Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Huopatossu

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Täällä Huopatossu. Kuka siellä?
« : Syyskuu 16, 2014, 19:32:37 »
Tervehdys vain kaikille muillekin Touhou-intoilijoille. Minä olen Huopatossu, Huopis käy myös kutsumanimestä.

Mistähän sitä aloittaisi...

Touhoun parissa olen puuhannut sellaiset reippaat viisi vuotta. Ensikosketukseni sarjaan oli muistaakseni MyonMyon-yhtyeen musiikin kautta. Halusin selvittää, että mistä näin huikeaa musiikkia on saatu sovitettua, ja sitä kautta löysin kaikki kuuluisat U.N. Owenit, Necrofantasiat sun muut, ja päätin sitten kokeilla pelejä itsessään. Turpaanhan siinä tuli, mutta pidin kuitenkin kovasti. Siitä sitten pikkuhiljaa alkoi löytyä yhä enemmän asiaankuuluvaa materiaalia, ja rakastuin Gensokyon maailmaan. Peleistä muistaakseni EotS, PCB, IN ja NF on pelattu läpi normaalilla ilman continueita, mutta parempaan en ole pystynyt.
Fanimateriaalin seuraaminen keskittyy pitkälti musiikkiin, ja kaikkien aikojen suosikkiyhtyeeni on Undead Corporation. Suosittelen kaikille hevin ystäville tsekkaamaan yhtyettä.

Jos puhutaan suosikkipelistä, kappaleesta ja hahmosta niin kaikki lötyvät samasta pelistä. Touhou 7 on kiva, Yuyuko on paras touhou ja Border Of Life on huikean kaunis kappale.

Omia harrastuksiani ovat erittäin epäsäännöllinen piirtäminen, tuo avatarikin on itse töherretty, silloin tällöin animen katsominen, loputon videopelien pelaaminen ja kuntonyrkkeily. Aika lailla nörtin elämää sitä eletään.

Tuossa viime viikonloppuna Traconissa tuli cossattua Yuyukoa, laitanpa kuvan tähän:
Spoiler (click to show/hide)

Propsit kuvasta menevät jollekulle Eiriniksi pukeutuneelle foorumin jäsenelle jonka nimeä en kerta kaikkisesti muista. Hän ilmoittanee itsestään jos tämän huomaa.

Olen todella huono kertomaan itsestäni, kysykää kysymyksiä aivan vapaasti.

Sivuja: [1]