Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - zertap

Sivuja: [1]
1
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / RuneScape
« : Heinäkuu 27, 2020, 02:56:12 »
Näin RuneScapen mainittavan toisessa langassa, ja pikaisen hakutoiminnon hivelyn jälkeen en paikantanut jo olemassa olevaa säiettä tälle aiheelle.

Eli kuinkas paljon ihmiset ovat täällä tahkonneet tätä brittien bottisimulaattoria? Enkä siis suinkaan tarkoita, että peli tulisi delegoida tietokoneen pelattavaksi, vaan viittaan pelin pelaamisen vaativan jonkin sortin muunnosta ihmisrobotiksi.

Allekirjoittaneelle sydäntä lähellä on 2013 julkaistu Old School RuneScape joka pohjautuu 2007 vuodelta peräisin olevaan varmuuskopioon pelin silloisesta koodikannasta. Sitä onkin tullut tahkottua sen jälkeen kun vuonna 2014 sen aloitin. Viimeisin tarkistus taisi olla hieman reipas 3000 tuntia sisäänkirjautuneena.


2
Palautelaatikko / Emojit foorumipostauksissa
« : Tammikuu 16, 2017, 18:56:36 »
Eletään nyt kuitenkin emoji aikaa, joten unicodessa olevat (ja unicode muutenkin) pitäisi mennä foorumisoftasta läpi. Kuitenkin, juuri äsken kun kopioin discordista lainausta postaukseen, kaikki merkit emojin jälkeen katosivat bittiavaruuteen, mukaanlukien emoji itse. Previewissä kuitenkin näkyi oikein. Kyseessä ollut merkki: http://www.fileformat.info/info/unicode/char/1f440/index.htm

3
Osto/Myynti / M: touhou.fi kangasmerkkejä
« : Lokakuu 04, 2016, 21:13:47 »
Lunastin ObD:ltä loput kangasmerkit.
Niitä saa multa 2€/kipale niin kauan kuin niitä riittää.
Pistäkää tänne viestiä, tai pingatkaa irkissä/discordissa.

Spoiler: kuva! (click to show/hide)

4
Off-topic keskustelu / IRC/Discord lainaukset
« : Helmikuu 17, 2015, 23:32:01 »
Juu elikkäs, jos jotain hassua tapahtuu IRCissä niin tänne voi sen ikuistaa.. (Tai discordissa (Tai ihan missä vaan tähän porukkaan liittyvässä chatissä))
Aloitan ehkä ei niin hauskalla, mutta kuitenkin varsinkin jonkinsortin tukikanavalla roikkuvien keskuudessa tutulla tapahtumalla:

Spoiler (click to show/hide)

tfw joku joinaa, sanoo jotain, ja lähtee 1min myöhemmin.. meanwhile olit afk

5
Esittele itsesi / moiiiii >w<
« : Huhtikuu 19, 2013, 22:48:07 »
Joo tuota, tälläinen vanhempiensa luona asuva figuureja ja yms. weeaboo shittiä keräilevä 17v (18 marraskuussa, kirottu dj sharpnel ja k-18 iltaklubi :< ) henkilö.
Nykyään pelailen milloin mitäkin, mutta osu! nimistä rytmipeliä on tultu hakattua liikaakin. Touhout ei kyllä suju (atm en pääse edes normalilla läpi :D ).

http://myanimelist.net/animelist/zertap <- jos jotakuta kiinnostaa.

Puolitoista vuotta sitten kuulin touhousta ja hassusti sen kautta sitten lähti tuo animenkatselu ja joidenkin mangojen lukeminen käyntiin.

Haluan myös ilmoittaa tämän erittän tärkeän ja yhteiskunnalle vaarallisen faktan: Tapaan typottaa melkein joka toinen rivi pahimmillaan (Tätäkin viestiä tultu korjailtua aika mukavasti :3 )

Jaa a, asun Vaasassa ja siinä tää sitten taisikin olla.

Sivuja: [1]