Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Dublaze

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Nuuh nuuh '-'
« : Heinäkuu 13, 2011, 21:54:32 »
Hehei kaikille yön otuksille täältä tulee uutta verta! :B

Eli ööh.. (mitä tällaisessa pitää kertoa...) foorumin löysin niinkuin parhaat asiat elämässä yleensä eli sattumalta. Olen tällainen metsänotus joka päätyy sinne tänne sattumalta hetken mielenjohteista, tuskin täysjärkinen, hajamielinen kummajainen.
Touhouhun itseensä tutustuin luultavasti yli 2v sitten tietämättäni muutaman fanimusiikkikappaleen kautta, mutta tietoisesti tutustuin noin vuosi sitten jotenkin ja päätin kokeilla kyseistä pelisarjaa ja jokin kolahti. Myöhemmin jos vaikka piti yksittäiseen peliin etäisyyttä, huomasin kuinka nettiselaimen suosikit/kirjanmerkit olivat täynnä touhouaiheisia flash animaatioita tai osoitteita niihin tai näihin touhouaiheisiin sivuistoihin ja jatkuvasti taustalla soimassa pelien musiikkit, joten kai se oli jo aika tajuta itsekin kietoutuneensa aiheeseen ^_^
Fanimusiikeista tutuimpia ja tykätyimpiä ovat IOSYS ja CYTOKINE ja löytyy jälkiä tuosta Cool & Createstakin korvakäytävistä.
Coneissa en ole käynyt vaikka sitä harkitsin vuosi takaperin, sitten unohdin, muistin, ujostelin ja muistin kun oli liian myöhäistä, ehkä sitten seuraavaan... x_x
Jos nyt jotain jäi kertomatta tai kiinnostaa niin kysy vain ja vastaus kaikuaa.

(_ _) Yoroshikou onegaishimasu (ps. en osaa japania juuri ollenkaan, animeista nyt vain tarttuu niitä näitä ^^')

Sivuja: [1]