Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tuukka_Almighty

Sivuja: [1] 2
1
Tälläsellä asialla tällä kertaa kuva tässä alla kertookin jo aika paljon[oli muuten ite tekemä]:

Spoiler (click to show/hide)

Ite alotin sillon 2008 pelaa eRepublikkia joka on vuosien varrella huonontunu ja huonontunu. Ennen se oli sellanen suhteellisen normaali jossa oli kuitenkin toimiva talous ja sodat mutta tekijöistä tuli raha-ahneita niin ne "facebook-tyhmens" sen ja nyt siinä joutuu ostaa oikealla rahalla kultaa et voi tehdä mitään. Lisäks Peli on yksinkertaistettu niin että pelinsisäistä liikkuma varaa ei ole ja kaikki on pirun vaikeeta.

e-Sim puolestaan taas alko jo viimen vuoden alulla silloisella Primera servulla jonka lopetin sitä myötä kun tämä Secura alkoi. Huomattavasti paljon enemmän toimintaa ja mahdollisuuksia kun eRepublikissa lisäks Adminti vaikuttaa olevan oikeasti kiinnostuneita kehittämään tätä peliä eteenpäin ja yhteisö myöskin. Aiemmalla servulla pelattiin eRepublikista tuttujen naamojen kanssa yhteisössä et perustettiin sotilasyksikkö ja pelattiin pääasiassa sen mukaan sitten. Tapeltiin suomen puolella ja tehtiin toisinaan palkkioarmeijan hommia eli joku valtio/liittouma palkkas tekee esim 9 000 000dmg jossain taistelussa ja siitä maksettiin sitten X määrä joka laitettiin joko MUn kehittämiseen tai jaettiin pelaajien kesken.

Tällä hetkellä olen Suomen presidentti ja yritän rekrytä porukkaa et saatais Suomi kukoistaa ja paukutettua naapuri maita turpaan!  ;)


Tuukan Linkin kautta voi myös alkaa pelaa

2
Off-topic keskustelu / Vs: Tupakointi
« : Joulukuu 02, 2012, 12:54:20 »
Lukioon ku menin niin aloin polttaa mut lopetin sitten 18 vuotiaana. Sitten 21 taisin olla armeijassa ku alotin uudestaan... ihme kyllä onnistuin olee armeijaissakin sellaset ½ vuotta polttamatta mutta jokin veti siinä ympäristössä takasi siihen tapaan. Armeijasta ku pääsin niin poltin pari viikkoa kunnes havahduin yhdessä vaiheessa etten ollu polttanu pariin viikkoon ja sittemin en ole polttanu. Vuodessa tulee ehkä sellaset 2-5 tupakkaa/sikaria poltettua.

3
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
« : Heinäkuu 25, 2012, 22:54:39 »
Tuukka lisätty valkoselle listalle.
yay! Nyt herää kysymys et mitähän sitä ja minne alkais rakentaa  :P

4
^ Ai tämä on siis joku Light Novel tai vastaavaa? En osaa kuukieltä eikä 4kaanissakaan selitetty sen tarkemmin. harmi odottelin kyllä innolla että kyseessä olisi ollut manga mutta jos tuon kysyntä pamahtaa katosta läpi niin eiköhän tulevaisuudessa olisi odotettavissa ainakin manga tai peräti anime adaptio  :D

5
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Snow Fairy and the White Death
« : Heinäkuu 13, 2012, 20:44:30 »
Satuin törmäämään 4kaanin animussa ja mangossa tälläaseen teokseen:Näytesivuja

Tärisen innosta!  Infoa, linkkejä ja kaikkea kyseiseen teokseen liittyvää odotellaan innolla!

6
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Heinäkuu 04, 2012, 10:27:53 »
Juhannus meni miten meni, syötiin ja juotiin ( meillä oli 7,5kg kinkku joka maustettiin chilillä ja chilimaustehässäköillä ) mutta kännääminen jäi suht vähälle. Suosittelen muuten että jos sattuu menemään aamuyöhön juominen ja nälkä yllättää ja sattuu olemaan lähettyvillä shelli niin käykää siellä aamupalalla! 3,75e niin paljon karjalanpiirakoita  ja härpäkkeitä siihen päälle ku jaksaa kiskoa! ( En tiedä onko muualla mutta täällä päin ainakin ).

