Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Sainigma

Sivuja: [1]
1
Omat teokset / Lippupetrin ohjainprojekti
« : Lokakuu 02, 2011, 15:24:40 »
Alkaa taas olla se aika vuodesta, jolloin on pakko keksiä jotain omaa tekemistä kun mitään happeninkejä ei syksyllä tai talvella pahemmin ole.

On jo jonkin tehnyt mieli aloittaa oma fullarcadekabinetti-rojekti. Semmoseen ei vaan nyt ole oikeen rahaa, aikaa tai tilaa, joten luonnollisesti tämän jälkeen toisiks paras asia on jonkinlainen arcadetattiohjainzydeemi kahdelle pelaajalle.
Komponenttien perään olen jonkin verran jo katsonut, tilasin eräästä brittiliikkeestä koe-erän nippeleitä, nappeleita ja housunkannikkeita. Ja koska olin erään tyytyväinen, niin  taitaa ainakin joikkarin ja nappien speksit olla nyt selkeitä.


Nopeasti kyhätty testbed

Eniten auki tässä vaiheessa on se, että miten liitän ohjaimen koneeseen. Keinoja joita olen funtsinut:
1) Gameport ja printteriportti (paskoja, koska moderneista koneista ei yleensä löydy mitään usbia kummempaa reikää)
2) USB
       -Näppäimistömodaus (paska, koska usb-näppäimistöt handlaa aika paskasti useampaa napinpainallusta)
       -Ohjainmodaus (paska, koska hinta)
       -http://www.leobodnar.com/products/BU0836A/ (Hintava, mutta piiri olisi sen puolesta hyvä, että sitä voisi isommissakin projekteissa myöhemmin hyödyntää. Johtaa kuitenkin väistämättä purkkavirittelyyn, ts. paska)
       -Purpousebuilt piiri (paska, koska tietotaito ei vielä riitä)

Seuraavan viikon aikana olisi tarkoitus ohjaimen housingia vähäsen luonnosasteelta mallintaa. Loppuun vielä video tuosta testbedistä toiminnassa: http://www.youtube.com/watch?v=dExAfOnXaEY

Sivuja: [1]