Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Raektis

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Vs: Kuka minä olen
« : Huhtikuu 25, 2012, 12:44:32 »
Sirkku. Eiku Letty... En osaa sanoa. Cirno on liian "meme", Lettykin on söpö jne jne...

Söpöilevä Yuri.

Kaunein Spellcardi on varmaan joku niistä Kainen laserkorteista IN:ssä.

IN extra clear on varmaan se paras saavutus.

2
Esittele itsesi / Vs: Kuka minä olen
« : Huhtikuu 24, 2012, 07:15:00 »
Selittääkin tuon Taokaka avatarin ^^

3
Esittele itsesi / Vs: Kuka minä olen
« : Huhtikuu 22, 2012, 16:53:06 »
Jooh, tuo nimi sanookin jo paljon enemmän. Tunnen tapauksen.

Iloisesti valittamassa siitä miten nykypäivän pelit ovat surkeita kaikkine keinotodellisuuksineen. Toista se oli minun aikana kun piti vielä huoltaa ohjaimia, ja niiden valinta merkitsi jotain.

4
Esittele itsesi / Vs: Kuka minä olen
« : Huhtikuu 22, 2012, 16:26:29 »
Go:ta pelaan kovin harvoin. Säännöt osaa, pelata en ^^. Mahjongia tuli joskus hieman kokeiltua, ihan kivaa mutta en jaksanut innostua tuosta pidemmäksi aikaa.

Tamuki ei sano mitään. Myönnän kyllä että online nicknamet eivät ole minulle kovin tuttuja.

5
Esittele itsesi / Vs: Kuka minä olen
« : Huhtikuu 22, 2012, 15:29:56 »
Graus, nuo muistot. Hienoja aikoja.

Liuta kysymyksiä.
Sipsit.
Keskiviikko koska Kuopion Anime- ja MangaYhdistys kokoontuu silloin.
En usko että minulla on takapihaa. Köyhä.
Otan kaikki.
Kello on liikaa, pitäisi tehdä töitäkin.

Kivaahan täällä on ^^

6
Esittele itsesi / Vs: Kuka minä olen
« : Huhtikuu 22, 2012, 13:44:12 »
Tuleehan tuota pelailtua hieman sivussa. Peli vaikuttaa oudolta maksimidamageineen ja random elementteineen, mutta ihan kivaa sitä on hakata. Vaikkakin combojen ajoitukset on joskus todella, todella omituisia. Ihme delaytä tyyliin jokaisessa BnB:ssä ^^.

7
Esittele itsesi / Vs: Kuka minä olen
« : Huhtikuu 22, 2012, 12:59:06 »
Kiitoksia.

Vaikea valinta, molemmat hengailee tuossa vitriinin päällä. Ehkä Flandre kuitenkin, koska dem wings.

Emmie osaa mitään soittaa, olen avuton taiteiden kanssa.

Btw, kysymykset on kivoja. Tykkään vastailla.

8
Esittele itsesi / Vs: Kuka minä olen
« : Huhtikuu 22, 2012, 12:46:52 »
Minähän teen mitä tahansa jos palkasta puhutaan. Kaivan myös kuoppia.

9
Esittele itsesi / Vs: Kuka minä olen
« : Huhtikuu 22, 2012, 12:15:08 »
Skwrl (nikkisi ei ole vaikea kirjoittaa tai mitään...). Awwhs ^^

Jagdpanther. Mutta figujen kanssa on vähän silleen että kokoajan pitäs olla saamassa lisää. Nyt olisi tähtäimessä pari pelifigua, Catherine ainakin. Patchoullikin pitäs ostaa, koska on jo Marisa + Alice.

10
Esittele itsesi / Kuka minä olen
« : Huhtikuu 22, 2012, 12:02:00 »
Heips. Kuopiolainen herrasmies täällä. Pienen painostuksen jälkeen päätin tännekin tulla ja liittyä tähän hassuun seuraan.

