Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - J_onn_e

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 38
16
Off-topic keskustelu / Vs: Hyvää uuttavuotta!
« : Tammikuu 01, 2018, 01:57:30 »
Täällä alkoi pauke jo 27. päivä mutta toden teolla vasta kellon lyötyä 18:00 31.12.2017. Tiesin kellon kääntyneen kuuteen heti kun tuntui siltä että raketti pamahti taloni seinään.

Siitä meininki kuitenkin hieman rauhoittui ja rakettien paukuttelu alkoi koventua uudelleen kellon lähestyessä puoltayötä.
Omalla kohdalla uudenvuoden juhlinta meni enimmäkseen kotona. Noin yhdeksän aikoihin Shiringo tuli onneksi kylään niin sain juttuseuraa puoleen yöhön asti, mikä oli juuri sopivasti sosialisointia itselleni.

17
jaanpa teille viimeaikaisen kirpputorilöytöni digitaalisen version.
Jean Michel Jarre - Oxygene
Olinkin toivonut löytäväni tämän levyn vinyylillä jostain.

18
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Joulukuu 09, 2017, 00:49:42 »
Uskon että elämme vain yhdessä loputtomista mahdollisista maailmoista.
   Kaikki mitä koemme tapahtuu äärettömässä mahdollisuuksien meressä loputtomia kertoja uudestaan ja uudestaan kokemallamme tavalla pienenpienten variaatioiden kanssa, kokonaan eri tavalla tai jää kokonaan tapahtumatta. Mahdollisuuksia on kirjaimellisesti loputtomasti.
Oma ajatukseni on että jokainen päätöksemme jakaa universumin niin moneen osaan kuin siinä tilanteessa oli vaihtoehtoja.
Täten omissa mietteissäni minuja on syntynyt vain yksi kappale. Kuitenkin jo ensimmäinen päätökseni on luonut minusta rinnakkaistodellisuusversion joka on yhtä aito kuin tätä kirjoittava minuus. Täten jokainen jos jokainen minuus luo minuja yhtä monta kuin senhetkisessä tilanteessa on vaihtoehtoja, univesumien määrtä kasvaa eksponentiaalisesti ensimmäisestä päätöksestäni lähtien.
   Nukun liian vähän. Tämä johtaa siihen että olen aamuisin töihin ajaessa melko väsynyt.
Välillä mietinkin että kuinka monta minua on jo kuollut aamulla työmatkalla ratissa.
On melko surullista kuvitella että mahdollisesti ääretön määrä rinnakkaisminuja on elänyt tätä kirjoittaessa karvan vajaat 24 vuotta identtisesti tämän universumin version kanssa vain kuollakseen  aamulla työmatkalla koska olimme liian väsyneitä ajamaan.
Nimittäin jos jokainen päätös luo aiemman väitteeni mukaisesti uuden universumin, jokainen negatiivinen päätös voi myös tuhota niitä.
Jos jonain aamuna meinaan nukahtaa rattiin, loputon määrä multiversumin  minuja myös todellakin nukahtaa rattiin ja mahdollisesti kuolee jokaisella tilanteen tuomalla tavalla.
Koskakohan on minun itseni kokeman minun vuoro? Mahdotonta sanoa ennenkuin tilanne tulee kohdalle.
   Jotta ei miettelenyni ei menisi liian masentavakseni on todettava että minuja, kuin myös sinuja, hyvä lukija, on niin käsittämätön määrä että meitä on tuolla käsityskykymme tuolla puolen myös lottovoittajia, yritysjohtajia ja vaikkapa elämäänsä tyytyväisiä perheenisiä vaikka kuinka paljon.
   Se minkä me koemme nyt, niin hyvässä kuin pahassa tapahtuu useammille meistä jatkuvasti.
Kukaties polkumme minuuksien kanssa yhdistyvät päätöksiemme myötä silloin tällöin hetkeksi vain eriytyäksemme seuraavan päätöksen myötä taas omikse universumeiksimme.
Toivoisin joskus keksittävän koneen jolla voisin tavata edes yhden vaihtoehtominän jotta voisimme vaihtaa vain pari sanaa omista kokemuksistamme. Missä vaiheessa erkanimme? Mitä teimme toisin? Mitä teimme samalla tavalla?
Koska olemme rinnakkaisversioita samasta lähtökohdasta löydämme varmasti yhteisen punaisen langan keskustelulle.
   
Kaikille tulee silloin tällöin Déjà vu-tunne. Olen leikitellyt ajatuksella että se johtuisin kahden rinnakkaistodellisuuden kohtaamisesta.
Miten tämä tapahtuisi? Sitä en tiedä. Ehkäpä kahden tai useamman minun todellisuudet tapahtuisivat tarpeeksi lähellä toisiaan olevalla tavalla ja tästä syystä vuotaisivat rinnakkaisminuuksien tajuntaan kummallisena uudelleenelämisen tunteella tai sitten rinnakkaistodellisuuden todellakin yhdistyvät yhdeksi.
Tai ehkäpä jokin kosminen voima jota emme vielä ymmärrä lainkaan repii universumeja erottavia seinämie matalaksi ja sama tunne johtuu siitä.
Mahdotonta sanoa.
Jotenkin ajatus siitä että minun joutuessani onnettomuuteen on olemassa minä joka välttyi harmilta.
Tai kuollessani on olemassa versio minusta joka yhä jatkaa eloaan.
Ehkäpä olen jo kuollut useamman kerran mutta joka kerta tietoisuuteni on yhdistynyt yhä porskuttavan itseni kanssa.

