Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tiedustelija

Sivuja: [1]
1
Oli tänään tylsää, niin päätinpäs pelata hieman Touhouta. Peliksi valikoitui UFO, koska se on ainoa jota en ollut päässyt läpi ilman continueita (tai niiden kanssa, ei sen puoleen) ja vaikeustasoksi normal. Noh, siinä sitten aikani pelailin kunnes kerran kolmosstagen lopussa oli täydet elämät ja 1 2/3 pommia. Ei siinä vielä mitään, mutta nelosstagen mentyä hyvin (yksi tyhmä kuolema stagessa, bossilta 2 korttia captured ja 3 pommia käytetty), niin vitosstagen alussa näytit jo hyvältä. 7+3/4 elämää ja 1+1/3 pommia. Mutta pahin oli vielä edessä...
Itse stagessa keräilin vihreitä ufoja varsin kiitettävästi, bossin alussa oli 4 pommia ja käytin yhden midbossiin. Kuolemaan en onnistunut. Sitten BENDING LAZORZ!

Yhtä kuolemaa ja kolmea pommia myöhemmin...
Everything went better than expected. Kutosstagen pitäisi olla läpihuutojuttu (jaa-a...), mutta kuolin silti kahdesti. Kaupan päälle jäi harmittamaan kun ekstraelämä jäi yhden palasen päähän. Sama juttu pommin kanssa. 5 elämää, 2 pommia, vastassa Byakuren kuudella palkillaan. Noh, eka pommi menee oikein iloisesti ekaan barrageen koska tyrin. Tyrin myös ekassa spellcardissa (miten se näyttääkin niin helpolta?), mutta päätin mennä loppuun asti. Seuraavan normiattackin helppous ja spellcardin capturointi antavat lisää toivoa. Light Magic 「Star Maelstrom」 on nihkeä taipuvien laasereiden takia, mutta menee yllättävän mukavasti yhdellä pommilla. Seuraavat kaksi korttia ovat suht helppoja, niihin ja välibarrageihin menee yhteensä yksi elämä ja 2 pommia. 「St. Nikou's Air Scroll」 saan jopa capturoitua. Noh, pahin on tietysti vielä edessä: Flying Bowl 「Flying Fantastica」. On muuten vaikein kortti johon olen törmännyt missään Touhoussa - vaikka Okuun viimeinen tulee kyllä lähelle. Tätä perhanan korttia saa tykittää niin maan perkeleesti ennen kun palkki pienenee edes vähän...

Kaksi kuolemaa, kaksi pommia ja 77 sekuntia myöhemmin...
Läpihän se viimein meni, jäi vielä kokonainen elämä + 2 pommia yli. Final score: 160082460. Kädet tärisivät ihan kivasti kyllä, mutta siksihän näitä tulee kai hakattua. Nyt on kaikkien windows- pelien extra auki Fairy Warsia lukuunottamatta. Ai niin, ja Captain Murasa jäi soimaan päähän. Ei hajuakaan miksi juuri se. Jos joku muuten haluaa replayn niin voin uppia jonnekin.

2
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou 12.3 Hisoutensoku
« : Maaliskuu 10, 2011, 23:27:32 »
Latasin, asensin, tappelin vähän aikaa, sain toimimaan.
Huomasin, ettei ollut ketään kenen kanssa pelata.

3
moi~
onko lempi touhou peliä? ja onko lempi biisiä touhousta?
IN on ehkä paras... Tosin muut lähellä.
Lunatic Eyes ~ Invisible Full Moon

Tervetuloa


Tuleeko merimiestikkari?
Ninjat vai merirosvot?
Lempi anime?
Eh, joo?
Puunhakkaajakommandot. Ei puhettakaan muista.
En oo kattonu kovin montaa animea kokonaisuudessaan niin en osaa sanoa.

Mutta hei vaan kaikille. Pidän muuten Kanakosta.

4
Ei oo. Pimeässä pitää olla pimeetä.
Et sä mua onnistunu kiusimaan, älä hätäile.

Heipä heii~

Mikä on kaikkien aikojen lempileffasi?
Ahem...
Nyt en kyllä osaa sanoa.

5
Touhouita on tullut pelailtua, kaikista Windows- peleistä 1cc normi paitsi UFO. Lisäksi vielä PCB extran oon hakannut. Harrastukset on vähän niin ja näin, eipä sitä mitään tule säännöllisesti tehtyä. (paitsi sitä yhtä juttua, mutta ei siitä sen enempää)

Sitruunaa? Kyllä kiitos!

Ei oo deviantArt tiliä mulla. Jostain päin Internetziä bongasin sarjakuvan ja Paintin avulla erotin tuon.

6
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Peliä?
« : Helmikuu 14, 2011, 02:08:29 »
Seuraavaa löytyy koneelta:
L4D
World of Tanks
Supreme Commander + Forged Alliance
Civilization V
Magicka
Worms Armageddon

Yhteyttä vaan ihan rohkeesti jos jotakuta kiinnostaa jotain pelata. PC on siis alustana.

7
Moi.

Onko yukkurit kivoja?
Pelkäätkö Palikoita?
Onko pallokalat kivoja?
Paljon sun mummos työntää kuulaa?
Onko chili hywää?
Onko paprika hywää?
Keksitkö mulle lisää päättömiä kysymyksiä?

Ei, en, ei, ovat niin dementoituneita etteivät muista, on, ei, keksin
Mörötchki!

PC vai Konsoli?
PC, koska voi tehdä muutakin kun pelata (muitakin syitä toki löytyy)
En keksi kymysystä D8> öh nei
Miksi Jagdpantherin camovalue bugittaa? Ainoa hyvä asia koko masiinassa on, että siihen saa 8,8 cm PaK 43 L/71:en kiinni
osaako sun troolari troolata?
Osaa. Meinasitkin jo langeta siihen.

8
Esittele itsesi / Mitäs tässä, aamuyötä koitan saada kulumaan
« : Helmikuu 13, 2011, 02:53:17 »
Tänne tuli eksyttyä. Voitte odottaa tahatonta trollailua (en sitä itsekään aina huomaa) ja typeriä kommentteja. Tai oikeastaan tulen todennäköisesti olemaan lähinnä hiljaa, koska olen vähän sellainen.
Täällä on pääkaupunkiseutu järkyttävän aliedustettuna, en tilannetta korjaa mutta vähän parempaan päin sitä kenties siirrän.
Abiturientti kuittaa. En kerro enempää, jotta pääsette kyselemään. Ja jotta pääsen vastamaan kysymyksiinne tyhmästi. Saatte siis kysyä ihan mitä huvittaa, ihan kaikkeen en kuitenkaan lupaa vastata.

Sivuja: [1]