Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Puuppamies

Sivuja: [1] 2
1
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Pokémon
« : Elokuu 06, 2012, 20:57:04 »


Sillä minun Lilligantilla ei taida olla kuin 31 Sp.A IV eikä muuta. Nyt breedasin nopeesti yhden Modest male Oddishin.

EDIT: Kokeilinpa tuota Pokécheckkiä. Tässä minun Glaceon.
Joo Oddish käy hyvin. Tuo pokecheck on äärimmäisen kätevä kun haluaa saada tietyn hidden powerin. Optimaaliset IVt HP firelle olisi 31,30,31,30,31,30. Friendcoodoni on sitten 2967-4317-5540

Edit: Mistä muuten sait pokerussin itsellesi? Haluaisin vain ;_;

2
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Pokémon
« : Elokuu 06, 2012, 16:27:58 »

Voinhan minä yrittää auttaa. Kuinkas aloitan homman? Mulla on mun Modest Lilligant jossain jota käytin kun menin Blackin läpi niin siitä voin breedailla kai.
Mää oon jo breedannu noin 90 Petililiä ja olen saanut hyvät IVt breedaukseen mutta ei löydy modest naturea. Jos breedaisit jonkun Grass eggroupin miespuolisen pokemonin http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Grass_%28Egg_group%29 jolla olisi modest nature niin voisimme vaihtaa parhaimpia petililejä ja lopulta saada hieno lilligant. Tai tietenkin jos sinun lilligantillasi on enemmäin koin 3 max IVtä niin voidaan sitäkin käyttää breedauksessa :DD

3
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Pokémon
« : Elokuu 06, 2012, 15:53:52 »

Joo, minä breedailin thousands of (ei nyt ihan) Eeveetä että sain kivoja IV:tä. 31 Sp.A, Sp.Def ja Spd Modest Eevee oli loppu tulos jonka muutin Glaceoniks.
Kiinnostaisiko Lilliganttien breedaus? Saadaan paljon nopeammin breedattua jos vanhemmilla on eri Trainer IDt ja Petililililit voivat olla ainoastaan naispuolisia joten breed rate on eeerittäin alhainen ilman eri trainerkoodeja. Minun tavoitteena olisi saada Modest Petilil Chlorophylillä ja mahdollisesti hidden power fire mahdollisimman hyvillä IVllä. Olen tehnyt jo itselleni sellaisen kokeilutiimin jota käytin animeconin turnauksessa mutta hävisin kun en tauntannut lucariota joka rauhassa käytti kolmea nasty plottia.

Kuva ei varsinaisesti liity, siinä Haxorukseni ;__;

4
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Pokémon
« : Elokuu 06, 2012, 14:44:38 »
Mistä näitä shinyja tulee? Platinumissa Victory Roadilla tuli Lax-naturella varustettu shiny Graveler. Just kaikkia kakkoja pokemoneja ;A;

 Uguu, tahtoo jotain kivempia poksuja. Ja itken koska en saa Misdreavusta, ellen vaihda Diamondista/Pearlista ja vitun wi-fi ei halua jostain kumman syystä toimia Platinumissa ja SoulSilverissä, mutta Blackissa se pelittää kuitenkin niin hyvin että itken ilon kyyneliä. Tai noh, kyllä se SoulSilverissä joskus toimi mutta sitten yhtäkkiä se vaan ei enää toiminutkaan. Kenties johtuu wlan-tukiaseman vaihdosta? Asetukset sun muut on kohdillaan, mutta silti peli käskee katsomaan asetuksia ja väittää että ei saa yhteyttä. I wonder what's wrong with it....

Kai tiesit että jos käytät Pokeradarjuttua platinumissa niin sinulla on joskus 40 encounterin jälkeen paljon suurempi mahdollisuus löytää shinypoksu? Mutta onko täällä ketään joka risteyttää pokemoneja individual valueiden mukaan? Haluaisin vain jonkun auttavan minua Petililien kasvatuksessa koska 19.8% mahdollisuus saada munaa vanhalta ukolta satojen askeleiden jälkeen ei tunnu höpöltä.

