Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Selleri

Sivuja: [1] 2
2
Säännöt ja ilmoitusasiat / Pienemmät ilmoitukset
« : Tammikuu 14, 2013, 23:02:52 »
Koska en viitsi luoda uutta lankaa jokaiselle pikku asialle jonka toivon tulevan ihmisten tietoisuuteen.


-Nimeä vaihtaessa ilmoittakaa siitä vastedes tässä langassa.

-Foorumiin ei vaikuta, mutta huomautan että etusivu ohjaa nykyään suoraan blogiin, mistä olisi tarkoitus muotoilla uusi varsinainen etusivu.

3
Esittele itsesi / Nimi muuttuu? Ilmoita tänne
« : Tammikuu 14, 2013, 22:43:07 »
Mikäli muutatte nimeänne, ilmoittakaa siitä tässä langassa välttääksenne toisten hämmentämistä.

4
Kun nyt on olemassa räiskintäpeli jossa tuhannet pelaajat taistelevat ilmaiseksi kartoilla joiden koko lasketaan neliökilometreissä, eikö sinne pitäisi mennä porukalla riehumaan? Olettaen että omistatte ydinreaktorin joka tätä pyörittää eikä pay2win-sonta ole instant turn-off.

Tuoreen lihan koulutusvideo

Tänne suunnitelmia missä serverissä pitäisi pyöriä ja kenen väreissä, ja yleisluontoisempaa avautumista kokemuksista.

6
Tiesittekö että meillä on etusivu? Vähemmän yllättyisin jos ette tietäisi, eihän siellä muuta ole kuin melko minimalistinen ohjaus foorumille, laudalle ja blogiin (joista kaksi jälkimmäistä ovatkin vaihtelevan kuolleita). Mutta tähän on tuleva muutos, eiks jeh?!

Lähiaikoina pitäisi pistää mokoma remonttiin ja lisätä sinne muutamia olennaisuuksia, kuten lyhyt tietopaketti sarjasta ja mahdollisesti kaikista virallisista tuotteista, uutissivu ja linkkivarasto. Samalla pitäisi saada sivusta paljon puoleensavetävämmän näköinen, kuitenkin samalla käytännöllinen.

Tässä kohtaa te astutte mukaan.Löytyykö kolottavaa hiiri- tai piirtoalustakättä, taiteellista silmää ja näkemystä, insinöörin pulmanratkontakykyjä vai ihan vain raakaa intomielisyyttä? Hakusessa graafinen suunnittelija, taiteilija tai useampia tekemään tekemään ulkoasua. Ilmoittakaa halukkuutenne tässä langassa tai yksityisviestillä, ja pelastakaa saitin etusivu!

7
Säännöt ja ilmoitusasiat / Syysreformi 2012
« : Marraskuu 22, 2012, 15:55:12 »
Pitkästä aikaa vähäsen sitten rukataan foorumia.

Näin ensialkuun koen ilokseni ilmoittaa että nimen muuttaminen onnistuu jälleen keneltä tahansa halukkaalta, ja päivitimme säännöt vastaamaan ylläpidon nykystandardeja.

Myös muita muutoksia on luvassa ellei ihmeitä tapahdu, yhtenä tärkeimmistä Hiekkalaatikon vaporisointi jota itse puollan vahvasti. Älkää olettako väärin, tarkoitus on vain sulauttaa se yhteen Yleisen keskustelun kanssa kun kyseiset alueet muutenkin palvelevat käytännössä täysin samaa tarkoitusta. Ottakaa kantaa vaikka täällä ennenkuin operaatio on ohi.

Over and out.


8
Säännöt ja ilmoitusasiat / Säännöt v2
« : Marraskuu 22, 2012, 14:27:12 »
Rauhallisen yhteiselon edellytykset:

1. Admin on aina oikeassa ja kaiken yläpuolella. Tästä arvojärjestys etenee alenevasti: Modet > pakastettu sammakko > foorumikäyttäjät

2. Tunteiden kuohuessa ja verenpaineen noustessa kanssapostailijan johdosta, suositellaan ensiksi laittamaan jäitä hattuun ja harkitsemaan viestin ilmiantoa moderaattorille yksityisviestin muodossa. Trollisotiin ryhtyviä tullaan kohtelemaan tekojensa mukaisesti aloittajasta riippumatta.

4. Tämä foorumi ei tue piratismia, joten epäilyttäviksi katsottavien tiedostojen tai niiden latauslinkkien levittäminen on kielletty. Tottelemattomuudesta seuraa linkin sensurointi ja huomautus käyttäjälle, toistuvat rikkeet johtavat väliaikaiseen tai pysyvään porttikieltoon.

