Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - kumaroar

Sivuja: [1]
1
Tarkottaen, että pelistä on nähty lopputekstit tai vastaavaa minkä voisi luetella pelin läpäisyksi. Minkä pelin jaksoitte sinne asti viimeksi tapella? Itsellä kävi tämän ketjun idea mielessä, koska juuri katselin hurjan pitkät Diablo 3 creditsit ja huhhu on siinä on ollut ihmistä tekemässä peliä.

Ihan tälleen spoilaamatta ketään vaikka peli luulisi olevan jo pelattu läpi kaikilta jotka siitä ovatkaan kiinnostuneita niin totean, että se oli ihan hurjan lyhyt! En halunnut ihan kokonaan juostakusta sitä läpi joten tutkimallakin kaikki alueet se meni neljään päivään läpi. Acti päivässä piti hyvin tiellä. Varsinkin toi viimeinen kyllä oikein ärsytti lyhyydellään, mutta antoipahan loppu bossi haastetta kun netti päätti ruveta takkuamaan kesken kaiken. Josta pääsee toiseen ongelmaan, miksi ihmeessä sen netin pitää olla aina kiinni ärsyttävää.

Kuitenkin loppupeleissä kyllä tykkäsin kovasti hahmoista, grafiikoista ja pelattavuudesta. Ainut mikä nyt syö multa peli-intoa tuo uudelleen tahkoaminen, en ole koskaan ollut hyvä siinä ja hyllystäkin löytyy harva peli mitä olen jaksanut tahkota enemmän kuin kahdesti. Oli kyllä pelaamisen arvoinen peli.

Mitähän sitä nyt sitten alottaisi.

2
Esittele itsesi / Helloo~!
« : Heinäkuu 22, 2012, 22:21:14 »
Sainpas itsekkin profiilin viimein pystyyn! Kuulin paikasta Animecon 2012 pelihuoneessa pyöriessäni ja Touhouta pelaten joten päätin sitten tulla tänne asti moikkaamaan ihmisiä! ヽ(・ω・)ノ ~heei !

Vähän tässä sitten itsestäni? Olen 21 vuotias tyttö täältä idästä päin ja olen Touhousta pitänyt jo jonkin aikaa. Paremmin sarjaan aloin tutustumaan noin 1-2 kuukautta sitten ja olen pelannut pelisarjasta 6-8 osia ja uusinta. Surullista kyllä en vielä omana yhtäkään omista, mutta eiköhän se tässä nyt lähiaikoina coneissa pyöriessäni muutu. (Animeconissa ainakin myytiin kahta pelisarjan osaa, huomio ihmiset!) Olen myös pelannut kumpaakin tappelupeliä jonkin verran vaikka en pahemmin näistä perusta. Hurjan suloista kaikki ollut tähän mennessä vaikka kyllä pelit osaa olla tappavia! Hahmoja ja loitsuja sun muuta nippelitietoa tässä hiljalleen vasta opettelen joten ei kannata suurta tietopankkia vielä odottaa. Lempi tytöt löytyy Scarlet taloudesta ja 6. pelistä joka on jostain syystä lempparini tähän mennessä.

Mutta sitten näin muuten tuleekin myös ihan yleisesti sitten kotona vietettyä ehkä liikaakin aikaa pelaten muutakin ja animea katselemalla joka tosin nykyään vähemmälle jäänyt. Tullut katsottua enemmän sitten ihan amerikkalaista televisio ohjelmistoa kuten Dexteriä ja X-filesin kaksi vikaa kautta pitäisi vielä kesän aikana saada aikaiseksi katsottua että ei ihan menisi pelkästään otakuiluksi tääkin kesä.

Minut voi löytyy twitteristä, tumblerista ja backlogger-nimiseltä sivustolta myöskin paremmin. Myanimelist myöskin löytyy. Steam ja skype sitten toimivat hyvin chattailu ohjelmistoina! Ei mulla tässä muuta, pistäkää viestiä jos kiinnostaa joku asia! Olisi kiva oppia tuntemaan muitakin tästä suuresta Touhou perheestä!

Sivuja: [1]