Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
 • Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit.
 • Näytä uudet vastaukset viesteihisi.
 • Uutiset: Winter is coming.
   

  Näytä kirjoitukset

  Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


  Aiheet - Millenium

  Sivuja: [1]
  1
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Upotte!!
  « : Toukokuu 05, 2012, 00:27:59 »
  Päätinpä sitten tehdä tällekin sarjalle oman aiheen. Ihan yleistä keskustelua sarjasta ja hahmoista. Spoilerit spoilertageihin ettei tule mitään juonipaljastuksia.

  Omat viisi lempihahmoani ovat näin ensisilmäyksellä:

  1. L85A1/Eru
  2. SG550/Shigu
  3. M16A4/Ichiroku
  4. M14/Ichiyon
  5. Sensei

  Spoilertagit koska en tiedä spoilaako tämä kuinka paljon.
  Spoiler (click to show/hide)

  2
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / RTS-pelit
  « : Maaliskuu 12, 2012, 21:43:26 »
  Sainpa tässä idean että tällaisen langan voisi tosiaan tehdä tänne. Ihan vaan yleistä keskustelua RTS-peleistä. Kai täällä voi silti TBS-peleistä puhua, vaikka aiheen nimi onkin RTS-pelit.

  Kuinkas moni teistä pelaa/on pelannut RTS-pelejä? Itse olen pelannut kaikkia Command & Conquereita, Starcraftia ja sen lisäosaa, Total Annihilationia (Omistan sen yhä, yay.) ja muita minkä nimiä ei satu tulemaan mieleen. C&C:stä Generals ja Tiberian Sun ovat suosikkini. Alkuperäistä Starcraftia yritän tässä saada asennettua, kunhan vain saisin tarpeeksi tilaa koneelle....


  3
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Scifi/Mecha-sarjat
  « : Syyskuu 20, 2011, 21:23:09 »
  Päätinpä aloittaa tämän aiheen vaikka en uskokaan että hirveän moni muu on katsonut/kiinnostunut tästä genrestä. Mutta jos on joitakin ketkä ovat kiinnostuneita tai ovat katsoneet jotakin scifi/mecha-sarjaa niin tänne voi laittaa yleistä keskustelua sarjoista, hahmoista yms.

  Laitanpa tässä pienen listan omista scifi/mecha-sarjoista jotka olen katsonut.

  Katsottu kokonaan:

  Neon Genesis Evangelion
  Gundam SEED
  Gundam SEED Destiny
  Gundam 0083: Stardust Memory
  Gundam 00
  Infinite Stratos
  Super Robot Wars OG: Divine Wars
  Super Robot Wars OG: The Inspector
  Macross Frontier

  Kesken:
  Zeta Gundam
  Space Battleship Yamato
  Submarine 707R
  Super Dimensional Fortress Macross
  Macross Plus
  Macross Zero
  After War Gundam X

  Suunnitellut aloittavani:
  Gundam Unicorn
  Steins;Gate
  Gunbuster

  Siinäpä oli sitten pieni aloituspostaus. Olisi mukavaa saada jonkinlaista keskustelua aikaiseksi vaikka kukaan ei olisikaan katsonut mitään mutta olisi edes jonkin verran kiinnostunut scifi/mecha-sarjoista.

  4
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Strike Witches
  « : Kesäkuu 20, 2011, 15:45:08 »
  Oli aivan pakko tehdä tämä aihe katsottuani Strike Witchesin ensimmäiset 12 jaksoa. Kuinka moni on katsonut kyseistä animea? Ihan vaan yleistä keskustelua juonesta, hahmoista, yms. (Yrittäkää olla spoilaamatta Season 2:n tapahtumia, sen aloitan vasta tänään.)

  Itse aloitin Strike Witchesin katsomisen eilen illalla, Minna-figuurini innoittamana ja täytyy sanoa että oli sen verran hyvä anime että ihmettelen miksi en ole aiemmin katsonut vaikka olen kuullut siitä. Juoni ja hahmot ovat myös mahtavia.

  Lempihahmonne olisi myös mukava tietää. Itse pidän eniten Sanyasta, Eilasta, Lucchinista, Minnasta ja Lynettestä. Vähiten pitämäni hahmo on (yllätys yllätys) Perrine.... Keitä teidän lempihahmot ovat?

  5
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Command & Conquer
  « : Maaliskuu 19, 2011, 15:25:07 »
  Päätinpä tehdä tänne tämmöisen aiheen, koska ainakin jotkut meistä pelaavat tai ovat pelanneet Command & Conqueria.

  Lähinnä yleistä keskustelua pelisarjasta, mutta taktiikat ynnä muu sellainen on myös tervetullutta. Jos jotkut haluavat pelata toisiansa vastaan, niin täällä voi vaikka pyytää sitä. Itse voin pelata vain Red Alert 2:ta netissä.

  Mutta asiaan... Tiberium Warsissa ottaa päähän Kroatiaan sijoittuva kenttä kun MCV täytyy saada tukikohtaan. Itsemurhapommittajat tuhoavat koko ajan minun MCV:n ja kaikki uudestaan. Rakentaisin muuten kunnon joukon sotilaita auttamaan sitä pääsemään tukikohtaani, mutta en voi koska vastustaja hyökkää koko ajan tukikohtaani tuhoten tankkejani ja kaikkea muuta mikä on siellä suojaamassa sitä. Onko teillä mitään taktiikoita tähän?


  6
  Omat teokset / Omia teoksiani
  « : Marraskuu 23, 2010, 11:12:38 »
  Postaan tänne omia teoksiani joita teen silloin tällöin.

  Tässä on ensimmäinen piirrustukseni ikinä. Värit voivat olla vähän väärin, mutta ei se haittaa, eihän? Photoshoppasin tuon valkoisen kohdan valkoiseksi, koska vahingossa väritin sen siniseksi. Olisi mukava saada tietää mitä mieltä olette.

  Käytin malleina lapen piirtämää Cirnoa ja erästä toista kuvaa Cirnosta. Hänen kädet voivat näyttää epämääräisiltä, mutta en osaa piirtää käsiä mitenkään hyvin. Piirtämisessä kesti noin tunti.


  Cirno

  7
  Esittele itsesi / GensokyoMillenium
  « : Marraskuu 06, 2010, 01:26:02 »
  No, te varmaankin tunnette minut jotenkin. (Toivottavasti) Pitäisi kai keksiä jotakin kirjoitettavaa.... Tuli vedettyä Imperishable Night läpi easyllä ja kahdella continuella (fail)

  Sivuja: [1]