Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Dublaze

Sivuja: [1] 2
1
Lainaus
Cossimisestakin väittäisin kevyesti, että miesten suhde naisiin on vielä alhaisempi Suomessa kuin maailmalla.

Suomalainen mies ei puhu eikä cossaa

2
Lainaus
Nyymin suomalaista Tōhō-sarjakuvaa Danboorusta lueskellessani olen miettinyt, kuinka paljon suomalaisella fanikulttuurilla on ihan omia juttuja.

En edes tiennyt näiden olemassaolosta, kiitos paljon :3

3
Esittele itsesi / Vs: 萌え好きの女子
« : Elokuu 12, 2011, 04:51:22 »
Heh on sitä erakon vikaa täälläkin päin, yöeläimyys ei auta. ^^'

Mistä touhouhun tutustuit? :>

4
Esittele itsesi / Vs: 萌え好きの女子
« : Elokuu 10, 2011, 03:18:58 »
Tere tulemast ja toivottavasti tunnet itsesi pörröiseksi täällä! n_n

Kumpi on söpömpi, Azu-nyan vai Kona-chan?

TH12.3 kenellä mätkit eniten ja ketä?

Entä mikä on elämän tarkoitus? Ja jos ei ole niin mikä on elämän tarkoituksettomattomuuden tarkoitus?

Nya~

5
Esittele itsesi / Vs: Nimimerkkinne
« : Elokuu 09, 2011, 18:44:43 »
Ensimmäinen nimimerkki ikinä oli vissiin Ilves, mutta siitä tuli niin paljon väärinkäsityksiä mm. että olisin Tamperrreelta tai seuraisin lätkää, joten hetken sitä siedettyäni odotin nickiä seuraavaa:

Lukion aikana söin paljon pistaasinpähkinöitä ja jätin hajamielisyyksissäni kuoret aina pulpetille, joten seuraavan luokkaryhmän henkilö joka istui samaan pulpettiin oli luultavasti hyvin mielissään. No kävipä niin että tiesi parissa sekunissa kuka ne siihen oli jättänyt x_x Siitä sitten liikanimi "Pistaasi" minkä otin hetkeksi DJ Pistaasiksi.

No näin klopalisaation aikana piti sitten nicki ulkomaalaistaa hieman mutta ei Pistaget oikein toimineet, niin sitten jostain hyllyn tai puun takaa kolahti Dublaze. Ei tasan mitään muistikuvaa mistä tuli, mutta jostain syystä tykkään miltä se näyttää kirjoitettuna ja oikeinlausuttuna se on sopivan korni. "Blaze" -osuus ainakin tulee jatkuvasta liekeissä olemisesta n_n Dub vissiin dubreggae vaikutteesta vuosien takaa.

6
http://www.youtube.com/watch?v=Tc8iu0XFUQc&feature=related

Jostain syystä tekeepi mieli kääriä itsensä käärepaperiin ja vieriä ympäriinsä... Eli normaali lauantai.

7
Oli joku muu mielessä sanoa tänne kun noita häiriintyneitä juttuja lapsuuden peleistä on kuitenkin aika monta, sitten muistutettiin giygasista... Olipa onni että löysin tänne -_-; *menee nurkkaan halaamaan tyynyä*

(EDIT: Legend of Zelda: Ocarina of Timen zombiet oli mitä olin alunperin tulossa lisäämään, hyrrr...)

8
Lainaus
Onko kukaan pelannut EarthBoundia tai Mother kolmosta?

Earthbound on klassikko ;) äitikolmosta en ole kun nähnyt vaan

Lainaus
Ja sanonpa mielipiteeni MEstä se ei ole rpg.

Rpg:eitä ei ole tehty sitten -97 tai jos ei kovin nirso ole niin -02

Itelle vissiin eka JRPG kokemus oli secret of mana mitä seuras monen vuoden välin jälkeen FFIX mikä oli itseasiassa eka kosketus Final Fantasy -sarjaan mutta se tais jäädä ainoaks hankituks/pelatuks mitä nyt kavereilta lainannu kasin ja seiskan ja kärsiny jälkimmäisen vähintään puoleen väliin. Musiikit kyllä äärimmäisen suuressa osassa tuossa pelisarjassa omakohtaisesti ainakin >_>

