Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Tuukka_Almighty

Sivuja: [1]
1
Tälläsellä asialla tällä kertaa kuva tässä alla kertookin jo aika paljon[oli muuten ite tekemä]:

Spoiler (click to show/hide)

Ite alotin sillon 2008 pelaa eRepublikkia joka on vuosien varrella huonontunu ja huonontunu. Ennen se oli sellanen suhteellisen normaali jossa oli kuitenkin toimiva talous ja sodat mutta tekijöistä tuli raha-ahneita niin ne "facebook-tyhmens" sen ja nyt siinä joutuu ostaa oikealla rahalla kultaa et voi tehdä mitään. Lisäks Peli on yksinkertaistettu niin että pelinsisäistä liikkuma varaa ei ole ja kaikki on pirun vaikeeta.

e-Sim puolestaan taas alko jo viimen vuoden alulla silloisella Primera servulla jonka lopetin sitä myötä kun tämä Secura alkoi. Huomattavasti paljon enemmän toimintaa ja mahdollisuuksia kun eRepublikissa lisäks Adminti vaikuttaa olevan oikeasti kiinnostuneita kehittämään tätä peliä eteenpäin ja yhteisö myöskin. Aiemmalla servulla pelattiin eRepublikista tuttujen naamojen kanssa yhteisössä et perustettiin sotilasyksikkö ja pelattiin pääasiassa sen mukaan sitten. Tapeltiin suomen puolella ja tehtiin toisinaan palkkioarmeijan hommia eli joku valtio/liittouma palkkas tekee esim 9 000 000dmg jossain taistelussa ja siitä maksettiin sitten X määrä joka laitettiin joko MUn kehittämiseen tai jaettiin pelaajien kesken.

Tällä hetkellä olen Suomen presidentti ja yritän rekrytä porukkaa et saatais Suomi kukoistaa ja paukutettua naapuri maita turpaan!  ;)


Tuukan Linkin kautta voi myös alkaa pelaa

2
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Snow Fairy and the White Death
« : Heinäkuu 13, 2012, 20:44:30 »
Satuin törmäämään 4kaanin animussa ja mangossa tälläaseen teokseen:Näytesivuja

Tärisen innosta!  Infoa, linkkejä ja kaikkea kyseiseen teokseen liittyvää odotellaan innolla!

3
Omat teokset / Touhou talon sisustuksessa
« : Toukokuu 13, 2012, 21:56:45 »
Eli näykyykö touhotuksesi kotisi ilmeessä muutenkin kuin figuureina ja halityynyinä? Itse olen nyt tilannut kaksi touhou aiheista julistetta jotka olen sitten lyönyt raameihin. Pientä askartelua ja keittiöveitsen käyttöä se on vaatinut mutta olen ollu tyytyväinen lopputuokseen!

http://i45.tinypic.com/m97exd.jpg
Tämä kuva kätkee sopivasti voimatasoni!

http://i50.tinypic.com/1z17577.jpg
tässä toinen jonka laitoinkin tuonne osto ja myyntiosioon myyntiin

4
Esittele itsesi / Lähettiläs ilmoittautuu!
« : Toukokuu 10, 2012, 22:19:01 »
Hyvää päivää tasapuolisesti kaikille täältä e-Simin maailmasta!

Tämmönen perus Joensuulainen metsämies päätti lopultakin siirtyä touhottamaan tänne muiden touhojen keskuuteen. Ajatuksena olis kantaa viestiä tuolta e-Sim puolelta ja muutenkin asettua tänne keskustelemaan touhousta ylipäänsä vaikken mikään bullet hell demigod olekkaan. Pelejä on kyllä tullu pelattua, mut suurimmilta osin tulee keskityttyä kaikkeen muuhun touhotuksen ympärillä.

olkaa kilttejä :)

Sivuja: [1]