5
Esittele itsesi / Vs: Puuppiksen esittely
« : Joulukuu 06, 2011, 06:43:49 »
Täälläpäs ollaan vallan veljellisiä kun halutaan yhtyä jokaisen kanssa

6
Esittele itsesi / Vs: Puuppiksen esittely
« : Joulukuu 05, 2011, 15:17:58 »
Jaa minä en ole kaveriporukkaasi ;__;
Olethan sinä mutta olen harvoin yhtyneenä kanssasi ;__;

7
Esittele itsesi / Vs: Puuppiksen esittely
« : Joulukuu 05, 2011, 06:36:19 »
Joulukinkku vai kalkkuna?
Kalkkuna

Mikä vika viulunsoitossa? :<
Siinä on vaikka mitä pahaa. Pakotettuna mitään ei ole kiva soittaa ja kymmenen vuotta pakkoviulunsoittoa kävi hermoilleni jo ensimmäisen kahden vuoden aikana. Muutenkaan en pidä kauheasti soittamisesta koska ne vaativat harjoittelua.

Millaisesta musiikista tykkäät?
Ikuisuuskysymys. ala-asteella ja yläasteella vihasin jokaista musiikin muotoa koska viulunsoitto mutta nykyään en ole niin viha kuin ennen. Touhouthemet ovat kivoja. En kuuntele vieläkään mitään vapaa-aikanani.

Miksei sun Link-cossista löydy kuvia? : <
Koska minulla ei ole yhtään sellaista koneellani ja ne ovat aina jonkun muun uppimia jos niitä löytyy. Vähän aina ujostun kun kuviani levitellään netissä mutta kai se on normaalia.

8
Esittele itsesi / Vs: Puuppiksen esittely
« : Joulukuu 04, 2011, 16:06:48 »
Tewi on pieni pupu, josta kissat ja Reimu tekee jänispaistia :p Ja Puuppis kusettaa, ei se asu Tampereella, vaan Kangasalla. Siinä on vissi ero tamperelaiselle.

Odotatko Dota 2:sta?
Ah dodda en asu enää Tampereella o3o tottunu sanoon koko yläasteen aikana että asun Tampereella koska asuin kirjoilla isovanhemmilla. Ja odotan kyllä innoissani betakeytä ;_;

9
Esittele itsesi / Vs: Puuppiksen esittely
« : Joulukuu 04, 2011, 14:24:23 »
Onko League of Legends mistään kotoisin?
Ei ole mistään kotoisin. Dota on ainoa oikea ja epätasa-arvoinen LoLi jääköön yläastelaisten Jani-Eerikkien pelattavaksi.

Onnistuisiko FPS-Touhou, jos sellainen satuttaisiin tekemään?
Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta ja voisihan tuota pelata. Reisen olisi pelattavana hahmona varmaan ylivoimainen.

Onko mitään erityistä syytä, että miksi juuri Tewi?
Hän on pieni pupu...

10
Esittele itsesi / Vs: Puuppiksen esittely
« : Joulukuu 04, 2011, 12:41:36 »
Popsitko paljon mustaa makkaraa?
Harvemmin tulee tuotakin maisteltua.

Löytyykö lempi-Touhoukappaletta?
Olen miettinyt tätä itsekin jo hyvin pitkään mutta selvää suosikkia en keksi.

Kerro nyt että mikä siinä Skyrymissä viehättää? 8D
saa unirytmin kauniiseen kuntoon

Warlock vai Witch Doctor?
WD koska pullo

Mitkä ovat parhaat Touhou-fanituotokset?
Olen sellainen kasuaalikalle että pidän Touhou PVistä ja hienoista taustakuvista. En ole kauheasti perehtynyt kyseiseen aiheeseen.

11
Esittele itsesi / Vs: Puuppiksen esittely
« : Joulukuu 04, 2011, 10:24:12 »
1. Mikä sai sinut kiinnostumaan touhousta?
Katsoin pari videota Youtubesta kuten Chirumirun ja tämän www.youtube.com/watch?v=QIYApxTXfME ja kysyin kaverilta että mitäs kummaa tämä on ja kertoi että kyseessä on peli nimeltä Touhou ja kielsi jyrkästi minua pelaamasta koskaan sitä.

