Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kumaroar

Sivuja: [1]
1
Samana päivänä Psychonauts ja Bioshock huhhu! Eilen oli kunnon pelipäivä, tänään kyllä katon leffan ja oikeesti rentoudun.

2
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Marraskuu 15, 2012, 17:58:49 »
Assassin's Creed 3.

Peli pelattu jo läpi, mutta nyt pitäisi alkaa kaikkia sivutehtävä hässäköitä tekemään. Löytyisi vielä PS3 missiota, keksintöjen väsäämistä sun muuta. Ihana peli tykkään. Seuraavaksi sitten ostolistalle pääsee Dishonored jota odotan jo innolla.

3
Tarkottaen, että pelistä on nähty lopputekstit tai vastaavaa minkä voisi luetella pelin läpäisyksi. Minkä pelin jaksoitte sinne asti viimeksi tapella? Itsellä kävi tämän ketjun idea mielessä, koska juuri katselin hurjan pitkät Diablo 3 creditsit ja huhhu on siinä on ollut ihmistä tekemässä peliä.

Ihan tälleen spoilaamatta ketään vaikka peli luulisi olevan jo pelattu läpi kaikilta jotka siitä ovatkaan kiinnostuneita niin totean, että se oli ihan hurjan lyhyt! En halunnut ihan kokonaan juostakusta sitä läpi joten tutkimallakin kaikki alueet se meni neljään päivään läpi. Acti päivässä piti hyvin tiellä. Varsinkin toi viimeinen kyllä oikein ärsytti lyhyydellään, mutta antoipahan loppu bossi haastetta kun netti päätti ruveta takkuamaan kesken kaiken. Josta pääsee toiseen ongelmaan, miksi ihmeessä sen netin pitää olla aina kiinni ärsyttävää.

Kuitenkin loppupeleissä kyllä tykkäsin kovasti hahmoista, grafiikoista ja pelattavuudesta. Ainut mikä nyt syö multa peli-intoa tuo uudelleen tahkoaminen, en ole koskaan ollut hyvä siinä ja hyllystäkin löytyy harva peli mitä olen jaksanut tahkota enemmän kuin kahdesti. Oli kyllä pelaamisen arvoinen peli.

Mitähän sitä nyt sitten alottaisi.

4
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
« : Elokuu 19, 2012, 11:20:33 »
kumaroar on myös minecraft nimi. Pistele vaikka yksityisellä viestii kun oot lisäillyt ym. :)

5
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Assassin's Creed
« : Elokuu 15, 2012, 18:20:13 »
En ole vielä itse pelannut, mutta kohta pualin tai jopa tänään ajattelin tuon ostaa. Olen kyllä kuullut että on samankaltainen kuin originaali Assassin's Creed, ainakin pelattavuudeltaan yms. mutta harmillisen lyhyt. Näkee sitten mitä ite tykkään!

6
Kaikki novellit on tullut luettua ja anime katsottua vaikka en sitä kyllä voi kehaista. Tämä sarja vaan saa kaikki tunteet pintaan ja en pysty vieläkään kuuntelemaan taustamusiikkia saamatta kaikkia ~feeeeelings~ asioita. Kukaan muu ei pysty ymmärtämään tätä kuin ne ihmiset jotka ovat novellit lukeneet, turhaan olen yrittänyt selittää sanomaa eteenpäin. Surullista kyllä nämä ovat pilanneet visual novelleja minulta, koska tuppaan vertaamaan kaikkea aina Uminekoon ja koska Uminekossa kaikki oli niin täydellistä en ole vielä löytänyt saman vertaista joten ei ole noita tullut luettuakaan pahemmin. Higanbana oli suuri pettymys mm.

Pitäisi nyt kun läppäri tulee minulle niin asentaa ja lukea kaikki uudelleen. Hauskaa pähkäröidä ratkaisuja nyt kun tietää kaikki salaisuudet, heh.

7
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Assassin's Creed
« : Elokuu 14, 2012, 12:01:57 »
Assassin's Creed 3 odotellessa.

Olen jo ihan täysissä töpinöissä ja ajattelin ennakkotilailla kummatkin pelit - PS3 ja sitten vielä Vitallekkin ilmestyvän vaikka tunnetusti AC:n käsikonsolipelit ovat olleet aikamoista kuraa. Itse tiedän kun olen ne mennyt pelaamaan läpi. Voisi tässä odotellessa vetää Bloodlinesin läpi ja Brotherhoodissä yrittää keräillä loput trophyt. Miinus vain että osan saa multiplayeriä pelaten. Miksi, itse en ole koskaan päässyt sen sisälle enkä näe sitä hauskana. ):

8
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
« : Elokuu 14, 2012, 11:59:27 »
Itse pelailen tätä suhteellisen aktiivisesti, mutta on vähentynyt kun en tykkää pelata kuin kavereiden kanssa ja mun kaverit on laiskoja. :F Kiinnostaisi kovasti päästä katsomaan The End jo viimein.