Toisimpa kävi tuossa viime viikonloppuna ku oltiin kaverille muuttoapuna ja muuton jälkeen nautiskeltiin muuttoapu kaljoja uudella kämpillä. Kaljaa meni, ja dooleys pullo kiersi pöydässä ja sitten lähdettiin paikallisessa käymään. Ja meno ylty siihen et loppunsa oltiin puol vahingossa niin humalassa että muisti pätkäs siihen ku järjestyttiin valomerkin jälkeen pihalle riviin ja lähdettiin marssii ( lue känni marssia ) takasi kaverin kämpille. Seuraavat muistikuvat on siitä ku olen kävelemässä yhden kaverin kanssa shellille ja vitutuksissani heitin puhelimen 40 metriä jonnekin ojaan ku lakkas paska toimimasta. Tuli muuten myös purtua näyttö osittain rikki... Shellillä sitten aamupala napanderiin ja kotio taksilla...  Aamupalaks sitten kävin 12 aikaan ostaa 900g maustelohkoperunoita 900kg hotwingsejä ja 500g turkkilaista jugurttia ainiin ja omenalimpparia :3

7
Off-topic keskustelu / Vs: Hauskoja tilanteita
« : Heinäkuu 04, 2012, 10:22:06 »
Eilen oli kyllä työpäivän piristys ku olin just lopettelee työpäivää niin näin keittiön ikkunassa kaksi nenää ja kaksi paria silmiä. Kysyin sitten työkavereita että onko teiän poikkii, mutta eihän ne ollu niin kävin pojilta kysymässä että mitteekä oli asiaa niin poijjat vastas et ku tuoksu niin hyvältä niin ajateltiin tulla pullaa kysymään  :D No mie kävin emännille välittää viestin ja päätettiin et eiköhän myö anneta pojille just leivottua piimäkakkua ku uskaltivat tulla kysymään. Niimpä vein pojille palaset kakkua ja voi että ku näytti maistuvan  :)

8
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: RTS-pelit
« : Heinäkuu 04, 2012, 10:19:20 »
World in conflictia on punakoneen ja nigmsin kanssa tullut hakattua ja mukaan pääsee tietty tökkimällä meitä ircissä.

Shogun2/medieval2/Company of heroes/dawn of war1&2 peliseuraa olisin myös vailla kun ei aina jaksa sitä last standia :3

Otan haasteita vastaan COHissa  8) ja kuhan Steam alennukset tulee niin ostan WiCin niin otan sen jälkeen haasteita vastaan siinäkin!

EDIT:
WIC complete hankittu -33% alennuksella. odottelen kuitenkin että uus kone tulee

9
Esittele itsesi / Vs: Avatarstory
« : Toukokuu 20, 2012, 08:08:07 »
Yamahan se on! Olen tehny kuvan kaltaisia avatareja joj itselenni peliin jos toisenkiin ja pitkällä aika välillä. Teen myös "hahmolleni" erinlaisia promokuvia ja etsiskelen kokoajan uusia kuvia joita voisin käyttää ja muokata sopiviksi. Tässä näitä muutamia:

Spoiler (click to show/hide)

Spoiler (click to show/hide)

Spoiler (click to show/hide)

Spoiler (click to show/hide)

Spoiler (click to show/hide)

Osat kuvista on muokattu tutuista touhou hahmoista, tunnistatko tuttuja?


10
Omat teokset / Touhou talon sisustuksessa
« : Toukokuu 13, 2012, 21:56:45 »
Eli näykyykö touhotuksesi kotisi ilmeessä muutenkin kuin figuureina ja halityynyinä? Itse olen nyt tilannut kaksi touhou aiheista julistetta jotka olen sitten lyönyt raameihin. Pientä askartelua ja keittiöveitsen käyttöä se on vaatinut mutta olen ollu tyytyväinen lopputuokseen!

http://i45.tinypic.com/m97exd.jpg
Tämä kuva kätkee sopivasti voimatasoni!

http://i50.tinypic.com/1z17577.jpg
tässä toinen jonka laitoinkin tuonne osto ja myyntiosioon myyntiin

11
Esittele itsesi / Vs: Lähettiläs ilmoittautuu!
« : Toukokuu 12, 2012, 16:04:35 »
Olen kyllä yirittänyt ihan oikeaa RPG pelaamista mutta se ei oikein iskenyt, mutta kyllä kyseiseen kategoriaan kuuluvia pelejä tulee pelattua. Dotaa olen pelannut sen verran että olen rikkonut yhdet kuulokkeet ja repinyt paitani pelin seurauksena :) Eli tiedän ja osaan perusasiat mutta en osaa pelata.

