Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tundra

Sivuja: 1 [2] 3
16
Esittele itsesi / Vs: Hey! Listen!
« : Marraskuu 28, 2011, 15:45:32 »
Velkommen velkommen.

Mikä nakertaa tällä hetkellä?
Koeviikko ja Naurunappulan floodiesto.

17
Off-topic keskustelu / Vs: Pakollinen joululanka
« : Marraskuu 27, 2011, 23:25:16 »
Itse syön joulun laatikoista vain maksaa ja porkkanaa. Lanttu ei maistu ja perunalaatikkoa meillä ei ole koskaan ollut tarjollakaan.

18
Kun ekaa kertaa pelasin Touhou 6:a, mietteeni menivät jokseenkin näin: "Holy shit, ohmigod, ohffuuu, aaarhh, whattaaaafffuuuuuuccckkkk!", "Miksi kaikki haluavat syödä minut?" ja "Miten niin bad ending?!"

Touhou 7:sta muistan ainakin vain ajatteleneeni (ajatteleeni? ajateltenen...äh), että hups, unohdin pistää asetuksista maksimimäärän elämiä käyttöön.

Touhou 7.5: Easyllä voittaa vaikka yhdellä kädellä, normaalilla vaikeusasteella tulee aika usein turpaan. En huomannut eroa normaalin ja vaikean välillä. Hm. Niin ja spell cardien käyttäminen on älyttömön vaikeaa (käyttöönotto ei), koska ala-asennosta oikealle ristiohjaimen kääntäminen ei kelpaa, vaan pitää painaa erikseen alas, alaoikea, oikea, D. Mahdotonta.

Touhou 9: En tajua mitä teen. Miksi käytän automaattisesti spell cardeja? Miksi vastustaja voi käyttää niitä niin monta kertaa putkeen? Miksi kaikki haastavat riitaa? Miksi jokainen kenttä kestää ikuisuuden?

19
Itsekin pelailin tuon Abe's Odysseyn demoa lapsena vaikka kuinka paljon, isoveljeltä kun löytyi Pleikkarin demolevyjä vaikka millä mitalla. Silloin pienenä se oli jopa pelottava peli, ja aika jännittävältä se vaikuttaa edelleen, mitä nyt olen pelivideoita katsellut.

20
Off-topic keskustelu / Vs: Pakollinen joululanka
« : Marraskuu 27, 2011, 16:03:40 »
Ja niin joululaulut alkavat soimaan kaupoissa ja radiossa ja niitä saakin sitten kuunnella tammikuuhun saakka.

~Onko jo joulukalenteri valmiina?
En harrasta joulukalentereita; aina ne samat kynttilät, enkelit ja Jeesukset niistä tulee, ja suklaakalenterit ovat älyttömän kalliita.
~Mitä toivot lahjaksi?
Deus Ex: Human Revolutionia, Sonic Generationsia (molemmat Xbox 360:lle), ja kenties jotain pientä hyödyllistä.
~Kenen kanssa/miten vietät joulua?
Perheen ja lähisukulaisten kanssa, niinkuin aina. Tulen luultavasti taas vetämään nassuuni jouluruokaa niin että napa rutisee. Saa nähdä, tuleeko joulupukkiasuinen setä enää pikkusiskoanikaan varten.
~Tykkäätkö jouluruoasta?
Kyl maar. Kinkusta en niin hirveästi perusta, ettäkö sitä paljon söisin, mutta riisipuuro, piparit, glögi, ja laatikot menevät.
~Ostatko lahjoja?
Kyllähän sitä pitää muita muistaa jouluna, jos vain keksisin jotain hyviä ideoita...
~Odotatko joulua?
No kyllähän sitä vähän, mutta en kovin paljon.

21
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Terraria
« : Marraskuu 27, 2011, 15:28:42 »
Ostin joskus kesällä tämänkin pelin, kun kerran Minecraftistä tykkään ja kaikki suosittelivat. Niin ja se oli alennuksessa.
Hukkaan menivät nekin roposet, koska Terraria ei ole alkuunkaan jaksanut kiinnostaa. Siellä se on "pölyttynyt" Steamissa.

22
Esittele itsesi / Vs: Hey! Listen!
« : Marraskuu 27, 2011, 14:45:13 »
hellouhellou, lentääks sun troolaris?
Um.. öö... eh... täh..?

23
Se redirectaa FJ:n etusivulle, ei anna suoralinkata kuvaa .__.
??? Itse kun klikkaan, niin toimii. Voihan perhana. Meni juttu pieleen
Toimiiko tämä linkki? Kuva löytyy myös sieltä.