5. Kolmatta sääntöä ei ole.

6. Älkää suotta tahriko kanssapostaajien herkkiä ja puhtoisia sieluja, vaan vähintään peittäkää työturvaton materiaali spoilertageilla, mieluusti varoituksen kera. Harkitkaa myös josko vain postaisitte kyseisenlaisen materiaalin laudalle.


Ehdottomampien sääntöjen lisäksi kannattaa myös nämä huomioida:

1. Ei liian isoja kuvia allekirjoituksiin saatika avatareihin, ei tarvitse rikkoa täysin sivun layouttia tai haudata ihmisten viestejä grafiikkaläjän keskelle.

2. Myös kuvien hotlinkkausta toisilta sivuilta (paitsi tarkoitukseen suunnitelluilta, kts. imgur tai tinypic) suositellaan välttämään, viette vain muiden arvokasta kaistaa ja monet muutenkin blokkaavat linkitysyritykset täysin.

3. Tekstin fontilla sen sijaan saa olla kokoa, ja välttäkää 7:ää pienempien käyttöä. Kukaan ei tykkää zoomailla tai copypasteta tekstiä vain erottaakseen sen sisällön. Tekstin peittämisen tyylikeinona hoitaa käytännöllisemmin vaikkapa spoileritoiminto.

4. Paskapostauksena tunnetun internetin lempiharrastuksen harjoittamista ei katsota hyvällä. Saattaa johtaa väliaikaiseen porttikieltoon. Tarkoittaa lähinnä että jättäkää pliis ne lautojen ja toisten foorumeiden kopiopastat sinne muualle, ja tuottakaa itse viestienne sisältö.

5. Quotemonsterien kasvatus ja combopostaaminen eivät ole kunnioitettavia ammatteja.

6. Identiteettikriisin sattuessa nimeään saa muuttaa, mutta ilmoittakaa siitä esittelyalueella sille varatussa langassa.


Loppupeleissä adminit ja modet päättävät tilannekohtaisesti ja itsenäisesti miten milloinkin toimivat, joskus toisiaankin konsultoiden. Kuitenkin näitä sääntöjä ja ohjeistuksia noudattamalla olet jo melko kuivilla. Epäoikeudenmukaisiksi kokemistaan tuomioista saa aina valittaa niin modeille kuin admineille, mutta muutosta ei taata.

9
ZUN twiittailee jänniä asioita, jätän tämän vain tähän, ja siirryn sitten itse lukemaan että mitäs ihmettä.

Lainaus käyttäjältä: @korindo
企画から発表までずいぶんと時間がかかりましたが、構想何年みたいな感じと異なりちゃんと開発していたのできっと完成します。東方Project第13.5弾 tasofro.net/touhou135/
"Suunnittelusta julkistukseen tuntuu kuluneen hirveästi aikaa, joka tosin on vain viuhahtanut ohitse, mutta asiat ovat edenneet nätisti joten saamme sen valmiiksi. Touhou Project osa 13.5 tasofro.net/touhou135/"
Spoiler (click to show/hide)
10
Kensokyrön yleinen keskustelu / Touhou-anime?
« : Elokuu 11, 2012, 14:07:24 »
Jätän tämän vain tähän, kuten tavataan sanoa. Mataneko ja Satori tykkäävät taas.

Also, yleistä keskustelua Touhousta animena ja toisten näkemysten haukkumista. Itse yritän motivoitua pitkästä aikaa oikein blogaamaan aiheesta jahka saan erään asian katsottua, invalidoiden teidän rivikäyttäjien mielipiteet siihen paikkaan. Tai kahtoo nyt, jos tyydyn vain foorumin puolella aiheesta riitelemään.

11
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Mitä pelaat juuri nyt?
« : Elokuu 03, 2012, 03:33:58 »
Yleistä jutustelua peliläheisemmin, kyllähän joku niihin sentään aikaansa vielä tuhlaa? ;__;

PS3 hankittu, ensimmäisenä pelinä MGS-HD Collection, lähinnä Peace Walker verkossa innosti. Versuksessa ihmiset eivät ammu, sen sijaan jättävät pornolehtiä lojumaan, viskovat valokranaatteja ja tulevat vetämään turpaan. Coopissa pelataan vain bossitaistoja Fulton-raketeilla vihollisia sopimattomasti kähmien. Ja japsit lagivat, ainakin tältä puolelta palloa katsottuna.

Sitten Crash Team Racing, ensimmäinen "läpipeluu" ohi, ja edelleen paras autoilupeli ikinä. Mario Kart -klooni joka monien silmissä lyö laudalta esikuvansa, eikä tämän hauskuus ole muuten hävinnyt yhtään mihinkään 13:ssa vuodessa.