9
Off-topic keskustelu / Vs: Oletko ollut rakastunut?
« : Elokuu 14, 2012, 11:55:31 »
Olen hyvin creepy tällä saralla. Olen ihastunut muutaman hassun kerran nuoruudessani todella pahasti, että olen muuntautunut stalkkeriksi ja jos näin vain vilauksen ihastuksestani niin olin seitsemännessä taivaassa. Yhden kanssa edes pystyin juttelemaan, muita en lähestynyt ollenkaan mitenkään.

Siinä sitten oli aikaa välissä ja sulkeuduin tältä saralta jopa, koska en osannut koskaan tehdä alotteita jne. keskityin mieluummin pelaamiseen ja animaatioihin kuin olin creepperi kunnes sitten kohtasin nykyisen poikaystäväni. Se naksahti jotenkin heti. Olin ihan myyty ja hiljalleen aloin taas ihastumaan pahan päiväisesti. Nyt ollaan neljä vuotta oltu yhdessä, kolme vuotta saman katon alla ja sanoisin olevani rakastunut kun vieläkin jaksan hihkua miten suloinen tuo otus on. :3

10
Esittele itsesi / Vs: Helloo~!
« : Elokuu 12, 2012, 13:28:23 »
Huomaa taas miten aina välillä olen ihan ulkona kaikesta ja unohdan foorumit sun muut. Hirveetä kiirettä pitänyt etten ole oikeastaan missään kerinnyt käydä, eiköhän tämä tästä kunhan koulut ja arki alkaa taas.

Hei taas kaikille uusille viestittäjille. :3

Pelaatko Mahjongia tai Go:ta?

Mahjongi löytyy kotoa, Go:ta en ole päässyt koskaan kokeilemaan. Hikaru no Goota kyllä on tullut katsottua 20 jaksoa joskus joten idea pelistä on heh.

ES vai ES jonne? vai Touhou vai Touhou jonnet?

ES ja Touhou.
Taustakuvana löytyy Madoka juomasta essoa, se kertoo paljon minun luonteestani.

Yuuka vai Tenshi?
Morso vai Alexander?
Minkä alan anime/manga/japsu/korea/asian intoilija olet? Piirrätkö? Cossaatko? Muuta, vai jack of many trades?

  • TENSHI. Kaikki rakkaus hänelle!
  • Morso ofc. ~ pieni moe monsterini.
  • Pääasiassa tulee animea katsottua jos tulee (tämän kesän aikana jäänyt vähän pois harmi vain) mutta ei tällä hetkellä pahemmin. Olen vuosia aktiivisesti Japanin kulttuuria blogien yms muiden kautta seurannut mutta en sanoisi itseäni intoilijaksi. Piirsin ennen, nykyään vain todellakin omaksi huviksi jos piirrän ja cossasin viime Animeconissa ensimmäistä kertaa ikuna! Traconissa myös endermaninä varmaan tulette näkemään minut siis. :3

    Varmaan teenjuonti kilpailussa harmikseni häviäisin koska olen nautiskelija. ;_; Ellei se sitten menisi siihen että lasketaan vain kuinka monta kuppia viikonlopun aikaan menee, koska lukema voi rankkana (Tracon) viikonloppuna olla aikas suurikin  että ihan hirvittää se vessassa käynti!

    Kuva = awwwwwwws <3

    Kiitokset vielä kaikille! Nyt jos sitä pääsisi vielä postailun makuun muuallakin kun omassa ketjussa muah!

11
Esittele itsesi / Vs: Helloo~!
« : Heinäkuu 28, 2012, 21:37:39 »
Twiittailtua tulee aika paljon kun juuri ei foorumeita ole tullut harrastettua pitkään aikaan ja korvaa nettisosiaalisuutta. :--D Parissa vuodessa melkeen 10 000 twiittiä täynnä jee.

Kossu vissyllä, Vissy kossulla vaiko Kossu kolalla?

Välittääkö Papa Nurgle?

Voiko ikinä olla tarpeeksi Choppya ja Dakkaa?

Ehkä kolalla muttei tule kossua juotua oikeastaan. Smirnoff Vodka ♥Also ei varmaan välitä ja varmaan ei voi. [what!]

Käytkös vielä muissa tämän vuoden coneissa? Tracon ainakin vaikuttaa olevan suosittu täällä :3

Joo Traconiin olen tulossa! Viime vuonakin olin ja oli sen verran posiitivinen ylläri että pakko mennä tänäkin vuonna!

