Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Nanu

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Halojata halloo
« : Tammikuu 24, 2013, 21:20:24 »
Elikäs, terve vaan lapset ja lapsenmieliset! Täällä tulee uusi tulokkaanne, Anu, sanokaa vain Nanuksi.

Olen kaksikymppinen neitokainen, joka asuu lähellä Tampere-nimistä kylää. Jotkut teistä saattavat jopa tuntea minut! Harrastuksiini kuuluvat cosplay, pelaaminen, piirtely ja sen semmoinen. Aivan oikein, olen taas yksi japanilaisen populäärikulttuurin fani.

Mitä Touhouhun ja Kensokyröön tulee, olen hyvin vakuuttunut. Muutamaa peliä on tullut pelattua ja fandomia seurattua. Olen jopa mennyt niinkin pitkälle kuin tekemään cosplayn rakkaasta waifustani, Yukari Yakumosta (Koumajou Densetsu-versio). Liityin tänne juuri siitä syystä, että kiinnostukseni suomalaista fandomia kohtaan on syttynyt. On ilo tavata teidät kaikki.

Muut, suuremmat fandomini ovat varmaankin Cyborg 009 (muuten vaan lempi sarjani), Rise of the Guardians sekä Mass Effect. Näistä varmaankin se 00-kyborgien lumo on itselleni tärkeimmässä asemassa, seuraavaksi Rise of the Guardians. Vietän aikaa Tumblrissa enemmän, kun laki oikeastaan sallisi, eli paljon ja vähän päälle.

Sulkeudun suosioonne!

Sivuja: [1]