Tuoreimpana hankintana Vanquish, johon on nyt tämä ilta sijoitettu. Kiidetään halki taistelutantereiden vihuja ampuen, silloin tällöin vetäen mokomia romuläjiä turpaan hidastettuna. Pelattavuus toimii mahtavasti, dialogi on paljolti huonoa ja juoni tuntuisi olevan hyvällä tavalla huono. Löytyy paljon potentiaalia pelottavan tehokkaaksi ajantuhlaajaksi, vaikeustasonkin ollessa kohdillaan.

12
Omat teokset / 北方-Project Pseudoblogauslanka
« : Huhtikuu 02, 2012, 01:10:07 »
Mikä: "Elikkäs foorumin yhteinen peliprojekti. Tarkoituksena on tehdä vahvasti Touhoun tyyliin pseudosuomalaiseen mytologiaan pohjautuva jännä elämys."

Miksi: Rekryämisaihetta en jaksa ruveta siistimään kaikesta turhasta, joten päivittelen tähän lankaan tiedonjyväsiä ja mietteitäni projektin edistymisestä siltä varalta että joku ulkopuolinenkin sitä haluaa seurata. Tämä muuten saattaa pidemmän päälle käydä yksipuoliseksi ja kenties jopa tarjota harhaanjohtavan kuvan jos vain itse annan tilannepäivityksiä, vapaaehtoiset tähän homman ilmoittautukoot.

Saa täällä myös esittää kysymyksiä koko hullutukseen liittyen.1.4.2012

Yleisellä tasolla olen iloinen siitä miten hyvin asiat ovat sujuneet: yhteen hitsautuneeksi ei tiimiä voi todellakaan vielä hyvään aikaan kehua, mutta ihmisiä lienee oppinut tuntemaan pikkuhiljaa itse kukin, ja näkemyksiä projektista saatu yhtenäistettyä ja ohjattua, toivottavasti siihen parhaaseen suuntaan. Ei ole tosiaankaan onneksi saanut iloita että "Vau, kaikki on samaa mieltä kaikesta", mielipide-eroja on löytynyt ja löytynee vastakin. "Onneksi", koska tämä todistaa sen että mielipiteitä on. Uskoakseni lauma jees-miehiä ei etene minnekään, eikä yhden visionäärin omaava tiimi harvoja poikkeuksia lukuunottamatta saa aikaan muuta kuin ison metaforan masturbaatiolle. Täytyy tietysti myös välttää liian monen tahon yht'aikaista palvelemista, mutta alas ammuttujen ideoiden määrä antaa ymmärtää että tuohon sudenkuoppaan ei astuta. Pari ohjaajaluonnettamme pitävät kyllä huolen varovaisesta tasapainoilusta kohti parasta lopputulosta. Virallisesti leikin on jättänyt kesken yksi jäsen ja muutaman aktiivisuus on vielä kyseenalainen, mutta ymmärrettävistä syistä tavoittamattomiakin löytyy. Pitkälti jokainen mukana oleva on mukana huvin vuoksi, ja haluaa projektin toteutuvan ja auttaa viemään sen loppuun asti. Ehkä tällä kokoonpanolla sinne asti päästäänkin.


Ehdotus tulipohjaiseksi perusvihuksi, Anakichin käsialaa

Pelin kulku ja sisältö ollaan jo päätetty käytännössä niin pitkälle kuin ilman oikeaa kenttäsuunnittelua ja juonenkirjoitusta on mahdollista, ja molempien tarkempi luominen on alkamassa raamien julistamisen myötä. Nyt suunnitelmia lukiessa vielä näkyy hyvin vahvana se mistä projekti lähtikin: Touhou suomiteemalla. Jokainen kuitenkin halunnee jättää oman jälkensä tähän, emmekä tahdo lopullisen tuotteen olevan vain ZUNin luomaan templateen sovitettu pikaruoka. Haasteeksi jää tämän toteuttaminen ilman että harhaudumme liian kauas alkuperäisestä ideasta, mutta ilolla lähdemme ongelmaa ratkaisemaan. Julkaisuhan on vielä kuukausien päässä, emmekä ole edes lopullista moottoria vielä aikaansaaneet/päättäneet. Kiirettä ei ihan vielä ole kunhan käytämme meille siunatun ajan oikein.


