Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Vulpi

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Vulpi uskaltautui tännekkin
« : Marraskuu 26, 2011, 22:02:10 »

Vulpi esittäytyy

Täällä siis 14-vuotias naispuolinen henkilö Pirkanmaalta. Touhouhun tutustuin täysin vahingossa :'D Lempihahmoja Reimu, Okuu (Utsuhoksi kyllä sanon D:) ja Flandre. Lempipelejä Touhoupeleistä on TH7 ja TH12.3. Olen tosin hyvin, hyvin huono pelaaja :'''''D Pelailen sitten myös Minecraftia, Zeldoja, Marioita ja Pokémonia.
Coneja olen muutaman kierrellyt, kolme viimeisintä niistä, Kuplii, Acon ja Tracon, ystäväiseni kanssa. Aconista voivat jotkut tunnistaa minut, olin siis se Reimu, joka pyöri siellä Flandren kanssa ja oli siellä hyvin hukassa. Ensi vuonna tarkoitus cossata Okuuta. Fursuitteja myös olen tehnyt, tosin melko huonoja :'D Tai miten sen nyt ottaa, olen melko perfektionisti. Tarkistin myös tekstin monta kertaa, ettei siinä varmasti ole virheitä. Mangaa luen ja hukkaan pokkarit, lempisarjaa ei itselläni ole, paitsi tuo Zelda -mangasarja joka tuolta hyllystä löytyy ^_^. Animea en paljoa katsele, katselin ennen mutta se on jäänyt sitten vähemmälle, koska olen hyvin laiska etsimään uusia sarjoja ja ylipäätään katselemaan. Musiikkia kuuntelen jonkin verran, Vocaloidista tykkään ja Touhoumusiikkia tulee kuunneltua ja muita pelimusiikkeja. Okariinaa osaan soittaa, pianoa jonkin verran, tosin hyvin kehnosti. Youtubesta minut löytää nimellä Vulplithe. Keräilen paljon tavaraa, Pokémon pehmoja ja figuureita on hyvin paljon +++++ pelikortteja. :''D Kuitenkin olen rahankäytössäni melkoisen pihi. n__n Mutta, mutta kyselkää jos jotakin tekee mieli kysäistä :'D

Sivuja: [1]