Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - J_onn_e

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 38
31
Esittele itsesi / Vs: Juuh elick's
« : Syyskuu 20, 2017, 22:57:39 »
Welcome to youkoso touhoufoorumipark

Sipsit vai suolakeksit?
Rahat vai kolmipyörä?
Monesko reinkarnaatio itsestäsi olet?
What is a man?

32
Esittele itsesi / Vs: minäminää
« : Syyskuu 12, 2017, 22:30:10 »
Teretulemast vaan tänne hiljaiselle foorumillemme.
vaikka foorumin softa varoittaakin yli 120 päivää hiljaa olleille langoille postaamisesta saa kaikkialle silti postata aivan vapaasti.

Kypärä vai pipo?
Rahat vai kolmipyörä?

33
Off-topic keskustelu / Vs: Mukavia asioita harmaassa arjessa II
« : Elokuu 21, 2017, 18:15:39 »
Puolisen vuotta kestänyt lämmitysremonttini on viimein ilmeisesti valmis.

35
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Heinäkuu 21, 2017, 21:21:08 »
Tänään tuli vietettyä aikalailla koko päivä Helsingissä pyörien. Tuli katsastettua sekä Milgearin että Proairsoftin myymälät sekä niiden välissä visiitti elokuvadivariin mikä sattui löytymään matkan varrelta kuin myös pakollinen vierailu Fantasiapeleihin. Milgearista tarttui IFAK-tasku sekä MP5 tuplalipastasku, divarista ei tällä kertaa mitään, Fantsusta Battle Angel Alita omnibus no.3 ja viimeiseksi Proairsoftista uusi tähtäinkisko mp5:n rikkoutuneen kiinankilkkeen tilalle. Proairsoftissa tulikin rupateltua myyjän kanssa pieni tovi vanhoista airsoft-aseista joiden valmistus on lopetettu.

Tässävaiheessa suunta kohdistui metroa jolla matka taittui vikkelästi kohti Mellunmäen pääteasemaa missä autoni oli parkissa. Nokka ei kuitenkaan kääntynyt vielä kotia kohti vaan suuntana oli Tuusula mistä poimin Getsun kyytiin jonka jälkeen kaasutimme yhdessä tuumin kohti Varustelekaa. Sieltä minun piti ostaa vain yksi hihamerkki mutta sorruin taas impulssin edessä ja ostin taas yhden taisteluvyön. Hups.

Varustelekasta Hondan keula otti suuntimaksi jälleen Tuusulan mistä getsun opastuksella löytyi oikein mukavan kokoinen kirpputori. Jostain syystä tällä kirppiksellä, Femmatori nimeltään, oli todella paljon vinyylilevyjä myynnissä mitä tulikin sitten selailtua oikein urakalla. Odotukseni eivät olleet kovinkaan korkealla sillä kirpputorien vinyyliläjät ovat yleensä täynnä musiikkia mikä ei oikein omaan makuun nappaa. Täällä oli kuitenkin toisin. Hyllyiltä löytyi nimittäin lähes koominen määrä Van Halenin levyjä ja hyvä määrä muitakin tuttuja bändejä. Näitä en kuitenkaan ostanut.

Sitten muiden levyjen seassa huomasin jotain mikä oli pakko saada. Jotain mitä olin toivonut löytäväni jo jonkin aikaa mutten koskaan uskonut siihen villinä luonnossa törmääväni. RUSH:n Farewell To Kings. Tai sanotaanko että tarkka albumi itsessään oli irrelevantti asia, olisin nimittäin ostanut minkä tahansa albumin ko. bändiltä

Kirpputorireissun jälkeen heitin Getsun kotiinsa mutta en jäänyt sinne hengailemaan sen pitemmäksi aikaa. Kello nimittäin lähestyi tässä vaiheessa jo puoli kuutta enkä ollut syönyt mitään aamuyhdeksän jälkeen joten ajoin suorinta tietä kotiin laittamaan pizzaa uuniin. Harkitsin ensin pysähtyväni matkalla syömään mutten halunnut rankaista rahapussiani yhtään enempää.

