Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Ishiel

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Ishiel, käskystänne paikalla
« : Heinäkuu 08, 2011, 19:39:20 »
Terve!

Päätinpä tänne rekisteröityä (yllättävän) pitkän tiedustelujakson jälkeen.

Olen vuonna 1989-syntynyt miespuolinen taistelunörtti. Kotoisin olen Satakunnan sydämestä Ulvilasta (se on ihan Porin vieressä), paikasta joka tunnetaan nykyään lähinnä muutaman vuoden välein tapahtuvista murhista. Mutta tehdään täällä muutakin! Kuten pelataan pesäpalloa ja... no pesäpalloa! Niin ja on täällä keskiaikainen kirkko, joku muinainen hautausmaa ja kaikenlaista muuta historiallisesti jännää tavaraa.

Olen rauhallinen, harkitseva ja (omasta mielestäni) perin fiksu mies. Mielipiteitäni (niitä Ainoita Oikeita tm) puolustan välillä melkoisella verbaalidanmakulla. Suuria kiinnostuksen kohteita ovat tietokoneet, luonnontieteet, historia ja Japani. Harrastuksiakin löytyy. Junnuna pelailin pesäpalloa tommoset 6 vuotta, sitten hurahdin kamppailun pariin ja nyt onkin takana jo 7 vuotta aikidoa ja 3 vuotta kendoa. Näitten kanssa aikaa kuluu edelleen. Lisäksi harrastuskartalle tiensä ovat löytäneet myös airsoft ja yleinen kuntoilu.

Pärjäsin lukiossa melkoisen hyvin, matemaattiset aineet selkeänä vahvuutena. Kielipuolella osaan suomea, englantia, saksaa ja ruotsia. Kävin myös venäjän peruskurssin mutten enää muista juuri muuta kuin kirjaimet ja kuinka kysytään onko paikka vapaa. Japania olen aina halunnut opiskella, ehkä vielä joskus sekin toive toteutuu.

Tällähetkellä olen opiskelija ja opiskelen jotain mikä nyt nörtille sopii (voi yrittää arvata!). Aiemmin olin töissä eräässä melkoisen tunnetussa firmassa, johon (lähes) kaikki miespuoliset kansalaiset jossain kohtaa törmäävät.

Olen taiteellisesti lahjaton. En osaa soittaa tai piirtää yhtään mitään, jokusen fanficin olen joskus kirjoittanut. Musiikkimakuni on melko raskasta, mutta kyllä sinne särökitarojen väliin muutakin mahtuu ;)

Kaikenlaisia pelejä on tullut pelattua paaaljon. Olen aina vannonut PC:n ylivertaisuuden nimeen, mutta 8-bitti Nintendo ja alkuperäinen GameBoy herättävät edelleen vahvoja tunteita. Ja onhan noita Nintendon uudempiakin konsoleita nurkkiin kertynyt. Peligenreinä taktiikka-/strategiapelit nousevat ykköseksi, vaikka hyvin monenlaisia pelejä pelaankin. Tällä hetkellä kovimmassa huudossa taitaa olla Shogun 2. Pelaan myös WoWia ja olen ylpeä(?!) siitä. Myös paperisella puolella on tullut oleiltua, hahmolomakkeita on täytelty, noppia heitelty ja loputtomia taulukkoja tarkasteltu (kuka arvaa mikä ropesydeemi? xP). Animea ja mangaa olen seuraillut, voisi jopa sanoa kiihtyvällä tahdilla.

Löysin Touhoun melko sattumalta, mutta hurahdin siihen samantien. Nyt koneille on kertynyt hirveä määrä ladattuja doujineja, musiikkia jne. Ja tietenkin itse pelejä! Pidän itseäni keskivertona pelaajana (en oikeastaan tiedä onko tämä liioittelua vai vähättelyä, auttakaa?). Riippuen hiukan pelistä, palloilen jossain siellä Normalin ja Hardin välimaastossa, Lunaticilla pärjään joskus. Bravuuriliikkeeni on suuren luotiryöpyn väistettyäni pakittaminen juuri väistämiini projektiileihin. Lempipelini on joko EoSD tai IN, koska Remilia & Sakuya.

Suosikki hahmojeni top 5:ssa ovat (ei välttämättä tässä järjestyksessä): Sakuya, Reimu, Remilia, Byakuren ja Youmu.

Eiköhän siinä tullut tärkeimmät. Voi kysyä, todennäköisesti en osaa vastata.

Edit: Typo!

Sivuja: [1]