Kovalevylläni on nykyään kansio "Seppo Hovin lomakuvat"

Tässä epämääräiset kuulumiset projektin kehittelyn suunnalta, konkreettisimmista aikaansaannoksista enemmän ensi kerralla (olisiko viikon päästä?). Toisin kuin voisi luulla, tämä ei johdu siitä että näytettävää ei ole vaan pitkälti siitä etten itse ole varma siitä mitä kaikkea "saan" paljastaa. Kuuluuhan sitä jäädä vaikka mitä pelaajan selvitettäväksi ^^
+Konkreettisuudet olisi myös ollut hyvin vaikea sijoittaa muun tekstin tyyliin tällä kertaa.

13
Kensokyrön yleinen keskustelu / Hei, me pelataan!
« : Syyskuu 28, 2011, 01:15:46 »
Ei saisi olla koneella tällaiseen kellonaikaan, sitähän keksii vaikka mitä.

Homman nimi on se että valitaan muutama osallistuja, jonka jälkeen ilmoitetaan peli ja mahdolliset säädöt. Sovittuna ajankohtana pelaajat ottavat Skypellä toisiinsa yhteyden, ja käynnistävät pelinsä yht'aikaa. Sitten tehtävänä on vain pelata tuo läpi, mieluusti paremmin kuin kilpakumppaninsa, jolle voi myös syytää loukkauksia ja julistaa parhauttaan (ja viihdyttää yleisöä) selostamalla etenemistään ja taktiikoitaan.

Suorituksista tietysti otetaan replayt talteen, jotka editoidaan yhdeksi jaetun ruudun videoksi johon heitetään myös skypestä tallennettu ääniraita. Voittajan valintaperusteet päätetään joka matsin säännöissä erikseen.

Osallistua saa kuka vain, ja muutkin voivat tässä langassa ehdottaa peli- ja sääntötoiveita.

Ensimmäisen erän suorittavat tässä lähiaikoina pari tuttua - arvatkaa ketkä - ja videotallennoksesta pääsette halutessanne nauttimaan parin päivän sisällä.

14
Tässä olen jonkin aikaa muutaman kaverin kanssa työskennellyt tehdäkseni eräästä satunnaisesta aivopierustani todellisuutta,
nykyään näyttää tältä:Koko nimeltään 東方紅魔檻 ~ Scarlet Gear, jossa yritän huvikseni saada aikaiseksi jotain Touhoun ja erään toisen pelisarjan väliltä.


Tekniikan puolesta homma on jo ihan kivalla mallilla, enää kaipaa lisää oikeaa sisältöä. Elikkä mjuusikkia, krafiikkaa (huomatkaa PatchConista placeholdereiksi ripatut hahmospritet. näistä hankkiudutaan eroon mahd. pian.) ja kenttiä.


Tämän aiheen rykäisen tänne kysyäkseni teiltä "Pelaisitteko sitä?".


Ja tosiaan, apua kaipaisin. Ei kukaan uskoisi omaavansa kenttäsuunnittelijan kykyjä? Taso ei ole kova, eikä palkkaa tarjota muuta kuin hyvä mieli ja kasvanut virtuaalipenis.

15
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Peliä?
« : Helmikuu 12, 2011, 13:59:33 »
Nykyteknologia mahdollistaa kavereiden kanssa moninpelaamisen suurienkin etäisyyksien päästä, mutta tämä ei takaa että kivaa peliseuraa olisi aina helposti tarjolla. Täällä siis tutkimme keiltä kaikilta löytyisi saman nimisiä teoksia, ja mitä niistä huvittaisi pelailla yhdessä.


Näin alkuun kaikkien kiinnostuneiden on varmaan hyvä laittaa lista peleistä ja alustoista joita voisi haluta kokeilla.

Minultahan sitten löytyy PC:lle vaikka mitä, mutta näin alkuun mieleen tulee ainakin
-Joka vitun ikinen Command & Conquer lisäosineen
-Team Fortress 2
-Left 4 Dead
-Worms Reloaded
-Battlefieldit: 2142 ja BC2
-Call of Duty 4
-Ja tietysti ei ole mikään ongelma tarpeen tullen ladata mitään ilmaista pelin kuvatusta jossa verkkomoninpeli on mukana.

Nettipeliin kykeneviä konsoleita ei taas muuta löydy kuin Wii ja PS2, enkä jälkimmäiselle oikein usko seuraa löytyvän. Jos sen verkkopalvelut ovat enää edes pystyssä. Wiille taas toistaiseksi löytyy vain
-Super Smash Bros Brawl
-Mario Kart Wii
Ja omalta osaltani on molempien peluu jäänyt todella vähiin. En ihmettelisi vaikka pikkusiskoni voittaisi minut niissä.


Paljon tässä unohdin, jotain jätin tarkoituksella pois, mutta mikäli omistan jotain mikä jonkun muun listalta löytyy niin saatan olla mukana.

Sivuja: [1] 2