Säästökuurini on tämän reissun myötä muisto vain mutta vahvisti se ainakin omaa periaatetta: katsasta aina vieraan paikkakunnan kirpputori. Nyt siihen pitää lisätä myös kohta 2.: Selaa läpi levypinot

36
Kuuntelussa just nyt Imperishable Nightin soundtrack koska pelasin just kyseistä peliä ja kuolin siihen kun jäin jammailemaan musiikkien kanssa
ei ole aiemmin näitä originaaleja tullutkaan hirveästi kuunneltua sen tarkemmin

37
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Kesäkuu 23, 2017, 23:02:08 »
Garage on hyvän makusta mut Dry Vodka potkii paremmin :'D
Jatkakaa hyvää työtä senkin hemulit

38
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Kumpi vai kampi?
« : Kesäkuu 22, 2017, 14:48:46 »
höm höm

vaikea kysymys
vaihtoehto a) viehättää tietyllä Harry Pottermaisella estetiikallaan mutta vaihtoehto b) taas määrätietoisella ilmeellään ja yleisesti piirtotyyli käy silmään.
valitsen b):n.

Ketä Patchouli taas etsii?
Luultavasti Koakumaa koska mokoma sammutti valot lähtiessään vaikka Patche oli vielä johonkin kirjavuoreen tehtyyn majaan linnoittautuneena lukemassa Aku Ankkaa.

Kumman Patche löytää ensin, valokatkaisijan vai Koakuman?

39
Off-topic keskustelu / Vs: Inttijuttuja — avaudu aamuista yms.
« : Kesäkuu 19, 2017, 18:46:35 »
Muistaakseni en kuitenkaan ole koskaan tuntenut ketään aseettoman varusmiespalveluksen suorittajaa. Jos kellä täällä on ensi tai edes toisen käden tietoa siitä, mitä aseeton palvelus nykyään käytännössä on, niin lukisin mielelläni.
Meillä oli intissä eräs aseettoman palvelun suorittaja.
Hänen piti alunperin lähteä pois kokonaan ja hän aseensa ehtikin palauttaa varastoon mutta jostain syystä hänet pidettiinkin intissä ilman että kivääriä haettiin enää takaisin.
Loppuajan korjasi tukikomppanian polkupyöriä.

40
Esittele itsesi / Vs: Hyvää kellonaikaa
« : Kesäkuu 19, 2017, 13:33:25 »
Teretulemast vaan tällekin puolelle.
Mikä on elämän tarkoitus?

41
Omat teokset / Vs: Patsastellen - savifiguureja
« : Kesäkuu 04, 2017, 18:33:33 »

Seuraavaksi sekalaisia pikkukiviä.
takoishi:
Spoiler (click to show/hide)

smallish mindsight:
Spoiler (click to show/hide)

Muutkin oli hienoja mut nää ottaa kyllä mun raadissa voiton :'D

42
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Elektroniikkalanka.
« : Toukokuu 31, 2017, 21:46:30 »
Löytyi taas mielenkiintoinen ja informatiivinen video jonka voisin jakaa tänne: The Impossible Feat inside Your VCR
Vielä pieni harmin aihe liittyen VHS nauhureihin. Oma Sonyni joka toimi vielä aiemmin aivan moitteetta päätti muuton aikana kuolla. Ei lähde enää päälle.
Pitänee koittaa korjata kunhan saan kellarin järjestykseen joskus. Onneksi sain mummolta heidän vanhan nauhurin jolla olen katsonut kasetteja aivan pikkulapsesta saakka joten kaikki ei ole menetetty.

43
東方Touhou [Chillout/Jazz] Autumnal Waterfall tai oikealta nimeltään kai フォールオブフォール ~ 秋めく滝 ja circlenä vissiinkin 彩音 〜xi-on〜

44
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Toukokuu 16, 2017, 18:29:46 »
Huhhuh, vihdoin alkaa olla kunto taas edes siinä kondiksessa että rullaluistelu on mukavaa. Tähän asti se on aika-ajoin ollut aikamoista tuskaa.

45
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Toukokuu 15, 2017, 19:33:13 »
^Eiks siitäkin oo jo jonkun aikaa?
ite oon ainakin missannu ihan täysin

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 38