Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tasoittaja

Sivuja: [1]
1
Omat teokset / Vs: Tason MMD videot
« : Toukokuu 25, 2020, 01:43:27 »
Tädin munat

https://www.youtube.com/watch?v=w7JYnfO4NjQ

oli tylsää, mutta samalla sain ideoita vastaaviin lyhyihin pätkiin, joista ehkä teen pienen kollasin joskus

2
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Huhtikuu 29, 2020, 14:29:31 »
Standart on jännä vodka sinällään, kun tuntuu vesittyvän hirveän nopeasti avaamisen jälkeen. Hyvin pehmeä ja vähärekyylinen, joten soveltuu hyvin sellaisenaan juotavaksi. Viimeksi oli virosta hommattu litran pullo platiniumia, joka puoliksi juotuna oli jo viikon jälkeen niin rasvainen ja yök-makuinen, että ei kehdannut edes väsätä edes vahvoja drinkkejä siitä. Se ehkä tarvitsisi jopa jotain säilöntäaineita kenties.
Standartia on 3 eri variaatiota; normaali, gold ja platinium. Goldin ja platiniumin eroa en ole huomannut (tai ainakaan muista) mutta ne ovat parempia ja hieman pehmeämpiä kuin se perus. Omasta mielestäni mustapippurinen ei ole kuvaileva makusana moisille vodkille. Itse yleensä vedän vain reaippaasti huiviin, sillä jälkimaku on miltei kaikissa vodkissä yleensä vahvempi ja pitkään maistuvakin. Ehkä sen takia minulta jää tiettyjä makuja tai osuuksia maistamatta välillä.

Mutta lyhyesti virsi kaunis, jos haluat antaa sille vielä mahdollisuuksia, niin heti avaamisen jälkeen shotteina Standart on parhaimmillaan.

3
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Huhtikuu 17, 2020, 00:18:52 »
Ihanan runollisesti kirjattu

Ite sinänsä samaistun, koska olen sentään useampia paikallisia venäjäläisiä votkia maistanut ja aika moni niistä on hyviä monessa muodossa, mitä tässä maassa saa vaan kadehtia. Ihan sama missä kategoriassa.

4
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Huhtikuu 16, 2020, 14:38:07 »
16.4.2020

Karanteenin takia joutui tyytymään Alkon antimiin, eikä päässyt hakemaan ehtaa tavaraa rajan toiselta puolen.

Nimi: Столичная (Stolichnaya)
Tyyppi: vodka
Vahvuus: 38 %
Pullon kotipaikka: Latvijas Balzams, Riika, Latvia
Annoskoko: 0,7 l
Hinta: jokunen 22 €
Pullon ulkonäkö: liian formaali ja jopa tylsä

Ensisilmäyksellä etiketti saattaa hämätä toista maailmanlajausita Smirnoffia, mutta suoristettuna. Kaverin suosima vodka meidän venäjänreissuilla. Hyvin miedosti tuoksuva, vähärekyylinen ja miedohko (vodkien asteikolla) oleva länsimaisempi ehdokas. Mieto tai olematon jälkimaku, sopiva hörpöttelyyn. Vähän rekyyliä. Yksinkertaiselta kuulostavan nimen lausuminen voi tuottaa ongelmia muutaman jälkeen. Ihan hyvä pienirekyylinen ehdokas, joka on hinnaltaakin keskivertoa halvempi. Sopiva vähemmän vodkia maistaneille.

Oma kommentti: ihan ok, pehmeä ainakin, mutta en ostaisi Suomen Alkosta muutoin kuin hätätapauksissa. Absorbanssin voisi joskus mitata.


5
Omat teokset / Vs: Tason MMD videot
« : Maaliskuu 02, 2020, 09:52:51 »
Tsekki ja sundaneesi olivat niitä kieliä, jotka lukuisten testausten jälkeen olivat yksiä niistä harvoista joilta suomen kielen lausuminen sujui suhteellisen hyvin. Myöskin sen takia, että itteäni häiritsee jos jokaisella henkilöllä olisi sama ääni. Kai sillä saattaa jotain meemiarvoakin olla.

Äänen balanssista pahoittelut, koska ite en puolikuurona saa sitä koskaan kohilleen. Muutenkin kai pitäisi kuulokkeiden kanssa kuunnella lopullinen tuotos, sillä jotkut äänet kuuluvat silloin niin erilailla verrattuna kajareihin.

6
Omat teokset / Tason MMD videot
« : Maaliskuu 01, 2020, 22:44:42 »
Elikkäs tein tämmösen mihin saattaa jatkossa tulle lisää tällaisia:

https://www.youtube.com/watch?v=ZHYx3v2xKj8

Idea siis Setzin sarjiksista ja mikäli aikaa ja motivaatiota riittää niin saatan jopa lisääkin tehdä. Näin aikaisessa vaiheessa saatte ilmasta, että onko parempi jatkaa suomella, vai siirtyä kansainvälisille markkinoille englannin pariin.

7
Muistan kun aikoinaan Aapelissa joku oli tehnyt gradun sen sivuston nimimerkeistä. Se käsitti, että millä perusteella ne oli valittu ja että pitääkö sen alkaa isolla kirjaimella (pitää, mun mielestä) ja että saako olla numeroita jne.

8
Esittele itsesi / Vs: pöö
« : Toukokuu 07, 2019, 21:50:25 »
Pitsi, röyhelö vai pitsiröyhelö?
Kaakao, hali vai pusu?
CNC-jyrsin vai 3D-tulostin?

- röyhelö :3
- hali, se on ehtyvä luonnonvara
- jyrsin, hienot asiat tehää vähä isommalla kalipeerilla  :D

9
Esittele itsesi / Vs: pöö
« : Toukokuu 04, 2019, 16:36:25 »
Huhhuh tännehä tuli jo viestejä

  • Putki vai transistori?
  • Lobuuko Wabu?
  • vim vai emacs?
  • Kuinka iso konsentraatio etyylialkoholia veressä mahdollistaa siirtymän kensokyröön?

- transistori, koska niitä käytii yhellä kurssilla
- ei vielä
- mikä?
- kokemuksen perusteella ei tarpeeksi


- Miten paha on hirvee darra

-Pisin matka minkä olet tehnyt

-Mysli vai muro

-Pituus/paino (Ei ole pakko vastata jos et halua (: )

- en muista enää mutta hauskaa oli... siis ennen darraa
- riippuu kulkuneuvosta, useinki yli 20 km pyörälenkkejä
- aika paha, ehkä muro
- noin 6 655 000 000 vesimolekyyliä pitkä ja noin 1 137 213 000 000 000 000 000 000 000 etanolimolekyyliä painava (saa tarkastaa)


Miksi vai miksi ei?

- ON


Sakuya × Meiling vai Sakuya × Remilia?

Pakko vastata, jos et halua.

- jälkimmäinen

10
Esittele itsesi / pöö
« : Toukokuu 01, 2019, 15:33:37 »
Moro,
Ensinnäkin, tää ei näytä hirveen aktiiviselta paikalta enää ku vissii discordii tääki on siirtyny mut eile näin Ilosaaressa Reiskan ja kumppanit nii ne sano että tänne pitäs tulle rekisteröitymää ja sillee
Mut on-topiccina ite oon tämmöne känninen kemistiopiskelija ja tykkään demetorista ja muista metallicovereista, melkei kaikesta fanworkista mikä liittyy töhöö, fumoista ja Eikistä. Jos tää sitte on discordii siirtyny nii kysykää siellä sit lisää

Ps. hirvee darra

Sivuja: [1]