset / Vs: Piirustuskuja vol.4
« : Marraskuu 11, 2016, 00:54:42 »
Mitä, viimeksi postannu joskus kesällä? Hyvin menee. Potkin vähän lisäeloa forkalle ja postaan pari tuherrusta mitä olen piirrellyt tässä lähiaikoina kun innostuin viimein koneella piirtämään

Ekaksi tämä Kakkuja Kaguya missä innostuin vähän yksityiskohtien kanssa:
Spoiler (click to show/hide)

Tässä sama mutta pelkistettynä, pidän molemmista aika lailla yhtä paljon:
Spoiler (click to show/hide)

Voisin vaikka värittää tuon ensimmäisen, saa nähdä. Voisi olla ihan hauskaakin (ja aikaavievää)
Sitten nopea Okuu, tätä en ole jaksanut ainakaan vielä linearttaamaan:
Spoiler (click to show/hide)

Seuraavaksi vähän irstaampaa, teitä on varoitettu

Spoiler (click to show/hide)

Spoiler (click to show/hide)

Waifu ja Youmu:
Spoiler (click to show/hide)

Lopuksi kiusataan kyseistä waifua:
Spoiler (click to show/hide)

Bonus:
Spoiler (click to show/hide)

10
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Joulukuu 14, 2015, 09:06:41 »
Pakko tulla avautumaan ko ihmiset luulee et oon delannu tai jotain

On ollu liikaa kaikkee, enimmäkseen vitusti ahistusta ja paniikkikohtauksia, stressiä koulusta ja sairasloma alko tän kuun alusta ja jatkuu ens vuoden alkuun asti... Ainoa missä oon spämmänny on ig ja sielläkin vaan lovelive roskaa. Tuntuu että kaikki paska tulee taas niskaa ja että en saa mitään hyvää aikaseksi ja raha asiatki on päin persettä ja hävettää etten saa ostettua tänäkään jouluna lahjoja muille....
Sori tää asiaton(?) avautuminen. Kirjotan varmaan vähän enemmän tänne forkalle nyt sit ko onneks sain ees tunnuksen toimimaan taas (ollu niin paljon ongelmia ton tunnuksen kans asdf). Jääny vaan tää kirjottelu vähemmäksi ko totta puhuen unohin tänne kirjotella...

11
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Syyskuu 15, 2015, 14:12:10 »
En todellakaan jaksais lähtee kauppaan koska kaikki ahistaa. Mut toisaalta kuolen nälkään jos en mee. What do?

12
Off-topic keskustelu / Vs: Mukavia asioita harmaassa arjessa II
« : Syyskuu 14, 2015, 18:54:12 »
Luulin et köyhdyn hengiltä mut elarit oliki tullu jotenki ninjasti tilille (näin untaki et ois tullu kahisevaa tilil, ehkä se oli enneuni)
Päätin sen kunniaks bidata YahooJapanista yhen kivan jutun (en pyge postaan et mikä se on koska sitte Lappari saa tietää yllärin hähää)
Spoiler (click to show/hide)

13
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Syyskuu 09, 2015, 14:32:19 »
Taas niitä maailman ekoja ongelmia, eli kuulokkeet ku on hukassa niin löysin jotku halvat 2€ tyyliset kuulokkeet laatikosta ja muuten toimii, mutta ku on kovat nii korvia alkaa särkemään ihan simona. Se on siis joko hyvä äänentoisto tai sitte korvat paskana

Why not both

14
Omat teokset / Vs: Piirustuskuja vol.4
« : Syyskuu 07, 2015, 22:05:05 »
Vois jakaa pari kuvaa mitkä piirsin pari viikkoa sitten. Oisin tänäänki piirtäny lisää mutta kynä meni hukkaan (aika outoa kun oli semmoisessa paikassa ettei pitäis hukkua)

Ekaksi Zun redraw Flandre koska hnngghhh EoSD taide on paras ja Flandre
Spoiler (click to show/hide)

Sitte random Patchouli
Spoiler (click to show/hide)

Yritän ny opetella piirtään piirtiksellä ja oonkin kattonut jo jonkin verran tutoja. Kaipa viel opin kaikki jännät jutut

15
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Elokuu 28, 2015, 13:07:01 »
Vituttaa ärsyttää aina niin hitosti ko kaikki meän luokassa on kiellettyä. Ehkä meän ope onkin joku Räsäsen kaukainen sukulainen.
Ja kaikki maksaa. Langat maksaa. Kankaat maksaa. Ei saa ottaa ees pienentä tilkkua koska yhyhyhyh se on oppilaiden töihin (noin ope sano, kuulosti ihan siltä etten ite opiskelis siellä?)

Ja voi hemmetti tota sadetta. Tosi ihanaa pyöräillä sateessa ja sit ihoa kutittaa ja vaatteet menee paskaksi arugh en kestä

Sivuja: [1] 2 3 ... 8