Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Inc

Sivuja: [1]
1
Omat teokset / Patsastellen - savifiguureja
« : Joulukuu 29, 2015, 22:37:13 »
Uutta lankaa aluille. Sisältö tulee olemaan tutusti rautalangasta ja savesta tehtyjä figuureja, osa töhöjä ja osa vähemmän töhöjä. Otsikko toivon mukaan hiukan edellistä kuvaavampi.

Sitten itse aiheeseen:
Satori
Spoiler (click to show/hide)
Tyylikokeilu. Tavoitteena oli saada jotain mallikuvan kaltaista mutta eihän se nyt onnistunut.
Hienojakoiselle hiustyylille pitää kehittää parempi tekniikka, nykyisessa hiusten päät katkeilevat aivan liian herkästi maalatessa.
Yrittämista jatketaan.

Serpentguard
Spoiler (click to show/hide)
Toinen warhammer-luonnostelma. Ajatuksena oli käärmevariaatio Lizardmen-armeijasta. Figu itsessään ei ole lähelläkään peliskaalaa, vaan tarkoitus oli testata miten fiksulta helpon osiinjaon edellyttämät varusteet hahmolla näyttävät.
Osat olisivat häntä, ylävartalo, pää, oikea käsi + ase ja vasen käsi ranteeseen asti. Toimisi muuten ihan hyvin mutta riittävän monelle yksikölle en keksinyt teeman mukaista varianttia, joten valikoima jäisi liian yksipuoliseksi.


Sammakkoeläin?
Spoiler (click to show/hide)
Otus lähti liikkeelle Monster Hunterin innoittamana. Vaikutteita tuli otettua Ludorothista (esim. selkä lähti liikkeelle 'spongy hide' materiaalin tulkintana) mutta tekele lähti pian omille raiteilleen.

Djinn
Spoiler (click to show/hide)
Tässä oli pääideana liikkeen  harjoitus, askel eteen ja alaoikealta ylös lähtevä lyönti. Tämä oli muistaakseni ensimmäinen suomupanssari mikä tuli tehtyä, edelsi siis aiemmin esittelemmääni onia mutta jäi maalamatta.
Hahmon pohjana oli tämä djinni-design.  Nuohan ovat kaikki kaljuja, mutta jätin alussa rautalankaan sisällyttämäni poninhännän hahmolle koska se helpottaa liikkeen ilmaisua.

Koishi
Spoiler (click to show/hide)
Tehty tämän pohjalta. Tavoitteena olisi kyetä toteuttamaan useamman eri taiteilijan tyylejä figumuodossa.
Toho-jrpg sovitukset ovat myös muutenkin mielestäni mukavaa settiä. Vasaraa tuli hiukan yksinkertaistettua jotta teoksen saisi nopeammin valmiiksi.
Sydänlanka on silkka maalattu rautalanka, jolle kiinnityskolo vyössä. Kolmas silmä on rakennettu langan päähän punotun solmun ympärille jotta se kiinnittyisi kunnolla.

Kuudeskin figu oli tarkoitus olla (ja preview laitettua edelliseen lankaan), mutta oli vielä sen verran työtä ennen kuin voisi maalata ettei kaikkea muuta kannattanut sen vuoksi jarruttaa. Ilmestyy kun valmistuu.

Nippu muualla haahuillessa täytettyjä toiveita:
maymays
Spoiler (click to show/hide)
May(Pokemon)/May(Guilty Gear) fuusio, tarkemmin May(pkmn) sovitetussa May(GG)-asussa. Kasvot eivat aivan onnistuneet ja ankkurikäden mittasuhteet heittävät hiukan.

Junko
Spoiler (click to show/hide)
Junko (danganronpa) DIO-poseeraamassa. Asento sovellettu Heritage for the Future-pelin hyokkäysanimaatiosta (Dion The World lyöntispam).

SuccubiShantae
Spoiler (click to show/hide)
Shantaen (Half-Genie Hero) succubus-variantti Kneesocksin asussa.

Hahmoyhdistelmissä on mukavasti vapautta soveltaa ja kuitenkin myös pohjamateriaalia josta ammentaa ideoita omien loputtua.

Käytän nykyään kokoelmakuvia töiden esittelyyn ihan vain linkki/upload säätöä vähentääkseni, mutta jos erilliskuvat koetaan paremmaksi siihen (tai jonkinlaiseen välimuotoon?) voidaan siirtyä.

Materiaalit & tekniikat
Savi
Spoiler (click to show/hide)
Rautalankarakenteet
Spoiler (click to show/hide)

Jos tulen tehneeksi lisää tutoriaalityyppistä sisältöä niin linkitän sen sijaintiin langassa tästä osiosta.

Miksi uusi lanka:
Spoiler (click to show/hide)

Tästä sitten jatkuu sitä mukaa kun esiteltävää on. Kysymyksiä saa aina esittää.

Sivuja: [1]