Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
 • Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit.
 • Näytä uudet vastaukset viesteihisi.
 • Uutiset: Koetko tarvetta anonyymiyteen? Postaa toki laudalle!
   

  Näytä kirjoitukset

  Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


  Aiheet - Error 424

  Sivuja: [1]
  1
  Esittele itsesi / Top o' the evenin' fellas
  « : Huhtikuu 10, 2013, 00:47:07 »
  Jees, elikkäs tervehdys vaan kaikille tasapuolisesti. Olen siis Error 424 tai tuttavallisemmin Errori. Pitkällisen pohdinnan ja foorumien selauksen jälkeen päätinpä rekisteröityä tännekkin. Visiittini saattaa olla pikainen, mutta hauska tavata ja please treat me well.

  Aloitetaanpa siis esittäytymiselle perinteinen infodumppaus ja taustan jakelu.
  Olen siis kaksikymppinen jyväskyläläinen kemian alan yliopisto-opiskelija ja muutenkin lievästi outo tapaus (worry not, I still have papers to proof my sanity). Yksilönä olen mitään aikaansaamaton laiskuri ja yleinen lusmu, mutta silloin tällöin saan omituisia aktiivisuuskohtauksia ja alan kirjottamaan, piirtämään tai muuten uppoudun luovaan tekemiseen, joka usein jää keskeneräiseksi tai katoaa laatikkojen pohjalle pettymykseen ja itsesääliin kiedottuna. Sattumalta valittu ihminen saattaisi kuvailla minua nuoren miehen kehoon jumiin jääneeksi, kyyniseksi,vanhaksi ukkeliksi, joka heristelee kävelykeppiään kakaroille, puluille, lyhtypylväille ja ajoittain peilikuvalleenkin, eikä kyseinen henkilö olisi välttämättä täysin väärässä. Also, my british alter ego may pop up from time to time.

  Touhoun pariin sekaannuin Iosys-videoiden ja doujinien kautta joskus 2009 vuoden tienoilla ja Gensokyon ihmemaailma tuntuu saaneensa minut napattua tiukasti vetosäteeseensä. Itse peleissä olen kuitenkin auttamattoman kehno, mutta muutaman päivän aktiivisella harjoittelulla uskoisin useimpien pelien menevän läpi normaalilla (1CC or eternal dishonor!). SWR ja Hisoutensoku ovatkin sitten asia erikseen. En ehkä ole ihan /jp/-tasoa, mutta omassa pikku (nauru)nappulaliigassa olen ruokaketjun huipulla.

  Vapaa-aikani tuhlaan sponttaanisti tietokoneen kylmää tunteetonta näyttöä tuijotellen, animua katsellen (lista kiinnostuneille), mangoja lueskellen ja naurunappulan animechatissa idlaillen. Joskus saatan tylsistyksissäni haahuilla ympäri kaupunkia. Musiikki on myös suuri osa elämääni ja kuolevaisten määrä, jotka ovat nähneet minut ulkosalla ilman kuulokkeita on vähäinen. Harrastuksia en omaa, koska kiinnostuksista huolimatta en osaa varata niille tarpeeksi aikaa.

  Huh huh. Siihenpä meni yllättävän paljon aikaa, eiköhän se aikalailla kata pääasiat. Saa jälkeni jättäminen foorumeille jäädä suosiolla huomiseen.

  tl;dr: Yoroshiku

  Sivuja: [1]