Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
 • Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit.
 • Näytä uudet vastaukset viesteihisi.
 • Uutiset: Touhou.fi kokoontuu nykyään myös Discordissa! Ohjeet.
   

  Näytä kirjoitukset

  Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


  Aiheet - Vee

  Sivuja: [1]
  1
  Off-topic keskustelu / FOORUMI SULJETTU SUNNUNTAISIN - TÄRKEÄÄ
  « : Heinäkuu 27, 2015, 17:14:12 »
  !!!VIRALLINEN TIEDOTUS !!!

  Johtuen moderaattoreiden jatkuvista työ- ja lomaehtovalituksista, foorumi on tästä lähtien sunnuntaisin kiinni. Menkää pihalle.

  !!!VIRALLINEN TIEDOTUS !!!

  2
  Off-topic keskustelu / Menneitten muisto lanka
  « : Marraskuu 13, 2014, 17:35:37 »
  Niiden muistolle jotka pioneereinä kokivat bannit, rakensivat portaalin kensokyröön, tai olosuhteiden johdosta tilinsä poistivat.

  "He ovat nyt pelloilla autuaammilla,
  elämää kokeneet hartaalla.
  Pahoistaan jo vapautuneilla,
  ei muisteta pahalla."

  -Suuri runoilija, alkoholisti ja työnarkomaani ObD, 2011

  3
  Kensokyrön yleinen keskustelu / Touhou.fi - Weekly Challenge #8!
  « : Heinäkuu 23, 2012, 19:12:47 »
  Yleiset säännöt ovat seuraavat:

  1. Mikä tahansa ensimmäisen sijan vievän osallistuvan pistemäärän TULEE SISÄLTÄÄ REPLAY (tai screenshot PC98-pelien kanssa) - Käyttäkää http://replays.gensokyo.org/ uploaderia, jos vain mahdollista, vähentää minulta paljon enemmän puuhaa kuin mediafire.
  2. Sinun TÄYTYY käyttää pelin itselleen asettamia alkuperäisasetuksia. Useimpien pelien tapauksessa tämä tarkoittaa KOLMEA aloituselämää, ei enempää eikä vähempää. Slowdown-raten tulee olla maksimissaan 5%, muuten pisteet hylätään.

  Osallistumisdeadline on Maanantaina 6.8.2012


  Scoring Challenge - PCB ReimuA:lla

  Säännöt tämän viikon pelille:
  1. Hanki mahdollisimman suuri pistemäärä PCB:ssä! Vain Normal/Hard sallittu!
  2. Voit pelata vain ReimuA:lla

  Olisitteko kilttejä ja laittaisitte osallistumisenne seuraavanlaisessa formaatissa:

  Lainaus
  Challenge - Vaikeusaste
  Nimi - Pisteet - Taso - Replay


  Esim:
  Scoring - Normal
  Seppo - 50,000,000 - C - Replay

  Normal
  1.
  2.
  3.
     
  Hard
  1.
  2.
  3.


  Erikoishaaste! - Capturaa EoSD Spell Cardeja ilman focusia MarisaA:lla

  Säännöt tämän viikon pelille:
  1. Capturaa EoSD Spell Cardeja ilman focusia! Vain Normal/Lunatic sallittu!
  2. Voitte pelata vain MarisaA:lla
  3. Osallistujat rankataan ensin capturattujen korttien mukaan, sitten scoren.

  Olisitteko kilttejä ja laittaisitte osallistumisenne seuraavanlaisessa formaatissa:

  Lainaus
  Challenge - Vaikeusaste
  Nimi - Capturatut kortit - Pistemäärä -  Replay

  Esim:
  Special - Normal
  Seppo - 5 - 50,000,000 - Replay
     
  Normal
  1.
  2.
  3.
     
  Lunatic
  1.
  2.
  3.


  Onnea haasteeseen ja toivottavasti saadaan mahdollisimman paljon osallistujia!

  4
  Off-topic keskustelu / Polluutiota aiheuttava poliittinen aihe
  « : Tammikuu 23, 2012, 12:56:48 »
  Jee. Tät pyydettiin.

  Ja, kuten Miss Alice tuossa vieressäni äsken ihmetteli, että miksi hitossa minä teille ilkeilen cosplaystä ja poliittisista mielipiteistänne, niin ei, en minä sitä ihan huvikseni tee. Vaikka on tämä tietyllä tavalla minun mielestäni hauskaa, sitä en ole kieltämässä. Mä olen kuitenkin aina ollut suht. kiinnostunut jakamaan mielipiteitäni ja keskustelemaan ihmisten kanssa, ei maailma oikeasti ole haudanvakavaa. Eikä internet. Mutta minä tykkään keskustella, ja sitä teen, tämä väittely on oikeasti ihan mukavaa ja kaikkea sellaista.

