Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Yuyuko

Sivuja: [1]
1
Omat teokset / Yuyukon musiikkinurkka
« : Lokakuu 26, 2013, 14:59:20 »
Tähän sitä ollaan tultu.

Latasin Koyomin (!) innoittamana jokusen aika sitten Cubase 7:n kokeiluversion ja päätin jotain musiikin tapaista yrittää värkätä. Tämä siis vain todellisuutta (ja kouluhommia) paetakseni. Youtubeen en näitä raapustuksia ainakaan vielä laita, joten tässä Dropbox-linkkejä kiinnostuneille.


Gensokyo Millennium v2 - Ajatuksena oli tehdä korealaisille melodraamoille tyypillinen r&b-vaikutteinen ralli. Tätä tuli.
Shanghai Alice of Meiji 17 - Bossaa oli tarkoitus tehdä, mut tulikin lähinnä cover-versio. Kitaroita varmaan laitan myöhemmin, mikäli itselläni intoa piisaa.
Joku latinobiisi - Jotain omaa epätoivoisen kaguyatrance-yrityksen jälkeen.

Joutuu varmaan täydestä versiosta sen 350 euroa opiskelijahintaan pulittamaan. Vaikka toki google haku tarjoaa semmoista kuin "Cubase 7 crack". Pari muutakin raakiletta kuten metallia (kitarasaundit hakusessa) on, mutta näitä en kuunneltavaksi laita. Todennäköisesti myöhemmin pistän tähän ketjuun ainakin pianoesityksiä. Pikku hiljaa alkaa tuntumaan, että sitähän kehittyy. Toivottavasti kehittyy tuo sävellystuotantokin.

2
Esittele itsesi / Annyeong!
« : Heinäkuu 11, 2013, 12:01:29 »
Tämän kauniin kesäpäivän kunniaksi tämä ojisan päätti sulkea verhot ja liittyä suomalaisten Touhou-otakujen iloiseen maailmaan!

Opiskelen Helsingin yliopistossa sopivasti Itä-Aasian tutkimusta ja ikää on ehtinyt kertyä jo 26 vuotta. Touhou-innostukseni alkoi pari vuotta sitten muistaakseni Reddit-lurkkauksen ja sattumalta kohtaamieni musiikkisovitusten myötä. Peleihin tutustuin vasta hiukan myöhemmin, mutta näitäkin tulee nykyään pelattua ihan riittämiin.

Muita harrastuksia on kitaran soitto, pianon näpertely, pöytälätkä ja kielten opiskelu, joten eiköhän näillä eväillä edetä hyvää vauhtia työttömyyskortistoa. Touhou.fi:ssä näyttäisi kauniisti sanottuna olevan melko "rauhallinen" meno, joten toivottavasti saan omalla panoksellani hiukan eloa skeneen. Voi toki olla, että tämä jää ainoaksi viestiksi.

Sivuja: [1]