Tarkoitinki ihan yksinpeliRPGitä, en itekään MMORPGitä ole Runescapee enempää pelannut. Ja when it comes to DotA, rage on ihan asiaan kuuluvaa (vaikka toi onki jo aika German level ragea)

Unohdin vielä listata et Dotan yhteydessä rikoin myös nyrkillä myös sohvan :) Mut joo Mount And blade ja Skyrimmiä pääasiassa pelailen tällä hetkellä ja odottelen et New Vegas setti tulis alennukseen.

Olette löytäneet DotAn syvimmän olemuksen.

Muuten, käytätkös irkkiä? #touhou.fi IRCnetissä voisi keskustella lisää. Siellä puhumme jopa joskus Touhousta!

Käytän ja liityin :) rupeaa vaan itteäni ainakin ahdistaa ku on 3 networkia auki.

12
Off-topic keskustelu / Vs: Muut harrastukset
« : Toukokuu 11, 2012, 20:21:54 »
Vaikka suhteellisen tanakka kaveri olenkin niin koko ikäni olen liikuntaa aina jollain tasolla harrastanut. Valitettavasti ehkä universumin paras joukkuepeli eli Uppopallon jouduin lopettamaan koska persaukseni ei kestä kloori vettä! Kesät vietän suurimmilta osin järvessä eikä ongelmaa tällöin ole. Nykyisin tulee käytyä 2-4 kertaa salilla kiitos hyvien työpaikka etujen. ( puhumattakaan siitä ku vesien lämmöt nousee 10 paremmalle puolelle niin sillon alkaa kauhominen! )

Mutta niin harrastan pääasiassa ruoanlaittoa ja siihen kytkeytyvät syvästi metsästys ja kalastus. Kaikki saalis syödään ja käsitellään huolella niinkuin isäni minua lapsesta asti opetti. Kalastamis harrastuksen erittelen sen verran että sitä tulee tehtyä sekä pinnalla että pinnan alla harppuuna pyssyllä kaloja jahdatessa :) erittäin mukavaa toimintaa kesällä.


No sitten tietysti tämä dataaminen, tietokonetuoli kenraalina tulee pidettyä noista RTSsistä ja Civilization sarjasta. Erityisen hyvinä peleinä pidän Company Of Heroesia ja Wargame European Escalationia. JA tuleehan noita RPGeitäkin pelattua.

13
Esittele itsesi / Vs: Lähettiläs ilmoittautuu!
« : Toukokuu 11, 2012, 16:10:31 »
Hellou vua.

Oletko n0life?

En kai? Nautin työstäni ja ihmisten seurasta mutta toisaalta viihdyn yksin koneella tai metsässä :)


jonnelin travianin foorumilla :D

Kohtalotoverini *insert brofist here*

Olitko siellä ihan samaisella nickillä? En tiedä jos muistat jonneinta foorumilaista nimeltä Matelavaen edes itse muistan alkuperää (vuosi 2008?)

Lisäkysymyksiä:

Onko RPG:t sinulle kuinka tuttuja?
Entä MOBAt (dota, lol, hon..)?

Olen kyllä yirittänyt ihan oikeaa RPG pelaamista mutta se ei oikein iskenyt, mutta kyllä kyseiseen kategoriaan kuuluvia pelejä tulee pelattua. Dotaa olen pelannut sen verran että olen rikkonut yhdet kuulokkeet ja repinyt paitani pelin seurauksena :) Eli tiedän ja osaan perusasiat mutta en osaa pelata.

Ja kyllä samalla nickillä on menty vaikka kosautin sen vahingossa travianin foorumille väärinpäin

14
Esittele itsesi / Vs: Lähettiläs ilmoittautuu!
« : Toukokuu 11, 2012, 15:05:37 »
Tervetuloa!

Letty vai Cirno?

Cirno <3

Tervetuloa!

Suosikki Touhou peli?
Entäs lempihahmot?
Kuinka kauan aikaa olet Touhousta tiennyt?

