Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - cactu

Sivuja: [1]
1
International / Bures bures
« : Lokakuu 12, 2014, 12:45:33 »
Juos giidnu dáppe lea sápmelaš dahje ádde maid mun hálan nu dalle mun ráhkistan du mu olles eallima áigge. (= v =* )

2
Kensokyrön yleinen keskustelu / Touhou saavutukset
« : Maaliskuu 05, 2012, 16:12:35 »
Tähän lankaan voi kirjoittaa saavutuksistaan ja tavoitteistaan Touhoussa. On varmaan ihan hauska katsoa missä kaikessa muut ovat onnistuneet, ja mitkä heidän tavoitteet ovat. Muokkailkaa vaikka viestejänne kun onnistutte jossain mutta postailkaa muuten kokemuslankaan. Ei ole mikään pakko tehdä listaa niin kuin minä tein, voi muuten vain kirjoittaa minkälaisia tavoitteita teillä on!

Saavutukseni:
Touhou 6: Lunatic NB, Extra NDNB
Touhou 7: Lunatic NB, Extra NDNBNBB, Phantasm NDNBNBB
Touhou 8: Lunatic NB, Extra NDNB
Touhou 9: Lunatic, Extra
Touhou 9.5: All clear
Touhou 10: Lunatic NB, Extra NDNB
Touhou 11: Lunatic NB, Extra NDNB
Touhou 12: Lunatic, Extra
Touhou 12.5: All clear (Aya)
Touhou 13: Lunatic, Extra

NDNB= No death, No bomb.

Lähisuunnitelmat: NMNB Kaikki windows extra staget ja NB Lunatic 1cc kaikki pelit.  PC98 ja fighter pelitkin tahtoisin päästä läpi.
Tulevaisuuden tavoitteet: Tahtoisin jonain päivänä saada jonkun Touhou pelin pelattua läpi NMNB, ja 2-ALL jostain Caven pelistä.

Viimeksi päivitetty 21.3.2012

3
Esittele itsesi / Myöhäinen esittäytyminen
« : Helmikuu 05, 2012, 06:26:21 »
Ajattelin esittäytyä... Olen Tommi AKA Cactu. Olette ehkä huomanneet joitain minun postauksia jo tällä foorumilla, lähinnä pelaamislangassa. Olen 18v poika, asun Utsjoella ja olen pelannut Touhouta puolitoista vuotta. Jos joku haluaa kysyä minulta jotain niin siitä vain. Tämä foorumi vaikuttaa aika mukavalta.

4
Omat teokset / cactun touhou videot
« : Tammikuu 30, 2011, 00:50:03 »
Teen Touhou pelivideoita YouTubeen, jos haluatte käydä katsomassa videoitani niin tässä on linkki. http://www.youtube.com/user/cactu

Pääasiassa kuvaan ja lataan youtubeen suorituksiani Touhousta, ja joskus teen jotain Let's Playejäkin, kuten esimerkiksi Imperishable Nightista on tultu tehtyä englanninkielinen Let's Play.

Mountain of Faithista olisi tarkotus tehdä suomenkielinen LP kohta, mutta tällä hetkellä ei ole tapahtumassa kun mikrofonini ei toimi.

Toivottavasti tykkäätte ja muistakaa jättää kommenttia  :)

Sivuja: [1]