Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - anavice

Sivuja: [1]
1
Omat teokset / Touhou 18 Stage 3 Theme Violin & Cello Cover
« : Huhtikuu 09, 2021, 21:26:24 »
Hellou! Aiemmassa postauksessa vähän vinkkasin että seuraavaksi tulee Touhou 18 sovitusta "The Perpetual Snow of Komakusa Blossoms" biisille. Viulu ja sello versio.

Täältä löytyy --> https://www.youtube.com/watch?v=DPdd5OOYKYwMukavan rentouttava. Vähän kontrastia nopeatempoiselle Touhou rallatukselle.

2
Heipparallaa! Uutta Touhou 18 peliä odotellessa väänsin Touhou 13 pelin musiikista Rigid Paradise coverin. Tässä on elektronista ja orkestraalista twistiä.

Tästä pääsee kuuntelemaan --> https://www.youtube.com/watch?v=8SVveGMFROoAjattelin seuraavaksi kokeilla rauhallista pizzicato meininkiä Touhou 18 Stage 3 biisistä.

Onkos täällä muita innokkaita Touhou 18 pelin odottajia?

3
Omat teokset / Uusi instrumental EDM versio Bad Apple biisille!
« : Elokuu 19, 2020, 17:13:43 »
"Paha omena".... tämä ikuinen klassikko, joten ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa  :D. Tein kyseiselle kappaleelle oman instrumental EDM version, joka löytyy YouTubesta:

Sieltä pauhaamaan --> https://www.youtube.com/watch?v=OmS4eCCg3yQMielelläni otan palautetta, joten heittäkää rohkeasti ajatuksia mitä herää mieleen.

Sivuja: [1]