Embodiment of Scarlet Devil niin kauan kunnes pääsen sen läpi :I, Okuu ja Yama on lemppareita, Ööh ehkä vuodesta 08 jos en väärin muistais ja tuli tustuttua kaiken muun paitsi pelejen kautta tähän alussa
n. Ajatuksena olis kantaa viestiä tuolta e-Sim puolelta ja muutenkin asettua tänne keskustelemaan touhousta ylipäänsä vaikken mikään bullet hell demigod olekkaan. Pelejä on kyllä tullu pelattua, mut suurimmilta osin tulee keskityttyä kaikkeen muuhun touhotuksen ympärillä.

olkaa kilttejä :)

Väärä paikka, sivuston nimi kusettaa :,,,D
Joo olen kiltti, mut välil voin mennä hieaman illkeeksi touhuksi kun ontylsää

Joo tervetuloa minunkin puolesta ja mitäs sitä kysyisi?
^
Siinähän se!

No joo kysäsen vaikka että katsotko animea ja mitkä on lempisarjasi?

Katson mutta hankalaks menee erittellä et mikä ois suosikki mut jos pakko ois nimetä Outlaw Star! 

Olen näköjään kännissä tänne jo ehtinyt postaamaankin, että tosiaankin tunnistan nimimerkkisi Travianin puolelta. Tai oikeastaan olen lähinnä kuullut sinusta eräältä tutultani, jonka kanssa aikoinaan pelasin Traviania. Olet se tyyppi, jolla on se Touhoutaulu, eikö?

Mistä niitä saa? Tatoisin vain hellästi ;__;


Yuri vai shoujo-ai?
Hienoin kohtaamasi Spell Card?
Paras saavutuksesi Touhoun parissa?


Tervetuloa.

Joo aikanaan simssasin traviania pari roundia ja jonnelin travianin foorumilla :D ja kyllä minulla on 2 touhou taulua ja hankin ne niin et tilasin smartphotolta julisteen ( 10-20e ) ja ostin Clas Olhsonista tai Anttilasta kehyksen ( 20-30e )  postaan ne joskus tulevaisuudessa :)

Yuri
Cirnon Icecle fall
Embodiment of Scarlet Devilissä vikan bossin 3 spell cardille ;__;

Tervetuloa~

Kuvastaako avatarisi myös lempihahmoasi Touhou-sarjasta? Jos ei, niin kuka tai ketkä ovat lempihahmojasi? Miksi?

Minkälaisesta musiikista pidät? Jos pidät Touhou-aiheisesta musiikista, niin mainitse yksi tai useampi esittäjä.

Mikä Touhoussa on sinusta kiehtovaa?

En tiedä mikä e-Sim on. Googletan jossain välissä.


Kuten kerroin niin Yama ja Okuu on lempihahmot, Yama sen takia että hän on kova tuomitsemaan ja Okuu siitä et se on sellanen lintuaivo feat nucluar juttu :)

Jaa-ha Perjantai ja tietokone levis ja toimii vain vikasietotilassa että osaa ottaa pattiin!

15
Esittele itsesi / Vs: Lähettiläs ilmoittautuu!
« : Toukokuu 10, 2012, 23:36:58 »

Yukari vai Yuyuko?
Boing boing vai honk honk?
Miksi Joensuu, miksei Kuopio?
Tämä vai tuo?

Yukari, Boing boing, Koska savolaiset on kieroja, nuo

Remi vai Flan?
Miten eksyit tänne?
Mistäs päin Joensuuta oot?

Flan Flan, Yritetään rekrytä porukkaa eSimiin :), Noljakasta

 
dervetuloa
kaivatko kuoppia?

Toisinaan pihahommia
Milloin ponista kasvaa hevonen?
Ootko Korven_Soturin tyttöjä vai poikia vai et kumpiakaan?
Omaatko leipomistaidon?

Tervetulloooo ! 8)

sillon ku se on vakuumissa, ihan poijkii mutta en(kai) oo Korven_Soturin o_o, Kyllä osaan sillä olen suurtalouskokki

Millasia pelejä pelaat?

Chen vai Tewi?

Mount and Blade, eSim, BF2, Wargame European Escalation suhteellisen moniruokanen pelejen suhteen.

CHEEN~~

Tervetuloa lämpimästi! <8D

Yuukarin vai Tenshin?
Minkä alan touhouka olet? Piirtäjä? Cossaaja? Pelaaja? Hybridi vai jack of all trades?
Also, smexy avatar, kuten kaikki jo mainitsi <8B

Varo trolleja~

~Ja tervetuloa taas!

Yukariii, Kuvamanipulaatiota tulee harrastettua  ei oikein muuta Ja ite pelaamista toki!


Sivuja: [1] 2