  Se myös puhdistaa ilmaa, ihmiset pääsevät sanomaan mielipiteitään.

  Joops, puhutaan politiikasta.

  5
  Kensokyrön yleinen keskustelu / Touhou Help Topic
  « : Joulukuu 21, 2011, 12:38:55 »
  Olen tuossa huomaillut, että täällä useampikin aina välillä tuskailee pulmistaan eri Spell Cardien, tai tiettyjen stagejen kanssa.

  Täällä on kuitenkin varmaan useampi henkilö, jotka ovat pelit läpi pelailleet ja osaavat apua antaa, joten ajattelin tälläisen aiheen olevan aikas käytännöllinen.

  Tällä voi siis pyytää, sekä antaa apua Touhoupelien kanssa.

  6
  Omat teokset / Awsum Easymodo playan!
  « : Joulukuu 18, 2011, 16:04:37 »
  Sain headsettini toimimaan ja ilmeisesti livestreaminkin, joten voisin koittaa streamailla jotain.

  Tänään vuorossa CtC suhteellisen sokeana.
  http://www.livestream.com/seppostream/

  7
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Flash-Shmuppeja
  « : Elokuu 04, 2011, 19:30:38 »
  Tätä aluetta selaillessani löysin ihan Flash-peleille omatun aiheen, mutta se taisi koskea ihan yleisesti kaikkia flashpeleja ja vaikutti jokseenkin kuolleelta.

  Omataanpas Shoot 'Em Up-tyypin fläshipeleille oma aihe, eli näille Touhoun kanssa samaan kategoriaan tippuville peleille, koska uskoisin Touhou-foorumilta löytyvän SHMUPeista kiinnostunutta porukkaa.

  Bullet Heaven, ei siis Bullet Hell (Kiinnostavaa kylläkin, ks. pelissä on Achievementti nimeltä Bullet Hell).

  Tämä peli taroaa aika tasaisesti samantyyppistä menoa kuin Touhoussa: pehmeitä värejä ja paljon turhia ammuksia. Shiftistä focusataan, liikkua voi vaihtoehtoisesti nuolilla tai hiirellä. (Suosittelen kaikkia ottamaan hiirellä ohjaamisen pois ja vaihtamaan heti kättelyssä nuolinäppäimiin, nimittäin hiirellä luotihelvetin väistely on perseestä.) Z-ampuu normaalipanostasi ja X on secondary weapon. Pommeja, joita on rajattu määrä, käytetään välilyönnistä. Sekä main että secondary weapon latautuvat molemmat - aluksi hitaasti, myöhemmin ostettujen päivitysten myötä nopeammin - ja ampuvat enemmän/tehokkaammin isommalla latauksella. Eli kannattaa vähän katsella milloin ampuu, eikä ladata täyslatinkia ensimmäiseen normivastustajaan.

  Viholliset tiputtelevat tässä pelissä rahaa. Rahalla ostetaan päivityksiä, vaikkapa MS (Movement Speed), Elämät (HUOM: Pelissä on yksi Achievement, joka vaatii sinua pelaamaan ensimmäiset 20 leveliä (=normipelin) ostamatta elämäpäivityksiä ja sinnittelemällä bossit läpi alkuperäisten kolmen elämän turvin. Mikäli Achievementin hankkiminen kiinnostaa, elkää ostako niitä elämäpäivityksiä.), Bomb Stock, aseiden lataukset ja aseiden teho.

  Bosseja tarjotaan joka 5. leveli ja bossia edeltävässä levelissä on normaalisti "miniboss". Neljän normaalin bossin lisäksi tarjolla on neljä Extra Stagea, yksi kullekin bossille. Avataksesi ensimmäisen Extran, tarvitset 5 A, tai S-rankkia leveleistä. (=et kuole paljoa ja tapat melkein kaiken), toiseen 10 A, tai S-rankkia ja niin edespäin.

  Pelissä on myös Survival-kenttä, joka tarjoaa "pelaa niin pitkälle kuin pääset"-haasteen. Survival sisältää kaksi Achievementtiä: Tapa 1000 vihollista, sekä Pelaa ensimmäiset parikymmentä wavea tappamatta yhtäkään vihollista. (useimmat viholliset kuolevat myös jos törmäät niihin.)

