Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - The Tsundere Lover

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Hauska Tutustua ^^
« : Syyskuu 29, 2011, 16:45:29 »
Elikkä olen 20v mies ja pelien sekä animeiden (ja kevytkokisten) suurkuluttaja. Lempivärini ovat Punainen, Oranssi ja Violetti. Harrastuksiin kuuluu myös piirtäminen, musiikin kuuntelu ja japanin itseopiskelu pelaamisen ja animen katsomisen lisäksi. Touhou hahmoista pidän Remiliasta, Sakuyasta, Patchoulista, Yukarista, Satorista, Okuu sta (käytän yleensä ihan Utsuho Reiuji), Byakurenista ja tietysti Mokousta (vähän liikaa nimiä, tiedän =3)

Touhouun tutustuin harmikesni vasta noin kuukausi sitten (kyllä tietoa siitä mikä oli mut ei sen enempää) ja pelaan sitä aika vaihtelevasti riippuen paljolti kuinka paljon aikaa menee animeiden katsomiseen tai WoWin pelaamiseen. Vaikea sanoa mitä pelaan kun pelaan 6,7,8,10,11 sekä 12 vaihtelevasti, mutta tällä hetkellä on yritteillä Touhou 8:n Extra stage (Fujiyama Volcanoon saakka useasti), sekä Touhou 6:n ja 10:n Normal tasot (molemmissa päättyi noin viimeisiin spellcardeihin). Tykkään haasteista ja tyykkään hirveästi jokasen touhoun viimeisistä bosseista. Touhoun musiikit ovat myös todella mahtavia ^^.
Muihin peleihin kuuluu yleensä ottaen RPG:t ja strategia pelit.

Mahdollisia kysymyksiä otetaan vastaan ihan mielellään. Eikai sitten muuta =P.

Sivuja: [1]