Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - TheOVJM

Sivuja: [1]
1
Minä ja eräs toinen henkilö tulimme tässä tulokseen, että aiomme tehdä Touhou aiheisen kauhupelin. Ongelma on vain, että kumpikaan meistä ei ole ikinä työskennellyt videopelin parissa. Tämän takia ajattelimmekin koota tiimin, jolla saisimme pelin kasattua. Eli siis, jos olet itse, tai tunnet jonkun, joka saattaisi olla kiinnostunut aiheesta ja omaisi taitoja joko 3D grafiikassa, ohjelmoinnissa tai musiikin saralla niin olisimme kiitollisia avusta. Työskentely pelin parissa tulisi kuitenkin tapahtua ihan omalla alustalla, sillä tiimin jäsenten keskenään tapaaminen tulee olemaan vaikeaa ellei jopa mahdotonta, sillä etsin mahdollisia tiimin jäseniä Suomenkin ulkopuolelta. Kaverini on siis Indonesiasta, mikä itsessään jo vaikeuttaa asioita. Homma on myös vielä aivan alussa, joten en tiedä pystynkö vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, mitä projektista esitetään. Projekti ei ole myöskään mikään maailman vakavin, vaan hauska kokeilu, jonka tarkoitus olisi antaa kokemusta tältä alalta vaikka peli ei ikinä valmistuisikaan.
Eli, jos olet kiinnostunut tai tiedät jonkun, joka omaisi kiinnostuksen, että myös taidon tälle projektille olisimme kiitollisia, jos ilmoittelisit. Projektiin pääsee mukaan ja siitä saa lisää tietoa, vaikka ei mukaan haluaisikaan Discordista, YouTubesta ja DeviantArtista, joista kaikista minut löytää samalla nickillä, eli "TheOVJM". Kaverini voi myös löytää YouTubesta, jossa hän liikkuu nimellä "Dat Lynn". En todennäköisesti tule vastaamaan tämän aiheen alle heitettyihin kommenteihin, sillä olen ilmoitellut tästä mahdollisesta projektista jo niin usealle sivulle, että niiden silmällä pito veisi liikaa aikaa, joten jos olet kiinnostunut niin laitathan viestiä edellä mainituille alustoille, jotta mahdolliset kommentit nähtäisiin mahdollisimman pian. ^^

2
Esittele itsesi / Möröö
« : Tammikuu 02, 2016, 14:49:09 »
Meikä on 16-vuotias miehen alku Kaustiselta.
Löysin tän sivun noin puoli vuotta sitten ja päätin viimeinkin liittyä mukaan. Touhou fandomissa olen ehtinyt pyöriä jo noin 1 ja puol vuotta eikä kiinnostus ole katoamassa mihinkään.
Olen pelannut kaikka Touhout läpi 1-15 mutta en ole päässyt ainoatakaan normaalia vaikeammalla. D: (EoSD:een Extra levelin olen päässyt. :D)
Pelitaitojeni puutteesta huolimatta olen hyvin syvällisesti paneutunut Touhoun loreen ja kaikkeen muuhunkin canoniin. Faniluomuksetkin kiinnostavat mutta meikälle itse canon on tärkeintä. Pidän myös erttäin paljon piirtämisestä ja Touhou hahmoja tuleekin piirrettyä oikein urakalla.
Minulla on myös oma YouTube kanava, jolla pääosin pelailen Touhouta ja julkaisen muutakin Touhou aiheista.
Omat suosikki pelini ovat EoSD, PCB ja IN (en osaa päättää mikä noista on paras). Suosikki hahmoni ja tunnarini ovat Flandre Scarlet ja hänen niin ikivihreä U.N Owen Was Her.

Sivuja: [1]