Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
 • Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit.
 • Näytä uudet vastaukset viesteihisi.
 • Uutiset: Touhou.fi kokoontuu nykyään myös Discordissa! Ohjeet.
   

  Näytä kirjoitukset

  Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


  Aiheet - Arska

  Sivuja: [1]
  1
  Esittele itsesi / Lol joku es paahtoleipä
  « : Huhtikuu 16, 2011, 11:15:18 »
  Heipähei. Olen 17 vuotias miespuolinen henkilö Tuurista (vaikka Ikaalisissa opiskelenkin). Eli nyt viimein jaksoin tännekkin rekisteröityä kun on jo jonkun aikaa sitten pitäny se tehä. Eli en ole kai mitenkään erityinen henkilö, en tee koskaan mitään jne.
  Mutta juh, Touhouta en jaksa koskaan pelata, seurailen vaan muutenvaan Touhou settejä. En erityisemmin välitä myöskään Touhoun ääniraidoista, paitsi joissain yksilöissä on pieniä mielenkiintoisia progressiivisiä elementtejä sekä yksinkertaisella tavalla kauniita melodiapohjia. Elikkäs juh, en harrasta mitään muuta kun kitaransoittoa (yleensä vähintään 8h per päivä) ja joskus hieman piirtämistä. Pidän myös vanhoista videopeleistä esimerkkeinä voisin mainita Contran, Castlevanian vanhemman tuotannon, Ninja gaidenit, metalgearin, Tetriksen, Another worldin, Dragon's lairin, OoT:in ja Killer instinctin. Toki monet uudemmat pelitkin ovat ihan mukavia kuten Brawl, uudemmat MGS:ät, pokemonit, Taiko ja uudemmat Zeldat, mutta nykyään pelaaniminen on jäänyt vähän vähemmälle koska musiikin harrastaminen vie kaiken ajan.
  Ja tosiaankin jotkut tämän foorumin käyttäjistä luultavasti näkivät minut Kuplassa treellä viimeviikonloppuna.

  Sivuja: [1]