Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Castra

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Iltapäiviä
« : Tammikuu 01, 2013, 15:50:44 »
Eli tervehdys vain kaikille.

Olen Lapin pikkukylästä kotoisin oleva, lukion toista vuotta käyvä opiskelija. Tulevaisuus hämmentää minua, mutta tarkoituksena olisi näillä näkymin lähteä lukion jälkeen opiskelemaan psykologiaa. Se kun on niitä ainoita oppinaineita joista oikeasti nautin. Luonteeni on sellainen hankala sotku etten itsekään ota siitä pahemmin selvää, mutta yleisesti ottaen olen ihan siivo tapaus vaikka satunkin itsepäinen ja paha suustani aina silloin tällöin olemaan. Pahanilkiseksikin on toisinaan luonnehdittu, mutta tätähän ei tietenkään kannata uskoa.

Harrastuksiini kuuluu tätä nykyään pääosin piirtäminen ja erilaisten videopelien hamstraaminen (jotka aloitan kaikki yhtä aikaa ja sitten stressaan kun pitäisi jotain saada pelattua loppuunkin). Satunnaisesti cosplay ja musiikki (tosin nuottikorvan omaaminen tuntuu lähinnä haaskaukselta kun omistaa vain nokkahuilun ja laulaakaan ei ole julkisesti viitsinyt ala-asteen jälkeen). Paranormaali on myös lapsesta asti kiehtonut monella eri tasolla.

Touhou-innostus itse asiassa alkoi jo melkein kaksi vuotta sitten ja aloitin kuudennesta pelistä. Normalilla Flandreen asti tuolloin pääsin, mutta siinä taisikin sitten turpiin tulla ja pelaaminen jäi pitkäksi aikaa. Toinen kausi oli viime kesänä, tosin sekin hiipui nopeasti koska intoilin tuolloin vielä Ace Attorneysta. Tässä joulun alla tuli nyt sellainen, että tahdon ymmärtää enemmän. Seitsemännen pelin kanssa on nyt tullut harjoiteultua ja olen yrittänyt tehdä mahdollisimman laajaa tiedonhakua ja taustatyötä.
Peleissä olen melko huono, läpi en ole päässyt yhtäkään, mutta harjoittelen kyllä ahkerasti hardilla ja lunaticilla jotta edes normalilla läpi pääsisin joku päivä. Olen siis vielä melko keltanokka Touhoun kanssa ja toivonkin ettette ihan heti hermostu jos möhlin nimissä (joissa olen numeroiden lisäksi uskomattoman huono) tai vastaavassa.

Mutta niin, hei vain kaikille ja toivottavasti jaksatte sietää minua |'D
Kysymyksiä saa kysyä, tosin en lupaa että vastaisin mitenkään erityisen hauskasti tai terävästi. Minua ei ole koskaan luonnehdittu erityisen hyvän huumorintajun omaavaksi ihmiseksi.

Sivuja: [1]