Entä jos muistatkin jotain lapsuudestasi mitä vanhat ystäväsi, vanhempasi tai sisaruksesi eivät muista, johtuukin siitä että olet amalgamaatio useammasta kuolleesta sinusta joiden tajunnat ovat yhdistyneet omaan kokemaasi maailmakaikkeuteen.
Mistä enää voi tietää mitkä muistot tapahtuivat alkuperäiselle itsellesi?
Tai oliko alkuperäistä sinua koskaan edes olemassa?
Mikä edes on enään todellista?
Onko sillä edes mitään väliä?
Omasta mielestäni ei.
   Stressaaminen siitä mikä kokemuksistasi on totta ja mikä ei on aivan turhaa sillä kaikki on yhtä mahdollisesti tapahtununt jossain loputtomista mahdollisuuksistasi. Mitä sitten vaikka muistat väärän universumin version tapahtuneesta nykyiseen verrattuna? Ei sen pitäisi vähentää tapahtuneen merkitystä nykyiseksi itseksesi kasvamaiselle lainkaan.Kirjoitin tämän koko jutun humalatilassa ja nyt postaan sen vielä enemmän alkoholia juotuani joten voin vain toivoa että tässä on vielä selvinpäinkin jotain järkeä.

19
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Marraskuu 30, 2017, 16:19:01 »
Kiitos käynnistäsi, Pitchin!

Päivän asia: Tekijänoikeussota näyttää leimahtaneen uuteen liekkiin. Youtube on täynnä ilmoituksia, että musiikkivideot eivät ole suomalaisten katseltavissa. Monissa tapauksissa Teosto mainitaan ilmoituksissa erikseen, mutta ei läheskään aina. Toisin kuin aikaisemmin, hyökkäys on ollut järjestelmällinen: jos samaa kappaletta on levittänyt usea taho, on kaikki videot suljettu yhdellä kertaa ainakin meikäläisiltä, myös Vevon viralliset julkaisut. Olisikohan tästä asiasta uutisia jossakin?

Onneksi sota ei haittaa Tōhō-fanimusiikin harrastamista.
Googlella ja Teostolla on ollut ilmeisesti jotain sopimusneuvotteluja käynnissä. Jostain syystä jo nähtävästi neuvottelujen päätyttyä joku päätti Googlella sulkea suomalaisten pääsyn musiikkiin.
Ainakaan omiin korviini ei ole kantautunut Googlen kulmaa asiaan mutta Teosto on pitkin päivää ahkerasti työntänyt heitä bussin alle.
Musiikkien pitäisi saapua takaisin suomalaisten ulottuville tämän päivän ja huomisen aikana.
Teosto selventää asiaa twitterissä

Lisäyksenä vielä: Teostolta Kysymyksiä ja vastauksia: Musiikkisisältöjen poisvedot YouTubesta

20
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Sarjakuvalanka
« : Marraskuu 20, 2017, 22:07:45 »
Lainaus
12-vuotiaana [Jussi Waltameri] piirsi länkkärisarjakuvan nimeltä Villi peto. Veli luki sarjakuvan ja teki vastineeksi sanomalehden, jossa oli vain kulttuurisivu. Sivulle hän kirjoitti sarjakuvaa lyttäävän arvion.

Mahtoiko kyseessä olla taiteilijan iso- vai pikkuveli?
Jussin ollessä käsittääkseni nuorimmainen lähtisin väittämään että kyseessä oli isoveli.

21
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Sarjakuvalanka
« : Marraskuu 15, 2017, 20:28:37 »
Pumppaan sarjakuvalankaa hävyttömällä sukulaisen mainostuksella.
Kouvolan Sanomat:Inkeroislainen Jussi Waltameri teki sarjakuva-albumin, joka kuvaa henkien taistelun
Isoeno kertoo tuoreimman sarjakuva-albuminsa luomisprosessista ja inspiraatiosta.

22
Tää nyt ei oo peli mut en viitti tälle tehä omaa lankaa tässä vaiheessa.
Yen pressiltä forbidden scrollery englanniksi

23
Esittele itsesi / Vs: Hyvää päivää
« : Lokakuu 01, 2017, 21:42:47 »
Teretulemast tallinkil. Tax-freen löydät laivan keulasta kolmannelta kannelta.

Rahat vai kolmipyörä?
Perunat kuorittuna vai kuoret päällä?
Köysilaskeutuminen vai laskuvarjo?