24
heh.. Ooks FJ käyttäjä? :D   
Joo tuo linkki heittää fj sivulle.. Väärä linkkikö?
1. En.
2. Ei. ;)

25
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: FPS-pelit
« : Marraskuu 26, 2011, 23:24:53 »
Itse olen suuri FPS-pelien ystävä, ja monenlaiset genren pelit kyllä kelpaavat. Siksipä tuleekin naureskeltua (ja naamapalmuiltua) kunkin sarjan fanipoikien ragetukselle interwebseissä. Wolfenstein 3D:stähän se lähti, siitä lähtien on tullut pelattua Doomia, Quakea (II ja III: Arena), Duke Nukemia (3D ja Forever), Perfect Darkkia, Medal of Honoria, Call of Dutya, jne... varsinkin Halo-sarja on iskenyt kovaa ja omistankin siitä kaikki paitsi kakkosen. Half-Lifet ovat myös mestariteoksia, ja Deus Ex on klassikkomaineensa ansainnut. Battlefieldit eivät ole niin hirveästi kiinnostaneet, paitsi Bad Company 2 jota olen tahkonnut ihan himona. Koska kavereillani ei ole Rastiboksia, pitäisi ostaa jotain uusia split-screen(useammalle kuin kahdelle pelaajalle)-pelejä, joita ei nykyään enää juuri tehdä, joten jokin CoD lienee se valinta. Ei sitä Haloakaan jaksa enää aina pelata.
Duke Nukem 3D on yksi parhaista räiskintäpeleistä koskaan. Forever oli... keskinkertainen, mutta ei niin huono kuin sanotaan. Kyllähän senkin mielellään läpi veti. Näyttää siltä, että Serious Sam 3 (joka on alusta lähtien ollut eräänlainen Duken perillinen) on ottanut Foreveristä oppia ja jättänyt nykyhömpötykset, jotka tuhosivat Foreverin (koska sen oli tarkoitus olla DN3D:n, ei CoD:in, kaltainen) pois, ja saavat aikaan jotain, mitä jo DNF:n olisi pitänyt olla. Toivottavasti Gearboxin lupailema jatko Dukelle onkin sitten vähän tarkemmin harkittua ja tehtyä.


Joo, melkein kymmenen tuntia Torakkaa kummallisilla säännöillä. En suosittele.

Ei ikinä uudestaan.

Peli alkoi sekoilemaan setin 35 jälkeen. Vihollisia tuli kentälle koko ajan vähemmän ja joillakin ei ollut edes aseita.
Pistettiin pillit pussiin setissä 61 kun kentälle ei tullut enään yhtään mitään.
Hienoa työtä Bungie.
WAS?! Kaikkea sitä näkee kun vanhaksi elää :O
Duty Calls

Game of the Year, All Years.
Heh! Aika tarkka kuvaushan tuo on. ;D

26
Tässä meikäläisen kokoelma. En ole siis kovin hirveästi ostellut tätä keräilykamaa, kun ei koko homma hirveästi kiinnostaa, varsinkaan useamman kympin hintaan. Mutta ei sillä, että olisin sitä vastaankaan! Voisin jopa kuvitella itseni jossain tilanteessa ostelemaan jotain vastaavia tavaroita. Patchy

27
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: TouhouDS
« : Marraskuu 26, 2011, 21:19:53 »
vanhempaankin deeässään saa lisälaitteena sd-korttipaikan, joka työnnetään siihen ds-pelin slottiin
Jassoo, jaaha! En ollut tuollaisesta kuullutkaan.

28
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Vahvin hahmo Kensokyrössä?
« : Marraskuu 26, 2011, 02:41:34 »
Jos varsinaisesta voimakkuudesta puhutaan, on asia hieman monimutkainen, sillä hahmot, jotka toimivat milloinkin sekä pelattavina että vastuksina, joko kuolevat yhdestä osumasta tai kestävät älyttömät määrät kuritusta. Siksi varsinainen voimasuhteiden määrittely pelien mukaan on aika turhaa.

Cirnosta sen verran, että tavallaanhan se on vahvin. Nimittäin vahvin keijuista, ja luulee itsekin olevansa vielä kovempi kuin on. Mutta moniin muihin hahmoihin verrattuna Cirno on todellakin aika heikko.

29
Off-topic keskustelu / Vs: Help your friend!
« : Marraskuu 26, 2011, 01:04:37 »
UAC pois päältä, käytä siihen samoja oikeuksia mitä käytät asentaessa pelejä levyltä.

UAC:n saat pois päältä menemällä ohjauspaneeliin, kirjoittamalla hakuun UAC, valitset "Muuta käyttäjätilien valvonnan asetuksia" ja säädät sliderin alimpaan asentoon. Pitäisi tietääkseni toimia. Poistaa kaikki ikkunat tyyliä "haluatko varmasti tehdä toiminnon x joka vaatii järjestelmänvalvojan oikeudet. Tietysti jos pystyt oikeuksia käyttämään väliaikaisesti, suosittelen vain käyttämään niitä muuttamaan itsesi järjestelmänvalvojaksi käyttäjäasetuksia. Jos UAC:n poisto ei toimi, en tiedä. Omistan oman koneeni kokonaan joten en voi olla varma :/

EDIT: Eikun sanoit olevasi järjestelmänvalvoja. Hups. Sitten UAC:n poisto auttaa varmasti. Anteeksi sekaannuksesta >.<
Okei, tein homman eli kiitos. Ensi käynnistyksen yhteydessä tulee asetus käyttöön. Ihmettelen vain sitä, että noissa UAC-asetuksissa puhutaan vain ohjelmien luvasta muuttaa asetuksia, vaikka varsinainen ongelmani on se, ettei voi ladata niitä suoraan Program Filesiin...

30
http://pelikone.fi/pelit/nostalgiapelit/Super-Mario-Crossover/5976
Sehän on Super Mario Bros... jossa ovat mukana myös Link, Samus, Megaman, Simon Belmont ja Contran tyyppi! Erittäin mukavaa ajanvietettä, varsinkin jos omistaa jonkinlaisen peliohjaimen!

Sivuja: 1 [2] 3