  Normipeli ei niinkään haastetta tarjoa, sen pääsee huonompikin Touhoun pelaaja läpi. - Ainakin jos ostelee elämäpäivityksiä. Achievementtien hankinta tuokin sitten oman lisänsä peliin ja kirsikkana kakun päällä on viimeisen Extrabossin S-rankin hakeminen (=kuolet max 2 kertaa), joka itsellä on AINOA puuttuva S-rankki pelissä. ;_;

  Voin suositella, mukavaa ajantappoa ja hauskanpitoa. Lisäinfona vielä, peli perustuu Epic Battle Fantasy-sarjaan (flasheja nekin), joista ainakin kolmas on mukavan graafista tissiä. Anteeksi, animetyttöhahmon "fanservice"-erikoishyökkäyksiä)

  Koitan ottaa screeniä jostain kohta, tällä hetkellä en ole omalla koneellani ja kestää hetki pelata pidempiin tasoihin ja napata kuvaa jostain edes vähän näyttävämmästä. EDIT: Joo en screencappaakkaan, tämä leipäkone lagaa aivan liikaa, ei tällä voi pelata.  -------

  RAIDEN X!!! RAIDEN! JUMALAUTA!

  Peli perustuu samaan logiikkaan kuin Raidenit 1 ja 2. (joita kaikki ovat oletettavasti pelanneet, voin skipata turhat infot näistä. Jos et ole pelannut olet syntinen ja joudut helvettiin, jossa lolitytöt repivät raajojasi irti ikuisuuksien ajan.) Ammut näppäimestä Z, pommitat näppäimestä X. Liikut nuolilla. Väistät kaiken. Siinä pelin mekaniikka.

  Ja tämä peli tarjoaa sen KAIKEN.! Räjähdyksiä, avaruusaluksia, ISOJA avaruusaluksia, meteoreita, timantteja jotka ampuvat sinua, lasersäteitä, luoteja, sper.... HR hmm. Se on siis hyvä peli. Pelatkaa.

  8
  Täällä ei ole omaa aihetta tästä eeppisen voiton ja onnenseiskan Touhousta. Sehän on ihan varmasti rikokseksi luettava teko, joten korjataanpas se hetipaikalla.

  Perfect Cherry Blossom on, kuten jo nimestänsäkin voidaan päätellä, melkoisen Cherryisä Blossom. Pelissä on nimittäin VAALEANPUNAISIA LAATIKOITA, joita tulee pelin aikana keräillä. Jo tämä yksinään tekee pelistä täydellisen, mutta tähän on onnistuttu lisäämään paljon muutakin.

  Sen lisäksi, että voit pelata perinteisellä kaksikolla: varastelevalla noidalla, jonka kykyihin kuuluu mm. laasersäteiden ampuminen, sekä papittarella, joka omistaa koulutetun, puhuvan (ja verraten parrakkaan!!) kilpikonnan, voi tässä pelissä pelata myös veitsiäheittelevällä sisäköllä, joka hallitsee kyvyn manipuloida aika- ja avaruusjatkumoa. Tai, melkein.

  Eikä siinä vielä kaikki! Eeppisen voiton lisäämiseksi tytöt käyvät tässä pelissä harjoittamaan Ghostbusterin ammattia. Kyllä! Tässä pelissä metsästetään haamuja. (tai oikeastaan kevättä, mutta ne haamut veivät sen kevään. :/)

  Jotta hahmokokoelma ei kävisi ihmisten, haamujen, noitien, kissa- ja kettutyttöjen, sun muiden youkaiden kanssa liian yksitoikkoiseksi, on peliin lisätty todella vanha ja voimakas youkai, joka viettää aikaansa mieluiten... nukkumalla. (Tähänkin väliin pakko mainostaa, että Yukarin loppudialogit ovat mahtavinta tilannekomiikkaa ikinä. - Ainakin, jos olet juuri valvonut koko yön samaa peliä hakaten - Suosittelen)

  Loppupään bossitaistelut (Yuyuko, Ran ja Yukari) myös tuntuvat itsestä täydeltä nautinnolta. (varsinkin jälkimmäisin) Ei sillä, etteikö vaikeustasoakin löytyisi paikoin, mutta perkele kun ne spellcardit vain ovat niin nautinnollisia. !

  Musiikkia tästä pelistä löytyy omaan korvaani niin kohtalaisen kuivaa kuin mahtavaa voittoakin. Ekan tason teemamusiikki ei ehkä ole niitä omia suosikkeja, mutta Yuyukon, Prismrivereiden, Ranin ja Yukarin taustamusiikit ovat lievästi sanottuna puhdasta voittoa. Eivätkä ne muutkaan musat mitään surkeita ole.

  Tiivistetääs vielä, Syyt pelata tätä peliä:
  • Musiikki!
  • Pinkit laatikot, joita kerätään.
  • Voi pelata Sakuyalla.
  • Normaalimoodi ei vaikeimmasta päästä
  • Hahmot
  • Yukari, taistelu tätä vastaan, taustamusa (josta osaan pianosovituksen. :P), loppudialogit ja miksei koko hahmo itsekin.
  • Pinkit laatikot.
  Sanoisin, että yksi parhaista peleistä ikinä.