12
Esittele itsesi / Vs: Helloo~!
« : Heinäkuu 24, 2012, 20:04:28 »
Lisää vastaajia, yaaaay!

Yuri vai shoujo-ai?

Kumpikin menee, mutta shoujo-ai on aika söpöä. :3

Hienoin kohtaamasi Spell Card?

En osaa sanoa vielä, mutta siisteimmät tähän mennessä taitaa löytyä Sakuyalta koska ajan pysäyttäminen.

Paras saavutuksesi Touhoun parissa

Olen päässyt yhden pelin läpi normal-modessa. :D Joo näitä saavutuksia ei vielä löydy paljoakaan siis.

Mistänää Twiittaat?

Henkilökohtainen twitter joka sisältää pääasiassa peliaiheisia juttuja. Kommentteja yms muuta ja sitten random hölinää itseni kanssa. Käytän sitä myös aika paljon ihan sosiaalisesti jutellen ihmisten kanssa.

Löytyykö alkuperäisistä Touhou-musiikeista lempikappaleita? Entäs sovituksista, mikäli niiden kuuntelua harrastat?
Mikä/mitkä animet/mangat/muut sarjat/kirjat/mitälie ovat juuri nyt parasta ikinä?

Joo, U.N. Owen was her? kappaleen perässä itsehän taisin Touhoun pariin löytää itseni aikoja sitten ja sitten kuudennen pelin soundtrack on ollut kuuntelussa muutenkin ahkeraan joten sanoisin että se on lempparini. Muuten musiikki maailmaan en ole perehtynyt, mutta jonkin verran musiikkivideoita on tullut löydettyä kuten Are you NUTS !_! on yksi lemppareistani. Tähän maailmaan pitäisi vielä alkaa perehtymään tarkemmin.

Juuri nyt en itseasiassa katso yhtään animea, mutta olen alkanut pelaamaan vanhoja SNESsin pelejä kuten The Legend of Zelda: A Link to the Past on tällä hetkellä pelattavana ja näihin olen ihastunut aivan uudelleen. Ajattelin vanhoja klassikkoja kuten Donkey Kongejakin alkaa vetämään uudelleen!

Paljasta twitterisi!

Twitter: kumaroar

Kiitos kaikille! ^. ^

13
Esittele itsesi / Vs: Helloo~!
« : Heinäkuu 23, 2012, 00:50:33 »
Oih kiitos kaikille toivotuksista. ヾ(^∇^) Mielenkiintoisia kysymyksiä ja tulen varmasti viihtymään kunhan saan potkittua vähän itseäni - jostain syystä tuppaan olemaan näitä laiskoja foorumi ihmisiä, hmhhphm.

Tarkalleen ottaen mistä päin itää sitä ollaan kotoisin?
Mainitsit jo SDM-väen olevan suosikkihahmojasi, onko joku heistä ehdoton suosikki?
Pidätkö kekseistä?
Entäs haleista?
Harrastatko mitään muuta animun ja tv:n töllöttelyn, sekä pelaamisen lisäksi?

Täältä Joensuustahan mie, joten Karjalaisiin taidan kuulua! Suosikki hahmoa en ole osannut vielä SDM:n joukosta valita kun tykkään Flandresta ja Remiliasta, Patchoulista ja Sakuyasta kovasti. Nämä siis vain SDM perheestä, löytyy paljon (liikaa) muitakin hahmoja joista tykkään.... Pahaa tekee kun katsoo figuureja ja tahtoisin kaikki.

Tykkään kekseistä ja haleista mutta olen vähän tälläinen social akward pingviini joka ei ole tottunut sellaisiin kuten tuli conissa huomattua kun ihmiset tuli halimaan haha. Mut tykkään! Muuta ei oikein tule tän nörtteilyn lisäksi harrastettua kun koulu on vienyt aikaa - koira ja kamera tosin löytyy.

Mikä on siu animelist nikki? :'D
MariAli vai YukariReimu?
Heittäisitkös muutaman lantin tänne? ^^
Tykkäätkö teestä? Jos joo, minkälaisesta?

Myanimelist: sasani
Lisäilkää tai käykää kurkkaamassa muuten vain!

