Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - delirium

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Hiiohoi!
« : Kesäkuu 01, 2015, 19:45:17 »
Terveppä terve kaikki rakkaat isän tissiposket,
en tiiä onko pakollista esitellä itsensä, mutta esittelen kumminkin. Oon hyvin huono tämmösissä joten öhm, joo elikkäs...
Täältä ruudun takaa kirjottelee 16-vuotias tyty Lohjalta. Oikeassa elämässä mua kutsutaan enemmänkin nimellä "Jappe" kuin oikeella nimellä (Jasmin).
 Enpä tiiä mitä musta halutaan tietää joten kerron jotain satunnaisia faktoja musta, koska voin.
Musamakuun kuuluu aikalailla kaikki! Ehkä enemmänkin mä fiilistelen suomiräppiä (lue: ei cheek) tällä hetkellä. Joskus tulee kuunneltua raskaampaa settiä, joskus japsipoppia ja vähän kaikkea sen väliltä. Harrastuksiin sitten taas ei oikein silleen vakituisesti kuulu mitään, oon amatööripiirtäjä, joskus soitan pianoa ja lauleskelen, joskus sitten kirjoitan kaikennäköstä. Jos anime/manga jututkin lasketaan harrastuksiin, niin mä tykkään katsella enimmäkseen psykologisia ja kauhuun liittyviä sarjoja (suositelkaa ihmeessä jos tiiätte jotain hyviä). Mangaa en nykyään niinkään paljoa lueskele.
Sitten nää Töhö-jutut, hmmm lempihahmo on kyllä ehdottomasti (huomaa avatar) Mokou. Tenshikin on ihan kiva ja Yuuka, he he hee. Mä en ole nyt aikoihin pelannut näitä pelejä, syynä uusi kone jnejne, mutta oon aika kehno danmaku-peleissä. Tuskin pääsen ees normi-modollakaan läpi, sniff. Fighter-pelit taas menee ihan mukavasti lunaticilla mutta joo.

Täs tämmöinen kehno itseni esittely, joten joo, kyselkää toki jos kiinnostaa!

Sivuja: [1]