Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - IcePrince

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / *vilkuti vilkuti*
« : Syyskuu 04, 2012, 00:34:10 »
Hellow kaikille!

Olen siis IcePrince, 16-vuotias köyhä opiskelija, joka asuu Lahdessa. (Mahtava aloitus) Opiskelen leipuri-kondiittoriksi ensimmäistä vuotta ja derppailen vapaa-ajalla opiskelukämpässä yhden kissan ja kahden kanin kanssa, jotka on tosin kämppiksen omistamia. Vaikutan aluksi hieman ujolta vieraiden seurassa, mutta jos mulle tullaan puhumaan, niin useimmiten vastailen. Muuta 'perus' juttua en itestäni keksikään, että saapi kysyä, jos jotain juolahtaa mieleen. Aaa~ Nikkini IcePrince tulee erään ravintolan jälkiruokajäätelöstä nimeltä jääprinsessa. Jotten jäisi kiinni plagioimisesta, muutin sen jääprinssiksi.

Lempi anime: Uta no Prince-sama Maji Love 1000%
Lempi manga: Kitchen Princess Pandora Hearts
Lempi Touhouhahmo: Alice, Marisa tai Sakuya (En osaa päättää suosikkia)

Animesta kiinnostuin vuonna -08(ko?) ja ensimmäinen anime ja manga oli Fullmetal Alchemist. Siitä siirryin videopeleihin ja varastin isoveljen Kingdom Heartsit, Final Fantasyt, Pokemonit ja kaikki maholliset pelit, mitä sillä oli. Ja kuten varmasti monelle animehörhölle käy, hairahdin yaoi pimeälle puolelle ja jäin sinne. Yuria unohtamatta.

Touhoussa olen 'uusi'. En oo koskaan pelannu niitä pelejä (Oon kyl kattonu vierestä ja Reiman sylistä). Mutta musiikkia olen kuunnellu noin neljä vuotta ja soon aina yhtä ihanaa♥ Lempi kappale on varmaankin Alice→Dere.

Random lisäyksinä:

Olen surkea cossaaja, mutta harrastan sitä silti
'Osaan' soittaa viulua
Reima on mun nainen
Addiktoitunut Grandiin jostain syystä
Koirafobia ja nukkefobia
Kun mie pelaan tetristä, nii silloin minuu ei saa häiritä >:C
Leivon kakkuja yms. tilaustöinä

Toivottavasti hyväksytte miut joukkoon! ^^

Sivuja: [1]