Hardcore old school rpg:eistä varmaan varhaisimmat muistot on Fallout2:sta, jonka jälkeen tuli ykkönenki hankittua jne. Kyllä se kakkonen jäi paremmin sydämeen :D Se miten anteeksiantamaton peli voi olla, on luksusta jota ei nykypeleistä löydykää. Hahmot ja huumori ja koko loori johon seikkailu sijoittuu on niin hyvin rakennettu ja yksityiskohtaisesti harkittu, eikä perkele tunnu että joku kokoajan johdattais kädestä mitä pitää tehdä ja minne mennä vaan saa ihan ottaa selvää ja olla hereillä mistä puhutaan. Näkee ettei ole markkinointi mielessä tehty Kuten Oblivion w/guns
Yksi huono asia jonka voi hiuksia halkomalla keksiä olisi ettei muutamia käytännöllisiä ratkaisuja joko ole peliin ehditty (tai osattu) laittaa kuten porukkansa organisointi on takkuilevaan kun täytyy mennä menusta toiseen ja tosiaan samaa dialogivaihtoehtoa painamalla saat tasan saman puheen esim kun pyydät seuralaista parantamaan itsensä ("WILL DO! WILL DO! WILL DO! WILL DO! WILL DO!"). Myös se, kuinka samat henkilöt tykkäävät juosta oviaukkojen eteen tukkimaan tien voi osakseen pysäyttää shoppailun. Tähän on tietty ratkaisukomento tönäistä se pois tieltä mutta se ei ole kovin käytännöllinen yhden napin prosessi x_x.

9
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä animee seuraat?
« : Elokuu 04, 2011, 23:43:17 »
Lainaus
Higurashi no Naku Koro ni

Suosittelen lämpimästi :'D

Hmm itsellä oli jossain vaiheessa suuri lista siitä mitä seurata piti mutta suurin osa mitä olen katsonu on jo päässyt päätöksiinsä tai sitten lopetin katsomasta kun ei aika riittänyt. Toisaalta siinä on se hyvä puoli ettei tarvitse odottaa seuraavaa jaksoa viikon kun niitä on rästissä parin kuukauden edestä.

En tiedä onkohan tuo Yumeiku Merry vielä meneillään vai jo loppunut, mutta sitä tuli seurattua monta monta jaksoa ja ihan ok:lta vaikutti ^^

10
Esittele itsesi / Vs: Iltaa ihmiset!
« : Elokuu 04, 2011, 23:34:05 »
TERRRRRRvetuloa munkin puolesta, pidä ittes koossa :3

11
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Lempihahmosi.
« : Heinäkuu 19, 2011, 21:50:22 »
Nimenomaan pyjamaversio :3

12
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Lempihahmosi.
« : Heinäkuu 18, 2011, 22:59:50 »
Ei missään merkitsevässä järjestyksessä, jotkin saattaa olla perusteltuja paremmin kuin toiset, katsoo miten jaksaa ja keksii syitä tätä kirjoittaessa!

Alice Margatroid (Varmaan Touhou M-1 GP 3:sesta lähtien, ne jotka on nähneet, tietää. Lisäksi tappelupeleissä liian suloinen kun halaa grimoiriaan ja heittelee nukkeja)
Chen (No comment required)
Reimu Hakurei (Syytä IOSYS:tä)
Marisa Kirisame (Kukapa ei voisi rakastaa kleptomaania?)
Suika Ibuki (Kaaoksen keskellä se järjestyskin seisoo)
Yukari Yakumo (Muistuttaa juonimisen kannalta ehkä liikaakin nuorempaa itseäni, vaikka nukunkin nykyään yhtä paljon)
Hong Meiling (Raakaa voimaa ja taistelulajeja maailmassa jossa taika ja spirituaalinen voima jyllää? ehdottomasti! Lisäksi värikkäät danmakut, whoa)
Youmu Konpaku (En suoraan osaa sanoa miksi, luultavasti yhdyn jonkun aiemmin perustelleen kantaan enemmän tai vähemmän)
Yuyuko Saigyouji (Muistuttaa itseäni väsyneenä :D Lisäksi herttainen "lapsi")
Cirno (baaaaaaaaaka)
Medicine Melancholy (PoFV:issä kun ekan kerran näin niin jostain syystä tykästyin vaikka kironkin niitä myrkkypilviä mutta hahmona jotenkin lumoava ja tosiaan se voittokuva on mannaa ;_; muistaakseni teemakin oli kiva)
Hina Kagiyama (Loistava teema ja siitä tehdyt remiksit myös, erottuu itselleni MoF:n uusista hahmoista jumalakolmikkon ja nitorin jälkeen eniten ja hinaspin!)
Fujiwara no Mokou (Jos känsäkylään eksyisin niin vissiin ekaksi kysyisin mokoulta mistä noita housuja saa, lisäksi sisäinen pyromaani käskee lisäämään mokoun tänne)
Momiji Inubashiri (ks. chen)
Nitori Kawashiro (taas teemamusakysymys ja koska marisan lemmikki :3)
Ran Yakumo (En tiiä, nykyään ei ole kovin korkealla omalla listalla mutta joskus oli ja tuntuisi pahalta olla lisäämättä tänne)
Keine Kamishirasawa (Kerro sinä minulle miksi, kerro samalla mikä tuo hattu on)
Teruyo Kaguya Houraisan hime-sama NEET (koska pitkät hihat, pitkät suorat mustat hiukset, pitkä hame ja fanikulttuurissa ihanan avuton :))

Muuten lisäisin vielä Remiliat, Sakuyat, Patchulit ja Komachit ja Suwakot mutta pakko vetää johonkin se raja tai voin samantien liittää tänne koko täyden hahmolistan..  ;)

Edit: Pitääpä lisätä vielä PC-98 hahmoista ainakin pari tasapainon vuoksi, onneksi olkoon
Mai
Shinki
Yumeko
Yuuka Kazami (Pyjamaversio, saavuinko huonoon aikaan?)

