Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - velonika

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Päivää päivää
« : Toukokuu 27, 2012, 21:43:15 »
Hm, esittelyt eivät ole varsinaisesti vahvinta osaamistani mutta koitetaan.

Eli laumaan liittyy kuvataidealan opiskelija ja yleinen Touhulan ystävä. Ensi vuonna luvassa olisi historian kurssin uusiminen sillä tämän vuoden tunnit kuluivat takarivissä EoSD:ia miniläppärillä hakaten. Osaamiseni on varsin rajallinen, 1cc onnistuu normalilla, hardilla parissa pelissä jo todella lähellä, lunaticilla pääsen toistaiseksi läpi vain EoSDin, ensimmäinen Touhouni kun on. Fandomissa on tullut pyörittyä vuodesta 2009 asti, pelaillut olen viime joulusta. Tämä näkyy myös taiteilussani, aiheet ovat olleet viime aikoina aika touhoupainotteisia, esimerkkinä avatarini josta piti tulla aluksi jotain ihan muuta johonkin ihan muuhun mutta sieltä alitajunnasta se Orin vain puski. Vaikka lempihahmoni tuleekin aina olemaan Sakuya..~<3

Mitäs muuta tässä juttelisi, animea tulee toki katsottua, Madoka, AnoHana, AnoNatsu, Bleach, Drrr, Pandora Hearts ja ties mitä muita kuulu suosikkeihin + kauden uutuudet pitää aina tarkistaa. Ja vaikka hevostelupäivistä onkin jo aikaa niin tulen aina olemaan sisäisesti vähän heppatyttö, odottelen sopivaa elämäntilannetta että pääsisi taas toteuttamaan tätä - nyt täyttyy päivät aika tehokkaasti koulusta.

Siinäpä nyt jotain, lisää saa kysyä jos kiinnostaa, on aina mukavaa tavata uusia touhoulioita :3



Sivuja: [1]