Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tasoittaja

Sivuja: [1] 2
1
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Syyskuu 12, 2020, 18:28:05 »
TuplalikööripostausEnsimmäinen tuote on kotimainen Leijona Miami Mojito likööri, joka maistuu mojitolle. Sellasenaan juotuna omasta mielestäni limen maku on liian vahva, sillä juomassa ei juuri muuta maistu. Hyvin pieni karvas(?) sivumaku jostain syystä.

Toinen kokelas on Koskenkorva raparperi (eng. touching ear rhubarb) joka maistuu keinotekoiselle, mutta ihan hyvälle oksaalihapolle. Odotin vähän makeampaa kokemusta, sillä olen sentään paljon syönyt raparperikiisseliä pienempänä, joten minulla oli lähtökohta, jota odottaa. Keinotekoisen makuinen juoma maistuu pikemminkin happamalta vadelmalta kuin raparperilta. Jos on taipumusta mennä vatsahapoille helposti (niinkuin minä) niin tämä on oikea vaihtoehto semmoiselle kokemukselle.

Kuitenkin yhdistettynä ja Rainbow™ Sitrus -juomalla lantrattuna koknaisuus maistuu hieman makeammalta Ufo-shotilta, mikä ei ole lainkaan paha. Liuoksen väri on vain aika vaalea vaaleanpunainen ja antaa laimean vaikutelman ennen ensimmäistä siemailua.

Lopputulos: ihan ok lantrinkisettiä, ei kannata mihinkään hienouteen tuhlata.


Maisteluolosuhteet olivat seuraavat: kokelaitten lämpö oli sama kuin huoneenlämpö, astioina 200 ml dekantterilasi ja 300 ml erlenmeyer pullo. Edellämainittu lantrinki oli jääkaappikylmää.

2
Omat teokset / Vs: Tason MMD videot
« : Syyskuu 10, 2020, 18:38:41 »
Paranteluehdotuksia saatan esittää, jahka olen nähnyt näitä vähintään kolme erilaista...

Mielestäni ensimmäinen pätkä on tähänastisista ylivoimaisesti paras. Sen tärkeimmät vahvuudet ovat ilmeissä ja eleissä: Yōmu 12 sekunnin kohdalla, Yuyuko 19 sekunnin kohdalla ja Yōmu 22 sekunnin kohdalla ovat erityisen onnistuneita. Eniten heikkouksia on konepuheen toteutuksessa, mutta sen ei kai tämän lajityypin videoissa kuulukaan olla varsinaisesti uraauurtavaa syntetisaattoritaidetta. Pidän taustamusiikkivalinnasta.


Yleensä lähden uusilla ohjelmilla oppimaan siten, että kokeilen aina tiettyä tai useita ominaisuuksia kerrallaan, mutta ilman että siitä koituisi liikaa työtä ja vaivaa. Näin seuraavaa videota varten minulla on jo perusidea, että miten juuri se tietty opittu juttu toimii. Google kääntäjän teksti puheeksi -ominaisuus on go-to valinta puhumiselle, koska sillä pystyy yleisimmät äänet tekemään itse ilman kenenkään apua. Jos kuitenkin jotkut haluavat lainata ääntään niin mikäs siinä.
Tasutamusiikkia itse epäröin ensimmäisessä videossa, mutta sen pituus jo mahdollisti sen käytön.

Muutenkin nämä lyhyet on ns. perseilyvideoita, joita ei tulekkaan ottaa vakavasti. Tällä hetkellä uskallan vain lyhyitä ja humoristisia videoita vaan tehdä, sillä uskon, että pidemmät projektit aina jäävät kesken, niinkuin monessa muussa asiassa tähänkin mennessä. Sinänsä aika paha, sillä minulla on jo hirveesti ideoita pidempiin ja parempiin projekteihin

3
Omat teokset / Vs: Tason MMD videot
« : Elokuu 17, 2020, 01:13:17 »
Teiniäiti

https://www.youtube.com/watch?v=kDQloncmZ9w

muistin fysiikat laittaa päälle tällä kertaa

4
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Elokuu 03, 2020, 16:53:47 »
Tällä viikolla tullu vissiin yhtä paljon viestejä kun viimesten kahden vuoden aikana yhteensä.

Joskus ihmeitä tapahtuu

Tehdään se yhtä suureksi, kuin viimeisen viiden vuoden aikana

5
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: RuneScape
« : Heinäkuu 28, 2020, 23:49:22 »
Jos joku haluu alkaa pelaamaan, voin trimmata teidän armorit. Seuratkaa mua vaan tänne ojan toiselle puolelle.

Sen verran olen jopa pelannut, että minun mielestäni tämä on ilmiselvä ansa mahdollisuus

6
Off-topic keskustelu / Vs: Tupakointi
« : Heinäkuu 28, 2020, 23:46:08 »
joo en tupakoi

kaljaa saa ostettuu enemmän sillä rahalla

7
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: RuneScape
« : Heinäkuu 28, 2020, 01:55:21 »
Joskus ala-asteella, noin vuosina 2005-2006. Pelasin enimmäkseen vain sen takia, jotta pääsis paremmin kaveripiireihin mukaan. Eivät puhuneet mistään muusta kuin runesta aikoinaan  ::)

8
Omat teokset / Vs: Tason MMD videot
« : Heinäkuu 28, 2020, 01:50:51 »
Hatate kaipaisi vähän sivistystä. Trans rights are human rights jne.