En ole vielä perehtynyt parituksiin pahemmin Touhoun sisällä, on vielä kaikki aika mennyt itse pelien ja hahmojen opettelun kanssa. Katsellaan sitä myöhemmin haha! Sanotaan nyt että YukariReimu koska sitä on tullut enemmän minulle vastaan. Hmmm muutaman lantin? Ole hyvä! -heittää-

Olen hirvittävä tee hirmu! Sitä tulee killitettyä litra helposti päivässä kesälläkin. Tykkään aika kaikenlaisesta, mutta ehkä parhaita on ihan normaali, valkoinen ja jonkin sortin vähän maustettu tee. Marja-teestä en tykkää paljoakaan jostain syystä, mutta sitäkin tulee juotua. Nytkin mansikkaa löytyy kaapista. Viime aikoina olen myös kahvia alkanut juomaan - joo naurakaa vain, olen yli 20 ja vasta nyt kahvi alkaa maistumaan!

Milloin ponista kasvaa hevonen?

Ei ikinä? Kaksi eri asiaa. Tosin mulle kaikki ponit ja hevoset on vaan heppoja! "Heppaa!"

Omaatko leipomistaidon?

En. ;_; Tahtoisin, mutta vihaan keittiö töitä.

Oletko alfa vai beetta?

Alfa?

Youmu vai Yuyuko?
Söpö vai Julma?
Pitkät vai lyhyet hiukset?

Youmu! Söpö! Lyhyet!

Black Mesa vai Aperture?

Pessimistisyys vai Apaattisuus?

Ikuinen elämä vaiko kuolema?

En osaa sanoa? Apaattisuus. Kuolema.

Päähine vai jalkineet?
Menneisyys, nykyhetki vai tulevaisuus?
Idästä päin kun olit niin onko kyseessä mikä niistä, kun on savoa ja karjalaa ja niin edelleen tai no... Mihin luet itsesi parhaiten?

Jalkineet! Menneisyys! Mie oon karjalainen aika selkeesti heh!

Appelsiini- vai omenamehu?

Letty vai Cirno?

Appelsiini! Cirno! <3

Mikäs sun Tumblr nimi on?

Tumblr: kumaroar

Raakana vai lantraten?
Remi vai Flan?
Osaatko soittaa mitään? Kitara, piano jne.

Ja näköjään oot viel Joeskastakin....
Ka teehä olos kotosaks. 8)

Mitä joku toinen Joensuusta! Hahaaaaa. 8) Mahtia.

Lantraten! Flandre ehottomasti, ihana. En osaa mitään soittaa, ei ole luotu minulle yhtään rytmipäätä!

14
Esittele itsesi / Helloo~!
« : Heinäkuu 22, 2012, 22:21:14 »
Sainpas itsekkin profiilin viimein pystyyn! Kuulin paikasta Animecon 2012 pelihuoneessa pyöriessäni ja Touhouta pelaten joten päätin sitten tulla tänne asti moikkaamaan ihmisiä! ヽ(・ω・)ノ ~heei !

Vähän tässä sitten itsestäni? Olen 21 vuotias tyttö täältä idästä päin ja olen Touhousta pitänyt jo jonkin aikaa. Paremmin sarjaan aloin tutustumaan noin 1-2 kuukautta sitten ja olen pelannut pelisarjasta 6-8 osia ja uusinta. Surullista kyllä en vielä omana yhtäkään omista, mutta eiköhän se tässä nyt lähiaikoina coneissa pyöriessäni muutu. (Animeconissa ainakin myytiin kahta pelisarjan osaa, huomio ihmiset!) Olen myös pelannut kumpaakin tappelupeliä jonkin verran vaikka en pahemmin näistä perusta. Hurjan suloista kaikki ollut tähän mennessä vaikka kyllä pelit osaa olla tappavia! Hahmoja ja loitsuja sun muuta nippelitietoa tässä hiljalleen vasta opettelen joten ei kannata suurta tietopankkia vielä odottaa. Lempi tytöt löytyy Scarlet taloudesta ja 6. pelistä joka on jostain syystä lempparini tähän mennessä.

Mutta sitten näin muuten tuleekin myös ihan yleisesti sitten kotona vietettyä ehkä liikaakin aikaa pelaten muutakin ja animea katselemalla joka tosin nykyään vähemmälle jäänyt. Tullut katsottua enemmän sitten ihan amerikkalaista televisio ohjelmistoa kuten Dexteriä ja X-filesin kaksi vikaa kautta pitäisi vielä kesän aikana saada aikaiseksi katsottua että ei ihan menisi pelkästään otakuiluksi tääkin kesä.

Minut voi löytyy twitteristä, tumblerista ja backlogger-nimiseltä sivustolta myöskin paremmin. Myanimelist myöskin löytyy. Steam ja skype sitten toimivat hyvin chattailu ohjelmistoina! Ei mulla tässä muuta, pistäkää viestiä jos kiinnostaa joku asia! Olisi kiva oppia tuntemaan muitakin tästä suuresta Touhou perheestä!

Sivuja: [1]