Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
 • Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit.
 • Näytä uudet vastaukset viesteihisi.
 • Uutiset: Etkö ole varma mikä töhö on sinun suosikkisi? Tee testi!
   

  Näytä kirjoitukset

  Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


  Viestit - Satori

  Sivuja: [1] 2 3 ... 12
  1
  Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
  « : Toukokuu 03, 2018, 13:32:55 »
  wabedi wabs  & näinpäinpois

  2
  Dyyni-sarja on kyllä yksi ehdottomia lemppareitani -- Kannattaa lukea! Poikansa kirjoittamat jatko-osat eivät tosin ole yhtälailla timangia kuin alkuperäinen trilogia.

  Ittel menossa lukulistalla jo pitkään roikkunut Hannu Rajaniemen "The Quantum Tief" (Kvanttivaras) -- englanninkieleisenä alkuteoksena.
  Samaan aikaan vähemmällä huomiolla menossa Titus Liviuksen "Ab urbe condita" (Rooman historia) -- englanniksi latinasta käännettynä.

  5
  Takaraivossani oli myös aluksi pieni toive saada elokuvat epänähdyiksi
  Tomppa Bombadil ei oo leffaversiossa. Konnusta Rivendeliin on ittellä ollu aina suosikkipätkä kirjasarjassa. Leffassa tää pätkä jäi aika olemattomaksi.

  6
  Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
  « : Maaliskuu 27, 2017, 19:57:56 »
  Suntoryn tislaamoilta japanista... The Chita Single Grain 「知多」

  Nenä: Terävä
  Maku: Lentokonebensa
  Jälkimaku: vaahtokarkki

  Yhden jyvän loliviski, ikää ei mainittu, joka tekee mitä lupaa: monimutkainen ja kevyt tsundere.

  7
  Off-topic keskustelu / Vs: Polluutiota aiheuttava poliittinen aihe
  « : Maaliskuu 03, 2017, 12:26:12 »
  Eiköhän toi ehdotus hamua lähinnä maakuntajoukkojen, yms kapiaisukkojen aselupien helpotusta, ainakin näin ensalkuun. Vielä tovin saa vettä valua Vuoksessa ennen kun ruvettas tosisaan harkitsemaan, että joka jantteri sais rynkyn kotiin. Vaikka poliitinen tilanne onkin kiristynyt viimevuosina huomattavasti, toivottavasti ei kiristy lisää ja moiset ehdotukset voi siirtää Ö-mappiin.

  Mielestäni hyvä, että mahdolliset uhat otetaan tosissaan ja asioista keskustellaan. Aika lievä paskamyrsky tuostakin ehdotuksesta loppupeleissä nousi.

  8
  Off-topic keskustelu / Vs: Polluutiota aiheuttava poliittinen aihe
  « : Maaliskuu 01, 2017, 13:02:20 »
  MTV3 uutisoi: Reserviläisille halutaan rynnäkkökiväärit kotiin – liiton mukaan vihreiden miesten varalta tarvitaan uusi puolustusjoukko

  Sveitsin mallia näköjään jo ehdotellaan meilläkinpäin. Aika hurja meininki, mutta nykyisen turvallisuuspoliittisen tilanteen tajuaa varmaan jokainen...

  9
  Robert Heinlein -- Moon Is a Harsh Mistress

  10
  Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
  « : Helmikuu 18, 2017, 15:53:58 »
  Johtuuko viimeaikoina korkeempiin lukuihin noussu vierailijamäärä siitä ettei käyttäjät jaksa/viiti enää kirjautua sisään vai onko oikeesti uusia lurkkaajia spawnannu coneissa pidettyjen mainospuheiden ansiosta?
  Luulen olevan enimmäkseen botteja.

  12
  Off-topic keskustelu / Vs: Joulukalenteri 2016
  « : Joulukuu 24, 2016, 11:55:46 »
  Make The Yuletide Gay !

  13
  Off-topic keskustelu / Vs: Polluutiota aiheuttava poliittinen aihe
  « : Joulukuu 23, 2016, 17:46:09 »
  Mutta leikki sikseen; tehtäköön selväksi etten aikuisten oikeasti kannata esim. tietyissä USA:n osavaltioissa voimassaolevan kaltaista, erittäin liberaalia aselainsäädäntöä "open carryineen" ja "castle doctrineineen". Lupa, vaikka jonkinlaisen "asekortin" --vrt. ajokortti-- muodossa, on mielestäni ihan passeli käytäntö.

  Enkä myöskään noissa yakuza -heitoissa mitenkään tietoisesti yrittänyt olla sarkastinen(?!)  :o  Mitä aiheesta lukenut (ei ole nyt linkittää), niin olen saanut kuvan että siellä usein arvostetaan rikollispiireissä, kuten muuallakin, kunniakulttuuria ja kuvatun kaltainen menettely ei ole ollenkaan tavatonta.

