Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kaakelilattia

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Vs: Heeipä
« : Marraskuu 16, 2010, 18:13:26 »
Kyllä se Kake käy, kaksuks mua on enemmänkin sanottu P: Eipäs puhuta tolusta..

2
Esittele itsesi / Heeipä
« : Marraskuu 11, 2010, 20:02:28 »
Päätin minäkin sitten tänne rekisteröityä ja kai tässä voisi itsestään jotain selitellä.. ^^'

Eli mie oon kaakelilattia, saa sanoa miksi haluaa, jotkut sanoo kaksuksi~ Lattianpesuaineen kaveri olen :'3 Asuskelen jossain Tampereen syvyyksissä ja ikää löytyy 15 vuotta (synttärit 17.04.) Tykkään vähän siitä sun tästä ja joskus mielenkiinnon kohteet vaihtuu nopeastikin P: Harrastan lähinnä piirtämistä/satunnaista kirjoittamista ja cosplayta.

Saatan olla ensitapaamisilla aina aika ujo mutta totun ihmisiin nopeasti ja rohkaistun (kärsin pienestä ihmiskammosta josta yritän kovasti päästä eroon). Yleensä nauran paljon ja olen muutenkin iloinen :'>

Kaikenlaisia sarjoja on tultu seurattua, niistä nyt tällä hetkellä kiintoisimpana Jigoku Shoujo.. Ainoa anime jonka jaksoin muuten katsoakin loppuun asti koska yleensä en jaksa katsella/lukea mitään loppuunsa asti .__.

Touhouta on tultu pelattua jonkin verran vaikken vieläkään voi sanoa tietäväni siitä mitään. En välttämättä ihan usasti sitäkään ole pelaillut, mitä nyt joskus kun tekee mieli tai on tylsää..

Eiköhän se ollut siinä ^^'

Sivuja: [1]