2. Lempi väri?
Vihreä. Pukeudun kyllä usein hyvin tummiin vaatteisiin mutta olen aina pitänyt vihreää lempivärinäni.

3. Oletko cossinut mitään tai aiotko vai haluaisitko?
Cossasin Linkkiä traconissa. Ihan mielenkiintoinen kokemus ja voisi kokeilla uudestaankin.

4. Millainen sää siellä on?
Sataa ja on kylmä ;__; Mutta en pahemmin joudu ulkona olemaankaan.

 

12
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Lempihahmosi.
« : Joulukuu 04, 2011, 05:29:33 »
Tewi niin varma Tewi

13
Esittele itsesi / Puuppiksen esittely
« : Joulukuu 04, 2011, 05:28:39 »
Surkea kuvaus itsestäni

Olen 94-vuonna syntynyt kangasalalainen pikkupoika, joka opiskelee Tampereen Yhteiskoulun Lukion lisärakennuksen Tyllin ATK-luokassa Dotaa ja Touhouta. Olin ensimmäinen porukastani (johon kuuluu mm. Seppo Hovi ja ObD) joka aloitti Touhoun pelaamisen. Sain erittäin paljon kritiikkiä animulolityttelien murhapelistä vieruspelaajiltani mutta sain heidät kuitenkin yksitellen uppoamaan syvään Gensokyrön lumoon. Ensimmäinen 1cc:ni normalilla oli muistaakseni PCB 2010 jouluna ja ensimmäinen extra Mokou. Yhtään lunatic 1cc:tä PoFVin lisäksi ole vain yksinkertaisesti jaksanut läpäistä ja jaksamiseen on vaikuttanut mummu aassa laiskuuteni ja mielipiteeni siitä, että harjoitus ja etenkin practice start on yhtä huijausta, paheellista kuraa.

Lapsena minut tunnettiin suuresta mölyävästä suustani ja riehuvasta luonteestani. Nykyään olen kuitenkin hikkikomeroitunut kahden maailman väliin nimeltä Gensokyo ja Skyrim. Kaveriporukassa uskallan kyllä näyttää vanhaa iloista puoltani mutta puolitutuille ja tuntemattomille en uskalla puhua yksin ollenkaan. Keskittyminen yhteen asiaan pitkäaikaisesti on hiukan hankalaa ja motivaationi määrää usein kuinka hyvin suoriudun pelaamisesta. Olen myös kaveriporukkani ainoa turri, jos skypekavereita ei lasketa.

Harrastuksia oli ennen vaikka kuinka paljon. Kasiluokalla minulla oli enemmän tekemistä viikolle kuin sormilla voi laskea joihin kuului esimerkiksi viulunsoitto (jota inhosin syyyyyyyyvästi), jousiammunta ja ratsastus. Nykään vietän yksinäisenpänä vapaa-aikanani höyhensaarilla tai tietokoneen ääressä. Ratsatuksesta voisin vielä mainita että en siitäkään kovasti pitänyt. Meillä vain sattuu olemaan kaksi hehtaaria tonttia ja hevostalli viiden hevosen ja yhden varsan kera. Vanhemmat sitten aina joskus patistavat minut hiukan aktivoitumaan ratsastuksen parissa. Onneksi nykyään huomattavasti harvemmin.

Touhoussa lempihahmoni on ehdottomasti Tewi. Pikkuisen pupun perässä tulevat Yuyuko, Mima ja Reisen. Sanaea en vihaa. Luna Child, Komachi ja Rin ovat varmaankin hahmot joista vähiten pidän.

Eipä minulla muuta tule mieleeni näin viideltä aamuyöstä. Kysykää jos vain kiinnostaa.

14
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
« : Heinäkuu 29, 2011, 18:35:47 »
Puuppamies :DD milloin servu on pystyssä? Ite en jaksa tarkistaa

15
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
« : Heinäkuu 29, 2011, 09:42:38 »
vois joskus tonne datan servulle tulla. Katon vaan sillon ku jaksan.

Sivuja: [1] 2