  Ja olihan siellä Japanissa tosiaan ollut kommunistiliikehdintää ja vallankumouksellisia äärioikeistolaisia "homosamuraitakin", kuten mainittu. Suomen väkiluku ei ole sadan miljoonan yli, niin täällä toki jouduttiin tyytymään Siitoimen Pekkaan ja Kursiivin polttoon. :P

  Ja kyllä pistoolejakin oli agraari-männävuosina. Pienikaliiperiset taskupistoolit tais olla aika suosittua rautaa, vaikkakin tosiaan sodan jälkeen eivät oikeastaan kovin sallittuja olleetkaan. Tätä rautaa ymmärtääkseni kerätään yhäkin ihmisiltä poliisin toimesta, missä asekätkötorrakoitakin.  Tästä päästäänkin siihen, että aina ne kilarit ja rosvot jostain tuntuu saavan tappovehkeet, mikä oli mun pääpointtini alunperin.

  Lisättäköön vielä: Mielestäni  aselupa ei kuitenkaan konseptina ole täysin vailla ongelmaa. Poliittisista tai pärstäkertoimellisestä syystä on helppo viranomaisen olla lupaa myöntämättä. Korruptiovapaassa ja viranomaisvallan suhteen läpinäkyvässä yhteiskunnassa homma olisi varmasti helppo saada toimimaan.
  Tässä säikeessä on heittelehditty sen verran reilusti, että välillä ei tiedä, lasketaanko sarkasmin tasoja vai potensseja.
  Tätä se internet teettää :P

  14
  Off-topic keskustelu / Vs: Polluutiota aiheuttava poliittinen aihe
  « : Joulukuu 23, 2016, 14:09:06 »
  Oiskohan mahollista että toi kansakunnan hyvinvointi (ja päihdekulttuuri) vaikuttaa väkivaltarikosten määrään enemmän kuin aseiden määrä nuppia kohden.
  Uskoakseni todennäköistä. Eipä siitä Suomessa 80-luvulla hirveästi aseväkivaltaa ollut, vaikka aseluvat sai huomattavasti nykyistä helpommalla. Sillon tosin meni ihmisilläkin keskimäärin paremmin. Viinapäissään tietty joku sillointällöin ampui perheensä ja itsensä -- joskus jopa ryyppykaverin tahi vallesmannin, koska Suomi. Siltikin, harvemmin tuolloin lähdettiin toreille ja turuille silmittömästi räiskimään sivullisia...

  Kännikulttuurista vois todeta, et suomalaiset ei kyl peinteisesti osaa syödä riittävästi ryyppäämisen yhteydessä. Pullo viinaa raakana tyhjään mahaan, ei ees sitä suolakurkkua, ja sit "napsahtaa päässä" ja voimafantasiat vilisee silmissä... Oiskohan rasismia, jos ottais kantaa "suomalaisten rähinäviinageeni" -teorian puolesta? :D

  Suika sanoi että Japanissa ei olisi poliittisia ääriryhmiä tai järjestäytynyttä rikollisuutta -- tuo on mielestäni hieman mutkien oikomista. Kaikki kuitenkin tuntevat "Korkein Totuus"  -lahkon ja Yakuzan. Toki kunfutselais-buddhalaisessa kulttuurissa väkivaltaa yhteisön sisällä ei todellakaan samalla tavalla ole kuin Suomessa; sitä ei katsota kovin hyvällä. Kun yakuza lahtaa vaikkapa kilpailevan syndikaatin pikkupomon (Pohjois-Koreasta salakuljetetulla laittomalla tuliaseella) hän ilmoittautuu aseen kanssa poliisiasemalle, tunnustaa rikoksen ja menee suosiolla vankilaan vuosiksi. Hänelle on kunniakysymys että asia hoidetaan näin. Aumilla taasen oli jopa 80-luvun asetäyskieltojapanissa omat maanalaiset asetehtaat ja joukkotuhoaseohjelma (jota sovellettiinkin menestyneesti, kuten useimmat meistä tietää).

  Yleesähän kyl japanilaiset tappavat itsensä; harvemmin laajennettuna. Mut onhan noita rekkarampageja Japanissakin viimevuosina ollu uutisissa, ihan Akibassa. Taitaa olla helppo tapa kun pyssyjä ei ole. Kielletään siis autot -- tai ainakin lupakäytäntöä tiukennettava! Luontokin pelastuu siinä sivussa! :D

  Kannatan itse Brittilän linjaa: Keittiöveitset vain täysi-ikäisille jotka todistavat henkilöllisyytensä, valvontakamerat joka nurkkaan ja nettiliikenne suodatettava vihapuheen sekä fetissipornon kitkemisen nimissä! Totuusministeriö ja ajatuspoliisi varmistakoot että kansalla on kivat ajatukset!

  15
  Off-topic keskustelu / Vs: Polluutiota aiheuttava poliittinen aihe
  « : Joulukuu 22, 2016, 18:18:11 »
  Tuntuu hieman hassulta olla keskustelun jyrkin aseitten vastustaja, kun nuorempana on tottunut ympäristöön, jossa osa porukasta haluaa kieltää ehdottomasti jopa leikkiaseet, kenties lukuun ottamatta vaaleanpunaisia, mahdollisimman epärealistisen näköisiä vesipistooleja
  Jonnet ei muista suomettumista.

  Spoiler: +8Kh@Gee-Impissä (click to show/hide)


  Sivuja: [1] 2 3 ... 12