Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Jura

Sivuja: [1]
1
Hei,

Itse tykkään kerätä fyysisiä musiikki CD:tä niin ajattelin aloittaa threadin mihin voisi postata verkkosivuja/neuvoja mistä/miten tilata Touhou aiheisia musiikki CD:tä. Tähän mennessä aino kauppa mistä olen ostanut Touhou musaa on Mandarake eikä kyseisestä kaupasta ole pahaa sanottavaa kuin ainoastaan se, että lopettivat EMS kuljetukset Suomeen ja jakavat pakettejaan vain DHL:llä, jonka kanssa joutuu päivystämään kotona tai toisessa sovitussa osoitteessa klo 17-21 välillä.

Kertokaa toki vinkkinne.

2
Kensokyrön yleinen keskustelu / Gensokyo Radio
« : Maaliskuu 26, 2014, 21:56:10 »
Tervehdys,

Joihinkin foorumin käyttäjiin olenkin jo törmännyt sattumalta viime ja tämän vuoden coneissa, mutta tässä vielä vähän promoa! Eli Gensokyo Radio (GSR) on Amerikasta käsin toimiva nettiradio joka soittaa 24/7 Touhou aiheista musiikkia jazzista metalliin ja klassisesta räppiin. Noin kerran kuukaudessa GSR pitää live shown, suomen aikaa 02:00, jossa lätistään viimeisimmistä coneista/tulevaisuuden suunnitelmista/säästä/musiikista/peleistä ja kaikesta jännästä.

Lainaus radion nettisivuilta:
Lainaus
Gensokyo Radio has been running since March 2011 and is host to its own 24/7 Touhou music stream. We focus on playing quality works from various circles and genres from the vast array of Touhou music in existence. We tend to stay away from music that is overly synthesized, has sub-par vocals, or would otherwise feel out of place.

Vielä pieni hypetys super överi siisteistä paidoista jotka ovat ennakkotilattavissa.

Kipinkapin kaikki kuuntelemaan!


3
Esittele itsesi / Tervehdys
« : Maaliskuu 03, 2014, 17:57:56 »
Hei,

Päätinäpä sitten tehdä profiilin tänne foorumeille uteliaisuudessani ja promo mielessä. Asustelen Helsingissä ja opiskelen business infromation technologya(BiTE) Pasilassa. Vapaa aikana käytän pääasiassa budo-lajeihin (iaido&jodo), duuniin ja yleisieen koneella härväämiseen. Touhousta innostuin n.4-5 vuotta sitten ja paras danmaku Touhou on 8. Lempi hahmona toimii Keine ja/tai Kasen Ibaraki. Touhou musiikki on parasta mitä maailma päällään kantaa.

Toimin myös suomessa Gensokyo Radion(GSR) promoottorina muutaman ystäväni kanssa ja joku onkin saattanu törmätä minuun ja saada handoutteja viime vuoden Traconissa tai 2014 Frostissa. Joten kaikki kuuntelemaan GSR:ää!!


Sivuja: [1]