  9
  Esittele itsesi / Jee treffipalsta!
  « : Kesäkuu 05, 2011, 23:55:11 »
  Juu, löysin siis näitten foorumien virallisen treffipalstan. Jes!

  Olen rikas, hyväkuntoinen mieshenkilö Kangasalasta. Omistan yhden linnan, jossa asun ja tuossa pihalla tosiaan on muutama yksityinen helikopteri ja viisi arvoautoa, joista yksi tosin kuuluu hyvälle ystävälleni, ...

  Koska en keksi tämän (käytetyn) vitsin perään enää mitään jatkoa, voidaankin varmaan jättää sen jatkaminen siihen.

  Eli, olen 18-vuotias mieshenkilö Tampereen seudulta. Lukiota käyn, nyt toinen vuosi takana, pääaineinani DotA ja Touhou. (4v opintosuunnitelma) Näiden lisäksi historiaa välillä koitan lukea.

  Sukuni omistaa kilpikonnan, mutta se ei ikävä kyllä osaa vielä lentää. Opetan lemmikkiämme tosin joka päivä, joten eiköhän se ennen pitkään kuljeta minua Tampereen yli taivaita pitkin.

  Rakastan kaikenlaista urheilua ja harrastamista, niin kauan kuin aktiviteettia voi harrastaa istualteen. Elämäni sisältö jakautuukin jotenkin tässä järjestyksessä: Tietokone, lukeminen, tietokone, tietokone, pianonsoitto, tietokone, televisio, tietokone, kirjoittaminen (tosin tätäkin voin harjoittaa tietokoneelta!)

  Touhouhun törmäsin ensimmäistä kertaa vasta tuolla nykyisessä lukiossani, kun yksi toinen paikallinen opiskelija minut peliin houkutteli. Pelannut olen niitä kaikkia, jollei tappelupelejä lasketa, läpi olen päässyt PCB:n, IN:n, EoSD:n, PoFV:n ja MoF:n, tässä järjestyksessä. Näistä tosin kesken ovat IN ja PoFV, joita en ole normaalilla läpäissyt kaikilla settingeillä. (Lorepelaaja olen, myönnetään) Hard- ja Lunatic-vaikeustasoja en ole pahemmin kokeillut, vierestä olen pari kertaa katsellut jotain kaverin Scarlet Gensokyon capturaamista ja ajatellut jotain sen suuntaista kuin "ei nyt jumalauta perkele" Extroja voin myöntää pelanneeni jonkin verran, tosin Ranin ja Yukarin lisäksi muita lähinnä kokeillut.

  Seuraava projektini voisi varmaan olla Touhou 11:n ja 12:n läpipeluu normaalilla. Tosin pieni halu olisi vetää Yukari vielä Reimulla ja Marisalla. (haluan nähdä loppudialogit :3)

  Touhou ei toki ole ainoa kokeilemani tietokonepeli, näitähän löytyy, morpeista strategiapeleihin.

  Juu ja television katselemisesta nautin suuresti. Mitään animea en pahemmin seuraa tällä hetkellä, mutta omistan joitain DVD-leffoja ja seurasin muinoin FMA:n läpi, kun se subilta silloin takavuosina tuli. Mangoja löytyy jonkin verran, tosin pidän kiiveistä enemmän. (jäisin vitsini ikinä. Nyt itkettää) Tosin laajin lukemani manga taitaa kanssa löytyä sieltä takavuosilta, kun DBZ oli kova sana. :P Ehdotuksia uudesta lukemistosta saa jättää.

  Musiikkia olen kuunnellut jo pitkään ja olen maultani melko kaikkiruokainen. Tosin proge on ehkä se juttu lähimpänä omaa sydäntä. Pianotunneilla kävin joskus lapsosena seitsemän vuotta, opin soittamaan ukkonooan ynnä muita hienoja kappaleita. Sittemmin olen soitellut fiilispohjalta, ettinyt nuotit jos kuulee jonkun hyvän biisin ja opetellut ne. Touhoumusasta opaan jopa yhden pianosovituksen Necrofantasiasta. Tosin en oikeen vieläkään haltsaa kys. biisin outroa.

  Kirjoittaa osaan joissain määrin. Mitään touhou-pohjaista en ole vielä kirjoittanut, mutta näin tuossa pari yötä sitten ihan kiintoisan unen, jonka pohjalta kirjoittaa lyhyen Yukari x Reimu-fanficin.  (sairas, sairas minä. *hakkaa päätä pöytään*)

  Enpä tähän muuta keksi.

  Sivuja: [1]