13
Esittele itsesi / Vs: Nuuh nuuh '-'
« : Heinäkuu 17, 2011, 16:43:52 »
Kolme, yksi palkkaa vähäpukeisen naisen vaihtamaan sen kun kaksi kilpailee kumpi on päälaulaja ja kumpi featuring. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia oli se sitten koneella, suulla, käsillä, varpailla tai soittimilla soitettua. Se on aika tilannekohtaista millaisesta pidän, se ei ole genrerajoitteista tai mitään sellaista (Paitsi jos se on poppia ni en voi kestää). Lempibändiä ei ole koska en suosi mitään vaan olen aina valmis kuuntelemaan uutta. Pääosin kuitenkin vähemmän mainstreamia jos auttaa yhtään ymmärtämään :P

Siniset/harmaat silmät, lapsuudesta asti ollut siniset mutta kaikki sanovat harmaiksi jostain syystä >_>
Nuuhkin että "mikäs tämä on". :)

En harrasta sanan varsinaisessa merkityksessä, en kuulu mihinkään seuroihin tai aktiiviryhmiin. Joskus jos kaverin kanssa tuntuu että on kunto (liian) matalalla niin jotain keksitään, eli pulssia ei ole ollut tarve tarkistaa joka aamu.

Käsitöihin en ole niinkään ikinä koskenut, mutta piirrän silloin tällöin kun siltä tuntuu ja aikaa löytyy eikä muuta tekemistä huvita tehdä.

14
Kysytkin vielä! ä_ä tuota pelais elisapet reeniki :)
Kenttäsuunnittelijuudesta en tiedä mutta kai sitä jotakin voisi ruutupaperille viivoja piirrellä... en kyllä lupaa mitään n_n' koodata en osaa jos siitä on jotain velvoitteita

15
Esittele itsesi / Vs: Nuuh nuuh '-'
« : Heinäkuu 14, 2011, 14:29:50 »
Lempparihahmoa on vaikea sanoa se riippuu ja muuttuu niin ja näin n_n' mutta jos JOTAIN pitäisi sanoa niin ehdottomasti jotain Chenin, Suikan, Mokoun ja Alicen välistä ^^

Juu pelaanhan minä muitakin, mitä nyt kaverit suosittelee ja kokeilen niin melkein mikä vain mikä tarttuu, mutta on huono tapani kyllästyä nopeasti. Enimmäkseen mihin hakeudun ovat vissiin rpg:t ja vuoropohjaset strattut tai sitten niiden sekotus (drakensang) sekä RTS:ät, (on niitä muitakin eri pelilaatuja, muisti pettää vain) mutta kaikki nämä menee kausipohjaisesti eli mitä milloinkin tekee mieli.
Muihin danmakupeleihin en ole ikävä kyllä koskenut, mutta varmaan näinkin yksinkertainen pelilaji iski pelkän vaikeuden takia kun sitä on vaikea nykypeleistä saada >_> mistään modernista pelistä ei ole saanut sitä tunnetta kun pääsee pelin läpi yli kahden tunnin itsekidutuksen jälkeen :D

Juu Itä-Helsinkiä tää käytännössä on :D
En omista figuureja, ei löydy keräilyvaistoa minulta :< olen kyllä doujinshimangoja löytänyt ja niitä ahkerasti lukenut ja monesta tykännytkin :)

Lempi touhoupeli hmm... sekin vaikea sanoa kun jokainen on hyvä edes lievästi erilaisella tavalla kuin toinen... Teetin itselleni lupauksen että en pelaa seuraavaa ennenkuin edellinen on EDES easylla läpi joten ensimmäiset ovat varmaan enemmän tutumpia.. todella vaikea sanoa, ne on kaikki lemppareita ;_; mutta edelleen jos jotain pitää sanoa niin ehkäpä Imperishable Night koska tuplahahmot ja juoni :D mutta kaikista niistä pidän eri syistä!
Paras saavutukseni on voittaa cirnon icicle fall easylla (vitsi). Varmaan PoFV kaikilla normaalilla läpi, sori en ole päässyt vielä kovasti kehittymään :( EoSD:issä kyllä normaalilla pääsin remilian vikaan spellcardiin ja feilasin, jonka jälkeen kyseinen peli on ollu easylla vaikeampi kuin normaalilla (mikähän siinäkin on..?)

Jos nyt jompikumpi pitää valita niin hirttolavasta jää parempaa jälkeä ja vähemmän sotkua :D

Sivuja: [1] 2