Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - endelina

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / endelipöndeli
« : Maaliskuu 28, 2011, 15:00:48 »
..kirjoitti äsken pitkän selostuksen joka katosi kun "istunto vanheni". Pöh.

Eli siis täällä pieni hupsu 16v tyttönen joka harrastaa tiivistettynä japanin opiskelua, rytmipelejä, musiikkia ja cossaamista. (Lisää voitte kurkkia tuolta harrastustopasta). Piirtää en osaa ja innostuksen iskiessäkin tuotanto menee roskiin angstisten kiroamisten saattelemana.

Minuun voi tärmätä Lappeenrannan kaduilla niinä päivinä kun ulos jaksan raahautua. Mutta väliäkös tuolla, tuskin kukaan edes tietää missä se on. :|

Olen luonteeltani (lähipiirin kuvailemana) pirteä ja iloinen, tosin hyvin herkkä. Itku ja nauru ovat helposti pinnassa ja tunteiden kirjo laajenee sitä enemmän, mitä vähemmän unta ja ruokaa on lähiaikoina ollut tarjolla.

Touhou-historiastani voisin kertoa sen verran, että aluksi suorastaan vihasin pelisarjaa. Minua ärsytti suuresti esimerkiksi osu! :n beatmaplistoilla joka toisena pyörivät Touhou-mapit ja ihmettelin suuresti miten jokin "hämärä anime jossa hahmot ovat vihreähattuisia kissoja" voi olla niin suosittu. Kaveriltani kuitenkin sain tietää että Touhou on itseasiassa peli ja tästä tiedosta kiinnostuneena aloinkin selailla YouTuben ihmeellistä maailmaa ja kokeilin pelaamistakin. Olen edelleen aivan surkea. Suurimmat saavutukseni ovat th06 ja th07 Normal Level 5. Sitten iskeekin peli jo continueläpyskän naamalle. Lempihahmoja Hina, Tewi, Chen, Prismriverit, Akit, Komeijit jnejne..

Edellisestä foorumeillakäyntibuumistani on kulunut jo jonkin aikaa joten kirjoitteleminen tuntuu vähän kankealta. Vakiokävijää minusta tuskin saa "kiireisen elämäntyylini" (randomdataus) vuoksi. Tein edelliseenkin Touhou Suomeen tunnukset mutta en tainnut postata sinne ikinä.. :'D

Laitetaan nyt sitten vielä kuva, jos joku viime Traconissa vierailleista olisi sattunut törmäämään. :3

Joten.. Hei? o/

Sivuja: [1]