Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Nakigitsune

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Tereve
« : Huhtikuu 16, 2015, 19:52:59 »
Elikkä olen tuo Okami-chan, joka sitten päätti unohtaa salasanansa joka paikkaan. Vaikka ehkä en tarvitsisi hirveää esittelyä niin päätin kuitenkin tehdä koska maku on monilta osin muuttunut. Eli olen siis nuorehko 00-syntynyt tyttö. Kaipa tuo riittää.
Touhou on yhä minun mieleeni ja ehdoton ykkösmimmi on Byakuren Hijiri. Toisena tulee kenties Yukari. Touhouta vain muutaman kerran olen päässyt pelaamaan ja yhä renkkaan niitä huonoja mobiilipelejä.
Animemaku on pysynyt aikalailla samana mutta minulla on tapana ruveta tykkäämään sellaisista asioista mitä ensin vihaan. Ja hyvä esimerkki on Free!. Ja olen myös innostunut Love livesta erittäin paljon tuossa lähiaikoina. Ties miten minä päädyin sitä katsomaan. Pidän myös Uminekon ja Higurashin kaltaisista animeista kovasti.
Ja sitten peleistä sanon vielä että olen ruvennut pelaamaan Mogekon pelejä. Lempparini niistä on Wadanohara and the great blue sea. Ja niinkuin ehkä huomaatte, pidän Kurotsunosta erittäin paljon.
Kaipa tämä oli tässä. Kysellä saa jos jaksaa. Minä kiitän ja kuittaan.

Ja ei, en pidä Touken ranbusta. Hyi.

Sivuja: [1]