Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - ObD

Sivuja: [1]
1
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Joulukalenteri 2012
« : Joulukuu 01, 2012, 12:44:30 »
Tämän vuoden Töhöjoulukalenterin avaa Chen


2
Tosiaan, tein itselleni hetken mielijohteesta livestream accountin http://www.livestream.com/worstdotayoulleversee?t=359261 keskittyen pääasiassa DotAn (sekä ykköstä että kakkosta) pelaamiseen, mutta toisinaan striimuilen jotain muutakin. Striimit pörähtää käyntiin tuossa kirjoitusten jälkeen. Täällä voitte requestata pelejä, jota pelaan (inb4 Amnesia ja töhöt, amneesiaa en striimuile ja paskaa touhouta striimailen silloin tällöin).

Toki DotAkin on hauskempaa kun on kavereita mukana pelaamassa, pelataan vaikka DLG:ssä niin ei avaimettomienkaan tarvitse ruikuttaa rannalla.

3
Off-topic keskustelu / Liikennevitutuksen purkulanka
« : Tammikuu 04, 2012, 18:38:18 »
Otsikko kertoo teille kaiken oleellisen.

Ap on homo ja aloittaa. En ole rasisti mitään kansallisuutta tai nuorisoryhmää kohtaan mutta... tänää taas tuli fiilis että joillekin ihmisille ei kuulu antaa korttia. Ensimmäinen tapaus:

Musta mies liikenteessä, kuva kertokoon paremmin kuin 1000 sanaa

Spoiler (click to show/hide)

Kyseinen punanen auto pakitti parkista ykssuuntaselta kakssuuntaselle suoraan mun eteen melkein aiheuttaen kolarin. Noh, tappava nopeus se ei olis ollu mutta nokkakolari ei oo mikää halpa keissi.

Sit yhessä T-risteyksessä, joka vie rantatielle (Tampereen puolella nopeusrajotus 60-80) jotkut jonnet huuteli ikkunoista kaikkee ja uhos kisaa. En jaksanu tarttua haasteeseen, joten nää apinat rupes surffailee siellä liikennevirrassa rekkojen keskellä vaaarantaen itsensä n. 9000 kertaa. Sit ne pysähty punasiin ja loppuviimeks ajoin niiden ohi ja nauroin kuin Vanhanen.

Ja sit sokerina pohjalla olin ajamassa rantatieltä pois, sit yks venäläinen siinä mun edessä päätti ajaa eteenpäin ihan ku sitä ei kiinnostais ramppi vittuakaan. Ryhmityin ramppiin ja rupesin kiihdyttää siihen ylämäkeen, ja sit se saatanan venäläinen päätti kiilata 65km/h vauhdilla ihan millin päähän mun eteen (lasissa jotai 80km/h, ihan rajotuksien mukasta ja tilannenopeutena ihan sovelias). Jarrutin sit aika brutaalisti ja seuraava sit ajo melkein mun perään. Olis voinu seki apina kääntyä suoraan sille erkanemiskaistalle (niinku 99,99% ihmisistä tekee) eikä antaa meidän viattomien luulla kaikkea niiden aikomuksista.

Joo, että tällasta tänää. Kertokaa teki kaikkia vituttavia kokemuksianne.

4
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Hey! Listen! It's Zelda thread
« : Joulukuu 24, 2011, 01:21:09 »
Havaitsin foorumilla huutavan vääryyden. Täällä ei ole ZELDALANKAA. Tänne siis voi avautua kaikkeen zeldaan liittyvästä, linkata musiikkia, jakaa kuvia, puhua hahmoista paskaa ja kaikkea zeldaan liittyvää tuolta väliltä mutta yksi kaunis pyyntö olisi.

No spoilers ty, ne voitte piilottaa näin:
Spoiler (click to show/hide)

Aloitan nyt muistelemalla imo parasta Zeldaa eli Wind Wakeria. Pelin dungeonien arvoitukset ovat suht helppoja puhumattakaan bosseista, mutta merellä asioiden löytäminen ja tajuaminen onkin sitten asia erikseen. Jos pitää seilailusta, seilailkoon. Jos ei, opetelkoon tornaadonkontrollointikappaleen ja warppailkoon mielin määrin. Ja koska joka pelissä pitää olla pakollinen Navi, tässä se on se vene (ja dungeoneissa se vene puhuu sen kiven kautta). WW:ssä tosin vene ei aiheuta puhdasta vitutusta, mitä se aiheuttaa OoTissa. Juonta en edes vaivaudu analysoimaan, sillä itselläni ei ole siitä mitään uutta sanottavaa.

5
Esittele itsesi / Hidas aloitus
« : Marraskuu 18, 2011, 20:16:09 »
Eli siis,

Olen 18-vuotias abiturientti pahamaineisesta alastonlukiosta eli Tampereen Yhteiskoulun Lukiosta (sieltä mistä Seppo Hovi, Puuppis ja Miss Alice ovat kotoisin). Asun Länsi-Tampereen villillä preerialla: kivenheiton päässä Ylöjärveltä, Horhan juurella Lamminpäässä. Innostuin pelisarjasta  pari kk sittenkun katselin joka välkkä ja dotapelien välissä sepon pelaamista. "Hmm, that actually looks nice" - tyyppinen ajatus pyöri päässä pari viikkoo kunnes uskalsin alottaa. Aloitin 13:lla iisimodolla kunnes kyllästyin ja aloitin IN:n normalilla (jonka muuten pääsin pari viikkoa sitten 1cc läpi normalilla), nyt on vuorossa PCB.

Enää en harrasta pahemmin mitään. Ennen harrastin partioo, pianonsoittoa, teatteria, tanssia ja lisää teatteria kunnes ykstellen harrastukset alkoivat tippumaan ja jäljelle jäi partio. Hieman epävirallisempia harrastuksia ovat tietokoneet, videoiden ja kuvien muokkaus, pelaaminen (tällä hetkellä painottunut dotaan ja touhouhun, uus zeldakin olis hakattavana jos vaan olis rahaa) ja vielä kerran tietokoneet.

Lukion jälkeen ajattelin lähteä opiskelemaan tietotekniikkaa, tietojenkäsittelyä, valo- ja äänitekniikkaa, 3D-animointia tai elokuva- ja televisioalaa. Jotkut näistä on valittava sillä AMK-haussa saa hakea vain neljää paikkaa. Mutta se onkin kevään murhe.

Yleisesti animesta ja mangasta:
Animen katsomisaktiivisuus on hyvin vaihtelevaa. Viimeisin saavutukseni on viime syksynä maratoonattu kaikki >500 DB:n, DBZ:n ja DBGT:n jaksoa, kun olin kipeenä ja oli harvinaisen tylsä syysloma. Ennen jonneksi leimaamista aattelin paljastaa että oon kattonu siinä kasiluokan ja nykyhetken välillä myös Strawberry Panicin, High School of Deadin, Bleachin 63 ekaa jaksoa (koska endless filler), DN:n ja sitten sen yhden random ecchianimen, jonka nimeä en muista. Mangaa en oo pahemmin lukenu, pelkkä DB tuli luettua joskus seiskaluokkalaisena.

Unohdin todennäkösimmin kertoa puolet siitä mitä piti kertoa, kaikkea saa kysyä, koitan vastata parhaani mukaan.

Sivuja: [1]