25
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Sarjakuvalanka
« : Syyskuu 25, 2017, 23:00:33 »
Tänään tulin tehneeksi jotain normaalista toiminnastani poikkeavaa.
Kävin nimittäin kirjastossa. Tarkoitukseni oli vain hankkia uusi kirjastokortti sillä edellisestä lienee jo kymmenen vuotta aikaa, olihan se ajalta ennen Kouvolan suurta kuntaliitosta.
Asiakaspalvelupisteelle oli kuitenkin jonoa joten päättin käyttää sen ajan pelkkää seisomista mielekkäämmin ja poiminkin sarjakuvahyllystä satunnaisen teoksen.
En aikonut kuin hieman selailla sitä mutta uppouduinkin huomaamattani lukemaan koko teoksen hyllyn vieressä seisten. Puolisen tuntia siinä aikakuplassa kului ennenkuin huomasinkaan.
Joten itse teokseen: Kiskoja, kirjoittanut J.A.Mäki. http://like.fi/kirjat/kiskoja/
En varsininaisesti tiedä mitä tässä kirjasta sanoisin muuta kuin että nautin siitä oikein paljon ja suosittelen muillekin.

26
Esittele itsesi / Vs: Juuh elick's
« : Syyskuu 20, 2017, 22:57:39 »
Welcome to youkoso touhoufoorumipark

Sipsit vai suolakeksit?
Rahat vai kolmipyörä?
Monesko reinkarnaatio itsestäsi olet?
What is a man?

27
Esittele itsesi / Vs: minäminää
« : Syyskuu 12, 2017, 22:30:10 »
Teretulemast vaan tänne hiljaiselle foorumillemme.
vaikka foorumin softa varoittaakin yli 120 päivää hiljaa olleille langoille postaamisesta saa kaikkialle silti postata aivan vapaasti.

Kypärä vai pipo?
Rahat vai kolmipyörä?

28
Off-topic keskustelu / Vs: Mukavia asioita harmaassa arjessa II
« : Elokuu 21, 2017, 18:15:39 »
Puolisen vuotta kestänyt lämmitysremonttini on viimein ilmeisesti valmis.

30
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Heinäkuu 21, 2017, 21:21:08 »
Tänään tuli vietettyä aikalailla koko päivä Helsingissä pyörien. Tuli katsastettua sekä Milgearin että Proairsoftin myymälät sekä niiden välissä visiitti elokuvadivariin mikä sattui löytymään matkan varrelta kuin myös pakollinen vierailu Fantasiapeleihin. Milgearista tarttui IFAK-tasku sekä MP5 tuplalipastasku, divarista ei tällä kertaa mitään, Fantsusta Battle Angel Alita omnibus no.3 ja viimeiseksi Proairsoftista uusi tähtäinkisko mp5:n rikkoutuneen kiinankilkkeen tilalle. Proairsoftissa tulikin rupateltua myyjän kanssa pieni tovi vanhoista airsoft-aseista joiden valmistus on lopetettu.

Tässävaiheessa suunta kohdistui metroa jolla matka taittui vikkelästi kohti Mellunmäen pääteasemaa missä autoni oli parkissa. Nokka ei kuitenkaan kääntynyt vielä kotia kohti vaan suuntana oli Tuusula mistä poimin Getsun kyytiin jonka jälkeen kaasutimme yhdessä tuumin kohti Varustelekaa. Sieltä minun piti ostaa vain yksi hihamerkki mutta sorruin taas impulssin edessä ja ostin taas yhden taisteluvyön. Hups.

Varustelekasta Hondan keula otti suuntimaksi jälleen Tuusulan mistä getsun opastuksella löytyi oikein mukavan kokoinen kirpputori. Jostain syystä tällä kirppiksellä, Femmatori nimeltään, oli todella paljon vinyylilevyjä myynnissä mitä tulikin sitten selailtua oikein urakalla. Odotukseni eivät olleet kovinkaan korkealla sillä kirpputorien vinyyliläjät ovat yleensä täynnä musiikkia mikä ei oikein omaan makuun nappaa. Täällä oli kuitenkin toisin. Hyllyiltä löytyi nimittäin lähes koominen määrä Van Halenin levyjä ja hyvä määrä muitakin tuttuja bändejä. Näitä en kuitenkaan ostanut.

Sitten muiden levyjen seassa huomasin jotain mikä oli pakko saada. Jotain mitä olin toivonut löytäväni jo jonkin aikaa mutten koskaan uskonut siihen villinä luonnossa törmääväni. RUSH:n Farewell To Kings. Tai sanotaanko että tarkka albumi itsessään oli irrelevantti asia, olisin nimittäin ostanut minkä tahansa albumin ko. bändiltä

Kirpputorireissun jälkeen heitin Getsun kotiinsa mutta en jäänyt sinne hengailemaan sen pitemmäksi aikaa. Kello nimittäin lähestyi tässä vaiheessa jo puoli kuutta enkä ollut syönyt mitään aamuyhdeksän jälkeen joten ajoin suorinta tietä kotiin laittamaan pizzaa uuniin. Harkitsin ensin pysähtyväni matkalla syömään mutten halunnut rankaista rahapussiani yhtään enempää.

Säästökuurini on tämän reissun myötä muisto vain mutta vahvisti se ainakin omaa periaatetta: katsasta aina vieraan paikkakunnan kirpputori. Nyt siihen pitää lisätä myös kohta 2.: Selaa läpi levypinot

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 38