Töhöstä. Kaikki olen normilla 1CC pelaillut läpi, jotkut jopa hardilla. IN extrakin meni läpi tuossa vahingossa. Suosikkihahmo on Orin, koska kukaan muu ei sitä kuitenkaan fanita ja koska sen kentän teema on paras ikinä. Touhoussa iskee musiikit, hahmot, grafiikat ja sorminäppäryyden testaaminen. Touhoussa tökkii se että siinä on oikeastaan aika paljon ulkoa opettelua jota vihaan. Pelaan siis Touhouta puhtaasti nostaakseni reaktiokykyäni, sekä kehittääkseni sorminäppäryytäni.

Anime/Manga. Luen tällä hetkellä Negimaa, se on hyvä manga. Lukeaa sitä. Suosikkianime on varmaankin Madoka, tahi Steins;Gate. Molemmat iski ja aika lujaa katsoessa, ovat kehunsa ansainneet. Myös Haruhi on katsomisen arvoinen, ainakin se ensimmäinen kausi. Muita random sarjoja joista nautin : Death Note, Emma, Spice & Wolf. Olen kohtuu aktiivinen figujen keräilijä, ja noita onkin jo jonkinverran kertynyt oleskelemaan hyllyillä/vitriinissä/tietokonepöydällä. Listaus löytyy MyFigureColletionista samalla nickillä. Varoitus, siellä on niukasti pukeutuneita naishahmoja! Toisaalta, on siellä Touhou hahmojakin.

Pelaaminen. Tämä on se pääasiallinen harrastus minulle. Koetan pelata tosissani taistelupelejä, tarkemmin sanottuna Blazbluee. Siinä uskottelen itselleni olevani ehkä hieman keskitason alapuolella oleva pelaaja (Lambda, Plat, Valken). Koetan myös ylläpitää Kuopiossa skeneä noille. Skullgirlsiä treenaan tällä hetkellä, mutta en ole ihan varma jaksanko jatkaa tuon pelailua miten kauan. Muista peleistä sitten JRPG:t (FFXIII-2 suosikki nykygeneraatiosta, Lost Odyssey tulee lähelle), WoW (Hunter. Alliance), kauhupelit (Silent Hill 2 paras ikinä). Traditionaaliset roolipelit kuuluvat myös tähän, johdan D&D:tä sekä oWoD:ia aktiivisesti.

Coneissa ravaan mielelläni, kovin usein myyjänä Urumin pöydän takana tai sitten ylläpitämässä pelihuonetta. Saa tulla häiriköimään jos uskoo minut tunnistavansa (koetan pitää ihanan pinkkiä Catherine paitaani virallisena Coni-asusteenani), olen kohtuu sosiaalinen tapaus ja minusta on kiva tutustua uusiin ihmisiin, myös netissä.

En enempää nyt keksi tähän. Necronomiconin omistan.

11
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou 12.3 Hisoutensoku
« : Huhtikuu 15, 2012, 15:51:04 »
Aloittelija ilmoittautuu. Nyt kun sain kunnon ohjaimen pelaamiseen, voisi tätäkin kokeilla. Enää ei 623 muutu random 236 motioniksi, voi peliä ihan jopa pelatakin. Ircin kautta saa parhaiten kiinni jos tahtoo nyrkkeilysäkkiä.

12
Esittele itsesi / Vs: Nimimerkkinne
« : Huhtikuu 14, 2012, 19:07:05 »
Blaargh, minun nimen tausta on tylsä. Käynnistin Dransikin ensimmäistä kertaa, se kysyi hahmon nimeä. Kirjoitin tuon sen enempää miettimättä, siitä lähtien tuo on ollut nettinikkinä.

13
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Lempihahmosi.
« : Tammikuu 31, 2011, 18:06:52 »
Hassua, taidan olla vasta toinen postaaja joka tykkää Orinista. Se toinen kissatyttö peleissä, minusta se parempi ^^. Orinin stage teema, tarina, lookki ja kaikki on vaan niin hienoa, vaikka se Cat Walk cardi viekin yleensä pommin.

Sivuja: [1]