Ayalla oli sentään reaktio kohdillaan :D

Eikös Kensokyrössä kaikki ole muutenkin gei?

9
Omat teokset / Vs: Tason MMD videot
« : Toukokuu 25, 2020, 01:43:27 »
Tädin munat

https://www.youtube.com/watch?v=w7JYnfO4NjQ

oli tylsää, mutta samalla sain ideoita vastaaviin lyhyihin pätkiin, joista ehkä teen pienen kollasin joskus

10
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Huhtikuu 29, 2020, 14:29:31 »
Standart on jännä vodka sinällään, kun tuntuu vesittyvän hirveän nopeasti avaamisen jälkeen. Hyvin pehmeä ja vähärekyylinen, joten soveltuu hyvin sellaisenaan juotavaksi. Viimeksi oli virosta hommattu litran pullo platiniumia, joka puoliksi juotuna oli jo viikon jälkeen niin rasvainen ja yök-makuinen, että ei kehdannut edes väsätä edes vahvoja drinkkejä siitä. Se ehkä tarvitsisi jopa jotain säilöntäaineita kenties.
Standartia on 3 eri variaatiota; normaali, gold ja platinium. Goldin ja platiniumin eroa en ole huomannut (tai ainakaan muista) mutta ne ovat parempia ja hieman pehmeämpiä kuin se perus. Omasta mielestäni mustapippurinen ei ole kuvaileva makusana moisille vodkille. Itse yleensä vedän vain reaippaasti huiviin, sillä jälkimaku on miltei kaikissa vodkissä yleensä vahvempi ja pitkään maistuvakin. Ehkä sen takia minulta jää tiettyjä makuja tai osuuksia maistamatta välillä.

Mutta lyhyesti virsi kaunis, jos haluat antaa sille vielä mahdollisuuksia, niin heti avaamisen jälkeen shotteina Standart on parhaimmillaan.

11
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Huhtikuu 17, 2020, 00:18:52 »
Ihanan runollisesti kirjattu

Ite sinänsä samaistun, koska olen sentään useampia paikallisia venäjäläisiä votkia maistanut ja aika moni niistä on hyviä monessa muodossa, mitä tässä maassa saa vaan kadehtia. Ihan sama missä kategoriassa.

12
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Huhtikuu 16, 2020, 14:38:07 »
16.4.2020

Karanteenin takia joutui tyytymään Alkon antimiin, eikä päässyt hakemaan ehtaa tavaraa rajan toiselta puolen.

Nimi: Столичная (Stolichnaya)
Tyyppi: vodka
Vahvuus: 38 %
Pullon kotipaikka: Latvijas Balzams, Riika, Latvia
Annoskoko: 0,7 l
Hinta: jokunen 22 €
Pullon ulkonäkö: liian formaali ja jopa tylsä

Ensisilmäyksellä etiketti saattaa hämätä toista maailmanlajausita Smirnoffia, mutta suoristettuna. Kaverin suosima vodka meidän venäjänreissuilla. Hyvin miedosti tuoksuva, vähärekyylinen ja miedohko (vodkien asteikolla) oleva länsimaisempi ehdokas. Mieto tai olematon jälkimaku, sopiva hörpöttelyyn. Vähän rekyyliä. Yksinkertaiselta kuulostavan nimen lausuminen voi tuottaa ongelmia muutaman jälkeen. Ihan hyvä pienirekyylinen ehdokas, joka on hinnaltaakin keskivertoa halvempi. Sopiva vähemmän vodkia maistaneille.

Oma kommentti: ihan ok, pehmeä ainakin, mutta en ostaisi Suomen Alkosta muutoin kuin hätätapauksissa. Absorbanssin voisi joskus mitata.


13
Omat teokset / Vs: Tason MMD videot
« : Maaliskuu 02, 2020, 09:52:51 »
Tsekki ja sundaneesi olivat niitä kieliä, jotka lukuisten testausten jälkeen olivat yksiä niistä harvoista joilta suomen kielen lausuminen sujui suhteellisen hyvin. Myöskin sen takia, että itteäni häiritsee jos jokaisella henkilöllä olisi sama ääni. Kai sillä saattaa jotain meemiarvoakin olla.

Äänen balanssista pahoittelut, koska ite en puolikuurona saa sitä koskaan kohilleen. Muutenkin kai pitäisi kuulokkeiden kanssa kuunnella lopullinen tuotos, sillä jotkut äänet kuuluvat silloin niin erilailla verrattuna kajareihin.

14
Omat teokset / Tason MMD videot
« : Maaliskuu 01, 2020, 22:44:42 »
Elikkäs tein tämmösen mihin saattaa jatkossa tulle lisää tällaisia:

https://www.youtube.com/watch?v=ZHYx3v2xKj8

Idea siis Setzin sarjiksista ja mikäli aikaa ja motivaatiota riittää niin saatan jopa lisääkin tehdä. Näin aikaisessa vaiheessa saatte ilmasta, että onko parempi jatkaa suomella, vai siirtyä kansainvälisille markkinoille englannin pariin.

15
Muistan kun aikoinaan Aapelissa joku oli tehnyt gradun sen sivuston nimimerkeistä. Se käsitti, että millä perusteella ne oli valittu ja että pitääkö sen alkaa isolla kirjaimella (pitää, mun mielestä) ja että saako olla numeroita jne.

Sivuja: [1] 2